منو

۸ مشکل رایج انگشتان پا که جدی گرفته نمی شوند!

پاها بنیاد بدن ما هستند و در برخی از اساسی ترین عملکردهای زندگی به ما کمک می کنند. هر پا شامل ۲۶ استخوان است که توسط چندین رباط، عضله و تاندون کنترل می شود. همچنین از طریق فعالیت های زندگی و بی توجهی به سلامت پاها میتواند عواقب خطرناکی از جمله بیماری انگشتان پا ایجاد شود و با گذشت زمان می توانند از نظر ساختاری تغییر کرده و باعث تغییر شکل پا شوند.


انواع مشکلات انگشتان پا

معمولا اکثر بیماریهای پا به دلیل پوشیدن کفشهای نامناسب ایجاد می شوند. متاسفانه امروزه درهنگام خرید کفش به مد روز و زیبایی های ظاهری بیشتر اهمیت میدهند. استفاده از کفشهای غیر استاندارد، آناتومی طبیعی پا را به هم می زند و این میتواند منجر به ایجاد تعدادی از شرایط پزشکی و تغییر شکل شود. در این نوشتار مشکلات انگشتان پا را بررسی می کنیم و به بررسی ۸ تا از رایج ترین بیماری های انگشتان پا میپردازیم از جمله:

  1.  سوار شدن انگشتان پا روی یکدیگر
  2.  هالوکس والگوس
  3. کج شدن انگشتان پا
  4.  انحراف شست پا (بونیون)
  5.  میخچه پا یا پینه پا ( کورن و کالوس )
  6.  نقرس
  7.  انگشت چنگالی
  8.  فرو رفتن ناخن در گوشت
  9.  قارچ ناخن پا

۱_ علت سوار شدن انگشتان پا روی هم

سوار شدن انگشتان پا روی هم

مشکل سوار شدن انگشتان پا بر روی هم اغلب مادرزادی است. اما ممکن است در طول زمان شدیدتر شود. برخی افراد ممکن است زمینه ارثی داشته باشند. کفش های نامناسب رایج ترین عامل رد شدن انگشتان پا از روی هم است. کفش های پاشنه بلند باعث فشار اضافه بر گودی پایین انگشتان پا می شوند و به ساختار انگشتان پا آسیب می رسانند (آیا می دانستید گودی زیاد کف پا مشکل ساز است؟  برای اطلاع از این مشکل بر روی لینک مقاله درمان قوس کف پا کلیک کنید). رد شدن انگشتان پا از روی هم می تواند به کف پا نیز آسیب برساند. تغییر شکل انگشت پا معمولاً در خلال زمان اتفاق می افتد و تمام انواع پا مستعد آن هستند. گاهی سوار شدن انگشتان پا بر روی هم تنها در اثر بونیون انگشت بزرگ اتفاق می افتد.

۲_ آسیب پای ورزشکار

 این حالت توسط قارچ هایی که محیط های گرم، تاریک و مرطوب مانند مناطق بین انگشتان پا یا قسمت انتهای کف پا را دوست دارند، ایجاد می شود. ممکن است بتواند پوست را ملتهب کند و باعث ایجاد بثورات پوستی و پوسته پوسته شدن با زمینه  قرمز شود. هم چنین پای ورزشکار باعث خارش، سوزش، لایه لایه شدن و گاهی اوقات بوی بد پا می شود. عفونت آن می تواند به قسمت های دیگر بدن منتقل شود.

با تمیز نگه داشتن پا و انگشتان پا و تعویض منظم کفش و جوراب می توانید از ابتلا به پای ورزشکار (که به آن تینه آ پدیس نیز گفته می شود) پیشگیری کنید. می توانید از کرم ها و اسپری های ضد قارچ برای درمان پای ورزشکار استفاده کنید. اگر این روش های درمانی مؤثر نباشند، ممکن است لازم باشد به پزشک متخصص مراجعه کنید.

۳_ کج شدن انگشتان پا

کج شدن انگشتان پا یا انگشت چکشی عبارت است از خم بودن مفصل انگشتان پا (مفصل بین بند ابتدایی و میانی انگشت). انگشت چکشی پا اغلب توسط کفش های نامناسب ایجاد می شود. قسمت پشتی مفصل خم شده بر اثر تماس مداوم با کفش ممکن است پینه بسته و دردناک شود.

چگونه انگشتان کج پا را صاف کنیم؟

در ابتدا، پوشیدن کفی یا پدهای پا می تواند به تغییر مکان انگشتان پا کمک کند، اما اگر خم شدگی ثابت شود، تاثیری نخواهد داشت و ممکن است نیاز به عمل جراحی داشته باشید. همچنین برخی معتقدند استفاده از سنگ پا نیز تا حدی می تواند در کاهش زاویه انگشت مؤثر باشد.

دلیل بلند بودن انگشت دوم پا

۴_ انحراف شست پا (بونیون)

بونیون یک زائده استخوانی مانند است که کنار مفصل انگشت بزرگ پا ایجاد می شود و  همراه انحراف انگشت بزرگ پاست. ایجاد آن دلایل مختلفی دارد از جمله ناهنجاری های مادرزادی، آرتروز، تروما، ژنتیک و اختلالاتی نظیر فلج مغزی. پس از درمان های طبی مانند مسکن ها و تغییر کفش، جراحی اغلب برای معالجه بونیون ها توصیه می شود.

۵_ میخچه پا یا پینه پا (کورن و کالوس )

این حالت در اثر فشار یا تحریک مداوم بر روی برجستگی های استخوانی انگشتان پا ایجاد می شود. کورن در قسمت روی پا و انگشتان پا و همچنین بین انگشتان پا ظاهر می شود. کالوس در کف پا بخصوص زیر پاشنه و در طرفین انگشتان پا شکل می گیرد. این ضایعات می توانند سفت و دردناک باشند. کورن های بین انگشتی اغلب نرم هستند. برای تسکین درد، می توانید از پدهایی روی کورن ها و کالوس ها استفاده کنید.

درمان میخچه بین انگشتان پا

در صورت وجود کورن و کالوس مقاوم به درمان باید به وجود دفورمیته های استخوانی شک کرد. سعی نکنید کورن و کالوس های خود را برش داده و از بین ببرید. برای مراقبت به پزشک متخصص مراجعه کنید.

۶_ انگشت چنگالی پا

انگشت چنگالی حالتی است که انگشتان پا در محل مفصل بند ابتدایی و بند میانی به سمت پایین خم می شوند و در مفصل بین انگشتان پا و استخوان های کف پا به سمت بالا انحراف پیدا می کنند.  میخچه پا نیز اغلب در کسانی که انگشت چنگالی دارند ایجاد می شود (در ناحیه ی سینه ی پا). در حالی که کفش های تنگ را می توان برای انگشت چنگالی پا مقصر دانست، اما آسیب دیدگی عصب پا (بیماری دیابت یا سایر شرایط) نیز باعث ضعف عضلات پا می شود.

۷_ نقرس

آیا بیماری نقرس خطرناک است؟ نقرس نوعی التهاب مفصل است که در اثر تولید زیاد و غیر قابل کنترل اسید اوریک در بافت و مایع مفصلی ایجاد می شود. یکی از اولین مکان هایی که مستعد ابتلاست، محل اتصال شست پا به استخوان کف پاست که از نظر درجه حرارت، سردترین نقاط بدن می باشند و اسید اوریک با تغییر دما متبلور می شود.

هنگام وقوع حمله نقرس اتفاقات زیر می افتد: انگشتان پا گرم، قرمز و متورم می شوند و حتی کوچکترین لمس دردناک خواهد بود. بهترین راه برای جلوگیری از حمله نقرس، شناسایی محرک ها از جمله غذاهای پورین دار، گوشت قرمز، غذاهای دریایی و الکل است. استفاده از یخ، نوشیدن مایعات فراوان و استراحت و داروهی ضدالتهاب ممکن است به شما کمک کند.

جراحی ناخن پا

کوتاه کردن ناخن ها برای سلامت پا مهم است. اگر آنها را مداوم و به درستی کوتاه نکنید، گوشه ها یا پهلوهای ناخن می توانند وارد پوست شوند و رشد کنند. سایر علل ایجاد آن فشار کفش و عفونت قارچی است. هنگامی که ناخن های پا را کوتاه می کنید، از ناخن گیر های بزرگتر استفاده کنید و از زیاد کوتاه شدن ناخن ها خودداری کنید، زیرا این مسئله نیز باعث فرو رفتن ناخن پا در گوشت یا عفونت شود.

۸_ قارچ ناخن پا

قارچ ناخن پا می تواند ظاهر ناخوشایند و تغییر شکل یافته ای به ناخن ها بدهد. این حالت می تواند رنگ ناخن را تغییر داده و در ناخن های دیگر نیز پخش شود. جلوگیری از قارچ ناخن پا دشوار است، به خصوص در مناطق مرطوب جایی که مردم تمایل به پابرهنه شدن دارند، مانند ساحل و استخر. افرادی که دارای بیماریهای مزمن مانند دیابت یا بیماری های نقص ایمنی مانند ایدز هستند، بسیار آسیب پذیر هستند و بهتر است در این مناطق کفش بپوشند.

۹_ فاصله افتادن بین انگشتان پا

انگشتان پا در حالت طبیعی به صورت متناسب و در کنار یکدیگر قرار دارند. گاهی اوقات، این چینش به هم خورده و دو انگشت با فاصله گرفتن از یکدیگر شکلی شبیه به حرف V را به وجود می آورند. این علامت اغلب اوقات بیانگر آسیب دیدن صفحه کف پا در ناحیه پنجه است. 

علت فاصله افتادن بین انگشتان پا

معمولا دو علت برای فاصله افتادن بین انگشتان پا شناسایی می شود:

۱_ آسیب صفحه کف پا

آسیب صفحه کف پا به آسیب دیدگی یکی از رباط های قدرتمند کف پا اشاره دارد. صفحه کف پا یک بافت فیبروزی – غضروفی محکم است که بند های نزدیک انگشتان پا (پاروکسیسمال) را به سر استخوان متاتارسال متصل می کند. این صفحه نقش مهمی در ثابت ماندن انگشتان در جای خود و پیشگیری از کشش بیش از حد آن ها به هر سمت دارد.

رایج ترین عامل آسیب صفحه کف پا وارد شدن فشار بیش از حد به مفصل متاتارسو فلانژیال است. این فشار در نهایت سبب تحلیل روی و پارگی صفحه کف پا می شود. پارگی صفحه کف پا با درد و بی ثباتی انگشتان همراه است.

علت فاصله افتادن بین انگشتان پا

۲_ هالوکس واروس

اصطلاح هالوکس واروس به وضعیتی بالینی گفته می شود که در آن انگشت شست پا از ناحیه استخوان متاتارسال دچار انحراف می شود. هالوکس واروس دارای درجات مختلفی از شدت، علائم و عوامل است. عوامل این مشکل عوارض پس از جراحی، روماتیسم و آسیب های فیزیکی را شامل می شوند. این وضعیت در صورتی که تنها یافته بالینی باشد طبیعی تصور شده اما گاهی اوقات ممکن است نشانه ای خفیف از یک ناهنجاری جنینی نیز باشد.

فاصله افتادن بین انگشتان پا

علت کج شدن انگشت دوم پا

وضعیت همپوشانی انگشتان پا هنگامی رخ می دهد که یکی از انگشتان شما، معمولاً انگشت شست یا انگشت دوم، روی انگشت مجاور امتداد داشته باشد. انگشت چکشی و انگشتی چکش از ناهنجاری های پا است که به دلیل عدم تعادل در عضلات، تاندون ها یا رباط ها رخ می دهد که به طور معمول انگشت پا را صاف نگه می دارد. نوع کفش شما، ساختار پا، ضربه و برخی از فرآیندهای بیماری می تواند به پیشرفت این ناهنجاری ها کمک کند.

علت کج شدن انگشت دوم پا

انگشتان پنجه اغلب در جایی که روی کفش می مالند، پینه و میخچه ایجاد می کنند. در حالی که می توان کفش های تنگ را در پنجه پنجه ها مقصر دانست، آسیب عصبی پا (ناشی از دیابت یا سایر بیماری ها) نیز می تواند باعث ضعف عضلات پا شود. به طور کلی انگشت دوم پا تحت تأثیر قرار می گیرد زیرا طولانی ترین انگشت است.

دکتر غلامرضا نادری متخصص ارتوپدی و فلوشیپ چراجی مچ پا

فهرست مطالب
  • تصویر کاربر لیلا دوشنبه ۲۸ اسفند ۲( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 33 مشاهده پرسش
    سلام دخترم ۹سال و ۶ ماه سن و وزن ۴۱ و قد ۱۵۳ دارن
    قد پدر ۱۷۸ و قد مادر ۱۶۷ و به تازگی پرید شدن
    عکس مچ دست گرفتیم دکتر گفتن قدش ۱۶۰ تا ۱۶۴ میشه با توجه به قد پدر مادر ۱۶۰ یا ۱۶۴ براش کوتاهه به نظر شما به ۱۶۷ میرسه
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۸ اسفند ۲( 1 ماه پیش)

      حالا حالا ها رشد می کنه و جای نگرانی نیست

  • تصویر کاربر حدیث شنبه ۱۹ اسفند ۲( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 60 مشاهده پرسش
    پسرم ۱۶ سالشه و دکتر غدد که رفتیم گفتن با توجه به عکس مچ دستش صفحه رشدش بسته شده و قدش ۱۶۰ هست امکان رشد قد تا بیست سالگی وجود دارد؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۱۹ اسفند ۲( 1 ماه پیش)

      مقدار کمی رشد محتمله ولی جهش رشدی خیر معمولا

  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۱۹ اسفند ۲( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 54 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    بنده از اصفهان مزاحمت می شوم و اگر امکان مشاوره و ویزیت انلاین باشد ممنون می شوم خلاصه پرونده من به شرح زیر است اگر راهنمایی بفرمایید ممنون می شوم،
    جناب دکتر بنده حدود 12 سال پیچ دچار شکستگی در استخوان های تالوس و مدیال مالئوس شدم و اخیرا حدود یکماه پیش دچار ضرب دیدگی و کشیدگی در ناحیه مچ پا جواب MRi اعلام نموده است که :
    1-mild tibiotalar joint effusion is seen
    2- Anterior talofibular ligament sprain grad I is seen
    3- mild fluid within FHL tendon sheath is noted
    4- OS navicular type II and OS perineum are noted
    مابقی موارد را اعلام شده سالم است و اسیب دیدگی ندارد. ممنون از زحمت شما اگر امکان مشاوره می باشد بفرمایید تا هزینه ویزیت را تقدیم نمایم.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۱۹ اسفند ۲( 1 ماه پیش)

      اتکا به گزارش ام آر آی بدون معاینه و شرح حال دقیق . بدون دیدن تصاویر فایده نداره 

  • تصویر کاربر $& شنبه ۱۹ اسفند ۲( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 42 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشید
    من ۱۸ سالمه قدم ۱۸۱ ۱۸۲ هست یکی دو ماه بود از تولدم گذشته بود که متوجه کوتاه شدن استین لباس هام شدم و قد دستامو که گرفتم تقریبا ۱۸۷ شده بود نسبت به ۷/۸ ماه پیش دو سه سانت رشد کرده بود سوالی که برام پیش اومد این بود که این یعنی صفحه رشده من بازه و قد خودمم قراره همینقدر بلند بشه ؟
    1. تصویر کاربر $& دوشنبه ۱۴ اسفند ۲( 1 ماه پیش)
      H
    2. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۱۹ اسفند ۲( 1 ماه پیش)

      طبیعتا مقدار اندکی رشد خواهید داشت ولی در حالت نرمال جهش رشدی نباید باشه

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر احسان پنجشنبه ۳ اسفند ۲( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 63 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر من تقریبا 17 روز پیش مچ پام تو فوتبال ضربه خورد (کشیدگی نبود فقط ضربه خورد ) اومدم خونه فردا صبح دیدم ورم کرده .. رفتم عکس گرفتم گفتن شکستگی نداره ولی گفتن رباط اسیب دیده ..ولی نگفتن کش اومده و یا پاره شده.. اتل گچ گرفتن .. دکتر گفت دوهفته تو گچ باشه .. گفتم شما هم نظر بدید
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۳ اسفند ۲( 1 ماه پیش)

      نهايتا ١٠-١٤ روز آتل  و بعد معاينه مجدد و بعد فيزيوتراپى

  • تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۳ اسفند ۲( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 46 مشاهده پرسش
    با سلام
    اقای دکتر بنده ۲۴ سالم هست و وزنم ۶۰ و قدم ۱۷۰ هستش
    حدود ۳ سالی هست که به این پی بردم که بالاتنه ام خیلی از پاهام بلندتره و این موضوع کاملا از لحاظ روحی اذیتم میکنه، حتی ساعد دستامم نسبت به بازوهام کوتاه تره
    میخواستم بدونم واسه عمل هم روی ساق و هم روی ران چقدر زمان لازمه
    خیلی ممنونتون میشم جواب بدید
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۳ اسفند ۲( 1 ماه پیش)

      تا راه رفتن نرمال ٦-١٢ ماه 

  • تصویر کاربر آرمان پنجشنبه ۳ اسفند ۲( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 60 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    جناب آقای دکتر بنده ۳۸ سال سن دارم ۱۸۰ قد و ۱۰۰ کیلو وزن. سال ۹۳ در طی تصادف استخوان ران شکست و پس از ۴ بار عمل کردن و در آخر با ریم کردن استخوان ران جوش خورد. الان ۸ سال از آخرین عملم گذشته. چند ماهی هست زانو درد شدید و کمر درد دارم ولی به خاطر نیل استخوانی MRI نمیتونم بدم. دکترم گفت که ارتروز داری و احتمالا کشیدگی رباط زانو و دیسک کمر هم گرفتی. و گفتند باید نیل رو دربیاری هرچند خیلی وقته گذشته و عمل سنگینی هستش. به نظر شما کار درستیه که نیل رو دربیارم حتی اگه ۸ سال گذشته باشه؟ در حین عمل دوباره نشکنه چون با ریم کردن نیل رو داخل ران کردند!
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۳ اسفند ۲( 1 ماه پیش)

      نيل معمولا سخت خارج نمى شه و انجام بدين 

  • تصویر کاربر سعید دوشنبه ۲۳ بهمن ۲( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 60 مشاهده پرسش
    سلام خدمت آقای دکتر
    خدمت شما عرض کنم که مادر بنده با توجه به عمل دیسک کمر و تنگی کانال نخاعی باز هم افتادگی مچ پاشون خوب نشده و راه رفتن براشون مشکله
    بی زحمت اگه راهکاری وجود داره بفرمائید.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۳ بهمن ۲( 2 ماه پیش)

      ممکنه جراحی انتقال تاندون لازم باشه

  • تصویر کاربر محمدرضا دوشنبه ۲۳ بهمن ۲( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 63 مشاهده پرسش
    سلام وعرض ادب اقای دکتر پسر بنده در فروردین ۱۴۰۰ به علت بیماری گیلن باره دچار افتادگی مچ پاشده ‌بنا به گفته دکتر متخصص نوارعصب وعضلشدرصورت عدم بهبودی پشنهاد داده بعد سه سال عمل ترانسفر انجام بشه به نظر حضرت عالی آیا این عمل مفید هست پسرم ۱۵سالش هست وورنشم ۶۵کیلو درراه رفتن یک مقدار غیر طبیعی هست ودر صورت تایید آیا این عمل توسط خودتان انجام میشود ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۳ بهمن ۲( 2 ماه پیش)

      بله اگر تاندون قابل انتقالی وجد داشته باشه بسیار موثره

  • تصویر کاربر زینب دوشنبه ۲۳ بهمن ۲( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 79 مشاهده پرسش
    جناب آقای دکتر نادری
    با سلام و احترام و عرض ادب خدمت شما

    چندین سوال از خدمتتان داشتم

    - من از اصفهان تماس آنلاین گرفتم اصلا جوابگو نبودند
    - من از اصفهان می خواهم بیایم تا شما جراحی کنید
    - هر دو تا پایم انحراف دارند
    -هزینه عمل هر دو تا پایم چقدر می شه
    - بعد از عمل جراحی چند هفته باید در خانه بمانم و استراحت کنم
    - چطوری می توانم با شما تماس بگیرم برای عمل جراحی و نوبت گرفتن
    -اگه من از اصفهان به تهران بخواهم بیایم شما جراحی را در کدام بیمارستان انجام می دهید ؟ در بیمارستان تریتا یا خیر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۳ بهمن ۲( 2 ماه پیش)

      به شماره واتساپ داخل وبسایت پیام بدین

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر علیرضا شنبه ۲۳ اردیبهشت ۲( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 120 مشاهده پرسش
    سلام و وقت بخیر. من دخترم ۱۰ سالش هست و از سنی به بعد ۲ تا انگشت سوم و چهارم پا سمت چپ و ۲ تا انگشت سوم و چهارم یک دست رشد کافی نداشته و نسبت به بقیه انگشتان رشد کافی نداره . لطفا راهنمایی بفرمائید چیکار باید بکنم .
    خیلی ممنون و تشکر فراوان از شما
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۳ اردیبهشت ۲( 11 ماه پیش)

      من توصیه می کنم حتما با یک همکار جراح دست مشورت کنید

      تاکید بنده آقای دکتر فرید نجد مظهر هستن دربیمارستان شفا یحیاییان

  • تصویر کاربر زهره یکشنبه ۱۰ اردیبهشت ۲( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 116 مشاهده پرسش
    با سلام
    خانمی 42 ساله با قد 169 و وزن 60 هستم. مدتی است دچار درد ساق پای راست هستم که در شب تشدید می شود.
    در سن 12 سالگی به دلیل تومور در ساق پای راست، جراحی و پیوند استخوان از لگن داشتم. تومور خوش خیم بود.
    آیا درد کنونی ساق پا به جراحی سابق مربوط میشه یا دلیل دیگری داره؟
    ممنونم از پاسخگویی شما
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۱۰ اردیبهشت ۲( 11 ماه پیش)

      باید معاینه بشین و احتمالات شایع تر نظیر سندرم پای بیقرار  و فقر آهن رو در نظر داشت 

  • تصویر کاربر مهتا چهارشنبه ۱۶ فروردین ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 135 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    ۱۰ سال پیش مچ پام پیچ خورد گفتن شکستگی داره و دو ماه گچ گرفتن
    یک سال و نیم قبل هم دوباره پیچ خورد و تاندون و رباط مچ پام پاره شد.
    عمل شدم و یه پیچ گذاشتن مچ پام.
    بعد از گذشت یک سال و نیم هنوز هم درد دارم تو مچ پام
    چه فعالیت م زیاد باشه چه کم هم قسمت قوزک پام هم پایین قوزک ورم میکنه و اکثر شبا موقع خواب از درد باید مسکن بخورم که آروم شم.
    عکسارو میفرستم لطفا نظرتون رو بفرمایین
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۱۶ فروردین ۲( 1 سال پیش)

      حتما معاینه لازمه و با این تصاویر نمی شه نظر قطعی داد

  • تصویر کاربر روشنک شنبه ۲۲ مرداد ۱( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 227 مشاهده پرسش
    حدود یک سال مچ پا ورم میکنه واستخوان پشت پاشنه درد دارد به نظر می‌رسد استخوان قدری بر آمده باشد
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۲ مرداد ۱( 1 سال پیش)

      معاینه و ام آر آی لازمه

  • تصویر کاربر فرزانه سه شنبه ۷ تیر ۱( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 192 مشاهده پرسش
    انگشت پاهام دومی و سومی خمیدگی دارن و یک برجستگی داره و خیلی ناراحتم از این موضوع چه کاری میتونم انجام بدم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۷ تیر ۱( 1 سال پیش)

      راه حل جراحى خواهد بود 

  • تصویر کاربر سعیده یکشنبه ۲۱ فروردین ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 212 مشاهده پرسش
    سلام انگشت دوم پاهام کجه ولی جدیدا این کجی بیشتر شده و موقع پیاده روی زیاد اذیتم می کنه. ایا راه حلی وجود داره.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۲۱ فروردین ۱( 2 سال پیش)

      جراحى لازمه براى اصلاح

  • تصویر کاربر فاطمه یکشنبه ۲۱ فروردین ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 214 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب
    مدتی است انگشت کنار شست پای راستم بطرف انگشت کوچک کج شده است بدون درد
    ایا ربطی به روماتیسم داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۲۱ فروردین ۱( 2 سال پیش)

      اگر سابقه روماتيسم نداريد ربطى به اون نداره 

  • تصویر کاربر مشکانی یکشنبه ۲۹ اسفند ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 216 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر من دیروز داشتم کار میکردم که حواسم نبود و متوجه نشدم پام بهدچی گیر کرده و سه انگشت پام یعنی انگشت کوچیک و دو انگشت کناریش بهشون فشار وارد شد اول پف کرد و زخم که خون هم اومد بعد خیلی درد داشتم به طوری که حس میکردم تا بالای پام و قسمت ران درد میکنه چن ساعت بعدش پف پام خوابید و دردش کمتر شد الان راه میرم درد میکنن انگشتام و نمتونم راه برم چی کار باید بکنم دکتر؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۲۹ اسفند ۰( 2 سال پیش)

      بايد براى راديوگرافى و معاينه به ارتوپد مراجعه كنيد

  • تصویر کاربر لک یکشنبه ۲۹ اسفند ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 215 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید من یه پسر6ساله دارم که بیشتر اوقات مخصوصا وقت خواب از ضعف انگشتان پاش خوابش نمی‌بره خواستم ببینم چیکارش باید کرد
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۲۹ اسفند ۰( 2 سال پیش)

      اول آزمايش خون لازم داره 

  • تصویر کاربر Hani سه شنبه ۱۹ بهمن ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 228 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر ، بنده یک ماهی هست که متوجه ی تغیر در انگشتان پای خود شدم اول یکی از انگشتان دچار تغیر ظاهری و بعد انگشت کناریش هم مثل همون شد انگاری واگیر دار بود ، سه تا انگشت بعد از شصت پای من دچار مشکل شده اند=۱_خارش شدید ۲_ سفت شدن و ورم و تشکیل یه حاله ی سفت زیر ناخن هر انگشت ۳_ نرم شدن قسمت بالای قضروف ها و تغیر رنگ دادن آنها ۴_مشاهده شدن رد های بسیار ریز در قسمت کنار انگشت که خارش شدید داره
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۱۹ بهمن ۰( 2 سال پیش)

      درود

      در صورت خارش به متخصص پوست نشون بدين اول

درحال دریافت اطلاعات
تماس با ما

با ما در تماس باشید

آدرس مطب

شریعتی پایین تر از مترو قلهک ساختمان خانه درسا طبقه ۵ واحد ۱۷

ساعات کار مطب

شنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۶ الی ۱۹

دکتر نادری