منو

پرسش از متخصص ارتوپد

به سیستم پرسش و پاسخ آنلاین از دکتر رضا نادری متخصص ارتوپد و فلوشیپ جراحی مچ پا خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش و پاسخ دکتر ارتوپد مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.

روش مناسب جراحی هالوکس دیجیدوس – پرسش ۲۴۸۶۲

  • تصویر کاربر مونابی چهارشنبه ۱۴ دی ۱( ۱ سال پیش) تعداد بازدید: ۱۰۵ آرتروز
    با عرض سلام و ادب
    بانویی هستم با سن حدود ۵۶ سال ، قد ۱۶۲cm، وزن حدود ۵۲kg، با سابقه فیبرومیالژیا و مبتلا به هالوکس ریجیدوس پیشرفته در ناحیه هر دو پا که تبدیل به آرتروز شده… در مراجعه به پزشک دو روش برای جراحی به من معرفی شد: یکی فیوژن و دیگری تراشیدن خارهای استخوانی و دو سر استخوان مفصل شست، که به دلیل حقظ قابلیت حرکت مفصل دکتر آن را به من توصیه کردند. ایشان اینطور توضیح دادند که در نتیجه این عمل در محل فضای مفصلی، با خونریزی و تشکیل بافت همبند، ماده ایی پاستیلی شکل به وجود می آید که مشابه مفصلی مصنوعی عمل کرده و انعطاف پذیر بوده و قابلیت حرکت مفصل را حفظ می کند. پزشک گفتند که این روش ضمن از بین بردن درد و حفظ حرکت مفصل، دايمی بوده و یکی از بهترین و مطمئن ترین روش های درمان ریجیدوس است که تا سال ها کار می کند.
    پرسش من این است که آیا این روش واقعل دائمی است و امکان این که بعد از چند سال دوباره نیاز به عمل باشد، وجود ندارد؟ در این صورت چگونه است که برخی پزشکان فیوژن را علیرغم محدودیت حرکتی ایی که ایجاد می کند، به عنوان یک روش دائمی و مطمئن توصیه می کنند؟
    متاسفانه من به تازگی از طریق سایت با شما آشنا شدم و با وجود تلاش زیاد برای گرفتن نوبت ملاقات حضوری، موفق نشدم و چون چند روز دیگر وقت عمل به من داده شده، بسیار نگران و مردد هستم که با توجه به به وضعیت من کدام روش جراحی برای من مناسب تر است: فیوژن یا روشی که شرح آن را خدمتتان ارسال کردم. بسیار سپاسگزار خواهم بود چنانچه مرا تا فبل از انجام جراحی از این بلاتکلیفی و نگرانی رها سازید و در انتخاب روش درست یاری فرمایید. به پیوست عکس های محل عارضه خدمتتان ارسال می شود.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۱۴ دی ۱( ۱ سال پیش)

      ۱- رادیوگرافی نیم رخ کامل در حالت ایستاده لازمه و با این رادیوگرافی قابل قضاوت نیست

      ۲-دانستن دامنه حرکتی مفصل شما در قضاوت برای نوع عمل کلیدیست

      ۳- روش برداشتن خار ها اتفاقا می تونه دایمی نباشه چون خرابی سطح مفصل به درجاتی وجود داره و طی سال ها مجددا درد ایجاد می شه و دایمی بودن اتفاقا در مورد فیوژن صادقه

      ۴- با توجه به این مسایل به نظر من احتمالا همون cheilectomy برای شما مناسبه با این توضیح که دایمی نیست