منو

 عمل جراحی آرتروسکوپی مچ پا چگونه انجام می شود ؟

آرتروسکوپی مچ پا یک روش جراحی است که جراح از آن برای مشاهده، تشخیص و درمان مشکلات داخل مفصل استفاده می کند. در ادامه با این روش درمانی بیشتر آشنا می شوید.

کلمه آرتروسکوپی از دو کلمه یونانی آرترو به معنی مفصل و  اسکوپی به معنای نگاه کردن تشکیل می شود. این اصطلاح به طور تحت اللفظی به معنی نگاه کردن به داخل مفصل است.

آرتروسکوپی مچ پا یک فرایند جراحی است که در آن با استفاده از دوربین های فایبراپتیک (فیبر نوری) و ابزارهای جراحی از طریق برش های کوچکی، درون و اطراف مچ پا جراحی می شوند. آرتروسکوپی مچ پا با هدف ارزیابی جراحی و درمان طیفی از مشکلات مچ پا انجام می شود. جراحی آرتروسکوپیک می تواند نسبت به جراحی سنتی و باز، زمان بهبودی کوتاه تری داشته باشد.

بهترین مسکن برای درد مچ پا

در صورتی که فرد در اثر صدمه غضروف یا شکستگی استخوان، خرده هایی در مچ پای خود داشته باشد ممکن است به انجام آرتروسکوپی مچ پا نیازمند باشد. همچنین، در صورتی که در اثر پیچ خوردگی شدید مچ پا آسیبی به رباط رسیده باشد، جراح ارتوپد می تواند انجام آرتروسکوپی را برای ارزیابی وسعت آسیب و احتمالا ترمیم آن انتخاب کند. برای برخی افراد، انجام آرتروسکوپی به معنای بهبودی سریع تر، جای زخمی کمتر و داشتن عوارضی کمتر نسبت به جراحی باز می باشد.

عمل آرتروسکوپی مچ پا

آرتروسکوپی مچ پا چیست؟

آرتروسکوپی می تواند برای تشخیص و درمان اختلالات مختلف مچ پا استفاده شود. لیست مشکلاتی که می توانند به وسیله این تکنولوژی درمان شوند، دائما در حال رشد بوده و شامل موارد زیر می شود:

آرتروسکوپی مفصل مچ پا برای درمان آرتریت

عمل خشک کردن مچ پا یا ثابت سازی (فیوژن) مچ پا یک گزینه درمانی مناسب برای بسیاری از بیماران مبتلا به مراحل آخر آرتریت مچ پا است. آرتروسکوپی مچ پا روشی با کمترین سطح تهاجم را برای انجام ثابت سازی مچ پا ارائه می دهد. نتایج این فرایند می توانند هم سطح یا بهتر از تکنیک های باز باشند.

شکستگی های مچ پا

آرتروسکوپی مچ پا می تواند همراه با تکنیک های ترمیم شکستگی انجام شود. این کار می تواند به کسب اطمینان از درست روی هم قرار گرفتن استخوان و غضروف کمک کند. همچنین، می توان در حین ترمیم شکستگی مچ پا از این روش استفاده کرد تا آسیب های غضروفی داخل مچ پا بررسی شوند.

مطلب مرتبط: انواع شکستگی قوزک پا و درمان آن

بی ثباتی مچ پا

رباط های مچ پا می توانند کشیده یا پاره شده و به احساس ناپایداری و بی ثباتی آن منجر شوند. این رباط ها می توانند به وسیله جراحی ترمیم شوند. تکنیک های آرتروسکوپیک می توانند یک گزینه درمانی برای این مشکل باشند.

مطلب مرتبط: علت خالی شدن مچ پا هنگام راه رفتن

گیر کردن قدامی مچ پا (بیماری مچ پای وزشکاران یا فوتبالیست ها)

گیر کردن مچ پا هنگامی اتفاق می افتد که جلوی مفصل مچ پا ملتهب می شود. علائم این وضعیت شامل درد و تورم مچ پا می شوند. این شرایط می تواند سبب محدود شدن توانایی خم شدن مچ پا به سمت بالا باشد. در این مورد بالا رفتن از نواحی شیب دار اغلب با درد همراه خواهد بود. در این اختلال امکان دارد در عکس های اشعه ایکس، استئوفیت یا خار استخوانی نیز دیده شود. آرتروسکوپی می تواند برای از بین بردن بافت های ملتهب و خار های استخوانی استفاده شود.

آرتروفیبروز

در این عارضه بافت اسکار (جای زخم) در درون مچ پا تشکیل می شود. این وضعیت می تواند سبب خشک شدن و دردناکی مفصل شود که به آن آرتروفیبروز نیز می گویند. آرتروسکوپی مچ پا می تواند برای شناسایی بافت اسکار و از بین بردن آن استفاده شود.

عفونت

عفونت موجود در فضای مفصلی را نمی توان فقط به وسیله آنتی بیوتیک ها درمان کرد. این وضعیت، اغلب نیازمند یک جراحی اورژانسی جهت شستشوی مفصل است که می تواند به وسیله آرتروسکوپی صورت گیرد.

اجسام سرگردان و آزاد

غضروف، استخوان و بافت اسکار می توانند به صورت آزادانه در مفصل شناور شده و اجسام آزاد را به وجود آورند. اجسام آزاد می توانند دردناک بوده و سبب ایجاد مشکلاتی مانند قفل کردن و درد یا صدا دادن پا شوند. می توان جهت یافتن و برداشتن اجسام آزاد از آرتروسکوپی مچ پا استفاده کرد.

بیماری OCD مچ پا (ضایعات استئوکندرال)

نواحی آسیب دیده غضروف و استخوان هستند که در مفصل مچ پا وجود دارند. این نقص ها معمولا توسط آسیب های مچ پا مانند شکستگی ها و پیچ خوردگی ها به وجود می آیند. علائم رایج شامل درد مچ پا و تورم آن می شوند. تشخیص به وسیله ترکیبی از یک معاینه جسمانی و مطالعات تصویر برداری صورت می گیرد.

مطالعات تصویربردای می توانند تصاویر اشعه ایکس، ام آر آی و سی تی اسکن را در بر گیرند. این درمان به اندازه، موقعیت و پایداری نقص غضروفی بستگی دارد. علائم و فعالیت های بیمار نیز باید در نظر گرفته شوند. جراحی اغلب شامل برداشتن غضروف آسیب دیده و به وجود آوردن سوراخ های ریزی بر روی استخوان می شود که جهت بهبودی  و التیام آن ایجاد می شوند. علاوه بر آن، فرایند های پیوند استخوان و غضروف نیز می توانند انجام شوند.

مطلب مرتبط: ترمیم غضروف مچ پا از چه راه های امکان پذیر است؟

گیر کردن خلفی مچ پا

این وضعیت هنگامی اتفاق می افتد که بافت نرم در پشت مچ پا ملتهب می شود. نشانه رفتن مچ پا به سمت پایین می تواند دردناک باشد. این سندرم ناشی از استفاده زیاد، اغلب در رقصنده ها و ورزشکاران حرفه ای بروز می کند. همچنین، این عارضه می تواند با یک زائده استخوانی به نام اوس تریگونوم در ارتباط باشد. می توان بافت دارای مشکل را به وسیله آرتروسکوپی از بین برد.

سینوویت

بافت نرم و پوشاننده مفصل مچ پا (بافت سینوویال) می تواند ملتهب شده و سبب ایجاد درد و تورم شود. این عارضه می تواند در اثر آسیب و استفاده بیش از حد به وجود آید. آرتریت التهابی (آرتریت روماتوئید) و استئوآرتریت نیز می توانند سبب ایجاد سینوویت شوند. آرتروسکوپی مچ پا می تواند برای از بین بردن بافت ملتهبی استفاده شود که به درمان های غیر جراحی جوابگو نیست.

علائم ناشناخته مچ پا

گاهی اوقات بیماران به علائمی دچار می شوند که نمی توان آن ها را به وسیله دیگر تکنیک های تشخیصی توضیح داد. آرتروسکوپی این فرصت را فراهم می کند تا بتوان به صورت مستقیم درون مفصل را مشاهده کرد. سپس جراح می تواند مشکلاتی را شناسایی کند که می توانند به وسیله جراحی درمان شوند.

آرتروسکوپی مچ پا

جراحی به کمک آرتروسکوپی

❇ ترمیم تاندون های شانه

❇ ترمیم یا برداشتنی منیسک پاره شده

❇ بازسازی رباط صلیبی زانو

❇ برداشتن لایه داخلی ملتهب مفصل زانو، شانه ، آرنج، مچ پا، مچ دست

❇ آزاد کردن تونل کارپال

عمل پارگی رباط مچ پا

❇ خارج کردن قطعات غضروفی یا استخانی داخل متصل زانو، شانه، آرنج، مچ پا، مچ دست

شش مفصلی که بیش از سایر مفاصل تحت جراحی آرتروسکوپی قرار می گیرند عبارتند از زانو، شانه، آرنج، مچ پا، هیپ و معضل ران و مچ دست.

در اینجا درباره آرتروسکوپی زانو بیشتر بخوانید: مراقبت های بعد از عمل آرتروسکوپی زانو

مراحل عمل جراحی آرتروسکوپی مچ پا

گرچه  در عمل جراحی ارتروسکوپی بهبود آسان تر از عمل باز است، باز هم نیاز به استفاده از بیهوشی، بی حسی و تجهیزات خاص در اتاق عمل بیمارستان یا مراکز درمانی سرپایی دارد. بسته به محل مفصل و مشکل احتمالی آن ممکن است بیهوشی عمومی یا بی حسی نخاعی استفاده شود.

یک برش کوچک به اندازه جا دکمه برای وارد کردن آرتروسکوپ داده می شود. ممکن است نیاز به یک یا چند برش کوچک دیگر برای دیدن سایر قسمت های مفصل یا وارد کردن سایر ابزارها باشد.

در صورت نیاز به جراحی اصلاحی و ترمیمی این کار با وسایل مخصوصی که از طریق برش های دیگر وارد مفصل می شوند، انجام می شود. در ابتدا آرتروسکوپی صرفاً یک وسیله تشخیص برای تعیین  مناسب ترین روش درمانی باز  بود. با تولید ابزار بهتر و پیشرفت تکنیک های جراحی، بسیاری از جراحی ها را می توان به صورت آرتروسکوپی انجام داد.

مثلا اکثر پارگی های منیسک زانو را می توان با جراحی آرتروسکوپی درمان کرد. پس از جراحی آرتروسکوپی به شما توصیه هایی برای مراقبت از برش های پوستی، فعالیت هایی که نباید انجام بدهید و تمریناتی که برای بهبود باید انجام بدهید، می شود.

در ویزیت پس از جراحی برای پیگیری، جراح برش ها را نگاه می کند، در زمان مناسب بخیه های شما را می کشد و برنامه بازتوانی شما را گوشزد می کند.

میزان جراحی مورد نیاز و زمان لازم برای بهبود پس از آن بستگی به پیچیدگی مشکل شما دارد. گاهی حین جراحی آرتروسکوپی، جراح درمی یابد که صدمه یا بیماری را نمی توان به تنهایی با آرتروسکوپی درمان کرد. جراحی وسیع و باز ممکن است در این حالت و در حالی که شما هنوز بیهوش / بی حس هستید انجام شود یا به زمان دیگری موکول شود تا مسأله با شما در میان گذاشته شود.

عوارض احتمالی آرتروسکوپی

گرچه عوارض ناشایع هستند، گاهی حین یا به دنبال آرتروسکوپی به وجود می آیند. عفونت، لخته شدن خون داخل سیاهرگ، تورم بیش از حد یا خونریزی، آسیب به عروق خونی یا اعصاب و شکستن ابزار جراحی داخل مفصل، شایع ترین عوارض هستند ولی بسیار کمتر از یک درصد کل جراحی های آرتروسکوپی روی می دهند.

مزایای عمل جراحی آرتروسکوپی 

گرچه عمل آرتروسکوپی به دلیل آن که برای درمان ورزشکاران و قهرمانان معروف با موفقیت انجام شد، در بین عموم نیز مورد توجه قرار گرفت, یک روش بسیار ارزشمند برای کلیه بیماران ارتوپدی است و معمولا برای بیمار نیز آسان تر از جراحی باز می باشد. اکثر بیماران در مراکز درمانی سرپایی تحت عمل جراحی آرتروسکوپی قرار می گیرند و پس از چند ساعت به منزل خود برمی گردند.

دوره نقاهت جراحی مچ پا

برش های کوچک پس از چند روز بهبود می یابند. گرچه این برش ها کوچک و درد داخل مفصل به دنبال آرتروسکوپی اندک است, چندین هفته طول می کشد تا مفصل بهبود کامل یابد. برای تسریع بهبود مفصل و محافظت آن برای عملکرد آینده، یک برنامه  فعالیت و بازتوانی خاص به شما توصیه خواهد شد.

به طور معمول، بیمار ظرف چند روز به مدرسه یا محل کار خود بازمی گردد یا فعالیت های روزمره خود را از سر می گیرد. ورزشکاران و آنهایی که وضعیت جسمی خوبی دارند در بعضی موارد و طی چند هفته به فعالیت های ورزشی خود باز می گردند. به یاد داشته باشید که افرادی که آرتروسکوپی می شوند ممکن است تشخیص های متفاوتی قبل از عمل داشته باشند، بنابراین درمان آرتروسکوپی هر فرد، منحصر به همان فرد است و زمان لازم برای بهبود نیز بر همین اساس منحصر به فرد است.

موارد منع آرتروسکوپی مچ پا

آرتروسکوپی برای برخی بیماران روش مناسبی نیست. ممکن است عمل جراحی شستشوی آرتروسکوپی برای بیماران مبتلا به التهاب شدید در مفصل مچ پا مزیتی نداشته باشد. همچنین، امکان دارد این روش برای بیماران مبتلا به عفونت های فعال  استخوان یا دیگر مشکلات پزشکی مناسب نباشد. اصلاح دفورمیته های شدید مچ پا با عمل جراحی آرتروسکوپی امکانپذیر نیست.

چه مدت بعد از آرتروسکوپی مچ پا می توانم راه بروم؟

زخم ها ۲ هفته طول می کشد تا درمان شوند. یک برنامه توانبخشی برای بهبود سریع عملکرد طبیعی مفصل توصیه می شود. شما می توانید پس از عمل به محض اینکه احساس راحتی کردید، پیاده روی کنید که معمولاً در عرض چند ساعت بعد از فرآیند است.

 

دکتر غلامرضا نادری 

متخصص ارتوپد ، آرتروسکوپی ، آرتروپلاستی و فلوشیپ جراحی مچ پا در تهران

فهرست مطالب
  • تصویر کاربر علیرضا شنبه ۳۰ اردیبهشت ۲( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 95 مشاهده پرسش
    مچ پای سمت چپم چند ماهه که درد میکنه به طوری که نمیتونستم به پنجه پام فشار بیارم و باعث درد در پاشنه پام شد، بعد از تزریق به پاشنه پا مشکل پاشنه حل شد ولی هنوز مچ پام درد میکنه که mri گرفتم که ببینم چیه مشکل و ریپورتشو خدمت شما فرستادم . ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۳۰ اردیبهشت ۲( 11 ماه پیش)

      باید حتما معاینه بشین ممکنه جراحی لازم باشه

  • تصویر کاربر فاطمه شنبه ۳۰ اردیبهشت ۲( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 97 مشاهده پرسش
    با سلام آقای دکتر وقتتون بخیر
    من سه هفته پیش مچ پام پیچ خورد یک پزشک داخلی برام دو هفته گچ گرفت بعد از باز کردن گچ رفتم mri گفتند که یک پارگی عصبانی تو مچ پام هست که هنوز ترمیم نشده درد شدیدی دارم و نمیتونم روش راه بروم و ناحیه مچم دچار خونمردگی شده
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۳۰ اردیبهشت ۲( 11 ماه پیش)

      نیاز به معاینه هست حتما

      فعلا فیزیوتراپی رو شروع کنید

  • تصویر کاربر amini شنبه ۳۰ اردیبهشت ۲( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 102 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وققتون بخیر
    من 4 ام اردیبهشت پای چپم به داخل پیچ خورد و توی سی تی که انجام دادم پزشک ارتوپد تشخیص دادن که سینه داخلی پام ترک برداشته و گفتن 4 هفته توی گچ باشه. میخواستم بدونم می تونم گچ پا رو 5 روز زودتر باز کنم؟ با این توضیح که الان قادرم با یک عصا راه برم و مقداری وزنم رو روی پام بندازم. فقط زمانی که فشار استخوان ترک خورده به گچ زیاد میشه، اندکی احساس درد دارم.
    البته دکتر گفتن به عکس گرفتن مجدد نیازی ندارم. آیا این حرف درسته؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۳۰ اردیبهشت ۲( 11 ماه پیش)

      لطفا تصویر رادیوگرافی بفرستید!

  • تصویر کاربر فاطمه شنبه ۲۳ اردیبهشت ۲( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 105 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر ، خدا قوت ، دختر ۲۱ ماهه من از زمانی که تونست بلند شه روی پنجه راه رفت و از عید ۱۴۰۲ وقتی تونست مستقل راه بره همچنان روی پنجه راه می ره و کفش توی پاش نمی مونه همه بهم می گن تا دو سالگی خوب میشه ولی چند نفر گفتن باید عمل بشه کوتاهی آشیل داره
    به نظر شما من باید چکار کنم ؟؟ تا کی می تونم عقب بندازم عمل رو ؟؟ اصلا نیاز به عمل داره ؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۳ اردیبهشت ۲( 11 ماه پیش)

      فعلا نیاز  به کاری نداره و جراحی فوریت نذاره

  • تصویر کاربر امیرمحمد شنبه ۲۳ اردیبهشت ۲( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 99 مشاهده پرسش
    با سلام، پسرم ۱۱ سالشه، قدش ۱۳۰ هست، دکتر بعد از ازمایشات مختلف تزریق هورمون رشد تجویز کرده است. میخواستم بپرسم تزریق هورمون رشد چه عوارضی خواهد داشت؟؟!!
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۳ اردیبهشت ۲( 11 ماه پیش)

      اگر تشخیص دادن که کمبود وجود داره عارضه نخواهد داشت

  • تصویر کاربر ندارم شنبه ۲۳ اردیبهشت ۲( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 135 مشاهده پرسش
    بنده ۶سال پیش به دلیل نامعلوم استخوان تالوس مچ پای چپ عمل دریلینگ کردم و هنوز درد زیاد دارد آیا بیام حضورتان امکان سلامتی ویا موفقیت وجود دارد از استان بوشهر ۴۵ساله هستم این هم آخرین و جدیدترین عکسشه خواهش میکنم جواب کامل بدید و دفعه قبل پاسختون ناقص بود
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۳ اردیبهشت ۲( 11 ماه پیش)

      ام آر آی و سی تی اسپیرال هم انجام بدین و تشریف بیارید

  • تصویر کاربر شیلا شنبه ۲۳ اردیبهشت ۲( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 118 مشاهده پرسش
    سلام 8ماه پیش مچ پایم پیچ خوردپزشکان شهرم گفتندکشیدگی تاندون است گچ نمی‌خواهد، زمستان مچ پایم به پایین بشدت یخ می‌کرد، ام آرای انجام دادم گفتندتاندون پاره شده، هنوز درد دارم البته موقع استراحت نه ولی اگه فعالیت بیشترباشه دردش ازاول تکرارمیشه، ایاعمل لازمه، اگرعمل نکنم عوارضی نداره، چه تزریقی خوبه
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۳ اردیبهشت ۲( 11 ماه پیش)

      باید معاینه بشین و بعد تصمیم بگیریم

      اگر واقعا عمل بخواد عمل نکردن باعث بدتر شدنتون می شه

  • تصویر کاربر علیرضا شنبه ۲۳ اردیبهشت ۲( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 125 مشاهده پرسش
    سلام و وقت بخیر. من دخترم ۱۰ سالش هست و از سنی به بعد ۲ تا انگشت سوم و چهارم پا سمت چپ و ۲ تا انگشت سوم و چهارم یک دست رشد کافی نداشته و نسبت به بقیه انگشتان رشد کافی نداره . لطفا راهنمایی بفرمائید چیکار باید بکنم .
    خیلی ممنون و تشکر فراوان از شما
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۳ اردیبهشت ۲( 11 ماه پیش)

      من توصیه می کنم حتما با یک همکار جراح دست مشورت کنید

      تاکید بنده آقای دکتر فرید نجد مظهر هستن دربیمارستان شفا یحیاییان

  • تصویر کاربر حمیده شنبه ۲۳ اردیبهشت ۲( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 79 مشاهده پرسش
    با سلام
    ده روز پیش شکستگی مورب متاتارس پنجم پای سمت چپ را داشتم خانم ۵۰ ساله هستم با توجه به اینکه دیسک کنر دارم و مینیسک پای سمت راستم نیز پارگی جزیی دارد و فیزیوتراپی شده ایا این متاتارس پنجم احتیاج به عمل جراحی دارد یا خودش در گچ جوش میخورد
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۳ اردیبهشت ۲( 11 ماه پیش)

      لطف کنید تصویر رادیوگرافی بفرستید

  • تصویر کاربر ابوالفضل شنبه ۲۳ اردیبهشت ۲( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 105 مشاهده پرسش
    درود بر شما
    ٨ماه پيش مچ پام به سمت خارج چرخيد عكس گرفتم دكتر گفت قوزك خارجي شكسته و با گچ خوب ميشه ٧٠ روز تو گچ بود بعد از در اوردن گچ در داخل مفصل درد داشتم ام ار اي كردم گفتن غضروف تالوس سياه شده و يك دكتر ديگه گفت سندسموز هم مشكل داري
    الان با گذشت ٨ماه بهترين راه كار چيه
    ايا با گذشت زمان و استراحت خوب ميشه
    ايا غضروف تالوس به خودي خود خوب ميشه
    با احترام و سپاس از شما
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۳ اردیبهشت ۲( 11 ماه پیش)

      برای اظهار نظر لازمه معاینه بشین و سی تی اسپیرال و ام آر آی انجام بدین 

      به احتمال بسیار جراحی لازم خواهد بود

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر نازنین دوشنبه ۲۴ اردیبهشت ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 1971 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید من دختر ۱۸ ساله ای هستم که توان مالی نداریم برای در اوردن پلاتین مچ پا و کمرم میخواستم بدونم هزینه در اوردن پلاتین مچ پا فقط چقدر اس یا اگه در بیارم میتونم مثل قبل دوباره راه بروم یا بدوم؟؟؟ میشه راهنماییم کنید ممنون میشم با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۴ اردیبهشت ۹۷( 5 سال پیش)
      درود
      لطفا تصوير راديوگرافى هاتون رو ارسال بفرماييد
      با احترام
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۲ اردیبهشت ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 277 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید.
    بنده به علت کاری که دارم در روز حدود ۱۲ ساعت سر پا هستم و راه میروم.مدتیه که پا درد بسیار بدی گرفتم.مخصوصا قسمت پاشنه پا .که پای سمت چپم بیشتر درد دارد.
    انگشت شصت پام رو وقتی تکون میدم کف پام‌انگار کشیده میشه و درد میگیره.خواستم ببینم شما پیشنهادی دارید مثلا برای استفاده از کفش یا دمپایی مناسب .
    ممنونم از شما
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۲ اردیبهشت ۹۷( 5 سال پیش)
      درود
      به احتمال زياد فاشئيت پلانتار داريد كه مطلب مفصلى تحت عنوان خار پاشنه در همين وبسايت در موردش وجود داره
      بهتره براتون كفى تجويز بشه به همراه تمرينات كششى
      با احترام
  • تصویر کاربر ناهيد شنبه ۲۲ اردیبهشت ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 306 مشاهده پرسش
    با سلام
    روش درمان كيست در مفصل مچ پا چيست ؟
    سياه شدگي غضروف مچ پا قابل درمان است ؟
    ايا رباط و عصبها هم درگير ميشوند ؟
    هزينه ارتروسكوپي براي درمان ؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۲ اردیبهشت ۹۷( 5 سال پیش)
      درود
      بايد دقيقا بفرماييد كيست كجاى مچ پا
      سياه شدن رو هم بايد وسعت و محلش رو بدونم
      درگيرى همزمان رباط يا تاندون و به احتمال كمتر عصب هم محتمل هست
      با احترام
  • تصویر کاربر عطیه جمعه ۲۱ اردیبهشت ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 336 مشاهده پرسش
    سلام . بازی والیبال بعد از پریدن و فرود مچ پای راستم به داخل چرخید و قوزک خارجی در رفت و طبق ام ار ای مقداری ادم در نسج ساب کوتانءوس در لترال مچ پا رویت شده است . سیگنال افزایش یافته در پرونءال لونگوس وبریوس بنفع تنوسینوویت میباشد .شواهد پارگی در تالوفیبولای قدامی مشاهده میشود درجاتی از کونتوزیون در استخوان تالوس قابل رویت است . مابع مفصلی افزایش یافته . این نتیجه ام ار ای بعد از دوهفته که پا تو گچ بود است . بعد 18روز دکتر پا رو از گچ در اورد و گفت اتل ببند . اما طبق فایل خون مردگی مشاهده میشه در دوطرف پاشنه . و گفت کم کم پا رو روزمین بزار و بعد از هفته دیگه برو فیزیوتراپی . الان 23 روز از اسیب میگذره پا رو رو زمین میزارم گاهی دور قوزک درد داره . تو زمان گچ پا اصلا زمین نزاشتم .
    حالا دکتری دیگر رفتم و گفتن گچ زود باز شده و باید دو هفته دیگه گچ بگیری و اتل فایده نداره . من معلم ورزش هستم و خواستم نظر شمارو بدونم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲۱ اردیبهشت ۹۷( 5 سال پیش)
      درود
      به نظر من با عصا در دست مخالف راه برين و كم كم وزن بگذاريد
      فيزيوتراپى شروع كنيد
      از يك مچ بند طبى آتل دار استفاده كنيد
      سه هفته بعد توسط يك ارتوپد مجددا ويزيت و به دقت معاينه بشين
      با احترام
  • تصویر کاربر عبدالله سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 286 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشبد خدمت دکتر
    حدود یه ماه پیش پام پیچ خورد رفتم دکتر اما دکتر گفت یه ضرب دیدگی ساده است و با دو هفته استراحت خوب میشی منم بعد دو هفته دیدم خوب نشدم رفت پیش شکسته بتد سنتی اون گفت که پات در رفته و گفت که برات جا انداختم و بعد یه هفته بازش کن اما باز پام درد میکنه میخواستم بدونم ایا بعد گذشت یه ماه درد طبیعیه یا نه بخصوص که در در ناحیه پشت پامه و یه کوچولو هم کبود شده
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۷( 5 سال پیش)
      درود
      يك ماه گذشته و وجود درد مخصوصا براى شما كه درمان اصولى نشدين بايد جدى تلقى بشه
      با احترام
  • تصویر کاربر داریوش شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 279 مشاهده پرسش
    با سلام صد روز پیش پاشنه و ماندم ها اسیب دیدن و حدود صد روز داخل گچ بود حالا که گچ را باز کردم زیر قوزک مثل یک تخم مرغ سفت شده چکار کنم بهبود یابد از ماساژ اب ولرم و نمک هم استفاده میکنم ممنون می شم راهنمایی یا تجویز دارو کنید با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۷( 5 سال پیش)
      درود
      راستش نمى دونم چه آسيب بوده كه صد روز! توى گچ بودين . مگر اين كه پاشنه شكسته بوده
      در هر حال بهتره عكس يا مدارك اگه داريد آپلود كنيد تا بتونم راهنماييتون كنم
      با احترام
  • تصویر کاربر م.ص جمعه ۱۴ اردیبهشت ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 271 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما
    آیا بیماری شارکو که منجر به تخریب مفصل در بیماردیابتی شده است .با جراحی قابل درمان است یا توصیه درمانی خاصی برای چنین بیماری وجود دارد. . باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۱۴ اردیبهشت ۹۷( 5 سال پیش)
      درود
      سوْال خوبى فرمودين
      در بسيارى از موارد درمان غير جراحى است ولى مواردى هم نياز به جراحى وجود داره
      وجود يا عدم وجود زخم،محل درگيرى و وضعيت عروقى اندام و نحوه كنترل قند خون در تصميم گيرى مهم هستند
      با احترام
  • تصویر کاربر مرتضي جمعه ۷ اردیبهشت ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 262 مشاهده پرسش
    با سلام در واليبال از پشت پاشنه تا درون ماهيچه پشت پا حالت برق گرفتگي داشتم و بي حس شد امكان اينكه عكس رو اينترنتي ببينيد و راهنمايي كنيد براي تشخيص وجود داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۷ اردیبهشت ۹۷( 6 سال پیش)
      درود
      مى تونيد همين جا عكس رو آپلود كنيد
  • تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۲۷ فروردین ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 421 مشاهده پرسش
    سلام هزینه عمل جراحی مچ پا حدودا چنده؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۷ فروردین ۹۷( 6 سال پیش)
      درود
      بستگى به نوع عمل و وسايل لازم و نوع بيمه داره
  • تصویر کاربر حامد یکشنبه ۲۶ فروردین ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 318 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر وقتتون بخیر ممنون که به سوالم پاسخ دادی.من بعد از عمل پشت پام به صورت افقی باز شد و مجدد تاندونم پاره شد که شما فرمودید باید ابتدا زخم خوب بشه و بعد بازسازی تاندون انجام بشه .من از شهرستان مزاحمتون میشم دکتر و الان در حال معالجه زخمم هستم.میخوام مزاحمتون بشم برای عمل فقط میخواستم ببینم هزینه عمل چقدره و ایا تو بیمارستانهای دولتی عمل می کنید ؟
    یک عکس براتن گطاشتم که سمت راست تصویر پام بعد از تخلیه عفونت و سمت راست سه روز بعد از معالجه هست و همچنان وکیوم به پام وصله.تاندونم هم داخل عکس مشخصه اقای دکتر
    ممنونم از اینکه وقت میذارید و جواب میدید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۲۶ فروردین ۹۷( 6 سال پیش)
      درود
      من بيمارستان دولتى كار نمى كنم
      هزينه ها بستگى به بيمه شما داره
      يا احترام
درحال دریافت اطلاعات
تماس با ما

با ما در تماس باشید

آدرس مطب

شریعتی پایین تر از مترو قلهک ساختمان خانه درسا طبقه ۵ واحد ۱۷

ساعات کار مطب

شنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۶ الی ۱۹

دکتر نادری