منو

 عمل جراحی آرتروسکوپی مچ پا چگونه انجام می شود ؟

آرتروسکوپی مچ پا یک روش جراحی است که جراح از آن برای مشاهده، تشخیص و درمان مشکلات داخل مفصل استفاده می کند. در ادامه با این روش درمانی بیشتر آشنا می شوید.

کلمه آرتروسکوپی از دو کلمه یونانی آرترو به معنی مفصل و  اسکوپی به معنای نگاه کردن تشکیل می شود. این اصطلاح به طور تحت اللفظی به معنی نگاه کردن به داخل مفصل است.

آرتروسکوپی مچ پا یک فرایند جراحی است که در آن با استفاده از دوربین های فایبراپتیک (فیبر نوری) و ابزارهای جراحی از طریق برش های کوچکی، درون و اطراف مچ پا جراحی می شوند. آرتروسکوپی مچ پا با هدف ارزیابی جراحی و درمان طیفی از مشکلات مچ پا انجام می شود. جراحی آرتروسکوپیک می تواند نسبت به جراحی سنتی و باز، زمان بهبودی کوتاه تری داشته باشد.

بهترین مسکن برای درد مچ پا

در صورتی که فرد در اثر صدمه غضروف یا شکستگی استخوان، خرده هایی در مچ پای خود داشته باشد ممکن است به انجام آرتروسکوپی مچ پا نیازمند باشد. همچنین، در صورتی که در اثر پیچ خوردگی شدید مچ پا آسیبی به رباط رسیده باشد، جراح ارتوپد می تواند انجام آرتروسکوپی را برای ارزیابی وسعت آسیب و احتمالا ترمیم آن انتخاب کند. برای برخی افراد، انجام آرتروسکوپی به معنای بهبودی سریع تر، جای زخمی کمتر و داشتن عوارضی کمتر نسبت به جراحی باز می باشد.

عمل آرتروسکوپی مچ پا

آرتروسکوپی مچ پا چیست؟

آرتروسکوپی می تواند برای تشخیص و درمان اختلالات مختلف مچ پا استفاده شود. لیست مشکلاتی که می توانند به وسیله این تکنولوژی درمان شوند، دائما در حال رشد بوده و شامل موارد زیر می شود:

آرتروسکوپی مفصل مچ پا برای درمان آرتریت

عمل خشک کردن مچ پا یا ثابت سازی (فیوژن) مچ پا یک گزینه درمانی مناسب برای بسیاری از بیماران مبتلا به مراحل آخر آرتریت مچ پا است. آرتروسکوپی مچ پا روشی با کمترین سطح تهاجم را برای انجام ثابت سازی مچ پا ارائه می دهد. نتایج این فرایند می توانند هم سطح یا بهتر از تکنیک های باز باشند.

شکستگی های مچ پا

آرتروسکوپی مچ پا می تواند همراه با تکنیک های ترمیم شکستگی انجام شود. این کار می تواند به کسب اطمینان از درست روی هم قرار گرفتن استخوان و غضروف کمک کند. همچنین، می توان در حین ترمیم شکستگی مچ پا از این روش استفاده کرد تا آسیب های غضروفی داخل مچ پا بررسی شوند.

مطلب مرتبط: انواع شکستگی قوزک پا و درمان آن

بی ثباتی مچ پا

رباط های مچ پا می توانند کشیده یا پاره شده و به احساس ناپایداری و بی ثباتی آن منجر شوند. این رباط ها می توانند به وسیله جراحی ترمیم شوند. تکنیک های آرتروسکوپیک می توانند یک گزینه درمانی برای این مشکل باشند.

مطلب مرتبط: علت خالی شدن مچ پا هنگام راه رفتن

گیر کردن قدامی مچ پا (بیماری مچ پای وزشکاران یا فوتبالیست ها)

گیر کردن مچ پا هنگامی اتفاق می افتد که جلوی مفصل مچ پا ملتهب می شود. علائم این وضعیت شامل درد و تورم مچ پا می شوند. این شرایط می تواند سبب محدود شدن توانایی خم شدن مچ پا به سمت بالا باشد. در این مورد بالا رفتن از نواحی شیب دار اغلب با درد همراه خواهد بود. در این اختلال امکان دارد در عکس های اشعه ایکس، استئوفیت یا خار استخوانی نیز دیده شود. آرتروسکوپی می تواند برای از بین بردن بافت های ملتهب و خار های استخوانی استفاده شود.

آرتروفیبروز

در این عارضه بافت اسکار (جای زخم) در درون مچ پا تشکیل می شود. این وضعیت می تواند سبب خشک شدن و دردناکی مفصل شود که به آن آرتروفیبروز نیز می گویند. آرتروسکوپی مچ پا می تواند برای شناسایی بافت اسکار و از بین بردن آن استفاده شود.

عفونت

عفونت موجود در فضای مفصلی را نمی توان فقط به وسیله آنتی بیوتیک ها درمان کرد. این وضعیت، اغلب نیازمند یک جراحی اورژانسی جهت شستشوی مفصل است که می تواند به وسیله آرتروسکوپی صورت گیرد.

اجسام سرگردان و آزاد

غضروف، استخوان و بافت اسکار می توانند به صورت آزادانه در مفصل شناور شده و اجسام آزاد را به وجود آورند. اجسام آزاد می توانند دردناک بوده و سبب ایجاد مشکلاتی مانند قفل کردن و درد یا صدا دادن پا شوند. می توان جهت یافتن و برداشتن اجسام آزاد از آرتروسکوپی مچ پا استفاده کرد.

بیماری OCD مچ پا (ضایعات استئوکندرال)

نواحی آسیب دیده غضروف و استخوان هستند که در مفصل مچ پا وجود دارند. این نقص ها معمولا توسط آسیب های مچ پا مانند شکستگی ها و پیچ خوردگی ها به وجود می آیند. علائم رایج شامل درد مچ پا و تورم آن می شوند. تشخیص به وسیله ترکیبی از یک معاینه جسمانی و مطالعات تصویر برداری صورت می گیرد.

مطالعات تصویربردای می توانند تصاویر اشعه ایکس، ام آر آی و سی تی اسکن را در بر گیرند. این درمان به اندازه، موقعیت و پایداری نقص غضروفی بستگی دارد. علائم و فعالیت های بیمار نیز باید در نظر گرفته شوند. جراحی اغلب شامل برداشتن غضروف آسیب دیده و به وجود آوردن سوراخ های ریزی بر روی استخوان می شود که جهت بهبودی  و التیام آن ایجاد می شوند. علاوه بر آن، فرایند های پیوند استخوان و غضروف نیز می توانند انجام شوند.

مطلب مرتبط: ترمیم غضروف مچ پا از چه راه های امکان پذیر است؟

گیر کردن خلفی مچ پا

این وضعیت هنگامی اتفاق می افتد که بافت نرم در پشت مچ پا ملتهب می شود. نشانه رفتن مچ پا به سمت پایین می تواند دردناک باشد. این سندرم ناشی از استفاده زیاد، اغلب در رقصنده ها و ورزشکاران حرفه ای بروز می کند. همچنین، این عارضه می تواند با یک زائده استخوانی به نام اوس تریگونوم در ارتباط باشد. می توان بافت دارای مشکل را به وسیله آرتروسکوپی از بین برد.

سینوویت

بافت نرم و پوشاننده مفصل مچ پا (بافت سینوویال) می تواند ملتهب شده و سبب ایجاد درد و تورم شود. این عارضه می تواند در اثر آسیب و استفاده بیش از حد به وجود آید. آرتریت التهابی (آرتریت روماتوئید) و استئوآرتریت نیز می توانند سبب ایجاد سینوویت شوند. آرتروسکوپی مچ پا می تواند برای از بین بردن بافت ملتهبی استفاده شود که به درمان های غیر جراحی جوابگو نیست.

علائم ناشناخته مچ پا

گاهی اوقات بیماران به علائمی دچار می شوند که نمی توان آن ها را به وسیله دیگر تکنیک های تشخیصی توضیح داد. آرتروسکوپی این فرصت را فراهم می کند تا بتوان به صورت مستقیم درون مفصل را مشاهده کرد. سپس جراح می تواند مشکلاتی را شناسایی کند که می توانند به وسیله جراحی درمان شوند.

آرتروسکوپی مچ پا

جراحی به کمک آرتروسکوپی

❇ ترمیم تاندون های شانه

❇ ترمیم یا برداشتنی منیسک پاره شده

❇ بازسازی رباط صلیبی زانو

❇ برداشتن لایه داخلی ملتهب مفصل زانو، شانه ، آرنج، مچ پا، مچ دست

❇ آزاد کردن تونل کارپال

عمل پارگی رباط مچ پا

❇ خارج کردن قطعات غضروفی یا استخانی داخل متصل زانو، شانه، آرنج، مچ پا، مچ دست

شش مفصلی که بیش از سایر مفاصل تحت جراحی آرتروسکوپی قرار می گیرند عبارتند از زانو، شانه، آرنج، مچ پا، هیپ و معضل ران و مچ دست.

در اینجا درباره آرتروسکوپی زانو بیشتر بخوانید: مراقبت های بعد از عمل آرتروسکوپی زانو

مراحل عمل جراحی آرتروسکوپی مچ پا

گرچه  در عمل جراحی ارتروسکوپی بهبود آسان تر از عمل باز است، باز هم نیاز به استفاده از بیهوشی، بی حسی و تجهیزات خاص در اتاق عمل بیمارستان یا مراکز درمانی سرپایی دارد. بسته به محل مفصل و مشکل احتمالی آن ممکن است بیهوشی عمومی یا بی حسی نخاعی استفاده شود.

یک برش کوچک به اندازه جا دکمه برای وارد کردن آرتروسکوپ داده می شود. ممکن است نیاز به یک یا چند برش کوچک دیگر برای دیدن سایر قسمت های مفصل یا وارد کردن سایر ابزارها باشد.

در صورت نیاز به جراحی اصلاحی و ترمیمی این کار با وسایل مخصوصی که از طریق برش های دیگر وارد مفصل می شوند، انجام می شود. در ابتدا آرتروسکوپی صرفاً یک وسیله تشخیص برای تعیین  مناسب ترین روش درمانی باز  بود. با تولید ابزار بهتر و پیشرفت تکنیک های جراحی، بسیاری از جراحی ها را می توان به صورت آرتروسکوپی انجام داد.

مثلا اکثر پارگی های منیسک زانو را می توان با جراحی آرتروسکوپی درمان کرد. پس از جراحی آرتروسکوپی به شما توصیه هایی برای مراقبت از برش های پوستی، فعالیت هایی که نباید انجام بدهید و تمریناتی که برای بهبود باید انجام بدهید، می شود.

در ویزیت پس از جراحی برای پیگیری، جراح برش ها را نگاه می کند، در زمان مناسب بخیه های شما را می کشد و برنامه بازتوانی شما را گوشزد می کند.

میزان جراحی مورد نیاز و زمان لازم برای بهبود پس از آن بستگی به پیچیدگی مشکل شما دارد. گاهی حین جراحی آرتروسکوپی، جراح درمی یابد که صدمه یا بیماری را نمی توان به تنهایی با آرتروسکوپی درمان کرد. جراحی وسیع و باز ممکن است در این حالت و در حالی که شما هنوز بیهوش / بی حس هستید انجام شود یا به زمان دیگری موکول شود تا مسأله با شما در میان گذاشته شود.

عوارض احتمالی آرتروسکوپی

گرچه عوارض ناشایع هستند، گاهی حین یا به دنبال آرتروسکوپی به وجود می آیند. عفونت، لخته شدن خون داخل سیاهرگ، تورم بیش از حد یا خونریزی، آسیب به عروق خونی یا اعصاب و شکستن ابزار جراحی داخل مفصل، شایع ترین عوارض هستند ولی بسیار کمتر از یک درصد کل جراحی های آرتروسکوپی روی می دهند.

مزایای عمل جراحی آرتروسکوپی 

گرچه عمل آرتروسکوپی به دلیل آن که برای درمان ورزشکاران و قهرمانان معروف با موفقیت انجام شد، در بین عموم نیز مورد توجه قرار گرفت, یک روش بسیار ارزشمند برای کلیه بیماران ارتوپدی است و معمولا برای بیمار نیز آسان تر از جراحی باز می باشد. اکثر بیماران در مراکز درمانی سرپایی تحت عمل جراحی آرتروسکوپی قرار می گیرند و پس از چند ساعت به منزل خود برمی گردند.

دوره نقاهت جراحی مچ پا

برش های کوچک پس از چند روز بهبود می یابند. گرچه این برش ها کوچک و درد داخل مفصل به دنبال آرتروسکوپی اندک است, چندین هفته طول می کشد تا مفصل بهبود کامل یابد. برای تسریع بهبود مفصل و محافظت آن برای عملکرد آینده، یک برنامه  فعالیت و بازتوانی خاص به شما توصیه خواهد شد.

به طور معمول، بیمار ظرف چند روز به مدرسه یا محل کار خود بازمی گردد یا فعالیت های روزمره خود را از سر می گیرد. ورزشکاران و آنهایی که وضعیت جسمی خوبی دارند در بعضی موارد و طی چند هفته به فعالیت های ورزشی خود باز می گردند. به یاد داشته باشید که افرادی که آرتروسکوپی می شوند ممکن است تشخیص های متفاوتی قبل از عمل داشته باشند، بنابراین درمان آرتروسکوپی هر فرد، منحصر به همان فرد است و زمان لازم برای بهبود نیز بر همین اساس منحصر به فرد است.

موارد منع آرتروسکوپی مچ پا

آرتروسکوپی برای برخی بیماران روش مناسبی نیست. ممکن است عمل جراحی شستشوی آرتروسکوپی برای بیماران مبتلا به التهاب شدید در مفصل مچ پا مزیتی نداشته باشد. همچنین، امکان دارد این روش برای بیماران مبتلا به عفونت های فعال  استخوان یا دیگر مشکلات پزشکی مناسب نباشد. اصلاح دفورمیته های شدید مچ پا با عمل جراحی آرتروسکوپی امکانپذیر نیست.

چه مدت بعد از آرتروسکوپی مچ پا می توانم راه بروم؟

زخم ها ۲ هفته طول می کشد تا درمان شوند. یک برنامه توانبخشی برای بهبود سریع عملکرد طبیعی مفصل توصیه می شود. شما می توانید پس از عمل به محض اینکه احساس راحتی کردید، پیاده روی کنید که معمولاً در عرض چند ساعت بعد از فرآیند است.

 

دکتر غلامرضا نادری 

متخصص ارتوپد ، آرتروسکوپی ، آرتروپلاستی و فلوشیپ جراحی مچ پا در تهران

فهرست مطالب
  • تصویر کاربر خسرو شنبه ۲۵ آذر ۲( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 69 مشاهده پرسش
    سلام شب بخیر دکتر جان دست پسرم ده ساله هست 5ماه پیش دستش شکست و پلاتین برای دستش گذاشتند دوتا پلاتین کارگذاشتن هردولوله دستش آیا ورزش ضرر ندارد دمبل دوکیلو می زند این کار اشتباه نیست ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۵ آذر ۲( 4 ماه پیش)

      دمبل مشکلی نداره ولی ورزش تماسی نباید انجام بده

  • تصویر کاربر حسن شنبه ۲۵ آذر ۲( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 82 مشاهده پرسش
    من سه ماه پیش عمل acl و ترمیم مینیسک زانو داشتم حالا ام ای ار جدید گرفتم میشه وضیعتم رو بررسی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۵ آذر ۲( 4 ماه پیش)

      اول این که نمی دونم چرا باید 3 ماه بعد عمل ام آر آی می کردین 

      دوم این که بررسی وضع شما نیاز به معاینه داره تا تصویربرداری

    2. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۵ آذر ۲( 4 ماه پیش)

      اول این که نمی دونم چرا باید 3 ماه بعد عمل ام آر آی می کردین 

      دوم این که بررسی وضع شما نیاز به معاینه داره تا تصویربرداری

      ظاهرا منیسک و رباط بازسازی شده پاره گزارش شدن

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر فتانه شنبه ۲۵ آذر ۲( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 70 مشاهده پرسش
    سلام ۴۸ سال سن دارم دو هفته ای هست که در ناحیه پشت پاشنه پای راستم احساس درد میکنم و صبحها هنگام شروع راه رفتن درد میگیره وقتی دستم رو روی همان نقطه فشار میدم درد میگیره علت چیست با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۵ آذر ۲( 4 ماه پیش)

      التهاب در محل اتصال تاندون آشیل به پاشنه

  • تصویر کاربر مرتضی شنبه ۲۵ آذر ۲( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 80 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر
    من مدت ۳ ماه هست که موقع ورزش سنگین مثل فوتسال درد شدیدی در قسمت کشاله ران هایم تا زیر بیضه ها و روی آلت تناسلی تا حدود زیر نافم احساس میکنم طوری که وقتی فوتسال بازی می‌کنم و میخام مثلا یک حرکت سریع انجام بدم حس میکنم اون قسمتی را که گفتم اصلا با من همکاری و همیاری نمیکنه طوری که دوست دارم به سمت توپ بدم ولی توانش را ندارم این حس را هم در بازوی دست راستم هم دارم‌ هرچند این درد بعد از چند روز خوب میشه و فقط موقع بازی این درد سراغم می‌آید من مذکر هستم و ۳۲ ساله ام ممنون میشم جواب بدهید
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۵ آذر ۲( 4 ماه پیش)

      از نظر فتق ورزشی باید معاینه بشین . اگه لازم شد ام آر آی هم انجام بدین

  • تصویر کاربر صحرا شنبه ۲۵ آذر ۲( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 119 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر من دچار شکستگی مچ پا شده بودم توسط شما معاینه شدم فرمودید که استخوان خرد در مچ پای من هست باید هم ارتروسکوپی کنم هم جراحی باز انجام بدم اما به دلایلی نتونستم جراحی رو انجام بدم آقای دکتر توحید صفایی معاینه کردن تا داخل بیمارستان بتونم جراحی کنم ایشون هم ارتروسکوپی پیشنهاد دادن هم جراحی باز اما شما پین رو فرمودید احتیاج نیست ایشون میخوان پین بزارن آیا درسته من این جراحی انجام بدم آیا باعث کوتاهی مچ پام نمیشه یعنی ایشون درست تشخیص دادن شما این جراحی رو تایید میکنید توسط ایشون جراحی رو انجام بدم لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۵ آذر ۲( 4 ماه پیش)

      تصمیم با شماست و صلاحدید با پزشک جراحتون

  • تصویر کاربر هاشم شنبه ۲۵ آذر ۲( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 144 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما اقای دکتر فردی ۳۸ ساله هستم چند سالی هست که مبتلا به شست پای کج شده ام ولی الان دیگه درد انگشتم خیلی اذیت میکند و با پوشیدن کفش واقعا اذیتم میکند می خواستم بپرسم ببینم ایا امکان عمل وجود دارد
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۵ آذر ۲( 4 ماه پیش)

      در صورت درد و ناراحتی می شه عمل کرد

  • تصویر کاربر ارجمندی چهارشنبه ۱۵ آذر ۲( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 78 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید آقای دکتر بنده 35 ساله هستم چندماهه باکوچکترین پیاده روی 200یا 300متری روی صاق پای چپم درد شدیدی میگیره طوری که یجاهایی به زحمت میتونم به حرکتم ادامه بدم واینکه کمر درد هم به تازگی گرفتم طوری که موقع بلند شدن از زمین نمیتونم کمرم رو سریع صاف کنم لطفا راهنمایی کنید ممنون
    1. تصویر کاربر ارجمندی دوشنبه ۱۳ آذر ۲( 4 ماه پیش)
      پاسخ
    2. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۱۵ آذر ۲( 4 ماه پیش)

      نیاز به معاینه و بررسی هست . ممکنه درد از کمر منتشر بشه

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر فاطمه چهارشنبه ۱۵ آذر ۲( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 50 مشاهده پرسش
    مچ پام شکسته بود عمل کردم و پین گذاری کردم بعد سه ماه مجدد عمل کردم و یکی از پین هارو درآوردم بعد یه هفته رفتم دکتر گف عفونت داره و بستری شدم امروز رفتم اتاق عمل گفتن بازم چهارشنبه عمل نمونه برداری کردن جوابش فردا میاد
    نمونه برداری از چیه؟؟مگه چه مشکل جدی هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۱۵ آذر ۲( 4 ماه پیش)

      برای تشخیص نوع عفونت و درمان مناسب 

  • تصویر کاربر هستی چهارشنبه ۱۵ آذر ۲( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 50 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر اقای دکتر ممنون و سپاسگزارم از لطف شما ،من خانمی 50ساله حدودا 77کیلو
    وزن، 7/10/مچ پام از دوجا شکسته،حدود یک
    ماه بعد پامو گچ گرفتن،،الان به امید خدا قرار
    هست 9/22گچ پام باز بشه،،سوالم از خدمت شما،،مچ پام گاهی درد و گاهی ارامه
    امروز مچ پام میسوزه گویی پام بریده شده
    ،گاهی ارام ،وبعضی وقت باین شکله
    نظرشما چیه آقای دکتر ،بعداز بازشدن گچ پام
    چیکار کنم که هرچه سریع تر به شرایط عادی برگردم ،قبلا از زحمات شما خیلی ممنون و سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۱۵ آذر ۲( 4 ماه پیش)

      فیزیوتراپی به شما کمک زیادی می کنه 

  • تصویر کاربر حارث چهارشنبه ۱۵ آذر ۲( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 49 مشاهده پرسش
    سلام و درود!
    اقای دکتر بنده سه هفته قبل در جریان بازی فوتبال به جای توپ ساق پای بازیکن را شوت کردم و پام به شدت آسیب دید و مجبور به ترک بازی شدم، با گذشت این سه هفته ورم پام خوب شده و از دردش کاسته شده اما احساس درد دارم در مفصل شصت پا و رفتم دکتر ایشان گفتند عکس بگیر منم عکس گرفتم امروز به محض دیدن عکس ها گفتند ارتروز داری و باید عمل بشه تا پیشرفت نکنه، اما من قبل اون صدمه اصلا دردی نداشتم و سخت ترین فوتبال هارو انجام میدادم ایا امکانش هست ارتروز داشته باشم و با این ضربه بروز شده باشه؟ عکس ها را براتون ارسال میکنم بی زحمت یک نگاه بندازین و مشاوره بدین که نیاز به عمل داره یا نه
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۱۵ آذر ۲( 4 ماه پیش)

      آرتروز ندارین ولی رادیوگرافی ایستاده کف پا باید انجام بدین

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر Mahmoud یکشنبه ۲۹ اسفند ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 190 مشاهده پرسش
    سلام و احترام
    بنده ۱۵ سال پیش دچار یه صانحه گاز گرفتگی شدم که باعث زخم‌ بستر در پای چپم شده و بعد حدودا یک سال بهبود پیدا کردم الان حدود یک سال هست دچار بیماری دیابت شدم که با ورزش و رژیم کنترل کردم تقریبا قند خونمو اما مسله ایی که هست صب ها درد بشدت عجیبی در کف پاهام دارم که غیر قابل تحمل هستش که بعد دو دقیقه دردش برطرف میشه علت این درد چی میتونه باشه ؟ و چه کاری باید بکنم ؟
    تشکر از توجه شما
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۲۹ اسفند ۰( 2 سال پیش)

      التهاب نيام كف پاست

      فيزيوتراپى و كشش و شاك ويو لازمه 

  • تصویر کاربر عرفان یکشنبه ۲۹ اسفند ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 193 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر ساق پای من شکسته و دو هفته ترس از این دارم سمت پهلو میخوابم و توخواب زیاد این ور اون ور میشم و پاهام پلاتین گذاشتن
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۲۹ اسفند ۰( 2 سال پیش)

      مشكلى نيست 

  • تصویر کاربر آوا چهارشنبه ۳ فروردین ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 177 مشاهده پرسش
    سلام من دختری ۱۴ ساله هستم و قدم ۱۷۱ هست تازگی عکس صفحه رشدم رو گرفتم میشه بگید چند سانت دیگه جا دار ه قدم؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۳ فروردین ۱( 2 سال پیش)

      نمى شه گفت چقدر ولى قطعا رشد مى كنيد

  • تصویر کاربر ای شنبه ۶ فروردین ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 261 مشاهده پرسش
    آقای دکتر برای دخترم که ۵ ساله هست وپاشنه پای هر دو پاشو به داخل وپا کمی به بیرون قوص میده راه می‌ره ،ایا ارتروسکوپی بشه یا بهتر میشه ؟

    ارتروسکوپی پاشنه پا گفتین عملی به اندازه جا دکمه هست ،بخاطر همین میپرسم که از الان انجام بشه ...

    یا اینکه امکان بهبودی هست؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۶ فروردین ۱( 2 سال پیش)

      عملشون آرتروسكپى نيست

      در اين سن عمل لازم نداره 

  • تصویر کاربر محمد شنبه ۶ فروردین ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 260 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر امیدوارم حالتون خوب باشه
    دو سال پیش در حال ورزش بودم که به علت خم کردن زیاد، مفصل شست پایم دچار آسیب شد
    مهمترین گلایه ام محدودیت حرکت شست بخصوص به سمت بالا است و اینکه بعد از اندکی فعالیت مفصل کمی متورم میشود و وقتی روی زمین سفت راه میروم زیر مفصل کمی درد دارد
    در حال حاضر به توصیه متخصصین از کفی طبی استفاده میکنم
    جسارتا با مطالعه مطالبی که در سایت نوشته بودید متوجه شدم که علائمم بسیار شبیه به عارضه شست چمنی است

    تصاویر مربوط به پا همراه با نسخه یکی از متخصصین که مراجعه کردم را خدمتتون ارسال کردم
    تشکر فراوان
    ایام بکام
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۶ فروردین ۱( 2 سال پیش)

      بررسى با ام آر آى لازمه 

  • تصویر کاربر بهرام چهارشنبه ۲۰ بهمن ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 164 مشاهده پرسش
    آقای دکتر سلام ببخشید. آقای دکتر پسرم ۱۶ سال و ۳ ماهش . بردمش دکتر گفتن مچ دستش تقریبا بسته شده. آقای دکتر به نظر شما آمپول سوما جواب گو هست یا داروی دیگری براش بخرم . خیلی ممنون میشم جواب خوبی به من بدهید . با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۲۰ بهمن ۰( 2 سال پیش)

      كيفيت تصاوير راديوگرافى نامناسب هست 

  • تصویر کاربر سمن شنبه ۹ بهمن ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 203 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشین ، آذر ماه سال ۹۹ یعنی سال گذشته مچ پای من شکست و الان این پلاتین خیلی اذیتم میکنه ، میخواستم سوال کنم پلاتین چند سال باید تو پام باشه ، در آوردنش اشکالی نداره؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۹ بهمن ۰( 2 سال پیش)

      درود

      می تونه خارج بشه

  • تصویر کاربر ادریس شنبه ۹ بهمن ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 187 مشاهده پرسش
    با سلام آقای دکتر حدود یک ساله مچ پام حین بازی فوتبال پیچ خورد و الان چند روزیه دوباره درد دارم و به سختی راه میرم دکتر شهر کرمانشاه گفتن بایدبا آرترسکوپی عمل بشی خواستم نظر شما رو هم بدونم هزینه عمل چقدره
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۹ بهمن ۰( 2 سال پیش)

      درود

      نیاز به معاینه هست

      احتمالا جراحی لازمه

  • تصویر کاربر روزبه شنبه ۹ بهمن ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 176 مشاهده پرسش
    سلام وقت شما بخیر
    ببخشید برای دریافت ورزش ها برای جراحی مچ پا که انجام دادید فیلم یا عکس ها را کجا باید ببینم
    سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۹ بهمن ۰( 2 سال پیش)

      درود

      در همین وبسایت یا در اینستاگرام drrezanaderi@

  • تصویر کاربر __ شنبه ۹ بهمن ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 156 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من ۵ ساله پام پیچ خورده بعد رفتم پیش دکتر دیگه ای گفته رباط ها و مفصل های پاتو از دست دادی بعد گفته باید عمل بشه نظر شما چیه،شما میتونید عمل کنید؟یا احتیاج به عمل داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۹ بهمن ۰( 2 سال پیش)

      درود

      معاینه لازمه 

      احتمالا عمل می خواد

درحال دریافت اطلاعات
تماس با ما

با ما در تماس باشید

آدرس مطب

شریعتی پایین تر از مترو قلهک ساختمان خانه درسا طبقه ۵ واحد ۱۷

ساعات کار مطب

شنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۶ الی ۱۹

دکتر نادری