منو

انواع علت درد روی پا (تشخیص و درمان) به همراه عکس

درد روی پا  یکی از مشکلات رایج میان افراد است. هر گامی که برداشته می‌شود نیرویی معادل یک و نیم برابر وزن بدن را به پاها وارد می‌کند. در بیشتر موارد، درد روی پا به واسطه صدمه، استفاده بیش از حد، فرسایش یا کفش‌های نامناسب ایجاد می‌شود.

انواع درد روی پا

درد روی پا می‌تواند در موقعیت‌های متفاوتی ایجاد شود، شایع ترین دلیل این مشکل فعالیت بیش از حد در موقعیت‌هایی نظیر دویدن، پریدن یا شوت کردن است. مشکلاتی که به دلیل فعالیت بیش از حد ایجاد می‌شوند عبارتند از:

درد روی پنجه  پا یا التهاب تاندون اکستانسور

 این مشکل به واسطه پوشیدن کفش‌های تنگ و یا فعالیت بیش از حد ایجاد می‌شود. در این حالت تاندون‌هایی که در پنجه پا وجود دارند و پا و انگشتان را به سمت بالا می‌کشند، ملتهب می‌شوند و درد زیادی برای فرد ایجاد می‌کنند.

این بیماری که یکی از علت های درد روی پا هنگام راه رفتن است، عبارت است از التهاب تاندون‌های روی پا. این تاندون‌ها حرکت انگشتان را هدایت می‌کنند. علائم این بیماری شامل افزایش تدریجی درد در پنجه و روی پا، ورم کردن پا و حساسیت پنجه و روی پا به لمس می‌باشند. این بیماری ناراحتی‌های شدیدی در زمان پوشیدن کفش ایجاد می‌کند.

علت این بیماری استفاده از کفش‌های تنگ، صاف بودن کف پا، ایستادن یا راه رفتن بیش از حد، سفتی عضلات و دویدن در نقاط ناهموار می‌باشد.

بیشتر بخوانید: آرتروسکوپی مچ پا

التهاب تاندون اکستانسور

درباره صافی کف پا ویدیوی زیر را ببینید:

درد کنار پا یا سندرم سینوس تارسی

این مشکل یک بیماری نادر است و در این حالت سینوس تارس ملتهب می‌شود. سینوس تارس در واقع کانالی است که میان پاشنه و استخوان مچ پا (تالوس) قرار دارد. این بیماری موجب درد در بالای پاشنه و درد مچ پا در قسمت خارجی می‌شود.

این بیماری به واسطه التهاب در کانال کوچک و استخوانی میان پاشنه و استخوان تالوس ایجاد می‌شود. علائم این بیماری شامل  احساس سفتی مچ پا، بی ثباتی مچ پا، درد در زمان حرکت و ایستادن در بالا و کناره‌ی بیرونی پا می‌شوند. دلایل این بیماری مواردی نظیر پیج خوردن مچ پا، ناپایداری  طولانی مدت  و مزمن و تغییر عملکرد مکانیکی پا هستند.

سینوس تارسی

🛑در همین باره بیشتر بخوانید: درمان پیچ خوردگی مچ پا

شکستگی‌های استخوانی در پاها

درد پا می‌تواند ناشی از شکستگی‌های استخوان‌های متاتارس باشد، این استخوان‌ها در بالای پنجه پا قرار دارند. این آسیب می‌تواند با ورم کردن پنجه همراه شود.

دلایل دیگری که موجب درد روی پا می‌شوند عبارتند از:

نقرس

این مشکل می‌تواند موجب درد شدید و ناگهانی به همراه التهاب و قرمزی در مفصل  انگشت بزرگ پا  (جایی که انگشت به استخوان های کف پا مفصل می شود) شود.

نقرس پا نوعی التهاب مفصل است که بر اثر تشکیل کریستال‌های اسید اوریک در مفاصلی نظیر مفصل انگشت شست پا به وجود می آید. این مشکل به دلیل افزایش سطح اسید اوریک در بدن ایجاد می‌شود. علائم این بیماری شروع ناگهانی درد خصوصا در شب‌ها، قرمزی، ورم و داغ شدن پا هستند. عوامل زمینه ساز این مشکل رژیم غذایی پر از گوشت قرمز، مسائل ارثی، چاقی و دیابت هستند.

نقرس

چرخش استخوان

رشد دردناکی است که در طول مفاصل فرد ایجاد می‌شود، و درد در مفاصل و در انگشتان پا ظاهر می‌شود.

نوروپاتی محیطی

این مشکل موجب درد، تیر کشیدن یا بی حسی و یا احساس سوزن سوزن شدن پا می‌شود، این مشکل می‌تواند از پنجه تا روی پا گسترش پیدا کند.نوروپاتی محیطی دلایل زیادی نظیر دیابت و کمبود های ویتامین و مصرف بعضی داروها یا در معرض بعضی سموم قرار داشتن دارد.

🛑 ۱۶ علت سوزش کف پا

اختلال عملکرد عصب پرونئال

به دلیل اختلال عملکرد یکی از دو شاخه اصلی عصب سیاتیک ایجاد می‌شود که می‌تواند موجب مور مور شدن و درد در پشت پای فرد می‌شود، این موضوع باعث ضعیف شدن پنجه یا قسمت‌های پایین پا می‌شود.

علت درد و ورم روی پا

پس به طور خلاصه ورم روی پا می تواند از هر یک از ساختمان های پا ناشی شود:

۱- استخوان‌ها: شکستگی ناشی از فشار(stress fracture)، سندرم سینوس تارسی، دفورمیته انگشتان (انگشت چکشی و انگشت چنگالی ) و اتصال غیر طبیعی استخوان های پا (tarsal coalition).

۲- بافت‌های نرم: مثل التهاب تاندون اکستنسور یا التهاب تاندون تیبیالیس قدامی .

۳- پوست: بیماری پای ورزشکاران ( athlete`s foot) که عفونت قارچی پوستی است.

۴- بیماری‌ها: نقرس، گانگلیون یا نوروپاتی.

شکستگی‌های ناشی از فشار

این مشکل به واسطه شکستگی‌های کوچک در استخوان‌های پا ایجاد می‌شود. برای مثال ممکن است استخوان متاتارس پا بر اثر تداوم فشار آسیب ببیند. در واقع بر خلاف شکستگی های معمول که بر اثر وارد شدن نیرویی ورای حد تحمل استخوان ایجاد می شوند در این نوع شکستگی نیروی به مراتب کمتر ولی به تعداد دفعات زیاد باعث شکستگی می شود مانند ضربه های حین رژه رفتن یا دویدن یا حتی راه رفتن بیش از حد طولانی .در این شرایط پای فرد به شدت درد می‌گیرد، ورم می‌کند و در ناحیه شکستگی، به برخوردها حساس می‌شود.

این بیماری معمولا به دلیل وارد شدن فشار بیش از حد در نقاط مشخصی از پا ایجاد می‌شود، ضربه زدن، دویدن و افزایش شدت ورزش  و حتی تغییر سطحی که فرد روی آن تمرین ورزشی می کند می‌تواند به ایجاد این نوع از شکستگی‌ها منجر شود.

فشار کف پا

انگشتان چنگالی و چکشی

در این حالت تغییر شکل انگشتان پا  ایجاد می‌شود و موقعیت استخوان‌های کوچک فرد در آن تغییر می‌کنند. علائم این بیماری شامل سفتی، درد و تغییر شکل یک یا چند انگشت می‌شود که به انگشت چکشی معروف است. دلایل این بیماری استفاده از کفش‌های تنگ و نوک تیز، صدمه به انگشتان، مشکلات اعصاب یا رگ‌های خونی و آرتروز می‌باشند.

انگشت چکشی

التهاب تاندون تیبیالیس قدامی

التهاب تاندون قدامی تیبیالیس در جلوی قوزک پا رخ می‌دهد، این تاندون وظیفه بلند کردن پا  و خم کردن مچ پا به سمت بالارا بر عهده دارد. علائم این بیماری شامل افزایش تدریجی درد در جلوی مچ پا و روی پا می‌شود، این درد پس از استراحت نیز بدتر می‌شود.

یکی از دلایل این بیماری استفاده بیش از حد از پا در ورزش‌های سنگین نظیر دویدن، صخره نوردی یا پرش می‌باشد، همچنین ضعیف شدن ماهیچه‌ها یا سفتی این تاندون نیز می‌تواند این مشکل را ایجاد کند.

التهاب تاندون تیبیالیس قدامی

بیماری پای ورزشکاران

این بیماری به دلیل عفونت قارچی پوست پا ایجاد می‌شود. این بیماری تقریبا در پانزده درصد افراد ایجاد می‌شود. علائم این بیماری شامل زبر شدن، دردناک شدن، پوسته  پوسته شدن، ورم کردن و تاول زدن پوست هستند. این بیماری به دلیل رعایت نکردن بهداشت پا، وجود رطوبت اضافی در این نواحی و ابتلا به واسطه سرایت اتفاق می‌افتد.

بیماری پای ورزشکاران

درد عصبی پا

این مشکل به دلیل فشار یا آسیب به عصب پا یا بخش پایینی کمر ایجاد می‌شود. علائم این بیماری شامل سوزش پا، تیر کشیدن، سوزن سوزن شدن، بی حسی و ضعف پنجه پا می‌شود. دلایل ایجاد این حالت، التهاب یا صدمه به عصب، تغییر شکل ستون فقرات و برآمدگی دیسک هستند.

درد عصبی پا

کیست گانگلیون

کیست گناگلیون نوعی توده کوچک است که با مایعی ژله مانند پر شده است و در اطراف مفاصل پا و تاندون‌ها شکل می‌گیرد. علائم این مشکل، ایجاد برآمدگی‌های کوچک و نخود مانند بر روی پا است. این برآمدگی‌ها در صورتی که به ساختارهای اطراف فشار وارد کنند موجب درد می‌شوند.

کیست گنگلیون در صورتی که به پا یا مفصل فشار وارد کند می‌تواند موجب درد پا شود. در صورتی که کیست در کنار عصب قرار داشته باشد، این موضوع می‌تواند باعث احساس سوزن سوزن شدن یا سوزش در پای فرد شود. اگر کیست بزرگ باشد می‌تواند باعث ناراحتی و درد در زمان پوشیدن کفش شود.

علت این مشکل آسیب به پنجه پا، افزایش سن و موارد این چنینی است. معمولا علت پدید آمدن این مشکل مشخص نیست.

کیست گانگلیون

اتصال غیر طبیعی استخوان های مچ پا

اتصال غیر طبیعی استخوان های مچ پا (Tarsal Coalition) نوعی پل استخوانی است که دو یا چند استخوان پا را به هم وصل می‌کند. این مشکل حرکات پا را محدود می‌کند و تقریبا یک درصد جمعیت درگیر این مشکل می‌شوند. علائم این مشکل، سفتی پا، ناپایداری و درد پا و صافی غیر قابل انعطاف کف پا هستند، این موضوعات به طور معمول در اوایل نوجوانی رخ می‌دهند. دلیل این بیماری مسائل مادرزادی زمان تولد و مسائل ارثی است.

اتصال غیر طبیعی استخوان های مچ پا

تشخیص مشکلات پا

تشخیص مسائل پا می‌تواند با کمک معاینه فیزیکی پا، اشعه ایکس، ام آر آی یا سی تی اسکن‌ صورت بگیرد. آزمایش دیابت، نقرس و موارد دیگر مانند نوار عصب و عضله نیز ممکن است برای تشخیص نیاز باشند.

درمان درد روی پا

به دلیل این که پا وزن کل بدن فرد را تحمل می‌کند، یک صدمه خفیف می‌تواند در صورت عدم درمان به مشکلی جدی تبدیل شود. درمان فوری برای چنین آسیب‌هایی اهمیت زیادی دارد. درمان انتخاب شده به دلیل ریشه‌ای بیماری بستگی دارد و می‌تواند شامل موارد زیر باشد:

  • فیزیوتراپی، که می‌تواند به حل مشکلاتی نظیر نوروپاتی محیطی، التهاب تاندون اکستانسور و آسیب به عصب پرونئال به کار رود.
  • یک قالب گچی یا بوت مخصوص می‌تواند برای آسیب‌هایی نظیر شکستگی و مو برداشتن استخوان‌ها استفاده شود.
  • داروهای ضد التهاب می‌توانند به کاهش التهاب بیماری‌هایی نظیر نقرس کمک کنند.
  • استراحت در خانه و درمان‌های خانگی می‌توانند به کاهش مشکلات کمک کنند.

درمان‌های خانگی می‌توانند دردهای پا را تا حد زیادی برطرف کنند. فرد باید تا حد ممکن به استراحت بپردازند و تلاش کند به میزان کمتری از پای آسیب دیده استفاده کند. فرد می‌تواند با استفاده از یخ و کمپرس سرد به ناحیه آسیب دیده رسیدگی کند، این کار باید برای مدت بیست دقیقه در روز انجام شود. زمانی که فرد نیاز به راه رفتن دارد، بهتر است از ابزارهای حمایتی(مثل عصا یا واکر )، کفش‌های طبی (و البته نه چندان تنگ) برای پاهای خود استفاده کند.

پیشگیری از مشکلات پا

درد پنجه پا همیشه قابل پیشگیری نیست، اما استفاده از مراقبت‌ها می‌تواند به کاهش چنین مشکلاتی کمک کند. افراد برای پیشگیری از مشکلات پا می‌توانند مسائل زیر را دنبال کنند:

رعایت وضع بدن در انجام حرکات ورزشی

بسیاری از صدمات پا زمانی رخ می‌دهند که فرد بیش از حد به انجام حرکات ورزشی می‌پردازد. افراد می‌توانند به تدریج زمان و شدت حرکات ورزشی را افزایش دهند.

گرم کردن و سرد کردن بدن در زمان ورزش

بهتر است پیش از انجام ورزش‌های سنگین تر به گرم کردن بدن پرداخت و با انجام حرکات آرام ماهیچه‌های پا و ساق را گرم کرد.

استراحت دادن به پا

ماهیچه‌ها و مفاصل می‌توانند از مزیت استراحت استفاده کنند، خصوصا این موضوع برای افرادی اهمیت دارد که به انجام دویدن، ورزش‌های سنگین و شدید می‌پردازند. فرد می‌تواند به تغییر ورزش خود به فعالیت‌های با آسیب کم نظیر شنا و یوگا بپردازد تا بدین ترتیب از پای خود در برابر صدمات مراقبت کند.

استفاده از کفش‌های مناسب

این موضوع خصوصا برای افرادی اهمیت دارد که دیابت یا آرتروز دارند. کفش‌هایی که به خوبی اندازه فرد باشند و پشتیبانی لازم از پای فرد را فراهم کنند می‌توانند مانع از درد استفاده بیش از حد، پیچ خوردن یا کشیدگی شوند. این کفش‌ها می‌توانند به جلوگیری از لیز خوردن و افتادن فرد کمک کنند. افراد نباید پابرهنه راه بروند و بهتر است کفش‌های فرسوده و ناراحت خود را تعویض کنند.

دکتر رضا نادری متخصص ارتوپدی و فلوشیپ جراحی مچ پا

فهرست مطالب
  • تصویر کاربر هاله دوشنبه ۲۳ بهمن ۲( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 64 مشاهده پرسش
    با سلام مدت زیادی است زیر انگشتان پای راست(کف) دچار سوزش و بیحسی شده است در راه رفتن طولانی سوزش و سوزن شدن زیاد می شود گاهی حرکت دادن پا سخت میشود وقتی استراحت میکنم یا کف پا رابه سمت بالا نگه میدارم بهتر میشود.نمیدانم باید به متخصص ارتوپد مراجعه کنم یا مغز و اعصاب
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۳ بهمن ۲( 2 ماه پیش)

      یک نوار عصب نزد همکاران متخصص اعصاب انجام بدین اگر مشکل مربوط به نوروپاتی وجود نداشت به ارتوپد مراجعه کنید

      مطلب مربوط به نورومای مورتون رو هم در همین وبسایت مطالعه کنید

  • تصویر کاربر عارفه دوشنبه ۲۳ بهمن ۲( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 43 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    من مدت چندین ماه درد در ناحیه خط کشاله ی سمت راست ران داشتم(خط عروسکی) - ام آر آی- رادیوگرافی- آزمایش خون - تست عصب عضله همه را انجام دادم و چیزی نبود- نهایتا پزشک گفت دکتر زنان بروم شاید شروع کنسل تخمدان باشد - دکتر زنان هم برای سه دوره به من قرص مدروکسی پروژسترون داد تا آماده شوم برای کورتاژ تشخیصی - متاسفانه این سه ماه قرص مدروکسی خوردن به شدت وزنم را افزایش داد و در حال حاضل زانوی سمت چپ به شدت خیلی وحشتناک دچار درد شده و هیچ قرض و پمادی هم تاثیر روی آن ندارد؟ آیا ممکن است این درد زانو به مشکلات تخمدان ارتباطی داشته باشد؟
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۳ بهمن ۲( 2 ماه پیش)

      بیشتر مربوط به اضافه وزن هست احتمالا

  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۲۳ بهمن ۲( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 50 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر بنده اقای ۲۳ ساله هستم که ۱۱۰ کیلو وزن ..حدود ۱۰ روز بود که ورزش میکردم و دیروز صبح که تازه پیاده روی رو شروع کرده بودم یهو روی پای چپم و انگشت کناری شصت درد و تیری کشید که هنوزم هنگام راه رفتن و بلند شدن درد شدیدی داره لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۳ بهمن ۲( 2 ماه پیش)

      معاینه و بررسی لازمه 

      آزمایش اسید اوریک هم بدین

  • تصویر کاربر آیدا دوشنبه ۲۳ بهمن ۲( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 44 مشاهده پرسش
    سلام‌.آقای‌دکتر‌وقتتون‌بخیر‌
    دخترم14سالشه‌وقدش‌کوتاهه‌‌دکترغددهم‌بردم‌
    گفتن‌باید‌هورمون‌رشدتزریق‌کنه‌.میخواستم‌بدونم‌
    واقعا‌عوارضی‌نداره‌.مطمئن‌بشم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۳ بهمن ۲( 2 ماه پیش)

      اگه کوتاهی مرضی نباشه بهتره درمانی نکنید شاید کوتاهی سرشتی باشه و کلا ژنتیکش این باشه

  • تصویر کاربر راحله شنبه ۷ بهمن ۲( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 65 مشاهده پرسش
    با سلام، بنده خانمی 40 ساله با قد 160 و وزن 78 می‌باشد. در خرداد ماه سال 1401 مچ پایم یعنی نازک نی را پین گذاشته شده است. میخواستم بدانم آیا لازم است پین را خارج کنم یا نه برایتان عکس پایم را ارسال می‌نمایم. چرا که می‌ترسم با درآوردن پین استخوان پایم بخاطر مهره‌هایی که به آن پیچ شده سوراخ شده و با کوچکترین ضربه دوباره بشکند. همچنین مثلا پایم جایی گیر کند و محکم پایم را برای نیفتادن در زمین به زمین بزنم تا مدتی احساس ناخوشایند دارم مثلا یه دفعه درد میکنه یا سفتی احساس میکنم.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۷ بهمن ۲( 2 ماه پیش)

      oخطر شکستگی مجدد نداره

      می تونید خارجش کنید

  • تصویر کاربر جواد دوشنبه ۲۳ بهمن ۲( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 76 مشاهده پرسش
    سلام. بنده ۲۳ سالمه بدون سابقه تروما یا اتفاق خاصی از حدود ۶ ماه قبل به تدریج دیدم وقتیکه روی پنچه پای چپ میرم درد میگیره. درد موقع استراحت نبود. دو ماه قبل عکس و MRI شدم و چند روز قبل هم CT scan که خدمتتون ارسال می‌کنم لینکشون رو. درد فقط اگر رو پنجه برم آزار دهنده هست. به صورت نیمه‌حرفه‌ای پارکور و ژیمناستیک و کوهنوردی انجام دادم قبلاً که البته طی یکسال اخیر نبودن. ضمناً ۵ سال قبل هم همین پا در ژیمناستیک، پیچ خوردگی بسیار شدید به داخل براش رخ داد ولی گچ گرفته نشد. دکتر بهادر اعلمی دو ماه بعد معاینه کردن و گفتن باید اولش گچ گرفته می‌شد ولی دیگر کار خاصی نیاز نیس. همچنین گفتن مفاصل من نرمی بیش از حد دارد.
    https://pacs-mousavi.zums.ac.ir/metric/rh/3944439326
    https://pacs-mousavi.zums.ac.ir/metric/rh/3244804108
    https://pacsghalb.umsha.ac.ir/study/HisLinkToPacs/WebViewer/7b511ed0986f12378fa20df5b905fca9/3858866
    تشخیص شما چیه و چه درمانی بهتر هست تا من بتونم ورزش ها یا پیاده روی طولانی رو انجام بدم.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۷ بهمن ۲( 2 ماه پیش)

      لینک باز نشد 

      باید برای معاینه تشریف بیارید

    2. تصویر کاربر جواد یکشنبه ۸ بهمن ۲( 2 ماه پیش)
      دکتر سه تا لینک مجزا هستن ، هر کدوم رو کپی بفرمایید باز می شوند ، من امتحان کردم مجدد
      هر سطر یک لینک هست خودش
    3. تصویر کاربر جواد یکشنبه ۸ بهمن ۲( 2 ماه پیش)
      من مجدد امتحان کردم ، همشون باز شدن ، هر سطر یک لینک هست
    4. تصویر کاربر جواد شنبه ۱۴ بهمن ۲( 2 ماه پیش)
      دکتر میشه جواب بدین؟ چون نوبت دهی ۶ ماه آینده هست و در این مدت ممکنه کلاپس بیشتر بشه و درمان سخت تر
    5. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۳ بهمن ۲( 2 ماه پیش)

      برای تشخیص و درمان معاینه لازمه نه صرفا دیدن تصاویر 

      شما نوبت رو بگیرید و بعد روی واتساپ به منشی من پیام بدین

    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر سبحان شنبه ۷ بهمن ۲( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 58 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر تقریبا 1 ماه پیش عمل ترمیم تاندون پا برای پسرم انجام شده (۱۴سالشه) اما همچنان از شدت درد داد و فریاد میکنه احتمال داره عصب پاش آسیب دیده باشه؟! و در چه مدت زمان طول میکشه که دردش رفع بشه و بهبود حاصل بشه؟ چون هر روز دردش بیشتر میشه
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۷ بهمن ۲( 2 ماه پیش)

      ترمیم کدوم تاندون؟؟؟

      حتما به دکتر خودش نشونش بدین چون این مقدار درد نرمال نیست

  • تصویر کاربر مهناز شنبه ۷ بهمن ۲( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 50 مشاهده پرسش
    سلام چناب دکتر خانوم۴۲ساله هستم با وزن۸۰کیلو و قد۱۶۶چند روزی هست که روی پام یه برامدگی به وجود اومده انگار که استخوان روی پام ورم کرده باشه هیچ دردی هم نداره میشه راهنمایی کنید ممکنه گانگلیون باشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۷ بهمن ۲( 2 ماه پیش)

      به احتمال زیاد همونه و اگه درد نداره اقدامی لازم نیست فعلا

  • تصویر کاربر Yaser شنبه ۷ بهمن ۲( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 78 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید.
    من موقع نشستن نمیتونم روی پاشنه پام بشینم یعنی پای راستم اوکیه ولی پاشنه پایم چپم رو نمیتونم بچسبونم به زمین و موقعی که میخوام جفت پاشنه های پای خودم رو زمین بزارم تعادلمو از دست میدم یا موقع بالا رفتن از راه پله یا سربالایی روی پنجه پام راه میرم و احساس میکنم اینگونه راه رفتن باعث کمر درد هم شده برام.
    ممنون میشم ازتون راهنمایی کنید به چه متخصصی مراجعه کنم‌
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۷ بهمن ۲( 2 ماه پیش)

      باید به همکاران ارتوپد مراجعه کنید

  • تصویر کاربر علی شنبه ۷ بهمن ۲( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 56 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید دکتر من زانومو عمل انجام دادن آقای دکتر گفتن نرمی کشک داشتی پشت استخون کشکک منو سوراخ کردن که خون بیاد ترمیم بشه الان بعد از مدت ۵ ماه هنوز درد میکنه ورزشم فوتبال بود دیگه نمیتونم انجام بدم و اینکه صدای خیلی بدی پشت کشکک من میخوره خودشون گفتن میخواستم بدونم کاری میشه کرد اون ضایعه پربشه یا روشی وجود داره ۲۳ سالمه همه میگن ورزشتو عوض کن تا اخر همینطور میمونه
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۷ بهمن ۲( 2 ماه پیش)

      باز هم باید با جراحتون مشورت کنید 

      شاید تزریق اسیدهیالورونیک مفید باشه

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۱ فروردین ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 254 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشی آقای دکتر من پسری ۱۸ ساله هستم یکماه و نیم پیش قوزک پام در اثر تصادف شکست رفتم دکتر بعد از ۴۵ روز پام رو از تو گچ باز کرد و گفت راه برو وقتی که راه میرم وقتی که وزنم رو میندازم روی پام روی پام خیلی درد میگیره مشکل از چی میتونه باشه؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱ فروردین ۱( 2 سال پیش)

      راديوگرافى بفرستيد

  • تصویر کاربر زینب دوشنبه ۱ فروردین ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 211 مشاهده پرسش
    با سلام خانمی ۳۵ ساله هستم با بیماری ms حدود دو هفته ی قبل درد پام شروع شده اوایل از لگن بود تا پایین انگشتان کوچک پام بخصوص وقت استراحت درد میکرد الان دو روزه روش پام شدیدا درد میکنه انگاری چیزی افتاده باشه روی پام و دردش تا مچ پام کشیده میشه گاهی احساس سوزش و گزگز هم میکنه وقتی پامو دراز میکنم می خواستم علتشو بدونم متاسفانه این هفته نتونستم وقت دکتر بگیرم بخاطر آخر سال مطبها یا تعطیل بود یا وقت نداشتن به نظر شما بخاطر ام اس هست یا مشکل دیگه ای دارم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱ فروردین ۱( 2 سال پیش)

      ممكنه مربوط به ديسك كمر هم باشه

  • تصویر کاربر bahar سه شنبه ۲ فروردین ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 162 مشاهده پرسش
    باسلام و خسته نباشید چنان آقای دکتر بنده ۳۲سالمه باقد۱۶۵و وزن۹۰کیلوچندسال پیش پای راستم تاندون پاره کردتا الان ک الانه کفش پاشنه دارنمیتونم بپوشم و گاها درد دارم الان ی مدتیه ک مشغول بکارشدم و شغلم افسرنگهبانیه همون پام منتها روی پام درد شدیدی دارم ی مدت پامو پمادمسکن میزدم می‌بستم دردش کم شدتا خوب شد الان مجدد دردم شروع شده البته ناگفته نماند ب تازه گی ورزشمومجددشروع کردم ک لاغر کنم ممنون میشم جوابمو بدین من باید چیکار کنم؟و ب کجامراجعه کنم باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۲ فروردین ۱( 2 سال پیش)

      اولين قدم معاينه و انجام ام آر آى هست

  • تصویر کاربر نازنین دوشنبه ۱ فروردین ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 179 مشاهده پرسش
    درود
    دکترجان یه هفته میشه که پای چپ من قسمت بیرونیش پایین انگشت کوچیک درد میکنه خانه دارم تحرک زیادی ندارم چهل سالمه و‌قد۱۶۸و وزن ۶۵کیلوگرم ، وقتی بلندمیشم ازجام که راه برم و‌کارهامو انجام بدم بشدت پای چپم درد میگیره تیرمیکشه ومیلنگم ، موقع پیاده روی اولش خیلی درد دارم کم کم بهترمیشه دردش ازبین میره ویهو حین راه رفتنم با برداشتن پا دردوحشتناکی میاد سراغ پام که جیغم درمیاد پیشنهادتون چیه ؟!مسکن نخوردم فقط با پماد رزماری مالیدم پامو وبابانداژ جندباربستم بیفایده بود
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱ فروردین ۱( 2 سال پیش)

      معاينه و راديوگرافى لازمه 

  • تصویر کاربر سجاد یکشنبه ۲۹ اسفند ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 183 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما چند ماه است از درد پا رنج میبرم اول کف پاهایم درد میکرد وپس از معاینه وعکس به من گفتند خار پاشنه دارم آمپول هم زدم ولی بهتر که نشدم هیچ بدتر هم شدم الان هم درد در انگشتان پا وقسمت روی انگشتان پاهایم افتاده است راه رفتن برایم سخت شده تو را به خدا راهنماییم کنید ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۲۹ اسفند ۰( 2 سال پیش)

      فيزيوتراپى و شاك ويو مفيده

  • تصویر کاربر محسن یکشنبه ۲۹ اسفند ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 167 مشاهده پرسش
    راههای درمان چنین عارضه ای چیست
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۲۹ اسفند ۰( 2 سال پیش)

      اول معاينه و بررسى لازمه 

  • تصویر کاربر ادی شنبه ۶ فروردین ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 249 مشاهده پرسش
    چند روزه که استخوان کوچیکی که در قسمت داخل پا هست و وصل به پاشنه هست احساس درد شدید میکنه و کمی قرمز شده/خواستم دلیل و درمانش رو بفرمائید/ و اگه قرار به پزشک مراجعه کنم چ تخصصی داشته باشن/چون ارتوپد رفتم عکس گرفت و گفت چیزی نیست و فقط خندید و گفت شاید پات حساس بعد شنیدم سواد بالایی ندارن
    /سنم ۴۰/وزن ۶۴/قد ۱۶۰
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۶ فروردین ۱( 2 سال پیش)

      راديوگرافى بفرستيد

  • تصویر کاربر امیرعلی چهارشنبه ۲۰ بهمن ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 161 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب
    بنده با درد شدید روی پا نواجه هستم ک البته همراه با مقداری گرما و تورم هست.بنده سابقه نقرس هم دارم اما این درد نقرس نیست چون مفصل درد نمیکنه دقیقن روی پنجه درد میکنه.به ارووپد مراجعه کنن یا متخصص طب فیزیک؟ پیشنهادی برای کاهش درد دارید؟ ممنونم بابت وقتی ک میزارید
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۲۰ بهمن ۰( 2 سال پیش)

      به ارتوپد مراجعه كنيد 

  • تصویر کاربر اای سه شنبه ۱۹ بهمن ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 162 مشاهده پرسش
    درپای راست من پایین و لبه بیرونی پا کمیپایین تر و جاوتر از قوزک یک برامدگی کوچک هست اون چند وقتیه متورم شده و درد شدید داره میخواستم بدونم علت چیه و راه درمانش چیه
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۱۹ بهمن ۰( 2 سال پیش)

      نياز به معاينه و راديوگرافيست

  • تصویر کاربر احسان چهارشنبه ۲۰ بهمن ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 183 مشاهده پرسش
    باسلام و احترام
    بنده مردی 43 ساله دارای وزن 81 کیلوگرم و قد 176 سانتی متر هستم که مدت 13 سال است که MS دارم و هفته ای یکبار آمپول سینووکس تزریق و روزانه قرص های دلوکستین، باکلوفن، متورال و ویتامین B100 را مصرف میکنم، خودم احساس میکنم که پاهام پرانتزی بوده و مچ پاهام به بیرون انحراف دارد، چند سال پیش یک اسکن هسته ای گرفتم کلیه مفاصلم تقریباً التهاب داشتند و MRI هم که گرفتم دیسک خفیف و تنگی کانال نخاع داشتم و چندین سال است که هر موقع راه برم و درجا بایستم کف و مچ پاهام میسوزه و ساق پاهام هم درد میکند ولی یکسال پیش جفت مچ پاهام خصوصاً مچ پای چپم در قسمت بیرونی نزدیک قوزک جایی که حالت کانال و نرمی است به شدت درد کرد که اصلاً نمیتونستم راه بروم و سریعاً به دکتر مراجعه کردم و ایشان گفتند که باید وزنتان را کم کنید و تزریق در محل درد انجام داد و موقتاً خوب شد ولی دوباره همان درد را دارم و بخاطر MS عصب پام هم درگیر شده و از درد مچ پام حالت پای بیقرار دارد و تیک (میپره) میزنه.وبخاطرلنگ زدن وکج راه رفتن کل تاندوم های پام درگیر شده بنظرم سندروم سینوس تارسی دارم.
    لطفاً راهنمایی بفرمائید.
    با تشکر فراوان
    احسان سپاهی
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۲۰ بهمن ۰( 2 سال پیش)

      همه مسايل فوق كه فرمودين مى تونن علت درد باشند 

      تشخيص با معاينه  و بررسى ممكن خواهد بود 

درحال دریافت اطلاعات
تماس با ما

با ما در تماس باشید

آدرس مطب

شریعتی پایین تر از مترو قلهک ساختمان خانه درسا طبقه ۵ واحد ۱۷

ساعات کار مطب

شنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۶ الی ۱۹

دکتر نادری