منو

مدت زمان ترمیم تاندون آشیل و مراقبت ها

تاندون آشیل نواری قوی و از جنس فیبر در ناحیه پایینی ساق پا است. این تاندون عضلات پشت ساق پا را به پاشنه پا متصل می کند. تاندون آشیل بزرگترین تاندون بدن بوده و در راه رفتن، دویدن و پریدن به فرد کمک می کند و  از این رو مدت زمان ترمیم تاندون پا بسیار در برنامه ورزشکاران مهم است. 


در برخی موارد، تاندون آشیل می تواند شکاف برداشته و یا پاره شود. این مورد اغلب در اثر یک نیروی قوی و ناگهانی بوده و می تواند در حین یک فعالیت ورزشی سخت، اتفاق افتد.

همچنین، این پارگی می تواند در اثر سریع تر شدن ناگهانی حرکت فرد و یا پیچش پا اتفاق افتد. تاندون آشیل پاره شده می تواند سبب ایجاد درد و تورم در نزدیکی پاشنه پا شود. امکان دارد، فرد مبتلا قادر به حرکت پنجه ی پای خود به سمت پایین نباشد.

علاوه بر این موارد، تاندون آشیل می تواند تحلیل رود، چنین وضعیتی تاندینوپاتی نامیده می شود. این پدیده ممکن است علائمی را مانند درد و سفت شدن امتداد تاندون آشیل و پشت پاشنه پا ایجاد کند.

تاندینوپاتی اکثر مواقع ناشی از استفاده بیش از حد یا وارد شدن فشارهای مکرر بر روی تاندون می باشد. تاندینوپاتی مخصوصا هنگامی که فرد اخیرا فعالیت بیشتری داشته، می تواند در اثر وارد شدن فشارهای مکرر به تاندون ایجاد شود. کوتاه بودن عضلات پشت ساق پا می تواند خطر ابتلا به تاندینوپاتی را افزایش دهد.

در حین جراحی، یک برش بر روی قسمت پشتی ساق پا ایجاد می شود. در صورتی که تاندون پاره شده باشد، جراح دو قسمت تاندون را به یکدیگر بخیه می زند. در صورتی که تاندون تحلیل رفته باشد، جراح قسمت آسیب دیده آن را جدا کرده و دیگر نواحی سالم را با بخیه زدن ترمیم کند.

اگر آسیب به اکثر نواحی تاندون شدید باشد، امکان دارد جراح تمام تاندون آشیل یا قسمتی از آن را تعویض کند. این کار با برداشتن یک تاندون از ناحیه دیگری از پا انجام می شود. در برخی موارد، جراحی ترمیم تاندون آشیل می تواند به صورت یک جراحی با تهاجم کم انجام شود. در این فرایند به جای یک برش بزرگ، یک یا چندین برش کوچک ایجاد می شوند. همچنین، امکان دارد جهت کمک به ترمیم از آرتروسکوپ استفاده شود.

عمل تاندون آشیل پا

در صورت پاره شدن تاندون، امکان دارد فرد به جراحی تاندون آشیل نیازمند باشد. انجام جراحی در بسیاری از موارد پارگی تاندون آشیل توصیه می شود. با این حال، در برخی موارد پزشک می تواند انجام روش های درمانی دیگری را در ابتدا پیشنهاد دهد. این روش های درمانی شامل مصرف داروهای مسکن و گچ گیری جهت جلوگیری از حرکت پا می شوند.

همچنین، در صورت ابتلا به برخی بیماری های خاص امکان دارد پزشک انجام جراحی را توصیه نکند. از جمله این بیماری ها می توان به دیابت و نوروپاتی پا اشاره کرد ( البته این موارد منع مطلق جراحی تاندون نیستند).

پارگی تاندون آشیل

مطلب مرتبط: ۱۶ راهکار جهت مراقبت از پای دیابتی

علاوه بر موارد فوق، در صورت ابتلا به تاندینوپاتی نیز امکان دارد فرد به انجام جراحی ترمیم تاندون آشیل نیازمند باشد. با این حال در اغلب موارد می توان از دیگر درمان ها برای درمان تاندینوپاتی استفاده کرد. این درمان ها شامل استراحت دادن به پا، اعمال یخ و مصرف داروهای مسکن و همچنین استفاده از یک آتل یا دیگر ابزارها جهت بی حرکت کردن پا می شوند. فیزیوتراپی نیز می تواند مفید باشد. در صورتی که با گذشت چندین ماه معمولا ۶-۱۲ ماه) فرد هنوز به علائم مبتلا می باشد، پزشک می تواند انجام جراحی را توصیه کند.

بسته به نوع مشکلی که فرد به آن ابتلا دارد، نتیجه جراحی تاندون آشیل متفاوت است. فرد باید در ارتباط با مزایا و معایب انتخاب هایی که در پیش رو دارد با پزشک خود صحبت کند.

عوارض جراحی تاندون آشیل پا

هر عمل جراحی با خطراتی همراه است. خطرات جراحی ترمیم تاندون آشیل شامل موارد زیر می شوند:

خونریزی شدید

❇ آسیب عصبی

❇ عفونت

❇ لخته خون

❇ مشکلات ترمیم زخم

❇ ضعف عضله پشت ساق پا

❇ عوارض ناشی از بی حسی یا بیهوشی

❇ درد مداوم در پا و مچ آن

بسته به سن فرد، شکل پا، عضلات پا، تاندون های پا، سلامت عمومی و نوع جراحی خطرات مرتبط با جراحی فرد متفاوت هستند. فرد باید هر گونه نگرانی خود را با پزشک در میان بگذارد. او می تواند خطراتی که بیشترین احتمال بروز را دارند برای بیمار بیان کند.

تاندون آشیل

آمادگی قبل از جراحی ترمیم تاندون آشیل

باید در ارتباط با نحوه آماده شدن برای جراحی با پزشک خود صحبت کرد. فرد باید تمامی داروهای مصرفی خود را برای پزشک بیان کند. این دارو ها شامل دارو های بدون نسخه مانند آسپرین نیز می شوند.

ممکن است لازم باشد تا فرد مصرف برخی داروها مانند داروهای رقیق کننده خون را قطع کند. فرد باید مصرف سیگار را قبل از جراحی متوقف کند. مصرف سیگار می تواند بهبودی را به تاخیر اندازد. در صورت نیاز به کمک جهت ترک سیگار باید این موضوع را با پزشک خود در میان گذاشت.

امکان دارد قبل از جراحی، نیاز به انجام برخی آزمایش های تصویربرداری باشد. این موارد شامل سونوگرافی، اشعه ایکس و ام آر آی می شوند.

باید از خوردن و نوشیدن پس از نیمه شب قبل از روز جراحی اجتناب شود. فرد باید پزشک خود را از هر گونه تغییرات اخیر در سلامت خود (مانند تب) مطلع کند.

امکان دارد، بیمار جهت کمک به بهبود خود نیاز به برنامه ریزی تغییراتی در خانه خود باشد. دلیل چنین موردی این است که فرد برای مدتی قادر نیست تا به صورت طبیعی بر روی پای خود راه رود. بیمار باید با فردی دیگر جهت رساندن او از بیمارستان به خانه هماهنگ کند.

مراحل عمل پارگی تاندون آشیل

جراحی ترمیم تاندون آشیل می تواند به چندین روش متخلف انجام شود. این جراحی به وسیله یک جراح ارتوپد و یک تیم متشکل از متخصص بیهوشی و کارشناس بیهوشی و پرستاران اتاق عمل انجام می شود. فرد می تواند جزئیات جراحی خود را از پزشک یا پرستاران سوال کند. این جراحی می تواند ۱-۲ ساعت به طول انجامد.

در حین جراحی

امکان دارد بی حسی نخاعی به فرد داده شود. این روش به گونه ای است که بیمار از ناحیه کمر به پایین هیچگونه احساسی نخواهد داشت. همچنین، احتمالا به بیمار داروی آرامبخش نیز داده می شود. این کار به خوابیدن او در طول جراحی کمک می کند.

یک متخصص بیهوشی علائم حیاتی بیمار مانند ضربان قلب و فشار خون را در حین جراحی پایش خواهد کرد.

جراح یک برش بر روی پوست و عضله پشت ساق پا ایجاد می کند. در صورتی که جراحی کم تهاجم بر روی فرد انجام شود، جراح یک برش کوچک تر ایجاد خواهد کرد. سپس او جهت کمک به جراحی از یک دوربین کوچک و یک چراغ استفاده خواهد کرد.

جراح برشی بر روی غلاف احاطه کننده تاندون ایجاد می کند. او نواحی آسیب دیده تاندون را برداشته و یا شکاف موجود در تاندون را ترمیم می کند.

ممکن است، جراح یک تاندون دیگر را از پای فرد برداشته و سپس آن را برای جایگزین کردن تمام یا قسمتی از تاندون آشیل استفاده کند.

جراح هر گونه ترمیم مورد نیاز دیگری را نیز انجام خواهد داد.

پزشک لایه های احاطه کننده پوست و عضله در اطراف عضله پشت ساق پا را با استفاده از بخیه می بندد.

زمان مراجعه به پزشک

بعد از عمل تاندون آشیل

پس از بیدار شدن بیمار، احتمالا مچ پای او در گچ یا آتل قرار می گیرد. این کار جهت بی حرکت کردن مچ پا انجام می شود. جراحی تاندون آشیل اغلب فرایندی بدون نیاز به بستری بوده و به این معناست که فرد در همان روز جراحی به خانه فرستاده می شود.

فرد پس از جراحی مخصوصا در چند روز اول مقداری درد را تجربه خواهد کرد. داروهای مسکن به تسکین درد او کمک می کنند. بیمار باید به دفعات هر چه بیشتر پای خود را در سطحی بالاتر از بدن قرار دهد. این کار می تواند به کاهش تورم و درد کمک کند.

در صورت ابتلا به تب شدید و یا دردی زیاد در مچ پا و یا عضله پشت ساق، باید این موضوع با پزشک در میان گذاشته شود. پس از جراحی فرد به استفاده از عصای زیر بغل نیاز خواهد داشت. این عصا به فرد کمک می کند تا از وزن قرار گرفته بر روی پای خود کاهش دهد.

در حدود ۱۰-۱۴ روز پس از جراحی، فرد باید جهت خارج کردن بخیه ها از پا به پزشک مراجعه کند. امکان دارد، در این هنگام پزشک آتل یا گچ پای بیمار را تعویض کند. در این صورت، فرد باید جهت خشک نگه داشتن گچ از تمامی توصیه ها پیروی کند. در غیر اینصورت، پزشک می تواند به جای آتل یک  air cast به او بدهد.

پزشک در ارتباط با هنگامی که فرد می تواند وزنی را بر روی پای خود قرار دهد، توصیه هایی را به او ارائه می کند. او چگونگی تقویت مچ پا و عضلات پا را در حین بهبودی به بیمار آموزش خواهد داد.

امکان دارد فرد جهت کمک به دوره بهبود خود به فیزیوتراپی نیاز داشته باشد. باید در ارتباط با پیروی از تمامی توصیه های پزشک درباره داروها، مراقبت از زخم و ورزش ها اطمینان بدست آورد. این کار به موفقیت آمیز بودن جراحی کمک می کند.

مطلب مرتبط: مراقبت بعد از عمل تاندون آشیل

مدت استراحت بعد از عمل تاندون آشیل

به طور کلی اکثر بیماران بعد از ۴ تا ۶ هفته می توانند دوباره راه بروند، بعد از ۸ هفته عضلات تقویت شده و پس از ۳ ماه می توانند به تمرین بپردازند. اغلب ورزشکاران حرفه ای تا ۶ ماه نمی توانند به فعالیت حرفه ای خود باز گردند تا به صورت کامل دوران نقاهت آنها طی شود.

دکتر رضا نادری متخصص ارتوپدی ، آرتروسکوپی ، آرتروپلاستی و فوق تخصص جراحی مچ پا در تهران

فهرست مطالب

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

برای ثبت پرسش خود از دکتر می توانید از این قسمت استفاده کنید.برای پاسخگویی بهتر به سوالات شما لطفا قد، وزن و سن خود را در متن سوال درج کنید همچنین از پرسيدن سوالاتى كه جنبه اورژانس دارند اجتناب كنید.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر هادی چهارشنبه ۳ شهریور ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 157 مشاهده پرسش
    با سلام
    من تقریبا 11سال پیش پیچ خوردگی مچ پا به سمت داخل داشتم اون زمان کشیدگی رباط لگامان از طریق MRIتشخیص دادن و گفتن با فیزیوتراپی و مراقبت مشکل رفع میشه که نشد متاسفانه
    و اون درد ماندگار شد.یک سال میشه دچار التهاب اشیل پا شدم که با mriمشخص شد دچار کوتاهی اشیل شدم و باز نظر پزشک انجام فیزیوتراپی بود که بنده 40جلسه فیزیوتراپی انجام دادم و باز سر خانه اولم هستم و درد زیادی در ناحیه اشیل دارم اما درد مچ پام با شروع درد اشیل از بین رفته
    تزریق prp و کفش طبی هم جواب نداد...
    لطفا منو راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۳ شهریور ۰( 2 سال پیش)

      درود

      نیلز به معاینه هست

      احتمال داره جراحی لازم باشه

  • تصویر کاربر رضا چهارشنبه ۲۷ مرداد ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 426 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض احترام.بنده رضا داداشیان قد ۱۷۵ وزن۷۴ و۳۶ ساله هستم.این حقیر در تاریخ ۱۲فروردین امسال دچار سانحه تصادف شده و حین رانندگی به علت خستگی با تیر برق تصادف کردم و پس از انتقال با خونریزی شدید به بیمارستان و سی تی اسکن و عکسبرداری دکتر متخصص اورتوپد تشخیص به خرد شدن زانو و مچ پای راست و سندروم کمپارتمان دادند و پای بنده رو از زانو تا مچ برش عمقی دادند و طی شش روز ۳بار تحت سرم تراپی و بعداز آن تحت عمل جراحی و پلاتین و پلاک قرار دادن در زانو و مچ پا قرار گرفتم و ۳ماه تمام پای من در گچ بود و بعد از آن طبق دستورشان تحت فیزیوتراپی و لیزر درمانی در این دو نقطه قرار گرفتم.حال سوال بنده از شما دکتر عزیز این هستش که چرا با اینکه طبق آزمایش خودم پای من کوتاه نشده و همه ی دستورات ایشان را رعایت کردم.حتی خودم رو از 87کیلو به 74کیلو کاهش وزن دادم.چرا الان که با عصای زیر بغل یا حتی واکر راه میروم فقط پنجه پا به زمین میرسد ولی کف پا و پاشنه به زمین نمیرسد البته با توجه به تحقیق در مقالات شما زانوی من کاملا خم و راست میشود همچنین مچ پای من هم،هم رو به جلو هم کشیده به سمت عقب و صاف میشود.شایان ذکر است در تمام مراحل بعد از عمل پای خودم رو با استفاده از بالش بالاتر از سطح بدن قرار داده و هنوز هم ادامه میدهم.برای شما آرزوی سلامتی و کامیابی در تمام مراحل زندگی از ایزد منان خواستارم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۲۷ مرداد ۰( 2 سال پیش)

      درود

      راديوگرافى جديد مچ و سى تى اسكن اسپيرال  از مچ انجام بدين

    2. تصویر کاربر رضا چهارشنبه ۲۷ مرداد ۰( 2 سال پیش)
      با عرض پوزش جناب دکتر این کار هم انجام شده و دکترم هم بعد از رویت نتایج فرمودن که هیچ مشکلی در مچ و زانوی تو دیده نمیشه و استخوان ها به بهترین شکل ممکن با توجه به اینکه تحت نظر دکتر مشاور تغذیه هم بودم و تماما با توجه به زجر فراوان به همه ی دستورات رژیمی و مکملی و مصرف غضروف ساز هایی مثل پیاسیتین و fast run و حتی گیاه پزشکی رعایت کردم.پزشک اورتوپدم فرمودن استخوان در طی این چهار و اندی ماه کوچکترین مشکلی نداره و فیزیوتراپ هم من رو در مرحله پارشیال ویت ترخیص کردند.و با توجه به تمرینات خانگی پزشک اورتوپد فرمودن که خودم مرحله فول ویت رو هم سپری کردم اما اما اما گفتن که مشکلم اینه که زانوم رو در حالت دراز کش صافه صاف میکنم ولی در حالت ایستاده زانو خم رو به جلو هستش و تشخیصشون این بود که تاندون آشیل مشکل نداره و گفتن مشکلت اینه که میترسی ولی خودم بعید میدونم.ترسی در خودم احساس نمیکنم.میخوام زانوم رو کاملا در حالت ایستاده صاف کنم ولی اگر عکس توجه کرده باشید قسمت بالا سمت راست یک پلاتین هست که شبیه نوک لک لک هستش احساسم اینه اون مانع میشه.خواهشمندم شما کمک ام کنین.چون الان در شرایط روحی ای هستم که تحت نظر روان درمان و با تجویزشون قرص سیتالوپرام ۲۰ مصرف میکنم و مدت زیادیه خجالت میکشم از اتاقم بیرون برم.احساس نقص عضو تمام روح و زندگیم رو فرا گرفته و اگه دو روز سیتالوپرام نخورم کل روز از ناامیدی فقط گریه میکنم.ضمنا تا قبل از تصادف mma به صورت حرفه ای کار میکردم و عضو تیم منتخب استان مازندران برای شرکت در مسابقات جهانی بودم
    3. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۲۷ مرداد ۰( 2 سال پیش)

      بدون معاينه و ديدن تصاوير راديوگرافى و سى تى نظرى نمى تونم بدم

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر milad پنجشنبه ۲۸ مرداد ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 172 مشاهده پرسش
    با سلام خسته نباشید
    اقا دکتر
    ۳ماه هست اشیل پا عمل کردم شیشه بریده بود تاندونم قطع شده بود الان ۳ماه شده میخوام راه برم پام میلنگه پست پا انگار سفته مچ پا هم ۱کم ورم داره ایا فیزیو توراپی باید برم ممنون میشم بگید
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۲۸ مرداد ۰( 2 سال پیش)

      درود

      بله حتما برين

  • تصویر کاربر موسی چهارشنبه ۲۷ مرداد ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 169 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من الا نزدیک یک ماه ۹روزه که
    قوزک داخلی مچ پام و استخوان نازک نی جراحی کردم الانم به دستور پزشک گفته با عصا راه برم
    ولی راه رفتن برام محدود شده چون دور تا دور مچ پام متورم و یخورده سفت شده .هرکاری میکنم نمیتونم مچ پام بیارم بالا لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۲۷ مرداد ۰( 2 سال پیش)

      درود

      فيزيوتراپى شروع كنيد

  • تصویر کاربر مهدی چهارشنبه ۲۷ مرداد ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 166 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    ببخشید کجی پا ب داخل میتونه از کوتاهی تاندون پا باشه؟؟ و اگر خفیف باشه بازم عمل باید بشه؟
    ممنون از لطف شما برای وقت دادن به بیماران
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۲۷ مرداد ۰( 2 سال پیش)

      درود

      بله مى تونه ولى معاينه و بررسى لازمه 

  • تصویر کاربر غزل پنجشنبه ۲۸ مرداد ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 164 مشاهده پرسش
    سلام دخترم ۱۵سال داره بیمارCPهست الان ۲۰روزه عمل تاندون پا انجام داده درد کف پاش خیلی شدیده آیا طبیعیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۲۸ مرداد ۰( 2 سال پیش)

      درود

      با جراحشون در تماس باشيد

  • تصویر کاربر مانی جمعه ۲۲ مرداد ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 172 مشاهده پرسش
    پسرم 18سالش دوچرخه سواری میکنه یک مدت کمردرد داشت خوب شد بعدازمدتی موقع راه رفتن احساس میکردم لنگ میزنه دکتربردم گفت تاندون پاش ضعیف ورزش کنه بهترشدن وچندماهی کمرش کامل خم نمیشه وقتی دراز میکشه پاها کامل بالا نمیاد ام آرای کرد دکترمیگه تاندون کمروپاش کوتاه جراحی نمیخوادفقط چندحرکت ورزشی داده لطفا راهنمایی کنید خیلی نگرانم ممنون ازشما.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲۲ مرداد ۰( 2 سال پیش)

      درود

      نظر يك متخصص روماتولوژى رو از نظر ابتلا به اسپونديليت انكيلوزان بگيريد

  • تصویر کاربر خالدی دوشنبه ۱۸ مرداد ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 153 مشاهده پرسش
    سلام دو هفته پیش در بازی فوتبال اشیل پشت پایم آسیب دید الان تشخیص پارگی وعمل جراحی دادند آیا میتوانم عمل را دوهفته عقب بیاندازم .
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۸ مرداد ۰( 2 سال پیش)

      درود

      همين الان هم زيادى تاخير ايجاد شده 

  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۸ مرداد ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 184 مشاهده پرسش
    سلام. همسرم ۴ ماه قبل تاندون آشیلشون به صورت پارشیل با سیم در کارگاه برید. در ویزیت گفتند تفاوتی در نتیجه بین عمل و بدون جراحی نیست و جراحی نشدن. الان میتونن راه برن و فعالیت زیادی دارند ولی مداوم درد دارند و از گرفتگی عضله پشت پا شکایت دارند. پیشنهاد شما چیست؟ فیزیوتراپی کنند یا زودتر برای جراحی اقدام کنیم آیا جراحی در این مرحله فیده ای دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۱۷ مرداد ۰( 2 سال پیش)

      درود

      فعلا فيزيوتراپى بهتره تا عضله تقويت بشه ولى امكان نياز به جراحى در آينده وجود داره

    2. تصویر کاربر محمد یکشنبه ۱۷ مرداد ۰( 2 سال پیش)
      خیلی ممنون آقای دکتر.
      چه مدت بعد از فیزیوتراپی اگر نتیجه نگرفتیم برای جراحی اقدام کنیم مناسبه؟
      آیا چون زمان گذشته و مزمن شده نتیجه داره جراحی؟ میخواهیم خدمت خودتون بیایم که بدون گچ گیری جراحی میکنید.
    3. تصویر کاربر محمد یکشنبه ۱۷ مرداد ۰( 2 سال پیش)
      خیلی ممنون آقای دکتر
      تا چه مدت میتونیم به فیزیوتراپی فرصت بدیم و برای جراحی دیر نمیشه؟
      میخواهیم خدمت خودتان جراحی کنیم که بدون گچ گیری باشد
      آیا باتوجه به مزمن شدن مشکلشون امکان اینکه با جراحی درد کامل از بین بره هست؟ امیدوار باشیم؟
    4. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۸ مرداد ۰( 2 سال پیش)

      بله جراحى موثره حتى حالا

      شش تا هشت هفته فيزيوتراپى كنم

    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر زینب جمعه ۲۲ مرداد ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 194 مشاهده پرسش
    پسرم تو پاش دچار مشکله توده عضلانی داره تو راه رفتنش دچار مشکل شده حالا میخوام بدونم چیکار باید بکنم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۱۷ مرداد ۰( 2 سال پیش)

      درود

      منظورتون از پا كجاست دقيقا؟ و چطور تشخيص داده شده كه توده ى عضلانى هست؟

    2. تصویر کاربر زینب یکشنبه ۱۷ مرداد ۰( 2 سال پیش)
      سلام مممنون از پیگیری
      15 روز زودتر بدنیا اومد دو هفته تو nicu بود چند جا دکتر بردیم گفتن بخاطر زود بدنیا اومدن این مشکل براش پیش اومده
      پشت ساق پای سمت راست وقتی دست میزنیم لمس میشه و اینکه یه کوتاهی داره ایجاد میشه انگار تو پاش - تو راه رفتن دچار مشکل میشه تعادلش و بعضی اوقات از دست میده زمین میخوره رو نوک پاش راه میره اصلا کف پا رو رو زمین نمیزار گفتن با فیزیو تراپیبه احتمال زیاد حل میشه متولد 95
    3. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۱۷ مرداد ۰( 2 سال پیش)

      به هر حال معاينه لازمه و شايد ام آر آى هم لازم باشه 

       

    4. تصویر کاربر زینب یکشنبه ۱۷ مرداد ۰( 2 سال پیش)
      اینا همه رو انجام داده از نظر مغزی مشکلی نداشته و حتی عکس از لگن هم گرفته کوتاهی از لگن دیده نشده
      چطوری میتونم ملاقات حضوری داشته باشم .
    5. تصویر کاربر زینب یکشنبه ۱۷ مرداد ۰( 2 سال پیش)
      پسرم خیلی اذیت شد دیگه خیلی پیگیر موضوع نشدم ولی الان میبینم داره کوتاهی تو پاش زیاد میشه نگرانم کرده
    6. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۸ مرداد ۰( 2 سال پیش)

      به يكى از همكاران متخصص ارتوپدى اطفال مثل آقاى دكتر غزنوى مراجعه بفرماييد

    7. تصویر کاربر زینب چهارشنبه ۲۰ مرداد ۰( 2 سال پیش)
      راهنمایی بفرمائید آدرس تلفن
    8. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲۲ مرداد ۰( 2 سال پیش)

      اينترنتى پيدا كنيد لطفا

    9. نمایش سایر 7 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
تماس با ما

با ما در تماس باشید

آدرس مطب

شریعتی پایین تر از مترو قلهک ساختمان خانه درسا طبقه ۵ واحد ۱۷

ساعات کار مطب

شنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۶ الی ۱۹

دکتر نادری
پرسش از دکتر