منو

مدت زمان ترمیم تاندون آشیل و مراقبت ها

تاندون آشیل نواری قوی و از جنس فیبر در ناحیه پایینی ساق پا است. این تاندون عضلات پشت ساق پا را به پاشنه پا متصل می کند. تاندون آشیل بزرگترین تاندون بدن بوده و در راه رفتن، دویدن و پریدن به فرد کمک می کند و  از این رو مدت زمان ترمیم تاندون پا بسیار در برنامه ورزشکاران مهم است. 


در برخی موارد، تاندون آشیل می تواند شکاف برداشته و یا پاره شود. این مورد اغلب در اثر یک نیروی قوی و ناگهانی بوده و می تواند در حین یک فعالیت ورزشی سخت، اتفاق افتد.

همچنین، این پارگی می تواند در اثر سریع تر شدن ناگهانی حرکت فرد و یا پیچش پا اتفاق افتد. تاندون آشیل پاره شده می تواند سبب ایجاد درد و تورم در نزدیکی پاشنه پا شود. امکان دارد، فرد مبتلا قادر به حرکت پنجه ی پای خود به سمت پایین نباشد.

علاوه بر این موارد، تاندون آشیل می تواند تحلیل رود، چنین وضعیتی تاندینوپاتی نامیده می شود. این پدیده ممکن است علائمی را مانند درد و سفت شدن امتداد تاندون آشیل و پشت پاشنه پا ایجاد کند.

تاندینوپاتی اکثر مواقع ناشی از استفاده بیش از حد یا وارد شدن فشارهای مکرر بر روی تاندون می باشد. تاندینوپاتی مخصوصا هنگامی که فرد اخیرا فعالیت بیشتری داشته، می تواند در اثر وارد شدن فشارهای مکرر به تاندون ایجاد شود. کوتاه بودن عضلات پشت ساق پا می تواند خطر ابتلا به تاندینوپاتی را افزایش دهد.

در حین جراحی، یک برش بر روی قسمت پشتی ساق پا ایجاد می شود. در صورتی که تاندون پاره شده باشد، جراح دو قسمت تاندون را به یکدیگر بخیه می زند. در صورتی که تاندون تحلیل رفته باشد، جراح قسمت آسیب دیده آن را جدا کرده و دیگر نواحی سالم را با بخیه زدن ترمیم کند.

اگر آسیب به اکثر نواحی تاندون شدید باشد، امکان دارد جراح تمام تاندون آشیل یا قسمتی از آن را تعویض کند. این کار با برداشتن یک تاندون از ناحیه دیگری از پا انجام می شود. در برخی موارد، جراحی ترمیم تاندون آشیل می تواند به صورت یک جراحی با تهاجم کم انجام شود. در این فرایند به جای یک برش بزرگ، یک یا چندین برش کوچک ایجاد می شوند. همچنین، امکان دارد جهت کمک به ترمیم از آرتروسکوپ استفاده شود.

عمل تاندون آشیل پا

در صورت پاره شدن تاندون، امکان دارد فرد به جراحی تاندون آشیل نیازمند باشد. انجام جراحی در بسیاری از موارد پارگی تاندون آشیل توصیه می شود. با این حال، در برخی موارد پزشک می تواند انجام روش های درمانی دیگری را در ابتدا پیشنهاد دهد. این روش های درمانی شامل مصرف داروهای مسکن و گچ گیری جهت جلوگیری از حرکت پا می شوند.

همچنین، در صورت ابتلا به برخی بیماری های خاص امکان دارد پزشک انجام جراحی را توصیه نکند. از جمله این بیماری ها می توان به دیابت و نوروپاتی پا اشاره کرد ( البته این موارد منع مطلق جراحی تاندون نیستند).

پارگی تاندون آشیل

مطلب مرتبط: ۱۶ راهکار جهت مراقبت از پای دیابتی

علاوه بر موارد فوق، در صورت ابتلا به تاندینوپاتی نیز امکان دارد فرد به انجام جراحی ترمیم تاندون آشیل نیازمند باشد. با این حال در اغلب موارد می توان از دیگر درمان ها برای درمان تاندینوپاتی استفاده کرد. این درمان ها شامل استراحت دادن به پا، اعمال یخ و مصرف داروهای مسکن و همچنین استفاده از یک آتل یا دیگر ابزارها جهت بی حرکت کردن پا می شوند. فیزیوتراپی نیز می تواند مفید باشد. در صورتی که با گذشت چندین ماه معمولا ۶-۱۲ ماه) فرد هنوز به علائم مبتلا می باشد، پزشک می تواند انجام جراحی را توصیه کند.

بسته به نوع مشکلی که فرد به آن ابتلا دارد، نتیجه جراحی تاندون آشیل متفاوت است. فرد باید در ارتباط با مزایا و معایب انتخاب هایی که در پیش رو دارد با پزشک خود صحبت کند.

عوارض جراحی تاندون آشیل پا

هر عمل جراحی با خطراتی همراه است. خطرات جراحی ترمیم تاندون آشیل شامل موارد زیر می شوند:

خونریزی شدید

❇ آسیب عصبی

❇ عفونت

❇ لخته خون

❇ مشکلات ترمیم زخم

❇ ضعف عضله پشت ساق پا

❇ عوارض ناشی از بی حسی یا بیهوشی

❇ درد مداوم در پا و مچ آن

بسته به سن فرد، شکل پا، عضلات پا، تاندون های پا، سلامت عمومی و نوع جراحی خطرات مرتبط با جراحی فرد متفاوت هستند. فرد باید هر گونه نگرانی خود را با پزشک در میان بگذارد. او می تواند خطراتی که بیشترین احتمال بروز را دارند برای بیمار بیان کند.

تاندون آشیل

آمادگی قبل از جراحی ترمیم تاندون آشیل

باید در ارتباط با نحوه آماده شدن برای جراحی با پزشک خود صحبت کرد. فرد باید تمامی داروهای مصرفی خود را برای پزشک بیان کند. این دارو ها شامل دارو های بدون نسخه مانند آسپرین نیز می شوند.

ممکن است لازم باشد تا فرد مصرف برخی داروها مانند داروهای رقیق کننده خون را قطع کند. فرد باید مصرف سیگار را قبل از جراحی متوقف کند. مصرف سیگار می تواند بهبودی را به تاخیر اندازد. در صورت نیاز به کمک جهت ترک سیگار باید این موضوع را با پزشک خود در میان گذاشت.

امکان دارد قبل از جراحی، نیاز به انجام برخی آزمایش های تصویربرداری باشد. این موارد شامل سونوگرافی، اشعه ایکس و ام آر آی می شوند.

باید از خوردن و نوشیدن پس از نیمه شب قبل از روز جراحی اجتناب شود. فرد باید پزشک خود را از هر گونه تغییرات اخیر در سلامت خود (مانند تب) مطلع کند.

امکان دارد، بیمار جهت کمک به بهبود خود نیاز به برنامه ریزی تغییراتی در خانه خود باشد. دلیل چنین موردی این است که فرد برای مدتی قادر نیست تا به صورت طبیعی بر روی پای خود راه رود. بیمار باید با فردی دیگر جهت رساندن او از بیمارستان به خانه هماهنگ کند.

مراحل عمل پارگی تاندون آشیل

جراحی ترمیم تاندون آشیل می تواند به چندین روش متخلف انجام شود. این جراحی به وسیله یک جراح ارتوپد و یک تیم متشکل از متخصص بیهوشی و کارشناس بیهوشی و پرستاران اتاق عمل انجام می شود. فرد می تواند جزئیات جراحی خود را از پزشک یا پرستاران سوال کند. این جراحی می تواند ۱-۲ ساعت به طول انجامد.

در حین جراحی

امکان دارد بی حسی نخاعی به فرد داده شود. این روش به گونه ای است که بیمار از ناحیه کمر به پایین هیچگونه احساسی نخواهد داشت. همچنین، احتمالا به بیمار داروی آرامبخش نیز داده می شود. این کار به خوابیدن او در طول جراحی کمک می کند.

یک متخصص بیهوشی علائم حیاتی بیمار مانند ضربان قلب و فشار خون را در حین جراحی پایش خواهد کرد.

جراح یک برش بر روی پوست و عضله پشت ساق پا ایجاد می کند. در صورتی که جراحی کم تهاجم بر روی فرد انجام شود، جراح یک برش کوچک تر ایجاد خواهد کرد. سپس او جهت کمک به جراحی از یک دوربین کوچک و یک چراغ استفاده خواهد کرد.

جراح برشی بر روی غلاف احاطه کننده تاندون ایجاد می کند. او نواحی آسیب دیده تاندون را برداشته و یا شکاف موجود در تاندون را ترمیم می کند.

ممکن است، جراح یک تاندون دیگر را از پای فرد برداشته و سپس آن را برای جایگزین کردن تمام یا قسمتی از تاندون آشیل استفاده کند.

جراح هر گونه ترمیم مورد نیاز دیگری را نیز انجام خواهد داد.

پزشک لایه های احاطه کننده پوست و عضله در اطراف عضله پشت ساق پا را با استفاده از بخیه می بندد.

زمان مراجعه به پزشک

بعد از عمل تاندون آشیل

پس از بیدار شدن بیمار، احتمالا مچ پای او در گچ یا آتل قرار می گیرد. این کار جهت بی حرکت کردن مچ پا انجام می شود. جراحی تاندون آشیل اغلب فرایندی بدون نیاز به بستری بوده و به این معناست که فرد در همان روز جراحی به خانه فرستاده می شود.

فرد پس از جراحی مخصوصا در چند روز اول مقداری درد را تجربه خواهد کرد. داروهای مسکن به تسکین درد او کمک می کنند. بیمار باید به دفعات هر چه بیشتر پای خود را در سطحی بالاتر از بدن قرار دهد. این کار می تواند به کاهش تورم و درد کمک کند.

در صورت ابتلا به تب شدید و یا دردی زیاد در مچ پا و یا عضله پشت ساق، باید این موضوع با پزشک در میان گذاشته شود. پس از جراحی فرد به استفاده از عصای زیر بغل نیاز خواهد داشت. این عصا به فرد کمک می کند تا از وزن قرار گرفته بر روی پای خود کاهش دهد.

در حدود ۱۰-۱۴ روز پس از جراحی، فرد باید جهت خارج کردن بخیه ها از پا به پزشک مراجعه کند. امکان دارد، در این هنگام پزشک آتل یا گچ پای بیمار را تعویض کند. در این صورت، فرد باید جهت خشک نگه داشتن گچ از تمامی توصیه ها پیروی کند. در غیر اینصورت، پزشک می تواند به جای آتل یک  air cast به او بدهد.

پزشک در ارتباط با هنگامی که فرد می تواند وزنی را بر روی پای خود قرار دهد، توصیه هایی را به او ارائه می کند. او چگونگی تقویت مچ پا و عضلات پا را در حین بهبودی به بیمار آموزش خواهد داد.

امکان دارد فرد جهت کمک به دوره بهبود خود به فیزیوتراپی نیاز داشته باشد. باید در ارتباط با پیروی از تمامی توصیه های پزشک درباره داروها، مراقبت از زخم و ورزش ها اطمینان بدست آورد. این کار به موفقیت آمیز بودن جراحی کمک می کند.

مطلب مرتبط: مراقبت بعد از عمل تاندون آشیل

مدت استراحت بعد از عمل تاندون آشیل

به طور کلی اکثر بیماران بعد از ۴ تا ۶ هفته می توانند دوباره راه بروند، بعد از ۸ هفته عضلات تقویت شده و پس از ۳ ماه می توانند به تمرین بپردازند. اغلب ورزشکاران حرفه ای تا ۶ ماه نمی توانند به فعالیت حرفه ای خود باز گردند تا به صورت کامل دوران نقاهت آنها طی شود.

دکتر رضا نادری متخصص ارتوپدی ، آرتروسکوپی ، آرتروپلاستی و فوق تخصص جراحی مچ پا در تهران

فهرست مطالب
  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۸ آذر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 158 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من الان ۱ماهه باشگاه میرم دست راستم عالیه دست چپم وقتی جلو بازو کار میکنم پشت بازوم درگیر میشه و جلو بازوم اصلا نه زور داره نه رشد می‌کنه ممنون میشم کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۸ آذر ۰( 2 سال پیش)

      درود

      زمان بيشترى لازمه 

  • تصویر کاربر کرم دوشنبه ۸ آذر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 153 مشاهده پرسش
    سلام پسرم یک ماه پیش پاش پیچ خوره بعد از باز کردن گچ که سه هفته شده پاشو صاف زمین نمیزاره یه خورده میلنگه چیکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۸ آذر ۰( 2 سال پیش)

      درود

      سنشون رو نگفتيد

      فيزيوتراپى برن

  • تصویر کاربر یوسفی دوشنبه ۸ آذر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 242 مشاهده پرسش
    ببخیشد اگه عمل کنیم بعدش میتونیم فوتبال بازی کنیم؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۸ آذر ۰( 2 سال پیش)

      درود

      حرفه اى خير

  • تصویر کاربر مبین دوشنبه ۸ آذر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 150 مشاهده پرسش
    سلام من از تبریز هستم پسرم افتادگی پا داره سن 12وزن 30 هرجا تو تبریز بردم جواب نگرفتم ویزیت آقای دکتر را نمیتونم بگیرم ، لطفاً راهنمایی بفرمایید ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۸ آذر ۰( 2 سال پیش)

      درود از طريق همين وبسايت نوبت اينترنتى بگيريد

  • تصویر کاربر رضاعبدی دوشنبه ۸ آذر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 141 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر ببخشید بنده 35سال سن دارم 13سال پیش تصادف کردم ودرساق وران پای راستم پلاتین گذاشتن ولی الان این اذیت میکننن منو درد دارم راه میرم خسته میشم اصلانمیتونم بدوم وازیک طرف هم زانوم خیلی قفل میکنه ودرد میکنه نمیدونم چکارکنم بعضی از دکتردرمیاد شاید دوباره پات شکسته بشه تورو خدا کمکم کنیداگه سنم بره بالا دیگه منو از کار می اندازه ممنون ازشما
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۸ آذر ۰( 2 سال پیش)

      درود

      ممكنه درد شما ناشى از وجود اين وسايل نباشه 

  • تصویر کاربر اسلامی دوشنبه ۸ آذر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 159 مشاهده پرسش
    سلام من مچ پام از ناحیه قوزک شکست و پیچ و جراحی شد تا یکی دو هفته آتل بود و بعد بخیه هاش کشیدم یک ماه گذشته ودکتر نگفت گچ گیری بشه
    پیش دکتر دیگه رفتم گفتن پام حالت سرازیر گرفته و مچ پام به خوبی بالا نمیاد گچ گرفتن و گفتن راه برم باهاش العان استرس دارم واسه راه رفتن و این گچ گیری. آیا واقعا راه رفتن بعد یکماه عمل خطر آفرین نیست؟؟با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۸ آذر ۰( 2 سال پیش)

      درود

      نظر دكترتون مهمه 

      راديوگرافى بفرستيد

  • تصویر کاربر ای دوشنبه ۸ آذر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 192 مشاهده پرسش
    آیا با کفش طبی پاشنه پا که انحراف به داخل دارد بهبود می یابد .دخترم پنج سالشه چند ماهی متوجه شدیم ...از کوچیکی متوجه نشدیم ...نوار عصب گرفتیم خوبه ولی ارتوپد میگه ببر دکتر مغز ،دکتر مغز میگه ام ار ای بگیر از مغز وستون هنوز نوبت نرسیده ...چیکار کنم زودتر بهبود پیدا کنه و پاهاش کج نشه ...ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۸ آذر ۰( 2 سال پیش)

      درود

      پست اينستاگرامى مربوط رو ببينيد

  • تصویر کاربر حسین دوشنبه ۸ آذر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 166 مشاهده پرسش
    سلام آقاى دكتر من ۶ سال پيش عمل رباط صليبى و مينيسك انجام دادم و متاسفانه بعد از عمل و بعد از فیزیوتراپی به علت تنبلی ورزش نکردم. الان هیچ مشکلی ندارم ولی یکی دو بار که اومدم فوتبال بازی کنم حس کردم دوباره میخواد رباطم پاره شه. هم ترس دارم هم اینکه بخصوص روی پرش ها انگار کنترلی روی زانوم ندارم. به نظرتون با چند جلسه فیزیوتراپی و ورزش میتونم له فوتبال برگردم؟ به نظرتون ریسک نداره؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۸ آذر ۰( 2 سال پیش)

      درود

      بدون ريسك نيست و بازگشت به فوتبال منوط به داشتن عضله قوى و تعادل و چالاكى مناسب هست

  • تصویر کاربر نسیم دوشنبه ۸ آذر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 173 مشاهده پرسش
    سلام من دوسال خارپاشنه دارم دکتررفتم لیزر پرتوان انحام دادم به لیزرحساسیت نشون دادپام ملتهب شدبعدامپول تزریق کردم بعد تزریق درد پام شدید شده نمیدونم چیکارکنم میشه راهنمایی کنید . از کفی هم استفاده میکنم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۸ آذر ۰( 2 سال پیش)

      درود

      شاك ويو هم موثره

  • تصویر کاربر سیما دوشنبه ۸ آذر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 217 مشاهده پرسش
    سلام
    من 36 سال دارم وزنم 58 و قد 163 .حدود یک هفته میشه که دچار درد ناگهانی در قسمت روی پا و سوزش کف پا وانگشتان پا شدم گاهی درد بطوری شدید میشه که بخاطرش از خواب بیدار میشم .ممنونم میشم راهنماییم کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۸ آذر ۰( 2 سال پیش)

      درود

      معاينه و بررسى لازمه 

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر Alireza شنبه ۶ بهمن ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 256 مشاهده پرسش
    سلام‌ دکتر جان خسته نباشید میشه جواب این نوار پا بگین چیه.
    این خط تلگراممه۰۹۰۱۷۵۱۱۰۴۹
    یا به اینستام بفرستینalireza_a_k5926
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۶ بهمن ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      تصويرى دريافت نكردم

      اينستاگرام و تلگرام هم ندارم

      با احترام

  • تصویر کاربر سید جمعه ۲۸ دی ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 257 مشاهده پرسش
    سلام.
    بنده شش ماه قبل رباط acl پای راستم رو عمل کردم (فوتسال بازی می کردم ). ولی هنوز هم پای راستم، بی ثبات تر هست نسبت به پای چپم(مخصوصا توی تست ها) . آیا طبیعیه؟ آیا این بی ثباتی در طول زمان کم تر یا از بین میره؟ امکانش هست رباط جایگذاری شده شل شده باشه؟ در بدترین شرایط مدت زمان برای درمان چقدر هست؟هر روز هم روزی یک ساعت دوچرخه سواری می کنم از ماه چهارم بعد از عمل(50 تا 60دقیقه رفت و برگشت از مدرسه).
    هنگام بلند شدن از دست شویی هم زانوی عمل شدم صدای محسوسی میده بخلاف پای سالمم.
    گویا محل اتصال زانو زبر شده باشد.
    اگر نکات تکمیلی دیگه ای هم هست، ممنون میشم بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲۸ دی ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      اگر چهار سر هنوز ضعيفه مى تونه علت عمده حس ناپايدارى باشه

      فرضيه ديگه شل شدن تدريجى رباط هست

      يك علت ديگه مى تونه محل نامناسب تونل هاى استخوانى براى عبور دادن گرفت تاندونى حين عمل باشه

      در هر حال معاينه مى تونه بين اين حالات تشخيص رو مطرح كنه

      با احترام

  • تصویر کاربر آرش پنجشنبه ۲۰ دی ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 246 مشاهده پرسش
    با سلام
    آقای دکتر من دقیقا یک سال پیش در حین تمرین رژه خدمت هر دو زانوم آسیب دیدن که بعد از گرفتن MRl مشخص شد ACL یکی از زانوهام دچار کشیدگی و دیگری پارگی جزعی شده و چون سرباز بودم نتوانستم برای درمان پیگیری کنم البته تو این مدت درد یا خالی کردن زانو نداشتم ولی با انجام فعالیت زیاد مشکلات قبلی پدید میشوند
    آیا پارگی جزیی ممکنه با گذشت زمان ترمیم شود؟
    یا برای درمان کامل نیاز به عمل جراحی هست؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۲۰ دی ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      تفسير پارگى جزيى،بر اساس معاينه است و نه براساس گزارش ام آر آى

      براى تعيين درمان مناسب بايد به درستى معاينه بشين

      با احترام

    2. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۲۰ دی ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      تفسير پارگى جزيى،بر اساس معاينه است و نه براساس گزارش ام آر آى

      براى تعيين درمان مناسب بايد به درستى معاينه بشين

      با احترام

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر پرناز سه شنبه ۱۸ دی ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 483 مشاهده پرسش
    سلام روزتون به خیر باشه
    ببخشید میخواستم ببینم وقتی یه فرد ۱۵ ساله، با سن استخوانی ۱۷ سال، acl پاره کنه، آیا فرقی داره که زود عمل بشه یا مثلا ۲ سال بعدش ؟ (اگه مواظب باشه که دوباره آسیب نبینه. بعنی از نظر خود بافت‌ها و اینا که مثلا میمیرن آیا بعد یه مدت؟؟؟) و این‌که آیا عملش به رشد آسیب میزنه؟ تکنیکی هست که به رشد آسیب نزنه ؟ چون چند نفر به ما گفتن که رشد پاش متوقف میشه
    یه دنیا ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۱۸ دی ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      بله براى سن رشد هم تكنيك جراحى هست و اتفاقا در حال حاضر توصيه مى شه اگه ناپايدارى وجود داشته باشه زودتر عمل انجام بشه چون امكان آسيب  غضروف و منيسك زياد خواهد شد

      با احترام

    2. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۱۸ دی ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      بله براى سن رشد هم تكنيك جراحى هست و اتفاقا در حال حاضر توصيه مى شه اگه ناپايدارى وجود داشته باشه زودتر عمل انجام بشه چون امكان آسيب  غضروف و منيسك زياد خواهد شد

      با احترام

    3. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۱۸ دی ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      بله براى سن رشد هم تكنيك جراحى هست و اتفاقا در حال حاضر توصيه مى شه اگه ناپايدارى وجود داشته باشه زودتر عمل انجام بشه چون امكان آسيب  غضروف و منيسك زياد خواهد شد

      با احترام

    4. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۱۸ دی ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      بله براى سن رشد هم تكنيك جراحى هست و اتفاقا در حال حاضر توصيه مى شه اگه ناپايدارى وجود داشته باشه زودتر عمل انجام بشه چون امكان آسيب  غضروف و منيسك زياد خواهد شد

      با احترام

    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر مریم دوشنبه ۱۷ دی ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 295 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من مادر بزرگم ۷۵ سالشه به مدت سه هفتست که لگنشو عمل کرده امروز که بلند شد پایش تق صدا داد ایا احتمال در رفتگیه لگنش هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۷ دی ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      هم احتمال در رفتگى پروتز هست و هم احتمال شكستگى استخوان

      حتما راديوگرافى انجام بشه

      با احترام

درحال دریافت اطلاعات
تماس با ما

با ما در تماس باشید

آدرس مطب

شریعتی پایین تر از مترو قلهک ساختمان خانه درسا طبقه ۵ واحد ۱۷

ساعات کار مطب

شنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۶ الی ۱۹

دکتر نادری