منو

آیا غضروف مچ پا قابل ترمیم است؟

ورزشکاران معمولا در ناحیه زانوهای خود به OCD یا ضایعه غضروفی مچ پا دچار می شوند، اما به دلیل این که بسیاری از افراد (نه تنها ورزشکاران) پیچ خوردگی های مچ پا را نادیده می گیرند، آسیب غضروف مچ پا نیز شایع است.

از آن جایی که غضروف توانایی بسیار کمی در ترمیم خود دارد، اگر آسیب غضروفی درمان نشود، می تواند تا مرحله فرسایس استخوانی یا مفصلی پیشروی کرده و به استئوآرتریت (آرتروز) منجر شود.

آسیب غضروفی محدود به یک گروه سنی خاص نیست. آسیب برای تمامی افراد، پیر و جوان، ورزشکار یا کارمندان دفاتر (پشت میز نشین) محتمل است. یک پیچ خوردگی شدید در مچ پا می تواند به OCD منجر شود.

هنگامی که آسیب مکرر بوده، یا به اندازه کافی شدید است یا نادیده گرفته می شود غضروف فرسوده شده و قطعاتی از آن جدا می شوند این وضعیت به تماس شدیدا دردناک استخوان بر روی استخوان منجر می شود.

علائم آسیب به غضروف مچ پا

فردی که دچار آسیب در غضروف مچ پا می شود درد، تورم و سفتی در مچ پای خود احساس می کند. این التهاب می تواند خفیف تا شدید باشد. همچنین مچ پا می تواند قرمز، گرم و به شدت دردناک شود. محدوده حرکات مچ پا نیز می تواند محدود شود که در آن صورت فرد قادر نخواهد بود تا به آسانی مچ پای خود را حرکت دهد.

علت درد غضروف مچ پا

اگر غضروف آسیب دیده یا فرسوده شده باشد، مفصل دردناک و سفت شده و با کاهش دامنه حرکت می شود. در آرتروز شدید ، غضروف هیالین می تواند به طور کامل از بین رفته و مفصل آسیب دیده را بدون بازسازی خود رها کند. این اتفاق باعث می شود استخوان ها به یکدیگر ساییده شوند.

استئوفیت ها نیز ممکن است به دلیل استرس اضافی در انتهای استخوان ها در حاشیه مفصل ایجاد شوند. این امر منجر به درد قابل توجه، از دست دادن حرکت و عملکرد ضعیف می شود.

اهمیت غضروف

غضروف بافتی سفید و اتصال دهنده است که در میان مفاصل و بسیاری از بخش های بدن دیده می شود. برای مثال بینی و گوش ها به ترتیب نسبتا و کاملا از غضروف تشکیل شده اند. غضروف در میان مفاصل به عنوان یک ماده بالش مانند عمل کرده و از استخوان ها در برابر ساییدگی و ضربه حمایت می کند.

همچنین، غضروف استخوان ها را نیز در کنار یکدیگر نگه می دارد. غضروف، استخوان نیست بلکه بافتی سفت و منعطف است که به آسانی آسیب می بیند. هیچ جریان خونی به غضروف نمی رود و همین، علت سفید بودن آن است. غضروف به دلیل نداشتن جریان خون، هنگامی که آسیب دیده یا پاره می شود به آسانی التیام نمی یابد.

ورزشکار

عمل غضروف مچ پا چیست؟

آرتروسکوپی مچ پا جراحی کم تهاجمی است که بسیاری از مشکلات مچ پا را تشخیص داده یا درمان می کند. مشکلات رایج شامل عفونت، آسیب، آرتروز، شرایط التهابی و علائم ناشناخته مچ پا است. در آرتروسکوپی مچ پا از آرتروسکوپ با یک دوربین کوچک برای مشاهده قسمت داخلی مفصل مچ پا استفاده می شود. ابزارهای ویژه به پزشك شما اجازه می دهد تا از طریق برش های كوچك مشكلات مفصلی را درمان كند. آرتروسکوپی مچ پا می تواند علائم را تسکین داده و دامنه حرکتی را بازگرداند.

آرتروسکوپی مچ پا یک جراحی رایج است، اما شامل برخی از خطرها و عوارض بالقوه است. قبل از انجام آرتروسکوپی مچ پا تمام گزینه های درمانی خود را در نظر بگیرید.

سایر اقدامات جراحی که ممکن است انجام شود

پزشک شما ممکن است نمونه برداری نیز انجام دهد. نمونه برداری شامل برداشتن نمونه سلول یا بافت و آزمایش آن از نظر سرطان و سایر بیماری ها است.

ممکن است برای یک بیماری مچ پا نیاز به جراحی باز (آرتروتومی مچ پا) داشته باشید که پزشک شما نمی تواند آن را با آرتروسکوپی درمان کند. جراحی باز شامل ایجاد یک برش طولانی تر است که به شما اجازه می دهد تا مچ پا را به طور مستقیم مشاهده و درمان کنید.

عمل غضروف مچ پا

چرا آرتروسکوپی مچ پا انجام می شود؟

پزشک ممکن است در صورت مشخص نشدن علت، آرتروسکوپی مچ پا را برای تشخیص علائم مچ پا توصیه کند. آرتروسکوپی مچ پا اولین انتخاب برای درمان بیماری های مچ پا نیست.

پزشک شما ممکن است آرتروسکوپی مچ پا را برای تشخیص یا درمان موارد زیر توصیه کند:

  • عفونت مفصل مچ پا که آرتریت سپتیک نیز نامیده می شود
  • آسیب دیدگی مفصل مچ پا، از جمله شکستگی، پارگی رباط ها، پارگی غضروف و آسیب های بیش از حد
  • اشکال التهابی آرتروز، از جمله آرتریت روماتوئید
  • بدن های سست، از جمله قطعات استخوان و قطعات غضروف
  • آرتروز یا بیماری مفصل دژنراتیو که تجزیه غضروف و استخوان است
  • سینوویت، یا التهاب پوشش داخلی مفصل
  • علائم ناشناخته مچ پا از جمله: درد، تورم، قفل شدن، گرفتگی و…

چه کسی آرتروسکوپی مچ پا را انجام می دهد؟

جراحان ارتوپدی و جراحان پا و مچ پا آرتروسکوپی مچ پا را انجام می دهند. جراحان ارتوپدی به طور ویژه برای درمان مشکلات استخوان ها و مفاصل آموزش دیده اند.

علت آسیب غضروف مچ پا

غیر عادی بودن راستای مچ پا (انحراف)

گاهی اوقات این مورد مادر زادی بوده و گاهی نیز ناشی از التیام پس از یک آسیب می باشد. این وضعیت باید به وسیله جراحی و درمان تصحیح شود.

آسیب و استفاده بیش از حد

افتادن بر روی پله ها، پیچ خوردن مچ پا، رها شدن یک جسم و افتادن آن بر روی مچ پا همه این موارد می توانند سبب آسیب دیدن غضروف مچ پا شوند. همان طور که ممکن است بدانید ورزشکاران در زمینه فوتبال، راگبی، تنیس و کشتی بیش ترین احتمال ابتلا به این وضعیت را دارند. هر گونه ورزشی مانند بسکتبال یا بدمینتون که شامل ارتباط تماسی بالا یا دویدن و پریدن باشد نیز جز این موارد به حساب می آید.

نداشتن تحرک

هنگامی که فرد به طور معمول تحرک ندارد، آتروفی عضلانی (ضعیف شدن) تنها موردی نیست که برای او اتفاق می افتد. مفاصل جهت سالم ماندن نیاز به تحرک دارند. مدت های طولانی بی تحرکی و نداشتن فعالیت نیز ممکن است به غضروف مچ پا آسیب برساند.

چاقی

بدن ما در سازگار شدن و تنظیم کردن خود فوق العاده است اما وزن بیش از حد سبب بسیاری از پیچ خوردگی ها در اعضای بدن از جمله استخوان ها و مفاصل (مخصوصا ناحیه مچ پا) می شود. مفاصل مچ پا مفاصلی هستند که وزن بدن را تحمل کرده و هر باری که فرد راه می رود این مفاصل او را حمایت می کنند. بدن افراد چاق تحت فشار فیزیکی بیشتری است، به همین دلیل هم احتمال بیشتری برای ابتلا به آسیب غضروفی در مچ پای خود دارند.

بیشتر بخوانید: نرمی غضروف کشکک از علائم تا درمان

عوارض آسیب غضروفی مچ پا

آسیب غضروفی می تواند به موارد زیر منجر شود:

#همارتروز یا خونریزی در مفصل

در موارد حاد، یک قطعه از غضروف جدا و میان مفصل گیر می کند. این وضعیت سبب قفل شدن مفصل و خونریزی می شود. همچنین، در این مورد مچ پا کبود به نظر می رسد.

#فشار اضافی بر روی استخوان ها

فشار اضافی بر روی استخوان ها می تواند به ایجاد خار استخوانی یا استئوفیت نیز منجر شود. این خارهای استخوانی در حاشیه مفصل تشکیل شده و سبب درد شدیدتر و اختلال بیش تر در عملکرد مچ پا می شوند. این وضعیت مانند چرخ دنده هایی است که بر روی یکدیگر فشار آورده اما حرکت نمی کنند و از آن جایی که بر روی هم دیگر خراش می اندازند صدا می دهند.

#ضایعه غضروفی مچ پا

در این مورد یک حفره در غضروف ایجاد می شود. این حفره مانند همه حفره ها می تواند بزرگ تر شده و به حدی برسد که تمام غضروف از بین رود. هنگامی که غضروف به طور کامل از بین می رود، مفاصل اجزای بالش مانند خود را از دست داده و استخوان ها بر روی هم ساییده می شوند و این وضعیت بسیار دردناک است. مفاصل مچ پا مفاصلی هستند که وزن را تحمل می کنند و در صورتی که غضروف آن ها آسیب ببیند بیمار قابلیت راه رفتن خود را از دست خواهد داد. مفاصل جهت سالم ماندن نیاز به تحرک دارند. مدت های طولانی بی تحرکی و نداشتن فعالیت نیز به غضروف آسیب می رساند.

تشخیص آسیب غضروفی

تمایز آسیب غضروفی از دیگر مشکلات (مانند آسیب رباط یا ضایعات استخوان های تحت غضروفی) می تواند دشوار باشد، زیرا تمامی این موارد علائمی مشابه به هم دارند. برای تایید آسیب غضروف، فرد پس از معاینه توسط متخصص با رادیوگرافی ساده بررسی می شود. در صورتی که با منفی بودن جواب، درد بیش از ۲ ماه ادامه یابد تصویر برداری های سی تی اسکن و ام آر آی انجام می شوند.

ام آر آی و سی تی اسکن آسیب غضروف، آسیب استخوان های زیر غضروف یا شکستگی قطعه ای از استخوان یا غضروف را که بسیار دردناک نیز می باشد نشان می دهند. همچنین، فردی که به این وضعیت دچار است، هر موقع که مچ پای خود را حرکت می دهد، صدایی تق تق مانند تولید می کند.

درمان درد مچ پا

درمان درد غضروف مچ پا

چندین گزینه درمانی برای درمان OCD همانند دیگر مشکلات مچ پا وجود دارد، از جمله:

#داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی

پزشک جهت کاهش درد و التهاب بیمار مصرف داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی را تجویز می کند.

#فیزیوتراپی

فرد معمولا به یک فیزیوتراپ ارجاع داده می شود تا عضلات خود را تقویت کرده، محدوده حرکتی مفصل خود را دوباره به دست آورده و حس تعادل خود را افزایش دهد.

#استراحت دادن به مچ پا و انجام حرکات جایگزین

جهت به حداقل رساندن درد، فرد باید از انجام فعالیت هایی که سبب درد مچ پا می شوند خودداری کند. برای مثال می توان به جای استفاده از پله از آسانسور و به جای راه رفتن دوچرخه سواری را انتخاب کند.

#مفصل بندها (آتل یا بریس)

مفصل بندها قطعاتی پلاستیکی یا چرمی هستند که از مفاصل مچ پا محافظت کرده و به طرز قابل توجهی درد را در آن ناحیه کاهش می دهند.

#یخ

در موارد حاد فرد می تواند ۳ تا ۴ بار در روز به مدت ۲۰ دقیقه بر روی مچ پای خود کمپرس یخ قرار دهد. این کار باید فورا پس از فعالیت جسمانی صورت گیرد.

#جراحی

هنگامی که درمان ها و داروها جهت کمک به تسکین درد و بهبود تحرک کافی نیستند، باید جراحی بر روی مچ پا صورت گیرد. با آرتروسکوپی مچ پا می توان قطعات غضروفی را خارج کرد و بستر ضایعه را سوراخ سوراخ کرد تا سلول های بنیادی از کف ضایعه به آن نفوذ کنند و سبب ترمیم گردند. جراحی  باز مچ پا نیز می تواند یک راه حل باشد. برای مواردی که آسیب شدید تر و وسعت ایتلا زیاد است، ممکن است پیوند غضروف تنها راه حل باشد.

داروی غضروف ساز مچ پا

امروزه مکمل هایی وارد بازار شده به نام گلوکزامین و یا به اصطلاح (داروهای غضروف ساز) که این مکمل ها قادر به ساخت غضروف و یا ترمیم غضروف هستند. افراد از گلوکوزامین سولفات به صورت خوراکی برای درمان بیماری دردناک ناشی از التهاب، تجزیه و از بین رفتن غضروف (آرتروز) استفاده می کنند. گلوکوزامین یک ترکیب طبیعی است که در غضروف یافت می شود و دارای بافت سفتی که مفاصل را محکم می کند.

موارد استفاده از گلوکزامین برای:

  • آرتروز: مصرف خوراکی سولفات گلوکوزامین ممکن است برای افرادی که مبتلا به آرتروز زانو هستند درد را کاهش دهد. برخی تحقیقات نشان می دهد که ممکن است به کاهش سرعت تخریب مفصل زانو مرتبط با آرتروز کمک کند. از دیگر مزایای مکمل گلوکوزامین سولفات برای آرتروز مفصل ران، ستون فقرات، دست یا مچ پا است.
  • روماتیسم مفصلی: تحقیقات اولیه نشان می دهد که مصرف خوراکی گلوکوزامین هیدروکلراید ممکن است درد مربوط به آرتریت روماتوئید را کاهش دهد. با این حال، محققان بهبود التهاب یا تعداد مفاصل دردناک یا متورم را مشاهده نکردند.

غضروف مچ پا

آرتروسکوپی با هدف ترمیم OCD در ارتوپدی

متاسفانه بدون انجام جراحی، OCD بدتر و بدتر خواهد شد. پیشرفت این مشکل تا حدی که نیاز به تعویض کامل مفصل باشد مطلوب نیست. آرتروسکوپی می تواند آسیب غضروفی را ترمیم کرده و فرد به وسیله استراحت و درمان می تواند هر چه سریع تر به کیفیت قبلی زندگی خود و فعالیت های روزانه اش برسد.

پس از جراحی آرتروسکوپی

جهت تسکین درد و التهاب، به مدت چند روز به فرد دارو های مسکن خوراکی داده می شود. بخیه ها ۱ تا ۲ هفته پس از جراحی برداشته می شوند. در این مرحله، پزشک معالج توصیه هایی را در ارتباط با محدوده حرکتی، ورزش های مچ پا و فیزیوتراپی به بیماران خود ارائه می دهد که برای آن ها ایده آل می باشند.

بسته به شرایط بیمار، ممکن است او بتواند فورا پس از جراحی دوباره بر روی پاهای خود راه برود یا به مدت چند هفته آن ها را بالا نگه داشته و وزنی بر روی آنها قرار ندهد.

دوران نقاهت آرتروسکوپی غضروف مچ پا

۷۰ تا ۹۰ درصد بیمارانی که تحت عمل آرتروسکوپی برای درمان ضایعه ی غضروف مچ پا (OCD) قرار گرفته اند نتایجی عالی بدست آورده اند. فرد می تواند این انتظار را داشته باشد که بعد از گذشت چند روز پس از جراحی به سر کار خود برگردد. البته این در صورتی است که فشاری بر روی پاهای او وارد نشود.

اکثر بیماران به ۱ الی ۲ هفته زمان جهت بهبودی نیاز دارند. بهترین کار پرسیدن در مورد شرایط خود از پزشک است. فرد زمانی می تواند دوباره رانندگی کند که قادر به قرار دادن وزن بر روی پاهای خود بوده و مصرف دارو های مسکن نارکوتیک (مخدر) را قطع کرده است.

در صورتی که فرد ورزشکار بوده و یا شدیدا به ورزش کردن علاقه مند است باید انتظار حداقل ۴ تا ۶ ماه و گاه تا یک سال را برای برگشتن به ورزش مورد علاقه خود داشته باشد. این مدت نیز باید با فیزیوتراپی همراه باشد.

 

دکتر غلامرضا نادری متخصص ارتوپدی ، آرتروسکوپی ، آرتروپلاستی و فلوشیپ جراحی مچ پا در تهران

فهرست مطالب
  • تصویر کاربر navid پنجشنبه ۱۱ خرداد ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 351 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دکتر نادری
    من تقریبا 40 شب پیش هنگام راه رفتن ، از ناحیه مچ پا احساس درد شدید کردم.بعد از مراجعه به بیمارستان ارتوپدی و گرفتن عکس رادیولوژی تشخیص پزشک به کشیدگی تاندون پا بود . بعد از این قرص ناپروکسن و امپول د3 و یک هفته اتل گچی تجویز کردن . با گذشت یک هفته من هنوز دچار محدودیت حرکتی بودم به طوریکه مچ پای چپم رو نمیتونستم رو به پایین حرکت بدم. دکتر تجویز بعدی که دادن 10 جلسه فیزیوتراپی بود بعد از اون 10 جلسه کماکان پام دچار محدویت حرکتی بود بدون اینکه درد داشته باشم . 10 جلسه دیگم نوشت و رفتم بعد از اون دوباره پام تغییری نکرد. این بار عکس mriنوشت . وقتی عکسو دید گفت که این ocl و باید جراحی بشه و کلی منو ترسوند . پیش چند دکتر دیگه که رفتم بورد تخصصی ارتوپد داشتند ی سری گفتن که با گچ گیری درست میشه ی سری گفتن باید ارتروسکوپی بشه و ... . حتی نظرات در دیدن عکس mri فرق داشت . چنتاشون گفتن که این درجه 2 چندا دیگم گفتن که درجه 3. حالا دکتر جان من پام تو گچه و نمیدونم ....
    دقیقا تو ناحیه داخلی یعنی همون مدیال استخون تالوسم به اندازه 5*10 mm ظاهرا گریدش 2یا 3
    در ضمن در عکس ct scan هم پای چپ و راست را گرفتم چون پای راستمم ی ذره درد میکرد ی مدت .ولی mri دو جا گرفتم فقط پای چپمه.
    خواهشا راهنمایی کنید .با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۱۱ خرداد ۹۶( 6 سال پیش)
      درود
      جواب سوالتون رو ارسال كردم بهتون نرسيد؟
  • تصویر کاربر مریم سه شنبه ۹ خرداد ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 328 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر. من 31 سالمه. سال گذشته پام پیچ خورد و قوزک مچ پام ترک برد و پنج هفته پام توی گچ بود از اون موقع به بعد موقع راه رفتن پام ورم میکرد و درد داشت. تا اینکه دو هفته پیش دوباره همون پام پیچ خورد و مچ پام ورم کرد و از درد نمیتونستم تکونش بدم دکتر رفتم گفتن رباط مچ پام دچار پارگی شدید شده و سه هفته باید گچ بشه. الان دوهفته ای هست که پام تا زانو توی گچه. خیلی درد دارم مخصوصا شبها که پام ورم میکنه و انگار توی گچ جا نمیشه. عکس رادیولوژی رو واستون فرستادم که نظر شمارو هم بدونم. تورو خدا جواب بدید چون خیلی اذیتم.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۹ خرداد ۹۶( 6 سال پیش)
      درودبر شما
      توصيه مى كنم بعد از باز كردن گچ براى معاينه تشريف بيارين
      دو سؤال عمده بايد در مورد شما پاسخ داده بشه:
      ١-آيا پيچ خوردگى جديد يك حادثه جديد هست يا در واقع ناشى از ناپايدارى مزمن هست
      ٢-اگر درد و ورم ادامه پيدا كنه علتش چه هست؟
      با سپاس
  • تصویر کاربر مرضیه دوشنبه ۸ خرداد ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 332 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    من چند سال پیش به خاط پیاده روی با کفش نامناسب مچ پاهام آسیب دید و حالا با گذشت 5 سال این درد خیلی بیشتر شده و باعث شده برای مسیر های کوتاه هم مشکل داشته باشم و تقریبا از 4 ماه پیش درد زانو هم اضافه شده .
    عکس هایی که از پاها گرفته شده چیزی مشخص نشده است
    لطفا
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۸ خرداد ۹۶( 6 سال پیش)
      درود
      نياز هست حتماًمعاينه و بررسى انجام بشه
      اگر تا حالا انجام ندادين توصيه مى كنم آزمايش ويتامين دى هم انجام بدين
      باسپاس
  • تصویر کاربر amir یکشنبه ۷ خرداد ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 388 مشاهده پرسش
    dsds
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۷ خرداد ۹۶( 6 سال پیش)
      fsdfds
    2. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۷ خرداد ۹۶( 6 سال پیش)
      hgfhgfhgf
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین یکشنبه ۷ خرداد ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 337 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما دکتر گرامی رفتم معاینه شدم دکتر منهم گفت در عکس مشکلی نیست ولی مچ پام رو بالا میبرم قوزک پام بشدت درد میگیره برام روغن شترمرغ وغضروف ساز تجویز کرد دکتر من دکتر بیرجندی نژاد در مشهد است آیا درد ممکن است بخاطر غضروف ها باشه که هنوز ترمیم نشده با تشکر فراوان از شما دکتر گرامی
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۷ خرداد ۹۶( 6 سال پیش)
      سلام اگه درد دارين بهتره سى تى اسكن به همراه اسكن هسته اى استخوان انجام بدين تا منشأ درد معلوم بشه
      ترجيحا ام آر آى هم بگيرين
      روغن و پماد و غيره بعيده مؤثر باشه
    2. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۷ خرداد ۹۶( 6 سال پیش)
      سلام اگه درد دارين بهتره سى تى اسكن به همراه اسكن هسته اى استخوان انجام بدين تا منشأ درد معلوم بشه
      ترجيحا ام آر آى هم بگيرين
      روغن و پماد و غيره بعيده مؤثر باشه
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۴ خرداد ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 325 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما دکتر گرامی عکس نمای دیگر مچ پام هست مشکل داره عکس دیروز فرستادم گفتید نمای دیگرش باشه با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۴ خرداد ۹۶( 6 سال پیش)
      سلام
      راديوگرافيتون نرمال هست
      پيشنهاد مى دم معاينه و بعد احتمالا سى تى اسكن بشين
    2. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۴ خرداد ۹۶( 6 سال پیش)
      سلام
      راديوگرافيتون نرمال هست
      پيشنهاد مى دم معاينه و بعد احتمالا سى تى اسكن بشين
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین چهارشنبه ۳ خرداد ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 254 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما دکتر گرامی این عکس چهار ماه بعد از عمل جراحی آرتروسکوپی است آیا مشکلی مشاهده میکنید با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۳ خرداد ۹۶( 6 سال پیش)
      درود
      راديوگرافى شما فقط در يك نما هست و ظاهرا نرمال مى باشد
    2. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۳ خرداد ۹۶( 6 سال پیش)
      درود
      راديوگرافى شما فقط در يك نما هست و ظاهرا نرمال مى باشد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر نیما سه شنبه ۱۹ اردیبهشت ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 401 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید جوان 25 ساله هستم.مدتی به باشگاه بدنسازی می رفتم و پس از گذشت چند وقت متوجه شدم در حالت عادی و بدون کار با وزنه وقتی دستم را حرکت می دهم صدای تق تق بدون درداز شانه سمت چپم شنیده می شود و پس از آن باشگاه نرفتم .برای در مان صدای تق تق وبهبود کامل تاندون شانه ام باید چه کاری انجام دهم.؟ ایا پس از بهبودی دوباره می توانم تمرینات بدن سازیم را ادامه دهم؟ باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۶( 7 سال پیش)
      سلام
      صداى تق و تق از مفصل بدون سابقه ى ضربه و بدون علايم معمولا اشكالى نداره ولى قبلش بررسى بايد بشه و اگه مشكل خاصى وجود نداشت مى تونيد ورزش رو ادامه بدين
      با احترام
    2. تصویر کاربر نیما دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۶( 7 سال پیش)
      چطور بايد بررسي كنم؟
    3. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۱۹ اردیبهشت ۹۶( 7 سال پیش)
      سلام
      نياز به معاينه دقيق و در صورت لزوم راديوگرافى و ام آر آى هست
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین شنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 328 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما دکتر گرامی. من چهار ماه عمل آرتروسکوپی غضروف مچ پا انجام دادم الان وقتی مچ پام رو بالا میبرم قوزک پام بشدت درد میگیره مشکل چیه فقط مچ پا رو بلا میبرم در میگیره پایین میبرم مشکلی نداره با احترام
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۶( 7 سال پیش)
      درود به شما
      احتمالا به خاطر بافت التهابى داخل مفصل هست البته به شرطى كه غضروف كامل ترميم شده باشه
      اگر ترميم غضروف كامل باشه تزريق أسيد هيالورونيك يا كورتون داخل مفصل مفيد هست
      لطفا با پزشك معالجتون هم در اين مورد مشورت بفرماييد
  • تصویر کاربر مرضیه شنبه ۹ اردیبهشت ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 424 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر،من از بدو تولد بیماری مادرزادی پاچنبری داشتم و در هفت روزگی اولین جراحی روی پاهام انجام شد و تا 5 سالگی دوره ی درمانی تمام و پاهام خوب شدند،ولی متاسفانه الان چند ساله کف پای راستم شروع به گود شدن کرده و پای راستم داره از فرم طبیعی خارج میشه ،من الان دو سال پیگیرش هستم،من اصفهان زندگی میکنم وپیش بهترین ارتوپد های شهرمون هم رفتم ولی همگی میگفتند جراحی پات ریسکش بالاست و سر باز زدند،و یکی از پزشکای که مراجعه کردم دکتر فرشید مالکی فلوشیپ پا رو بهم معرفی کردند و ایشون گفتند پروسه ی درمانی پات طولانیه و نزدیک 5 تا عمل باید انجام بشه،و ریسکش بالاست و شاید حتی بعد از عمل ها خوب نشی و یا همیشه یه دردی توی پاهات باشه،و بستگی به واکنش پاهات داره که ببینیم جواب میده یا نه،و الان من رو فرستادند پیش ارتوپد فنی که برام کفی کفش تهیه کنند تا ببینند درد پام خوب میشه یا نه،آقای دکتر من یه دختر 28 ساله هستم وقتی پای راستم رو میبینم داغون میشم و اعتماد به نفسم رو از دست دادم،میخواستم بدونم اگه راه درمانی به نظرتون هست که درد و ظاهر پام درست بشه،من حضوری از مطب وقت بگیرم و خدمتتون برسم،ممنون میشم اگه جوابم رو بدید آقای دکتر????
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۹ اردیبهشت ۹۶( 7 سال پیش)
      درود بر شما و سپاس از سؤالتون
      در پاسخ به شما بايد بگم كه بدون معاينه ى دقيق و رؤيت راديوگرافى هاى شما نمى شه پاسخ دقيقى داد.
      اين كه ممكنه بيش از يك عمل داشته باشيد و اين كه امكان برود عارضه هست درسته ولى در صورتى كه عمل جراحى لازم باشه دليل نمى شه از اين مسائل بترسيم
      و ضمن يادتون باشه كه صرف ريبايى و شكل ظاهرى نبايد انگيزه ى شما براى جراحى باشه
      اگر بتونيد براى معاينه تهران تشريف بيارين كامل تَر و صحيح تر خواهم تونست راهنمايى كنم
      شاد باشيد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر پ.ج پنجشنبه ۲۱ شهریور ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 251 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشيد
    غضروف مچ پاي سمت راست تا ٤٠درصد از بين رفته دكتر رفتم گفتن از زانو م غضروف در ميارن به مچ پا ميزنن به نظر شما اين روش مناسب هست جاي ديگه كه دكتر رفتم گفتن يا اينكه از زانو غضروف در بيارن يا پيوند
    آرتروسكوپي هم ميشه انجام بدن روي پاي من ؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۲۱ شهریور ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      بر اساس سايز ضايعه در سى نى اسكن مى شه قضاوت كرد

      با احترام

  • تصویر کاربر حسینی چهارشنبه ۹ مرداد ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 293 مشاهده پرسش
    چه ورزشهایی میتوانم انجام دهم اگر غضروف مچ پا کمی درد داشته باشد
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۹ مرداد ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      بستگى به شدن و عمق و وسعت ضايعه غضروف داره

      با احترام

  • تصویر کاربر محسن جمعه ۷ تیر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 328 مشاهده پرسش
    سلام اقاي دكتر من قبلا خدمت رسيدم كندگي قضروف دارم ك بايد عمل باز بشه من نظاميم و فوتبالم بازي ميكنم ميخوام انصراف بدم از نظام ايا واقعا عمل باز بشه مچ پام ميشه ب صورت حرفه اي فوتبال بازي كرد.بخاطر خدا جواب بدين
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۷ تیر ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      ببينيد فوتبال حرفه اى يعنى فوتبال كه ازش پول در بياريد

      بعيده بشه چنين قولى به شما داد

      با احترام

  • تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۲ خرداد ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 257 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید مچ پام آسیب دیده ام آر آی گرفتم دکتر گفت غضروف هست برام آمپول زد تو مچ پام آمپول آمریکایی غضروف ساز الانم پام تو گچ هست می خواستم نظر شما رو در مورد آمپول بدونم؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۱ خرداد ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      بايد سى تى اسپيرال كنيد و بفرماييد كه كى آسيب ديدين

      با احترام

    2. تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۲ خرداد ۹۸( 4 سال پیش)
      8 ماه پیش ،الان یک هفته هست آمپول زدم و پام تو گچ هست
    3. تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۲ خرداد ۹۸( 4 سال پیش)
      این آمپول که زدم تاثیر داره ؟ خیلی هم گرون بود
    4. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۲ خرداد ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      تصوير سى تى اسكن لازمه 

      بعد از هشت ماه به اثرش زياد خوش بين نيستم

      با احترام

    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر مجتبی شنبه ۱۰ فروردین ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 268 مشاهده پرسش
    سلام و عرض تبریک سال جدید
    من از بیماران شما هستم زمانیکه شاهرود تشریف داشتید .
    چند ماهی است شست دست راست من در اثر چرخش به خارج یا در اثر کوچکترین ضربه، در قسمت پایه دچار درد می شود که اغلب سریعا آرام می شود ولی گاهی از اوقات تا چند ساعت درد ادامه پیدا می کند. 21 روز با آتل بسته بودم طوری که حرکت به سمت خارج نداشته باشد و جلوی ضربه گرفته شود و چند روزی هم زیر برق، فیزیوتراپی می شدم اما هیچ تغییری حاصل نشد . در اینترنت خواندم که به این مورد آرتریت میگن . و این را هم بگویم به هیچ وجه سابقه دررفتگی و ضربه به این قسمت دست وجود نداشته .
    البته از دستم عکس گرفتم ، اما هیچکس در شاهرود نفهمید علت درد دقیقا چی هستش .
    اگر خدایی نکرده جراحی داشته باشم کارم را از دست می دهم .
    راه درمان را می فرمایید؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۱۰ فروردین ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      بدون معاينه و ديدن راديوگرافى شما اظهار نظر درستى نمى شه كرد

      با احترام

درحال دریافت اطلاعات
تماس با ما

با ما در تماس باشید

آدرس مطب

شریعتی پایین تر از مترو قلهک ساختمان خانه درسا طبقه ۵ واحد ۱۷

ساعات کار مطب

شنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۶ الی ۱۹

دکتر نادری