منو

۱۰ دلیل درد پشت زانو

زانو یکی از بزرگ ‌ترین مفصل ها و از آسیب پذیر ترین نواحی در بدن انسان است. استخوان موجود در مفصل زانو مستعد شکسته شدن و خارج شدن از مفصل است. همچنین غضروف ها، رباط ها و تاندون نیز آسیب می بینند و پاره می‌ شوند. در این مقاله به بررسی علل درد و یا گرفتگی رگ پشت زانو می پردازیم.

برخی آسیب های زانو با استراحت و مراقبت به مرور زمان بهبود می یابند در حالی که برخی دیگر نیاز به انجام عمل جراحی و به کار گیری روش های درمانی پیچیده دارند. گاهی بعضی از درد ها به دلیل برخی شرایط جدی مانند التهاب مفاصل هستند که به مرور زمان باعث آسیب به زانو می‌ شود. در ادامه این مطلب به توضیح برخی علل درد های پشت زانو و اقدامات لازم در مورد هرکدام می پردازیم.

علت درد پشت زانو

در زیر به توضیح شایع ترین علل درد پشت زانو و همچنین عارضه ها و آسیب هایی که نباید نادیده گرفته شوند می پردازیم.

۱. زانوی جامپر (پرنده) JUMPER ‘S KNEE

آسیب به تاندون کشکک باعث بروز این مشکل می‌ شود. این آسیب بیشتر در هنگام پریدن و تغییر جهت مانند زمانی که در حال انجام ورزش هایی مانند والیبال و بسکتبال هستید، اتفاق می افتد.

این حرکات می ‌توانند حتی موجب پارگی تاندون کشکک گردند. زانوی پرندگان باعث بروز درد در زیر کاسه زانو می‌ شود و این درد به مرور زمان بدتر می‌ شود. برخی علائم دیگر آن عبارت‌اند از:

  • ضعف
  • گرفتگی عضلات
  • مشکل در خم و راست کردن زانو

گرفتگی عضلات پا

۲. گرفتگی عضلات پا

گرفتگی به دلیل انقباض عضلات است. علاوه بر عضلات ساق پا، دیگر عضلات پا مانند عضلات پشت ران و زانو مستعد گرفتگی عضلانی هستند.

گرفتگی عضلات پا بیشتر در هنگام ورزش کردن یا در زمان بارداری اتفاق می افتد. علاوه بر این برخی عوامل می ‌توانند موجب گرفتگی عضلانی شوند که عبارت‌اند از:

  • مشکلات عصبی پا
  • كم‌ شدن‌ آب‌ بدن‌
  • بیماری های عفونی مانند کزاز
  • سم ها مانند سرب و جیوه در خون
  • بیماری کبد

گرفتگی یا اسپاسم عضلانی به صورت ناگهانی اتفاق می افتد و به مدت چند ثانیه الی ۱۰ دقیقه طول می‌ کشد. پس از آن نیز ممکن احساس درد به مدت چند ساعت در عضلات باقی بماند.

۳. آسیب تاندون های پشت زانو

تاندون های پشت زانو از سه عضله تشکیل شده اند که تا ران ها ادامه می یابد. این عضلات عبارتند از:

  • عضله گراسیلیس
  • عضله سمی تندینوزوس
  • عضله بای سپس (دو سر) ران

این عضلات در خم کردن زانو به شخص کمک می‌ کنند. کشیدگی تاندون های پشت زانو در صورت آسیب دیدگی یکی از این عضلات اتفاق می افتد. کشیدگی بیش از حد عضله نیز منجر به کشیدگیتاندون های پشت زانو می‌ شود. کشیدگی بیش از حد عضله می ‌تواند سبب پارگی آن شود که برای بهبود آن ماه ها زمان لازم است. آسیب به تاندون های پشت زانو باعث احساس درد ناگهانی می‌ شود. برخی از علائم دیگر عبارتند از:

  • ورم
  • کوفتگی
  • ضعف در پشت زانو

این نوع آسیب زانو بیشتر در بین ورزشکارانی که زیاد می ‌دوند مانند فوتبالیست ها، بسکتبالیست ها و تنیس بازها رایج است.

 

۴. کیست بیکر

کیست بیکر کیسه ایست محتوی مایع مفصلی که در پشت زانو به وجود می آید. مایع مفصلی باعث روان سازی مفصل زانو می‌ شود اما التهاب یا آسیب دیدگی زانو موجب تولید بیش ازحد مایع مفصلی می‌ شود که گاه منجر به تشکیل کیست در پشت زانو می‌ گردد. علائم کیست بیکر شامل موارد زیر می‌ شود:

✅ درد در پشت و داخل زانو

✅ ورم پشت زانو

✅ سفت شدن و مشکل در خم کردن زانو

این علائم در زمان فعالیت تشدید می یابد و در صورت ترکیدن کیست باعث ایجاد درد شدیدو ناگهانی درساق می‌ شود.

پارگی غضروف زانو

۵. گرفتگی ماهیچه پشت زانو و ساق پا

گاستروكنميوس‌ و سوليوس‌، دو عضله ای هستند که توده ی عضلانی پشت ساق را تشکیل می‌ دهند و به شخص در خم کردن زانو کمک می کنند. این آسیب بیشتر در بین ورزشکارانی مانند تنیس بازان که به صورت ناگهانی شروع به دویدن می‌ کنند رایج است و منجر به درد پشت زانو و ساق می شود. علائم ناشی از کشیدگی ماهیچه ساق پا عبارتند از:

✳ درد و ورم ماهيچه‌ ساق‌ پا

✳ کوفتگی و کبودی ماهيچه‌ ساق‌ پا

✳ مشکل در ایستادن روی پنجه

استراحت، بلند کردن پا و گذاشتن یخ بر روی محل آسیب دیده باعث تسریع در بهبودی می‌ شود.

۶. پارگی منیسک زانو

منیسک زانو در واقع باعث استحکام و استقامت زانو می‌ شود. پاره شدن منیسک در ورزشکاران بیشتر بر اثر نشستن و چرخیدن روی زانو اتفاق می افتد. با بالا رفتن سن، بافت منیسک  ضعیف تر شده و انجام حرکات چرخشی آن ‌ها را بیشتر مستعد پاره شدن می ‌کند.

پاره شدن منیسک اغلب با صدای تق همراه است و ممکن است در ابتدا درد چندانی را به همراه نداشته باشد. پس از چند روز راه رفتن بر روی آن به مرور احساس درد بیشتر می‌ شود. برخی از علائم پارگی منیسک زانو شامل موارد زیر است.

❇ كوفتگى‌ عضلات زانو

❇ ورم

❇ ضعف

❇ قفل شدن زانو

استراحت، بالا بردن اندام و گذاشتن یخ روی محل آسیب دیده سبب کم تر شدن درد و بهبود سریع تر می‌ شود. در صورت عدم بهبودی، درمان باید از طریق عمل جراحی انجام شود.

آسیب زردپی پشت زانو

۷. آسیب رباط صلیبی خلفی (PCL)

رباط صلیبی خلفی یکی دیگر از بافت هایی است که استخوان ران را به استخوان ساق پا متصل می ‌کند و زانو را پشتیبانی می ‌کند. ضربه محکم به جلو زانو مثلا در هنگام تصادف با ماشین موجب آسیب به رباط صلیبی خلفی می‌ شود. همچنین چرخش زانو در برخی مواقع می ‌تواند سبب بروز چنین آسیبی می‌ شود. این آسیب علاوه بر درد با علائم دیگری نیز همراه است که عبارتند از:

✴ ورم

✴کوفتگی

✴ مشکل راه رفتن

✴ ضعف زانو

۸. کندرومالاسی

نرم شدن غضروف مفصل سبب بروز کندرومالاسی می‌ شود. غضروف بافت لاستیکی شکل است که بین استخوان ها قرار می ‌گیرد و از اصطکاک آن ها با یکدیگر در زمان راه رفتن جلوگیری می ‌کند. آسیب به زانو، افزایش سن،التهاب مفاصل و استفاده بیش از حداز مفصل می ‌تواند موجب بروز کندرومالاسی شود. یکی از محل های رایج این بیماری غضروف  زیر کاسه زانو است. از بین رفتن غضروف زانو موجب اصطکاک استخوان و ایجاد درد می‌ شود. برخی از علائم این عارضه شامل موارد زیر است:

✔ ضعف یا پیچ خوردگی زانو (درمان پیچ خوردگی زانو)

✔ احساس ساییدگی استخوان ها در هنگام خم و راست کردن زانو

✔ مشکل در حرکت دادن زانو

۹. التهاب مفاصل

التهاب می تواند باعث تخریب غضروف مفصلی شود. انواع التهاب مفصلی که موجب آسیب به زانو می‌ شود عبارت است از:

☑ اوستیوآرتریت (آرتروز) که رایج ترین نوع التهاب مفاصل است و بر اثرساییدگی غضروف ناشی از افزایش سن اتفاق می افتد.

☑ التهاب روماتیسمی(آرتریت روماتویید) که نوعی بیماری خود ایمنی است و در اثر حمله اشتباهی دستگاه ایمنی به مفاصل خود فرد اتفاق می افتد.

☑ لوپوس‌، یکی دیگر از بیماری های خود ایمنی است که موجب التهاب در زانو و دیگر مفاصل می‌ شود.

☑ سوريازیس‌ نیز باعث درد مفاصل و ضایعات پوستی می‌ شود.

درد ناشی از التهاب مفاصل از طریق تمرین درمانی و مصرف دارو  و گاه جراحی قابل درمان است.

ترومبوز عروقی شدید

۱۰. ترومبوز وریدهای عمقی

ترومبوز ورید های عمقی به دلیل لخته شدن خون در داخل رگ‌ های ساق یا ران اتفاق می افتد و سبب بروز درد درآن ها به خصوص در هنگام ایستادن می‌ شود. برخی از علائم ترومبوز عروقی عبارت است از:

✳ ورم پا

✳ قرمزی پوست

✳ گرم شدن محل لختگی

ترومبوز ورید های عمقی باید به سرعت مورد درمان و معالجه قرار گیرد؛ زیرا لخته خون می ‌تواند به داخل ریه منتقل و سپس باعث گرفتگی عروق ریه شود که برای فرد بسیار خطرناک است. ترومبوز وریدی عمقی با داروهای رقیق کننده خون قابل درمان است. این نوع داروها از ایجاد لخته جدید و بزرگ شدن لخته های خون قبلی جلوگیری می ‌کند.

علت زانو درد هنگام پایین رفتن از پله چیست؟

گرفتگی رگ پشت زانو چپ و راست

رگ های داخل پای شما نیز می تواند مانند رگ های قلب شما دچار گرفتگی شود. در صورت گرفتگی رگ های پا، خون کمتری در پاهای شما جریان می یابد. به این مشکل، بیماری شریانی محیطی (PAD) گفته می شود.

بیماری PAD بیشتر در مورد گرفتگی رگ های پشت زانو و ران رایج است. اما رگ های شکم و کشاله ران شما نیز می تواند دچار گرفتگی شود. در واقع شما ممکن است بیش از یک گرفتگی داشته باشید.

برای بررسی احتمال PAD، پزشک ضربان قلب شما را ابتدا چک می کند. پای انسان عمدتاً با ماهیچه پوشانده شده است اما پزشک می تواند ضربان بیمار را از روی قوزک پا، پشت زانو و کشاله ران تست کند. ضربان باید در هر دو پا چک شود و وضعیت پوست هر دو پا نیز بررسی شود. در PAD، خون با اکسیژن کافی به پوست نمی رسد. بنابراین پوست در طول زمان سرد، نازک و براق شده و رشد موهای روی پا کمتر می شود.

مراقبت های بعد از آرتروسکوپی زانو

مراقبت های بعد از آرتروسکوپی زانو

آرتروسکوپی روشی برای تشخیص مشکلات درون مفصل است. عمل آرتروسکوپی زانو به منظور مشاهده مشکلات داخل مفصل زانو انجام شده و از همین طراحی می توان توسط جراحی به درمان مشکلات پرداخت.

ادامه مطلب »

ورزش برای درمان درد پشت زانو

درد ناحیه فرو رفته پشت زانو و درد پشت زانو به ترتیب اغلب توسط گرفتگی های عضلانی و نقاط محرک در عضلات پشت ساق پا، زانو و پشت ران ایجاد می شوند. خوشبختانه، آسیب های جدی مخصوصا در صورت نبود آسیب یا ضربه آشکار، به ندرت عامل بروز این درد ها می باشند.

افراد حتی در صورت ابتلا به فرسودگی های ساختاری همچون آسیب غضروفی می توانند با رفع گرفتگی های عضلانی درد زانو را کاهش داده و گاهی به صورت کامل برطرف کنند.

در ادامه مطلب، چند حرکت تمرینی (ماساژ) برای عضلاتی ارائه می شود که اغلب عامل ایجاد درد زانو هستند. افراد با انجام این تمرینات احساس بهتری در زانو های خود خواهند داشت.

درمان خانگی درد پشت زانو هنگام چهار زانو نشستن

نقاط محرک و گرفتگی های عضلانی به صورت خود به خودی به وجود نمی آیند. در صورتی که این موارد درمان نشوند برای مدتی طولانی پایدار بوده و می توانند سبب بروز مشکلاتی با شدت کمتر یا بیشتر شوند. با این حال، می توان نقاط محرک را با ماساژ دادن برطرف کرده و گرفتگی عضلات را رفع کرد.

افراد تنها باید سیستم عصبی بدن خود را متوجه گرفتگی عضلانی کنند. برای انجام این کار باید بر روی آن نواحی فشار اعمال کرد. ماساژ منظم عضلات، گرفتگی را کاهش و درد را تسکین می دهد. این ماساژ آنگونه که به نظر می رسد پیچیده نبوده و باید آن را امتحان کرد. در زیر نکاتی درباره نحوه ماساژ دادن بیان شده است:

در صورتی که مقیاس درد را از ۱ تا ۱۰ در نظر بگیریم این درد باید شدتی بین ۴ تا ۷ داشته باشد.

ماساژ بخش بالایی عضله ساق پا و فرو رفتگی پشت زانو

عضلات: دوقلو، کف پا، پوپلیته و نعلی
این درد ناشی از گرفتگی عضلات است. تقریبا تمامی افرادی که از درد ناحیه فرو رفته پشت زانوی خود رنج می برند، دچار گرفتگی عضلانی و نقاط محرک هستند. ماساژ دادن این عضلات با استفاده از لوله های فومی یا انگشتان شست انجام می شود.

این ماساژ مخصوصا در هنگام شروع می تواند علائمی مشابه با درد عضلانی را ایجاد کند. این علائم در این ناحیه عادی بوده و به سرعت رفع می شوند. تحریک گردش خون پا ها به وسیله راه رفتن نیز می تواند مفید باشد.

ماساژ نواحی کنار عضله ساق پا: عضله دو قلو

در ماساژ این نواحی استفاده از تکنیک انگشتان شست توصیه می شود. بر روی یک صندلی نشسته، پای خود را صاف بر روی زمین قرار داده، بر روی عضلات کناری ساق پای خود فشار آورده و نواحی دردناک را پیدا کنید. در صورت یافتن یک نقطه دردناک آن را به مدت کمتر از ۱۵ دقیقه از پایین به بالا ماساژ دهید.

تصویر بالا در پیدا کردن این نقاط به شما کمک می کند.

ماساژ ناحیه میانی و بالایی عضله ساق پا و فرو رفتگی پشت زانو

 عضلات کف پا، پوپلیته و نعلی

عامل بروز درد پشت زانو در هنگام هنگام نشستن، صاف شدن مفصل، عضله پوپلیته است. درد پشت زانو در هنگام پیاده روی و بالا رفتن یا پایین آمدن از پله نیز از عضلات کف پایی و نعلی منشا می گیرد.

بخش پایینی پای خود را با دو دست گرفته و شست های خود را در ناحیه پشتی عضله ساق پا بر روی هم قرار دهید. به عضله فشار وارد کرده و گرفتگی ها یا نواحی دردناک را جستجو کنید. در صورت یافتن یک نقطه دردناک آن را به مدت کمتر از ۱۵ دقیقه از پایین به بالا ماساژ دهید. این گرفتگی معمولا به تدریج کاهش خواهد یافت. در صورت مواجه شدن با یک ناحیه دردناک و مقاوم می توان آن را برای مدتی رها کرد. در عوض، دیگر نقاط دردناک را یافته، بر روی آن ها تمرکز کرده و دوباره به ناحیه قبلی بازگردید. اغلب پس از انجام این کار ناحیه دردناک و مقاوم پاسخ بهتری به ماساژ می دهد.

ماساژ عضله ساق پا با فوم رولر (غلتک فومی)

با اینکه ماساژ با غلتک فومی نسبت به ماساژ با انگشتان شست دقت کمتری دارد اما باز هم بسیار موثر است. علت تاثیر بیشتر ماساژ با انگشتان این است که می توان فشار بیشتری اعمال کرد. بر روی زمین نشسته و عضله ساق پای خود را بر روی غلتک فومی قرار دهید.

بدن خود را با استفاده از دست ها از زمین فاصله داده و جهت یافتن نقاط دردناک ساق پای خود را بر روی غلتک حرکت دهید. عضله ساق پای خود را به ۴ بخش تقسیم کرده و هر قسمت را با حرکاتی آرام و کوتاه به صورت چرخشی ماساژ دهید. افراد باید در هنگام ماساژ دادن بر نیمه بالایی عضله ساق پا تمرکز بیشتری داشته باشند. برای افزایش شدت ماساژ می توان پای دیگر را بر روی پا قرار داد.

ماساژ عادی

ماساژ شدید تر

درد پشت زانو: ماساژ عضلات همسترینگ

عضلات: دو سر ران، نیم غشایی و نیم وتری

عضلات همسترینگ در پشت ران قرار داشته و وظیفه خم کردن زانو و صاف کردن مفصل ران را برعهده دارند. بروز گرفتگی و پیدایش نقاط محرک در عضلات همسترینگ اغلب به بروز درد ناحیه فرو رفته پشت زانو در هنگام راه رفتن یا نشستن منجر می شود. این گروه عضلانی با استفاده از تکنیک فشار و حرکت بهترین ماساژ را دریافت می کنند. ابزار پیشنهادی برای این فرایند توپ ماساژ است. بر روی یک صندلی نشسته و توپ را زیر ران خود قرار دهید.

به مدت چند دقیقه زانوی خود را خم و صاف کنید. مطمئن شوید که زانو تا بیشترین حد ممکن صاف شده است. در این مرحله توپ با فشار آوردن بر نواحی دردناک و دچار گرفتگی آن ها را مشخص می کند. هنگام یافتن یک نقطه حساس، آن را تا ۲۰ بار بر روی توپ حرکت دهید.

ماساژ عضلات همسترینگ

در اینجا توپ در نزدیکی ایسکیوم یا استخوان نشیمنگاهی قرار دارد.

خم و صاف شدن زانو عضلات را ماساژ می دهد.

این ورزش برای بهتر شئن درد پشت زانو هنگام راه رفتن نیز موثر است. این فرایند را برای هر ناحیه دچار گرفتگی در پشت ران انجام دهید. برای انجام این تمرین باید موقعیت توپ را چندین مرتبه تغییر داد. گرفتگی اغلب در کناره بیرونی عضله پشت ران و در نزدیکی ایسکیوم قرار دارد. در ابتدا مدت ماساژ را کوتاه نگه داشته و به نحوه پاسخگویی بدن خود به آن توجه کنید. فشار مکانیکی ناشی از نشستن بر روی توپ نباید دست کم گرفته شود.

درمان فوری درد پشت زانو

✅ استراحت

✅ گذاشتن یخ بر روی محل درد به مدت ۲۰ دقیقه

✅ بالا آوردن زانو از طریق قرار دادن بالش در زیر پا

✅ استفاده از عصا به منظور کاهش وزنی که بر روی زانو وارد می‌ شود

✅ مصرف داروهای مسکن

✅ استفاده از بانداژهای فشاری برای پشتیبانی از زانو

دکتر غلامرضا نادری متخصص ارتوپد، آرتروسکوپی، آرتروپلاستی و فلوشیپ جراحی مچ پا در تهران

فهرست مطالب

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

برای ثبت پرسش خود از دکتر می توانید از این قسمت استفاده کنید.برای پاسخگویی بهتر به سوالات شما لطفا قد، وزن و سن خود را در متن سوال درج کنید همچنین از پرسيدن سوالاتى كه جنبه اورژانس دارند اجتناب كنید.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر mina دوشنبه ۲۰ آبان ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 330 مشاهده پرسش
    عرض سلام و احترام
    من والیبال کار میکنم و زمانی که بلند شدم برای اسپک‌ با جفت پا متاسفانه فرود داشتم و ناگهان احساس کردم در ناحیه زانو‌ی پای چپم دیگه تعادلی ندارم و فشار نمیتونم وارد کنم
    سریعا کمپرس یخ گذاشتم و فیکس کردم دردش کم شد
    ولی نه سوزش داشتم نه درد ناگهانی
    فقط مشکلی که الان دارم درد در ناحیه پشت زانومه و پامو نمیتونم کامل باز کنم در بستن پا مشکلی ندارم
    میخوام بدونم مشکلم در چه حده اقای دکتر؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۰ آبان ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      بايد معاينه بشين

      ممكنه تاندون عضله همسترينگ يا كمپلكس ليگامانى پوسترولاترال آسيب ديده باشن و نياز به بررسى هست

      با احترام

  • تصویر کاربر شقايق شنبه ۱۶ شهریور ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 315 مشاهده پرسش
    مدت سه تا چهار ماه است كه مچ پاي چپم ورم دارد و ازمايش كامل خون دكتر قلب سونوشكمي و لگن سونو داپلر از وريدها همه و همه سالم هستن ضمن اين كه دردي ندارم علت چي چيزي است؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۱۶ شهریور ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      بازمه معاينه بشين و شايد بررسى هايى مثل ام آر آى هم لازم باشه

      با احترام

  • تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۱۶ مرداد ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 304 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من 25 سالم است بعضی وقت ها زانوم درد میکنم نه جوری که هیچ کار نتونم بکنم دکتر گفت از نرمی غضروف و ضعف عضله چهار سر ران هست پیشنهاد شما چیه ؟ داروی خاصی متنویسد معرفی کنید ؟
    میخواستم قرص غضروف ساز تریپ فلکس مصرف کنم شما پیشنهاد مکنید و چند تا در روز باید مصرف بشه
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۱۶ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      اصلا از تريپل فلكس استفاده نكنيد

      درمانش تمرين براى تقويت عضله چهار سر هست و آب درمانى

      مطلب مربوط به تمرينات زانو رو در همين وبسايت مطالعه بفرماييد

      با احترام

  • تصویر کاربر محمدرضا یکشنبه ۱۳ مرداد ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 349 مشاهده پرسش
    وقت بخیر. من 33 سال دارم و از دوران دبیرستان مساله نرمی غضروف شروع شد. در کوهنوردی موقع صعود هیچ فشار و دردی احساس نمی کنم. اما در موقع پایین آمادن زانوهایم اذیت میشود. دوره هایی در گذشته با تمرین بیشتر بخصوص برای زانو (مثل شنی کرال یا پای دوچرخه در آب) این درد موقع پایین آمدن از کوه کاهش یافته ولی در کل درد کم و زیاد میشود. می خوام بدانم میشود آیا تمریناتی هست که با تداوم آنها بتوانم به کوهنوردی ادامه دهم؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۱۳ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      در همين وبسايت تعدادى از تمرين ها نشان داده شدن

      مى تونيد با يك فيزيوتراپيست ورزشى هم مشورت كنيد

      با احترام

  • تصویر کاربر Kh چهارشنبه ۱۹ تیر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 324 مشاهده پرسش
    باسلام واحترام
    نوزاد ۱۰ماهه که دررفتگی لگن مادرزادی دارد .مدت۴۲ روز توگچ بوده ولی خوب نشده این دکتر معتقداست که نوزادباید ورسن۱۸ماهگی عمل شود ولی دکترهای دیگه گفتن الان باید عمل بسه و۱۸ماهگی دیراست نظر شما دکتر محترم چیست؟خواهش میکننم به عنوان یک مادر زجر کشیده خیلی نگرانم که آیا الان عمل کنند یا ۱۸ ماهگی ؟خواهش میکنن جواب پرسش مرا بدهید.
    باتشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۱۹ تیر ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      اگر با جااندازى بسته خوب نشده الان بايد عمل كنه و تا هيجده ماهگى صبر نكنيد 

      با احترام

  • تصویر کاربر شاهین یکشنبه ۱۶ تیر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 294 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و احترام
    من بعضی مواقع در زیر زانوی راستم احساس درد خفیفی می کنم که همراه با گرم شدن کف پایم است. آیا این ها نشانه آرتروز زانو هست.

    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۱۶ تیر ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      چند ساله هستيد؟

  • تصویر کاربر م‌.م یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 326 مشاهده پرسش
    باسلام به اقای دکتر خسته نباشین تشکر می کنم که وقت ازشمند تان رادر اختیار بیماران می گزارید .
    سوالی داشتم درمورد درد زانو ؟؟
    چند سال پیش بر اثر برداشتن برداشتن شئی سنگینی وحمل ان ازپله دچار دردشدید زانو شدم بعد ۱۰روز تقریبا خوب شد .واما دوباره پارسال همان زانو در حین کار دوباره از مغز زانودرد شدید گرفت به طوری که حتی برای نشستن وبرخواستن مشکل داشتم طوری که برای بلند شدن باید دستم را به یک چیزی باید می انداختم زانو یاری نمی کرد حدود ۲ماه بعد مراجعه کردم بیمارستان دکتر درخواست عکس کرد بعد عکس نگاه کرد وگفت چیزی نشان نمی دهد چند ورق دارو دیفللوناک ۵۰ عدد کلسیم داد که هیچ تاثیر نداشت به مرور درد از مغززاو ارام شد ولی بعد پشت زانو دردگرفت بطوری که نه می توانم پا دراز کنم نه می توانم جمع کنم پارادراز می کنم موقع جمع کردن در مگیرد جمع می کنم برعکس حتی دقیقه ۲۰رو صندلی میشینم یا رانندگی می کنم موقع بلند شدن باید یک چند دقیقه لنگان لنگان راه برم تا پا باز شود حتی پیاده راه میروم دیگه پا بلند نمی شود کفشم دربیارم اقای دکتر این مشکل من اززنگی انداخته است .لطفا بفرمایید مشکل من چیه وباید چکار کنم .در ضمن بنده ۴۷ساله هسنم شغلم کار گر ساختمانی است .
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      توصيه بنده فيزيوتراپى و تمرين درمانى هست كه بايد تاكيد بر تقويت عضله چهار سر و همزمان كشش عضلات همسترينگ پشت ران باشه

      تعدادى از اين تمرينات در بخش تمرينات بازتوانى زانو در همين وبسايت با شكل و توضيح ذكر شدن

      با احترام

  • تصویر کاربر sm7 پنجشنبه ۲۲ فروردین ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 320 مشاهده پرسش
    دکتر من تقریبا یک سال خورده ای پیش تو فوتبال استخوان زیر زانوم م خورد زمین روی اسفالت و هنوز هم که میدووم یا ضربا های کوچیک میخوره درد میگیره و دویدن سخت میشه برام
    1. تصویر کاربر sm7 پنجشنبه ۲۲ فروردین ۹۸( 5 سال پیش)
      دکتر من تقریبا یک سال خورده ای پیش تو فوتبال استخوان زیر زانوم م خورد زمین روی اسفالت و هنوز هم که میدووم یا ضربا های کوچیک میخوره درد میگیره و دویدن سخت میشه برام دیگه ازپله اینا نمیتونم بالا برم
    2. تصویر کاربر sm7 پنجشنبه ۲۲ فروردین ۹۸( 5 سال پیش)
      منظورم همون استخوان تیبیا زیر زانو هست
    3. تصویر کاربر sm7 پنجشنبه ۲۲ فروردین ۹۸( 5 سال پیش)
      منظورم همون استخوان تیبیا هست
    4. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۲۲ فروردین ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      بايد بررسى و علت دقيقش معلوم بشه چون وجود اين درد نمى تونه با گذشت اين مدت نرمال محسوب بشه

      با احترام

    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد. دوشنبه ۱۹ فروردین ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 294 مشاهده پرسش
    باعرض درود واحترام وتبریک سال نو خدمت دکتر.
    دکتر بنده 9ماهه که رباط صلیبی عمل کردم.ماه پنجم به پزشکم به علت درد وسوزش زانو مراجعه کردم ایشون زانومو معاینه کردند وگفتند مشکلی نداره پماد پروکسیکام دادن.الان که 9ماه گذشته بازهم پام سوزش ودرد داره درقسمت مرکزی که خم وراست میشه 2زانوهم که میشینم تیر میکشه تقریبأپام عضلاتش اندازهی عضلات پای سالممه مداوم به توصیه شماوفیزیو تراپم تواین مدت باپاهام ورزش کردم تاتقویت بشن
    الان سوالم اینه علت درد چیه تاکی ادامه داره باتوجه به این که پام معاینه شده موفقیت امیز بوده.بعضی وقت هاهمهاهم نداره بیشربیشرعی که پاموپاموسفتنم که عضلات 4سر منقبض بشن از زیر زانوزانوم میپیچه.علت درد وعمل
    الان میخوام بدن سازی هم شروع کنم به نظر شما مانعی نداره؟
    باتشکر.
    1. تصویر کاربر محمد. دوشنبه ۱۹ فروردین ۹۸( 5 سال پیش)
      باعرض درود واحترام وتبریک سال نو خدمت دکتر.
      دکتر بنده 9ماهه که رباط صلیبی عمل کردم.ماه پنجم به پزشکم به علت درد وسوزش زانو مراجعه کردم ایشون زانومو معاینه کردند وگفتند مشکلی نداره پماد پروکسیکام دادن.الان که 9ماه گذشته بازهم پام سوزش ودرد داره درقسمت مرکزی که خم وراست میشه 2زانوهم که میشینم تیر میکشه تقریبأپام عضلاتش اندازهی عضلات پای سالممه مداوم به توصیه شماوفیزیو تراپم تواین مدت باپاهام ورزش کردم تاتقویت بشن
      الان سوالم اینه علت درد چیه تاکی ادامه داره باتوجه به این که پام معاینه شده وعمل موفقیت امیززبوده وروش عمل الو گرف بوده.بعضی وقت هاهم دردنداره بیشرموقعی که پاموسفت میکنم که عضلات 4سر منقبض بشن از زیر زانوم درد میپیچه.علت درد چیه؟
      الان میخوام بدن سازی هم شروع کنم به نظر شما مانعی نداره؟
      باتشکر. متن اول فونتش خراب شد اصلاحش کردم.
    2. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۹ فروردین ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      چون معاينتون نكردم نمى تونم علت رو بگم 

      با توجه به اين كه عضله هم قويه اگه جراحتون صلاح مى دونن يك ام آر آى انجام بدين

      شايد هم بد نباشه اگه جراحتون صلاح مى دونن ژل اسيد هيالورونيك داخل زانو تزريق كنن

      با احترام

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر پرنيان شنبه ۲۵ اسفند ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 308 مشاهده پرسش
    با سلام و خداقوت
    خواستم بدونم چرا راه رفتن زياد به مرور پشت زانوي من درد ايجاد ميكنه؟
    زانو درد ندارد
    پشت زانو درد دارد جاي تا شدن و تا شدن سخت ميشود
    در هنگام نشستن خوابيدن يا استراحت درد ندارد
    احساس خشكي مفصل در پشت زانو ميكنم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۵ اسفند ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      علت بسيار محتمل سفتى عضلات همسترينگ هست

      با احترام

درحال دریافت اطلاعات
تماس با ما

با ما در تماس باشید

آدرس مطب

شریعتی پایین تر از مترو قلهک ساختمان خانه درسا طبقه ۵ واحد ۱۷

ساعات کار مطب

شنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۶ الی ۱۹

دکتر نادری
پرسش از دکتر