منو

بهترین راه درمان شکستگی پاشنه پا

شکستگی پاشنه پا یا کالکانئوس می تواند با درد همراه بوده و آسیبی ناتوان کننده باشد. این نوع شکستگی اغلب در حین اتفاقات پر شدت مانند تصادف رانندگی یا افتادن از روی یک پله، رخ می دهد. این شکستگی هنگامی رخ می دهد که پاشنه پا در زیر وزن بدن خرد می شود. 

هنگامیکه استخوان پاشنه پا می شکند، ممکن است پاشنه پا پهن یا کوتاه شده و یا به شکلی ناهنجار در آید. شکستگی های استخوان پاشنه پا می توانند نسبتا شدید باشند.

درمان شکستگی پاشنه پا ، اغلب شامل جراحی جهت بازسازی آناتومی پاشنه پا و بازگردانی قابلیت تحرک می باشد تا به این ترتیب بیماران بتوانند فعالیت های عادی خود را از سر گیرند. اما حتی با یک درمان مناسب، برخی شکستگی ها می توانند به عوارضی طولانی مدت مانند درد، تورم، از دست دادن حرکت و آرتروز منجر شوند.

شکستگی پاشنه پا

شکستگی پاشنه پا شایع نیست. شکستگی استخوان های تارسال تنها ۲ درصد تمامی شکستگی ها در بزرگسالان را تشکیل می دهند و تنها نیمی از شکستگی های تارسال، شکستگی کالکانئوس می باشند.

یک شکستگی می تواند سبب پهن و کوتاه شدن استخوان پاشنه پا شود. در اغلب موارد، شکستگی می تواند به مفصل ساب تالار نیز انتشار یابد. در این صورت، آسیب به غضروف پوشاننده مفصل می تواند سبب ایجاد عوارض طولانی مدتی مانند درد مزمن، آرتروز و از دست دادن حرکت شود.

شکستگی پاشنه پا

علائم شکستگی پاشنه پا

بیماران مبتلا به شکستگی پاشنه پا معمولا موارد زیر را تجربه می کنند:

❇ درد

❇ کبودی

ورم پا

❇ بد شکلی پاشنه پا

❇ ناتوانی در راه رفتن یا ناتوانی در قرار دادن وزن بدن بر روی پاشنه پا

با رخ دادن شکستگی های کوچک در استخوان پاشنه پا، ممکن است درد به شدتی نباشد که مانع راه رفتن فرد شود اما می تواند سبب لنگیدن او شود. دلیل چنین وضعیتی این است که تاندون آشیل جهت حمایت وزن بدن بر روی استخوان پاشنه پا تکیه می کند.

با این حال، در صورتی که استخوان پاشنه پا در اثر آسیب، تغییر شکل دهد، عضله و تاندون فرد قادر به ایجاد قدرت کافی جهت حمایت از وزن بدن نمی باشند. در این وضعیت، پا و مچ آن احساسی بی ثبات داشته و فرد به شیوه ای متفاوت راه خواهد رفت.

مطلب مرتبط: درمان خالی کردن و بی ثباتی مچ پا 

مدت زمان بهبودی شکستگی پاشنه پا

در صورتی که شکستگی جزئی باشد و در عکس رادیولوژی، تنها مو برداشتن استخوان با آسیب کوچکی به ماهیچه مشاهده شود، مدت زمان بهبودی شکستگی پاشنه پا بین ۳ الی ۴ ماه بعد از جراحی می باشد و فرد می تواند فعالیت های خود را از سر گیرد. در صورت شکستگی شدید، مدت زمان جوش خوردن استخوان پاشنه پا به ۱ الی ۲ سال افزایش پیدا می کند.

شدت شکستگی پاشنه

شدت آسیب استخوان پاشنه پا به چندین عامل از جمله موارد زیر بستگی دارد:

❇ تعداد شکستگی ها

❇ مقدار و اندازه قطعات استخوانی شکسته شده و میزان جا به جایی آنها

❇ آسیب به سطوح غضروفی در مفصل ساب تالار

❇ آسیب به بافت های نرم اطراف مانند عضله، تاندون ها و پوست

در صورتی که استخوان شکسته شده باشد و قطعات آن از پوست بیرون آمده باشند و یا زخم تا به استخوان فرد نفوذ کرده باشد، به آن شکستگی، شکستگی باز گفته می شود. شکستگی باز اغلب سبب رسیدن آسیب بیشتر به عضلات، تاندون ها و رباط های اطراف می شود و به زمان بیشتری جهت بهبود یافتن نیاز دارد.

شکستگی های باز در معرض خطر بیشتری جهت ابتلا به عفونت های استخوانی قرار دارند. برای پیشگیری از عفونت، درمان فوری جراحی جهت پاکسازی زخم نیاز می باشد.

علت شکستگی پاشنه پا

استخوان پاشنه پا، اغلب در حین موارد زیر شکسته می شود:

❇ سقوط از ارتفاع

❇ آسیب ناشی از پیچ خوردگی مچ پا

❇ تصادف وسایل نقلیه

شدت شکستگی ها متفاوت می باشد. برای مثال، یک پیچ خوردگی ساده در مچ پا می تواند به ایجاد یک ترک در استخوان منجر شود. این در حالی است که نیروی حاصل از برخورد دو ماشین از روبرو می تواند به خرد شدن استخوان منجر شود.

در شکستگی های پر شدت، آسیب های دیگری می توانند اتفاق افتند. از جمله این آسیب ها می توان به شکستگی ستون فقرات، لگن یا ساق و … اشاره کرد.

🛑 این مقاله را حتما بخوانید: شکستگی استخوان کف پا (متاتارس) از علائم تا درمان

شکستن پاشنه پا در ورزش

رایج ترین علت شکستن پاشنه پا در ورزش، بروز صدمات آسیب زننده و شدید به پاشنه است. این صدمات به خصوص در ورزش هایی که فعالیت های سریع در آنها اتفاق می افتد و ورزش هایی که از وسایلی نظیر چوب ها استفاده می کنند و با پرتاب اشیاء سرکار دارند، مانند تنیس، راگبی و هاکی بسیار اتفاق می افتد. همچنین ورزشکارانی نظیر فوتبالیست ها که در آنها برخورد و افتادن بسیار محتمل است و بستکتبالیست ها که حرکات پرشی زیادی دارند نیز بسیار مستعد شکستگی پاشنه پا هستند.

یکی دیگر از علل اصلی چنین شکستگی هایی، فشار بیش از حد به پاشنه، به خصوص در حرکاتی نظیر دویدن در مسافت های طولانی و پریدن است. حرکات تکراری به مرور فرسایش استخوان را در طول زمان افزایش می دهند و عدم گرم کردن کافی پیش از ورزش، حرکات کششی اشتباه یا انجام یک حرکت ورزشی مشخص بیش از ظرفیت بدنی فرد می تواند احتمال فرسایش استخوان پاشنه را بیشتر کند. به غیر از ورزشکاران، سربازان نیز به دلیل رژه های تکراری و طولانی مستعد فرسودگی استخوان پاشنه پا هستند.

درد پاشنه پا

فیزیوتراپی شکستگی پاشنه پا

صرف نظر از اینکه درمان شکستگی پاشنه پا، جراحی بوده و یا غیر جراحی، فیزیوتراپی اغلب در بدست آوردن دوباره قدرت و بازگردانی عملکرد نقشی کلیدی ایفا می کند.

تشخیص شکستگی پاشنه پا

بیان کردن شرایط آسیب دیدن خود برای پزشک با اهمیت می باشد. برای مثال، در صورت افتادن از نردبان، ارتفاع سقوط فرد چقدر بوده است؟ همچنین بیان کردن دیگر آسیب ها، بیماری ها (مانند دیابت)، داروهای مصرفی و مصرف سیگار برای پزشک اهمیت دارد.

معاینه جسمانی

پس از بحث در ارتباط با علائم و سابقه پزشکی، پزشک یک معاینه دقیق از فرد انجام خواهد داد. او موارد زیر را انجام می دهد:

❇ پوست پا و مچ آن را از نظر آسیب دیدگی یا پاره شدن احتمالی یا بروز تاول در اثر آسیب، بررسی می کند.

❇ نبض بیمار را در نقاط کلیدی پا بررسی می کند تا از رسیدن جریان خون کافی به پا و انگشتان پا اطمینان حاصل کند.

❇ توانایی فرد در حرکت دادن پای خود را بررسی کرده و همچنین می تواند مواردی را در کف پا احساس کند.

❇ با معاینه دیگر قسمت های پای آسیب دیده، پای دیگر، لگن و ستون فقرات، سالم بودن یا آسیب دیدگی دیگر نواحی بدن را تعیین می کند.

معاینه پزشک

بررسی ها

مطالعات تصویربرداری به تایید تشخیص شکستگی استخوان پاشنه پا کمک می کنند:

اشعه ایکس

این مورد رایج ترین روش مورد استفاده است. یک تکنیک تصویربرداری تشخیصی می باشد که به طور گسترده ای در دسترس است. اشعه ایکس می تواند شکستگی استخوان پاشنه پا و یا در رفتگی مفاصل و میزان جا به جایی قطعات شکسته و تغییر شکل استخوان پاشنه را نمایش دهد.

اسکن های توموگرافی کامپیوتری (سی تی اسکن)

از آنجایی که آناتومی استخوان پاشنه پا پیچیده می باشد، به طور معمول پس از تشیخص یک شکستگی در بررسی با اشعه ایکس، سی تی اسکن نیز درخواست داده می شود.

سی تی اسکن تصویری چند مقطعی و با جزئیات بیشتر از مچ پا ایجاد می کند. این روش می تواند اطلاعات با ارزشی را درباره شدت شکستگی به پزشک ارائه دهد. این اطلاعات به پزشک کمک می کنند تا بهترین برنامه درمانی را به بیمار توصیه کند.

شکستگی پاشنه پا و درمان آن

پزشک در برنامه ریزی برای درمان چندین مورد از جمله موارد زیر را در نظر می گیرد:

❇ علت آسیب

❇ سلامت کلی فرد

❇ شدت آسیب

❇ وسعت آسیب به بافت نرم و باز یا بسته بودن شکستگی

از آنجایی که اغلب شکستگی های استخوان پاشنه پا سبب پهن و کوتاه شدن آن می شوند هدف درمان، بازگردانی آناتومی معمول استخوان پاشنه پا می باشد.

به طور کلی، بیمارانی که آناتومی پاشنه پای آن ها بازسازی شده است، نتایج بهتری دارند. در اغلب موارد، بازسازی آناتومی عادی پاشنه پا شامل جراحی می شود. پزشک گزینه های درمانی مختلف را با بیمار در میان خواهد گذاشت.

گچ گرفتن

درمان غیر جراحی شکستگی پاشنه پا

در صورتی که قطعات استخوان شکسته به وسیله نیروی آسیب جا به جا نشده باشند، می توان انجام درمان های غیر جراحی را پیشنهاد کرد.

بی حرکت کردن

آتل یا گچ، استخوان های پا را در حین التیام یافتن در موقعیت مناسب خود نگه می دارند. امکان دارد، فرد مجبور به استفاده از آن ها به مدت ۱۰ تا ۱۲ هفته و یا بیشتر باشد. در طول این مدت، تا زمانی که استخوان به طور کامل التیام نیافته است، فرد قادر نخواهد بود هیچ گونه وزنی را بر روی پا خود قرار دهد.

درمان جراحی شکستگی پاشنه پا

در صورتی که استخوان ها از جای خود خارج شده باشند، پزشک می تواند انجام جراحی را به بیمار پیشنهاد دهد. جراحی جهت ترمیم یک شکستگی در پاشنه پا با اینکه می تواند شکل عادی استخوان را  بازگرداند اما گاهی اوقات با عوارضی نیز همراه است. از جمله این عوارض می توان به مشکلات التیام زخم، عفونت و آسیب عصبی اشاره کرد.

با این حال، درمان غیر جراحی برخی شکستگی ها نیز می تواند به عوارض طولانی مدتی از جمله درد، آرتروز و لنگیدن منجر شود. پزشک جزئیات آسیب فرد را بررسی کرده و با او درباره خطرات و مزایای هر دو درمان جراحی و غیر جراحی بحث خواهد کرد.

زمان بندی جراحی

در صورتی که پوست اطراف شکستگی پاره نشده باشد (شکستگی بسته باشد)، پزشک می تواند از بیمار بخواهد قبل از انجام جراحی، تا فروکش کردن تورم صبر کند. بالا بردن سطح پا و ثابت نگه داشتن آن به مدت چند روز تورم را کاهش خواهد داد. این مورد، به پوست هایی که کشیده شده اند فرصت بهبودی می دهد. صبر کردن قبل از جراحی می تواند بهبودی کلی بعد از جراحی را ارتقا داده و خطر ابتلا به عفونت را کاهش دهد. با این حال، شکستگی های باز محل شکستگی را در معرض محیط قرار داده و باید فورا درمان شوند.

اغلب برای یک شکستگی همراه با کندگی استخوان، انجام زود هنگام جراحی توصیه می شود. با اینکه این مورد شایع نیست، اما در هنگامی که تاندون آشیل از استخوان جدا می شود می تواند قسمتی از استخوان پاشنه پا را به همراه خود جدا کند. جراحی اورژانسی برای این نوع شکستگی می تواند خطر آسیب به پوست اطراف تاندون آشیل را کاهش دهد.

فرایند جراحی

روش های جراحی زیر برای انواع مختلف شکستگی استخوان پاشنه پا استفاده می شوند:

درمان شکستگی پاشنه پا

# ثابت سازی با پیچ از راه پوست: در صورتی که قطعات استخوانی بزرگ باشند، گاهی اوقات می توان بدون ایجاد یک برش بزرگ آن ها را در جای خود قرار داد. پس از آن، پیچ های مخصوص از طریق برش هایی کوچک جهت کنار هم نگه داشتن شکستگی ها به آن ناحیه وارد می شوند.

#جا انداختن باز و ثابت سازی درونی: در حین این عمل، یک برش باز ایجاد می شود تا استخوان ها به موقعیت های عادی خود جا به جا شوند. این استخوان ها به وسیله پیچ ها و پلاک های فلزی به هم وصل می شوند.

استخوان ها قابلیتی چشم گیر در التیام یافتن دارند. با این حال، هر چه آسیب شدیدتر باشد، مدت بهبودی نیز بیشتر خواهد بود. بیماران مبتلا به شکستگی های شدید تر صرف نظر از درمان، با احتمال بیشتری از درجاتی از فقدان عملکرد رنج خواهند برد.

مراقبت های بعد از شکستگی استخوان پاشنه پا

مراقبت های بعد از درمان شکستگی پاشنه پا در هر دو روش جراحی و غیر جراحی بسیار رایج است. زمان بازگشت به فعالیت های روتین می تواند بسته به نوع و شدت شکستگی همانطور که در بالا گفتیم متفاوت باشد.

حرکات اولیه

در بسیاری از موارد، حرکات ساده پا و مچ پا در روزهای اول ریکاوری توصیه می شود. مثلاً ممکن است پس از رفع درد مچ پا، از شما خواسته شود تا ناحیه آسیب دیده را حرکت دهید. اگر از روش جراحی برای شما استفاده شده است، احتمالاً پزشک به شما توصیه می کند پس از بهبودی زخم های جای عمل، ناحیه آسیب دیده را حرکت دهید.

فیزیوتراپی

تمرین های مشخص برای بالابردن محدوده حرکت در پا و مچ پا و تقویت عضلات توصیه می شود. هرچند جلسات فیزیوتراپی ممکن است در ابتدا همراه با درد بوده و فرآیند آن دشوار باشد، اما این تمرین ها برای بازگشت به حالت عادی لازم است.

تحمل وزن

هنگامی که شروع به راه رفتن می کنید، ممکن است لازم باشد از عصا یا چوب زیر بغل یا واکر و برخی کفش های مخصوص استفاده کنید. حتماً از دستورات پزشک خود برای راه رفتن با پای آسیب دیده پیروی کنید. اگر خیلی زود شروع به راه رفتن کنید و وزن خود را بر روی پای آسیب دیده تحمیل کنید، قطعات استخوانی از جای خود خارج شده و نیاز به جراحی خواهید داشت. همچنین اگر قبلاً جراحی کرده اید، پین ها شل شده و می شکنند و باعث شکستگی استخوان ها نیز می شوند. شاید به محض شروع به راه رفتن این اتفاق نیافتد، اما در صورتی که استخوان های پاشنه هنوز کاملاً بهبود نیافته باشند و شما وزن خود را روی آن بیاندازید، پین های فلزی می شکنند.

عوارض شکستگی پاشنه پا

اغلب شکستگی های استخوان پاشنه پا با عوارضی همراه هستند. عوارض جزئی شامل موارد زیر می شوند:

❇ نواحی کوچک و موقتی که التیام زخم در آن ها با تاخیر صورت می گیرد.

❇ تحریک پذیری عصبی در نزدیکی برش

❇ التهاب تاندون

❇ سفتی مفصل

❇ درد مزمن

❇ تورم مزمن

عوارض عمده شامل موارد زیر می شوند:

❇ عدم موفقیت التیام زخم

❇ عفونت

❇ آرتروز ثانویه (با یا بدون جراحی)

در صورتی که فرد سیگار مصرف می کند لازم است تا پزشک از این موضوع مطلع شود. سیگار کشیدن، التیام یافتن استخوان و زخم را تحت تاثیر قرار می دهد. چه جراحی انجام شود و چه نشود، امکان دارد با مصرف سیگار بهبودی به تاخیر افتد. معمولا در موارد ابتلا به عفونت یا عوارض التیام زخم، انجام جراحی اضافی مورد نیاز است.

دکتر غلامرضا نادری متخصص ارتوپدی، آرتروسکوپی، آرتروپلاستی و متخصص جراحی مچ پا در تهران

برای پرسش از دکتر روی مشاوره پزشکی کلیک کنید.

فهرست مطالب
  • تصویر کاربر کاکاوند سه شنبه ۲ آبان ۲( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 122 مشاهده پرسش
    درود بر شما
    آقای دکتر من بابت مچ پای خودم پارسال خدمتتون رسیدم پسر من 8 سالشه و هرزگاهی از درد ساق و مچ پا شکایت داره چون تو سن 4 سالگی یه بار ساق پاش شکست و طبق پیشنهاد یکی از بستگان که دکتر بودن ایشون رو بردیم پیش دکتر فرهنگ غنی پور مجددا بابت دردامسال مراجعه کردیم و ایشون عکس رادیولوژی 3joint view نوشتن و گرفتیم و ایشون گفتن باید عمل بشه صفحات رشدش میخواستم ببینم شما هم این عمل رو انجام میدید یا خیر و آیا درست هست این عمل یا خیر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۲ آبان ۲( 6 ماه پیش)

      خير عمل لازم نداره 

      البته هر سال با همين مدل راديوگرافى بابد كنترل بشه 

      نهايت اقدام مناسب براى الان بريس شبانه هست 

  • تصویر کاربر سعید سه شنبه ۲ آبان ۲( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 82 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشی
    تغریبا سه روز عضلات پشت ساق پام هنگام زمین گذاشتن درد شدیدی داره مخصوصا وقتی میخوام پاشنه ی پام و زمین بزارم در همون قسمت پشت ساق احساس درد میکنم و تورم و خون مردگی پشت ساق ایجاد شده ممنون میشم راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۲ آبان ۲( 6 ماه پیش)

      معمولا با كمپرس متناوب سرد و گرم و استراحت و مسكّن و نهايتا فيزيوتراپى ظرف ٣-٦ هفته خوب مى شه 

  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۲ آبان ۲( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 75 مشاهده پرسش
    سلام عرض ادب
    من ۴۴ سال سن دارم حدود یک سال میشه کف پاهام موقع راه رفتن شدید درد میکنه شب موقع خوابیدن از مچ پا تا کف پاهام سوزش شدید دارن عکس گرفتم خار پاشنه ندارم
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    سپاس از شما
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۲ آبان ۲( 6 ماه پیش)

      نوار عصب و عضله و آزمايشخون كامل انجام بدين

  • تصویر کاربر احمد سه شنبه ۲ آبان ۲( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 94 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکترمن 8سال پیش ازارتفاع افتادم دکترگفت ۲سال بایدبمونه بعداگه خوب نشدجراحی بشه الان ۸سال گذشته پاشنه پام پهن که شده هیچ یه مدت هم هست نمیتونم راه برم روی پام درد بدی میکنه
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۲ آبان ۲( 6 ماه پیش)

      رادبوگرافى و سى تى و بعد جراحى لازمه 

  • تصویر کاربر حاجی چهارشنبه ۳ آبان ۲( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 108 مشاهده پرسش
    عرض سلام و ادب و احترام خدمت دکتر نادری عزیز فراست هستم اقای دکتر تقریبا ۳ماه و ۱۰ روز از عمل ocd مچ پای چپم به علت افتادن از چهار پایه و همزمان پیچ خوردن مچ پایم به سمت بیرون در تابستان سال ۱۴۰۰ میگذرد توسط دکتر رستگار به دستور دکتر مدت ۶ هفته وزن گذاری نداشتم ۴ هفته ۲۰درصد همراه ۲۰ جلسه فیزیو تراپی و ۳ هفته تک عصا چند روزی هست بدون عصا راه میروم اما بعد از مدتی زیر قوزک داخلی و هم خارجی دچار تورم سوزش و گاهي سوزش در محل ضايعه و درد داخل مچ وگاها گرفته شدن دامنه حرکتی می شود با توجه به اینکه تقریبا خشکی مفصل ندارم سوالم از شما عزیز اینست که این دردها و ورم کردن ها که البته صبح موقع بيدار شدن خبري از انها نيست از اثرات عمل هست و یا همان دردهای قبل از عمل به واسطه ضایعه غضروف و استخوان درگیر میباشد ایا این عمل که به صورت ارتروسکوپی انجام گرفته و در ان غضروف خراب و مقدار کمی استخوان تراشیده شده و عمل فراکچر انجام شده برای من فایده ای دارد؟ اگر جواب مثبت است چه مدت زمان میبرد و راه رفتن روی ان اگر بخواهد خودش را ترمیم کند بعد از این مدت ضرر ندارد اگر جواب منفی است ایا عمل پیوند استخوان و غضروف از میت یا زانوی خودم نتیجه بخش هست و ایا در وضعت فعلی prp اثری در بهبود دارد وزن ۶۳ قد ۱۷۰ سن ۴۶ سال ام ار ای و سی تی اسکن قبل عمل و سی تی اسکن بعد عمل بعد از ۳ ماه خدمتتان ارسال میشود از اینکه وقت ارزشمند شما را گرفتم عذر خواهی میکنم ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۳ آبان ۲( 6 ماه پیش)

      ام آر آى جديد انجام بدين و بابد معاينه بشين 

  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۳ آبان ۲( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 77 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر.

    امکان دارد این عکس ام آر آی را تفسیر نمایید!
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۳ آبان ۲( 6 ماه پیش)

      تفسير ام آر آى در حيطه تخصص راديولوژيست هست

  • تصویر کاربر لیلا چهارشنبه ۳ آبان ۲( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 92 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر آقای دکتر خواهرم53ساله هستن بیماری استوروسارکوم داشتن استخوان لگن رو تعویض کردن پروتز گذاشتن نوار عصب و عضله رو ارسال میکنم خدمتتون راه درمانی برای راه رفتنش وجود داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۳ آبان ۲( 6 ماه پیش)

      نفرمودين چقدر از عمل گذشته 

      بابد معاينه بشن 

      گاه جراحى انتقال تاندون به دردشون مى خوره 

  • تصویر کاربر مینا چهارشنبه ۳ آبان ۲( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 81 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر میخواستم بدونم عمل با لیزر انجام میشه یا جراحی میشه طول درمان چقدر هست بعد از عمل چه چیزهای باید رعایت کنیم به دلیل اینکه کارمند هستم نمیتونم
    مدت زیادی منزل بمونم
    خیلی درد دارم کنار انگشت بی حس شده
    وکفش میپوشم به شدت سوزش وحشتناک داره
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۳ آبان ۲( 6 ماه پیش)

      خير عمل ليزرى نداريم 

      بعد از معاينه و راديوگرافى و تشخيص نوع عمل مورد نياز مى تونم در مورد نقاهتش توضيح بدم 

  • تصویر کاربر ایمان چهارشنبه ۳ آبان ۲( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 76 مشاهده پرسش
    پدرم ۶۰سال سن داره مچ پا تورم و درد شدید داره دکتر ارتوپد رفته گفته مفصلش ازبین رفته و آرتروز شدید داره وتنها راه رمان آن خشک کردن رگ آن هستش خواستم ببینم نظر شما در این باره چیه لطفا راهنمای کنید؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۳ آبان ۲( 6 ماه پیش)

      دو راه وجود داره :

      ١- فيوژن يا خشك كردن مچ پا

      ٢- تعويض مفصل 

  • تصویر کاربر مستانه چهارشنبه ۳ آبان ۲( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 100 مشاهده پرسش
    سلام اقاي دكتر روز بخير ٤٣ساله هستم و ١١ درصد پوكي استخوان در ناحيه كمر دارم من حدود يك ماه و يك هفته پيش استخوان نازك ني روي قوزك پاي چپم شكست ٤ هفته تو گچ بود و يك هفته پيش گچ اذيتم ميكرد باز كردم و عكس گرفتم هنوز خوب جوش نخورده و دكترم گفته دو هفته با عصا راه برو و پاتو زمين نذار تقريبا ورم پام خوابيده فقط ناحيه قوزك ورم دارم و يه كم نزديك كف پا از هفته آينده ميتونم پامو زمين بذارم؟ ممنون ميشم جواب بديد يه كم هم كل استخوانم تا بالا درد ميكنه عكس اول و اخري رو براتون ارسال كردم
    1. تصویر کاربر مستانه یکشنبه ۳۰ مهر ۲( 6 ماه پیش)
      آقاي دكتر چرا جواب من رو نميديد؟
    2. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۳ آبان ۲( 6 ماه پیش)

      نياز هست حتما سى تى اسكن اسپيرال انجام بدين 

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر مریم پنجشنبه ۱۴ مرداد ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 156 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر بسیار سپاسگذارم بابت پاسخی دهی به سوالم
    در جواب سوال درد کف پاهام فرموده بودید باید معاینه بشم حتما و من ساکن مشهد هستم و نمیتونم خدمتتون برسم آیا دکتر متخصص خوب تو مشهد سراغ دارید که من برای ویزیت به ایشون مراجعه کنم؟
    ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.
    درد کف پاهام فقط در قسمت پاشنه نیست و تمام کف پام درد میکنه و احساس خستگی شدید مثل بعد از پیاده روی خیلی زیاد رو داره
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۱۴ مرداد ۰( 2 سال پیش)

      دكتر عليرضا موسويان 

  • تصویر کاربر احسان پنجشنبه ۱۴ مرداد ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 202 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من 25 سال سن دارم استئوکندروم بین استخوان های د‌رشت نی روی پام دارم حدود 5ساله درد شدید داشتم به صورت مقطعی، مدام تو این مدت به هر دکتری مراجعه کردم تازه تشخیص درست دادن که مشکلم چیه احتمالا باید جراحی بکنم بنظر شما راه درمان دیگه ای غیر از جراحی برای از بین بردن این توده وجود نداره‌‌؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۱۴ مرداد ۰( 2 سال پیش)

      درود

      فقط جراحى لازمه

  • تصویر کاربر نسترن جمعه ۸ مرداد ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 171 مشاهده پرسش
    باسلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر من 34 سالمه باوزن 64 و قد 159، در حدود 27 سال پیش در یک تصادف ماشین از روی پای چپم عبور کردوبا4 بار عمل جراحی توانستم بدون لنگی راه بروم ولی ظاهر پا و مشکلات دیگه ای برایم طی سالها به وجود آمد به طوری که در سن 17 سالگی مجبور به عمل شدم برای خارج کردن استخوان اصافه از پایم و الان به مدت یک سال است که دوباره استخوان اضافه ای به وجود آمده و دچار مشکل شدم خواستم ببینم که این عمل ها تا چه حد برروی راه رفتنم تاثیر می گذارد و تا کی باید تحمل کنم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۸ مرداد ۰( 2 سال پیش)

      درود

      بايد معاينه كنم و راديوگرافى ها رو ببينم

  • تصویر کاربر پرویز دوشنبه ۴ مرداد ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 174 مشاهده پرسش
    وقت دکتر.1399/12/25از ارتفاع افتادم پاشنه پا سمت راست پام شکست،هفته اول اتل گداشتم اما بعدش پام گچ گرفتن به مدت دو ماه،الان یک ماه هست از کچ در اوردمش ،۱۲جلسه فیزیو تراپی هم انجام دادم اما الان پام درد داره همراه ورم و پام می لنگه .ممنون میشم راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۴ مرداد ۰( 2 سال پیش)

      درود

      راديوگرافى ها رو بفرستيد لطفا

  • تصویر کاربر داود شنبه ۲ مرداد ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 182 مشاهده پرسش
    سلام
    من سه هفته پیش پام پیچ خورد و چون روز تعطیل بود رفتم درمانگاه، گفتند شکسته و گچ گرفتند و گفتند که از فرداش میتونم راه برم،من هم سه هفته است چون خونم طبقه چهارم و آسانسور نداره،نرفتم بیرون و فقط تو خونه راه رفتم. حالا سوالم اینه کی میتونم باز کنم و آیا برای بیرون رفتن عصا تهیه کنم ؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.عکس هم پیوست کردم.تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲ مرداد ۰( 2 سال پیش)

      درود

      مى شه بازكرد و با عصا همراه وزن گذارى راه رفت

      فيزيوتراپى لازمه  

  • تصویر کاربر صادق چهارشنبه ۳۰ تیر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 212 مشاهده پرسش
    سلام پای چپ در اثر پیچ خوردگی و پریدن همزنان ارتفاع ۱ متری و نرم بودن خاک زیر پا دچار ورم شده درد هم دارد عکس رادیولوژی نوشته اسپور در کالکانه موجود است مراحل درمانی رو انجام دادم الان خوبم ولی بعد از یک ماه گچ و ۱۰ جلسه فیزیوتراپی بهترم کلا ۴۰ روزشده
    هم گفتن ترک بوده و هم پارگی یا کشیدگی رباط
    ام آر آی ندادم فقط رادیولوژی بوده
    خواهشا راهنمایی بفرمایید کارم بیشتر سرپا هست ورم میکنه و بعد بهتر میشه بعد از استراحت
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۳۰ تیر ۰( 2 سال پیش)

      درود

      ام آر آى و معاينه مجدد لازمه 

  • تصویر کاربر مسلم پنجشنبه ۳۱ تیر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 234 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من الان تقریبا سه ماه عمل کردم هنوز که راه می رم هم می لنگم وهم درد داره وهم ورم شدیدی می کنه من کارخانه صابون کار می کنم دو روز سرکار رفتم وروم شدیدی کرد هرروز که ازخواب بیدار می شم یه دو سه دقیقه پام را نمی تونم بزارم روی زمین والبته من بعداز۲۷ روز عمل کردم دکتر بهم گفت توپات جوش خورده بود ما شکستیم دوباره باپلاتین به هم وصل کردیم خلاصه اقای دکتراین پای من چند وقت طول می کشه که مثل روال قبل راه برم پام را راحت روی زمین بزارم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۳۱ تیر ۰( 2 سال پیش)

      درود

      لازمه راديوگرافى رو ببينم

      فيزيوتراپى به دردتون مى خوره

  • تصویر کاربر خدیجه پنجشنبه ۳۱ تیر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 159 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر ممنون ازپاسخ دهی وراهنماییتون.گودی پا ایدیوپاتیک یعنی چی خطرناک نیست
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۳۱ تیر ۰( 2 سال پیش)

      نه معمولا خطر نداره

  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۲۷ تیر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 201 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشید من مچ پای راستم پیچ خورد بد عکس گرفتن ام ار ای و رادیوگرافی دکتر ارتوپد گفتن تاندوم پات پاره شده وگفتن غضروف (غوزک) پام لپ پریدکی داره باید ژل تزریق کنم بدش کچ بگیرم بدش فیزیوتراپی انجام بدم تا خوب بشه یا عمل آرتورسکوپی انجام بدم نظر شما چیه ممنون میشم راهنمای کنید
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲۵ تیر ۰( 2 سال پیش)

      درود 

      چقدر از صدمه گذشته؟

    2. تصویر کاربر امیر جمعه ۲۵ تیر ۰( 2 سال پیش)
      الان تقریبا ۲۵روز گذشته ۲۵روز هم هست که اتل گرفتم عکس ام ار ای هم گرفتم
    3. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲۵ تیر ۰( 2 سال پیش)

      بعد از شش هفته بايد مجددا معاينه بشين

    4. تصویر کاربر امیر جمعه ۲۵ تیر ۰( 2 سال پیش)
      اقای دکتر باید عمل بشم یا نه
      شما چه راه حلی برای بنده مدنظرتونه
    5. تصویر کاربر امیر جمعه ۲۵ تیر ۰( 2 سال پیش)
      اینم عکس و ام ار ای که گرفتم
    6. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۲۷ تیر ۰( 2 سال پیش)

      عرض کردم 6 هفته بعد از صدمه باید مجددا معاینه بشین

    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی جمعه ۲۵ تیر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 172 مشاهده پرسش
    سلام من یک پسر ۱۴ ساله هستم طی مدت زمان زیادی فوتبال بازی کردن استخوان ناویکولر من خیلی کم بیرون زده رفتم دکتر گچ گرفت حالا با گچ خوب میشه ؟ و چقدر باید داخل گچ باشه خود دکتر گفت ۳ یا ۴ هفته حالا من کی باید باز کنم ۳ هفته یا ۴ هفته الان ۲۰ روز شده ؟
    1. تصویر کاربر مهدی چهارشنبه ۲۳ تیر ۰( 2 سال پیش)
      میشه زودتر جوابمو بدین ؟
    2. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲۵ تیر ۰( 2 سال پیش)

      درود

      سه هفته باز كنيد و فيزيوتراپى شروع كنيد 

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
تماس با ما

با ما در تماس باشید

آدرس مطب

شریعتی پایین تر از مترو قلهک ساختمان خانه درسا طبقه ۵ واحد ۱۷

ساعات کار مطب

شنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۶ الی ۱۹

دکتر نادری