پرسش از متخصص ارتوپد

به سیستم پرسش و پاسخ آنلاین از دکتر رضا نادری متخصص ارتوپد و فلوشیپ جراحی مچ پا خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش و پاسخ دکتر ارتوپد مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.

  • تصویر کاربر راضیه چهارشنبه ۱۳ بهمن ۹۵( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۵۱۷ مشاهده پرسش
    سلام وقت به خیر.
    Mild joint effusion is seen at tibiotalar surface
    یعنی چی، چه طور خوب میشه؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۱۳ بهمن ۹۵( ۵ سال پیش)
      درود
      اين صرفا علامت آسيب مچ هست و مى تونه ثانوى به همون پارگى ليگامانى باشه
      در هر صورت پيش آگهى بستگى به درمان علت زمينه اى يعنى پارگى رباط داره
      موفق باشيد
  • تصویر کاربر اصغر چهارشنبه ۶ بهمن ۹۵( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۱۳۳ مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من هنگام ورزش رباط صلیبی پاره شده و پاهام هم پرانتزی است میخواستن بپرسم ایا یکی ازپاهام رو همزمان میتونم پراتزی پا ورباطم رو باهم جراحی کنم یااینکه راه بهتری هم هست
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۶ بهمن ۹۵( ۵ سال پیش)
      با سلام
      نياز به اصلاح پرانتزى زانو بستگى به نوع و ميزان ورزش شما سن شما مقدار آرتروز زانو وجود يا عدم وجود پارگى منيسك داخلى و …داره
      به طور كلى مى شه اصلاح پرانتزى رو همزمان با بازسازى رباط صليبى انجام داد ولى بسيارى از جراحان هم هستن كه ترجيح مى دن اول پرانتزى رو اصلاح كنند و بعد از اون سراغ عمل رباط صليبى برن
      موفق باشيد
  • تصویر کاربر فرانک یکشنبه ۳ بهمن ۹۵( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۱۱۹ مشاهده پرسش
    ممنون از درایت و پاسخ شما
    من طی سوالات قبلی مشکلی که داشتم خدمتتون عرض کردم.متاسفانه من و همسرم رزیدنت جراحی در شمال هستیم و شرایط اومدن به تهران و مراجعه حضوری فعلا برامون مقدور نیست.طبق نظر شما مبنی بر معاینه زانو به یکی از اساتید در بابل مراجعه کردم و ایشون ورزش رو به صورت جدی منع کردن. و با تشخیص فیبرومیالژی شرایط سختتر شد.به نظر شما نیازی به بررسی مجدد هست?
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۳ بهمن ۹۵( ۵ سال پیش)
      درود و سپاس
      چون ايشون شما رو معاينه كردن قطعا نظرشون نسبت به من صائب تَر هست ولى در هر حال بخش عمده ى درمان شما تقويت چهارسر هست كه نياز به تمرين داره نه صرفا ورزش خاصى.
      تشخيص فيبروميالژى هم در هر حال بايد بعد از رد ساير تشخيص ها مطرح بشه.توصيه مى كنم حتما آزمايش ويتامين دى هم بدين.
      با احترام
  • تصویر کاربر ابراهیمی جمعه ۲۴ دی ۹۵( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۱۷۰ مشاهده پرسش
    با سلام. مچ پام بعد از اینکه چند ماه از گچ در اورده ام وقتی ان را در حالت ایستاده قرار میدهم.غضروف آن صدا میدهد آیا این نشانی از تحت فشار بودن مفصل است؟ و بنده در فیزیوتراپی به تشخیص فیزیوتراپ از لیزر درمانی برای کاهش درد استفاده کردم آیا لیزر درمانی باعث تخریب مفصل میشود؟ و آیا تنها راه درمان جلوگیری از تخریب مفصل آرتروسکوپی میباشد؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲۴ دی ۹۵( ۵ سال پیش)
      درود و سپاس
      صداى مفصل لزوماً به معنى خراب بودن مفصل نيست
      ليزر باعث تخريب مفصل نمى شه
      اين كه آرتروسكوپى براى شما مؤثر هست يا نه بستگى به تشخيص دقيق مشكل شما داره و اين كه در معاينه چه يافته هايى وجود داره
      با احترام
  • تصویر کاربر راضیه جمعه ۱۰ دی ۹۵( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۱۱۸ مشاهده پرسش
    سلام
    پارسال مچ پام پیچ خورد رباتم پاره شد درمان کردم جوش خورده. الان یه هفتست راه میرم درد داره. کوه برم آسیب میزنه؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۱۰ دی ۹۵( ۵ سال پیش)
      درود
      وجود درد بعد از يك سال غير طبيعى هست و بايد قبل از فعاليت مانند كوهنوردى بررسى و معاينه ى دقيق انجام بشه
      با سپاس
  • تصویر کاربر ابراهیمی یکشنبه ۵ دی ۹۵( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۱۵۱ مشاهده پرسش
    با سلام بنده دچار شکستگی lateral malleolus شده بودم در چند ماه پیش به دلیل تشخیص پزشک و به دلیل غدم فیکساسیون از محل اصلی جا به جا شده که عکس جوش خوردگی ضمیمه شده است که پزشک تشخیص به پایداری مچ پا داده است ولی الان بعد چند ماه به دلیل مشکلات شخصی مجبور به جابه جایی جسم سنگین به مدت طولانی شدم هم اکنون بعد از دو روز بسیار در محل شکستگی دچار درد و نیز در زمان راه رفتن میباشم آیا امکان دارد که محل شکستگی دوباره دچار شکسته شده باشد؟(البته هنوز دارای ورم نشده است)
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۵ دی ۹۵( ۵ سال پیش)
      درود و سپاس از سؤال شما
      اگر ناپايدارى در معاينه نداشته باشيد نياز به فيزيوتراپى داريد و تقويت عضلات و حس عمقى كه اين تمرينات در همين وبسايت تحت عنوان تمرينات بازتوانى مچ پا موجود هست
      اگر ناپايدارى در معاينه وجود دارد يا اگر ورزشكار حرفه اى يا سنگين وزن هستيد بايد جراحى بشه
      با احترام
      موفق باشيد
  • تصویر کاربر مهدی یکشنبه ۲۸ آذر ۹۵( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۱۵۰ مشاهده پرسش
    سلام
    من بیماری پولیو ی خفیف داشتم و چهار سانتیمتر کوتاهی پای راست داشتم که عمل کردم و درست شد.
    دوسال پیش عمل آرترودز کردم و مچ پایم را فیکس کردند. هم اکنون مچ پایم بالانس نیست و در بیشتر مواقع در راه رفتن مشکل دارم..به همراه درد…
    آیا باید مفصل مصنوعی بگذارید یا عمل دیگری پیشنهاد می کنید.
    لطفن کمکم کنید.
    من چهل و شش ساله ام.
    با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۲۸ آذر ۹۵( ۵ سال پیش)
      سلام
      سپاس بابت پرسشتون
      نكته ى كليدى اين هست كه علت درد بعد از فيوژن مچ پا رو بايد كشف كرد چون بعد از يك فيوژن موفق قاعدتا نبايد درد داشته باشيد مگر اين كه جوش خوردن كامل نباشه يا عفونت مزمن عمقى باشه يا پوزيشن مچ پا صحيح نباشه يا مفاصل أطراف ارتروز گرفته باشن
      اگر بتونيد براى معاينه تشريف بيارين بسيار خوب خواهد بود
      در ضمن در حال حاضر پروتز مج پا در ايران موجود نيست ولى تلاش مى كنيم شركت هاى وارد كننده رو قانع كنيم تا اين پروتزها رو وارد بازار ايران هم بكنن
      موفق باشيد
  • تصویر کاربر فرانک یکشنبه ۲۱ آذر ۹۵( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۱۶۰ مشاهده پرسش
    سلام مجدد دکتر
    در حین اسکی دچار درد شدیدی در زانو شدم به طوری که بعداز ۱۰ متر دیگه نتونستم به مسیر ادامه بدم .یه حس شبیه بهم پیچیدن یا قفل شدن که اجازه حرکت نمیدادبهم.از اونجایی که فیبرومیالژی هم دارم احساس کردم سرما هم درد رو برام تشدید کرد.میتونم بعداز استراحت دوباره شروع کنم یا باید کنسل کنم? تمام تمریناتی که گفتین هم انجام دادم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۲۱ آذر ۹۵( ۵ سال پیش)
      سلام
      به نظر من چون مى فرماييد زانو قفل شده بوده قبل از شروع مجدد اسكى بايد معاينه بشين
      با احترام
  • تصویر کاربر ستوده یکشنبه ۲۱ آذر ۹۵( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۱۴۴ مشاهده پرسش
    با سلام و احترام فرزند من از تولد دارای کلاب فوت بود که با ۷ هفت هفته گچ گیری و سپس عمل آزاد سازی تاندون آشیل و بعد از آن استفاده از کفش کلاب فوت درمان ادامه پیدا کرد اکنون راه افتاده به نظر شما کار درمانی کمکی به جلوگیری از عمل مجدد می کند یا خیر ؟با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۲۱ آذر ۹۵( ۵ سال پیش)
      درود و سپاس از سوالتون
      كفش رو بايد تا پايان سن رشد استفاده كنن.كار درمانى و كشش براى آشيل و بافت هاى كناره ى داخلى پا سودمند هست.
      حتما به طور دوره اى فرزندتون رو براى معاينه خدمت پزشك معالج ببريد
      موفق باشيد
  • تصویر کاربر فرانک پنجشنبه ۱۸ آذر ۹۵( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۱۷۵ مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    خسته نباشین
    ببخشید یه سوالی داشتم
    از ۱۰ سال قبل بهم گفتن کندرومالاسی دارم.
    ورزش حرفه ایی انجام میدادم که کنار گذاشتم و فقط در حد نرمش فعالیت میکردم
    الان بعداز گذشت این مدت میتونم به اسکی برم?
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۱۸ آذر ۹۵( ۵ سال پیش)
      درود و سپاس از پرسش شما
      بهتره اول سعى بشه علت ابتلاء شما به كندرومالاسى پيدا و رفع بشه
      اگر زمينه و علت مشخص وجود نداشته باشه با تقويت عضله ى چهار سر بايد سعى كرد درد رو كنترل كرد
      اگر درد نداريد و حين أسكى هم دچار درد نمى شيد اسكى ضرر نخواهد داشت
      فقط يادتون باشه تمرينات كششى همسترينگ و كششى هاى چهار سر و تمرينات اكسنتريك چهار سر مثل squat رو به خوبى قبل از شروع اسكى انجام بدين
      موفق باشيد
درحال دریافت اطلاعات