منو

درمان التهاب استخوان های سزاموئید ( استخوان کنجدی )

استخوان سزاموئید چیست ؟

استخوان سزاموئید استخوانی است که درون تاندون یا عضله قرار گرفته است. این کلمه از کلمه لاتین sesamum (“دانه کنجد”) گرفته شده که بیانگر کوچک بودن کنجد است.

استخوان های کنجدی (سزاموئید) منحصر به فرد هستند زیرا تنها استخوان هایی در بدن می باشند که بوسیله مفاصل به استخوان های دیگر متصل نمی شوند. این استخوان ها  به وسیله تاندون ها به دیگر استخوان ها متصل شده و یا در درون عضلات بدن جای گرفته اند.


استخوان سزاموئید استخوانهای جاسازی شده در تاندون ها هستند. این استخوان های کوچک و گرد معمولاً در تاندون های دست، زانو و پا دیده می شوند. استخوان های سزاموئید برای محافظت از تاندون ها در برابر فشار و ساییدگی عمل می کنند.

نمونه های استخوان های کنجدی در بدن شامل کشکک زانو و دو استخوان کوچک در پا می شوند که هر کدام تقریبا به اندازه یک دانه ذرت می باشند. این دو استخوان در زیر سر استخوان متاتارس اول پا قرار دارند که یکی از آن ها در قسمت بیرونی و دیگری در نزدیکی قسمت میانی پا جای گرفته است. این استخوان ها در تاندون خم کننده شست پا قرار دارند.

ساختار و عملکرد استخوان سزاموئید (استخوان کنجدی) 

استخوان سزاموئید (استخوان های کنجدی) در پا کاربردهایی چندگانه دارند. آن ها وزن بدن را تحمل کرده، به تاندون ها اجازه اعمال نیروهای بیشتر بر روی استخوان را می دهند. هنگامی که تاندون های احاطه کننده استخوان های سزاموئید تحریک و ملتهب می شوند، سزاموئیدیت رخ می دهد.

 به گفته آکادمی جراحان ارتوپدی، رقصنده های باله، دوندگان و دریافت کنندگان در بازی بیس بال به دلیل فشار هایی که در حین این فعالیت ها بر روی پاهایشان وارد می شود، بیشتر مستعد ابتلا به سزاموئیدیت هستند. همچنین، افراد دارای قوس شدید پا نیز به دلیل فشار اضافی که بر پای آن ها وارد می شود در معرض خطر بالای ابتلا به استخوان سزاموئید (سزاموئیدیت) قرار دارند.

شکستگی استخوان سزاموئید

علائم استخوان کنجدی

استخوان سزاموئید شست پا علاوه بر سزاموئیدیت در معرض شکستگی نیز قرار دارند. گاهی اوقات، تمایز این دو بیماری از یکدیگر دشوار می باشد. هنگامی که فردی به شکستگی استخوان سزاموئید مبتلا می شود درد و تورم و گاه کبودی فورا اتفاق می افتد اما افراد مبتلا به سزاموئیدیت درد را به صورت تدریجی تجربه خواهند کرد. دیگر علائم سزاموئیدیت شامل موارد زیر می شوند:

✅ مشکل در صاف و خم کردن شست پا

✅ تورم

✅ درد، مخصوصا در کف پا

از آنجایی که استخوان سزاموئید در طول زمان بوجود می آید، امکان دارد فرد دردی مبهم را تجربه کند که در طول روز پدیدار شده و از بین می رود. این درد معمولا در کف پا و انگشتان آن بروز می کند.

درد ایجاد شده توسط استخوان سزاموئید می تواند سبب لنگیدن فرد در هنگام راه رفتن شود. علاوه بر آن، این افراد جهت کاهش فشار اضافی و درد، وزن خود را بر روی پای دیگر خود یا روی کنار بیرونی پای مبتلا وارد می کنند.

بیشتر بخوانید: فواید سرد کردن و گرم کردن در ورزش

معاینه دکتر

 عوامل بروز سزاموئیدیت

استخوان سزاموئید معمولاً به دلیل استفاده بیش از حد از تاندون های درگیر با استخوان های کوچک جلوی پا است. تاندون ها در صورتی که آسیب های مکرر مانند پوشیدن کفش پاشنه بلند یا کفش های نامناسب را بینند ممکن است ملتهب شوند.

چه کسانی در معرض خطر سزاموئیدیت اند؟

اگر به ورزش و فعالیت هایی بپردازید که نیاز به فشار زیادی بر روی پا باشد، در معرض خطر بیشتری قرار دارید. دویدن، بسکتبال و باله فعالیت هایی که ممکن است شما را دچار سزاموئیدیت کند.

🛑 این مقاله را حتما بخوانید: شکستگی استخوان کف پا (متاتارس) از علائم تا درمان

تشخیص سزاموئیدیت

پزشک تشخیص سزاموئیدیت را با پرسش از فرد در ارتباط با علائم او شروع می کند. سوالاتی که امکان دارد پزشک بپرسد شامل موارد زیر می شوند:

➖ چه فعالیت هایی را به طور معمول انجام می دهید؟

➖ درد چگونه شروع شد؟

➖ چه فعالیت هایی علائم را بهتر یا بدتر می کنند؟

➖ چه داروها یا درمان هایی سبب احساس بهتری در شست پا می شوند؟

همچنین، پزشک شست پای فرد را معاینه کرده و از او می خواهد تا شست خود را خم و صاف کند. علاوه بر آن، امکان دارد پزشک از فرد بخواهد جهت معاینه پا و شست آن و همچنین شناسایی شکستگی های استخوانی احتمالی، رادیوگرافی انجام دهد.

در برخی موارد، پزشک می تواند تصویر برداری MRI یا اسکن هسته ای استخوان را جهت تشخیص آسیب های استخوانی احتمالی به بیمار پیشنهاد دهد. با این حال، ظاهر استخوان های کنجدی متفاوت بوده که این می تواند تشخیص وجود شکستگی را برای پزشک دشوار سازد.

 درمان استخوان سزاموئید

استخوان سزاموئید معمولا به جراحی یا دیگر مداخلات نیازی ندارد. اغلب برنامه های درمانی بر روی تغییرات سبک زندگی و کفی ها و کفش های طبی تمرکز دارند.

کفش پاشنه بلند

تغییرات سبک زندگی

اولین قدم، پایان دادن به هر گونه فعالیتی است که امکان دارد علت استخوان سزاموئید باشد. همچنین اجتناب از دیگر فعالیت هایی که فشار اضافی بر روی پنجه پا اعمال می کنند، ضروری است. علاوه بر این موارد، فرد باید پای خود را بالا برده و بر روی آن یخ قرار دهد.

در صورتیکه کفش های پاشنه بلند یا دیگر کفش ها بر روی استخوان های سزاموئید فشار وارد کنند، فرد باید از پوشیدن آن ها خودداری کرده و کفش هایی با راحتی و حمایت بیشتر انتخاب کند. کفش های دارای کف سخت و پاشنه کوتاه بهترین گزینه می باشند.

داروها و ارتوتیک ها (کفی های طبی یا ارتوز)

در صورتیکه درد پا فرد را آزار دهد می تواند یک داروی ضد التهاب مانند ایبوپروفن مصرف کند. تزریق موضعی یک آمپول کورتیزون نیز می تواند به کاهش تورم کمک کند.

ارتوزها، مانند کفی های نرم که در کفش ها وجود دارند، می توانند مفید باشند. در موارد خفیف، امکان دارد فرد بتواند از یک کفی طبی بدون نسخه استفاده کند. همچنین، کفی هایی وجود دارند که مخصوص پای فرد هستند. یک کفی خوش ساخت باید تا حدود یک سال دوام داشته باشد.

گاهی اوقات، بستن شست پا به انگشت کناری آن می تواند سبب کاهش علائم شود. این انگشتان باید به میزان اندکی به سمت پایین قرار داده شوند. فرد می تواند در ارتباط با چگونگی انجام این کار از پزشک یا فیزیوتراپیست خود سوال کند.

جراحی

در صورتی که دیگر روش ها موفق نباشند، امکان دارد برداشت یکی از استخوان های سزاموئید با جراحی نیاز باشد. بهترین کار این است که تنها یکی از دو استخوان سزاموئید برداشته شود. برداشت هر دو استخوان می تواند اثری مخرب بر روی شست پا داشته باشد. در چنین وضعیتی، انگشت شست به درستی در جای خود قرار نمی گیرد.

در طول جراحی، فرد تحت بیهوشی عمومی یا نخاعی قرار خواهد گرفت. جراح بر روی کف پا برشی ایجاد کرده و سپس بافت نرم اطراف استخوان آسیب دیده را کنار می زند. جراحان مراقب خواهند بود تا به عصبی که در امتداد استخوان قرار دارد آسیب نرسانند. پس از اینکه استخوان برداشته شد، بافت نرم دوباره بر جای خود قرار داده شده و برش بسته می شود. محل برش به استخوانی بستگی دارد که برداشته می شود.

درمان غیر جراحی استخوان کنجدی

برای صدمات سزاموئید شست پا، بسته به نوع آسیب دیدگی و شدت آن، شامل گزینه های زیر می باشد:

  • استفاده از پد های مخصوص در داخل کفش. این پدها داخل کفش قرار داده می شود تا التهاب ناحیه سزاموئید را کاهش دهد.
  • بی تحرکتی. گچ گیری پا در موارد شکستگی استخوان های سزاموئید. هم چنین می توان از عصا برای جلوگیری از سنگین شدن پا استفاده کرد.
  • داروهای خوراکی. داروهای ضد التهاب غیراستروئیدی (NSAID) مانند ایبوپروفن اغلب در کاهش درد و التهاب مفید هستند.
  • فیزیوتراپی. دوره توان بخشی پس از بی حرکتی، گاهی شامل فیزیوتراپی و سونوگرافی درمانی است.
  • تزریق استروئید. در برخی موارد ، کورتیزون به منظور کاهش درد و التهاب به مفصل تزریق می شود.
  • دستگاه های ارتز. دستگاه های ارتوتیک سفارشی که در کفش قرار می گیرند ممکن است برای درمان طولانی مدت استخوان سزاموئید تجویز شوند تا فشار وارد شده به پا متعادل شود.

سزاموئیدیت

 

شش روش برای درمان سزاموئیدیت در خانه

در بیشتر موارد ، سزاموئیدیت در خانه قابل درمان است. برخی از بهترین روشهای درمانی عبارتند از:

  • فعالیتهایی را که باعث درد می شوند، از جمله ورزش و دویدن را کم یا متوقف کنید
  • برای کاهش درد و التهاب از داروهای مسکن بدون نسخه استفاده کنید
  • برای کاهش تورم، هر ۳ ساعت ۱۰ دقیقه یخ بمالید
  • کفش هایی با پاشنه کوتاه و کف نرم بپوشید
  • یک کفی اضافه کنید تا بالشتک اضافی داخل کفش شما قرارگیرد
  • برای جلوگیری از تحریک و التهاب تاندون در آینده از پوشیدن کفش های پاشنه بلند خودداری کنید

برای درمان کامل درد سزاموئیدیت در منزل معمولاً حدود شش هفته طول می کشد. با این حال، اگر درد شدیدی در انگشت شست پا دارید، باید برای معالجه به پزشک ارتوپدی مراجعه کنید.

بیشتر بدانید: علت استخوان ناویکولار فرعی در قوزک پا چیست؟

نحوه پیشگیری از استخوان سزاموئید

پوشیدن کفشی راحت و منعطف میتواند به پیشگیری از استخوان سزاموئید کمک کند. کفش های جاذب ضربه، بطور مخصوصی موثر هستند. کفش ها باید هر ۶ ماه و در صورتی که فرد بسیار فعال است به دفعات بیشتر تعویض شوند.

افراد می توانند از کفی های حمایتی یا پدهای مخصوصی به نام پد کف پایی ( پد متاتارسال) استفاده کنند. این پد جهت کاهش فشار روی استخوان های سزاموئید حمایت بیشتری را به کف پا ارائه می دهد. گاهی اوقات، سزاموئیدیت در اثر پرونیشین (PRONATION) بیش از حد به وجود می آید. در این حالت پای فرد در هنگام راه رفتن به صورت جزئی به سمت داخل می چرخد. فرد می تواند جهت اصلاح این مورد از یک فیزیوتراپیست یا مربی کارآزموده کمک گیرد. این مربی می تواند نحوه کاهش فشار بر روی مفاصل پا را به او آموزش دهد.

راه های پیشگیری از پرونیشن بیش از حد شامل برداشتن گام های کوچک تر و متمرکز کردن فشار بر روی بخش میانی پا به جای لبه های کفی کفش در هنگام قرار دادن پا بر روی زمین می باشد. پزشک می تواند جهت کاهش بروز پرونیشن بیش از حد، ارتوز های سفارشی (کفی) را تجویز کند.

پس از این که علائم فرد بهبود یافتند، او باید جهت کاهش خطر ابتلای دوباره به سزاموئیدیت الگو های فعالیت خود را تغییر دهد. برای مثال، در صورتی که دویدن بیش از حد سبب بروز یا تشدید استخوان سزاموئید می شود فرد باید دویدن را با ورزش های دیگری مانند دوچرخه سواری یا شنا کردن که فشار کمتری به مفاصل وارد می کنند، جایگزین کند.

 

دکتر رضا نادری متخصص ارتوپدی، آرتروسکوپی، آرتروپلاستی و متخصص مچ پا در تهران

فهرست مطالب
  • تصویر کاربر راضیه جمعه ۱۰ دی ۹۵( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 280 مشاهده پرسش
    سلام
    پارسال مچ پام پیچ خورد رباتم پاره شد درمان کردم جوش خورده. الان یه هفتست راه میرم درد داره. کوه برم آسیب میزنه؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۱۰ دی ۹۵( 7 سال پیش)
      درود
      وجود درد بعد از يك سال غير طبيعى هست و بايد قبل از فعاليت مانند كوهنوردى بررسى و معاينه ى دقيق انجام بشه
      با سپاس
  • تصویر کاربر ابراهیمی یکشنبه ۵ دی ۹۵( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 325 مشاهده پرسش
    با سلام بنده دچار شکستگی lateral malleolus شده بودم در چند ماه پیش به دلیل تشخیص پزشک و به دلیل غدم فیکساسیون از محل اصلی جا به جا شده که عکس جوش خوردگی ضمیمه شده است که پزشک تشخیص به پایداری مچ پا داده است ولی الان بعد چند ماه به دلیل مشکلات شخصی مجبور به جابه جایی جسم سنگین به مدت طولانی شدم هم اکنون بعد از دو روز بسیار در محل شکستگی دچار درد و نیز در زمان راه رفتن میباشم آیا امکان دارد که محل شکستگی دوباره دچار شکسته شده باشد؟(البته هنوز دارای ورم نشده است)
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۵ دی ۹۵( 7 سال پیش)
      درود و سپاس از سؤال شما
      اگر ناپايدارى در معاينه نداشته باشيد نياز به فيزيوتراپى داريد و تقويت عضلات و حس عمقى كه اين تمرينات در همين وبسايت تحت عنوان تمرينات بازتوانى مچ پا موجود هست
      اگر ناپايدارى در معاينه وجود دارد يا اگر ورزشكار حرفه اى يا سنگين وزن هستيد بايد جراحى بشه
      با احترام
      موفق باشيد
  • تصویر کاربر مهدی یکشنبه ۲۸ آذر ۹۵( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 334 مشاهده پرسش
    سلام
    من بیماری پولیو ی خفیف داشتم و چهار سانتیمتر کوتاهی پای راست داشتم که عمل کردم و درست شد.
    دوسال پیش عمل آرترودز کردم و مچ پایم را فیکس کردند. هم اکنون مچ پایم بالانس نیست و در بیشتر مواقع در راه رفتن مشکل دارم..به همراه درد...
    آیا باید مفصل مصنوعی بگذارید یا عمل دیگری پیشنهاد می کنید.
    لطفن کمکم کنید.
    من چهل و شش ساله ام.
    با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۲۸ آذر ۹۵( 7 سال پیش)
      سلام
      سپاس بابت پرسشتون
      نكته ى كليدى اين هست كه علت درد بعد از فيوژن مچ پا رو بايد كشف كرد چون بعد از يك فيوژن موفق قاعدتا نبايد درد داشته باشيد مگر اين كه جوش خوردن كامل نباشه يا عفونت مزمن عمقى باشه يا پوزيشن مچ پا صحيح نباشه يا مفاصل أطراف ارتروز گرفته باشن
      اگر بتونيد براى معاينه تشريف بيارين بسيار خوب خواهد بود
      در ضمن در حال حاضر پروتز مج پا در ايران موجود نيست ولى تلاش مى كنيم شركت هاى وارد كننده رو قانع كنيم تا اين پروتزها رو وارد بازار ايران هم بكنن
      موفق باشيد
  • تصویر کاربر فرانک یکشنبه ۲۱ آذر ۹۵( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 344 مشاهده پرسش
    سلام مجدد دکتر
    در حین اسکی دچار درد شدیدی در زانو شدم به طوری که بعداز 10 متر دیگه نتونستم به مسیر ادامه بدم .یه حس شبیه بهم پیچیدن یا قفل شدن که اجازه حرکت نمیدادبهم.از اونجایی که فیبرومیالژی هم دارم احساس کردم سرما هم درد رو برام تشدید کرد.میتونم بعداز استراحت دوباره شروع کنم یا باید کنسل کنم? تمام تمریناتی که گفتین هم انجام دادم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۲۱ آذر ۹۵( 7 سال پیش)
      سلام
      به نظر من چون مى فرماييد زانو قفل شده بوده قبل از شروع مجدد اسكى بايد معاينه بشين
      با احترام
  • تصویر کاربر ستوده یکشنبه ۲۱ آذر ۹۵( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 314 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام فرزند من از تولد دارای کلاب فوت بود که با ۷ هفت هفته گچ گیری و سپس عمل آزاد سازی تاندون آشیل و بعد از آن استفاده از کفش کلاب فوت درمان ادامه پیدا کرد اکنون راه افتاده به نظر شما کار درمانی کمکی به جلوگیری از عمل مجدد می کند یا خیر ؟با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۲۱ آذر ۹۵( 7 سال پیش)
      درود و سپاس از سوالتون
      كفش رو بايد تا پايان سن رشد استفاده كنن.كار درمانى و كشش براى آشيل و بافت هاى كناره ى داخلى پا سودمند هست.
      حتما به طور دوره اى فرزندتون رو براى معاينه خدمت پزشك معالج ببريد
      موفق باشيد
  • تصویر کاربر فرانک پنجشنبه ۱۸ آذر ۹۵( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 386 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    خسته نباشین
    ببخشید یه سوالی داشتم
    از 10 سال قبل بهم گفتن کندرومالاسی دارم.
    ورزش حرفه ایی انجام میدادم که کنار گذاشتم و فقط در حد نرمش فعالیت میکردم
    الان بعداز گذشت این مدت میتونم به اسکی برم?
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۱۸ آذر ۹۵( 7 سال پیش)
      درود و سپاس از پرسش شما
      بهتره اول سعى بشه علت ابتلاء شما به كندرومالاسى پيدا و رفع بشه
      اگر زمينه و علت مشخص وجود نداشته باشه با تقويت عضله ى چهار سر بايد سعى كرد درد رو كنترل كرد
      اگر درد نداريد و حين أسكى هم دچار درد نمى شيد اسكى ضرر نخواهد داشت
      فقط يادتون باشه تمرينات كششى همسترينگ و كششى هاى چهار سر و تمرينات اكسنتريك چهار سر مثل squat رو به خوبى قبل از شروع اسكى انجام بدين
      موفق باشيد
  • تصویر کاربر ابراهیمی سه شنبه ۱۶ آذر ۹۵( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 375 مشاهده پرسش
    با سلام.بنده اکنون به تشخیص پزشک دارای مچ پایدار میباشم.ولی از اینکه مفصل در حال تخریب هستند مطمءن نیستند.و گفته اتد که باید عکس ایکس ری از مچ پا در حالت ایستاده.سی تی اسکن.ام آر آی.باید انجام پذیرد.آیا با توجه به ضرر بسیار زیاد این مقدار در معرض پرتو قرار گرفتن برای بررسی تخریب مفصل باید حتما این اعمال صورت پذیرد؟
    با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۱۶ آذر ۹۵( 7 سال پیش)
      سلام
      انجام إيكس رى ايستاده و سى تى براى بررسى استخوان عالى و ضروريه
      ام آر آى در صورتى لازم هست كه شك به آسيب رباطها و غضروف مفصلى وجود داشته باشه
      لازمه بدونيد كه در ام آر آى پرتو تابى به بدن شما انجام نمى شه
      موفق باشيد
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۱۶ آذر ۹۵( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 551 مشاهده پرسش
    سلام، خسته نباشید ،
    مچ پای من در فوتبال ضربه خورد و در روی استخوان تالوس دچار کندگی غضروف شدم ، بعد از مراجعه به چند متخصص تراز اول ، مجبور به عمل آرتروسکوپی شدم که روی استخوان سوراخهایی برا ی خونرسانی ایجاد کردن، حالا بعد از 6هفته میخواهم بدون عصا راه بروم ، میخواهم بدانم این عمل در موارد مشابه رضایت بخش میباشد یا خیر ، و در این مدت باقیمانه برای بازتوانی چه کاری باید انجام دهم ، و آینده ورزشی من چه خواهد شد؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۱۶ آذر ۹۵( 7 سال پیش)
      درود و سپاس از سوالتون
      متاسفانه هنوز با توجه به ماهيت خاص غضروف درمان قطعى صدمات نظير صدمه ى مچ پاى شما به دست نيامده اما آن چه بر سر اون اتفاق نظر تقريبا همگانى وجود داره اين هست كه در ضائعات أوليه كوچكتر از ١٥ ميلى متر درمان استاندارد همونى هست كه براتون انجام شده و ميزان موفقيت اون بين ٥٠ تا ١٠٠ درصد گزارش شده
      پس از ترميم كامل انشا الله مى تونيد به ورزش برگرديد
      موفق باشيد
  • تصویر کاربر یونس دوشنبه ۱۵ آذر ۹۵( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 330 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    پسری هستم 24ساله هفتاد روز پیش تصادف کردم ساق پای چپم شکست که در این مورد شما لطف کردین و راهنمایی کردین.به غیر از اون مچ پای راستم هم شکستگی داشت و دکتر گفت چون جابجایی نداره فقط گچ گرفتن ولی الان موقع راه رفتن درد خفیفی دارم،یک تصویر هم از مچ پام براتون گذاشتم لطف میکنید اگه بگید آیا مشکلی داره اگه مشکل داره راه حلش چیه
    باتشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۵ آذر ۹۵( 7 سال پیش)
      درود فراوان
      شكستگى مچ پاى شما بسيار مهم و به نظر من نياز به انجام راديوگرافى و حتى سى تى اسكن جديد داره
      احتمال زيادى داره كه نيازمند عمل باشه
      لطفا هر چه سريعتر به پزشك معالجتون مراجعه و ازشون خواهش كنيد راديوگرافى و سى تى اسكن رو درخواست كنن
      با آرزوى موفقيت
  • تصویر کاربر یونس سه شنبه ۹ آذر ۹۵( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 361 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر
    پسری هستم24ساله كه پنجاه روز پيش بر اثر تصادف ساق پاي چپم شكست و در بيماستان عمل شدم و پلاتين گذاشتن.الان متوجه شدم كه يك تكه استخوان حدودا يك سانتي تو عضله پشت ساق مايل به راست جا مونده،موقعي كه پامو زمين ميذارم كمي احساس درد ميكنم و همون عضله هم كشش لازمو نداره كه پاشنه به زمين برسه.ميخاستم نظرتونو در اين مورد بدونم.با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۹ آذر ۹۵( 7 سال پیش)
      درود و سپاس از مشاوره
      وجود اون قطعه لزوما مشكلى إيجاد نمى كنه و دليل بر نادرست بودن عمل شما نيست.درد هايى كه الان دارين مى تونه طبيعى باشه
      اميدوارم با گذشت زمان جوش خوردن به خوبى پيشرفت كنه
      با احترام
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر sepehr پنجشنبه ۱۴ شهریور ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 391 مشاهده پرسش
    سلام من پسری ۱۹ ساله انگشت های سوم و چهارم پای من دچار سینداکتیلی اند در بدو تولد پدر و مادرم مرا به دکتر بردند گفتند بعد از ۱۸ سالگی عمل امکان پذیر است الان مدتی است که موقع راه رفتن کمی احساس درد میکنمم میخواستم بدونم آیا عمل امکان پذیر است در ضمن سینداکتیلی من از نوع پوستی است
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۱۴ شهریور ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      در پا به خاطر خونرسانى نامناسب تر و عدم دخالت سين داكتيلى در عملكرد فرد معمولا توصيه به عمل نمى شه

      با احترام

  • تصویر کاربر بهار چهارشنبه ۳۰ مرداد ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 291 مشاهده پرسش
    سلام آقاي دكتر، مادر من (٦٥سالشون هست) حدود دو ماهي هست كه وقتي زياد مي ايستند يا راه ميروند از ناحيه مچ پا چپ (بخصوص قسمت رويي مچ پا و نه قسمت پشت پا) دچار درد ميشوند ( پيچ نخورده و تا قبل از اين مشكلي از اين بابت نداشتن) دردي كه با استراحت بهتر ميشود و گاهي أوقات مقدار كمي ورم هم ميكند عكس راديوگرافي و سي تي اسكن و ام آر آي هم گرفته شده كه متأسفانه بصورت چاپي هست و فايلي در اختيار ندارم كه براي شما بفرستم ولي گزارش هر كدام رو براي شما ميفرستم لطفأ نظرتان را بفرماييد و من را راهنمايي كنيد. باتشكر...
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۳۰ مرداد ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      لازم هست معاينه بشن

      طبق اين گزارش آرتروز مفصل ساب تيلار دارند ولى ممكنه اين آرتروز گزارش شده علت دردشون نباشه

      با احترام

  • تصویر کاربر حسینی یکشنبه ۱۳ مرداد ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 270 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر نادری
    بنده 4 سال پیش بدلیل تنگی کانال نخاعی جراحی کمر توسط دکتر محمود طباطبایی انجام دادم وایشان گفت مشکل مچ پایت به تدریج خوب میشود (بدلیل از دست دادن گویا تعدادی از عصب ها) ولی متاسفانه بدتر هم شد
    آیا به نظر شما قابل درمان است تا مزاحم شما شوم؟؟ ممنون حسینی
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۱۳ مرداد ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      نفرموديد كه چه مشكلى در مچ پا هست

      اگر مشكل افتادگى مچ پا داريد ممكنه بشه با عمل انتقال تاندون بهتون كمك كرد

      با احترام

  • تصویر کاربر سعيد پنجشنبه ۱۰ مرداد ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 270 مشاهده پرسش
    آقاي دكتر سلام من متاتارس پنج پام شكسته الان تو گچه بعد دو هفته عكس انداختم دكترم گفت تقريبا جوش خورده و بايد دو هفته ديگه بمونه عكس قبل و بعد رو براتون ميفرستم به نظرتون بعد دو هفته جوش ميخورزه
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۱۰ مرداد ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      جوش خوردن حدود شش تا هشت هفته از زمان حادثه طول مى كشه

      با احترام

  • تصویر کاربر اسماعیل دوشنبه ۳۱ تیر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 284 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    بنده مچ پام از دو ناحیه درشت نی و نازک نی شکست زخم باز هم زیاد داشتم دکتر با دو تا پیچ دو تا استخوان پام به هم قفل کرد
    پام ترشحات نداشت تا قبل از اینکه زمین بزارم خوب بود و وقتی زمین گذاشتم از طرف نازک نی جایی که سر پیچ ها قرار داشت یه ورم کوچک خونی کرد بعد از ترکیدن اون پام 8 ماه ترشحات داشت یک سال از عملم اولم گذشت و به اصرار من دکتر پیچ ها برام برداشت
    الان هم دو ماه و نیم از درآوردن پلاتین ها و پیچ ها میگذره پام ترشحات نداشت الان 15 روزه دوباره از همون ناحیه ورم کوچکی کرد آب قهوه ای یا صورتی لزج ازش میاد البته نسبت به قبل خیلی کمتره شاید روزانه 4 یا 5 قطره و اونم با فشار باید بیرون بیاد
    بعد این 15 روز که این آب رو خارج میکنم پام خیلی خیلی بهتر شده اصلا باورم نمیشه هم درد هاش کم شده هم خون رسانی و حسش بیشتر شده
    روزی دو تا قرص سیفیسکیم هم مصرف میکنم
    آقای دکتر میخواستم بدونم چاره پای من چیه آیا پام عفونت داره و با قرص حل میشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۳۱ تیر ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      فكر مى كنم سفيكسيم براى شما اثر زيادى نداشته باشه و با توجه به مزمن بودن مشكلتون شايد بهتر باشه دبريدمان استخوانى انجام بشه

      البته بايد قبلش راديوكرافى و  احتمالا سى تى اسكن انجام بدين

      با احترام

       

  • تصویر کاربر مریم پنجشنبه ۳۰ خرداد ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 256 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشین،ببخشید من انگشت شصت پام رفته توی ناخنم و ظاهر خیلی بدی هم داره و از کشیدن ناخنم هم میترسم لطف میکنین راهنماییم کنین؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۳۰ خرداد ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      لزوما نياز نيست كه همه ناخن كشيده بشه

      اگه به تازگى مشكل پيدا كردين مى شه صرفا قسمت فرو رفته رو بيرون آورد و زيرش يك گاز كوچك قرار داد

      با احترام

درحال دریافت اطلاعات
تماس با ما

با ما در تماس باشید

آدرس مطب

شریعتی پایین تر از مترو قلهک ساختمان خانه درسا طبقه ۵ واحد ۱۷

ساعات کار مطب

شنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۶ الی ۱۹

دکتر نادری