منو

آیا نقرس باعث مرگ می شود؟

نقرس نوعی رایج از التهاب مفاصل (آرتریت) است که سبب ایجاد درد شدید، تورم و سفتی در آن ها می شود. هرچند این بیماری به خودی خود مرگبار نیست اما خطرات و عوارض نقرس قابل توجه است. این بیماری معمولا مفصل انگشت شست پا را تحت تاثیر قرار می دهد. در این مقاله با بیماری نقرس پا و روش های درمان آن بیشتر آشنا می شویم.


حملات نقرس می توانند به سرعت ایجاد شده و در طول زمان به صورت مکرر اتفاق افتند. این بیماری بسیار دردناک بوده و به آرامی بافت های محل التهاب را تخریب می کند.

علاوه بر این موارد، نقرس با افزایش بروز بیماری های قلبی و متابولیک ارتباط داده شده است. این بیماری شایع ترین نوع التهاب مفاصل در مردان است. با اینکه احتمال ابتلا به این بیماری در مردان بیش از زنان است، اما زنان پس از یائسگی بیشتر مستعد ابتلا می شوند.

علائم نقرس چیست؟

علائم نقرس بدون هشدار قبلی، به صورت ناگهانی و اغلب در نیمه شب بروز می دهند. علامت اصلی نقرس درد مفصلی شدید است که گاه این درد بر روی پا احساس شده و با ناراحتی، التهاب و قرمزی همراه است.

با اینکه نقرس به صورت متداول مفصل بزرگ شست پا را تحت تاثیر قرار می دهد اما می تواند زانو، آرنج، مچ دست و انگشت ها را نیز مبتلا سازد. درد نقرس بسیار طاقت فرسا است.

آیا نقرس کشنده است؟

یک مطالعه جدید نشان داده افراد مبتلا به نقرس نسبت به افراد بدون نقرس ۲۵ درصد بیشتر در معرض مرگ زودرس هستند. یافته ها همچنین نشان می دهد که این میزان مرگ و میر در ۱۶ سال گذشته بر خلاف میزان مرگ و میر افراد مبتلا به آرتریت روماتوئید (RA) بهبود نیافته است.

عوارض نقرس

خطرات نقرس جدی است و عوارض نقرس می تواند بیماری های مزمنی مانند موارد زیر باشد:

۱. سنگ های کلیوی

در صورتی که کریستال های اورات در مجاری ادراری تجمع یابند، می توانند به سنگ های کلیوی تبدیل شوند.

۲. نقرس عود کننده

برخی افراد تنها یک حمله  نقرس را تجربه کرده اند. دیگر افراد بازگشت های مکرری از این بیماری را تجربه می کنند که به صورت تدریجی به مفاصل و بافت های اطراف آن ها آسیب می رساند.

حمله نقرس چقدر طول میکشد

حمله یک دوره نقرس معمولاً حدود ۳ روز با درمان و تا ۱۴ روز بدون درمان طول می کشد. در صورت عدم درمان، احتمال بیشتری وجود دارد که قسمت های جدید بیشتری داشته باشید و این می تواند منجر به بدتر شدن درد و حتی آسیب مفاصل شود.

تصاویر نقرس

تشخیص بیماری نقرس با سطح اسید اوریک

شباهت علائم نقرس به علائم بیماری های دیگر، تشخیص آن را دشوار می سازد. با اینکه هیپر اوریسمی (بالا بودن اوریک اسید خون) در اغلب افراد مبتلا به نقرس وجود دارد, امکان دارد سطح اسید اوریک خون در زمان حمله حاد نقرس نرمال یا کمتر از نرمال باشد. علاوه بر آن، اغلب افراد مبتلا به هیپر اوریسمی به نقرس مبتلا نمی شوند.

آزمایش مایع مفصلی یکی از آزمایش هایی است که پزشکان برای این بیماران انجام می دهند. در این آزمایش مقداری مایع به وسیله یک سوزن از مفصل آسیب دیده گرفته شده و از نظر داشتن کریستال های اورات بررسی می شود. از آنجایی که علائم عفونت های مفصلی به علائم نقرس شباهت دارند، پزشک می تواند در حین آزمایش مایع مفصلی وجود باکتری ها را نیز بررسی کند.

علاوه بر این موارد، پزشکان جهت سنجش میزان اوریک اسید خون انجام یک آزمایش خون را از بیمار درخواست خواهند کرد. با این حال، همانطور که در بالا نیز گفته شد، افرادی که سطح اوریک اسید خون آن ها بالا می باشد همواره به نقرس مبتلا نمی شوند. از طرف دیگر، برخی افراد بدون اینکه میزان اوریک اسید خونشان افزایش یابد به علائم نقرس مبتلا می شوند.

تصویر برداری اشعه ایکس قادر به تشخیص نقرس نیست اما می توان جهت رد احتمال وجود عوامل دیگر از آن استفاده کرد.

 

بیماری نقرس

آیا می دانستید عدم درمان نقرس می تواند زمینه ساز بیماری کیست پشت زانو در افراد شود؟

انواع بیماری نقرس

موارد زیر مراحل مختلف پیشرفت بیماری نقرس پا هستند.

✳️ هیپر اوریسمی بدون علامت

امکان دارد، میزان اوریک اسید خون یک فرد بالا برود اما فرد بدون علامت باشد. در این مرحله با اینکه کریستال های اورات در حال رسوب در بافت ها بوده و به آن ها آسیب خفیفی می رسانند اما نیازی به درمان نیست. به این افراد توصیه می شود که اقداماتی را جهت رفع هرگونه عامل احتمالی تجمع اوریک اسید انجام دهند.

✳️ نقرس حاد

این مرحله هنگامی اتفاق می افتد که کریستال های اورات به صورت ناگهانی رسوب کرده و سبب ایجاد التهاب و درد شدید شده اند. این حمله ناگهانی معمولا پس از گذشت ۳ تا ۱۰ روز فروکش می کند. گاهی اوقات حملات می توانند به وسیله وقایع استرس زا، مصرف دارو و الکل یا مصرف بیش از حد مواد پروتیینی یا آب و هوای سرد آغاز شوند.

✳️ وقفه نقرس

این مرحله بازه زمانی بین دو حمله نقرس حاد می باشد. امکان دارد، حملات بعدی ماه ها یا سال ها بعد بروز کنند. با این حال درصورت عدم درمان، با گذشت زمان مدت زمان پایداری این حملات بیشتر شده و به دفعات بیشتری بروز خواهند داد. در حین این بازه زمانی، کریستال های اورات بیشتری در بافت ها رسوب خواهند کرد.

✳️ نقرس مزمن به همراه توفوس

این مورد ناتوان کننده ترین نوع نقرس است. در این مرحله آسیب هایی دائمی به مفاصل و کلیه ها رسیده و بیمار از التهاب مزمن مفاصل رنج می برد. علاوه بر آن، بیمار در نواحی سرد تر بدن همانند مفاصل انگشتان به توفوس مبتلا می شود. رسیدن به این مرحله از نقرس مدت زمان طولانی (حدود ۱۰ سال) طول می کشد. بسیار نادر است که یک بیمار با وجود دریافت درمان مناسب به این مرحله از بیماری برسد.

✳️ نقرس کاذب

نقرس کاذب بیماری است که به آسانی با نقرس اشتباه گرفته می شود. علائم نقرس کاذب بسیار شبیه به علائم نقرس هستند. تفاوت عمده بین نقرس و نوع کاذب آن این است که در نوع کاذب مفاصل به جای کریستال های اورات به وسیله کریستال های فسفات کلسیم تحریک می شوند. نقرس کاذب نیازمند درمانی متفاوت با درمان نقرس است.

بیماری نقرس چگونه ایجاد می شود؟

نقرس در ابتدا به وسیله بالا رفتن اوریک اسید در خون یا هیپر اوریسمی ایجاد می شود. اوریک اسید هنگامی تولید می شود که پورین ها در بدن شکسته می شوند. پورین ها ترکیبات شیمیایی هستند که به مقادیر زیاد در برخی مواد غذایی از جمله گوشت، گوشت ماکیان و غذا های دریایی یافت می شوند.

به طور معمول، اوریک اسید در خون حل شده و به وسیله کلیه ها از بدن دفع می شود. در صورتی که اوریک اسید بیش از حد تولید شده و یا به اندازه کافی از بدن دفع نشود، در بدن تجمع یافته و کریستال هایی سوزنی شکل را تشکیل می دهد. این کریستال ها سبب ایجاد درد و التهاب در مفاصل و بافت های اطراف آن ها می شوند.

عوامل خطرساز در بیماری نقرس پا

چندین عامل وجود دارند که می توانند احتمال ابتلا به هیپر اوریسمی و در نتیجه نقرس را بالا ببرند. از جمله آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

سن و جنسیت: مردان نسبت به زنان اوریک اسید بیشتری تولید می کنند. با این حال، میزان اوریک اسید بدن زنان پس از یائسگی به مقدار اوریک اسید در بدن مردان نزدیک می شود.

ژنتیک: داشتن سابقه خانوادگی نقرس احتمال ابتلا به این بیماری را افزایش می دهد.

سبک زندگی: مصرف الکل در دفع اوریک اسید از بدن اختلال ایجاد می کند. مصرف یک رژیم غذایی سرشار از پورین نیز مقدار تولید اوریک اسید را در بدن افزایش می دهد.

قرار گیری در معرض سرب: قرار گرفتن به صورت مزمن در معرض سرب با برخی از موارد ابتلا به نقرس ارتباط داده شده است.

مصرف برخی دارو ها: برخی دارو ها می توانند میزان اوریک اسید خون را در بدن افزایش دهند. این دارو ها شامل برخی مدر ها (ادرار آور) و دارو های حاوی سالیسیلات می شوند.

وزن: داشتن اضافه وزن خطر ابتلا به نقرس را افزایش می دهد. دلیل آن نیز ساخت و ساز بیشتر سلول های بافت های بدن و تولید بیشتر اوریک اسید به عنوان یک محصول زائد از سوخت و ساز بدن است. همچنین، از آنجایی که سلول های چربی سیتوکین های پیش التهابی را تولید می کنند، مقادیر زیاد چربی سبب افزایش التهاب بدنی می شود.

عمل جراحی: جراحی یا آسیب نیز خطر ابتلا به نقرس را افزایش می دهد.

دیگر مشکلات سلامتی: نارسایی و دیگر مشکلات کلیوی می توانند توانایی بدن را در دفع موثر مواد زائد کاهش دهند که این وضعیت به افزایش مقدار اوریک اسید خون منجر می شود. دیگر بیماری های مرتبط با نقرس شامل فشار خون بالا، دیابت و کم کاری تیروئید می شوند.

درمان نقرس

درمان دائمی نقرس

اغلب موارد ابتلا به نقرس با مصرف دارو درمان می شوند. داروها می توانند برای درمان علائم حملات نقرس، پیشگیری از حملات بعدی و کاهش خطر ابتلا به عوارض این بیماری به کار گرفته شوند. از جمله عوارض نقرس می توان به سنگ های کلیوی و تشکیل توفوس اشاره کرد. توفوس ها توده هایی هستند که در اثر پیشرفت بیماری در اطراف مفاصل به وجود می آیند.

دارو هایی که معمولا برای این بیماری مصرف می شوند شامل دارو های ضد التهاب غیر استروئیدی (NSAIDs)، کلشیسین یا کورتیکو استروئید ها (کورتون) هستند. این داروها التهاب و درد نواحی مبتلا به نقرس را کاهش داده و اغلب به صورت خوراکی مصرف می شوند.

داروها می توانند سبب کاهش تولید اوریک اسید یا افزایش توانایی کلیه در دفع آن از بدن شوند. نمونه این دارو ها به ترتیب آلوپورینول و پروبنسید می باشند. حمله حاد نقرس در صورت عدم درمان ظرف ۱۲ تا ۲۴ ساعت به شدید ترین حالت خود خواهد رسید. در صورت عدم درمان بهبود خود به خود ظرف ۱ تا ۲ هفته مورد انتظار خواهد بود.

راههای پیشگیری از نقرس

راهبرد های بسیاری از نظر رژیم غذایی و سبک زندگی وجود دارند که با پیروی از آن ها می توان از بروز اولیه یا بازگشت بیماری نقرس جلوگیری کرد. از جمله آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

❇ خودداری از مصرف الکل

❇ حفظ وزن مناسب

❇ مصرف مایعات فراوان 

❇ اجتناب از استرس

❇ احتیاط در مورد اسیب های احتمالی به مفاصل

❇ اجتناب از زیاده روی در مصرف مواد پروتیینی

همچنین بخوانید: درد انگشت شست پا نشانه چیست؟

درمان دارویی نقرس

مصرف دارو به دو روش می تواند بیماری نقرس را کنترل کند که به شرح زیر است:

  • درد حمله را کاهش می دهند
  • تجمع اسید اوریک که می تواند باعث بروز این بیماری شود را کاهش می دهد

برای مصرف دارو با پزشک خود مشورت کنید تا نسبت به میزان علکرد کلیوی شما، عوارض جانبی و دیگر موارد مربوط به سلامتی بهترین نوع دارو برای شما تجویز شود.

– داروهای بدون نسخه

مصرف داروهای NSAID درد و تورم مفاصل را در هنگام حمله ی نقرس کاهش می دهند و انواع پر مصرف این داروها شامل ایبوپروفن و ناپروکسن است.

اگر از این داروها در ۲۴ ساعت اول حمله ی نقرس استفاده کنید، دوره ی حمله کوتاه می شود.

از دیگر روش های کاهش درد می توان به یخ درمانی، استراحت و بالا نگه داشتن مفاصل اشاره کرد.

– داروهای تجویزی

پزشک ممکن است داروهایی را تجویز کند که تهیه ی آنها بدون نسخه امکان پذیر نباشد.

این داروها شامل موارد ذکر شده در زیر است:

💊 آلوپورینول (آلوپریم، زیلوپریم)، این داروها تولید اسید اوریک را کاهش می دهند.

💊 کلشی سین (کولکریس، میتیگره)، این داروها التهاب را کاهش می دهند.

💊 فبوکوستات (اولوریک)، این دارو تولید اسید اوریک را کاهش می دهد.

💊 ایندومتاسین (ایندوسین، تیوربیکس)، این داروها مسکن های قوی تری نسبت به داروهای خانواده ی NSAID هستند.

💊 لسینوراد (زورامپیک)، این دارو به دفع اسید اوریک از بدن و از طریق ادرار کمک می کند.

💊 پگلوتیکاز (کریستکسا)، این دارو باعث تجزیه شدن اوریک اسید می شوید.

💊 پروبنسید، این دارو به دفع اسید اوریک از طریق کلیه ها کمک می کند.

💊 استروئیدها (کورتیکواستروئیدها نیز نامیده می شوند)، این داروها با التهاب مقابله می کنند.

مدرن ترین روش درمانی نقرس چیست؟

طبق تائید سازمان FDA، مصرف لزینوراد (زورامپیک) به همراه آلوپورینول (زیلوپریم) یا فبوکوستات (اولوریم) برای درمان هایپراوریسمی مرتبط با نقرس مناسب است.

رژیم غذایی نقرس

رژیم غذایی نقرس

اگر مستعد حملات ناگهانی نقرس هستید، از غذاهایی با پورین بالا (ماده بی رنگ و کریستالی که اوریک اسید را در فرآیند اکسیداسیون شکل می دهد) خودداری کنید.

اینها غذاهایی هستند که بیش از ۲۰۰ میلی گرم پورین در هر ۱۰۰ گرم دارند.

همچنین باید از غذاهای پر فروکتوز و همچنین غذاهای پرمصرف پورین که حاوی ۱۵۰-۲۰۰ میلی گرم پورین در هر ۱۰۰ گرم هستند، خودداری کنید. زیرا ممکن است باعث حمله نقرس شود.

در اینجا چند غذای مهم پورین، غذاهای دارای پورین نسبتاً زیاد و غذاهای پر فروکتوز برای جلوگیری از آنها ذکر شده است:

❌ همه گوشت های اندام: شامل جگر، قلوه، و مغز

❌ گوشت جانوران شکاری: نمونه های آن شامل قرقاول، گوشت گوساله و گوزن

❌ ماهی: شاه ماهی، ماهی قزل آلا ، ماهی خال مخالی، ماهی تن، ساردین، لنگرگاه، خرچنگ و موارد دیگر

❌ غذاهای دریایی دیگر: ماهی، خرچنگ، میگو

❌ نوشیدنی های قندی: به خصوص آب میوه و نوشابه های قندی

❌ شکر اضافه شده: عسل، شهد و شربت ذرت با فروکتوز بالا

❌ مخمرها: مخمرهای مغذی، مخمر آبجو و سایر مکمل های مخمر

علاوه بر این، از کربوهیدراتهای تصفیه شده مانند نان سفید، کیک و کلوچه باید اجتناب شود. اگرچه آنها از نظر پورین یا فروکتوز زیاد نیستند، اما از نظر مواد مغذی کم هستند و ممکن است سطح اسید اوریک شما را بالا ببرند.

پرسش و پاسخ در مورد نقرس

در ادامه، اگر سوال یا اطلاعات بیشتری در مورد نقرس داشته باشید، میتوانید از سیستم پرسش و پاسخ دکتر غلامرضا نادری، که در ادامه آورده شده استفاده کنید. آقای دکتر در اسرع وقت به پرسش شما پاسخ میدهند.

 

دکتر غلامرضا نادری متخصص ارتوپدی ، آرتروسکوپی ، آرتروپلاستی و فوق تخصص جراحی مچ پا در تهران

برای پرسش از دکتر، روی لینک مشاوره پزشکی کلیک کنید.

فهرست مطالب
  • تصویر کاربر فرهاد چهارشنبه ۲ فروردین ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 372 مشاهده پرسش
    سلام دکتر سال نو مبارک ۱-کفش چقدر در شبانه روز پام باشه میتونم موقع خواب از پام در بیارم ۲-متاسSaeed:
    .: بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ :.
    @Azizkandi
    ?°ღ°?

    ☀️ امروز ...: #سه_شنبه :... 1 فروردین ماه
    1396/01/01
    ? 22 جمادی الثانی 1438 هجری قمری
    1438/06/22
    ? 21 مارس 2017 میلادی
    2017/03/21

    ?????
    ? رویداد

    ?☀️ رویدادهای مهم این روز در تقویم خورشیدی ( 1 فروردین ماه 1396 )

    1️⃣ عيد نوروز و آغاز سال هجري شمسي
    2️⃣ تبديل واحد پول ايران از قِران به ريال و چاپ اوّلين اسكناس توسط بانك ملي ايران (1311 ش)
    3️⃣ تنظيم ماه‏هاي هجري بر اساس تاريخ خورشيدي در ايران (1314 ش)
    4️⃣ تأسيس مدرسه علميه حقاني (1339 ش)
    5️⃣ عمليات قوچ سلطان در مريوان، به طور مشترك (1360ش)

    ?? رویدادهای مهم این روز در تقویم هجری قمری ( 22 جمادی الثانی 1437 )

    1️⃣ مرگ "ابوبكر ابي‏قحافه" (13 ق)

    ?? رویدادهای مهم این روز در تقویم میلادی ( 21 مارس 2017 )

    1️⃣ مرگ خانم "شارلوت برونته" اديب شهير قرن نوزدهم انگليس (1855م)
    2️⃣ مرگ "نيكلاي گوگول" نويسنده معروف روسي (1852م)
    3️⃣ تولد "يوهان سباستين‏ژان‏باخ" موسيقیدان و آهنگ‏ساز نامي آلمان (1685م)
    4️⃣ روز جهاني مبارزه با تبعيض نژادي (1966م)
    5️⃣ روز جهاني زمين
    6️⃣ روز ملي و استقلال "ناميبيا" (1991م)

    ?????
    ✅ روز شمار مناسبتی :

    ⬛️ 7 روز تا وفات حضرت ام کلثوم(علیهاالسّلام)

    ?°ღ°?
    ✅ امروز متعلق است به :
    امام سجاد (علیه السّلام) ، امام باقر (علیه السّلام) ، امام صادق (علیه السّلام)

    ?°ღ°?
    ✅ اذکار امروز :
    - یا اَرحَمَ الرّاحِمین ( ای بخشنده ترین بخشندگان ) ( 100مرتبه )
    - یا اللهُ یا رَحمانُ
    - یا قابض (903 مرتبه) برای رسیدن به حاجت

    ?°ღ°?
    ?حدیث امروز ( هرروزتان نوروز ) :

    ? حضرت رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلّم :

    ?فنَيرزوا إنْ قَدَرتُم كُلَّ يَومٍ يَعنِي تَهادَوا وتَواصَلُوا فِي اللّه‏ِ

    ?اگر مى ‏توانيد هر روز را نوروز كنيد؛ يعنى در راه خدا به يكديگر هديه بدهيد و با هم پيوند داشته باشيد.(دعائم الاسلام ، ج 2،ص326)

    ?°ღ°?
    ?اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج?

    ?منبع:
    @Azizkandi
    ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
    https://telegram.me/joinchat/BR5M-0BUlEoJ9bMpR_ycBw

    ❣️حتما منتشر کنید تا در ثواب این امر شریک باشید.فانه درد دارم مخصوصا شبها
    ایا دردش طبییعه؟۳- بخیه هاش کی باید کشیده بشه؟ ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۲ فروردین ۹۶( 7 سال پیش)
      سلام
      در طول روز چند بار از كفش در بيارين و حركت بدين ولى شب كفش رو موقع خواب داشته باشين.بخيه ١٤ روز بعد از عمل كشيده بشه
  • تصویر کاربر یوسف یکشنبه ۲۹ اسفند ۹۵( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 313 مشاهده پرسش
    جناب آقای دکتر نادری
    با سلام و خسته نباشید
    سه شنبه مورخ 12/24 در بیمارستان محب مهر جراحی رباط مچ پا و غضروف انجام دادم. بعد از عمل چند روز می شود که از ناحیه پاشنه پا احساس سوزش همراه با درد دارم به طوری که شبها از درد نمی توانم بخوابم می خواهم دلیل آن را بدانم که از آتل گچی پا است یا مشکل دیگری دارد.
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۲۹ اسفند ۹۵( 7 سال پیش)
      سلام
      حتما از آتل هست
      فورا بازش كنين و زير پاشنه پنبه و گاز بزارين و روزى چند بار آتل رو باز و مچ پا رو بالا پايين حركت بدين
      سالم باشين
  • تصویر کاربر امیرعلی چهارشنبه ۲۵ اسفند ۹۵( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 354 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    سه شنبه هفته پیش بیمارستان محب عمل برداشتن توده و آزاد سازی عصب برام انجام دادین.
    تقریبا از 2 روز پیش موقع دراز کردن پام قسمت کف پا بالای پاشنه تیر میکشه و درد میگیره.
    خواستم بدونم عادیه یا طور دیگه ای برطرف میشه و زمانش چقدره؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۲۵ اسفند ۹۵( 7 سال پیش)
      سلام
      اين جور علايم تا ٣-٤ هفته بعد از عمل طبيعيه به شرط اين كه علايمى از عفونت نداشته باشه.
      گاه كمپرس يخ بزارين و مسكن مصرف كنيد
  • تصویر کاربر حسن چهارشنبه ۲۵ اسفند ۹۵( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 290 مشاهده پرسش
    با سلام اگه بعد دوساله که رباط مچ پا پاره شده گچ بگیریم رباط ترمیم میشه اگه نمیشه با فیزیوتراپراپی چطور درست میشه.با تشکر از شما.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۲۵ اسفند ۹۵( 7 سال پیش)
      سلام
      اگر تا حال ترميم شده كه شده وگرنه نه با فيزيوتراپى ترميم مى شه و نه با گچ گيرى
  • تصویر کاربر حسین دوشنبه ۲۳ اسفند ۹۵( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 356 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما دکتر گرامی. من وقتی سینه ی پام رو به دیوار فشار میدم قوزک پام درد میگیره نزدیک دو ماهه عمل آرتروسکوپی مچ پا انجام دادم مشکل کجاست با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۳ اسفند ۹۵( 7 سال پیش)
      درود بر شما
      نياز به معاينه دقيق مچ پاى شما و بررسى تصاوير قبل و بعد از عملتون هست
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۲۳ اسفند ۹۵( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 305 مشاهده پرسش
    باسلام و خسته نباشید من در خرداد نود و پنج تاندون اشیل ام موقع فوتبال پاره شد جراحی کردم بعد سه ماه دوباره تاندونم پاره شده که تا الان 6ماهه جراحی دوم و کردم اما پشت پام و پوست و خودت تاندون مثل چوب خشک شده و همش تاندونم خشک میشه و تا گرم نشه نمیتونم درست را برم میخواستم ببینم دکتر راهی غیر جراحی برا این مشکلم هستش یا باید جراحی کنم ? ممنون میشم کمکم کنین
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۳ اسفند ۹۵( 7 سال پیش)
      با درود
      اميدوارم زخمتون باز نباشه و عفونت نداشته باشين
      شما نياز به يك برنامه ى بازتوانى درست و حسابى دارين ممكنه لزوما جراحى نياز نباشه
      در هر صورت اگر بتونم شما رو معاينه كنم و نوع جراحيتون رو بررسى كنم كمك بيشترى خواهم كرد
      سلامت باشين
  • تصویر کاربر جعفر دوشنبه ۲۳ اسفند ۹۵( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 313 مشاهده پرسش
    ببخشید آقای دکتر من اصلا به پام فشار وارد نمیکنم و یک ماهی بود که تو گچ بود همش با عصا راه میرم میخوام بدونم من الان چی کار کنم همین جوری استراحت کنم تا ورم پام و درد پام کاملا از بین بره بعدش فیزیوتراپی رو انجام بدم؟؟؟؟ چه مدت استراحت کنم دقیقا اگه پام تو گچ نیاشه مشکلی که به پام ایجاد نمیکنه ببخشید این قدر سوال میپرسم واقعا نگرانم اصلا روحیم خوب نیست
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۳ اسفند ۹۵( 7 سال پیش)
      درود به شما
      اولا پاى شما نبايد بى حفاظ باشه
      دوم اين كه همين طورى هم ثانوى به عمل و گچ گيرى بعدش عضلات ساق شما ضعيفن اگ بازم بازتوانى و فيزيوتراپى رو عقب بندازين آينده ى خوبى نخواهد داشت
      به جاى گچ و آتل مى شه از وسيله اى به نام Air walker به همراه يك lift به اندازه ى ٢/٥ سانتى متر زير پاشنه براى راه رفتن استفاده كرد و با دو عصا به تدريج روى پا فشار آورد
      با پزشكتون در ارتباط باشيد و ازشون كمك بگيرين
      با احترام
  • تصویر کاربر جعفر یکشنبه ۲۲ اسفند ۹۵( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 628 مشاهده پرسش
    با لام خدمت آقای دکتر نادری ضمن عرض ادب و خسته نباشید خدمت شما بنده یک ماه پیش تاندون آشیل پام در آثر بازی فوتبال پاره شد و مورد جراحی قرار گرفت تقریبا پای من 1 ماه در گچ موند و امروز برای باز کردن گچ پام به دکترم مراجعه کردم بعدش دکتر گفت که باید زاویه پنجه ی پای شمارو رو به بالا فشار دهیم بعدش پاتون رو گچ بگیریم 2 هفته دیگه باز بیارین دو باره زاویه رو بیشتر کنیم و باز گچ بگیرم من هم به دلیل درد خیلی خیلی شدید که تو عضله ی پام حس میکردم انگار داشت کشیده میشد خیلی با درد فراوان و من نتونستم درد کشیدی رو تحمل کم و دکترم گفت من دیگه گچ نمیگیرم پاتو برو بسلامت من الان نگرام اخه اقای دکتر خیلی درد شدیدی داشت موقع فشار دادن پنجه پام برو به بالا الان هم پام گچ نداره همین جور مونده میتونم تکون بدم اصلا هم بهش فشار وارد نمیکنم الان من باید چی کار کنم تمیرات مخصوص پارگی تاندون آشیل پارو هم بلدم آیا من باید صبر کنم تا درد پام خوب بشه تا این تمرینات رو انجام بدم یا انجام بدم وقتیم یکم فشار میارم تاندون اشیلم درد شدی میکنه من باید چی کار نم الان تکلیفم چیه دکترم خیلی ادم بد اخلاقی بود خیلیم هم من رو تحقیر کرد چون اجازه ندادم پام رو در اون زاویه که ایشون میگفتن گچ بگیرن چون اقای دکتر واقعا خیلی درد داشتم وقتی فشار وارد میکرد به حدی دردم شدید بود که فشارم چند بار افتاد و من هم اجازه ندادم همین جور با پای باز اومدم خونه میشه راهنمایم کنین من خیلی نگرانم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۲۲ اسفند ۹۵( 7 سال پیش)
      درود و آرزوى سلامت
      من خودم بعد از عمل معمولا گچ نمى گيرم
      يك راه اينه كه براى تغيير زاويه ى مچ پا ببرنتون اتاق عمل و با يك بيهوشى سبك گچ گيرى كنن
      راه ديگه اين هست كه براى آسونتر بالا آوردن مچ پا زانو رو خم كنيد
      در هر حال بعد از عمل آشيل بدون گچ و آتل و ... راه رفتن اصلا به صلاحتون نيست
      با احترام
  • تصویر کاربر راضیه شنبه ۲۱ اسفند ۹۵( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 334 مشاهده پرسش
    سلام وقت به خیر. میشه این هفته برای ویزیت بیام مطب؟ پارسال پام پیچ خورده درمان کردم ولی دوباره درد داره. ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۱ اسفند ۹۵( 7 سال پیش)
      درود
      لطفا با منشى هماهنگ بفرماييد
      اميدوارم بتونيم در خدمتتون باشيم
  • تصویر کاربر فرزانه شنبه ۱۴ اسفند ۹۵( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 352 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما. در این عکس چه مشکلاتی مشاهده می نمایید با تشکر فراوان از شما
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۱۴ اسفند ۹۵( 7 سال پیش)
      سلام
      اين راديوگرافى تنها در يك نماى جانبى هست و به تنهايى قابل قضاوت نيست
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سارا دوشنبه ۱۹ آبان ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 269 مشاهده پرسش
    سلام ببخشید شوهرم چندسال هست که نقرس حاد داره از روز شنبه انگشت سومی پا (ازشصت پا ) دردگرفته وقرمز شده البته دوروز قبل ماهی قزل الا خورده وگوشت خواستم بپرسم که نقرس حاد به این انگشت حمله میکنه. ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۹ آبان ۹۹( 3 سال پیش)

      درود

      بله احتمالش وجود داره

      با احترام 

  • تصویر کاربر noob پنجشنبه ۲۱ آذر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 286 مشاهده پرسش
    سلام سوالی داشتم من الان یک سال نقرس دارم در جواب ازمایش میزان اسید اوری بین 6.7 میلی گرم است ایا به میزان طبیعی است بعد تا چه مدت قرص الوپورینول باید مصرف کنم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۲۱ آذر ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      قرص رو بايد دائم مصرف كنيد

      با احترام

درحال دریافت اطلاعات
تماس با ما

با ما در تماس باشید

آدرس مطب

شریعتی پایین تر از مترو قلهک ساختمان خانه درسا طبقه ۵ واحد ۱۷

ساعات کار مطب

شنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۶ الی ۱۹

دکتر نادری