منو

بهترین راه درمان شکستگی پاشنه پا

شکستگی پاشنه پا یا کالکانئوس می تواند با درد همراه بوده و آسیبی ناتوان کننده باشد. این نوع شکستگی اغلب در حین اتفاقات پر شدت مانند تصادف رانندگی یا افتادن از روی یک پله، رخ می دهد. این شکستگی هنگامی رخ می دهد که پاشنه پا در زیر وزن بدن خرد می شود. 

هنگامیکه استخوان پاشنه پا می شکند، ممکن است پاشنه پا پهن یا کوتاه شده و یا به شکلی ناهنجار در آید. شکستگی های استخوان پاشنه پا می توانند نسبتا شدید باشند.

درمان شکستگی پاشنه پا ، اغلب شامل جراحی جهت بازسازی آناتومی پاشنه پا و بازگردانی قابلیت تحرک می باشد تا به این ترتیب بیماران بتوانند فعالیت های عادی خود را از سر گیرند. اما حتی با یک درمان مناسب، برخی شکستگی ها می توانند به عوارضی طولانی مدت مانند درد، تورم، از دست دادن حرکت و آرتروز منجر شوند.

شکستگی پاشنه پا

شکستگی پاشنه پا شایع نیست. شکستگی استخوان های تارسال تنها ۲ درصد تمامی شکستگی ها در بزرگسالان را تشکیل می دهند و تنها نیمی از شکستگی های تارسال، شکستگی کالکانئوس می باشند.

یک شکستگی می تواند سبب پهن و کوتاه شدن استخوان پاشنه پا شود. در اغلب موارد، شکستگی می تواند به مفصل ساب تالار نیز انتشار یابد. در این صورت، آسیب به غضروف پوشاننده مفصل می تواند سبب ایجاد عوارض طولانی مدتی مانند درد مزمن، آرتروز و از دست دادن حرکت شود.

شکستگی پاشنه پا

علائم شکستگی پاشنه پا

بیماران مبتلا به شکستگی پاشنه پا معمولا موارد زیر را تجربه می کنند:

❇ درد

❇ کبودی

ورم پا

❇ بد شکلی پاشنه پا

❇ ناتوانی در راه رفتن یا ناتوانی در قرار دادن وزن بدن بر روی پاشنه پا

با رخ دادن شکستگی های کوچک در استخوان پاشنه پا، ممکن است درد به شدتی نباشد که مانع راه رفتن فرد شود اما می تواند سبب لنگیدن او شود. دلیل چنین وضعیتی این است که تاندون آشیل جهت حمایت وزن بدن بر روی استخوان پاشنه پا تکیه می کند.

با این حال، در صورتی که استخوان پاشنه پا در اثر آسیب، تغییر شکل دهد، عضله و تاندون فرد قادر به ایجاد قدرت کافی جهت حمایت از وزن بدن نمی باشند. در این وضعیت، پا و مچ آن احساسی بی ثبات داشته و فرد به شیوه ای متفاوت راه خواهد رفت.

مطلب مرتبط: درمان خالی کردن و بی ثباتی مچ پا 

مدت زمان بهبودی شکستگی پاشنه پا

در صورتی که شکستگی جزئی باشد و در عکس رادیولوژی، تنها مو برداشتن استخوان با آسیب کوچکی به ماهیچه مشاهده شود، مدت زمان بهبودی شکستگی پاشنه پا بین ۳ الی ۴ ماه بعد از جراحی می باشد و فرد می تواند فعالیت های خود را از سر گیرد. در صورت شکستگی شدید، مدت زمان جوش خوردن استخوان پاشنه پا به ۱ الی ۲ سال افزایش پیدا می کند.

شدت شکستگی پاشنه

شدت آسیب استخوان پاشنه پا به چندین عامل از جمله موارد زیر بستگی دارد:

❇ تعداد شکستگی ها

❇ مقدار و اندازه قطعات استخوانی شکسته شده و میزان جا به جایی آنها

❇ آسیب به سطوح غضروفی در مفصل ساب تالار

❇ آسیب به بافت های نرم اطراف مانند عضله، تاندون ها و پوست

در صورتی که استخوان شکسته شده باشد و قطعات آن از پوست بیرون آمده باشند و یا زخم تا به استخوان فرد نفوذ کرده باشد، به آن شکستگی، شکستگی باز گفته می شود. شکستگی باز اغلب سبب رسیدن آسیب بیشتر به عضلات، تاندون ها و رباط های اطراف می شود و به زمان بیشتری جهت بهبود یافتن نیاز دارد.

شکستگی های باز در معرض خطر بیشتری جهت ابتلا به عفونت های استخوانی قرار دارند. برای پیشگیری از عفونت، درمان فوری جراحی جهت پاکسازی زخم نیاز می باشد.

علت شکستگی پاشنه پا

استخوان پاشنه پا، اغلب در حین موارد زیر شکسته می شود:

❇ سقوط از ارتفاع

❇ آسیب ناشی از پیچ خوردگی مچ پا

❇ تصادف وسایل نقلیه

شدت شکستگی ها متفاوت می باشد. برای مثال، یک پیچ خوردگی ساده در مچ پا می تواند به ایجاد یک ترک در استخوان منجر شود. این در حالی است که نیروی حاصل از برخورد دو ماشین از روبرو می تواند به خرد شدن استخوان منجر شود.

در شکستگی های پر شدت، آسیب های دیگری می توانند اتفاق افتند. از جمله این آسیب ها می توان به شکستگی ستون فقرات، لگن یا ساق و … اشاره کرد.

🛑 این مقاله را حتما بخوانید: شکستگی استخوان کف پا (متاتارس) از علائم تا درمان

شکستن پاشنه پا در ورزش

رایج ترین علت شکستن پاشنه پا در ورزش، بروز صدمات آسیب زننده و شدید به پاشنه است. این صدمات به خصوص در ورزش هایی که فعالیت های سریع در آنها اتفاق می افتد و ورزش هایی که از وسایلی نظیر چوب ها استفاده می کنند و با پرتاب اشیاء سرکار دارند، مانند تنیس، راگبی و هاکی بسیار اتفاق می افتد. همچنین ورزشکارانی نظیر فوتبالیست ها که در آنها برخورد و افتادن بسیار محتمل است و بستکتبالیست ها که حرکات پرشی زیادی دارند نیز بسیار مستعد شکستگی پاشنه پا هستند.

یکی دیگر از علل اصلی چنین شکستگی هایی، فشار بیش از حد به پاشنه، به خصوص در حرکاتی نظیر دویدن در مسافت های طولانی و پریدن است. حرکات تکراری به مرور فرسایش استخوان را در طول زمان افزایش می دهند و عدم گرم کردن کافی پیش از ورزش، حرکات کششی اشتباه یا انجام یک حرکت ورزشی مشخص بیش از ظرفیت بدنی فرد می تواند احتمال فرسایش استخوان پاشنه را بیشتر کند. به غیر از ورزشکاران، سربازان نیز به دلیل رژه های تکراری و طولانی مستعد فرسودگی استخوان پاشنه پا هستند.

درد پاشنه پا

فیزیوتراپی شکستگی پاشنه پا

صرف نظر از اینکه درمان شکستگی پاشنه پا، جراحی بوده و یا غیر جراحی، فیزیوتراپی اغلب در بدست آوردن دوباره قدرت و بازگردانی عملکرد نقشی کلیدی ایفا می کند.

تشخیص شکستگی پاشنه پا

بیان کردن شرایط آسیب دیدن خود برای پزشک با اهمیت می باشد. برای مثال، در صورت افتادن از نردبان، ارتفاع سقوط فرد چقدر بوده است؟ همچنین بیان کردن دیگر آسیب ها، بیماری ها (مانند دیابت)، داروهای مصرفی و مصرف سیگار برای پزشک اهمیت دارد.

معاینه جسمانی

پس از بحث در ارتباط با علائم و سابقه پزشکی، پزشک یک معاینه دقیق از فرد انجام خواهد داد. او موارد زیر را انجام می دهد:

❇ پوست پا و مچ آن را از نظر آسیب دیدگی یا پاره شدن احتمالی یا بروز تاول در اثر آسیب، بررسی می کند.

❇ نبض بیمار را در نقاط کلیدی پا بررسی می کند تا از رسیدن جریان خون کافی به پا و انگشتان پا اطمینان حاصل کند.

❇ توانایی فرد در حرکت دادن پای خود را بررسی کرده و همچنین می تواند مواردی را در کف پا احساس کند.

❇ با معاینه دیگر قسمت های پای آسیب دیده، پای دیگر، لگن و ستون فقرات، سالم بودن یا آسیب دیدگی دیگر نواحی بدن را تعیین می کند.

معاینه پزشک

بررسی ها

مطالعات تصویربرداری به تایید تشخیص شکستگی استخوان پاشنه پا کمک می کنند:

اشعه ایکس

این مورد رایج ترین روش مورد استفاده است. یک تکنیک تصویربرداری تشخیصی می باشد که به طور گسترده ای در دسترس است. اشعه ایکس می تواند شکستگی استخوان پاشنه پا و یا در رفتگی مفاصل و میزان جا به جایی قطعات شکسته و تغییر شکل استخوان پاشنه را نمایش دهد.

اسکن های توموگرافی کامپیوتری (سی تی اسکن)

از آنجایی که آناتومی استخوان پاشنه پا پیچیده می باشد، به طور معمول پس از تشیخص یک شکستگی در بررسی با اشعه ایکس، سی تی اسکن نیز درخواست داده می شود.

سی تی اسکن تصویری چند مقطعی و با جزئیات بیشتر از مچ پا ایجاد می کند. این روش می تواند اطلاعات با ارزشی را درباره شدت شکستگی به پزشک ارائه دهد. این اطلاعات به پزشک کمک می کنند تا بهترین برنامه درمانی را به بیمار توصیه کند.

شکستگی پاشنه پا و درمان آن

پزشک در برنامه ریزی برای درمان چندین مورد از جمله موارد زیر را در نظر می گیرد:

❇ علت آسیب

❇ سلامت کلی فرد

❇ شدت آسیب

❇ وسعت آسیب به بافت نرم و باز یا بسته بودن شکستگی

از آنجایی که اغلب شکستگی های استخوان پاشنه پا سبب پهن و کوتاه شدن آن می شوند هدف درمان، بازگردانی آناتومی معمول استخوان پاشنه پا می باشد.

به طور کلی، بیمارانی که آناتومی پاشنه پای آن ها بازسازی شده است، نتایج بهتری دارند. در اغلب موارد، بازسازی آناتومی عادی پاشنه پا شامل جراحی می شود. پزشک گزینه های درمانی مختلف را با بیمار در میان خواهد گذاشت.

گچ گرفتن

درمان غیر جراحی شکستگی پاشنه پا

در صورتی که قطعات استخوان شکسته به وسیله نیروی آسیب جا به جا نشده باشند، می توان انجام درمان های غیر جراحی را پیشنهاد کرد.

بی حرکت کردن

آتل یا گچ، استخوان های پا را در حین التیام یافتن در موقعیت مناسب خود نگه می دارند. امکان دارد، فرد مجبور به استفاده از آن ها به مدت ۱۰ تا ۱۲ هفته و یا بیشتر باشد. در طول این مدت، تا زمانی که استخوان به طور کامل التیام نیافته است، فرد قادر نخواهد بود هیچ گونه وزنی را بر روی پا خود قرار دهد.

درمان جراحی شکستگی پاشنه پا

در صورتی که استخوان ها از جای خود خارج شده باشند، پزشک می تواند انجام جراحی را به بیمار پیشنهاد دهد. جراحی جهت ترمیم یک شکستگی در پاشنه پا با اینکه می تواند شکل عادی استخوان را  بازگرداند اما گاهی اوقات با عوارضی نیز همراه است. از جمله این عوارض می توان به مشکلات التیام زخم، عفونت و آسیب عصبی اشاره کرد.

با این حال، درمان غیر جراحی برخی شکستگی ها نیز می تواند به عوارض طولانی مدتی از جمله درد، آرتروز و لنگیدن منجر شود. پزشک جزئیات آسیب فرد را بررسی کرده و با او درباره خطرات و مزایای هر دو درمان جراحی و غیر جراحی بحث خواهد کرد.

زمان بندی جراحی

در صورتی که پوست اطراف شکستگی پاره نشده باشد (شکستگی بسته باشد)، پزشک می تواند از بیمار بخواهد قبل از انجام جراحی، تا فروکش کردن تورم صبر کند. بالا بردن سطح پا و ثابت نگه داشتن آن به مدت چند روز تورم را کاهش خواهد داد. این مورد، به پوست هایی که کشیده شده اند فرصت بهبودی می دهد. صبر کردن قبل از جراحی می تواند بهبودی کلی بعد از جراحی را ارتقا داده و خطر ابتلا به عفونت را کاهش دهد. با این حال، شکستگی های باز محل شکستگی را در معرض محیط قرار داده و باید فورا درمان شوند.

اغلب برای یک شکستگی همراه با کندگی استخوان، انجام زود هنگام جراحی توصیه می شود. با اینکه این مورد شایع نیست، اما در هنگامی که تاندون آشیل از استخوان جدا می شود می تواند قسمتی از استخوان پاشنه پا را به همراه خود جدا کند. جراحی اورژانسی برای این نوع شکستگی می تواند خطر آسیب به پوست اطراف تاندون آشیل را کاهش دهد.

فرایند جراحی

روش های جراحی زیر برای انواع مختلف شکستگی استخوان پاشنه پا استفاده می شوند:

درمان شکستگی پاشنه پا

# ثابت سازی با پیچ از راه پوست: در صورتی که قطعات استخوانی بزرگ باشند، گاهی اوقات می توان بدون ایجاد یک برش بزرگ آن ها را در جای خود قرار داد. پس از آن، پیچ های مخصوص از طریق برش هایی کوچک جهت کنار هم نگه داشتن شکستگی ها به آن ناحیه وارد می شوند.

#جا انداختن باز و ثابت سازی درونی: در حین این عمل، یک برش باز ایجاد می شود تا استخوان ها به موقعیت های عادی خود جا به جا شوند. این استخوان ها به وسیله پیچ ها و پلاک های فلزی به هم وصل می شوند.

استخوان ها قابلیتی چشم گیر در التیام یافتن دارند. با این حال، هر چه آسیب شدیدتر باشد، مدت بهبودی نیز بیشتر خواهد بود. بیماران مبتلا به شکستگی های شدید تر صرف نظر از درمان، با احتمال بیشتری از درجاتی از فقدان عملکرد رنج خواهند برد.

مراقبت های بعد از شکستگی استخوان پاشنه پا

مراقبت های بعد از درمان شکستگی پاشنه پا در هر دو روش جراحی و غیر جراحی بسیار رایج است. زمان بازگشت به فعالیت های روتین می تواند بسته به نوع و شدت شکستگی همانطور که در بالا گفتیم متفاوت باشد.

حرکات اولیه

در بسیاری از موارد، حرکات ساده پا و مچ پا در روزهای اول ریکاوری توصیه می شود. مثلاً ممکن است پس از رفع درد مچ پا، از شما خواسته شود تا ناحیه آسیب دیده را حرکت دهید. اگر از روش جراحی برای شما استفاده شده است، احتمالاً پزشک به شما توصیه می کند پس از بهبودی زخم های جای عمل، ناحیه آسیب دیده را حرکت دهید.

فیزیوتراپی

تمرین های مشخص برای بالابردن محدوده حرکت در پا و مچ پا و تقویت عضلات توصیه می شود. هرچند جلسات فیزیوتراپی ممکن است در ابتدا همراه با درد بوده و فرآیند آن دشوار باشد، اما این تمرین ها برای بازگشت به حالت عادی لازم است.

تحمل وزن

هنگامی که شروع به راه رفتن می کنید، ممکن است لازم باشد از عصا یا چوب زیر بغل یا واکر و برخی کفش های مخصوص استفاده کنید. حتماً از دستورات پزشک خود برای راه رفتن با پای آسیب دیده پیروی کنید. اگر خیلی زود شروع به راه رفتن کنید و وزن خود را بر روی پای آسیب دیده تحمیل کنید، قطعات استخوانی از جای خود خارج شده و نیاز به جراحی خواهید داشت. همچنین اگر قبلاً جراحی کرده اید، پین ها شل شده و می شکنند و باعث شکستگی استخوان ها نیز می شوند. شاید به محض شروع به راه رفتن این اتفاق نیافتد، اما در صورتی که استخوان های پاشنه هنوز کاملاً بهبود نیافته باشند و شما وزن خود را روی آن بیاندازید، پین های فلزی می شکنند.

عوارض شکستگی پاشنه پا

اغلب شکستگی های استخوان پاشنه پا با عوارضی همراه هستند. عوارض جزئی شامل موارد زیر می شوند:

❇ نواحی کوچک و موقتی که التیام زخم در آن ها با تاخیر صورت می گیرد.

❇ تحریک پذیری عصبی در نزدیکی برش

❇ التهاب تاندون

❇ سفتی مفصل

❇ درد مزمن

❇ تورم مزمن

عوارض عمده شامل موارد زیر می شوند:

❇ عدم موفقیت التیام زخم

❇ عفونت

❇ آرتروز ثانویه (با یا بدون جراحی)

در صورتی که فرد سیگار مصرف می کند لازم است تا پزشک از این موضوع مطلع شود. سیگار کشیدن، التیام یافتن استخوان و زخم را تحت تاثیر قرار می دهد. چه جراحی انجام شود و چه نشود، امکان دارد با مصرف سیگار بهبودی به تاخیر افتد. معمولا در موارد ابتلا به عفونت یا عوارض التیام زخم، انجام جراحی اضافی مورد نیاز است.

دکتر غلامرضا نادری متخصص ارتوپدی، آرتروسکوپی، آرتروپلاستی و متخصص جراحی مچ پا در تهران

برای پرسش از دکتر روی مشاوره پزشکی کلیک کنید.

فهرست مطالب
  • تصویر کاربر سجاد چهارشنبه ۱۴ تیر ۲( 10 ماه پیش) تعداد بازدید: 115 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    من ده سال قبل عمل نازک نی پامو عمل کردم تا ده روز قبل مشکلی نداشتم از ده روز پیش دقیقا جای پلاتینم سوزش داره و قوزک خارجیم کمی ورم کرده خواستم بپرسم میتونم بعد این مدت پلاتینو خارج کنم ؟ دکتر ارتوپد رفتم گفت پنجاه پنجاس عکس رادیولوژیم میفرستم بعد خواستم بپرسم شما این عملو انجام میدین؟ ممنون میشم جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۱۴ تیر ۲( 10 ماه پیش)

      درود بهتره با این علایم خارجش کنید

  • تصویر کاربر محمدامین شنبه ۳ تیر ۲( 10 ماه پیش) تعداد بازدید: 106 مشاهده پرسش
    سلام.وقتتون بخیر
    سنم۱۷سال و۶ماه وقدم ۱۶۵ پسرهستم
    قدپدرم ۱۶۸
    قدمادرم۱۵۲
    امکان داره رشد قدی داشته باشم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۳ تیر ۲( 10 ماه پیش)

      بله ممكنه مقدارى افزايش قد داشته باشيد ولى نه در حد جهش رشدى 

  • تصویر کاربر Parsa شنبه ۳ تیر ۲( 10 ماه پیش) تعداد بازدید: 115 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر از شهرستان چابهار استان سیستان و بلوچستان هستم .پسرم 10ساله هست کف پای صاف داره .کفی گرفتم فایده نداشت .درد نداره فقط یه پا انگار به سمت داخل انحراف پیدا کرده اسکن کف پا انجام دادم چند تا دکتر رفتم نظرات شأن فرق داشت در خصوص عمل قطعی پا تعریف شما خیلی شنیدم میخواستم ببینم نیاز به عمل هست یا نه ؟نوبت گرفتم اما دی ماه هست خیلی دیرهاگه بشه بین بیماران تو تیر ماه برای ویزیت بیام فقط فصل تابستان میتونم مرخصی برم اگه عمل نیاز باشه تو تابستان راحت تره فیلم مدارس نیست .ممنون از همکاری تون عکسهای پاهاشون پیوست می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۳ تیر ۲( 10 ماه پیش)

      درود 

      نوبت دو ماه رو بگيريد ولى به منشى من پيامك بدين كه جلو بندازه نوبت رو 

  • تصویر کاربر فرشته شنبه ۳ تیر ۲( 10 ماه پیش) تعداد بازدید: 108 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر ،من خانمی ۴۳ ساله هستم قد ۱۵۳،وزن ۶۰،حدود یکماه پیش پسرم روی مچ پام افتاد و مچ پام قفل کرد و متورم و دردناک شد به دکتر مراجعه کردم گفتن مو برداشته و گچ گرفتن بعد از دو هفته که گچ و باز کردم بهتر شده بود ولی باز درد داشتم به دکتر دیگری مراجعه کردم گفتن غضروف از بین رفته و باید جراحی بشه وگفتن mri بگیرم وبعد از mri دکتر ژل تزریق کردن و فیزیوتراپی دادن وبرای ۶ ماه بعد دوباره mri نوشتن که در صورت بدتر شدن عمل بشم تصاویر رادیوگرافی وmriو میفرستم ممنون میشم نظرتون و بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۳ تیر ۲( 10 ماه پیش)

      با درمان پيشنهاد شده به شما موافقم 

  • تصویر کاربر الناز دوشنبه ۲۹ خرداد ۲( 10 ماه پیش) تعداد بازدید: 87 مشاهده پرسش
    سلام، من 30 سالمه، از حدود 14،15 سالگی متوجه شدم‌ قفسه سينه در قسمت دنده‌ها، دنده‌های سمت راست نسبت به دنده‌های سمت چپ بیرون تر هست، از نظر خودم نابرابری در شانه ها وجود ندارد وستون فقرات از پشت صاف به نظر می‌رسد، این موضوع باعث شده سينه سمت راست نسبت به سينه سمت چپ بیرون تر و بزرگتر به نظر برسد ممنون میشوم راهنماییم کنید، ببخشید سوالم شامل‌ هیچ یک از دسته‌های بالا نبود و پزشک به من گفتند به متخصص ارتوپد مراجعه کنم، وزن 65 و قد 165
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۹ خرداد ۲( 10 ماه پیش)

      بهتره راديوگرافى ايستاده ستون فقرات انجام بدين 

  • تصویر کاربر حامد جمعه ۲۶ خرداد ۲( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 137 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    آقای دکتر من ۳ ماه پیش هنگام بازی فوتبال پای چپم همراه با صدای بلندی پیچ خورد بعد به ارتوپد مراجعه کردم که پام رو گچ گرفت (۱۷ روز تو گچ بود)۲ هفته هم آتل بستم وبعد مراجعه مجدد ۱۰ جلسه فیزیوتراپی نوشت.بعد از انجام فیزیو تراپی پام بهتر شده بود ولی کماکان به صورت طبیعی نمیتونستم راه برم به دکتر ارتوپد دیگه مراجعه کردم که بعد از انجام ام آر ای متوجه شدم آشیل پام پاره شده حالا تقریبا ۱۰۰ روز گذشته راه رفتنم مشکل دارم .آیا الان برا عمل دیر شده ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲۶ خرداد ۲( 11 ماه پیش)

      مى شه عمل كرد كه البته عمل بسيار بزرگتر و پيچيده ترى هست

  • تصویر کاربر شکوفه جمعه ۲۶ خرداد ۲( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 137 مشاهده پرسش
    سلام سه هفته پیش پاهام پیچ خورد، دکتر گفت مچ‌ بند ببندم ، بعد از ۳ هفته هنوز درد کمی داره و با زیاد راه می رم تیر می کشه، طبیعی هست ؟
    1. تصویر کاربر شکوفه پنجشنبه ۲۵ خرداد ۲( 11 ماه پیش)
      عکس‌پا
    2. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲۶ خرداد ۲( 11 ماه پیش)

      فيزيوتراپى كنيد و اگه باز هم درد داشتيد معاينه مجدد و ام آر آى لازمه 

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر علی جمعه ۲۶ خرداد ۲( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 131 مشاهده پرسش
    سلام . آقای دکتر ۶ ماه پیش پام پیچ خورد . هنوز خیلی درد شدید داره . قوزک پام هنوز ورم داره . ام ار آی گرفتم همچی خوبه فقط نوشته سینوس تارسی . انگشتام و کف پام هم میسوزه . و اینکه وقتی پام میچرخونم به نظر استخوان تالوس هست صدا میکنه وسط پا . آقای دکتر صداش خوب میشه خیلی مهم برام؟ باید چیکار کنم خوب بشه صداش.
    1. تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۵ خرداد ۲( 11 ماه پیش)
      سن ۲۷ . وزن ۷۵. آقای دکتر ۲ ماه بعد از پیچ خوردگی رفتم پیش یه نفر میگفت طب فشاری . بالا قوزک پا رو فشار میداد. از اون وقت صدا توی پام ایجاد شد . و سوز انگشتان و کف پا و درد شدید مچ پا . ام ار ای کمر هم گرفتم خوب بود. انگشتای پام هم حالت ناخوشایند داره همش یه چیز داره روی پام و کنار انگشتام راه میره روی پام حالت برق گرفتگی داره . نوار عصب هم گرفتم خوب بود . و انگشت دوم پام وقتی مچ پام میارم بالا تکون میخوره.
    2. تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۵ خرداد ۲( 11 ماه پیش)
      جواب ندادین
    3. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲۶ خرداد ۲( 11 ماه پیش)

      بايد معاينه و بررسى بيشتر انجام بشه 

      بعيد مى دونم گزارش ام آر آى شما خيلى درست باشه

      با اين علايم احتمالا نوار عصب هم لازمه 

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علیرضا جمعه ۲۶ خرداد ۲( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 160 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر برای استخدام نیروی دریایی سپاه اقدام کردم چشم وقدوزن را تائید کردند به پاها را رد کردند بخاطر کوتاهی آشیل
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲۶ خرداد ۲( 11 ماه پیش)

      اگه شديد باشه عمل لازمه 

  • تصویر کاربر سهراب جمعه ۲۶ خرداد ۲( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 123 مشاهده پرسش
    سلام و ادب. حدود یکسال هست که در ناحیه مچ پا درد و تورم شدید دارم‌ . در حالت حرکت درد کمه ولی موقع برخاستن یا حرکت از حالت سکون در شدید در قسمت مچ دارم‌. جوری ورم می کنه که قوزک پام ناپدید می شه.‌با استراحت ‌کمتر می شه ولی برطرف نمی شه.‌ممنون می شم راهنمایی کنید.‌
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲۶ خرداد ۲( 11 ماه پیش)

      معاينه و احتمالا ام آر آى لازمه 

      اگه هر دو پا مشكل دارن بابد اول از نظر مسايل داخلى و قلب بررسى بشين

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سوگول یکشنبه ۱۹ اسفند ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 240 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید اقای دکتر ایا میتوان با عکسبرداری کوتاهی اشیل در کودک را تشخیص داد؟ و هم چنین برای کودک دو ساله و سه ماه چند ماه باید ورزش های کششی را انجام داد تا نتیجه گرفت و روزی چند بار ؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۱۹ اسفند ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      كوتاهى آشيل با معاينه معلوم مى شه

      تمرين هاى لازم رو بايد توسط يك كار درمان آغاز كنيد و هر چه تعداد بيشترى انجام بشه بهتره

      به اين لينك مراجعه بفرماييد

      https://www.aboutkidshealth.ca/Article?contentid=946&language=English

       

  • تصویر کاربر قنبری یکشنبه ۱۹ اسفند ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 279 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت جناب آقای دکتر
    نزدیک به دو سال پیش از ناحیه مچ دست دچار پارگی tfcc شدم با فیزیو تراپی و گچ گیری درمان حاصل نشد
    حدود یک سال پیش عمل آتروسکوپی در تهران انجام شد ولی باز هم مچ دست درمان نشد
    چگونه میتوانم به بهبودی دست بیابم
    با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۱۹ اسفند ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      حقيقت اينه كه من تجربه زيادى در مورد مچ دست ندارم و به نظرم بايد با يك فوق تخصص مچ دست مراجعه كنيد

      توصيه من آقاى دكتر فريد نجد مظهر در بيمارستان شفا يحياييان هستن

      با احترام

  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۱۹ اسفند ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 224 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید من الان ۳۲ سالمه مجرد و زمانی که سوم دبیرستان بودم تو زمین فوتبال زمین خوردم و دست راستم آرنجش جای استخوون پشت روی زمین کشیده شد و خونی شد و جای زخم تا یک هفته باز بود و انگاری توی بدن هوا رفت و از اون موقع کل استخوونای سمت راست بدنم (پا و دست و بدن و همه جا) از سمت چپ بدنم قویتر شده و سمت راست بدنم بالاترم رفته و قد سمت راست بلندتر شده . جای یک ادتوپد رفتم متوجه نشد و وارد نبود. به نظرم اگه یک آمپول به سمت چپ بدنم دکتری بزنه که رگاش باز شه درست شه . از شما خواهش میکنم که راهنماییم کنید آخه یک چشم و ابروم بالاتر رفته و زشت شدم. یک دنیا ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۱۹ اسفند ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      آمپولى براى رشد يك طرف بدن وجود نداره

      بايد دقيق معاينه بشين و احتمالا ربطى به اون صدمه نداره

      با احترام

  • تصویر کاربر ایرج یکشنبه ۱۹ اسفند ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 206 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من توی فوتبال رباط mcl گرید ۳ پاره شده
    لطف میکنین بگین چیکار کنم؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۱۹ اسفند ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      اگر همراه پارگى منيسك يا رباط ديگه اى نباشه ممكنه با سه ماه استفاده از زانوبند لولادار و فيزيوتراپى بهبود پيدا كنه 

      با احترام

  • تصویر کاربر محسن یکشنبه ۱۹ اسفند ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 222 مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان من روی پام ۶ ماه پیش ضربه دیده بوده الان خوب شده شکر خدا درد هم نداره فقط یه سوال داشتم سوزش روی پا احساس میکنم سوزش هم زیاد نیس که اذیت کنه فقط نسبت به پای دوم یکم سوزش داره آیا نیاز به معالجه داره یا مشکل خاصی نیست
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۱۹ اسفند ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      احتمالا اعصاب سطحى آسيب ديدن و به احتمال زياد به مرور زمان خود به خود بهبود حاصل مى شه و جاى نگرانى نيست

      با احترام

  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۹ اسفند ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 209 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من شغلم مکانیکه خودرو هست زرد پی پشت مچ پام پاره شده اگر عمل جراحی کنم چغدر طول میکشه به حالت عادی برگردم بتونم کار کنم با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۹ اسفند ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      براى كار شما حدود ٤-٦ ماه زمان مى بره 

      با احترام

  • تصویر کاربر مریم دوشنبه ۲۹ بهمن ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 231 مشاهده پرسش
    سلام من سی ام دی ماه مچ پام پیچ خورد و هم زمان یه صدایی رو حس کردم تو مچم خیلی هم دردناک بود دکتر عکس گرفتن گفتن شکستگی نداره و یک ماه آتل ببند و پاتو رو زمین نذار الان یک ماه شده ور مش تقریبا خوب شده و کبودی خیلی بهتر شده ولی تو یه قسمت کبودی کم رنگی وجود داره و وقتی مچ پام رو کمی میچرخونم کمی درد داره جرات ندارم بذار مش زمین اینم بگم که دکتر گفت کشیدگی تاندون درجه ۳ هستش به نظرتون من کی میتونم راه بدم.با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۹ بهمن ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      بهتر بود از همون اول كم كم وزن مى گذاشتيد

      الان هم زودتر فيزيوتراپى شروع كنيد

      با احترام

  • تصویر کاربر ثمین جمعه ۲۶ بهمن ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 272 مشاهده پرسش
    چندروزیه توناحیه بین پاشنه وقوزک میانی پام درددارم که درمواقع شدیدتربه زیرپام هم کشیده میشه ولی بیشتربین قوزک وپاشنه است علتش چی میتونه باشه؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲۶ بهمن ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      علل متفاوته وجود داره كه ممكنه از التهاب تاندون ،درگيرى عصب،اتصال غير طبيعى استخوان ها به هم،آسيب غضروف و ليگامان ناشى بشه

      با معاينه مى شه فهميد كه چه اقدامى لازم خواهد بود

      با احترام

       

  • تصویر کاربر نسرین دوشنبه ۲۲ بهمن ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 227 مشاهده پرسش
    سلام.بخاطر فرورفتن ناخنم توگوشت خیلی وقته کنارناخنم عفونت کرده.بجرجراحی راه دیگه ای هم هس؟دردش اون لحظه حس میشه؟ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۲ بهمن ۹۷( 5 سال پیش)

      درود 

      اگه مرتب تكرار مى شه بايد عمل بشه

      با احترام

  • تصویر کاربر زهره پنجشنبه ۱۸ بهمن ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 216 مشاهده پرسش
    باسلام خانمی با سن ۵۵ میباشم که در چهار سالگی دچار فلج اطفال شده ام که باعث شده اندازه کف پای راستم به اندازه چهار سانت از پای چپم کوتاهتر شود و اکنون پس از کذشت سالهابه دلیل کجی استخوان پاشنه ـ مچ پا به سمت داخل کج شده میخواستم ببینم ایا قابل جراحی کردن میباشد و در صورت جراحی عوارض بعد عمل چیست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۱۸ بهمن ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      قابل جراحى هست و بايد اين چرخش اصلاح بشه

      چون در اين عمل مفاصل رو به هم جوش مى ديم عوارض مى تونه شامل جوش نخوردن و دير جوش خوردن يا عوارض عمومى جراحى مثل عفونت باشه

      با احترام

درحال دریافت اطلاعات
تماس با ما

با ما در تماس باشید

آدرس مطب

شریعتی پایین تر از مترو قلهک ساختمان خانه درسا طبقه ۵ واحد ۱۷

ساعات کار مطب

شنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۶ الی ۱۹

دکتر نادری