منو

علت و درمان درد مچ پا

درد مچ پا می تواند همراه با سوزش، سفتی، قرمزی و داغ شدن مچ پا نیز باشد. درمان درد مچ پا می تواند در مراحل اول شامل استراحت، سرمادرمانی یا بالا بردن پا و ایموبیلیزاسیون باشد، اما ممکن است نیاز باشد که از داروهای ضد التهاب نیز استفاده کنید.

درد مچ پا ممکن است به دلایل مختلفی به وجود آید. هر کس در هر سنی می تواند آن را تجربه کند ولی مهمترین عامل به وجود آورنده ی آن پیچ خوردگی مچ پا می باشد. برای درمان درد ناشی از پیچ خوردگی مچ پا راه هایی ارائه شده که در این مقاله به آن پرداخته می شود.

بهترین مسکن برای درد مچ پا

در اکثر موارد، داروهای بدون نسخه ضد درد مانند ایبوپروفن (Advil ،Motrin IB و …) یا ناپروکسن سدیم (Aleve و…) یا استامینوفن (Tylenol و…) برای مدیریت درد مچ پا پیچ خوردگی مچ پا کافی هستند.

جهت استفاده از مسکن برای درد مچ پا نیاز است بررسی شود که درد مرتبط با بیماری و مشکلات مچ پا است یا خیر. در حالی که قرص هایی مانند ایبوپروفن ممکن است اولین داروی ضد التهابی باشد که به ذهن شما خطور می کند و برای کنترل درد مچ پا مناسب هستند.

گزینه های موضعی نیز وجود دارد که می توانید مستقیماً روی محل درد و تورم بمالید یا اسپری کنید. پمادهای موضعی نیز می توانند به اندازه داروهای خوراکی موثر باشند. در نظر داشته باید که گاهی بهترین مسکن استفاده از درمان خانگی درد مچ پا است و گاهی مراجعه به بهترین متخصص ارتوپدی راه حل طلایی است.

در ادامه این مقاله به شرح کامل دلایل درد مچ پا و مسکن ها و درمان درد مچ پا می پردازیم.

درد مچ پا نشانه چیست؟

درد مچ پا به هرگونه درد و ناراحتی که هر کدام از بخش های مچ پا را تحت تاثیر قرار می دهد، اشاره دارد. رایج ترین علت درد مچ پا، پیچ خوردگی مچ پا است. پیچ خوردگی مچ پا آسیبی است که به رباط های مرتبط کننده ی استخوان های مچ پا می رسد.

درد مچ پا می تواند ویژگی های زیر را داشته باشد:

  1. یک یا هر دو مچ ها را تحت تاثیر قرار دهد.
  2. افراد را در هر سنی تحت تاثیر قرار دهد.
  3. یک شخص را از راه رفتن باز دارد.

 

مچ پا قسمتی پیچیده از بدن است که استخوان های نازک نی و درشت نی پا و استخوان تالوس مچ پا در آن به هم می رسند. رباط ها این استخوان ها را کنار هم نگه می دارند و حرکت را ممکن می سازند. مچ پا به دلیل همین پیچیدگی، بسیار مستعد آسیب دیدن است.

علل درد مچ پا هنگام دویدن

  • کشیدگی یا پیچ خوردگی
  • خستگی
  • تاندونیت (کشیدگی و التهاب تاندون ها)
  • عدم تعادل و خالی کردن مچ پا

چه افرادی مبتلا به درد مچ پا می شوند؟

هر کسی در هر سنی می تواند درد مچ پا را تجربه کند. درد مچ پا معمولا توسط یک افتادن تصادفی یا آسیب های ورزشی به وجود می آید. این درد در ورزشکاران و مردان فعال زیر ۲۴ سال، بیشتر متداول است. در زنان هم درد مچ پا در سنین بالای ۳۰ سال، بیشتر دیده می شود.

 

درد مچ پا ناشی از چیست

عوامل موثر در بروز درد مچ پا

شاید این سوال برخی باشد که علت درد کف پا و مچ پا ناشی از چیست. رایج ترین علت درد مچ پا، پیچ خوردگی مچ پا است. پیچ خوردگی مچ پا آسیبی است که به رباط های مرتبط کننده ی استخوان های مچ پا می رسد. یک پیچ خوردگی می تواند هنگامی که مچ پا خارج از موقعیت عادی (معمولا به سمت داخل پا) خود می پیچد و معمولا سبب کشیدگی بیش از حد و یا پارگی رباط می شود، رخ می دهد.

درد مچ پا می تواند توسط شکستگی یکی از استخوان های مچ پا نیز ایجاد شود. از آنجایی که استخوان نازک نی در مقایسه با استخوان درشت نی تقریبا کوچکتر است، احتمال شکستگی آن خیلی بیشتر است. عوامل کمتر متداول درد مچ پا شامل موارد زیر می شوند:

  • التهاب مفاصل
  • نقرس
  • عفونت

التهاب تاندون آشیل یا استفاده بیش از حد از عضلات پشت ساق پا نیز می توانند سبب درد مچ پا شود. این وضعیت بیشتر در دوندگان شایع است.

علائم بروز درد مچ پا

علاوه بر درد، آسیب به پا، معمولا منجر به ایجاد ورم مچ پا و کبودی نیز می شود. در بیشتر موارد فرد قادر نخواهد بود که هیچ وزنی را بر روی مچ پای خود تحمل کند.

اگر نمی توانید وزنی را بر روی مچ پای خود قرار دهید یا می توانید تورم و قرمزی را اطراف مچ پای خود مشاهده کنید و یا دردی متوسط تا شدید در مچ پای خود دارید، بهتر است که بر روی آن پایتان نایستید و هر چه زودتر به دنبال درمان پزشکی باشید.

تشخیص علت درد مچ پا

پزشک شما با پرسیدن در مورد علت درد کف پا و مچ پا و شروع دردتان (کاری که هنگام احساس درد در حال انجام آن بودید) آغاز می کند. او ممکن است از شما در مورد پیاده روی، ورزش کردن و مواردی از این قبیل در صورتی که انجام می داده اید، سوال کند.

پزشک سپس به مچ پایتان نگاه کرده و معاینه ای فیزیکی انجام خواهد داد. پزشک ممکن است دستور گرفتن عکس اشعه ایکس را بدهد تا اگر علت درد مچ پا، پیچ خوردگی یا شکستگی است متوجه شود. در برخی موارد، ممکن است مقداری مایع از مفصل مچ پا کشیده شود تا از لحاظ وجود عفونت و دیگر وضعیت های زمینه ای مورد بررسی قرار داده شود.

آشنایی با انواع بیماری های مچ پا و درمان آن

درد مچ پا و قلب

درد پا و قفسه سینه به طور معمول با هم اتفاق نمی افتند. با این وجود، ارتباطی بین درد پا و سلامت قلب وجود دارد. بنابراین ممکن است فرد هر علائم را همزمان با هم تجربه کند. در این مقاله، ما رابطه بین درد پا و سلامت قلب را بررسی می کنیم.

بیماری شریان محیطی

فرد مبتلا به PAD ممکن است درد پا را تجربه کند. گاهی اوقات ، درد پا می تواند نشان دهد که فرد در معرض ابتلا به بیماری قلبی است.

بیماری عروق محیطی (PAD) هنگامی رخ می دهد که عروق محیطی باریک می شوند و رسوبات چربی شروع به جمع شدن می کنند.

بر اساس یافته های یک مطالعه در سال ۲۰۱۴ ، افراد مبتلا به PAD در طول زندگی بیشتر در معرض خطر مرگ و میر ناشی از یک حادثه قلبی عروقی هستند. شایع ترین علامت PAD گرفتگی عضلانی در ران، باسن یا ساق پا هنگام ورزش، راه رفتن یا بالا رفتن از پله ها است.

علائم دیگر عبارتند از:

  • رشد ضعیف ناخن
  • اختلال در نعوظ
  • احساس سرما در پایین ساق پا یا پا
  • زخم هایی روی پا یا انگشتان پا که به آرامی بهبود می یابند

درمان درد مچ پا سمت چپ

مچ پای دارای دو کیسه پر از مایع یا بورس است که فضای بین تاندون ها و استخوان ها را پر می کند. آنها می توانند در اثر آرتروز، استفاده بیش از حد، کفش های پاشنه بلند، ملتهب شوند و مچ پای شما سفت، حساس، گرم و متورم شود. بهترین درمان درد مچ پا سمت چپ استفاده از داروهای ضد التهاب است. همچنین کشش و تمرینات ویژه می تواند از مشکلات آینده جلوگیری کند. در بیشتر موارد، مسکن های بدون نسخه – مانند ایبوپروفن یا استامینوفن برای کنترل درد پیچ ​​خوردگی مچ پا کافی هستند.

درمان درد مچ پا سمت چپ

درد مچ پا بعد از پیاده روی

چه چیزی ممکن است باعث درد مچ پای شما شود؟ از آنجایی که مفصل مچ باید فشار وزن کل بدن ما را تحمل کند، بنابراین مستعد پیچ خوردن است. پیچ خوردن مچ پا زمانی اتفاق می افتد که لیگامنت ها بیش از حد کشیده شده و آسیب می بینند.

در صورتی که پیچ خوردگی مچ پا درما نشود، می تواند به آرتروز، پوکی استخوان، جراحت و … تبدیل شود. اگر مفصل بزرگ مچ پا، چه در مفصل اصلی و چه در مفصل فرعی، دارای آرتروز باشد، درد احساس می شود.

آسیب تاندون ها در داخل و خارج از مچ پا نیز می تواند باعث ایجاد احساس درد و سوزش شود.

هرچند، شایع ترین علت درد مچ پا بعد از راه رفتن، عدم تعادل و بی ثباتی است.

درمان درد مزمن مچ پا

درد مچ پا و درمان آن به علت و اینکه شکستگی یا پیچ خوردگی اتفاق افتاده باشد، بستگی دارد. برای درمان درد مچ پا، از شما خواسته می شود که بسته به وسعت آسیب از چند روز تا چند هفته بر روی آن پا نایستید ( با استفاده از کمک عصاهای زیر بغل). معمولا به شما گفته می شود که هنگام تکیه دادن پایتان را بلند کنید (در سطح بالاتری قرار دهید).

پزشک شما ممکن است از شما بخواهد:

  1. که حداکثر تا سه بار در روز، جهت کاهش تورم بر روی مچ پایتان یخ اعمال کنید.
  2. از پانسمان فشاری جهت کاهش تورم استفاده کنید.
  3. از دارو های بدون نسخه مانند ایبوپروفن جهت کمک به تورم و درد استفاده کنید.

توجه: در موارد آسیب های شدید مچ پا، ممکن است جراحی لازم باشد.

درمان خانگی درد مچ پا

درد مچ پا ممکن است ناشى از کشیدگى عضله، شکستگی استخوان، نقرس، چاقی و تحلیل مفصل مى باشد. با روش هاى زیر مى توانید درد و التهاب را کاهش دهید.

همچنین می توانید با دست، مچ پا را به سمت بالا و پایین ماساژ دهید. این کار علاوه بر اینکه حرکت دادن مچ پا را آسان تر می کند، به کاهش تورم و سرعت بخشیدن به روند بهبود کمک می کند.

اگر درد مچ پای شما در نتیجه ورم مفاصل است، نمی توانید صدمه را به طور کامل درمان کنید. با این وجود روش هایی وجود دارد که می توانید درد آن را کاهش دهید. بنابراین می توانید از روش های زیر استفاده کنید:

  • از داروهای مسکن استفاده کنید.
  • برای کاهش درد، تورم و التهاب از داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی (NSAIDs) استفاده کنید.
  • فعالیت جسمی خود را حفظ کنید و یک برنامه منظم ورزشی داشته باشید.
  • عادات غذایی سالم داشته باشید.
  • حرکات کششی را حفظ کنید تا دامنه خوبی از حرکت در مفاصل شما حفظ شود.
  • وزن بدن خود را متعادل نگه دارید تا باعث کاهش استرس در مفاصل شود.

استراحت

از آنجا که مچ پا شما بیشترین وزن را هنگام ایستادن تحمل می کند، استراحت موثر ترین درمان خانگی درد مچ پا است که می توانید شروع کنید. اگر همچنان بر روى پاهایتان بایستید،  التهاب بیشتر طول خواهد کشید. استفاده بیش از حد از مچ پا ممکن است آسیب و آرتروز را تشدید کند تا زمانی که بی حرکتى یا جراحی تنها گزینه هاى شما باشند. به مچ پاى خود استراحت دهید و آن را بالاتر ار قلبتان قرار دهید تا درد آن آرام شود.

پشتیبانی

هنگامی که مجبور به راه رفتن هستید، بهتر است از یک مچ بند براى اعمال فشار بر روى مچ پاى آسیب دیده استفاده کنید. محدودیت حرکت ایجاد شده با آن درد را تسکین مى دهد.

کمپرس سرد

کارشناسان موسسه ملی بهدرمان درد مچ پا با داروی گیاهیداشت، کمپرس سرد و یخ را به عنوان درمان درد مچ پا و تسکین درد مچ پا پس از گرفتگى تائید کرده اند. اگر استئوآرتریت، نقرس، پوکی استخوان یا دیگر بیماری های استخوانی دارید، مچ پاى شما ممکن است بهتر به درمان کمپرس سرد و گرم بهتر پاسخ دهد . کمپرس گرم را به مدت ۲۰ دقیقه و سپس کمپرس سرد را نیز به مدت ۲۰ دقیقه اعمال کنید.

کمپرس یخ

رژیم غذایی

تغییر رژیم غذایی برای از بین بردن درد مچ پا می تواند در طولانی مدت موثر باشد. اگر وزنتان بالا باشد، ممکن است گردش خون ضعیف و فشار زیاد در مچ پا و دیگر مفاصل تحمل کننده ى وزن را تجربه کنید. اگر اضافه وزن دارید و از گرفتگى هاى مکرر یا تحلیل استخوانى رنج می برید، کاهش وزن می تواند به طور دائمی درد مچ پا را به پایان برساند. اضافه کردن یک مکمل مفصل به رژیم غذایی ، مانند گلوکوزامین و کندروتین مى تواند به محافظت از مفصل مچ پا و بافت اطراف آن کمک کند.

درمان درد مچ پا با دارو

درمان درد مچ پا با داروهای خوراکی، زمانی  موثر است که داروها را طبق تحویز و دستورالعمل آن ها مصرف کنید . پزشکان مرکز پزشکی دانشگاه مریلند ، آسپرین، ایبوپروفن و ناپروکسن را پیشنهاد می کنند که هر کدام از آن ها بدون نسخه نیز در دسترس هستند.

درمان درد مچ پا با ورزش

ورزش یک درمان مداوم در خانه است که به عنوان تسکین درد و پیشگیری مفید خواهد بود. شنا یکی از راه های به دست آوردن انعطاف پذیری عضلات پس از یک دوره استراحت است. با ورزش مى توانید عضلات را تقویت و از آسیب هاى آینده پیشگیرى کنید.

ما در اینجا ۶ حرکت ساده کششی برای تسکین درد مچ پا که به رفع خستگی و سفت شدن مچ پا کمک می کند را معرفی می کنیم. شما برای این حرکات به دو وسیله ساده نیاز دارید:

  • استپ
  • توپ تنیس یا پینگ پونگ

شما می توانید در انتهای هر روز این حرکات را انجام دهید. هر کدام از این حرکات را به مدت ۳۰ ثانیه برای هر پا انجام دهید. همچنین برای اثر بخشی بیشتر می توانید هر حرکت را دو مرتبه تکرار کنید.

  1. کشش انعطافی مچ پا روی استپ

درمان درد مچ پا با ورزش

  • توجه کنید انگشتان پا و برآمدگی پا بر روی استپ و پاشنه پا بر روی زمین باشد.
  • وزن خود را به جلو بیاندازید تا به برآمدگی کف پای شما فشار وارد آید و مچ و کف پای شما کشیده شود.

توجه: برای فشار کمتر، پای دیگر خود را دقیقا کنار استپ قرار دهید. برای افزایش فشار، هر دو پا را روی استپ قرار دهید یا خود را به سمت جلو بکشید.

۲. کشش بسطی مچ پا روی استپ

درمان درد مچ پا با ورزش

  • به فاصله یک متر از استپ بایستید.
  • روی پای خود را با استپ تماس دهید.
  • زانو را خم کنید تا فشار بر روی پا بیشتر شده و کشش را در جلوی مچ پای خود حس کنید

۳. کشش انعطافی انگشتان پا بر روی استپ

درمان درد مچ پا با ورزش

  • انگشتان پای خود را بر بالای استپ قرار دهید.
  • پای خود را به جلو بکشید تا فشار بر انتهای کف پا بیشتر شود.

۴. کشش انگشت و مچ پا بر روی استپ

درمان درد مچ پا با ورزش

  • روی انگشتان خود را به استپ فشار دهید.
  • پای خود را به عقب فشار دهید.

نکته: این کشش ممکن است برای برخی افراد بسیار شدید باشد. این کار را ابتدا به صورت آرام انجام دهید و اگر احساس بدی نداشتید، کشش را بیشتر کنید.

۵. ماساژ کف پا با توپ

درمان درد مچ پا با ورزش

  • توپ را روی استپ قرار دهید.
  • همچنان که کف پای خود را با توپ ماساژ می دهید، پای خود را به سمت پایین فشار دهید.
  • به اندازه سه نفس عمیق در همین حالت بمانید و پای خود را بیشتر فشار دهید.

برای فشار بیشتر و ماساژ عمیق تر می توانید از توپ گلف استفاده کنید.

۶. ماساژ پاشنه پا با توپ

درمان درد مچ پا با ورزش

  • روی زمین بنشینید و پشت مچ خود را روی توپ قرار گرفته بر روی استپ فشار دهید.
  • با عقب و جلو بردن پا، پاشته و پشت مچ پای خود را ماساژ دهید.
  • فشار بیشتر بر روی توپ وارد کنید تا ماساژ عمیق تر شود.

درمان درد کنار پا

درد کنار پا که اغلب در خارج از پا و مچ پا اتفاق می افتد، می تواند در هنگام، قبل از یا بعد از فعالیت های روزمره ماننده دویدن و راه رفتن درمان شود.

درمان سریع درد کنار پا

درد خفیف می تواند به سرعت با متد اسفب درمان شود:

  • استراحت
  • سرما درمانی به مدت ۲۰ دقیقه با فواصل زمانی مشخص
  • فشار به پا توسط بانداژ
  • بالاتر بردن پا از سطح قلب

مسکن برای درد مچ پا

ممکن است برای دردهای خفیف تر شما بتوانید با استفاده از مسکن هایی نظیر ایپوپروفن و ادویل به درمان درد خود بپردازید اما برای موارد شدید تر حتماً باید به پزشک مراجعه کنید.

فیزیوتراپی

فیزیوتراپی به منظور ریلکس کردن ماهیچه ها و افزایش گردش خون در بدن انجام می شود.

چگونه می توان از آسیب دیدگی مچ پا جلوگیری کرد؟

گرم کردن بدن قبل از ورزش، پوشیدن کفش های مناسب از لحاظ اندازه و اجتناب از پوشیدن کفش های پاشنه بلند نیز می توانند از آسیب های مچ پا جلوگیری کنند. اگر از آسیب مچ پا رنج می برید، استراحت و دنبال کردن دستورالعمل های پزشک می تواند به التیام هر چه سریعتر شما کمک کند.

دکتر غلامرضا نادری متخصص ارتوپد، آرتروسکوپی، آرتروپلاستی و فلوشیپ جراحی مچ پا در تهران

فهرست مطالب

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

برای ثبت پرسش خود از دکتر می توانید از این قسمت استفاده کنید.برای پاسخگویی بهتر به سوالات شما لطفا قد، وزن و سن خود را در متن سوال درج کنید همچنین از پرسيدن سوالاتى كه جنبه اورژانس دارند اجتناب كنید.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر قق پنجشنبه ۴ دی ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 374 مشاهده پرسش
    من مچ هر دو پام درد میکنه من بعد از ۷ ماه رفتم سر تمرین و بعد از چند روز مچ پام درد گرفت (البته زیر قوزک پام درد میکنه که یه ک هست )چیکار کنم خوب بشه
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۴ دی ۹۹( 3 سال پیش)

      درود

      حتما معاينه و بررسى و احتمالا راديوگرافى سلام آر آى لازم هست

      با احترام

  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۲ دی ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 355 مشاهده پرسش
    با سلام من پارسال پسرم رو پیش شما آوردم ویزیت کردید عکس هم گرفتیم از کف پای صاف ومچ پاها که به طرف داخل کج شده ولی برای عمل که فرمودید شرایطش رو نداشتیم اگر دوباره اقدام کنیم باید دوباره ویزیت وعکس گرفته شود یا مستقیما وقت عمل میدید وعمل میکنید؟واینکه میفرمودید عملش فوری ونیاز به باز کردن نداره ومقداری از پوست برداشته میشه وداخل یه قطعه کوچیک میزارید واز اتاق عمل که اومد بیرون کجی مچ پاها درست میشه ومیتونه بدون استراحت راه بره آیا روش بازم اونطوریه؟واینکه میشه تلفنی با خود جناب عالی صحبت کرد؟زیاد وقتتونو نمیگیرم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۲ دی ۹۹( 3 سال پیش)

      درود

      عكس جديد و معاينه لازمه چون بعد از يك سال ممكنه تغييراتى ايجاد شده باشه كه بر انتخاب تكنيك عمل موثر باشه

      با احترام

  • تصویر کاربر مرضیه شنبه ۸ آذر ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 404 مشاهده پرسش
    سلام ببخشید قوزک داخلی مچ پام 5 ماه پیش تو باشگاه درد گرفت دوسه جلسه دیگه با وجود درد ادامه دادم بدتر شد بعد عکس و ام آر دکتر گفت التهاب تاندونه یه دگزا مچم تزریق کرد یکی هم عضلانی و دوسه جور قرص ضد التهاب یک و نیم ماه همراه با گچ گیری یه کم بهتر شد بعد کمی پیاده روی آهسته بدتر از قبل شد الا مدتیه درد از قوزک و پاشنم میزنه ساق پام نزدیکای صبح شدیدتره طوری که صبا نمیتونم رو پام واستم بعد کمی راه راه رفتن درد کم میشه ضمنا بعد پیاده روی و سرپا واستادن بدتر میشه دکتر دیگه هم رفتم استامینوفن و امپول ضد التهاب داد نمیتونم برم پیاده روی کاملا افسرده شدم میشه بگین چیکار کنم دیگه خجالت میکشم اسم دکتر بیارم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۸ آذر ۹۹( 3 سال پیش)

      درود

      حتما براى معاينه مراجعه كنيد ممكنه تاندون كنار مچ پا ناكارآمد شده باشه 

      مى تونيد از طريق همين وبسايت نوبت اينترنتى بگيريد

      با احترام

  • تصویر کاربر امید جمعه ۷ آذر ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 350 مشاهده پرسش
    با سلام
    اقای دکتر 15 روز هست بچه دوساله تحت شیمی درمانی قرار گرفته ولی هنوز نمیتواند راه برود قبل از تشخیص بیماری نمیتوانست راه برود پای سمت راست ورم کرده بود به طوری که از کار افتاده بود ولی الان هم ورم ندارد وهم کاملا تکان میدهد ولی اصلا راه نمیرود لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۷ آذر ۹۹( 3 سال پیش)

      درود

      معاينه لازم هست شايد لازم باشه از اون اندام راديوگرافى انحام بشه

      با احترام

  • تصویر کاربر ستاره شنبه ۱ آذر ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 343 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت جنابعالی کف پای من سه ماه پیش پیچ خورد رفتم پیش شکسته بند محلی اومثلا جا اندازی کرد ولی هیچ تغییر ی حاصل نشد.رفتم ارتوپداراک گفت فاصله داردجراحی لازمه ولی به خاطروزن بالاعمل نمیکنم الان نمیتوانم راه بروم عکس هم گرفتم ازانروزخیلی ناراحتم ایاپای من قابل درمان است راهنمایی بفرمایید........
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۱ آذر ۹۹( 3 سال پیش)

      درود

      پيش شكسته بند محلى نرويد!!

      راديوگرافى بفرستيد لطفا

      آيا ديابت داريد؟

  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۹ آبان ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 299 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت آقای دکتر 3هفته پیش مچ پای چپم تو فوتبال پیچ خورد که اول ورم داشت بعد خوب شد ولی یکم درد داره تیر میکشه با این وضعیت من روش فوتبال بازی کردم خواستم بدونم درمانش چیه؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۲۹ آبان ۹۹( 3 سال پیش)

      درود

      فيزيوتراپى به مدت سه هفته و بعد از اون معاينه

      اگر در معاينه پايدار بود مى تونيد به ورزش برگرديد

      با احترام

  • تصویر کاربر محمدرضا چهارشنبه ۲۸ آبان ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 336 مشاهده پرسش
    سلام من ی چند روزی هست ک مچ پام درد میکنه دراثر فعالیت زیاد و نه تورم داره ونه پیچ خورده . چکار کنم تا دردش فروکش کنه
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۲۸ آبان ۹۹( 3 سال پیش)

      درود

      دو سه روز مسكن بخوريدو استراحت بدين و اگه بهتر نشد بايد معاينه بشين

      با احترام

  • تصویر کاربر mm دوشنبه ۲۶ آبان ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 317 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید، خواهش میکنم سوال من رو جواب بدید، حقیقتا من از دیروز استخوان مچ پای چپم موقعی که به سمت بالا میدم اون رو یا راه میرم باهاش درد میکنه هر چقدر هم فکر میکنم جایی پاهام پیچ خورده خورده باشه یادم نمیاد اضافه وزن هم دارم اما آخه این یهو درد گرفته، خدا خیرتون بده جواب بدید، ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۶ آبان ۹۹( 3 سال پیش)

      درود

      نياز به معاينه است

      آيا قرمزى و تورم داره؟

  • تصویر کاربر ناصر دوشنبه ۱۹ آبان ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 340 مشاهده پرسش
    سلام من دچار شکستگی مچ شدم بعد از بهبودی ورم مچ پام درقسمت بیرونی پام خوب نشد وهمچنان مشکل محدویت حرکتی ودرد شدید بعدازانجام کار روزانه رو دارم ممنون از محبت شما.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۹ آبان ۹۹( 3 سال پیش)

      درود

      لطفا تصوير راديوگرافى  شكستگى رو برام بفرستيد 

  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۱۴ آبان ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 322 مشاهده پرسش
    سلام شکستگی قوزک داخلی و خارجی چقدر زمان میبره خوب بشه ؟ و بتونه وزن تحمل کنه
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۱۴ آبان ۹۹( 3 سال پیش)

      درود 

      وزن گذارى با عصا از هفته ششم و وزن گذارى كامل از پايان هفته دوازدهم بعد از عمل

      نظر جراحتون مهمتره

      با احترام

درحال دریافت اطلاعات
تماس با ما

با ما در تماس باشید

آدرس مطب

شریعتی پایین تر از مترو قلهک ساختمان خانه درسا طبقه ۵ واحد ۱۷

ساعات کار مطب

شنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۶ الی ۱۹

دکتر نادری
پرسش از دکتر