منو

 عمل جراحی آرتروسکوپی مچ پا چگونه انجام می شود ؟

آرتروسکوپی مچ پا یک روش جراحی است که جراح از آن برای مشاهده، تشخیص و درمان مشکلات داخل مفصل استفاده می کند. در ادامه با این روش درمانی بیشتر آشنا می شوید.

کلمه آرتروسکوپی از دو کلمه یونانی آرترو به معنی مفصل و  اسکوپی به معنای نگاه کردن تشکیل می شود. این اصطلاح به طور تحت اللفظی به معنی نگاه کردن به داخل مفصل است.

آرتروسکوپی مچ پا یک فرایند جراحی است که در آن با استفاده از دوربین های فایبراپتیک (فیبر نوری) و ابزارهای جراحی از طریق برش های کوچکی، درون و اطراف مچ پا جراحی می شوند. آرتروسکوپی مچ پا با هدف ارزیابی جراحی و درمان طیفی از مشکلات مچ پا انجام می شود. جراحی آرتروسکوپیک می تواند نسبت به جراحی سنتی و باز، زمان بهبودی کوتاه تری داشته باشد.

بهترین مسکن برای درد مچ پا

در صورتی که فرد در اثر صدمه غضروف یا شکستگی استخوان، خرده هایی در مچ پای خود داشته باشد ممکن است به انجام آرتروسکوپی مچ پا نیازمند باشد. همچنین، در صورتی که در اثر پیچ خوردگی شدید مچ پا آسیبی به رباط رسیده باشد، جراح ارتوپد می تواند انجام آرتروسکوپی را برای ارزیابی وسعت آسیب و احتمالا ترمیم آن انتخاب کند. برای برخی افراد، انجام آرتروسکوپی به معنای بهبودی سریع تر، جای زخمی کمتر و داشتن عوارضی کمتر نسبت به جراحی باز می باشد.

عمل آرتروسکوپی مچ پا

آرتروسکوپی مچ پا چیست؟

آرتروسکوپی می تواند برای تشخیص و درمان اختلالات مختلف مچ پا استفاده شود. لیست مشکلاتی که می توانند به وسیله این تکنولوژی درمان شوند، دائما در حال رشد بوده و شامل موارد زیر می شود:

آرتروسکوپی مفصل مچ پا برای درمان آرتریت

عمل خشک کردن مچ پا یا ثابت سازی (فیوژن) مچ پا یک گزینه درمانی مناسب برای بسیاری از بیماران مبتلا به مراحل آخر آرتریت مچ پا است. آرتروسکوپی مچ پا روشی با کمترین سطح تهاجم را برای انجام ثابت سازی مچ پا ارائه می دهد. نتایج این فرایند می توانند هم سطح یا بهتر از تکنیک های باز باشند.

شکستگی های مچ پا

آرتروسکوپی مچ پا می تواند همراه با تکنیک های ترمیم شکستگی انجام شود. این کار می تواند به کسب اطمینان از درست روی هم قرار گرفتن استخوان و غضروف کمک کند. همچنین، می توان در حین ترمیم شکستگی مچ پا از این روش استفاده کرد تا آسیب های غضروفی داخل مچ پا بررسی شوند.

مطلب مرتبط: انواع شکستگی قوزک پا و درمان آن

بی ثباتی مچ پا

رباط های مچ پا می توانند کشیده یا پاره شده و به احساس ناپایداری و بی ثباتی آن منجر شوند. این رباط ها می توانند به وسیله جراحی ترمیم شوند. تکنیک های آرتروسکوپیک می توانند یک گزینه درمانی برای این مشکل باشند.

مطلب مرتبط: علت خالی شدن مچ پا هنگام راه رفتن

گیر کردن قدامی مچ پا (بیماری مچ پای وزشکاران یا فوتبالیست ها)

گیر کردن مچ پا هنگامی اتفاق می افتد که جلوی مفصل مچ پا ملتهب می شود. علائم این وضعیت شامل درد و تورم مچ پا می شوند. این شرایط می تواند سبب محدود شدن توانایی خم شدن مچ پا به سمت بالا باشد. در این مورد بالا رفتن از نواحی شیب دار اغلب با درد همراه خواهد بود. در این اختلال امکان دارد در عکس های اشعه ایکس، استئوفیت یا خار استخوانی نیز دیده شود. آرتروسکوپی می تواند برای از بین بردن بافت های ملتهب و خار های استخوانی استفاده شود.

آرتروفیبروز

در این عارضه بافت اسکار (جای زخم) در درون مچ پا تشکیل می شود. این وضعیت می تواند سبب خشک شدن و دردناکی مفصل شود که به آن آرتروفیبروز نیز می گویند. آرتروسکوپی مچ پا می تواند برای شناسایی بافت اسکار و از بین بردن آن استفاده شود.

عفونت

عفونت موجود در فضای مفصلی را نمی توان فقط به وسیله آنتی بیوتیک ها درمان کرد. این وضعیت، اغلب نیازمند یک جراحی اورژانسی جهت شستشوی مفصل است که می تواند به وسیله آرتروسکوپی صورت گیرد.

اجسام سرگردان و آزاد

غضروف، استخوان و بافت اسکار می توانند به صورت آزادانه در مفصل شناور شده و اجسام آزاد را به وجود آورند. اجسام آزاد می توانند دردناک بوده و سبب ایجاد مشکلاتی مانند قفل کردن و درد یا صدا دادن پا شوند. می توان جهت یافتن و برداشتن اجسام آزاد از آرتروسکوپی مچ پا استفاده کرد.

بیماری OCD مچ پا (ضایعات استئوکندرال)

نواحی آسیب دیده غضروف و استخوان هستند که در مفصل مچ پا وجود دارند. این نقص ها معمولا توسط آسیب های مچ پا مانند شکستگی ها و پیچ خوردگی ها به وجود می آیند. علائم رایج شامل درد مچ پا و تورم آن می شوند. تشخیص به وسیله ترکیبی از یک معاینه جسمانی و مطالعات تصویر برداری صورت می گیرد.

مطالعات تصویربردای می توانند تصاویر اشعه ایکس، ام آر آی و سی تی اسکن را در بر گیرند. این درمان به اندازه، موقعیت و پایداری نقص غضروفی بستگی دارد. علائم و فعالیت های بیمار نیز باید در نظر گرفته شوند. جراحی اغلب شامل برداشتن غضروف آسیب دیده و به وجود آوردن سوراخ های ریزی بر روی استخوان می شود که جهت بهبودی  و التیام آن ایجاد می شوند. علاوه بر آن، فرایند های پیوند استخوان و غضروف نیز می توانند انجام شوند.

مطلب مرتبط: ترمیم غضروف مچ پا از چه راه های امکان پذیر است؟

گیر کردن خلفی مچ پا

این وضعیت هنگامی اتفاق می افتد که بافت نرم در پشت مچ پا ملتهب می شود. نشانه رفتن مچ پا به سمت پایین می تواند دردناک باشد. این سندرم ناشی از استفاده زیاد، اغلب در رقصنده ها و ورزشکاران حرفه ای بروز می کند. همچنین، این عارضه می تواند با یک زائده استخوانی به نام اوس تریگونوم در ارتباط باشد. می توان بافت دارای مشکل را به وسیله آرتروسکوپی از بین برد.

سینوویت

بافت نرم و پوشاننده مفصل مچ پا (بافت سینوویال) می تواند ملتهب شده و سبب ایجاد درد و تورم شود. این عارضه می تواند در اثر آسیب و استفاده بیش از حد به وجود آید. آرتریت التهابی (آرتریت روماتوئید) و استئوآرتریت نیز می توانند سبب ایجاد سینوویت شوند. آرتروسکوپی مچ پا می تواند برای از بین بردن بافت ملتهبی استفاده شود که به درمان های غیر جراحی جوابگو نیست.

علائم ناشناخته مچ پا

گاهی اوقات بیماران به علائمی دچار می شوند که نمی توان آن ها را به وسیله دیگر تکنیک های تشخیصی توضیح داد. آرتروسکوپی این فرصت را فراهم می کند تا بتوان به صورت مستقیم درون مفصل را مشاهده کرد. سپس جراح می تواند مشکلاتی را شناسایی کند که می توانند به وسیله جراحی درمان شوند.

آرتروسکوپی مچ پا

جراحی به کمک آرتروسکوپی

❇ ترمیم تاندون های شانه

❇ ترمیم یا برداشتنی منیسک پاره شده

❇ بازسازی رباط صلیبی زانو

❇ برداشتن لایه داخلی ملتهب مفصل زانو، شانه ، آرنج، مچ پا، مچ دست

❇ آزاد کردن تونل کارپال

عمل پارگی رباط مچ پا

❇ خارج کردن قطعات غضروفی یا استخانی داخل متصل زانو، شانه، آرنج، مچ پا، مچ دست

شش مفصلی که بیش از سایر مفاصل تحت جراحی آرتروسکوپی قرار می گیرند عبارتند از زانو، شانه، آرنج، مچ پا، هیپ و معضل ران و مچ دست.

در اینجا درباره آرتروسکوپی زانو بیشتر بخوانید: مراقبت های بعد از عمل آرتروسکوپی زانو

مراحل عمل جراحی آرتروسکوپی مچ پا

گرچه  در عمل جراحی ارتروسکوپی بهبود آسان تر از عمل باز است، باز هم نیاز به استفاده از بیهوشی، بی حسی و تجهیزات خاص در اتاق عمل بیمارستان یا مراکز درمانی سرپایی دارد. بسته به محل مفصل و مشکل احتمالی آن ممکن است بیهوشی عمومی یا بی حسی نخاعی استفاده شود.

یک برش کوچک به اندازه جا دکمه برای وارد کردن آرتروسکوپ داده می شود. ممکن است نیاز به یک یا چند برش کوچک دیگر برای دیدن سایر قسمت های مفصل یا وارد کردن سایر ابزارها باشد.

در صورت نیاز به جراحی اصلاحی و ترمیمی این کار با وسایل مخصوصی که از طریق برش های دیگر وارد مفصل می شوند، انجام می شود. در ابتدا آرتروسکوپی صرفاً یک وسیله تشخیص برای تعیین  مناسب ترین روش درمانی باز  بود. با تولید ابزار بهتر و پیشرفت تکنیک های جراحی، بسیاری از جراحی ها را می توان به صورت آرتروسکوپی انجام داد.

مثلا اکثر پارگی های منیسک زانو را می توان با جراحی آرتروسکوپی درمان کرد. پس از جراحی آرتروسکوپی به شما توصیه هایی برای مراقبت از برش های پوستی، فعالیت هایی که نباید انجام بدهید و تمریناتی که برای بهبود باید انجام بدهید، می شود.

در ویزیت پس از جراحی برای پیگیری، جراح برش ها را نگاه می کند، در زمان مناسب بخیه های شما را می کشد و برنامه بازتوانی شما را گوشزد می کند.

میزان جراحی مورد نیاز و زمان لازم برای بهبود پس از آن بستگی به پیچیدگی مشکل شما دارد. گاهی حین جراحی آرتروسکوپی، جراح درمی یابد که صدمه یا بیماری را نمی توان به تنهایی با آرتروسکوپی درمان کرد. جراحی وسیع و باز ممکن است در این حالت و در حالی که شما هنوز بیهوش / بی حس هستید انجام شود یا به زمان دیگری موکول شود تا مسأله با شما در میان گذاشته شود.

عوارض احتمالی آرتروسکوپی

گرچه عوارض ناشایع هستند، گاهی حین یا به دنبال آرتروسکوپی به وجود می آیند. عفونت، لخته شدن خون داخل سیاهرگ، تورم بیش از حد یا خونریزی، آسیب به عروق خونی یا اعصاب و شکستن ابزار جراحی داخل مفصل، شایع ترین عوارض هستند ولی بسیار کمتر از یک درصد کل جراحی های آرتروسکوپی روی می دهند.

مزایای عمل جراحی آرتروسکوپی 

گرچه عمل آرتروسکوپی به دلیل آن که برای درمان ورزشکاران و قهرمانان معروف با موفقیت انجام شد، در بین عموم نیز مورد توجه قرار گرفت, یک روش بسیار ارزشمند برای کلیه بیماران ارتوپدی است و معمولا برای بیمار نیز آسان تر از جراحی باز می باشد. اکثر بیماران در مراکز درمانی سرپایی تحت عمل جراحی آرتروسکوپی قرار می گیرند و پس از چند ساعت به منزل خود برمی گردند.

دوره نقاهت جراحی مچ پا

برش های کوچک پس از چند روز بهبود می یابند. گرچه این برش ها کوچک و درد داخل مفصل به دنبال آرتروسکوپی اندک است, چندین هفته طول می کشد تا مفصل بهبود کامل یابد. برای تسریع بهبود مفصل و محافظت آن برای عملکرد آینده، یک برنامه  فعالیت و بازتوانی خاص به شما توصیه خواهد شد.

به طور معمول، بیمار ظرف چند روز به مدرسه یا محل کار خود بازمی گردد یا فعالیت های روزمره خود را از سر می گیرد. ورزشکاران و آنهایی که وضعیت جسمی خوبی دارند در بعضی موارد و طی چند هفته به فعالیت های ورزشی خود باز می گردند. به یاد داشته باشید که افرادی که آرتروسکوپی می شوند ممکن است تشخیص های متفاوتی قبل از عمل داشته باشند، بنابراین درمان آرتروسکوپی هر فرد، منحصر به همان فرد است و زمان لازم برای بهبود نیز بر همین اساس منحصر به فرد است.

موارد منع آرتروسکوپی مچ پا

آرتروسکوپی برای برخی بیماران روش مناسبی نیست. ممکن است عمل جراحی شستشوی آرتروسکوپی برای بیماران مبتلا به التهاب شدید در مفصل مچ پا مزیتی نداشته باشد. همچنین، امکان دارد این روش برای بیماران مبتلا به عفونت های فعال  استخوان یا دیگر مشکلات پزشکی مناسب نباشد. اصلاح دفورمیته های شدید مچ پا با عمل جراحی آرتروسکوپی امکانپذیر نیست.

چه مدت بعد از آرتروسکوپی مچ پا می توانم راه بروم؟

زخم ها ۲ هفته طول می کشد تا درمان شوند. یک برنامه توانبخشی برای بهبود سریع عملکرد طبیعی مفصل توصیه می شود. شما می توانید پس از عمل به محض اینکه احساس راحتی کردید، پیاده روی کنید که معمولاً در عرض چند ساعت بعد از فرآیند است.

 

دکتر غلامرضا نادری 

متخصص ارتوپد ، آرتروسکوپی ، آرتروپلاستی و فلوشیپ جراحی مچ پا در تهران

فهرست مطالب
  • تصویر کاربر محبوبه دوشنبه ۹ مرداد ۲( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 106 مشاهده پرسش
    سلام جناب افای دکتر
    من ۴۲سالمه با۷۱کیلو‌وزن و قد۱/۶۷چندماهه پیش متوجه درد شدید درمچ‌پاشدم که بعد از گرفتن عکس و ام آرای و سی تی اسکن متوجه شدم که یه مقدارغضروف بااستخوان‌
    از قسمت هرمی شکل استخوان تالوس کنده شده و مجبور به تزریق ژل شدم والان باگذشت سه ماه دوباره درد و ناتوانی درراه رفتن به سراغ م اومده اگه باید جراحی کنم چه نوع جراحی به نفع م هست
    ممنون‌میشم راهنماییم کنید آیا میتونم مثل قبل راه برم خیلی درگیرم
    چه کاری انجام بدم به نفع م هست .باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۹ مرداد ۲( 9 ماه پیش)

      ممکنه همه درد مربوط به اون مساله نباشه 

      در هر حال معاینه لازمه 

      متاسفانه مرکزی که ام آر آی انجام دادین اصلا کیفیت تصویر و گزارش مناسبی نداذه 

    2. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۹ مرداد ۲( 9 ماه پیش)

      ممکنه همه درد مربوط به اون مساله نباشه 

      در هر حال معاینه لازمه 

      متاسفانه مرکزی که ام آر آی انجام دادین اصلا کیفیت تصویر و گزارش مناسبی نداذه 

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر الهام دوشنبه ۹ مرداد ۲( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 113 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    آقای دکتر پدر بنده ۲ سال پیش به علت افتادن از پشت نیسان مچ پاش آسیب دید و ۳ ماهی کشید تا خوب شد کلی ورم کرد و درد میکرد و کلی دکتر رفتیم و آخرسر خودش خوب شد ...الان بهد ۲ سال باز چند روزی هست که درد گرفته و ۲ روز که ورم کرده و قرمز میشه( البته که این چند روز کار زیاد کرده به علت داشتن نذری و گوشت قرمز هم زیاد خورده) رفتیم پیش یک دکتر معروف در تهران و ایشان گفتن که یا نقرس هست یا آرتریک و یا عفونت واسش عکس نوشت و توی عکس گفتن استخوان کاملا سالمه و مشکل از استخوان نیست و فقط خار پاشنه داره که میدونستیم چند سالی هس که داره
    حالا برای پدرم آزمایش آسپراسیون مایع مفصلی نوشتن و ما هرجا میپرسیم جایی نمونه گیری شو انجام نمیدن و من نمیدونم اصلا این آزمایش لازمه یا نه
    ممنون میشم بگید که این آزمایش رو باید انجام بدیم به نظر شما؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۹ مرداد ۲( 9 ماه پیش)

      ببینید تشخیص قطعی با همون هست ولی در مورد نقرس معمولا با همون شک تشخیصی و آزمایش خون درمان شروع می کنیم 

      اگه درد زیاده ولی تب و لرز ندارن باید به عنوان نقرس درمان بشه

      اگه شک به عفونت زیاد باشه جراحی فوری لازمه

    2. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۹ مرداد ۲( 9 ماه پیش)

      ببینید تشخیص قطعی با همون هست ولی در مورد نقرس معمولا با همون شک تشخیصی و آزمایش خون درمان شروع می کنیم 

      اگه درد زیاده ولی تب و لرز ندارن باید به عنوان نقرس درمان بشه

      اگه شک به عفونت زیاد باشه جراحی فوری لازمه

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محسن دوشنبه ۹ مرداد ۲( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 162 مشاهده پرسش
    باسلام واحترام خداقوت اقای دکتر بنده ۳۸ سال سنمه و در نوجوانی بعلت آسیب ورزشی زانو دچار آرتروز پای چپ شدم که بعدها هم بعلت حادثه سرخوردن درمحل کار وپبچیدن وکشیده شدن هردوتازانو دچار پارگی درجه ۳ منیسک ها شدم ...
    پیوند منیسک بعد چندسال ازاین حادثه انجام دادم که دراون پیوند هم بخیه زدند منیسک رو وهم یک تکه به اندازه بندانگشت غضروف منیسک رو خارج کردند الان حین برخی حرکات ورزشی یه حالتی مانند گیرکردن پیش میاد که بایکی دوبار بازوبسته کردن رفع میشه این حالت بعلت تخلیه منیسکه؟؟؟
    سوال دوم اینکه شما عمل پیوند منیسک از فردی که دچار مرگ مغزی شده است رو انجام میدید؟
    و باتوجه به شرایطی که عرض شد درمن جواب میده این پیوند؟
    ضمنا بعلت ورزش کاربودن عضلات چهارسرران وپاهایم قوی هست وفشاری روی مفصلم نیست
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۹ مرداد ۲( 9 ماه پیش)

      درود نه من انجام نمی دم اون عمل رو 

  • تصویر کاربر خسرو دوشنبه ۹ مرداد ۲( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 103 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشی من مرد54حدود2سال مشکل مچ ها پیداکردم نمی توانم راه بروم این اسکن فرستادم خدمت لطفآ راهنمایم بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۹ مرداد ۲( 9 ماه پیش)

      معاینه و بررسی بیشتر لازمه و این اسکن به تنهایی کافی نیست

  • تصویر کاربر Shafiee دوشنبه ۹ مرداد ۲( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 82 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    بنده چند ماه‌ پیش خدمت آقای دکتر رسیدم و شرایط پا و مج پا توسط دکتر بررسی شد و دکتر گفتن مج پا باید عمل بشه (فکر می‌کنم اینجوری گفتن که نوعی مهره داخل مج پا گذاشته شده و پا اصلاح می‌شود بعد از یک ماه و نیم درصورت جوش خوردن استخوان این مهره برداشته میشه)
    حالا میخواستم ببینم اگر همین الان اقدام کنم برای رزرو وقت عمل کی نوبت ام میشه؟
    خواهشا شرایط ام رو در نظر بگیرین که دانشجو هستم و باید از مهر برم دانشگاه بنابراین میخواستم اگر امکانش هست وقت جراحی حدالامکان در اولین فرصت باشه.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۹ مرداد ۲( 9 ماه پیش)

      لطفا با منشی من هماهنگ کنید

  • تصویر کاربر راحله دوشنبه ۹ مرداد ۲( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 101 مشاهده پرسش
    سلام، از اینکه سوالم طولانی است پیشاپیش عذر می‌خواهم. آقای دکتر بنده خانمی 40 ساله با قد 160 و وزن 78 می باشد. خرداد ماه پارسال پایم پیچ خورد و با نظری که از شما و پزشک معالج داشتند پایم را عمل و در آن پین گذاشته شد که عکس آن را برایتان ارسال می‌نمایم. از آخر مرداد ماه 1401 پایم از گچ خارج کردم و شروع به فیزیوتراپی و لیزر درمانی کردم. روند لنگیدن و اینکه راه رفتن به سختی بود چرا که احساس این را داشتم که مثل زنجیر مچ پایم گرفته شده و دور مچ پایم بسبار سفت بود کم کم فکر کنم اسفند ماه علاوه بر این احساس درست روی پایم احساس درد شروع شد که بعضی مواقع فکر می کردم استخوان درشت نی درد میکند با مراجعه به دکتر گفتند که خوب می شوی و زتدگی عادی تو انجام بده. ولی درد به روی مچ پایم انتقال پیدا کرد طوری که راه رفتن خیلی برایم سخت شده درست بین دو قزک پایم که در آن زمان اگر روی پایم درد می‌کرد دیگر مچ پایم نبود اگر مچ پایم بود دیگر روی پایم درد نمی‌کرد. با مراجعه به دکتر دیگر چونکه دکتر معالجه ام نبود بیان نمودند که احتمالا باید ضایعه غضروفی باشد و جز با MRI طور دیگر مشخص نمیشود و باید بعد از این که پین را خارج کردید نظر قطعی داد .
    با مراجعه به پزشک معالج بیان داشتند که احتمالا از کمرتان می‌باشد و MRI نوشتند که عکس آن را هم برایتان ارسال می‌نمایم و گفتند دیسک کمر دارید و درست در همان سمت عمل می باشد (سمت راست) و فیزیوتراپی نوشتند و بیان داشتند که خوب خواهید شد و در رابطه با درآوردن پین گفتند که بهتر است که در نیارید چرا که با این تعداد پیچ پایتان بسیار حساس می شود و خطر شکستن استخوان در حتی پیچ خوردگی ساده وجود دارد و نظر ایشان این بود که پین باشد.
    حالا الان یک هفته ای می شود که درد آن خیلی کمتر شده و راه رفتن بنده بهتر شده ولی هنوز سفتی پا وجود دارد و الان حدود یک هفته است هست که مچ پای چپم که سالم است نیز احساس فشار و گاهی هم درد دارم.
    دکتر بیان داشتند که چرا که کفش بدون ساق نمی پوشی و بنده دو روز پوشیدم ولی با پوشیدن کفش بدون ساق درد در قسمت عمل داشتم شب تا صبح طوریکه اخر مجبور به خوردن پروفن و مالیدن پیروکسیکام شدم انتظار بنده بعد از یک سال عمل خوب شدن و به زندگی عادی برگشتند بود ولی عملاً این اتفاق نیافتاده الان نمیدونم تحمل کنم و به مرور خوب می‌شود یا این که باید حتما پین خارج شود.
    ممنون میشوم که بنده را راهنمایی نمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۹ مرداد ۲( 9 ماه پیش)

      باید معاینه بشین و سی تی اسپیرال انجام بشه

  • تصویر کاربر راحیل دوشنبه ۹ مرداد ۲( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 85 مشاهده پرسش
    سلام ، وقتتون بخیر
    آقای دکتر مادرم سال پیش تعویض مفصل زانو انجام دادن به فاصله ۳ ماه ، هر دو تا پا رو عمل کردن ، مدام در حال پیگیری هستن برای اینکه چرا نمیتونن بیشتر از چند قدم راه برن، بعد از ۲ یا ۳ متر که راه میره میفته ، حتما باید بشینه ، میگه زانوم انگار قفل میکنه دیگه نمیتونم جلو برم ، سست میشه و میفته
    خیلی زمین خورده ، ولی هر بار که پیش دکترش میریم میگه مشکلی نداره و قفل هم نمیشه خودش رو ترسونده راه نمیره
    ولی واقعا زانوش رو نمیتونه حرکت بده
    الان به نظرتون چیکار باید بکنیم راه بره ، فیزیوتراپی هم رفته
    الان هر روز یه سری ورزش ها میکنه ۳ بار در روز ، به نظرم خسته هم میشه ، میگه موقع راه رفتن نفس کم میارم نفسم میگیره
    ممنون میشم جوابم رو بدین
    واقعا به هم ریختیم از اینکه هیچ جواب درستی بهمون نمیدن
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۹ مرداد ۲( 9 ماه پیش)

      بدون معاینه و دیدن عکس ها نظر درستی نمی شه داد

      یک احتمال حتی می تونه تنگی نخاع باشه

  • تصویر کاربر شمسی دوشنبه ۹ مرداد ۲( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 111 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب آقای دکتر ، شمس الملوک ابطحی هستم با مشخصات سن ۶۸ ساله با وزن حدود ۸۵ و قد حدود ۱۶۰ هستم چند سال پیش مچ پای چپم پیچ خورد و چون کارمند بودم وقت نداشتم که همان‌موقع پیگیر شوم ، خانگی درمان میکردم ، به مرور زمان مچ پای چپ اذیتم کرد ، مجبور شدم جهت جلوگیری از درد و التهاب سالی یکبار
    تزریق PRP + OZON‌انجام بدهم ، زیرا بار سوم که این تزریق را انجام دادم عفونت شدید و درد و ورم شدید ایجاد کرد و آنتی بیوتیک‌های خوراکی و تزریقی جواب نداد و پزشک مجبور به عمل شستشوی مچ پا کردند و ۶ هفته دوره نقاهت دادند ، مدتهاست دوره نقاهت تمام شده ولی همچنان درد و سوزش دارم و میگویند آرتروز مچ پا داری ، آقای دکتر این آرتروز مچ پا برطرف میشه ؟ MRi و اسکن مچ پای چپ موجود است ، ممنون و سپاسگزار میشم راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۹ مرداد ۲( 9 ماه پیش)

      متاسفم که با یک تزریق نا معتبر ازون که نقش درمانی نداره چنین عارضه مهلکی پیش اومده و تازه به جای جراحی اورژانس به شما آنتی بیوتیک دادن اول

      باید معاینه کنم و رادیوگرافی ببینم 

      بعیده وضع مچ خیلی بهتر بشه و احتمالا در آینده باید مچ پا فیکس بشه با جراحی 

  • تصویر کاربر ترک دوشنبه ۹ مرداد ۲( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 127 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خوبین من درد دست و پا وضعف عضلات دست و پا داشتم گاهی اوقات متورم میشد دست وپام..آتیش از دست وپام درمیاد که دکتر شهرستان ملایر برام آزمایش نوشتن انجام دادم 5بود چیکار کنم هم زخم معده دارم وهم تیرویید کم کار،،واینکه هشت سال پیش از چهار پایه افتادم پیگیری نکردم و درحال حاضر لگن درد دارم عکس گرفتم دکتر گفتن که دنبالچتون مشکلی نداره
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۹ مرداد ۲( 9 ماه پیش)

      اصلا از شرح حال شما چیزی متوجه نشدم و اینکه چی توی آزمایش 5 بوده

      به نظرم با یک متخصص روماتولوژی هم مشورت بفرمایید

  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۹ مرداد ۲( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 69 مشاهده پرسش
    سلام و وقت بخیر
    پسر هستم ۱۸سال و۲ماه سن دارم
    قدم ۱۶۵
    قد یابام،۱۶۸
    قدمامانم ۱۵۲
    میخاستم ببینم هنوز امکانش هست قدم بلندتر بشه ؟ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۹ مرداد ۲( 9 ماه پیش)

      اگر امکانش باشه نهایت 4-5 سانت

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سعید شنبه ۲۹ تیر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 237 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من شهرستانی هستم در اثر سقوط از ارتفاع دچار شکستگی پاشنه پا شدم. الان بعد از گذشت 1 سال هنگام راه رفتن لنگ می زنم و روی پنجه نمی تونم بایستم.این مشکل رو یکی از دوستان هم به نام اقای صداقت مطرح کردن بنده امکان ارسال عکس ها به مطب شما را دارم ؟ بعد از روییت بنده به تهران بیام برای ویزیت ! متاسفانه نحوه ضمینه کردن عکس را وارد نیستم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۹ تیر ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      لطفا نوبت بگيريد و حضورى تشريف بيارين

      با احترام

  • تصویر کاربر خاطره سه شنبه ۲۵ تیر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 231 مشاهده پرسش
    سلام؛در اثر امبولي پا و تعدادي عمل ؛پاي من از زانو سياه شده بود؛اما خدا رو شكر صورتي شد و الان تنها مچ پا و كف پا به سمت بيرون ميكشه ؛و نيمه سمت چپ روي زمين نميخوابه؛ميخواستم بپرسم در زمينه شما هست كه بيام مطب؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۲۵ تیر ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      بله مى تونيد تشريف بيارين

      با احترام 

  • تصویر کاربر زهرا یکشنبه ۲۳ تیر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 243 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخير.. انگشت دوم پاي من از شصتم بلندتره ميخواستم بدونم كه ميشه كاري كرد كه كوتاه بشه با جراحي ؟ و اينكه اگر ميشه طبيعي ميشه يا نه؟ ومشكلي پيش نمياد؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۲۳ تیر ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      بله اگه لازم باشه قابل عمله

      با احترام 

  • تصویر کاربر رامین پنجشنبه ۲۰ تیر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 199 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    آیا کسی که پارگی یا کشیدگی تاندون آشیل مچ پا باشد .مچ پا رو میتونه کامل حرکت بده یا به سختی میتونه.یا اصلا نمیتونه؟
    اگه ضربه دیده باشه به ترمیم شکستگی استخوان متاتارس تاثیر میذاره؟ممنون میشم کامل توضیح بدین.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۲۰ تیر ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      آسيب آشيل به ترميم شكستگى متاتارس ربط نداره

      با پارگى كامل و جديد آشيل وزن گذارى سخته ولى در پارگى كهنه يا نتكامل مى شه وزن گذاشت روى پا

      با احترام

  • تصویر کاربر سلیمان چهارشنبه ۱۹ تیر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 205 مشاهده پرسش
    درمان شگستگی کالکانئوس چه
    باید کرد تاریخ حادثه 30/3/98 با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۱۹ تیر ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      هر چه سريعتر جراحى

      البته اين نماى راديوگرافى كافى نيست و سى تى هم لازمه

      با احترام

  • تصویر کاربر فاروق چهارشنبه ۱۹ تیر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 261 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت شما-پیروفرمایش شمامبنی برعمل پاشنه قبل گچ گرفتن-همکاران شمااعلام داشتندکه عمل پاشنه خطرناک ودربعضی مواقع بدون موفقیت بوده که به ریسک آن نمی ارزدلذاگچ گرفتن بهترین گزینه مطرح شدکه متاسفانه عواقب وحشتناکی رابه همراه داشت که درسئوال قبلی ذکرشد-آیاامکان مجددعمل پاشنه واصلاح وضعیت کنونی مقدورخواهدبودوباتوجه به سن بیمار(38ساله)ریسک نیست؟یاشماراه حل مناسبتری راپیشنهادمی کنید-ممنون بابت سعه صدرشمادرپاسخگویی به مشکلات مردم -سپاس بی کران
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۱۹ تیر ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      عمل پاشنه بسيار هم به ريسكش مى ارزه 

      الان عمل سخت تر هست ولى باز هم امكان اصلاح و بهتر شدن وجود داره

      با احترام

  • تصویر کاربر صفری چهارشنبه ۱۹ تیر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 223 مشاهده پرسش
    با سلام
    احتراماً، همسرم یکبار ناخن شون و عمل کردن ولی بعد از چند وقت دوباره ناخن رفه و گوشت انگشت پاشون
    میخواسم سوال کنم آیا جنابعالی درمان میکنید مزاحم وقتتون بشیم؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۱۹ تیر ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      بله عمل مى كنم

      با احترام

  • تصویر کاربر حمید یکشنبه ۱۶ تیر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 208 مشاهده پرسش
    رباط جلویی مچ پای بنده در اثر پیچ خوردگی در فوتبال طبق نظر پزشک mri پاره شده که باعث سیاه شدن قسمتی از استخوان مچ پا گردیده است که همراه با درد شدید موقع راه رفتن می باشد بنده ساکن تبریزم دکتر فرموده باید عمل شود نظر شما در این مورد لطفا راهنمایی فرمایید به چه صورت باید عمال گردد آرتروسکوپی امکان دارد؟عکس mri به پیوست تقدیم میگردد
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۱۶ تیر ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      بايد سى تى كنيد و بعد معلوم بشه دقيقا چه عملى لازمه

      احتمالا بايد آرتروسكوپى انجام بدين و ترميم رباط به صورت باز انجام مى شه

      با احترام

  • تصویر کاربر حمید پنجشنبه ۱۳ تیر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 209 مشاهده پرسش
    به علت پیچ خوردگی رباط جلوی مچ پا پاره شده استخوان آشیل مچ پا مقداری سیاه گردیده است که توام با درد می باشد زمان راه رفتن.آیا نیاز به عمل دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۱۳ تیر ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      اين اطلاعات براى تصميم گيرى كافى نيست و نياز به معاينه و بررسى تصاوير راديوگرافى و ام آر آى شما هست

      با احترام

  • تصویر کاربر فائزه دوشنبه ۱۰ تیر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 223 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خواهر من مچ پاش چند سال پیش دچار شکستگی شده بود عملش کردیم ولی الان مچ پاش کج شده توروخدا جواب منو بدین اگ لازمه بیایم مطب
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۰ تیر ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      لطفا وقت بگيريد و تشريف بيارين

      با احترام

درحال دریافت اطلاعات
تماس با ما

با ما در تماس باشید

آدرس مطب

شریعتی پایین تر از مترو قلهک ساختمان خانه درسا طبقه ۵ واحد ۱۷

ساعات کار مطب

شنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۶ الی ۱۹

دکتر نادری