منو

۸ مشکل رایج انگشتان پا که جدی گرفته نمی شوند!

پاها بنیاد بدن ما هستند و در برخی از اساسی ترین عملکردهای زندگی به ما کمک می کنند. هر پا شامل ۲۶ استخوان است که توسط چندین رباط، عضله و تاندون کنترل می شود. همچنین از طریق فعالیت های زندگی و بی توجهی به سلامت پاها میتواند عواقب خطرناکی از جمله بیماری انگشتان پا ایجاد شود و با گذشت زمان می توانند از نظر ساختاری تغییر کرده و باعث تغییر شکل پا شوند.


انواع مشکلات انگشتان پا

معمولا اکثر بیماریهای پا به دلیل پوشیدن کفشهای نامناسب ایجاد می شوند. متاسفانه امروزه درهنگام خرید کفش به مد روز و زیبایی های ظاهری بیشتر اهمیت میدهند. استفاده از کفشهای غیر استاندارد، آناتومی طبیعی پا را به هم می زند و این میتواند منجر به ایجاد تعدادی از شرایط پزشکی و تغییر شکل شود. در این نوشتار مشکلات انگشتان پا را بررسی می کنیم و به بررسی ۸ تا از رایج ترین بیماری های انگشتان پا میپردازیم از جمله:

  1.  سوار شدن انگشتان پا روی یکدیگر
  2.  هالوکس والگوس
  3. کج شدن انگشتان پا
  4.  انحراف شست پا (بونیون)
  5.  میخچه پا یا پینه پا ( کورن و کالوس )
  6.  نقرس
  7.  انگشت چنگالی
  8.  فرو رفتن ناخن در گوشت
  9.  قارچ ناخن پا

۱_ علت سوار شدن انگشتان پا روی هم

سوار شدن انگشتان پا روی هم

مشکل سوار شدن انگشتان پا بر روی هم اغلب مادرزادی است. اما ممکن است در طول زمان شدیدتر شود. برخی افراد ممکن است زمینه ارثی داشته باشند. کفش های نامناسب رایج ترین عامل رد شدن انگشتان پا از روی هم است. کفش های پاشنه بلند باعث فشار اضافه بر گودی پایین انگشتان پا می شوند و به ساختار انگشتان پا آسیب می رسانند (آیا می دانستید گودی زیاد کف پا مشکل ساز است؟  برای اطلاع از این مشکل بر روی لینک مقاله درمان قوس کف پا کلیک کنید). رد شدن انگشتان پا از روی هم می تواند به کف پا نیز آسیب برساند. تغییر شکل انگشت پا معمولاً در خلال زمان اتفاق می افتد و تمام انواع پا مستعد آن هستند. گاهی سوار شدن انگشتان پا بر روی هم تنها در اثر بونیون انگشت بزرگ اتفاق می افتد.

۲_ آسیب پای ورزشکار

 این حالت توسط قارچ هایی که محیط های گرم، تاریک و مرطوب مانند مناطق بین انگشتان پا یا قسمت انتهای کف پا را دوست دارند، ایجاد می شود. ممکن است بتواند پوست را ملتهب کند و باعث ایجاد بثورات پوستی و پوسته پوسته شدن با زمینه  قرمز شود. هم چنین پای ورزشکار باعث خارش، سوزش، لایه لایه شدن و گاهی اوقات بوی بد پا می شود. عفونت آن می تواند به قسمت های دیگر بدن منتقل شود.

با تمیز نگه داشتن پا و انگشتان پا و تعویض منظم کفش و جوراب می توانید از ابتلا به پای ورزشکار (که به آن تینه آ پدیس نیز گفته می شود) پیشگیری کنید. می توانید از کرم ها و اسپری های ضد قارچ برای درمان پای ورزشکار استفاده کنید. اگر این روش های درمانی مؤثر نباشند، ممکن است لازم باشد به پزشک متخصص مراجعه کنید.

۳_ کج شدن انگشتان پا

کج شدن انگشتان پا یا انگشت چکشی عبارت است از خم بودن مفصل انگشتان پا (مفصل بین بند ابتدایی و میانی انگشت). انگشت چکشی پا اغلب توسط کفش های نامناسب ایجاد می شود. قسمت پشتی مفصل خم شده بر اثر تماس مداوم با کفش ممکن است پینه بسته و دردناک شود.

چگونه انگشتان کج پا را صاف کنیم؟

در ابتدا، پوشیدن کفی یا پدهای پا می تواند به تغییر مکان انگشتان پا کمک کند، اما اگر خم شدگی ثابت شود، تاثیری نخواهد داشت و ممکن است نیاز به عمل جراحی داشته باشید. همچنین برخی معتقدند استفاده از سنگ پا نیز تا حدی می تواند در کاهش زاویه انگشت مؤثر باشد.

دلیل بلند بودن انگشت دوم پا

۴_ انحراف شست پا (بونیون)

بونیون یک زائده استخوانی مانند است که کنار مفصل انگشت بزرگ پا ایجاد می شود و  همراه انحراف انگشت بزرگ پاست. ایجاد آن دلایل مختلفی دارد از جمله ناهنجاری های مادرزادی، آرتروز، تروما، ژنتیک و اختلالاتی نظیر فلج مغزی. پس از درمان های طبی مانند مسکن ها و تغییر کفش، جراحی اغلب برای معالجه بونیون ها توصیه می شود.

۵_ میخچه پا یا پینه پا (کورن و کالوس )

این حالت در اثر فشار یا تحریک مداوم بر روی برجستگی های استخوانی انگشتان پا ایجاد می شود. کورن در قسمت روی پا و انگشتان پا و همچنین بین انگشتان پا ظاهر می شود. کالوس در کف پا بخصوص زیر پاشنه و در طرفین انگشتان پا شکل می گیرد. این ضایعات می توانند سفت و دردناک باشند. کورن های بین انگشتی اغلب نرم هستند. برای تسکین درد، می توانید از پدهایی روی کورن ها و کالوس ها استفاده کنید.

درمان میخچه بین انگشتان پا

در صورت وجود کورن و کالوس مقاوم به درمان باید به وجود دفورمیته های استخوانی شک کرد. سعی نکنید کورن و کالوس های خود را برش داده و از بین ببرید. برای مراقبت به پزشک متخصص مراجعه کنید.

۶_ انگشت چنگالی پا

انگشت چنگالی حالتی است که انگشتان پا در محل مفصل بند ابتدایی و بند میانی به سمت پایین خم می شوند و در مفصل بین انگشتان پا و استخوان های کف پا به سمت بالا انحراف پیدا می کنند.  میخچه پا نیز اغلب در کسانی که انگشت چنگالی دارند ایجاد می شود (در ناحیه ی سینه ی پا). در حالی که کفش های تنگ را می توان برای انگشت چنگالی پا مقصر دانست، اما آسیب دیدگی عصب پا (بیماری دیابت یا سایر شرایط) نیز باعث ضعف عضلات پا می شود.

۷_ نقرس

آیا بیماری نقرس خطرناک است؟ نقرس نوعی التهاب مفصل است که در اثر تولید زیاد و غیر قابل کنترل اسید اوریک در بافت و مایع مفصلی ایجاد می شود. یکی از اولین مکان هایی که مستعد ابتلاست، محل اتصال شست پا به استخوان کف پاست که از نظر درجه حرارت، سردترین نقاط بدن می باشند و اسید اوریک با تغییر دما متبلور می شود.

هنگام وقوع حمله نقرس اتفاقات زیر می افتد: انگشتان پا گرم، قرمز و متورم می شوند و حتی کوچکترین لمس دردناک خواهد بود. بهترین راه برای جلوگیری از حمله نقرس، شناسایی محرک ها از جمله غذاهای پورین دار، گوشت قرمز، غذاهای دریایی و الکل است. استفاده از یخ، نوشیدن مایعات فراوان و استراحت و داروهی ضدالتهاب ممکن است به شما کمک کند.

جراحی ناخن پا

کوتاه کردن ناخن ها برای سلامت پا مهم است. اگر آنها را مداوم و به درستی کوتاه نکنید، گوشه ها یا پهلوهای ناخن می توانند وارد پوست شوند و رشد کنند. سایر علل ایجاد آن فشار کفش و عفونت قارچی است. هنگامی که ناخن های پا را کوتاه می کنید، از ناخن گیر های بزرگتر استفاده کنید و از زیاد کوتاه شدن ناخن ها خودداری کنید، زیرا این مسئله نیز باعث فرو رفتن ناخن پا در گوشت یا عفونت شود.

۸_ قارچ ناخن پا

قارچ ناخن پا می تواند ظاهر ناخوشایند و تغییر شکل یافته ای به ناخن ها بدهد. این حالت می تواند رنگ ناخن را تغییر داده و در ناخن های دیگر نیز پخش شود. جلوگیری از قارچ ناخن پا دشوار است، به خصوص در مناطق مرطوب جایی که مردم تمایل به پابرهنه شدن دارند، مانند ساحل و استخر. افرادی که دارای بیماریهای مزمن مانند دیابت یا بیماری های نقص ایمنی مانند ایدز هستند، بسیار آسیب پذیر هستند و بهتر است در این مناطق کفش بپوشند.

۹_ فاصله افتادن بین انگشتان پا

انگشتان پا در حالت طبیعی به صورت متناسب و در کنار یکدیگر قرار دارند. گاهی اوقات، این چینش به هم خورده و دو انگشت با فاصله گرفتن از یکدیگر شکلی شبیه به حرف V را به وجود می آورند. این علامت اغلب اوقات بیانگر آسیب دیدن صفحه کف پا در ناحیه پنجه است. 

علت فاصله افتادن بین انگشتان پا

معمولا دو علت برای فاصله افتادن بین انگشتان پا شناسایی می شود:

۱_ آسیب صفحه کف پا

آسیب صفحه کف پا به آسیب دیدگی یکی از رباط های قدرتمند کف پا اشاره دارد. صفحه کف پا یک بافت فیبروزی – غضروفی محکم است که بند های نزدیک انگشتان پا (پاروکسیسمال) را به سر استخوان متاتارسال متصل می کند. این صفحه نقش مهمی در ثابت ماندن انگشتان در جای خود و پیشگیری از کشش بیش از حد آن ها به هر سمت دارد.

رایج ترین عامل آسیب صفحه کف پا وارد شدن فشار بیش از حد به مفصل متاتارسو فلانژیال است. این فشار در نهایت سبب تحلیل روی و پارگی صفحه کف پا می شود. پارگی صفحه کف پا با درد و بی ثباتی انگشتان همراه است.

علت فاصله افتادن بین انگشتان پا

۲_ هالوکس واروس

اصطلاح هالوکس واروس به وضعیتی بالینی گفته می شود که در آن انگشت شست پا از ناحیه استخوان متاتارسال دچار انحراف می شود. هالوکس واروس دارای درجات مختلفی از شدت، علائم و عوامل است. عوامل این مشکل عوارض پس از جراحی، روماتیسم و آسیب های فیزیکی را شامل می شوند. این وضعیت در صورتی که تنها یافته بالینی باشد طبیعی تصور شده اما گاهی اوقات ممکن است نشانه ای خفیف از یک ناهنجاری جنینی نیز باشد.

فاصله افتادن بین انگشتان پا

علت کج شدن انگشت دوم پا

وضعیت همپوشانی انگشتان پا هنگامی رخ می دهد که یکی از انگشتان شما، معمولاً انگشت شست یا انگشت دوم، روی انگشت مجاور امتداد داشته باشد. انگشت چکشی و انگشتی چکش از ناهنجاری های پا است که به دلیل عدم تعادل در عضلات، تاندون ها یا رباط ها رخ می دهد که به طور معمول انگشت پا را صاف نگه می دارد. نوع کفش شما، ساختار پا، ضربه و برخی از فرآیندهای بیماری می تواند به پیشرفت این ناهنجاری ها کمک کند.

علت کج شدن انگشت دوم پا

انگشتان پنجه اغلب در جایی که روی کفش می مالند، پینه و میخچه ایجاد می کنند. در حالی که می توان کفش های تنگ را در پنجه پنجه ها مقصر دانست، آسیب عصبی پا (ناشی از دیابت یا سایر بیماری ها) نیز می تواند باعث ضعف عضلات پا شود. به طور کلی انگشت دوم پا تحت تأثیر قرار می گیرد زیرا طولانی ترین انگشت است.

دکتر غلامرضا نادری متخصص ارتوپدی و فلوشیپ چراجی مچ پا

فهرست مطالب
  • تصویر کاربر مونا یکشنبه ۷ آبان ۲( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 151 مشاهده پرسش
    سلام ۴۱ سال ۶۸ کیلو . ۲۳ شهریور نازک نی پا دچار شکستگی شد کت آتل گچی بستن ، ۲۵ مهر دکتر گفتن روی پام وزن بذارم و با عصا راه برم ، این کار روند درمان و کند نمی کنه ؟ ۵ آبان میتونم آتل رو باز کنم؟ عکس برای ۲۰ مهر هست
    1. تصویر کاربر مونا شنبه ۲۹ مهر ۲( 6 ماه پیش)
      سلام میشه لطفا جواب بدید . ممنون میشم
    2. تصویر کاربر مونا شنبه ۲۹ مهر ۲( 6 ماه پیش)
      عکس اول که تازه شکسته بود هم خدمتتون ارسال کردم
    3. تصویر کاربر مونا دوشنبه ۱ آبان ۲( 6 ماه پیش)
      جواب نمیدید؟؟
    4. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۳ آبان ۲( 6 ماه پیش)

      نياز هست سى تى اسپيرال انجام بدين 

    5. تصویر کاربر مونا چهارشنبه ۳ آبان ۲( 6 ماه پیش)
      سلام یعنی ممکنه جراحی بخواد؟
    6. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۷ آبان ۲( 6 ماه پیش)

      بله ممكنه

    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی جمعه ۲۸ مهر ۲( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 78 مشاهده پرسش
    سلام خدمت دکتر بزرگوار
    خانمم یەسال پیش براثر پیچ خوردگی مچ پا پارگی جزئی رباط داشت با یەدورە گچ گرفتن و فیزیوتراپی خوب شد ،اما متاسفانە امسال مشکل درد و التهاپ در مچ پا پیدا کردن کە نوز درمان نشدەاند
    نوبت حضوری خدمت شما گیرنمیاد و ما هم مرزایرانیم ،، لطفا راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲۸ مهر ۲( 6 ماه پیش)

      حتما معاينه لازمه و بابد تصاوير ام آر آى رو ببينم

  • تصویر کاربر کیوان جمعه ۲۸ مهر ۲( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 78 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر ببخشید پاشنه‌ی پای برادرم در تصادف آسسب دید و قسمتی از استخوان کالکانه ی پاشنه که طبیعتاً نقطه‌ی اتصال تاندون آشیل هم شامل آن بود کنده شد و طی عمل گفتن برای جلوگیری از عفونت اون قسمت از استخوان کالکانه رو دور انداختن، آیا بعد از گذاشتن و پیوند استخوان جایگزین برای کالکانه (یا هر روش احتمالی ديگه‌ای که بنده دانشی ندارم و خودتون میدونید) تاندون آشیل هم قابل وصل کردن به اون پاشنه هست تا برادرم بتونه عادی راه بره در آینده؟؟؟
    لطف بفرمایید پاسخ بدین
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲۸ مهر ۲( 6 ماه پیش)

      بعد از بهبود زخم و شكستگى مى شه براى اتصال مجدد تاندون آشيل يا انتقال تاندون اقدام كرد 

  • تصویر کاربر امید جمعه ۲۸ مهر ۲( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 123 مشاهده پرسش
    لطفا راهنمایی بفرمایید که چیکار کنم .
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲۸ مهر ۲( 6 ماه پیش)

      شرح حال ندادين 

      آقاى دكتر  كريمى بى نهايت استاد و با سواد هستن

  • تصویر کاربر ماهان جمعه ۲۸ مهر ۲( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 70 مشاهده پرسش
    من باموتورحدود50روز قبل تصادف کردم وتاالان 4مرتبه دکتر رفتم وفقط به من دارم دادن هرگزهم کچ نگرفتن الان بعداز50روز کمی که دستم را حرکت میدم بازومن بشدت بادمیکنه ومتورم میشه چیکاربایستی بکنم.ممنونم ازپاسخ خوب شما
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲۸ مهر ۲( 6 ماه پیش)

      بررسى بيشتر و احتمالا ام آر آى لازمه 

  • تصویر کاربر بهمن جمعه ۲۸ مهر ۲( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 79 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من درسال ۱۴۰۱ تحت عمل جراحی تومور مغزی قرارگرفتم بعد از عمل گردن به پایین لمس بودم که با گذشت یک سال با فیزیو تراپی و کاردرمانی تونستم راه برم ولی الان مشکل در مچ پا وزانو دارم بطوری که افتادگی مچ پا وضعف در پا وزانو دارم چرخش پا و مچ پا به داخل مشکل اصلی بنده میباشدوزن ۹۶کیلو قد ۱۷۸
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲۸ مهر ۲( 6 ماه پیش)

      بابد معاينه بشين و ممكنه جراحى انتقال تاندون امكانپذير باشه

  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲۸ مهر ۲( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 94 مشاهده پرسش
    ضمن عرض سلام و خسته نباشید
    ۲۴ سالمه ، از بچگی صافی کف پا داشتم و موقع راه رفتن بدون اراده پاهام به سمت بیرون میره ، یجورایی حالت پنگوئنی میشه ، میخواستم بدونم اگه برای درمان کف پای صاف ، نیاز به عمل جراحی باشه ، دوران نقاهتش چقد طول میکشه؟
    چون ورزش میکنم ، مهمه که بدونم تقریبا بعد چه مدت میتونم سرپا بشم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲۸ مهر ۲( 6 ماه پیش)

      دوره نقاهت بسته به مورد متفاوته 

      بازگشت به ورزش مدت هاى زياد طول خواهد كشيد ( بيش از يك سال) چون پاها بابد به فاصله اقلا شش ماه عمل بشن

  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲۸ مهر ۲( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 69 مشاهده پرسش
    برای جراحی میخواستم هماهنگ کنم با مطب زنگ میزنم جواب نمیدن
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲۸ مهر ۲( 6 ماه پیش)

      اگه قبلا معاينتون كردم به منشى من  روى واتساپ پيام بدين

  • تصویر کاربر ارمان جمعه ۲۸ مهر ۲( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 93 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر به دلیل سقوط از ارتفاع پاشنه پای دختر ۱۸ ساله شکسته شده خواستم راهنمایی کنید ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲۸ مهر ۲( 6 ماه پیش)

      تصوير ناقص فرستادين ولى پاشنه و قوزك عمل مى خواد

  • تصویر کاربر مینا جمعه ۲۸ مهر ۲( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 74 مشاهده پرسش
    با سلام خانمی چهل ساله با قد 172 و وزن 65 هستم مقداری قوز کمر دارم آیا با ورزش طی دو سه سال درست میشه یا خیر صاف میایستم کمرم درد میگیره
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲۸ مهر ۲( 6 ماه پیش)

      بله احتمالا مگر اين كه اين انحنا ساختارى باشه

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محسن دوشنبه ۱۰ آذر ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 308 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید الان 8 هفته از زمان شکستگی کف پام گذشته و 6هفته در گچ بوده در این دو هفته زمان هایی که ایستادم یا راه می روم پام ورم میکنه و درد خفیفی داره زمانیکه پام رو بالاتر از سطح لگن قرار میدم در حالت دراز کش ورم تقریبا رفع میشه برای رفع دائمی ورم چه باید کرد ممنون از توجه تون.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۰ آذر ۹۹( 3 سال پیش)

      درود 

      معمولا با گذشت زمان حل مى شه ولى بستگى به محل شكستگى در متاتارس پنجم هم داره

    2. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۰ آذر ۹۹( 3 سال پیش)

      درود 

      معمولا با گذشت زمان حل مى شه ولى بستگى به محل شكستگى در متاتارس پنجم هم داره

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر هستی شنبه ۸ آذر ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 316 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقتتون بخیر میخواستم ببینم انگشتان پای من درمان داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۷ آذر ۹۹( 3 سال پیش)

      درود

      اكر اذيت مى كنه بله

    2. تصویر کاربر هستی شنبه ۸ آذر ۹۹( 3 سال پیش)
      خیلی ممنون برای پاسخ فقط اینک برای راه رفتن و ورزش مشکلی پیش نمیاد؟مثل الان میتونم فعالیت انجام بدم؟آخه من ورزش کاراته انجام میدم
    3. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۸ آذر ۹۹( 3 سال پیش)

      اگر با اين پا به راحتى كاراته كار مى كنيد فعلا بهش دست نزنيد

      با احترام 

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر سوسن شنبه ۱ آذر ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 274 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر
    من بتازگی زانوی پام آب آورده که خداروشکر خیلی بهتر شده ولی نه صد در صد واوایل انگشتان پام کاملا ناهماهنگ و تقریبا با حالت بی حسی در جهت‌های مختلف بزور بسمت پایین خم میشدن الان زانوم بهتره ولی هنوزم وقتی انگشتان پام رو بسمت زمین خم میکنم انگشت دوم و سوم پام بشدت با انحراف بسمت شست پام رو به پایین میان.میشه دلیل و راه درمان را بفرمایید.سپلسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۱ آذر ۹۹( 3 سال پیش)

      درود

      آيا آزمايش روماتيسم دادين؟ مشكل كمر نداريد؟

  • تصویر کاربر آلنا دوشنبه ۲۹ مهر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 300 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.ممنون بابت پاسخ سوالم.من دو تا سوال فرستادم یکی در مورد کبودی پام که لطف کردین پاسخ دادین.و یکی در مورد مچ پام که عکسش رو فرستادم و انگار اون پرسش حذف شده.من دوباره براتون میفرستم ممنون میشم برای این مشکل هم راهنماییم کنید.
    آقای دکتر که من خدمتشون رفتم گفتن سندسموز نیست.من عکس رو براتون میفرستم.عکس برای10 روز پیش هست.دکتر گفتن کمی بهبود پیدا کرده فاصله ای که بین استخوان بوجود آمده بود ولی من همچنان میلنگم.و کمی که راه میرم در مچ پام درد دارم،طوری که زانوی من هم درد اومده و ماهیچه ساق پام سفت شده و حتی الان که روی صندلی نشستم و دارم این متن رو می نویسم هم دچار درد میشم.کنار قوزک پام هم به خاطر تنگ بودن مچ بند ورم کرده هم سمت دیگه مچ پام،ولی هنوز قوزک پام هنوز هم ورم داره.آقای دکتر گفتن پام رو یک روز در میان تو آب گرم ماساژ بدم و به وسیله ی بطری پام رو عقب و جلو ببرم.نرمش دیگه ندادن.ولی من تو نت سرچ کردم بعضی نرمش ها رو که انجام میدم درد دارم در مچ پام و نمیتونم دیگه ادامه بدم.
    چند ماه طول میکشه تا بتونم خوب راه برم؟
    از این اتفاق یک ماه ونیم که میگذره.
    ببخشید که کیفیت عکس خوب نیست.شرمنده
    آقای دکتر ممنون میشم راهنماییم کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۹ مهر ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      اين عكس نه آسيب سين دسموز رو رد مى كنه و نه اثبات

      اگر معتقد بودند كه فاصله اى ايجاد شده بايد عملتون مى كردن

      با توجه به وسعت كبودى كه به ساق انتشار داشت نمى تونه پيچ خوردگى معمول باشه و من ترجيح مى دم كه شما ام آر آى انجام بدين و بيشتر معاينه بشين

      با احترام

  • تصویر کاربر ناهید چهارشنبه ۲۴ مهر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 239 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    وقتتون به خیر
    من سه شنبه ی گذشته 16 مهرماه اومدم خدمتتون و کرتن به پشت پام تزریق کردید ولی همچنان پام درد داره این درد طبیعی هستش ؟
    سوال دومم این که حضرتعالی فرمودید بوت رو کنار بزارم و با کفش معمولی راه برم و البته برام کفی نوشتید که تهیه کنم . من از یکشنبه 21 مهر ماه بوت واکر رو کنار گذاشتم ولی هنوز فرصت نکردم برم کفی رو تهیه کنم و این 3 روز را با کتونی راه میرم و ظرف یکی دو روز آینده کفی رو تهیه میکنم.
    این که این چند روز بدون کفی راه رفتم اشکالی نداره و آسیب بیشتری به پام نمیرسه ؟ و خدای نکرده احتمال عمل رو بالا نمیبره ؟
    خیلی ممنونم از پاسخگویی تون
    باتشکر- زاجکانیها
    23مهرماه 98
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۲۴ مهر ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      بله فعلا درد طبيعيه

      اون هم اشكال نداره

درحال دریافت اطلاعات
تماس با ما

با ما در تماس باشید

آدرس مطب

شریعتی پایین تر از مترو قلهک ساختمان خانه درسا طبقه ۵ واحد ۱۷

ساعات کار مطب

شنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۶ الی ۱۹

دکتر نادری