منو

 عمل جراحی آرتروسکوپی مچ پا چگونه انجام می شود ؟

آرتروسکوپی مچ پا یک روش جراحی است که جراح از آن برای مشاهده، تشخیص و درمان مشکلات داخل مفصل استفاده می کند. در ادامه با این روش درمانی بیشتر آشنا می شوید.

کلمه آرتروسکوپی از دو کلمه یونانی آرترو به معنی مفصل و  اسکوپی به معنای نگاه کردن تشکیل می شود. این اصطلاح به طور تحت اللفظی به معنی نگاه کردن به داخل مفصل است.

آرتروسکوپی مچ پا یک فرایند جراحی است که در آن با استفاده از دوربین های فایبراپتیک (فیبر نوری) و ابزارهای جراحی از طریق برش های کوچکی، درون و اطراف مچ پا جراحی می شوند. آرتروسکوپی مچ پا با هدف ارزیابی جراحی و درمان طیفی از مشکلات مچ پا انجام می شود. جراحی آرتروسکوپیک می تواند نسبت به جراحی سنتی و باز، زمان بهبودی کوتاه تری داشته باشد.

بهترین مسکن برای درد مچ پا

در صورتی که فرد در اثر صدمه غضروف یا شکستگی استخوان، خرده هایی در مچ پای خود داشته باشد ممکن است به انجام آرتروسکوپی مچ پا نیازمند باشد. همچنین، در صورتی که در اثر پیچ خوردگی شدید مچ پا آسیبی به رباط رسیده باشد، جراح ارتوپد می تواند انجام آرتروسکوپی را برای ارزیابی وسعت آسیب و احتمالا ترمیم آن انتخاب کند. برای برخی افراد، انجام آرتروسکوپی به معنای بهبودی سریع تر، جای زخمی کمتر و داشتن عوارضی کمتر نسبت به جراحی باز می باشد.

عمل آرتروسکوپی مچ پا

آرتروسکوپی مچ پا چیست؟

آرتروسکوپی می تواند برای تشخیص و درمان اختلالات مختلف مچ پا استفاده شود. لیست مشکلاتی که می توانند به وسیله این تکنولوژی درمان شوند، دائما در حال رشد بوده و شامل موارد زیر می شود:

آرتروسکوپی مفصل مچ پا برای درمان آرتریت

عمل خشک کردن مچ پا یا ثابت سازی (فیوژن) مچ پا یک گزینه درمانی مناسب برای بسیاری از بیماران مبتلا به مراحل آخر آرتریت مچ پا است. آرتروسکوپی مچ پا روشی با کمترین سطح تهاجم را برای انجام ثابت سازی مچ پا ارائه می دهد. نتایج این فرایند می توانند هم سطح یا بهتر از تکنیک های باز باشند.

شکستگی های مچ پا

آرتروسکوپی مچ پا می تواند همراه با تکنیک های ترمیم شکستگی انجام شود. این کار می تواند به کسب اطمینان از درست روی هم قرار گرفتن استخوان و غضروف کمک کند. همچنین، می توان در حین ترمیم شکستگی مچ پا از این روش استفاده کرد تا آسیب های غضروفی داخل مچ پا بررسی شوند.

مطلب مرتبط: انواع شکستگی قوزک پا و درمان آن

بی ثباتی مچ پا

رباط های مچ پا می توانند کشیده یا پاره شده و به احساس ناپایداری و بی ثباتی آن منجر شوند. این رباط ها می توانند به وسیله جراحی ترمیم شوند. تکنیک های آرتروسکوپیک می توانند یک گزینه درمانی برای این مشکل باشند.

مطلب مرتبط: علت خالی شدن مچ پا هنگام راه رفتن

گیر کردن قدامی مچ پا (بیماری مچ پای وزشکاران یا فوتبالیست ها)

گیر کردن مچ پا هنگامی اتفاق می افتد که جلوی مفصل مچ پا ملتهب می شود. علائم این وضعیت شامل درد و تورم مچ پا می شوند. این شرایط می تواند سبب محدود شدن توانایی خم شدن مچ پا به سمت بالا باشد. در این مورد بالا رفتن از نواحی شیب دار اغلب با درد همراه خواهد بود. در این اختلال امکان دارد در عکس های اشعه ایکس، استئوفیت یا خار استخوانی نیز دیده شود. آرتروسکوپی می تواند برای از بین بردن بافت های ملتهب و خار های استخوانی استفاده شود.

آرتروفیبروز

در این عارضه بافت اسکار (جای زخم) در درون مچ پا تشکیل می شود. این وضعیت می تواند سبب خشک شدن و دردناکی مفصل شود که به آن آرتروفیبروز نیز می گویند. آرتروسکوپی مچ پا می تواند برای شناسایی بافت اسکار و از بین بردن آن استفاده شود.

عفونت

عفونت موجود در فضای مفصلی را نمی توان فقط به وسیله آنتی بیوتیک ها درمان کرد. این وضعیت، اغلب نیازمند یک جراحی اورژانسی جهت شستشوی مفصل است که می تواند به وسیله آرتروسکوپی صورت گیرد.

اجسام سرگردان و آزاد

غضروف، استخوان و بافت اسکار می توانند به صورت آزادانه در مفصل شناور شده و اجسام آزاد را به وجود آورند. اجسام آزاد می توانند دردناک بوده و سبب ایجاد مشکلاتی مانند قفل کردن و درد یا صدا دادن پا شوند. می توان جهت یافتن و برداشتن اجسام آزاد از آرتروسکوپی مچ پا استفاده کرد.

بیماری OCD مچ پا (ضایعات استئوکندرال)

نواحی آسیب دیده غضروف و استخوان هستند که در مفصل مچ پا وجود دارند. این نقص ها معمولا توسط آسیب های مچ پا مانند شکستگی ها و پیچ خوردگی ها به وجود می آیند. علائم رایج شامل درد مچ پا و تورم آن می شوند. تشخیص به وسیله ترکیبی از یک معاینه جسمانی و مطالعات تصویر برداری صورت می گیرد.

مطالعات تصویربردای می توانند تصاویر اشعه ایکس، ام آر آی و سی تی اسکن را در بر گیرند. این درمان به اندازه، موقعیت و پایداری نقص غضروفی بستگی دارد. علائم و فعالیت های بیمار نیز باید در نظر گرفته شوند. جراحی اغلب شامل برداشتن غضروف آسیب دیده و به وجود آوردن سوراخ های ریزی بر روی استخوان می شود که جهت بهبودی  و التیام آن ایجاد می شوند. علاوه بر آن، فرایند های پیوند استخوان و غضروف نیز می توانند انجام شوند.

مطلب مرتبط: ترمیم غضروف مچ پا از چه راه های امکان پذیر است؟

گیر کردن خلفی مچ پا

این وضعیت هنگامی اتفاق می افتد که بافت نرم در پشت مچ پا ملتهب می شود. نشانه رفتن مچ پا به سمت پایین می تواند دردناک باشد. این سندرم ناشی از استفاده زیاد، اغلب در رقصنده ها و ورزشکاران حرفه ای بروز می کند. همچنین، این عارضه می تواند با یک زائده استخوانی به نام اوس تریگونوم در ارتباط باشد. می توان بافت دارای مشکل را به وسیله آرتروسکوپی از بین برد.

سینوویت

بافت نرم و پوشاننده مفصل مچ پا (بافت سینوویال) می تواند ملتهب شده و سبب ایجاد درد و تورم شود. این عارضه می تواند در اثر آسیب و استفاده بیش از حد به وجود آید. آرتریت التهابی (آرتریت روماتوئید) و استئوآرتریت نیز می توانند سبب ایجاد سینوویت شوند. آرتروسکوپی مچ پا می تواند برای از بین بردن بافت ملتهبی استفاده شود که به درمان های غیر جراحی جوابگو نیست.

علائم ناشناخته مچ پا

گاهی اوقات بیماران به علائمی دچار می شوند که نمی توان آن ها را به وسیله دیگر تکنیک های تشخیصی توضیح داد. آرتروسکوپی این فرصت را فراهم می کند تا بتوان به صورت مستقیم درون مفصل را مشاهده کرد. سپس جراح می تواند مشکلاتی را شناسایی کند که می توانند به وسیله جراحی درمان شوند.

آرتروسکوپی مچ پا

جراحی به کمک آرتروسکوپی

❇ ترمیم تاندون های شانه

❇ ترمیم یا برداشتنی منیسک پاره شده

❇ بازسازی رباط صلیبی زانو

❇ برداشتن لایه داخلی ملتهب مفصل زانو، شانه ، آرنج، مچ پا، مچ دست

❇ آزاد کردن تونل کارپال

عمل پارگی رباط مچ پا

❇ خارج کردن قطعات غضروفی یا استخانی داخل متصل زانو، شانه، آرنج، مچ پا، مچ دست

شش مفصلی که بیش از سایر مفاصل تحت جراحی آرتروسکوپی قرار می گیرند عبارتند از زانو، شانه، آرنج، مچ پا، هیپ و معضل ران و مچ دست.

در اینجا درباره آرتروسکوپی زانو بیشتر بخوانید: مراقبت های بعد از عمل آرتروسکوپی زانو

مراحل عمل جراحی آرتروسکوپی مچ پا

گرچه  در عمل جراحی ارتروسکوپی بهبود آسان تر از عمل باز است، باز هم نیاز به استفاده از بیهوشی، بی حسی و تجهیزات خاص در اتاق عمل بیمارستان یا مراکز درمانی سرپایی دارد. بسته به محل مفصل و مشکل احتمالی آن ممکن است بیهوشی عمومی یا بی حسی نخاعی استفاده شود.

یک برش کوچک به اندازه جا دکمه برای وارد کردن آرتروسکوپ داده می شود. ممکن است نیاز به یک یا چند برش کوچک دیگر برای دیدن سایر قسمت های مفصل یا وارد کردن سایر ابزارها باشد.

در صورت نیاز به جراحی اصلاحی و ترمیمی این کار با وسایل مخصوصی که از طریق برش های دیگر وارد مفصل می شوند، انجام می شود. در ابتدا آرتروسکوپی صرفاً یک وسیله تشخیص برای تعیین  مناسب ترین روش درمانی باز  بود. با تولید ابزار بهتر و پیشرفت تکنیک های جراحی، بسیاری از جراحی ها را می توان به صورت آرتروسکوپی انجام داد.

مثلا اکثر پارگی های منیسک زانو را می توان با جراحی آرتروسکوپی درمان کرد. پس از جراحی آرتروسکوپی به شما توصیه هایی برای مراقبت از برش های پوستی، فعالیت هایی که نباید انجام بدهید و تمریناتی که برای بهبود باید انجام بدهید، می شود.

در ویزیت پس از جراحی برای پیگیری، جراح برش ها را نگاه می کند، در زمان مناسب بخیه های شما را می کشد و برنامه بازتوانی شما را گوشزد می کند.

میزان جراحی مورد نیاز و زمان لازم برای بهبود پس از آن بستگی به پیچیدگی مشکل شما دارد. گاهی حین جراحی آرتروسکوپی، جراح درمی یابد که صدمه یا بیماری را نمی توان به تنهایی با آرتروسکوپی درمان کرد. جراحی وسیع و باز ممکن است در این حالت و در حالی که شما هنوز بیهوش / بی حس هستید انجام شود یا به زمان دیگری موکول شود تا مسأله با شما در میان گذاشته شود.

عوارض احتمالی آرتروسکوپی

گرچه عوارض ناشایع هستند، گاهی حین یا به دنبال آرتروسکوپی به وجود می آیند. عفونت، لخته شدن خون داخل سیاهرگ، تورم بیش از حد یا خونریزی، آسیب به عروق خونی یا اعصاب و شکستن ابزار جراحی داخل مفصل، شایع ترین عوارض هستند ولی بسیار کمتر از یک درصد کل جراحی های آرتروسکوپی روی می دهند.

مزایای عمل جراحی آرتروسکوپی 

گرچه عمل آرتروسکوپی به دلیل آن که برای درمان ورزشکاران و قهرمانان معروف با موفقیت انجام شد، در بین عموم نیز مورد توجه قرار گرفت, یک روش بسیار ارزشمند برای کلیه بیماران ارتوپدی است و معمولا برای بیمار نیز آسان تر از جراحی باز می باشد. اکثر بیماران در مراکز درمانی سرپایی تحت عمل جراحی آرتروسکوپی قرار می گیرند و پس از چند ساعت به منزل خود برمی گردند.

دوره نقاهت جراحی مچ پا

برش های کوچک پس از چند روز بهبود می یابند. گرچه این برش ها کوچک و درد داخل مفصل به دنبال آرتروسکوپی اندک است, چندین هفته طول می کشد تا مفصل بهبود کامل یابد. برای تسریع بهبود مفصل و محافظت آن برای عملکرد آینده، یک برنامه  فعالیت و بازتوانی خاص به شما توصیه خواهد شد.

به طور معمول، بیمار ظرف چند روز به مدرسه یا محل کار خود بازمی گردد یا فعالیت های روزمره خود را از سر می گیرد. ورزشکاران و آنهایی که وضعیت جسمی خوبی دارند در بعضی موارد و طی چند هفته به فعالیت های ورزشی خود باز می گردند. به یاد داشته باشید که افرادی که آرتروسکوپی می شوند ممکن است تشخیص های متفاوتی قبل از عمل داشته باشند، بنابراین درمان آرتروسکوپی هر فرد، منحصر به همان فرد است و زمان لازم برای بهبود نیز بر همین اساس منحصر به فرد است.

موارد منع آرتروسکوپی مچ پا

آرتروسکوپی برای برخی بیماران روش مناسبی نیست. ممکن است عمل جراحی شستشوی آرتروسکوپی برای بیماران مبتلا به التهاب شدید در مفصل مچ پا مزیتی نداشته باشد. همچنین، امکان دارد این روش برای بیماران مبتلا به عفونت های فعال  استخوان یا دیگر مشکلات پزشکی مناسب نباشد. اصلاح دفورمیته های شدید مچ پا با عمل جراحی آرتروسکوپی امکانپذیر نیست.

چه مدت بعد از آرتروسکوپی مچ پا می توانم راه بروم؟

زخم ها ۲ هفته طول می کشد تا درمان شوند. یک برنامه توانبخشی برای بهبود سریع عملکرد طبیعی مفصل توصیه می شود. شما می توانید پس از عمل به محض اینکه احساس راحتی کردید، پیاده روی کنید که معمولاً در عرض چند ساعت بعد از فرآیند است.

 

دکتر غلامرضا نادری 

متخصص ارتوپد ، آرتروسکوپی ، آرتروپلاستی و فلوشیپ جراحی مچ پا در تهران

فهرست مطالب
  • تصویر کاربر حامد دوشنبه ۱۷ مهر ۲( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 78 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    63کیلو هستم 22ساله و قدم 170هست خواستم 180بشم و ممنون میشم مبلغ صفر تا صد عمل رو اطلاع بدین
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۷ مهر ۲( 7 ماه پیش)

      10 سانت زیاد هست و قرین عارضه 

  • تصویر کاربر امیر دوشنبه ۱۷ مهر ۲( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 83 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    من ۱۸ سالمه پارسال ساق پام هم درشت نی هم نازک نی شکست پلاتین گزاشتم
    الان همچی خوبه راهم میتونم برم ولی نمیتونم بدو ام برای دوییدن باید پلاتین از پام در بیارم؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۷ مهر ۲( 7 ماه پیش)

      ارتباطی به وجود اون وسیله نداره 

  • تصویر کاربر هادی دوشنبه ۱۷ مهر ۲( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 61 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکترنادری عزیز بنده از شاهرود مزاحم شما میشم اولاً باید بگم که صد حیف که شما از شاهرود رفتید و ما دیگه دکتر ارتوپدی شبیه شما نداریم و دل ما خیلی برای شما تنگ شده است بنده 4ماه ونیم پیش عمل جراحی رباط ومینیسک و غضروف انجام دادم چند روز پیش از ارتفاع یک متری پریدم وزانو من نچرخد ولی کمی احساس درد زیر زانو داشتم تورم زیادی نداشت شاید اندازه نیش زنبور الان بعد چند روز ورم ندارد و خالی نمیکند در ضمن از همون موقع هم راه میرفتم و خم و راست شدن زانو مشکل نداشت فقط الان بعد از ده روز فشار که میارم کمی درد در ناحیه مینیسک و مفصل دارم آیا به نظر شما این امکان وجود دارد که به رباط صلیبی آسیب رسیده باشد
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۷ مهر ۲( 7 ماه پیش)

      بله ممکنه و بهتره جراحتون مجدد شما رو معاینه کنن

  • تصویر کاربر داود دوشنبه ۱۷ مهر ۲( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 143 مشاهده پرسش
    سلام. آقای دکتر جنابعالی برای درمان کشیدگی و کوتاهی ماهیچه های ساق پا در کودکان حدود ۱۳ ساله طبابت میفرمایید. پسر بنده که ۱۳ سالشونه از بچگی دچار کوتاهی عضلات هست که موقع راه رفتن دچار درد در پاها و اینکه درست و راحت نمیتونه راه بره و صافی پا هم داره
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۷ مهر ۲( 7 ماه پیش)

      بله 

  • تصویر کاربر محسن دوشنبه ۱۷ مهر ۲( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 147 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید زانو هردو پاهام موقع خم وراست صدای تق تق میده و الان مدتی هست که موقع نشستن و برخاستن درد میگیره اما تو راه رفتن هیچ مشکلی و درد ندارم.در mri سایدگی مفصل دارم یک بارم prpتزریق داشتم به نظر شما prpتاثیر داره یا نه
    1. تصویر کاربر محسن سه شنبه ۲۱ شهریور ۲( 8 ماه پیش)
      سلام خسته نباشید زانو هردو پاهام موقع خم وراست صدای تق تق میده و الان مدتی هست که موقع نشستن و برخاستن درد میگیره اما تو راه رفتن هیچ مشکلی و درد ندارم.در mri سایدگی مفصل دارم یک بارم prpتزریق داشتم به نظر شما prpتاثیر داره یا نه
    2. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۷ مهر ۲( 7 ماه پیش)

      نه اثر نداره 

      فیزیوتراپی و تمرین و کاهش وزن 

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر یوسف دوشنبه ۱۷ مهر ۲( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 67 مشاهده پرسش
    درد پشت پاشنه دارم..عکس میفرستم خدمتتون
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۷ مهر ۲( 7 ماه پیش)

      تصویری دریافت نکردم 

      فیزیوتراپی با شاک ویو قدم اول درمانتون هست

  • تصویر کاربر Iman دوشنبه ۱۷ مهر ۲( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 94 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید من حدودا دوماهه عمل کردم رباطم کامل پاره شده بود و مینیکس داخلی و خارجیم هم همینطور قبل از عمل فیزیوتراپی انجام دادم دامنه حرکتی پام کامل شده بود تقریبا اما بعد از عمل با کلی ورزش و ۳۰ جلسه فیزیو تراپی البته بعد از هفته سوم فیزوتراپیو شروع کردم الان پام کامل صاف نمیشه و خمش تو زاویه ۱۱۰ مونده
    دکتر چکار کنم همه ورزشارو انجام دادم حتی کیسه برنج میندازم رو پاهام ولی هنوز پام کاملا صاف نمیشه هفته ای ۳ بارم میرم استخر
    با دکتر خودمم صحبت کردم جواب واضحی نداد و گفت باید تمرین کنی احتمال داره دوباره عمل بخواد؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۷ مهر ۲( 7 ماه پیش)

      صاف نشدن زانو علامت خوبی نیست ولی با جدیت تمرین کنید سعی کنید به جای گذاشتن کیسه برنج و تمرینات پر فشار و دردناک بدون لنگش راه برین و مخصوصا روی سطح با شیب ملایم 

  • تصویر کاربر ندا دوشنبه ۱۷ مهر ۲( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 113 مشاهده پرسش
    اقای دکتر گرامی
    از بهمن ماه گذشته با درد مچ پا به پزشک مراجعه کردم
    تشخیص بورسیت پاشنه اشیل بود که داخل هر دو پا کورتون تزریق شد ،
    کفش لژ دار توصیه کردن بپوشم و فیزیوتراپی
    همه این کارها انجام شد
    مجدد بعد از عید درد مچ پا شروع شد ایشون پیشنهاد MRI دادن ( که فرستادم خدمتتون ) و بعد از مراجعه گفتن بورسیت بهتر شده اما مشکل OCD - استئوکندریت دیسکان هست و باید اتروسکوپی انجام بشه
    پیشنهاد دادن اگر بخوام میتونن بورسیت رو هم همزمان جراحی کنن یا اینکه اصلا به اون کاری نداشته باشیم و فقط اتروسکوپی جهت OCD انجام بشه
    قد : ۱۷۰
    وزن : ۷۲
    سن : ۴۵
    1. تصویر کاربر ندا سه شنبه ۲۱ شهریور ۲( 8 ماه پیش)
      اقای دکتر گرامی منتظر پاسخ شما هستم 🙏🏻🌱
    2. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۷ مهر ۲( 7 ماه پیش)

      تصویری دریافت نکردم لطف بفرمایید دوباره ارسال کنید 

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر جمالی دوشنبه ۱۷ مهر ۲( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 81 مشاهده پرسش
    با سلام. بنده بدلیل بیماری فلج اطفال؛ عظه دو پایم بسیار ضعیف است به حدی که گویا تاندو در مچ پا ندارم لذا نمی توانم روی پنجه خود را بلند کنم. به این ترتیب فشاری که به پای سالم وارد میشه بسیار زیاد بوده و پای سالمم را بیمار کرده. . تقاضای راهنمایی می کنم. با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۷ مهر ۲( 7 ماه پیش)

      باید معاینه بشین 

      خوب می دونید که حجم اون عضله هرگز نرمال نمی شه 

  • تصویر کاربر ناهید پنجشنبه ۱۶ شهریور ۲( 8 ماه پیش) تعداد بازدید: 115 مشاهده پرسش
    مدتیه دست راستم قسمت بازو شدید درد دارم جوریکه درد به قسمت جلو پایین گردنم کشیده میشه با خوردن دارو مسکن وداروهای دیگه برا درد استخوان هیچ اثری ندارد یکسال پبش عکس گرفتم گفتن ساییدگی مهره گردن دارم الانم تو نوبت ام ار ای هستم میخاستم بدونم از گردنم هست یا ممکنه چیز دیگه باشه در ضمن قسمت ارنج به پایین همون دست راستم اصلا دردی ندارم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۱۶ شهریور ۲( 8 ماه پیش)

      می تونه مال گردن باشه به احتمالزیاد و با احتمال کمتر مربوط به شانه

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر خدیجه یکشنبه ۶ مهر ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 231 مشاهده پرسش
    باسلام
    من وهمسرم دریک روز وساعت پشت سرهم می خواهیم ویزیت شویم
    من مشکل خارپاشنه دارم که یکبار سال گذشته تزریق انجام دادم.
    همسرم براثرتصادف مچ وپاشنه ش آسیب دید وعمل هم کرد ولی هم ورم داره وهم درد
    چاره کاردست شماست دکتر عزیز
    می تونیم دریک ساعت هردومزاحم بشیم وویزیت شیم؟؟؟!!!
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۶ مهر ۹۹( 3 سال پیش)

      درود

      بله حتما 

      اينترنتى نوبت بگيريد و تشريف بياريد

      با احترام

  • تصویر کاربر بنیامین شنبه ۱۵ شهریور ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 231 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر عزیز
    من سه روز بعد بازی فوتسال دچار کمی درد ومحدودیت حرکتی در قسمت مچ پا شدم وبه سه متخصص ارتوپد مراجعه کردم وگفتن ocdتالوس هست وباید جراحی بشی ویکیشون گفت اتل ببندالان حدود ۵هفته گذشته و من دردی ندارم میخواستم راهنمایینم کنید
    عکس اول خودکار
    عکس دوم بعداز استراحت حدود ۴هفته
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۱۵ شهریور ۹۹( 3 سال پیش)

      درود

       بايد سى تى اسپيرال و ام آر آى انجام بدين .و از نظر ناپايدارى مچ پا معاينه بشين

      با احترام

  • تصویر کاربر مهدیه دوشنبه ۲۰ مرداد ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 239 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    آقای دکتر من ۴ ماه پیش زمین خوردم و رباط مچ پام پاره شده و اینطوری که ام آر آی نشون داده دوتا پارگی بخشی و یه دونه کامل اتفاق افتاده.۴ هفته گچ بود و دو هفته آتل.
    خواستم بدونم با لیزر پرتوان یا کم توان خوب میشه یا باید عمل بشه؟ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۰ مرداد ۹۹( 3 سال پیش)

      درود

      بستگى داره به اين كه در معاينه ناپايدارى مكانيكال داشته باشيد يا نه 

      نهايتا تا دو ماه ديگه مى تونيد روش هاى غير جراحى مثل فيزيوتراپى با ليزر رو ادامه بدين ولى توصيه من اينه كه قبلش از نظر ناپايدارى معاينه بشين

      با احترام

  • تصویر کاربر Benyamin چهارشنبه ۱۵ مرداد ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 290 مشاهده پرسش
    سلام خدمت آقای دکترعزیز
    آقای دکتر مشکل مچ پا با آرتروسکوپی با پین جذبی حل میشه؟ یا باید پیوندغضروف انجام شود
    ممنون از راهنماییتون
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۱۵ مرداد ۹۹( 3 سال پیش)

      درود

      ضايعه قديمى است و اصلا نبايد به دنبال فيكس كردن با پين يا هر وسيله ديگه رفت

      اون قطعه بايد برداشته بشه و كف ضايعه سوراخ سوراخ بشه ( آرتروسكوپيك)

      با احترام

  • تصویر کاربر وحيد چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 233 مشاهده پرسش
    سلام آقاي دكتر نشد تمام تصاوير رو بفرستم كاش واتساپ مي شد واستون ميفرستادم، تشكر فراوان از اينكه وقت گذاشتيد ارادتمندم .
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۹( 3 سال پیش)

      درود

      لطفا به شماره ٠٩١٢٩٦٤٣٨٠٧ منشى من واتساپ بفرماييد و مختصرى از شرح حال رو هم براشون بفرستيد

      با احترام

  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۱۵ تیر ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 272 مشاهده پرسش
    سلام من حدودا درد در ناحیه مچ پای راست بود یک مدت قرض غضروف ساز خوردم اثری نداشت ویکباره درد در غضروف مچ پام زباد دکتر گفت التهاب داره پات فیزیوتراپی میزم ولی فرقی نکردم لطفا راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۱۵ تیر ۹۹( 3 سال پیش)

      درود

      بايد معاينه و بررسى و احتمالا ام آر آى انجام بشه

      با احترام

  • تصویر کاربر کیوان چهارشنبه ۷ خرداد ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 238 مشاهده پرسش
    سلام جناب اقای دکتر
    کف پای چپم از ارتفاع 1/5متر افتادم و تو عکس رادیولوژی شکستگی رو نشون داده اقای دکتر راه درمانی هست برام ؟ من از شمال استان گیلان هستم ایا میشه دوباره رو پام بمونم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۳ خرداد ۹۹( 3 سال پیش)

      درود

      بايد تصاوير راديولوژى و سى تى رو ببينم

      با احترام

    2. تصویر کاربر کیوان دوشنبه ۵ خرداد ۹۹( 3 سال پیش)
      سلام و عرض ادب مجدد اقای دکتر
      عکس رادیولوژی رو براتون فرستادم و اینکه پام رو کچ گرفتن
    3. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۵ خرداد ۹۹( 3 سال پیش)

      درود

      پاشنتون شكسته و حتما بايد سى تى اسپيرال هم انجام بدين و به نظرم عمل جراحى لازمه

      با احترام

    4. تصویر کاربر کیوان سه شنبه ۶ خرداد ۹۹( 3 سال پیش)
      با احترام جناب اقای دکتر
      با عمل جراحی مشکل حل میشه یا به زمان نیاز داره ؟درصد احتمال خوب شدن و نشدن چقدره؟
      ((بینهایت سپاس گذارم بابت وقتی که میزارید))
    5. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۷ خرداد ۹۹( 3 سال پیش)

      درود

      قطعا زمان مى بره 

      بايد زودتر سى تى و براى جراحى اقدام كنيد

      با احترام

    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر Roz جمعه ۲ خرداد ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 224 مشاهده پرسش
    دوستم به علت مقدار کمی نقرس و کبد چرب پاشید اوریک پای سمت چپ ورم کرده دردم داره چکار باید کرد
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲ خرداد ۹۹( 3 سال پیش)

      درود

      فعلا شياف ايندومتاسين هر دوازده ساعت استفاده كنن و مايعات فراوان بنوشند

      با احترام

  • تصویر کاربر احمدرضا سه شنبه ۲۳ اردیبهشت ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 229 مشاهده پرسش
    سلام. وقت شما بخیر. ممنون از فرصتی که به اینجانب داداید. 3 سال پیش تصادف کردم که منجر به شکستگی ساق پا شد. میل گذاری انجام شد . اما به از گذشت این مدت مچ پام هنوز درد میکنه به شکلی که نمی توانم بار زیاد روی پام بیندازم .و مچ پایم کمی انحراف به سمت داخل پیدا کرده است. سوالم اینه که علت انحراف مچ پام چیه؟ وچرا هنوز درد پام قطع نمیشه؟ آیا با خارج کردن میل درد پام خوب میشه؟ در ضمن روی پام که می ایستم به صورت تکی قادر نیستم پاشنه پایم را بلند کنم ودرد وحشتناکی در پایم ایجاد می شود.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۲۳ اردیبهشت ۹۹( 4 سال پیش)

      درود

      بايد تصوير راديوگرافى رو مى فرستاديد تا ببينم انحراف به چه صورته

      با خارج كردن ميله انحراف مچ اصلاح نمى شه و در مورد درد بايد بگم كه تا علت دقيقش معلوم نشده نمى شه مطمئن بود كه با خارج كردن ميله بهبود پيدا كنه

      با احترام

  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 235 مشاهده پرسش
    بچه سه ساله دارم کف پاهاش صاف میباشد بخاطر این مچ پاها کج شده
    نظر دکتر ارتوپد کفش طبی وزمان رو ملاک برخوب شدن پاها قرار داده
    ولی دکتر کاردرمانی نپوشیدن کفش ها وکارهای کاردرمانی رو پیشنهاد داده
    لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۹( 4 سال پیش)

      درود

      در این سن درمان لازم نیست

      کفی و کفش و کاردرمانی هیچکدوم در شکل پا اثری نداره و اگر بخواد اصلاح بشه خود به خود می شه و اگر نخواد نمی شه .بعد از چهار سالگی اگر درد یا خستگی پذیری زودرس داشته باشه یا به مرور تشدید بشه درمان با کفی شروع می شه

      اگر هم صافی باقی بمونه لزوما درمان لازم نداره

      با احترام

درحال دریافت اطلاعات
تماس با ما

با ما در تماس باشید

آدرس مطب

شریعتی پایین تر از مترو قلهک ساختمان خانه درسا طبقه ۵ واحد ۱۷

ساعات کار مطب

شنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۶ الی ۱۹

دکتر نادری