منو

 عمل جراحی آرتروسکوپی مچ پا چگونه انجام می شود ؟

آرتروسکوپی مچ پا یک روش جراحی است که جراح از آن برای مشاهده، تشخیص و درمان مشکلات داخل مفصل استفاده می کند. در ادامه با این روش درمانی بیشتر آشنا می شوید.

کلمه آرتروسکوپی از دو کلمه یونانی آرترو به معنی مفصل و  اسکوپی به معنای نگاه کردن تشکیل می شود. این اصطلاح به طور تحت اللفظی به معنی نگاه کردن به داخل مفصل است.

آرتروسکوپی مچ پا یک فرایند جراحی است که در آن با استفاده از دوربین های فایبراپتیک (فیبر نوری) و ابزارهای جراحی از طریق برش های کوچکی، درون و اطراف مچ پا جراحی می شوند. آرتروسکوپی مچ پا با هدف ارزیابی جراحی و درمان طیفی از مشکلات مچ پا انجام می شود. جراحی آرتروسکوپیک می تواند نسبت به جراحی سنتی و باز، زمان بهبودی کوتاه تری داشته باشد.

بهترین مسکن برای درد مچ پا

در صورتی که فرد در اثر صدمه غضروف یا شکستگی استخوان، خرده هایی در مچ پای خود داشته باشد ممکن است به انجام آرتروسکوپی مچ پا نیازمند باشد. همچنین، در صورتی که در اثر پیچ خوردگی شدید مچ پا آسیبی به رباط رسیده باشد، جراح ارتوپد می تواند انجام آرتروسکوپی را برای ارزیابی وسعت آسیب و احتمالا ترمیم آن انتخاب کند. برای برخی افراد، انجام آرتروسکوپی به معنای بهبودی سریع تر، جای زخمی کمتر و داشتن عوارضی کمتر نسبت به جراحی باز می باشد.

عمل آرتروسکوپی مچ پا

آرتروسکوپی مچ پا چیست؟

آرتروسکوپی می تواند برای تشخیص و درمان اختلالات مختلف مچ پا استفاده شود. لیست مشکلاتی که می توانند به وسیله این تکنولوژی درمان شوند، دائما در حال رشد بوده و شامل موارد زیر می شود:

آرتروسکوپی مفصل مچ پا برای درمان آرتریت

عمل خشک کردن مچ پا یا ثابت سازی (فیوژن) مچ پا یک گزینه درمانی مناسب برای بسیاری از بیماران مبتلا به مراحل آخر آرتریت مچ پا است. آرتروسکوپی مچ پا روشی با کمترین سطح تهاجم را برای انجام ثابت سازی مچ پا ارائه می دهد. نتایج این فرایند می توانند هم سطح یا بهتر از تکنیک های باز باشند.

شکستگی های مچ پا

آرتروسکوپی مچ پا می تواند همراه با تکنیک های ترمیم شکستگی انجام شود. این کار می تواند به کسب اطمینان از درست روی هم قرار گرفتن استخوان و غضروف کمک کند. همچنین، می توان در حین ترمیم شکستگی مچ پا از این روش استفاده کرد تا آسیب های غضروفی داخل مچ پا بررسی شوند.

مطلب مرتبط: انواع شکستگی قوزک پا و درمان آن

بی ثباتی مچ پا

رباط های مچ پا می توانند کشیده یا پاره شده و به احساس ناپایداری و بی ثباتی آن منجر شوند. این رباط ها می توانند به وسیله جراحی ترمیم شوند. تکنیک های آرتروسکوپیک می توانند یک گزینه درمانی برای این مشکل باشند.

مطلب مرتبط: علت خالی شدن مچ پا هنگام راه رفتن

گیر کردن قدامی مچ پا (بیماری مچ پای وزشکاران یا فوتبالیست ها)

گیر کردن مچ پا هنگامی اتفاق می افتد که جلوی مفصل مچ پا ملتهب می شود. علائم این وضعیت شامل درد و تورم مچ پا می شوند. این شرایط می تواند سبب محدود شدن توانایی خم شدن مچ پا به سمت بالا باشد. در این مورد بالا رفتن از نواحی شیب دار اغلب با درد همراه خواهد بود. در این اختلال امکان دارد در عکس های اشعه ایکس، استئوفیت یا خار استخوانی نیز دیده شود. آرتروسکوپی می تواند برای از بین بردن بافت های ملتهب و خار های استخوانی استفاده شود.

آرتروفیبروز

در این عارضه بافت اسکار (جای زخم) در درون مچ پا تشکیل می شود. این وضعیت می تواند سبب خشک شدن و دردناکی مفصل شود که به آن آرتروفیبروز نیز می گویند. آرتروسکوپی مچ پا می تواند برای شناسایی بافت اسکار و از بین بردن آن استفاده شود.

عفونت

عفونت موجود در فضای مفصلی را نمی توان فقط به وسیله آنتی بیوتیک ها درمان کرد. این وضعیت، اغلب نیازمند یک جراحی اورژانسی جهت شستشوی مفصل است که می تواند به وسیله آرتروسکوپی صورت گیرد.

اجسام سرگردان و آزاد

غضروف، استخوان و بافت اسکار می توانند به صورت آزادانه در مفصل شناور شده و اجسام آزاد را به وجود آورند. اجسام آزاد می توانند دردناک بوده و سبب ایجاد مشکلاتی مانند قفل کردن و درد یا صدا دادن پا شوند. می توان جهت یافتن و برداشتن اجسام آزاد از آرتروسکوپی مچ پا استفاده کرد.

بیماری OCD مچ پا (ضایعات استئوکندرال)

نواحی آسیب دیده غضروف و استخوان هستند که در مفصل مچ پا وجود دارند. این نقص ها معمولا توسط آسیب های مچ پا مانند شکستگی ها و پیچ خوردگی ها به وجود می آیند. علائم رایج شامل درد مچ پا و تورم آن می شوند. تشخیص به وسیله ترکیبی از یک معاینه جسمانی و مطالعات تصویر برداری صورت می گیرد.

مطالعات تصویربردای می توانند تصاویر اشعه ایکس، ام آر آی و سی تی اسکن را در بر گیرند. این درمان به اندازه، موقعیت و پایداری نقص غضروفی بستگی دارد. علائم و فعالیت های بیمار نیز باید در نظر گرفته شوند. جراحی اغلب شامل برداشتن غضروف آسیب دیده و به وجود آوردن سوراخ های ریزی بر روی استخوان می شود که جهت بهبودی  و التیام آن ایجاد می شوند. علاوه بر آن، فرایند های پیوند استخوان و غضروف نیز می توانند انجام شوند.

مطلب مرتبط: ترمیم غضروف مچ پا از چه راه های امکان پذیر است؟

گیر کردن خلفی مچ پا

این وضعیت هنگامی اتفاق می افتد که بافت نرم در پشت مچ پا ملتهب می شود. نشانه رفتن مچ پا به سمت پایین می تواند دردناک باشد. این سندرم ناشی از استفاده زیاد، اغلب در رقصنده ها و ورزشکاران حرفه ای بروز می کند. همچنین، این عارضه می تواند با یک زائده استخوانی به نام اوس تریگونوم در ارتباط باشد. می توان بافت دارای مشکل را به وسیله آرتروسکوپی از بین برد.

سینوویت

بافت نرم و پوشاننده مفصل مچ پا (بافت سینوویال) می تواند ملتهب شده و سبب ایجاد درد و تورم شود. این عارضه می تواند در اثر آسیب و استفاده بیش از حد به وجود آید. آرتریت التهابی (آرتریت روماتوئید) و استئوآرتریت نیز می توانند سبب ایجاد سینوویت شوند. آرتروسکوپی مچ پا می تواند برای از بین بردن بافت ملتهبی استفاده شود که به درمان های غیر جراحی جوابگو نیست.

علائم ناشناخته مچ پا

گاهی اوقات بیماران به علائمی دچار می شوند که نمی توان آن ها را به وسیله دیگر تکنیک های تشخیصی توضیح داد. آرتروسکوپی این فرصت را فراهم می کند تا بتوان به صورت مستقیم درون مفصل را مشاهده کرد. سپس جراح می تواند مشکلاتی را شناسایی کند که می توانند به وسیله جراحی درمان شوند.

آرتروسکوپی مچ پا

جراحی به کمک آرتروسکوپی

❇ ترمیم تاندون های شانه

❇ ترمیم یا برداشتنی منیسک پاره شده

❇ بازسازی رباط صلیبی زانو

❇ برداشتن لایه داخلی ملتهب مفصل زانو، شانه ، آرنج، مچ پا، مچ دست

❇ آزاد کردن تونل کارپال

عمل پارگی رباط مچ پا

❇ خارج کردن قطعات غضروفی یا استخانی داخل متصل زانو، شانه، آرنج، مچ پا، مچ دست

شش مفصلی که بیش از سایر مفاصل تحت جراحی آرتروسکوپی قرار می گیرند عبارتند از زانو، شانه، آرنج، مچ پا، هیپ و معضل ران و مچ دست.

در اینجا درباره آرتروسکوپی زانو بیشتر بخوانید: مراقبت های بعد از عمل آرتروسکوپی زانو

مراحل عمل جراحی آرتروسکوپی مچ پا

گرچه  در عمل جراحی ارتروسکوپی بهبود آسان تر از عمل باز است، باز هم نیاز به استفاده از بیهوشی، بی حسی و تجهیزات خاص در اتاق عمل بیمارستان یا مراکز درمانی سرپایی دارد. بسته به محل مفصل و مشکل احتمالی آن ممکن است بیهوشی عمومی یا بی حسی نخاعی استفاده شود.

یک برش کوچک به اندازه جا دکمه برای وارد کردن آرتروسکوپ داده می شود. ممکن است نیاز به یک یا چند برش کوچک دیگر برای دیدن سایر قسمت های مفصل یا وارد کردن سایر ابزارها باشد.

در صورت نیاز به جراحی اصلاحی و ترمیمی این کار با وسایل مخصوصی که از طریق برش های دیگر وارد مفصل می شوند، انجام می شود. در ابتدا آرتروسکوپی صرفاً یک وسیله تشخیص برای تعیین  مناسب ترین روش درمانی باز  بود. با تولید ابزار بهتر و پیشرفت تکنیک های جراحی، بسیاری از جراحی ها را می توان به صورت آرتروسکوپی انجام داد.

مثلا اکثر پارگی های منیسک زانو را می توان با جراحی آرتروسکوپی درمان کرد. پس از جراحی آرتروسکوپی به شما توصیه هایی برای مراقبت از برش های پوستی، فعالیت هایی که نباید انجام بدهید و تمریناتی که برای بهبود باید انجام بدهید، می شود.

در ویزیت پس از جراحی برای پیگیری، جراح برش ها را نگاه می کند، در زمان مناسب بخیه های شما را می کشد و برنامه بازتوانی شما را گوشزد می کند.

میزان جراحی مورد نیاز و زمان لازم برای بهبود پس از آن بستگی به پیچیدگی مشکل شما دارد. گاهی حین جراحی آرتروسکوپی، جراح درمی یابد که صدمه یا بیماری را نمی توان به تنهایی با آرتروسکوپی درمان کرد. جراحی وسیع و باز ممکن است در این حالت و در حالی که شما هنوز بیهوش / بی حس هستید انجام شود یا به زمان دیگری موکول شود تا مسأله با شما در میان گذاشته شود.

عوارض احتمالی آرتروسکوپی

گرچه عوارض ناشایع هستند، گاهی حین یا به دنبال آرتروسکوپی به وجود می آیند. عفونت، لخته شدن خون داخل سیاهرگ، تورم بیش از حد یا خونریزی، آسیب به عروق خونی یا اعصاب و شکستن ابزار جراحی داخل مفصل، شایع ترین عوارض هستند ولی بسیار کمتر از یک درصد کل جراحی های آرتروسکوپی روی می دهند.

مزایای عمل جراحی آرتروسکوپی 

گرچه عمل آرتروسکوپی به دلیل آن که برای درمان ورزشکاران و قهرمانان معروف با موفقیت انجام شد، در بین عموم نیز مورد توجه قرار گرفت, یک روش بسیار ارزشمند برای کلیه بیماران ارتوپدی است و معمولا برای بیمار نیز آسان تر از جراحی باز می باشد. اکثر بیماران در مراکز درمانی سرپایی تحت عمل جراحی آرتروسکوپی قرار می گیرند و پس از چند ساعت به منزل خود برمی گردند.

دوره نقاهت جراحی مچ پا

برش های کوچک پس از چند روز بهبود می یابند. گرچه این برش ها کوچک و درد داخل مفصل به دنبال آرتروسکوپی اندک است, چندین هفته طول می کشد تا مفصل بهبود کامل یابد. برای تسریع بهبود مفصل و محافظت آن برای عملکرد آینده، یک برنامه  فعالیت و بازتوانی خاص به شما توصیه خواهد شد.

به طور معمول، بیمار ظرف چند روز به مدرسه یا محل کار خود بازمی گردد یا فعالیت های روزمره خود را از سر می گیرد. ورزشکاران و آنهایی که وضعیت جسمی خوبی دارند در بعضی موارد و طی چند هفته به فعالیت های ورزشی خود باز می گردند. به یاد داشته باشید که افرادی که آرتروسکوپی می شوند ممکن است تشخیص های متفاوتی قبل از عمل داشته باشند، بنابراین درمان آرتروسکوپی هر فرد، منحصر به همان فرد است و زمان لازم برای بهبود نیز بر همین اساس منحصر به فرد است.

موارد منع آرتروسکوپی مچ پا

آرتروسکوپی برای برخی بیماران روش مناسبی نیست. ممکن است عمل جراحی شستشوی آرتروسکوپی برای بیماران مبتلا به التهاب شدید در مفصل مچ پا مزیتی نداشته باشد. همچنین، امکان دارد این روش برای بیماران مبتلا به عفونت های فعال  استخوان یا دیگر مشکلات پزشکی مناسب نباشد. اصلاح دفورمیته های شدید مچ پا با عمل جراحی آرتروسکوپی امکانپذیر نیست.

چه مدت بعد از آرتروسکوپی مچ پا می توانم راه بروم؟

زخم ها ۲ هفته طول می کشد تا درمان شوند. یک برنامه توانبخشی برای بهبود سریع عملکرد طبیعی مفصل توصیه می شود. شما می توانید پس از عمل به محض اینکه احساس راحتی کردید، پیاده روی کنید که معمولاً در عرض چند ساعت بعد از فرآیند است.

 

دکتر غلامرضا نادری 

متخصص ارتوپد ، آرتروسکوپی ، آرتروپلاستی و فلوشیپ جراحی مچ پا در تهران

فهرست مطالب
  • تصویر کاربر مسلم شنبه ۳۱ تیر ۲( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 97 مشاهده پرسش
    با سلام.من در زمان پیاده روی و خصوصا ورزش، در ناحیه زیر انگشتان سوم و چهارم پای چپم احساس درد شدید دارم.
    بطوریکه قادر به ادامه دویدن نیستم و با خارج کردن پای خود از کفش ، درد تا حد زیادی از بین میرود.احساس میکنم در ناحیه ی مذکور عصب های انگشتانم درگیر شده اند و در هنگام ماساژ انگشتان سوم و چهارم صدای خاصی وجود دارد.
    نمیتوانم مدت زیادی با کفش رانندگی کنم و به ناچار پای خود را از کفش خارج‌میکنم.
    سوال اینجانب،،، بنده ورزشکار هستم و در ماه آبان عازم مسابقات فوتسال میباشم. آیا با شرح حال ذکر شده امکان درمان در این مدت وجود دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۳۱ تیر ۲( 9 ماه پیش)

      ام آر آی از نظر احتمال مورتون نوروما لازمه 

      و بله درمانش ممکنه

  • تصویر کاربر احمد شنبه ۱۷ تیر ۲( 10 ماه پیش) تعداد بازدید: 112 مشاهده پرسش
    باسلام

    ۵۰ سال سن دارم باوزن ۸۱کیلوگرم وقد حدود یک وهفتاد....
    تا چهارپنج سال پیش به صورت هفتگی وتقریبا حرفه ای فوتبال وفوتسال بازی کردم،و همیشه ازناحیه مچ پا آسیب دیدم وتقریبا مچ پای آسیب پذیر داشتم،الان چندوقته ازناحیه مچ پا و قوزک داخلی پا وپشت پا درد دارم‌ به خصوص پای چپم، به چنددکتر مراجعه کردم که نظر آرتروز شدید و دودکتردیگه استخوان اضافی روتشخیص دادن که معتقد هستن باید استخوان اضافی برداشته بشه..
    خواستم دراین خصوص نظرتون روجویا بشم باسپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۱۷ تیر ۲( 10 ماه پیش)

      لطفا رادیوگرافی بفرستید

  • تصویر کاربر اسدی شنبه ۱۷ تیر ۲( 10 ماه پیش) تعداد بازدید: 98 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر،وقت بخیر
    پسرم الان دوسال و نه ماهه هست و متوجه شدیم کف پای صاف داره و دو تا مچ پا به سمت داخل اومده
    دوتا دکتر بردم ،نظراتشون متفاوت بود یکی گفت کفش مخصوص بپوشه تمام روز رو و بعد دوماه مراجعه کنم
    و یکی هم گفت کفش رو فقط برای بیرون رفتن بپوشه (آخه مگه بچه چقدر در روز بیرونه) و در کنارش ورزش برای پا داد و گفت بعد شش ماه مراجعه کنه
    حالا موندم چکار کنم
    ممنون میشم جوابم رو بدید
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۱۷ تیر ۲( 10 ماه پیش)

      در این سن هیچ اقدام و کفش و کفی لازم نیست

  • تصویر کاربر حمید شنبه ۱۷ تیر ۲( 10 ماه پیش) تعداد بازدید: 116 مشاهده پرسش
    سلام روزتون بخیر
    من ۱ ماه قبل عمل اشیل پا انجام دادم و اشیل پام به طور کل پاره شده بود الان ۱ ماهه پام تو گچه ولی خیلی درد دارم دردی که حتی نمیتونم شب بخوابم میرم دکتر گچ پامو باز میکنه دردم اروم میشه ولی تا دوباره گچ میکنه درد شروع میشه و دکتر میگه باید درد و تحمل کنی وگرنه دوباره اشیل پات پاره میشه گچ نباشه
    میخواستم بدونم ایا بعد ۱ ماه خطر پارگی مجدد هست؟و ایا میتونم بعد ۱ ماه گچ باز کنم اتل بگیرم؟
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۱۴ تیر ۲( 10 ماه پیش)

      من اصلا گچ نمی گیرم ولی شما باید بر اساس دستوردکترتون اقدام بفرمایید

    2. تصویر کاربر حمید چهارشنبه ۱۴ تیر ۲( 10 ماه پیش)
      جناب دکتر نادری عزیز
      سوال من این بود که ایا بعد از ۵ هفته از عمل امکان پاره شدن تاندون اشیل هست؟
    3. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۱۷ تیر ۲( 10 ماه پیش)

      بعیده که بدون هیچ صدمه پاره بشه ولی در صورت هرگونه شک به این مساله باید گچ باز و مجدد فقط معاینه بشین

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علیرضا چهارشنبه ۱۴ تیر ۲( 10 ماه پیش) تعداد بازدید: 125 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    بنده در اواخر سال 1400 دچار پیچ خوردگی مچ پا شدم، گمانم این بود که مسئله‌ای سادست، اما ورم و احساس درد داشتم و اقدام به ام‌آر‌ای کردم که نتیجه به پیوست می‌باشد. با مراجعه به پزشک و معاینه، ایشان گفتند که نیاز به جراحی ندارد و آریزونا بریس به همراه جوراب واریس تجویز کردند، خداروشکر ورم خوابید اما همچنان احساس ناامنی و سوزش وجود دارد به طوری که این سوزش تا روی ساق پا هم ادامه پیدا می‌کند، و همچنین دردی آزار دهنده و مزمن کل مچ پای بنده را دربر دارد.
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید و اگر نیاز به ویزیت دارد، وقت ویزیت به بنده بدهید.
    شماره تلفن بنده: 09368230259
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۱۴ تیر ۲( 10 ماه پیش)

      ممکنه عمل بخواد و معاینه لازمه برای نوبت گیری از طریق همین سایت اقدام بفرمایید

  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۱۴ تیر ۲( 10 ماه پیش) تعداد بازدید: 116 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر

    قبل از هر چیز عذرخواهی میکنم چون یه مقدار طولانیه ممنون میشم حوصله به خرج بدین و جواب بدین،خدا خیرتون بده


    بنده ۲۶ سالمه،قد ۱۷۶ و وزن ۷۲
    پاییز ۹۹ توی فوتبال مچ پای راستم از سمت داخل پا ضربه و پیچ خورد،به طوری که هم ورم داشت هم کبودی،مدتی کمی استراحت کردیم تا اثارش برطرف شد و مجدد رفتیم فوتبال و دوباره درد و...
    اون موقع mri نگرفتم، فقط عکس گرفتم که مشکلی نداشت،تقریبا ۳ ماهی استراحت کردم و فشار نیاوردم و چند جلسه هم فیزیوتراپی و لیزر رفتم،از بهار ۱۴۰۰ تا اواخر تابستان ۱۴۰۱ دیگه مشکلی نداشتم به اون صورت،حتی فعالیت های سنگین، کوهنوردی فوتبال و غیره انجام میدادم و راحت بودم،تا اینکه دوباره در اثر فشار آوردن زیاد داخل فوتبال احساس درد کردم دوباره،این دفعه MRI گرفتم که در جواب نوشته بود پارگی جزئی رباط دلتوئید مچ پای راست.
    دکتر یه مچ بند آریزونا برام نوشتن ارتوپد فنی برام درست کردن،یه ۶ ماهی کامل بستمش،دیگه هیچ فشاری به پام نیاوردم،۱۰ جلسه فیزیوتراپی و دو جلسه لیزر هم رفتم و تقریبا یک ماهی هست که مچ بند رو دیگه نمیبندم
    الآن توی راه رفتن و حتی دویدن دردی احساس نمیکنم،پام هم ورم یا کبودی نداره،یا مثلا مچ پام خالی نمیکنه،اما بعضا توی سرپا ایستادن طولانی مدت یا همون دویدن طولانی‌مدت یه چیزهایی احساس میکنم،دردهای جزئی و کم،ولی مطمئنا کوهنوردی و فوتبال و امثالهم نمیتونم انجام بدم چون احتمال زیاد مجدد درد و مشکل بیشتر میشه
    الآن اگر مجدد mri بگیریم مشخص میشه چقد بهبودی داشته یا نه مشخص نمیشه؟
    در کل از کجا متوجه بشیم که در چه مرحله ای هستیم؟
    چون درباره عکس mri نظرات مختلف دادن،از جمله کشیدگی شدید،پارگی جزئی و پارگی کامل!!...نمیدونیم کدوم درسته

    خیلییی برام مهمه این موضوع و میخوام هر جور شده کاملا خوب بشه این رباط..نوبت دهی سایت شما هم تاریخ دی ماه و بهمن ماه رو برای ویزیت میاره که اون تایم خیلی دیره،نمیدونم راه دیگه ای داره یا نه.

    مجدد معذرت و ممنون.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۱۴ تیر ۲( 10 ماه پیش)

      باید حتما معاینه و بررسی انجام بشه و احتمالا همون ام آر آی کافیه 

      بعد از نوبت گیری برای جلو انداختن زمان به منشی من پیامک بدین

  • تصویر کاربر الناز چهارشنبه ۱۴ تیر ۲( 10 ماه پیش) تعداد بازدید: 98 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر .ببخشید نوبت دهی فقط انلاین هست .شماره هایی که سرچ کردم هیچکدوم جوابگو نیستن .لطفا بفرمایید چجوری میتونیم نوبت بگیریم .شماره تماس بدین ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۱۴ تیر ۲( 10 ماه پیش)

      شماره ها توی وبسایت هست 

      می تونید بعد نوبت گیری آنلاین برای تغییر وقت پیامک بدین

  • تصویر کاربر حقیقی چهارشنبه ۱۴ تیر ۲( 10 ماه پیش) تعداد بازدید: 182 مشاهده پرسش
    سلام ..همسر من از ارتفاع افتادن و پاشنه پاشون شکسته .. عکس رادیولوژی ایشونو ارسال کردم .. متاسفانه سی تی ایشون هنوز ذستم نیست و بایذ از بیمارستان تحویل بگیرم .. طبق نظر پزشک ایشون کچ گرفته شده پاشون و باید 45 روز در گچ باقی بماند و اینکه بعد یک هفته عکس مجدد قراره بگیرن .. و گفتن ایشون تا اخر عمرشون باید درد داشته باشن و ممکنه استخوان پای ایشون سیاه بشه .. و مختصر نظر پزشکو گفتم برای شما و خیلی نگران این وضعیت همسرم هستم .. لطفا راهنمایی بفرمایید چکاری باید انجام بدیم تا این مشکلات به حداقل برسه و ایشون سلامتی پاشونو بدست بیاره ..ممنون میشم جواب بدین
    1. تصویر کاربر حقیقی یکشنبه ۱۱ تیر ۲( 10 ماه پیش)
      سلام ..همسر من از ارتفاع افتادن و پاشنه پاشون شکسته .. عکس رادیولوژی ایشونو ارسال کردم .. متاسفانه سی تی ایشون هنوز ذستم نیست و بایذ از بیمارستان تحویل بگیرم .. طبق نظر پزشک ایشون کچ گرفته شده پاشون و باید ۴۵ روز در گچ باقی بماند و اینکه بعد یک هفته عکس مجدد قراره بگیرن .. و گفتن ایشون تا اخر عمرشون باید درد داشته باشن و ممکنه استخوان پای ایشون سیاه بشه .. و مختصر نظر پزشکو گفتم برای شما و خیلی نگران این وضعیت همسرم هستم .. لطفا راهنمایی بفرمایید چکاری باید انجام بدیم تا این مشکلات به حداقل برسه و ایشون سلامتی پاشونو بدست بیاره ..ممنون میشم جواب بدین
    2. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۱۴ تیر ۲( 10 ماه پیش)

      جراحی انتخاب بهتری هست براشون

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر رهام چهارشنبه ۱۴ تیر ۲( 10 ماه پیش) تعداد بازدید: 103 مشاهده پرسش
    وقت بخیربرادرزاده من رهام که پیش من زندگی میکنه دارای کف پای صاف هست وتمایل داردفوتبالیست بشه ویک هفته هست توی باشگاه ثبت نام کردم آیا این عارضه صافی پا برطرف میشه اگرمیشه باچه روشی ایشون ۱۲ساله هست درخوانواده هم کسی صافی پاندارد
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۱۴ تیر ۲( 10 ماه پیش)

      اگر نیاز به اصلاح باشه فقط با جراحی ممکنه

  • تصویر کاربر احمدوند چهارشنبه ۱۴ تیر ۲( 10 ماه پیش) تعداد بازدید: 108 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر پسرم 13سال داره ازبچگی کف پاهاش به عینه صافه برای حل مشکلش اقدام کردم و چند بارهم کفش مخصوص گرفتم اما حل نشد چون به فوتبال هم علاقه زیادی داره ویک مقدار هم تپل هستش اذیت میشه میخواهم اگه بشه باعمل خوب بشه عملش کنید الله اول ببینم چقدر هزینه داره
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۱۴ تیر ۲( 10 ماه پیش)

      باید معاینه بشن حتما تا ببینیم عمل لازمه یا نه

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سلیمی پنجشنبه ۵ اردیبهشت ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 213 مشاهده پرسش
    باسلام و عرض ادب.فرزند۴/۵ ساله دارم که کنار استخوان و بر آمدگی ساق یک غضروف اضافه بوجود امده است و وقتی ایستاده و یا راه میرود مشخص است که کنار استخوانش یک بر امدگی دیگر بوجود امده.علت ان چیست.راههای درمان چگونه است؟باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۵ اردیبهشت ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      لازمه يك راديوگرافى ساق انجام بشه

      با احترام

  • تصویر کاربر سلمان دوشنبه ۲ اردیبهشت ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 205 مشاهده پرسش
    باتشکر از شما ک ب سوال قبلی من جواب دادید.اقای دکتر اگه حدود 3سال بعد از عمل گذشته باشه امکان اینکه با گچگیری پا به حالت اولش برگرده هست؟؟اگه امکان داره حدود هزینشم بفرمائید که حداقل از چقدر تا حداکثرش چون واقعا واسه ما خیلی مهمه هزینش.باتشکر.خیلی ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲ اردیبهشت ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      امكان اصلاح هست و حتى اگر اصلاح كامل نكنه حداقل با كشيده شدن بافت ها ، عمل جراحى آسانترى در پيش خواهد بود

      هر دو هفته بكبار بايد گچ گيرى انجام بشه و احتمالا شش تا هفت جلسه لازم خواهد بود

      هر بار گچ گيرى و اصلاح ٤٠٠-٥٠٠ هزار تومان هزينه خواهد داشت

      با احترام

  • تصویر کاربر صالح دوشنبه ۲ اردیبهشت ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 221 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید
    من خواهرم بیش از هفت سال هست که عمل نخاع و ستون فقرات شده و زمین گیر شده است خوب هم نمی شود با انکه انگشتان پایش را کم و بیش خوب تکان میدهد تازگیها دچار سرفه های شدیدی شده بودو با اینکه موقع تکان خوردن دچار خستگی می شود مجبور شدیم شربت و امپول بگیریم و در خانه تزریق کنیم مدتی پایش یکذره ورم داشت ولی بعد از یکماه که حالش خوب نشد مجبور شدیم سوار ماشین کنیم و ببریمش دکتر موقع برگشتن متوجه شدیم یکی از پاهایش یواش یواش ورم پیدا کرده و امروز مثل بادکنک باد کرده پای دیگرش هم استخوان شده ایشون مشکل ستون فقرات داشتن که سال ۹۰ با برداشتن وزنه سنگینی بیکباره اراده ایستادن و راه رفتنش را از دست داد و موقعی که برای عمل بردیم طبق گفته دکتر ستون فقراتش باز شده بود...
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲ اردیبهشت ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      لازمه معاينه بشن و مخصوصا از نظر مسايل عروقى بررسى بشن

      شايد بد نباشه ابتدا. به جراح عروق مراجعه كنيد

      با احترام

  • تصویر کاربر هانیه سه شنبه ۲۷ فروردین ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 205 مشاهده پرسش
    با سلام
    من خانمی 37 ساله هستم حدود یک سال هست که درد شدیدی در قسمت مچ پا و زانو دارم. رادیوگرافی های متعددی انجام دادم. حتی bone scan هم کردم اما التهاب و یا مشکل خاصی تشخیص داده نشد. لازم به ذکر هست که کف پای صافی دارم. طبق رادیو گرافی ها مشخص شده که فرم پا در حال کج شدن هست. میخواستم بپرسم این موضوع درمان داره یا نه و اینکه شما چه پیشنهادی میدید/ ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۲۷ فروردین ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      نياز هست معاينتون بكنم

      احتمال زياد داره كه جراحى نياز باشه

      با احترام

  • تصویر کاربر Mohammad شنبه ۲۴ فروردین ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 230 مشاهده پرسش
    با سلام خسته نباشید ببخشید اقای دکتر من هر دوپام دقیق نزدیک گودی کف پام شکستن خیلی باد کردن به حدی که بزور میتونم راه برم یکشون رو گچ گرفتم ولی شکستگیش رو هنوز داره چیکار کنم ترمیم بشن. باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۴ فروردین ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      لطفا عكس راديوگرافى رو بفرستيد و بفرماييد چقدر از شكستگى گذشته

      با احترام

  • تصویر کاربر مهدی یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 234 مشاهده پرسش
    سلام خواهری دارم 8ساله که از ناحیه قوس بیرونی پا احساس درد میکند عکس رادیولوژی هم گرفت ظاهراً چیز خاصی نیست می خواستم بدونم علت اینکه میگه پاهام درد می‌کنه چیه
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۱۸ فروردین ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      منظورتون رو از قوس بيرونى پا متوجه نشدم

      ظاهرا عكس ها نرمال هستند

      نياز به معاينه ايشون هست

      با احترام

  • تصویر کاربر سولی شنبه ۲۵ اسفند ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 251 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من ۲۹ سالمه مدتیه کف پام گزگز میکنه سوزن سوزن میشه قبلا هم اینطوری میشد وقتی زیاد راه میرفتم ولی بعد خوب میشد مدتیه کف هر دو پام گز گز میکنه انگار یه سوزن فرو میکنی توش رفتم دکتر واسم کلسیم و آهن نوشت وقتی اونا رو میخوردم خوب بود ولی بعد تموم شدن قرصام دوباره دردش شروع شده ولی الان کف پای چپم بیشتر گز گز میکنه احساس میکنم رگ پام هم یکم متورم شده علتش چی میتونه باشه
    با تشکر
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۵ اسفند ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      آزمايش خون از نظر كم خونى و فقر آهن بدين اگه نرمال بود نوار عصب و عضله بگيريد

      با احترام

  • تصویر کاربر میثم پنجشنبه ۲۳ اسفند ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 808 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب.توده سفت در ناحیه داخلی مچ پا که به تشخیص ام ار ای توده چربی ست.در حالت عصبانیت و ایستادن در دناک و در مواقع دیگر کمی درد ناک است.ایا با جراحی و برداشتن توده درد التیام مییابد؟با سپاس از اقای دکتر رضا نادری.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۲۳ اسفند ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      اگر درد دقيقا در اون ناحيه باشه بله با برداشتن خوب مى شه

      با احترام

  • تصویر کاربر somi دوشنبه ۲۰ اسفند ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 264 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    وقت بخیر من چند ساله کف پام درد میکنه
    البته خودم فکر میکنم از وقت رانندگی کردم این درد شروع شده
    کاهی واقعا دردش شدید قسمت قوس داخلی پام خیلی زیاد در حدی که میگم کاش میشد کف پام صاف بشه و دردش کم بشه اما گاهی کل پام درد میکنه یعنی هم leg و هم foot
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۰ اسفند ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      احتمال زيادى وجود داره كه دچار فاشئيت پلانتار باشيد

      بايد از نظر شكل پا و وجود يا عدم وجود سفتى عضلات پشت ساق و احتمال درگيرى عصب و سندرم تونل تارسال معاينه بشين

      با احترام

  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۱۹ اسفند ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 272 مشاهده پرسش
    سلام دکتر بنده چند ماه پیش مچ انداختم روی زمین با پسر دایی ام دو بار خیلی زور زدم دستم یک دفعه ورم کرد و رگ اومد بالا و بی حس شد کمی و کمی میلرزید و دو سه رورگز گرفته بود دستم که الان اندازه عدس ورم داره رگش و از داخل فشار میدم سفته انگار و خسته میشه خیلی کم دستم از داخل انگار احساس میکنم و نمیدونم چیه نگران شدم و عکس هم از دستم فرستادم ببنید ساعد دستمه و دقیق دقبگق جواب بدید خواهشن ممنون تشکر ببخشید شرمنده و همین قسمته که دورش را با نقطه نارنجی درست کردم کاملن مشاهده کنید
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۱۹ اسفند ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      احتمالا تاندونتون كنده شده

      توصيه اين هست كه ام آر آى كنيد

      اگه گز گز و خواب رفتگى هنوز وجود داره نوار عصب هم بگيريد

      با احترام

درحال دریافت اطلاعات
تماس با ما

با ما در تماس باشید

آدرس مطب

شریعتی پایین تر از مترو قلهک ساختمان خانه درسا طبقه ۵ واحد ۱۷

ساعات کار مطب

شنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۶ الی ۱۹

دکتر نادری