منو

مدت زمان ترمیم تاندون آشیل و مراقبت ها

تاندون آشیل نواری قوی و از جنس فیبر در ناحیه پایینی ساق پا است. این تاندون عضلات پشت ساق پا را به پاشنه پا متصل می کند. تاندون آشیل بزرگترین تاندون بدن بوده و در راه رفتن، دویدن و پریدن به فرد کمک می کند و  از این رو مدت زمان ترمیم تاندون پا بسیار در برنامه ورزشکاران مهم است. 


در برخی موارد، تاندون آشیل می تواند شکاف برداشته و یا پاره شود. این مورد اغلب در اثر یک نیروی قوی و ناگهانی بوده و می تواند در حین یک فعالیت ورزشی سخت، اتفاق افتد.

همچنین، این پارگی می تواند در اثر سریع تر شدن ناگهانی حرکت فرد و یا پیچش پا اتفاق افتد. تاندون آشیل پاره شده می تواند سبب ایجاد درد و تورم در نزدیکی پاشنه پا شود. امکان دارد، فرد مبتلا قادر به حرکت پنجه ی پای خود به سمت پایین نباشد.

علاوه بر این موارد، تاندون آشیل می تواند تحلیل رود، چنین وضعیتی تاندینوپاتی نامیده می شود. این پدیده ممکن است علائمی را مانند درد و سفت شدن امتداد تاندون آشیل و پشت پاشنه پا ایجاد کند.

تاندینوپاتی اکثر مواقع ناشی از استفاده بیش از حد یا وارد شدن فشارهای مکرر بر روی تاندون می باشد. تاندینوپاتی مخصوصا هنگامی که فرد اخیرا فعالیت بیشتری داشته، می تواند در اثر وارد شدن فشارهای مکرر به تاندون ایجاد شود. کوتاه بودن عضلات پشت ساق پا می تواند خطر ابتلا به تاندینوپاتی را افزایش دهد.

در حین جراحی، یک برش بر روی قسمت پشتی ساق پا ایجاد می شود. در صورتی که تاندون پاره شده باشد، جراح دو قسمت تاندون را به یکدیگر بخیه می زند. در صورتی که تاندون تحلیل رفته باشد، جراح قسمت آسیب دیده آن را جدا کرده و دیگر نواحی سالم را با بخیه زدن ترمیم کند.

اگر آسیب به اکثر نواحی تاندون شدید باشد، امکان دارد جراح تمام تاندون آشیل یا قسمتی از آن را تعویض کند. این کار با برداشتن یک تاندون از ناحیه دیگری از پا انجام می شود. در برخی موارد، جراحی ترمیم تاندون آشیل می تواند به صورت یک جراحی با تهاجم کم انجام شود. در این فرایند به جای یک برش بزرگ، یک یا چندین برش کوچک ایجاد می شوند. همچنین، امکان دارد جهت کمک به ترمیم از آرتروسکوپ استفاده شود.

عمل تاندون آشیل پا

در صورت پاره شدن تاندون، امکان دارد فرد به جراحی تاندون آشیل نیازمند باشد. انجام جراحی در بسیاری از موارد پارگی تاندون آشیل توصیه می شود. با این حال، در برخی موارد پزشک می تواند انجام روش های درمانی دیگری را در ابتدا پیشنهاد دهد. این روش های درمانی شامل مصرف داروهای مسکن و گچ گیری جهت جلوگیری از حرکت پا می شوند.

همچنین، در صورت ابتلا به برخی بیماری های خاص امکان دارد پزشک انجام جراحی را توصیه نکند. از جمله این بیماری ها می توان به دیابت و نوروپاتی پا اشاره کرد ( البته این موارد منع مطلق جراحی تاندون نیستند).

پارگی تاندون آشیل

مطلب مرتبط: ۱۶ راهکار جهت مراقبت از پای دیابتی

علاوه بر موارد فوق، در صورت ابتلا به تاندینوپاتی نیز امکان دارد فرد به انجام جراحی ترمیم تاندون آشیل نیازمند باشد. با این حال در اغلب موارد می توان از دیگر درمان ها برای درمان تاندینوپاتی استفاده کرد. این درمان ها شامل استراحت دادن به پا، اعمال یخ و مصرف داروهای مسکن و همچنین استفاده از یک آتل یا دیگر ابزارها جهت بی حرکت کردن پا می شوند. فیزیوتراپی نیز می تواند مفید باشد. در صورتی که با گذشت چندین ماه معمولا ۶-۱۲ ماه) فرد هنوز به علائم مبتلا می باشد، پزشک می تواند انجام جراحی را توصیه کند.

بسته به نوع مشکلی که فرد به آن ابتلا دارد، نتیجه جراحی تاندون آشیل متفاوت است. فرد باید در ارتباط با مزایا و معایب انتخاب هایی که در پیش رو دارد با پزشک خود صحبت کند.

عوارض جراحی تاندون آشیل پا

هر عمل جراحی با خطراتی همراه است. خطرات جراحی ترمیم تاندون آشیل شامل موارد زیر می شوند:

خونریزی شدید

❇ آسیب عصبی

❇ عفونت

❇ لخته خون

❇ مشکلات ترمیم زخم

❇ ضعف عضله پشت ساق پا

❇ عوارض ناشی از بی حسی یا بیهوشی

❇ درد مداوم در پا و مچ آن

بسته به سن فرد، شکل پا، عضلات پا، تاندون های پا، سلامت عمومی و نوع جراحی خطرات مرتبط با جراحی فرد متفاوت هستند. فرد باید هر گونه نگرانی خود را با پزشک در میان بگذارد. او می تواند خطراتی که بیشترین احتمال بروز را دارند برای بیمار بیان کند.

تاندون آشیل

آمادگی قبل از جراحی ترمیم تاندون آشیل

باید در ارتباط با نحوه آماده شدن برای جراحی با پزشک خود صحبت کرد. فرد باید تمامی داروهای مصرفی خود را برای پزشک بیان کند. این دارو ها شامل دارو های بدون نسخه مانند آسپرین نیز می شوند.

ممکن است لازم باشد تا فرد مصرف برخی داروها مانند داروهای رقیق کننده خون را قطع کند. فرد باید مصرف سیگار را قبل از جراحی متوقف کند. مصرف سیگار می تواند بهبودی را به تاخیر اندازد. در صورت نیاز به کمک جهت ترک سیگار باید این موضوع را با پزشک خود در میان گذاشت.

امکان دارد قبل از جراحی، نیاز به انجام برخی آزمایش های تصویربرداری باشد. این موارد شامل سونوگرافی، اشعه ایکس و ام آر آی می شوند.

باید از خوردن و نوشیدن پس از نیمه شب قبل از روز جراحی اجتناب شود. فرد باید پزشک خود را از هر گونه تغییرات اخیر در سلامت خود (مانند تب) مطلع کند.

امکان دارد، بیمار جهت کمک به بهبود خود نیاز به برنامه ریزی تغییراتی در خانه خود باشد. دلیل چنین موردی این است که فرد برای مدتی قادر نیست تا به صورت طبیعی بر روی پای خود راه رود. بیمار باید با فردی دیگر جهت رساندن او از بیمارستان به خانه هماهنگ کند.

مراحل عمل پارگی تاندون آشیل

جراحی ترمیم تاندون آشیل می تواند به چندین روش متخلف انجام شود. این جراحی به وسیله یک جراح ارتوپد و یک تیم متشکل از متخصص بیهوشی و کارشناس بیهوشی و پرستاران اتاق عمل انجام می شود. فرد می تواند جزئیات جراحی خود را از پزشک یا پرستاران سوال کند. این جراحی می تواند ۱-۲ ساعت به طول انجامد.

در حین جراحی

امکان دارد بی حسی نخاعی به فرد داده شود. این روش به گونه ای است که بیمار از ناحیه کمر به پایین هیچگونه احساسی نخواهد داشت. همچنین، احتمالا به بیمار داروی آرامبخش نیز داده می شود. این کار به خوابیدن او در طول جراحی کمک می کند.

یک متخصص بیهوشی علائم حیاتی بیمار مانند ضربان قلب و فشار خون را در حین جراحی پایش خواهد کرد.

جراح یک برش بر روی پوست و عضله پشت ساق پا ایجاد می کند. در صورتی که جراحی کم تهاجم بر روی فرد انجام شود، جراح یک برش کوچک تر ایجاد خواهد کرد. سپس او جهت کمک به جراحی از یک دوربین کوچک و یک چراغ استفاده خواهد کرد.

جراح برشی بر روی غلاف احاطه کننده تاندون ایجاد می کند. او نواحی آسیب دیده تاندون را برداشته و یا شکاف موجود در تاندون را ترمیم می کند.

ممکن است، جراح یک تاندون دیگر را از پای فرد برداشته و سپس آن را برای جایگزین کردن تمام یا قسمتی از تاندون آشیل استفاده کند.

جراح هر گونه ترمیم مورد نیاز دیگری را نیز انجام خواهد داد.

پزشک لایه های احاطه کننده پوست و عضله در اطراف عضله پشت ساق پا را با استفاده از بخیه می بندد.

زمان مراجعه به پزشک

بعد از عمل تاندون آشیل

پس از بیدار شدن بیمار، احتمالا مچ پای او در گچ یا آتل قرار می گیرد. این کار جهت بی حرکت کردن مچ پا انجام می شود. جراحی تاندون آشیل اغلب فرایندی بدون نیاز به بستری بوده و به این معناست که فرد در همان روز جراحی به خانه فرستاده می شود.

فرد پس از جراحی مخصوصا در چند روز اول مقداری درد را تجربه خواهد کرد. داروهای مسکن به تسکین درد او کمک می کنند. بیمار باید به دفعات هر چه بیشتر پای خود را در سطحی بالاتر از بدن قرار دهد. این کار می تواند به کاهش تورم و درد کمک کند.

در صورت ابتلا به تب شدید و یا دردی زیاد در مچ پا و یا عضله پشت ساق، باید این موضوع با پزشک در میان گذاشته شود. پس از جراحی فرد به استفاده از عصای زیر بغل نیاز خواهد داشت. این عصا به فرد کمک می کند تا از وزن قرار گرفته بر روی پای خود کاهش دهد.

در حدود ۱۰-۱۴ روز پس از جراحی، فرد باید جهت خارج کردن بخیه ها از پا به پزشک مراجعه کند. امکان دارد، در این هنگام پزشک آتل یا گچ پای بیمار را تعویض کند. در این صورت، فرد باید جهت خشک نگه داشتن گچ از تمامی توصیه ها پیروی کند. در غیر اینصورت، پزشک می تواند به جای آتل یک  air cast به او بدهد.

پزشک در ارتباط با هنگامی که فرد می تواند وزنی را بر روی پای خود قرار دهد، توصیه هایی را به او ارائه می کند. او چگونگی تقویت مچ پا و عضلات پا را در حین بهبودی به بیمار آموزش خواهد داد.

امکان دارد فرد جهت کمک به دوره بهبود خود به فیزیوتراپی نیاز داشته باشد. باید در ارتباط با پیروی از تمامی توصیه های پزشک درباره داروها، مراقبت از زخم و ورزش ها اطمینان بدست آورد. این کار به موفقیت آمیز بودن جراحی کمک می کند.

مطلب مرتبط: مراقبت بعد از عمل تاندون آشیل

مدت استراحت بعد از عمل تاندون آشیل

به طور کلی اکثر بیماران بعد از ۴ تا ۶ هفته می توانند دوباره راه بروند، بعد از ۸ هفته عضلات تقویت شده و پس از ۳ ماه می توانند به تمرین بپردازند. اغلب ورزشکاران حرفه ای تا ۶ ماه نمی توانند به فعالیت حرفه ای خود باز گردند تا به صورت کامل دوران نقاهت آنها طی شود.

دکتر رضا نادری متخصص ارتوپدی ، آرتروسکوپی ، آرتروپلاستی و فوق تخصص جراحی مچ پا در تهران

فهرست مطالب
  • تصویر کاربر سوگل چهارشنبه ۱۲ بهمن ۱( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 100 مشاهده پرسش
    سلام وقت شما بخیر و خوشی جناب دکتر نادری
    بنده در سال ۹۵ بعلت ساییدگی مفصل لگن سمت چپ عمل تعویض مفصل انجام دادم که بعد از ۲ ماه متوجه شدم که از زانو به پایین پایم حسی ندارد و مچ پایم هیچ حرکتی نداشت بعد از مراجعه به دکتر مربوطه گفتند که عصب پرونئال آسیب دیده و بر روی مچ پا عمل انجام داد که آنرا فیکس کرد و حس پا برگشت و کاردرمانی و فیزیوتراپی انجام دادم ولی مچ پایم تاکنون به سمت بالا هیچگونه حرکتی ندارد خواهشا اگر شما راه حلی مد نظرتان هست بنده را راهنمایی بفرمایید٪
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۱۲ بهمن ۱( 1 سال پیش)

      اگر فیکس کردن و انتقال تاندون انجام ندادن نمی شه انتظار داشت جلوی پا بالا بیاد

  • تصویر کاربر آرش چهارشنبه ۱۲ بهمن ۱( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 94 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید.
    بنده 2 ماه پیش عمل مچ پای چپ انجام دادم. فیزیوتراپی و بازتوانی ورزشی رفته ام. سوال داشتم خدمتتون . 1- راه رفتن عادی من کی درست میشه به خدا خیلی اذیت میکنه 2. هنوز محل عمل ورم داره چیکار کنم ورمش بخوابه
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۱۲ بهمن ۱( 1 سال پیش)

      شما صدمه قدیمی غضروف داشتید و حداقل سه ماه زمان لازم دارین 

      چون تازه عمل شدین هر مشکلی هست حضوری تشریف بیارید

  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۸ دی ۱( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 135 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    خانوم بنده شاغل در رستورانه
    عکس نشون ازخارپاشنه داره
    کفش طبی تهیه کردیم هنوز این التهاب گریبانش رو گرفته .کورتون تزریق شده ولی افاقه نکرده.شدید دردمیکنه.چه راهکاری میدین سپاس ازشما
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۲۸ دی ۱( 1 سال پیش)

      فیزیوتراپی با شاک ویو

    2. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۲۸ دی ۱( 1 سال پیش)

      فیزیوتراپی با شاک ویو

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر سامان چهارشنبه ۲۸ دی ۱( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 117 مشاهده پرسش
    سلام,۳۰سالمه قد۱۷۷ وزن۶۰،من بخاطر تصادف دچار پارگی رباط صلیبی و افتادگی مچ پا شدم ،۳ماه قبل برای دومین بارعمل رباط قدامی و افتادگ مچ و پیوند تاندون انجام دادم ،حالا بجز اینکه هنوز زانوم کمی لق میزنه ،مچ پام هم هنوز بسمت بالا حرکت نمیکنه ،زاویه اش ۹۰نیست ولی هم تراز با اونیکی پام هست
    بنظرتون میشه گفت که عمل مچ هم موفق نبوده یا هنوز باید صبر کرد ؟و اگر موفق نبوده امکان جراحی دوباره هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۲۸ دی ۱( 1 سال پیش)

      بعد از سه ماه قضاوت زوده و باید به تمرین ادامه بدین

    2. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۲۸ دی ۱( 1 سال پیش)

      بعد از سه ماه قضاوت زوده و باید به تمرین ادامه بدین

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر ارمان چهارشنبه ۲۸ دی ۱( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 122 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر.من تقریبا 40روز پیش در فوتسال مچ پام پیچید جوری که اصلا نمیتونستم روی پام فشار بیارم و شب جوقع خواب درد زیادی داشتم و صبح که بیدار شدم اصلا نمیتونستم روی پای چپم راه برم سمت داخل و بیرون پا خیلی درد میکرد و بیمارستان رفتم اونجا از پام عکس گرفتن و گفتن تا ۱۰ روز توی اتل باشه کافیه ولی الان که تقریبا ۴۰ روز میگذره هنوز تو قسمت داخلی پا موقع راه رفتن احساس درد دارم خیلی اذیتم میکنه و برای اینکه دردش موقع راه رفتن کم بشه روی قسمت کناری کف پا راه میرم و نمیتونم کف پامو کامل روی زمین بزارم ممنون میشم راهنماییم کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۲۸ دی ۱( 1 سال پیش)

      لازمه معاینه بشین و ام آر آی انجام بدین

    2. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۲۸ دی ۱( 1 سال پیش)

      لازمه معاینه بشین و ام آر آی انجام بدین

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر سیادت چهارشنبه ۲۸ دی ۱( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 154 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام به شما استاد گرامی
    بنده 48سال دارم با وزن 83 کیلو، در اسفند 96 مچ پای راستم خیلی بد جور پیچید و برای مدت 20 روز پام را گچ گرفتم ، حالا با گذشت چند سال همواره در هنگام فشار و شش ماهه دوم سال شدیدا درد دارم و بعضاً راه رفتن هم برام سخته، امسال چند ماه است که قسمت بالای زانو راستم سوزش عجیبی دارم مخصوصا در موارد پیاده روی، اخیرا هم شست پای راستم احساس گزگز و درد دارد، ممنون میشم راهنمایی فرمایید ، ببخشید که تعداد سوالات زیاد شد
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۲۸ دی ۱( 1 سال پیش)

      نیاز به معاینه هست 

      بخشی از علایم شما ممکنه از کمرتون منشا گرفته باشن

  • تصویر کاربر مهسا چهارشنبه ۲۸ دی ۱( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 158 مشاهده پرسش
    وقت بخیر آقای دکتر قبلا برای عمل مجدد هالوکس والگوس هر دو پا از شما سوال کردم فرمودید رادیوگرافی تکمیلی لازم دارید اگه امکانش هست برام بنویسید انجام بدم براتون ارسال کنم با مطب تماس گرفتم برا مراجعه حضوری گفتن برا هماهنگی وقت برا بعد عید تماس می‌گیرن🙏🏽
  • تصویر کاربر سهیل چهارشنبه ۲۸ دی ۱( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 106 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب خدمت آقای دکتر
    بنده هفته گذشته در بازی بسکتبال دچار درد لحظه ای و احساس ضربه پشت پام کردم که البته با حدس پارگی آشیل بلافاصله بازی رو قطع کردم و پام رو زمین نگذاشتم و به پزشگ متخصص مراجعه کردم ایشان با آزمایش تامپسون تشخیص پارگی دادن و ام آر آی انجام ندادن و پیشنهاد عمل دادن که البته بنده در مورد مداوای غیر جراحی ازشون پرسیدم و ایشون فرمودن تا ۶ هفته باید گچ گرفته بشه و هر ۲ هفته زاویه مچ پا تغییر کنه
    جناب دکتر بنده اکنون پام در گچ تا بالای زاندو هست سوالم اینه که گچ میتونه بهبودی حاصل کنه برام و اینکه چه مدت زمان برای فعالیت عادی لازم هست بعد از پایان درمان وآیا گچ میتواند تا زیر زانو موًثر باشد؟
    با تشکر از محب جنابعالی
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۲۸ دی ۱( 1 سال پیش)

      برای شما جراحی انتخاب بهتری هست

  • تصویر کاربر Ali چهارشنبه ۲۸ دی ۱( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 140 مشاهده پرسش
    سلام حدود ۱۵روز قبل به دلیل پارگی مینیسک زانوی چپ مورد عمل جراحی قرار گرفتم طبق دستور پزشک معالج داروهای استامینوفین کدئین .نابروکسن . وسفالکسین مصرف نمودم داروها تمام شده .والان بدون عصا اما بااحتیاط راه می روم وزانو.مچ پا را نرمش میدم در بعضی مواقع درد دارم .گفتند داروی مسکن مصرف کنم که پس ازمصرف مجددا درد به سراغم میاد لطف کنید راهنمایی بفرماید ضمنا پزشکم فعلا فیزیوترابی مجوز نداده سن ۶۱ وزن ۶۳ قد ۱.۶۰
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۲۸ دی ۱( 1 سال پیش)

      این روند طبیعی هست 

      با دکترتون در تماس باشین

  • تصویر کاربر محمدرضا شنبه ۲۴ دی ۱( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 157 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و احترام
    به استحضار می رساند که مچ پای راستم پیچ‌خوردگی داشته متاسفانه با ورم شدیدی و درد همراه است و عکس رادیولوژی چیزی را نشان نداده است بنا به گفته دکتر ارتوپد ،و اعلام داشته اند مشکل از تاندون و یا آشیل است هم اکنون اتل بسته ام و کماکان درد دارم لطفاً راهنمایی بفرمایید متشکرم و سپاسگزارم در ضمن من در سنندج ساکن هستم و از طریق جناب آقای دکتر موسوی آیت الهی معرفی شدم با کمال تشکر مجدد
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۴ دی ۱( 1 سال پیش)

      حتما لازمه معاینه بشین و در صورت نیاز بررسی تکمیلی انجام بشه

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر ابی شنبه ۱۱ اسفند ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 213 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر ... بنده بعد ۳ماه عمل رباط صلیبی و مینیسک الان احساس گیر کردن زیر کشکک دارم و با چند قدم برداشتن زیر زانوم با ی صدای تق دادن ازاد میشه یا هنگام نرم دوی همین احساس گیر کردن زیر کشکک دارم میخواستم دلیل شو ...
    و یسوال دیگه زانو هنگام خم کردن چه از پشت و جلو ده سانت اخر پام دیگه قدرت جمع کردن نداره با دست میشه جمع کرد ولی بطور عادی نمیشه ایا امکان ضعف عضلات میتونه باش .....
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۱۱ اسفند ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      بله علت عمده ضعف عضلات هستن

      اين مساله شايع هست و نياز به تمرين مداوم و پيشرونده داره

      با احترام

  • تصویر کاربر مجتبی پنجشنبه ۹ اسفند ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 228 مشاهده پرسش
    وقت بخیر جناب آقای دکتر،25سالمه،چند وقته جلوی زانو هام موقع رانندگی درد میکنن،یعنی باید هر نیم ساعت پیاده بشم چند قدم راه برم وگرنه دردش از زانوهام شروع میشه میاد بالاتر سمت رانم.مفصل سرشانمم درد میکنه بی علت،تو نت گشتم نرمی غضروف آورد.آخه نمیشه که هم زمان ۳تا مفصلم اینجوری بشن،چیکار کنم من؟مصرف کلسیمم خوبه
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۹ اسفند ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      به نظر مى رسه كه علايم زانو مربوط به نرمى غضروف كشكك هستن ولى شانه نيازبه معاينه دقيق داره

      با احترام

  • تصویر کاربر Mahsa سه شنبه ۷ اسفند ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 211 مشاهده پرسش
    با سلام
    پای مادرم شست به شکلی که در عکس هست خم شده و انگشت بعدی قوص پیدا کرده یک مقدار دردهم دارن میخواستم بدونم درمان به چه شکلیه عمل لازم داره ، مادرم ۶۰ سال سن دارن
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۷ اسفند ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      جراحى لازمه

      با احترام

  • تصویر کاربر سوگول سه شنبه ۷ اسفند ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 210 مشاهده پرسش
    با سلام وخسته نباشید اقای دکتر چطور سفتی تاندون اشیل در کودک دو تا سه ساله تشخیص داده می شود؟ با تشکر از لطف شما
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۷ اسفند ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      با معاينه معلوم مى شه

  • تصویر کاربر شعله دوشنبه ۶ اسفند ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 2717 مشاهده پرسش
    سلام. آقای دکتر من ۵۴ روز پیش عمل هالوکس والگوس انجام دادم. بعد از ۵۳ روز گچ رو باز کردیم و بخيه ها رو کشیدیم. الان پام خیلی ورم داره نميدونم چکار باید بکنم، ماساژش بدم و گرمش کنم خوبه؟. آیا کمتر راه برم بهتره یا بیشتر؟ ورزش بخصوصی هست که برای تسریع بهبود انجام بدم؟ ميشه لطفا در مورد مراقبت های بعد از عمل راهنمایی بفرمایید. متاسفانه پزشک معالج من خیلی کم حرف اند و پاسخگو نیستند.
    خیلی ممنون و سپاسگذارم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۶ اسفند ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      در هر حال وظيفه ايشون هست كه با توجه به تكنيك عمل به كار رفته توضيح كامل بدن

      چون من اصلا گچ نمى گيرم

      فيزيوتراپى به كاهش درد و تورم كمك مى كنه

      با احترام

  • تصویر کاربر حسن دوشنبه ۶ اسفند ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 188 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر لطفا کمکم کنید>فروردین 97 توی باشگاه پام پیچ خورد رعایت نکردم کامل درمان نشد.MRI نزدیکای پاییز گرفتم گفتن باید عمل کنی نظر شما چیه؟اگه عمل میخواد هزینش چقدره؟با عمل درمان میشه؟چقد باید توی گچ باشه چقد باید استراحت کنم؟ (16 سالمه MRIرو هم نشد پیوست کنم)
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۵ اسفند ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      نيازبه معاينه شما هست

      با احترام

    2. تصویر کاربر حسن یکشنبه ۵ اسفند ۹۷( 5 سال پیش)
      هزینه عملش تقریبا چقدر میشه؟
    3. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۵ اسفند ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      اول بايد معاينه بشين تا ببينم عمل مى خواد يا نه و اگر عمل بخواد چه عملى لازمه

      با احترام

    4. تصویر کاربر حسن دوشنبه ۶ اسفند ۹۷( 5 سال پیش)
      اگه MRI روهم پیوست کنم نمیشه تشخیص داد؟
    5. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۶ اسفند ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      بدون معاينه خير

      با احترام

    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر علیرضا یکشنبه ۵ اسفند ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 224 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب
    آیا به منظور بررسی نتیجه بازسازی غضروف بعد از عمل آرتروسکپی مچ پا، به علت ضایعه OCD و نقص غضروف و ترمیم لیگامان ها نیاز به گرفتن MRI و یا CT Scan هست یا از روی علائم، نتیجه قابل تشخیص است؟
    درصورتی که نیاز به MRI و یا CT هست چه مدت بعد از عمل و و کدامیک انجام شود؟
    سوال آخر اینکه از زمان عمل تا چه مدت روند بازسازی غضروف ادامه خواهد داشت.
    شاد و پیروز باشید.دعای خیر بدرقه زندگیتان
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۵ اسفند ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      معمولا از سه ماه بعد از عمل هر سه ماه سى تى كنترل لازمه 

      ندرتا ام آر آى هم انجام مى شه ولى در كل قضاوت بالينى و علايم مهم تر هستن

      ترميم ممكنه تا يك سال زمان ببره

      با احترام

  • تصویر کاربر مائده.جانبازی جمعه ۳ اسفند ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 219 مشاهده پرسش
    سلام دکتر.خسته نباشی.ببخشید درد شدید استخوان توبروزیته متاتارس پنجم دارم.همیشه داشتم ولی الان خیلی شدید شده.درد شدید داره دکت. فکر کنم از یه ماه پیش که دارم رانندگی میکنم بیشتر شده.تورو خدا راهنماییم کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۳ اسفند ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      لازمه به دقت معاينه بشين تا علت درد به دقت معلوم بشه شايد هم بررسى هاى تصويربردارى لازم بشه

      با احترام

  • تصویر کاربر Reza یکشنبه ۵ اسفند ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 482 مشاهده پرسش
    با سلام . جوابmriمچ دست مادرم به شکل زیر بوده میخوام بدونم درمانش با گچ چه مدت طول میکشه.با تشکر . Mild joint effusion is seen.Severe bone bruise and trabecular fracture are seen in posterior of distal radius.Correlation with CT scan is recommended to R/O fracture line.Mild abnormal signal is seen in radial side of TFC with mild effusion in distal radio ulnar joint.The carpal bones show normal shape and relationship to one another and The marrow signal intensity.The es appear normal anges have normal margins and normal bone soft tissues are normal
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۵ اسفند ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      ترجيحا سى تى انجام بدين

      احتمالا شش هفته گچ لازمه

      با احترام

  • تصویر کاربر سوگول یکشنبه ۲۸ بهمن ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 204 مشاهده پرسش
    با سلام ببخشید کودک دوساله و سه ماهه من موقع راه رفتن پاشنه پایش را کامل زمین نمیگذارد و در حالیکه موقع ایستادن پایش را کامل زمین میگذارد،خیلی نگرانم لطفت راهنمایی کنید. عکس لگنش سالم بوده.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۲۸ بهمن ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      اگر در معاينه سفتى تاندون آشيل داشته باشه بايد تمرينات كششى و كاردرمانى بشه

      اگر اين سفتى وجود نداشته باشه به اين حالت idiopathic toe walking (ITW( گفته مى شه كه معمولا خود به خود خوب مى شه

      با احترام

درحال دریافت اطلاعات
تماس با ما

با ما در تماس باشید

آدرس مطب

شریعتی پایین تر از مترو قلهک ساختمان خانه درسا طبقه ۵ واحد ۱۷

ساعات کار مطب

شنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۶ الی ۱۹

دکتر نادری