منو

عمل تعویض مفصل زانو + عوارض و مزایای آن

عمل تعویض مفصل زانو که به آن آرتروپلاستی زانو نیز گفته می ‌شود به منظور کمک به کاهش درد و بهبود عملکرد زانو، در فردی که دچار مشکل و درد شدید زانوست انجام می ‌شود. این عمل شامل برداشتن استخوان و غضروف آسیب دیده از استخوان ران، استخوان ساق و گاه کشکک و سپس جایگزین کردن آن با مفصل مصنوعی که از جنس آلیاژ فلز، پلاستیک و پلیمر است می باشد.

تعویض مفصل عملیست که در آن قسمت های مختلف یک مفصل دچار آرتروز یا مفصل تخریب شده برداشته می شوند و به جای آن یک وسیله فلزی، پلاستیکی یا سرامیکی به نام پروتز قرار داده می شود.

عمل تعویض مفصل زانو چگونه است؟

انواع مختلفی از آرتروز پا می‌توانند بر روی مفصل تاثیر بگذارند. آرتروز مفصل یک بیماری مربوط به از دست رفتن غضروف درون مفصل است و مهم ترین دلیل برای انجام عمل آرتروپلاستی به شمار می‌رود.

پروتز طوری طراحی شده است که حرکات یک مفصل نرمال و سالم را شبیه سازی کند. شایع ترین تعویض مفصل های انجام شده تعویض مفصل ران و زانو می باشند، ولی سایر مفاصل را نیز می توان تعویض کرد مثل، مچ پا، مچ دست، شانه و آرنج. به منظور تشخیص مناسب بودن عمل تعویض مفصل زانو (آرتروپلاستی) جراح ارتوپد حرکات، ثبات و قدرت زانو را بررسی می ‌کند. تصاویر گرفته شده به وسیله اشعه ایکس نیز وی را در تشخیص دقیق مشکل زانو یاری می ‌کند.

یکی از اصلی ترین علل عمل جراحی تعویض مفصل زانو، تخفیف دردهای شدید ناشی از آرتروز یا آرتریت روماتویید است. افراد نیازمند به آرتروپلاستی معمولاً در راه رفتن، بالا رفتن از پله و برخاستن مشکل دارند. همچنین برخی افراد در هنگام استراحت نیز ممکن است این درد ها را تجربه نمایند.کسانی نیاز به تعویض مفصل پیدا می کنند که درد شدید مانع انجام کار های روزمره ایشان می شود یا چنان دفورمیته شدیدی در زانو دارند (همرا آرتروز شدید) که ایشان را ناتوان کرده است.

علل متعددی می توانند باعث درد مفصلی و ناتوانی شوند به گونه ای که بیمار مجبور شود برای تعویض مفصل اقدام کند. آرتروز، روماتیسم، شکستگی های قدیمی، هموفیلی و بیماری های متابولیک می توانند غضروف مفصلی را چنان آسیب بزنند که سبب درد ناتوان کننده و نیاز به تعویض مفصل بشوند.

تعویض مفصل زانو

نشانه های التهاب مفصل زانو

بسته به نوع التهاب مفصل زانو، تشدید نشانه های آرتریت معمولا به آرامی و همراه با وخیم تر شدن وضعیت بیماری روی می دهد، گرچه در صورت وارد آمدن آسیب های جزئی و یا استفاده بیش از حد از این مفصل، این نشانه ها می توانند به شکل ناگهانی نیز تشدید شوند. شایع ترین نشانه های التهاب مفصل زانو شامل موارد زیر می باشند:

– بروز درد همراه با انجام فعالیت

– کاهش محدوده حرکت زانو

– سفتی مفصل زانو

– تورم مفصل زانو

– خشکی زانو

– احساس نابودی مفصل زانو

– بدشکلی مفصلی (زانوی ضربدری و پا پرانتزی)

درد همراه با التهاب مفصل زانو معمولا با انجام فعالیت، بخصوص در صورت استفاده بیش از حد از این مفصل، تشدید می شود. سفتی مفصل نیز پس از نشستن های طولانی مدت امری معمول می باشد.

با وخامت وضعیت آرتریت، بروز درد مفصلی بیشتر خواهد شد و در نهایت فرد مبتلا ممکن است حتی بدون انجام هر گونه فعالیت جسمی، به شکل ثابت در مفصل خود احساس درد کند.

مزایا و معایب تعویض مفصل زانو

این عمل جراحی ممکن است زمانی استفاده شود که درمان دارویی دیگر تاثیرگذاری خود را از دست داده باشد و قادر به رفع درد و از کار افتادگی مفصل نباشد. از جمله مواد دارویی مورد استفاده برای آرتروز قبل از عمل جراحی آرتروپلاستی عبارتند از:

❇ داروهای ضد التهاب

❇ داروهای درد (مسکن)

❇ حرکات خاص کاهش درد

❇ گجت‌ های کمکی برای راه رفتن

❇ فیزیوتراپی

❇ تزریقات کورتیزون در مفصل زانو

❇ تزریقات مربوط به اصلاح ویسکوزیته (تزریق مواد روغنی جهت کاهش درد مفصل در حین حرکت)

❇ کاهش وزن (برای افراد چاق)

❇ تمرین و ورزش

جراحی تعویض مفصل زانو

عوارض تعویض مفصل زانو

عمل جراحی تعویض مفصل زانو همانند هر عمل جراحی ممکن است عوارض و خطراتی را به دنبال داشته باشد، از جمله:

❇ عفونت

❇ انعقاد خون در عروق پا و ریه

❇ حمله قلبی

❇ سکته

❇ آسیب های عصبی

❇ علائم عفونت

بیشتر بخوانید: 

☑ تب بالای ۳۷.۸ درجه سانتی گراد

☑ لرز

☑ ترشحات محل عمل جراحی

☑ افزایش قرمزی، ورم و دردهای زانو

در صورت عفونت پروتز، قسمت تعویض شده از طریق عمل جراحی برداشته شده و برای از بین بردن باکتری ها، مصرف آنتی بیوتیک تجویز می ‌گردد. پس از برطرف شدن عفونت نیز عمل جراحی مجدد به منظور کار گذاشتن دوباره مفصل جدید انجام می ‌شود.

❇ از کار افتادگی مفصل های مصنوعی

یکی دیگر از عوارض عمل جراحی تعویض مفصل زانو، خرابی مفصل های مصنوعی است. استفاده روزانه از این مفصل ها هرچند از جنس قوی ترین فلز و پلاستیک باشند می‌ تواند باعث تحریک و خرابی آن‌ ها گردد. از موارد خطرناک دیگر نیز اضافه وزن و انجام فعالیت های بسیار شدید است که باعث فشار به مفصل و در نهایت از کار افتادگی آن می ‌شود.

آمادگی های قبل از عمل تعویض مفصل زانو

❇ پزشک شما کل پروسه جراحی و اتفاقاتی که قرار است رخ دهد را به شما توضیح خواهد داد و می‌توانید هرگونه سوال و ابهامی که در ذهن دارید از وی بپرسید.

❇ از شما خواسته می‌شود تا فرمی را جهت صدور اجازه انجام عمل جراحی امضا کنید. این فرم را دقیق بخوانید و اگر هر ابهام و سوالی داشتید حتما آن را مطرح کنید.

❇ علاوه بر چک کردن سابقه کامل درمانی و بیماری‌های قبلی، ممکن است از شما یک آزمایش کامل فیزیکی گرفته شود تا از سلامت بدنی شما قبل از حمل جراحی مطمئن شوند. امکان گرفته شدن آزمایش خون و تشخیصی در این مرحله وجود دارد.

❇ اگر به چیز خاصی حساسیت دارید و یا به ماده دارویی خاصی آلرژی دارید، حتما آن را به اطلاع پزشک خود برسانید.

❇ پزشک خود را از تمامی مواد دارویی (تجویز شده یا بدون تجویز پزشک) که در حال استفاده از آن بودید یا هنوز هستید، مطلع کنید.

❇ اگر سابقه مشکلات خون ریزی در بخش‌های مختلف بدن را داشته‌اید و یا از داروهای ضد انعقاد خون، آسپیرین یا هر دارویی که بر روی گردش خون در بدن تاثیرگذار است استفاده می‌کنید، حتما آن را به اطلاح متخصصین برسانید. شاید قطع کردن این داروها قبل از انجام عمل جراحی آرتروپلاستی ضروری باشند.

❇ اگر باردار هستید و یا احتمال بارداری شما وجود دارد حتما این موضوع را به اطلاع پزشک خود برسانید.

❇ از شما خواسته می‌شود به مدت ۸ ساعت قبل از عمل هیچ چیز نخورید (معمولا در نیمه شب)

❇ احتمالا قبل از عمل به کمک آرام بخش شما را در وضعیت آرامی نگه خواهند داشت.

❇ شاید از شما خواسته شود قبل از عمل با یک متخصص توانبخشی ملاقات کنید تا توضیحات لازم را به شما ارائه کند.

❇ از کسی کمک بخواهید تا بعد از عمل به مدت یک تا دو هفته در محیط خانه به شما کمک کند چرا که پس از مرخص شدن از بیمارستان، تا چند وقت توان حرکتی مناسب و نرمال نخواهید داشت.

❇ بر اساس وضعیت درمانی و سلامت، ممکن است پزشک شما موارد دیگری را جهت آماده شدن برای آرتروپلاستی از شما بخواهد.

مراحل عمل تعویض مفصل زانو

مراحل عمل تعویض مفصل زانو

عموما، آرتروپلاستی شامل مراحل و موارد زیر می‌شود:

❇ از شما خواسته می‌شود لباس‌های خود را در آورید و یک روپوش مخصوص بپوشید.

❇ یک خط درون وریدی معمولا بر روی دست شما ایجاد می‌شود.

❇ بر روی میز جراحی به نحوه قرار می‌گیرید که بیشترین دسترسی به مفصل مورد نظر برای جراحان وجود داشته باشد.

❇ یک سوند ادراری به مریض متصل می‌شود.

❇ اگر موی زیادی در بخش مربوط به جراحی وجود داشته باشد، قبل از شروع عمل شیو می‌شود.

❇ متخصص بیهوشی دائما مانیتور مربوط به ضربان قلب، فشار خون، تنفس و اکسیژن خون شما را در حین عمل بررسی می‌کند.

❇ پوست ناحیه مورد نظر به کمک مواد ضد عفونی کننده تمیز می‌شود.

❇ جراح یک برش در محل مفصل ایجاد می‌کند.

❇ سپس بخش‌های آسیب‌دیده از مفصل جدا یا تعمیر می‌شوند.

❇ برش بر روی بدن به کمک بخیه بسته می‌شود.

❇ یک بانداژ استریل یا پوشش خاص بر روی پوست قرار خواهد گرفت.

بیشتر عمل‌های جراحی مفصل مربوط به کمر و زانو می‌شود و مواردی نظیر قوزک پا، آرنج، شانه و انگشتان کمتر به چشم می‌خورند. ممکن است برای انجام عمل جراحی آرتروپلاستی دلایل دیگری نیز وجود داشته باشد.

مراقبت های بعد از عمل تعویض زانو

به توصیه پزشک یا متخصص تعویض مفصل زانو از مصرف برخی دارو ها و مکمل های غذایی، قبل از عمل جراحی باید پرهیز کرد.

تمرین بازتوانی زانو

آمادگی برای ریکاوری

تا چند هفته پس از عمل جراحی، بیمار برای راه رفتن نیازمند عصا و واکر است. به همین دلیل باید نسبت به تهیه آن پیش از عمل اقدام نماید.تا مدتی پس از عمل همچنین باید از کارهایی مانند رانندگی، آشپزی و لباس شستن و دیگر فعالیت های روزمره خودداری کرد.

قبل از عمل

انجام عمل جراحی تعویض زانو مستلزم بیهوشی عمومی یا نخاعی است. به منظور پیشگیری از عفونت های پس از عمل، آنتی بیوتیک وریدی قبل، بعد و در طول عمل جراحی به وی تزریق می ‌شود. علاوه بر این برای بی حس کردن زانو و اطراف آن نیز ممکن است از بی حسی های موضعی استفاده شود. تأثیر داروهای بی حسی پس از عمل جراحی از بین خواهد رفت.

بیشتر بدانید: 

درمان قطعی آرتروز زانو با ورزش

به منظور دسترسی به سطوح مختلف مفصل، زانو در حالت خمیده قرار داده می ‌شود. سپس شکافی به طول ۱۵ الی ۲۵ سانتی متر ایجاد می ‌شود و پس از کنار زدن کشکک سطوح مفصلی تخریب شده بریده می شوند.

پس از آن نیز مفصل مصنوعی کار گذاشته می ‌شود و پزشک قبل از بستن شکاف، با تست کردن مفصل از عملکرد درست آن اطمینان حاصل می ‌کند. این عمل ممکن است حدود ۲ ساعت به طول بینجامد.

پس از عمل

پس از عمل، بیمار به مدت ۱ الی ۲ ساعت به اتاق ریکاوری منتقل و سپس برای مدت ۲ الی ۳ روز در بخش بستری بیمارستان استراحت می کند.

برای افزایش جریان خون به عضلات پا و برای پیشگیری از ورم و انعقاد خون، به بیمار توصیه می ‌شود در زمان بستری از حرکت دادن پا و مچ پاغافل نشود. علاوه بر این داروهای ضد انعقاد خون و استفاده از جوراب های مخصوص برای بیمار تجویز می ‌شود که مانع از ورم و انعقاد خون می ‌گردد.

تعویض مفصل زانو

یک روز پس از عمل جراحی، فیزیوتراپیست نحوه صحیح انجام حرکت با زانو تازه را به بیمار آموزش می‌ دهد. پس از ترک بیمارستان نیز انجام حرکات فیزیوتراپی در منزل یا مرکز فیزیوتراپی باید ادامه داده شود. در زمان ریکاوری توصیه می ‌شود دستورات تیم پزشکی درمورد مراقبت از زخم، رژیم غذایی و فعالیت را به طور جدی دنبال کنید.

درد تعویض مفصل زانو

دردی که پس از عمل آرتروپلاستی در ناحیه زانو حس می شود می تواند به علل مختلفی باشد اما خوشبختانه با روش های زیادی از قبیل روش های دارویی یا اقدامات قبل از عمل (قرار دادن بلوک عصبی یا بی حسی) یا استفاده از پمپ های درد بعد از عمل قابل کنترل است. یکی از علل بروز درد پس از عمل آرتروپلاستی ممکن است مشکلات عصبی یا آسیب به تاندون پا باشد.

به علاوه در صورتی که بیمار درد را تنها در مفصل زانویی که آسیب دیده است احساس کند و این درد در پای وی احساس نشود، می تواند علت این درد به ترومبوز وریدی عمیق مربوط باشد.

یکی دیگر از مواردی که ممکن است در حین عمل به وجود آید، شکستگی های تصادفی در ناحیه ران در هنگام اتصال پروتز است و باعث ایجاد درد شود. این مشکل در بیماران مسن تر بعد از نصب پروتز نیز مشاهده شود. به علاوه از آنجایی که در هنگام تعویض مفصل، مطمئناً فشار زیادی بر روی مفاصل وارد می آید و می تواند باعث بروز درد شود. دردهایی که منشاء انسداد عروقی دارند معمولاً با آبی شدن رنگ پا همراه هستند.

دوره نقاهت عمل تعویض مفصل زانو

افرادی که عمل جراحی آرتروپلاستی را انجام می‌دهند معمولا بهبود بسیار چشمگیری در وضعیت مفصل خود تجربه می‌کنند، فعالیت‌های بدنی را بهتر انجام می‌دهند و کیفیت زندگی آنها ارتقا می‌يابد.

بهبود و بازتوانی پس از آرتروپلاستی برای هر بیمار متفاوت است. در کل، پزشک شما، شما را تشویق خواهد کرد که از مفصل جدید خود هر چه زودتر استفاده کنید. بعضی بیماران پس از تعویض مفصل موقتا دچار درد می شوند زیرا عضلات اطراف مفصل به دلیل کم تحرکی ضعیف شده اند.

در بسیاری از افراد عمل جراحی تعویض مفصل زانو بسیار مؤثر است و باعث تخفیف درد و بازیابی حرکات می ‌شود.

۳ الی ۶ هفته پس از عمل جراحی، شخص قادر به انجام فعالیت های روزمره سبک مانند خرید خواهد بود. رانندگی نیز در صورتی که شخص پس از گذشت ۳ هفته قادر به خم کردن زانو و کنترل ماشین باشد و از داروهای خواب آور استفاده نکند، امکان پذیر خواهد بود ولی اگر زانوی راست عمل شده باشد بهتر است رانندگی شش هفته پس از جراحی شروع شود.

پس از دوره ریکاوری فرد قادر به انجام فعالیت های سبک و مختلف از قبیل پیاده روی، شنا و دوچرخه سواری خواهد بود، اما توصیه می ‌شود از انجام فعالیت های سنگین مانند دویدن، اسکی، تنیس و ورزش هایی که مستلزم پرش هستند پرهیز گردد.

دکتر غلامرضا نادری متخصص ارتوپدی ، آرتروسکوپی ، آرتروپلاستی و فلوشیپ جراحی مچ پا در تهران

فهرست مطالب

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

برای ثبت پرسش خود از دکتر می توانید از این قسمت استفاده کنید.برای پاسخگویی بهتر به سوالات شما لطفا قد، وزن و سن خود را در متن سوال درج کنید همچنین از پرسيدن سوالاتى كه جنبه اورژانس دارند اجتناب كنید.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر معین دوشنبه ۱۸ اسفند ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 205 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشین
    دکتر علائم پاره شدن رباط صلیبی چیه میشه راهنمایی کنید
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۸ اسفند ۹۹( 3 سال پیش)

      درود

      درد و تورم و خالى كردن زانو 

  • تصویر کاربر عباس شنبه ۹ اسفند ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 228 مشاهده پرسش
    سلام ۴ماه است که ساق پام.روپلاتین گذاشتم و از استخون پهلومم تراشیدن گذاشتن روی ساق پام
    از همون روز اولی که پلاتین رو گذاشتن ترشح میده باید چیکار کنم تا ترشحش وایسته ویا تاکی ترشح میده
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۹ اسفند ۹۹( 3 سال پیش)

      درود

      بايد مجددا جراحى بشين

  • تصویر کاربر معین سه شنبه ۵ اسفند ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 213 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشین
    من حین بازی والیبال زانوم درد کمی گرفت ولی بازم بازی رو ادامه دادم و دردی نداشتم اما صبح خیلی درد داشت
    الان ده روزه میگذره وقتی روش فشار میارم درد میگیره انگار پایین زانوم یکم قرمز میشه دکتر هم دوبار رفتم عکسم گرفتن گفتن احتمالا تاندونت کشیده شده
    نظرشما چیه دکتر
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۵ اسفند ۹۹( 3 سال پیش)

      درود

      ام آر آى لازمه

  • تصویر کاربر مهدی یکشنبه ۳ اسفند ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 238 مشاهده پرسش
    سلام
    من با کسی که میخواهم ازدواج کنم،مشکل خفیف تعادل سر دارد و خیلی کم تیک گردنی دارد،آیا مشکل این فرد در زندگی مشکلی ایجاد نمیکند؟تنداشتن تعادل سر پیشرفت میکند؟خودش میگه به تزریق بوتاکس مشکل برطرف میشه و راست میگه؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۳ اسفند ۹۹( 3 سال پیش)

      درود

      حتما با متخصص مغز و اعصاب ( نورولوژيست) مشورت كنيد

  • تصویر کاربر حسین شنبه ۲۰ دی ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 329 مشاهده پرسش
    سلام 20 ‌8 زانو رباط عمل کردم اما فیزترافیک نرفته ام داخل خانه هستم پای چپ 90 درجه خم نمیشه حدود 70 درجه خم وراست میشه ممنون ازشمااقای دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۰ دی ۹۹( 3 سال پیش)

      درود

      حتما فيزيوتراپى لازمه و پيشرفت شما اصلا خوب نبوده

      با احترام

       

  • تصویر کاربر هادی پنجشنبه ۱۱ دی ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 1287 مشاهده پرسش
    بعلت سقوط از ارتفاع دچار شکستگی ساق پا شدم وتحت عمل قرار گرفتم زخم جراحی دچار عفونت شده و۴بار بخاطرعفونت به اتاق عمل رفتم وخلاصه با استفاده از عسل و ....عفونت خوب و زخم بسته شد ولی متاسفانه پای من کاملا کج میباشد تقاصامندم علت وراه درمان را بگویید
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۱۱ دی ۹۹( 3 سال پیش)

      درود 

      مناسفانه مفصل زانو تخريب شده 

      اول بايد مطمئن شد كه عفونت نداريد 

      بعد به نظر من بهترين راه اصلاح راستاى زانو با اكسترنال فيكساتور هست در هر حال مفصل كم حركت و در آينده دردناك خواهد بود و ممكنه تعويض مفصل در مراحل بعد لازم باشه

      با احترام

  • تصویر کاربر سعید یکشنبه ۷ دی ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 337 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشیدبنده درد زانوی راست دارم و به دکتر مراجعه کردم گفتن به دلیل ژنوواروم که البته کم هم هست رباط تحت فشاره و مینیسک کمی پاره شده و میخوان عمل ژنوواروم و آرتروسکوپی انجام بدن...دکتر سلیم خانی..نظر شما چیه؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۷ دی ۹۹( 3 سال پیش)

      درود

      موافقم

      اگه ژنوواروم رو درمان نكنيد و فقط منيسك جراحى بشه عواقب بدى داره

      با احترام

  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۳ آذر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 334 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید فرق کشیدگی با شل شدگی رباط MCl چیه آیا فقط جراحی راه درمانه ؟ من فوتبالیست حرفه ای ام و پارسال رباط صلیبی عمل کردم و مجدد بعد از یکسال فوتبال رو شروع کردم که طی صحنه ای زانوم به سمت بغل یعنی mcl خالی کرد و پس از معاینه دکتر گفت mcl شل شده ...آیا فقط باید عمل کنم؟ و در ضمن هزینه عمل تقریبا رو چنده؟ مرسی
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۳ آذر ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      بستگى به شدت و محل پارگى MCL درمانش فرق مى كنه 

      البته بايد مشخص كرد كه آيا رباط صليبى هم مجدد پاره شده يا نه 

      با احترام

  • تصویر کاربر مژگان یکشنبه ۱۷ آذر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 314 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید من 54 سالمه و حدود 3 ماه دچار پارگی رباط acl درجه 2 وپارگی منیسک درجه 3 ونرمی غضروف کشکک درجه 3 دارم و 20 جلسه فیزیوتراپی رفتم والان گهگاهی سوزش مختصر جلوی زانو هنگام فعالیت دارم چه راهکاری برام مناسبه ایا میشه از روشهای غیر جراحی نتیجه بگیرم کدام روش برام مناسبتره ممنون از راهنمایی شما
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۱۷ آذر ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      لازمه به تمرينات زانو ادامه بدين و ممكنه لازم باشه تزريق داخل مفصلى اسيد هيالورونيك انجام بدين

      با احترام

  • تصویر کاربر آرمین دوشنبه ۲۲ مهر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 410 مشاهده پرسش
    سلام ..خسته نباشید ..من یه دو سه هفته ای هست که شروع به ورزش کردم برای چربی سوزی بدنم به خصوص شکم و پهلو ..به همین خاطر شبی نیم ساعت شروع به دویدن میکنم ولی بعد از سه چهار روز اول زیر زانوی پای راستم هنگام دویدن درد میگیره این درد موقع خم و راست کردنش و بلند شدن و نشستن اصلا احساس نمیشه ولی موقع دویدن مثل ضربه خوردن به زانو حس میشه ...اک میشه راهنماییم کنید ..ممنونم از لطفتون
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۲۱ مهر ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      بايد فشار تمرين رو كم كنيد و به تدريج زيادش كنيد

      قبل از دويدن تمرينات كششى انجام بدين و بعد از دويدن هم براى ريكاورى مجدد تمرين كششى انجام بدين

      با احترام

    2. تصویر کاربر آرمین یکشنبه ۲۱ مهر ۹۸( 4 سال پیش)
      احتمال داره اسیب به تاندون زیر کشکک اومده باشه؟
    3. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۲۱ مهر ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      بله احتمالش هست و قدم اول درمان همين هست كه عرض كردم

      با احترام

    4. تصویر کاربر آرمین یکشنبه ۲۱ مهر ۹۸( 4 سال پیش)
      بستن باند کشی تاثیر داره ؟؟روششو اگه میشه بگید ممنون میشم ....
    5. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۲ مهر ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      باند كشى لازم نيست

      از يك زانوبند مخصوص مى تونيد استفاده كنيد كه باريك هست و زير كشكك رو مى گيره

      با احترام

    6. نمایش سایر 4 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
تماس با ما

با ما در تماس باشید

آدرس مطب

شریعتی پایین تر از مترو قلهک ساختمان خانه درسا طبقه ۵ واحد ۱۷

ساعات کار مطب

شنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۶ الی ۱۹

دکتر نادری
پرسش از دکتر