منو

انواع روش های درمان هالوكس والگوس

  • قوز شست پا تحت عناوین هالوكس والگوس، بونیون و انحراف شست پا نیز شناخته می شود. در ادامه به بررسی هر آنچه که باید درباره ی قوز شست پا و درمان شست پای کج و روش جدید جراحی هالوکس والگوس بدانید پرداخته ایم….

قوز شست پا باعث می شود شست پا به سمت انگشت دوم پا متمایل شود. این اختلال معمولا پیشرونده است و به مرور زمان و به کندی بدتر می شود. در واقع هالوكس والگوس، تغییری در ساختار آناتومیکی پا را بازتاب می دهد. خود درمانی ها شامل استفاده از پدهای انحراف شست و کفش خانگی هستند.

هالوکس والگوس چیست؟

هالوکس والگوس (bunions) یک ناهماهنگی بسیار گسترده در انگشتان بزرگ است. انگشت شست پا به طور قابل توجهی به لبه خارجی پا می رود، جایی که انگشتان پای کوچک را نیز جمع می کند. مشکلی به اسم بونیونت وجود دارد. این نوع از برآمدگی با هالوکس والگوس در محل ایجاد متفاوت است. بونیونت نزدیک به ریشه انگشت کوچک و در خارج پا یافت می شود.

از آنجایی که اغلب بیماران، از دوران نقاهت و مراقبت های بعد از این بیماری هراس دارند، در ابتدا مطالبی را درباره نکات مراقبتی بعد از عمل شست پای کج به شما ارائه می دهیم تا بتوانید درباره آن تصمیم بگیرید.

مراقبت بعد از عمل جراحی قوز شست پا

اینکه چه زمانی از بیمارستان مرخص می شوید، کاملاً به این بستگی دارد که پانسمان پای شما در چه وضعیتی قرار دارد. به طور مثال ممکن است پای شما داخل گچ یا نوع خاصی از کفش طبی باشد. 

زمان کشیدن بخیه ها به طور معمول ۱۴ روز بعد از عمل شست پای کج است اما پا باید به مدت ۶ تا ۸ هفته محکم و ثابت نگه داشته شود. محل پانسمان همیشه باید خشک باشد و حتی در هنگام حمام رفتن هم باید از خیس شدن پا جلوگیری کرد.

راه رفتن بعد از عمل هالوکس والگوس

ممکن است پزشک شما از شما بخواهد تا در چند روز اول بعد از جراحی برای راه رفتن از عصا یا واکر استفاده کنید. با بهبودی بیشتر زخم، شما می توانید وزن بیشتری را روی پای خود تحمل کنید، با این حال سعی کنید در چند هفته اول بعد از جراحی، زیاد راه نروید. معمولا بعد از گذشت یک هفته از جراحی میتوانید رانندگی کنید.

در چند روز اول بعد از جراحی دراز بکشید و با گذاشتن چند بالشت در زیر پایتان آن را بالا نگه دارید. برای کاهش درد و تورم با صلاح دید پزشک معالج می توانید از یخ استفاده کنید. تا حدود شش ماه بعد از جراحی قدری تورم در ناحیه شست خواهید داشت. بعد از برداشتن کلی پانسمان ها، تا چند ماه سعی کنید از کفش های راحت مثل کفش های ورزشی استفاده کنید.

قبل و بعد از جراحی هالوکس والگوس

ورزش بعد از درمان قوز شست پا

نرمش های خاصی برای افزایش انعطاف پذیری پا و تقویت عضلات پا به شما آموزش داده میشود. آنها را انجام دهید.

داروهایی را که پزشک معالج بعد از جراحی برای شما تجویز می کند شامل چند روز استفاده از آنتی بیوتیک برای پیشگیری از ایجاد عفونت در محل جراحی و مصرف داروهای ضد درد است. از آن ها استفاده کنید.

درمان هالوکس والگوس

هالوکس والگوس مراحل مختلفی دارد که برای هر مرحله از بیماری، روش درمانی خاصی در نظر گرفته می شود.

درمان هالوکس والگوس بدون جراحی

ممکن است درمان هالوکس والگوس بدون جراحی امکانپذیر باشد. در چنین حالتی مراحل زیر پیش روی شماست:

پوشیدن کفش های مناسب که فضای کافی برای انگشت شست داشته باشند.

کشیدن کفش ها به صورت حرفه ای برای بزرگ تر کردن آن ها

قرار دادن پد هالوکس والگوس روی قسمتی که دچار انحراف شده برای کاهش درد (این پدها و اسپیلنت های هالوکس والگوس را می توانید از داروخانه های معتبر و دیجی کالا و سایر فروشگاه های اینترنتی تهیه کنید).

خودداری از فعالیت هایی که باعث درد می شوند، مانند ایستادن برای مدتی طولانی روی پاها.

 استفاده از مسکن های بدون نسخه در زمان نیاز، مانند استامینوفن یا داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی مثل ایبوپروفن

 استفاده از یخ برای بهبود درد و التهاب

استفاده از دستگاه های سفارشی ارتوتیک

درمان هالوکس والگوس با لیزر

درمان های غیر جراحی ممکن است شامل ارتزهای سفارشی، کفش های ارتوپدی، فیزیوتراپی، لیزر درمانی MLS یا ترکیبی از درمان ها باشد. لیزر درمانی MLS به دلیل ایمنی و اثربخشی، درمان غیر تهاجمی درد پا برای hallux limitus است. این روش درمانی لیزر پا ضمن افزایش تحرک، درد و التهاب را کاهش می دهد.

ثابت شده است که MLS با لیزر درمانی باعث بهبود درد در ناحیه کمر و مفاصل، رگ به رگ شدن و کشیدگی، آرتروز، آسیب دیدگی تاندون و رباط و التهاب می شود. بیمارانی که تحت لیزر درمانی قرار می گیرند معمولاً نتیجه درمانهای ۱-۳ را دارند که جلسات آنها فقط ۱۰-۲۰ دقیقه طول می کشد.

پد هالوکس والگوس 

اسپلینت هالوکس والگوس

یکی از روش هایی که برای درمان هالوکس والگوس بسیار رایج است، استفاده از ابزاری به نام اسپلینت در بین انگشت شست منحرف شده و انگشت کناری است که انگشت شست را در زاویه مناسب قرار می دهد. اکثر شما، اسپلینت های هالوکس والگوس را با نام بین انگشتی پاک سمن می شناسید. احتمالا همه شما که به بیماری هالوکس والگوس مبتلا هستید، در ابتدا قبل از مراجعه به یک دکتر برای هالوکس والگوس از یک اسپلینت هالوکس والگوس شبانه برای اصلاح انحراف شست پای خود استفاده کرده اید. اما آیا اسپلینت می تواند به درمان هالوکس والگوس کمک کند؟

جواب مختصر این است: خیر!

انحراف شست پا یک مشکل ارثی است که به واسطه وجود فشار غیر متوازن بر روی مفاصل و تاندون های پا به وجود می آید و باعث می شود استخوان شست پای شما در حالت غیر عادی قرار گیرد. مفصل شست پا به جهت مخالف سایر انگشتان منحرف می شود و یک برجستگی در محل مفصل انگشت شست پا به وجود می آید. کفش های تنگ هم می تواند به تشدید این مشکل کمک کنند.

در ویدیوی زیر، دکتر غلامرضا نادری در این باره بیشتر توضیح می دهد:

در حالیکه ادعا می شود که اسپلینت ها می توانند در اصلاح انحراف شست پا، از بین بردن فشار روی انگشت و کاهش درد مؤثر باشند، اما حقیقیت این است که بونیون ها یک بافت استخوانی سفت هستند و اسپلینت نمی تواند یک درمان دائمی محسوب شود. به علاوه، هیچ مشاهدات علمی مبنی بر اینکه اسپلینت هالوکس والگوس در درمان این بیماری یا اصلاح استخوان شست پا مؤثر است، دیده نشده است.

به جای این اسپلینت ها، شما می توانید با پوشیدن کفش های مناسب با اندازه پای خود و شرایط انگشتانتان، سرعت پیشرفت این مشکل را کاهش دهید. در صورتی که به این روش ها، شما نتوانستید مشکل انحراف شست پای خود را رفع کنید، پزشک متخصص، گزینه جراحی را به شما پیشنهاد خواهد داد.

اسپلینت هالوکس والگوس

عمل جراحی شست پای کج

ممکن است اگر درمان های غیر جراحی بهبودی ایجاد نکنند و شما برای راه رفتن مشکل داشته باشید یا درد شدیدی داشته باشید، درمان های جراحی برای شست پای کج توصیه شوند. جراحی می تواند برای بازگرداندن انگشت شست پا به وضعیت آنتامیکی ابتدایی اش استفاده شود. در طی قوز شست پا، استخوان ها، رباط ها، تاندون ها و اعصاب به محل اصلی خودشان بازگردانده خواهند شد و برآمدگی از بین خواهد رفت.

خیلی از فرآیند های تصحیح انحراف می توانند در همان روز انجام شوند. نوع فرآیندی که استفاده می شود بستگی به سلامت جسمانی، گستره بدشکی پا، سن شما و مقدار فعالیت های شما دارد. زمان بهبودی بستگی به این دارد که چه فرآیند یا فرآیندهایی برای شما انجام شود.

روش های جدید عمل هالوکس والگوس

درمان بیرون زدگی استخوان شست پا با جراحی اغلب شامل بریدن استخوان ها و قرار دادن دوباره آن ها توسط پین های فلزی می شود. روش های زیادی برای اصلاح کجی انگشت پا ممکن است استفاده شود. روش سنتی جراحی هالوکس والگوس می تواند کاملاً دردناک بوده و به دوران نقاهت و ریکاوری زیادی نیاز داشته باشد.

بهرحال روش کم تهاجمی و جدیدی برای درمان هالوکس والگوس در دنیا در حال آزمایش است. در این روش، ابزار بریدن استخوان عوض شده و این برش ها از طریق پوست یا برش های ریزی در پا اتفاق می افتد، این در حالی است که در روش های سنتی از برش های عمیق و طولانی استفاده می شد. بدین ترتیب، بافت های سخت کمتری مانند پوست و ماهیچه آسیب می بینند و درد و تورم کمتری در ناحیه پا اتفاق می افتد.

هالوکس والگوس چیست

بعلاوه در این روش به دوران نقاهت کمتری نیاز است و بیمار می تواند بلافاصله بعد از عمل شست پای کج وزن خود را به پا منتقل کند.

البته لازم به ذکر است این روش برای همه بیماران مناسب نیست. به طور مثال اگر تغییر شکل انگشت پای شما شدید است یا سابقه جراحی انگشت شست پا دارید یا دچار انحرافات دیگر در انگشتان پای خود هستید، نمی توانید از این روش استفاده کنید. بهترین کار این است که با پزشک متخصص هالوکس والگوس مشورت کنید و درباره بهترین روش درمان از وی کمک بگیرید.

هالوكس والگوس در کودکان

حتی اگر hallux valgus یک آسیب متداول در نوجوانان و کودکان نباشد، وقتی که اولین علائم ظاهر می شود، لازم است که آن را فوراً درمان کنیم زیرا باعث ایجاد درد و تغییرات عملکردی جدی می شود. درمان بیرون زدگی استخوان شست پا با جراحی در طی سالهای متمادی تکامل یافته است و تهاجمی تر شده است. اما برای کودکان باید سعی داشت از روش های کم تهاجمی و بدون جراحی استفاده کرد.

عوامل مؤثر بر هالوکس والگوس

شیوع هالوکس والگوس در خانم ها ۱۵ – ۲ برابر بیش از آقایان است.

این مساله ممکن است به دلیل نوع کفش هایی باشد که خانم ها از آن استفاده می کنند. هر چند بدون در نظر گرفتن استعداد ژنتیک و ساختاری پا، نقش کفش در ایجاد هالوکس والگوس مورد شک و تردید است. باید به یاد داشت که در هر صورت کفش نامناسب می تواند باعث تشدید بدشکلی و بروز سریعتر علایم شود.

بونیون در ۸۴ % موارد می تواند دو طرفه باشد، هر چند ممکن است شدت آن در دو طرف فرق کند. موارد دو طرفه معمولا با سابقه خانوادگی مثبت از نظر بونیون همراه است.

سابقه فامیلی مثبت در ۵۸ الی ۸۸ درصد موارد وجود دارد. در مواردی که سابقه فامیلی مثبت است، هالوكس والگوس در سنین پایین تری ظاهر می شود. صافی کف پا فاکتور ایجاد کننده برای هالوکس والگوس نیست، هرچند که بیماران دچار صافی کف پا، اگر دچار هالوكس والگوس شوند، پیشرفت آن سریعتر خواهد بود. چاقی ریسک ایجاد هالوکس والگوس را زیاد می کند.

 علت صافی کف پا در بزرگسالان چیست؟ عوارض کف پای صاف در بزرگسالان چیست؟ صافی کف پا در بزرگسالان چگونه درمان می شود؟ برای دانستن برروی لینک زیر کلیک کنید.

درمان کف پای صاف در بزرگسالان

علت هالوکس والگوس

در مورد این که چرا قوز شست پا یا همان هالوكس والگوس ایجاد می شود، نظریه های بسیاری وجود دارد، اما دلیل اصلی نامعلوم است. عواملی احتمالی از نظر متخصص قوز شست پا، دکتر رضا نادری شامل موارد زیر می شوند:

 نوع کف پایی که به ارث رسیده

 آسیب های پا

بدشکلی هایی که از بدو تولد وجود داشته اند (مادرزادی)

متخصصان قوز شست پا با این که کفش های پاشنه بلند و سفت، کفش های خیلی تنگ و این که کفش ها به ایجاد انحراف کمک می کنند، مخالف هستند. هالوكس والگوس ممکن است با بعضی انواع خاص آرتریت، به خصوص انواع التهابی مانند آرتریت روماتوئید در ارتباط باشد.

بیرون زدگی استخوان شست پا

علائم قوز شست پا

علاوه بر برآمدگی، ممکن است علائم و نشانه های انحراف شست پا شامل موارد زیر باشند:

 پوست قرمز و ملتهب در سمت انگشت بزرگ پا

انگشت شست پای شما به سمت دیگر انگشتان منحرف شود.

 پوست ضخیم در سمت زیرین انگشت شست پای شما

 پینه روی دومین انگشت پای شما

 درد کف پا که ممکن است دائمی باشد و یا گاه به گاه

سختی در حرکت دادن انگشت شست پایتان

درد مرتبط با انحراف ممکن است راه رفتن را سخت کند. اگر دچار موارد زیر شدید به پزشک یا متخصص قوز شسست پا مراجعه کنید:

درد پای مداوم

عدم توانایی در یافتن کفشی که پایتان در آن راحت باشد

 کاهش انعطاف در انگشت بزرگ پایتان

 یک برآمدگی بزرگ در نزدیک یا روی مفصل انگشت شست پایتان

درمان بیرون زدگی استخوان شست پا

۱. درمان با یخ: برای تسکین تورم و درمان بیرون زدگی استخوان شست پا، کیسه ای یخ خرد شده را در یک حوله بپیچید و روی ناحیه پای خود قرار دهید. اطمینان حاصل کنید که آن را بیش از ۲۰ دقیقه در محل قرار ندهید، این می تواند باعث سوزش بیشتر شود زیرا پای شما نسبت به سایر قسمت های بدن شما بافت و ماهیچه کمتری دارد. اگر دچار آسیب عصبی یا مشکلات گردش خون هستید، قبل از گذاشتن کیسه یخ روی پا با پزشک خود مشورت کنید.

۲. دارو: درمان بیرون زدگی استخوان شست پا با استفاده از دارو، مسکن های بدون نسخه مانند استامینوفن، ایبوپروفن یا ناپروکسن می توانند به تورم و درد کمک کنند. اگر بیرون زدگی استخوان شست پا ناشی از آرتروز یا بیماری دیگری باشد، پزشک ممکن است برای شما دارویی نیز تجویز کند.

عوامل خطرزا در ایجاد هالوکس والگوس

کفش پاشنه بلند

پوشیدن کفش پاشنه بلند، انگشت شما را به سمت جلوی کفش فشار می دهد و اغلب شست شما را فشرده می کند.

کفش های نامناسب

افرادی که کفش های خیلی سفت، خیلی تنگ یا خیلی نوک تیز می پوشند بیشتر مستعد ابتلا به قوز شست پا هستند.

آرتریت روماتوئید

ابتلا به این بیماری التهابی می تواند شما را مستعد ابتلا به هالوكس والگوس کند.

وراثت

احتمال ایجاد انحراف ممکن است به دلیل نوع ساختار پایی باشد که فرد به ارث برده است.

ترس از عمل هالوکس والگوس دو پا

بسیاری از افراد بر این تصورند که نمی توان هالوکس والگوس دو پا را به صورت همزمان جراحی کرد و از این کار هراس دارند. اما باید بدانید که عمل شست پای کج، همزمان هر دو پا هیچ مشکلی را ایجاد نمی کند. نظر دکتر رضا نادری، بهترین دکتر برای عمل هالوکس والگوس را در این مورد ببینید:

تشخیص قوز شست پا

در کل، برای تشخیص انحراف شست پا مشاهده کردن پا کافی است، زیرا برآمدگی در سمت کناری شست پا قابل مشاهده است. به هر حال، ممکن است پزشک شما عکسبرداری اشعه ی ایکس را برای شما تجویز کند تا مقدار بدشکلی در کف پای شما را مشاهده کند.

زمان مراجعه به پزشک

در صورت بروز هر یک از موارد زیر به بهترین دکتر برای هالوکس والگوس مراجعه کنید:

درد مداوم در پا یا انگشت شست پا
 برآمدگی قابل مشاهده روی مفصل انگشت بزرگ پا
 کاهش دامنه حرکت انگشت شست پا یا تمام پا
مشکل در پیدا کردن کفش مناسب به خاطر وجود بونیون

قوز شست پا

پیشگیری از هالوکس والگوس

برای کمک به پیشگیری از هالوکس والگوس یا همان شست پای کج:

 کفشتان را به دقت انتخاب کنید. کفش ها باید فشار گسترده ای برای انگشت شست داشته باشند. کفش های نوک تیز مناسب نیستند و باید فضایی بین بلند ترین انگشت شما و نوک کفش وجود داشته باشد.

 کفش شما باید به شکل پای شما در بیاید بدون این که فشرده شود یا فشاری روی هر کدام از قسمت های پای شما وارد کند.

عوارض عمل جراحی هالوکس والگوس

جراحی هالوکس والگوس بسیار متداول است و در اغلب موارد بسیار موفق است. برخی خطرات و عوارض مرتبط با جراحی اصلاحی انحراف شست پا شامل موارد زیر است:

عفونت

عفونت یکی از عوارض جانبی هر عمل جراحی است و پزشک جراح شما معمولاً آنتی بیوتیک تجویز خواهد کرد. اگر دچار عفونت حادتری شدید، نیاز به آنتی بیوتیک های قوی تر و متفاوتی دارید. عفونت اغلب در پوست یا زیر اسکار اتفاق می افتد. بهرحال، این عفونت می تواند به سرعت تا استخوان برسد و منجر به استومیلتیس شود. افراد دیابتی و سیگاری بیشتر در معرض عفونت هستند.

تغییر شکل مجدد انگشت پا

بعد از چند ماه، ممکن است شما متوجه رشد دوباره استخوان بونیون خود شوید. این مساله همیشه قابل پیشگیری نیست و ممکن است به جراحی انحراف شست پا مجدد نیاز باشد. گاهی اوقات تغییر شکل قابل اصلاح نیست و منجر به بیرون زدگی انگشت شست پای شما می شود.

مشکلات استخوان

  • نکروز آواسکولار سر استخوان متاتارس: اگر جریان خون به یک قسمت از استخوان شما متوقف شود، آن استخوان از بین خواهد رفت. این عارضه، بسیار نادر است اما از آنجایی که بسیار جدی است همیشه به آن اشاره می شود. نکروز آواسکولار در معاینات بعدی عکس رادیولوژی مشخص می شود و ممکن است به جراحی مجدد برای خارج کردن بافت مرده استخوان نیاز باشد.
  • عدم استخوان سازی (nonunin) یا بازسازی استخوان در محل اشتباه (malunion)
  • دردهای مزمن

مشکلات عصبی

اگر در حین جراحی به اعصاب آسیب برسد یا اعصاب از بین بروند، شما ممکن است دچار بی حسی شده یا احساس مور مور در انگشتان داشته باشید. این مشکل معمولاً به صورت خود به خود برطرف خواهد شد.

مشکلات مربوط به تجهیزات جراحی

پیچ ها، پین ها و پلت هایی که در جراحی های ارتوپدی استفاده می شود می توانند زمینه ساز بروز مشکلاتی شوند. این مشکلات، مربوط به زمانی می شوند که این ابزار شل شوند، اما اغلب فرد بیمار در محل بین بافت نرم و جسم خارجی احساس خارش می کند که این مشکل با برش یا جابجا کردن این ابزار، برطرف خواهد شد.

همچنین برخی عوارض عمومی که ممکن است برای هر عمل جراحی اتفاق بیفتد شامل موارد زیر می شود:

  • لخته شدن خون در پا و ریه
  • مشکلات قلبی و ریوی
  • عفونت شدید
  • خونریزی
  • سفتی شست پا

اگر این علائم را تجربه کردید همچنین اگر دیابت یا هرگونه علامت وجود عفونت داشتید، به سرعت با پزشکتان تماس بگیرید.

هزینه عمل هالوکس والگوس

هزینه درمان انحراف شست پا بسته به اینکه یک پا یا دو پای شما نیاز به جراحی داشته باشد، نوع بیمه درمانی شما، بیمارستان محل عمل و پزشک متفاوت است بنابراین قبل از عمل شست پای کج باید این موارد را از پزشک خود جویا شوید اما به طور کلی، این عمل جزو عمل های پر هزینه نیست.

دکتر غلامرضا نادری متخصص ارتوپدی ، آرتروسکوپی ، آرتروپلاستی و فلوشیپ جراحی مچ پا در تهران

برای پرسش از دکتر، روی لینک مشاوره پزشکی کلیک کنید.

فهرست مطالب
  • تصویر کاربر زهرا دوشنبه ۲۸ فروردین ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 164 مشاهده پرسش
    سلام
    من ۱۵ سالمه قدم ۱۵۷و تقریبا از ۱۲ سالگی پریود شدم چند وقت پیش از استخون دستم عکس گرفتم سن تقریبی استخوان ۱۵ سال بود خواستم ببینم هنوز جای افزایش قد دارم یا کلا دیگه همین قد میمونم ؟
    ( حتی با استفاده از قرص و تزریق هورمون هم نمیشه ؟)
    1. تصویر کاربر زهرا جمعه ۲۵ فروردین ۲( 1 سال پیش)
      .
    2. تصویر کاربر زهرا شنبه ۲۶ فروردین ۲( 1 سال پیش)
      .
    3. تصویر کاربر زهرا دوشنبه ۲۸ فروردین ۲( 1 سال پیش)
      عکس رادیو گرافی رو ارسال کردم میشه جواب بدید 🙏🏻
    4. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۸ فروردین ۲( 1 سال پیش)

      مقذار کمی بعد از این رشد خواهید داشت ولی جهش رشدی خیر

    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر امیر دوشنبه ۲۸ فروردین ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 178 مشاهده پرسش
    سلام. دکتر جان ۲ از عمل رباط صلیبیم میگذره و ۲۰ جلسه فیزیوتراپی انجام دادم بعد از دو ماه یک جلسه استخر رفتم و به اصطلاح شنا کردم از زمانی که رفتم استخر جای پیوند یا همون جایی که زخم هست در قسمت داخلی زانوم درد شدید دارم و همچنین زانو کاملا صاف نمیشه! آیا امکان پارگی دوباره هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۸ فروردین ۲( 1 سال پیش)

      اون یک احتمال هست ولی باید احتمال عفونت رو هم جدی گرفت

  • تصویر کاربر ناصحی دوشنبه ۲۸ فروردین ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 187 مشاهده پرسش
    سلام و‌احترام
    من اشیل پام پاره شده و عمل جراحی کردم ‌بهد از عمل عفونت کرده بطوریکه در زخم اشیل پا رو‌میبینم چندین دکتر رفتم ولی به رای واحدی از طرف انان نرسیدم لطفا کمکم کنید خیلی میترسم ممنون از لطف شما
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۸ فروردین ۲( 1 سال پیش)

      اگر صرفا باز شدن زخم باشه و بدون عفونت ممکنه با پانسمان پیشرفته خوب بشه

      اگه عفونت باشه باید بافت عفونی با جراحی خارج بشه حتی به قیمت برداشتن بخشی از تاندون

      پس از کنترل کامل عفونت اگه لازم شد پیوند تاندون صورت می گیره

  • تصویر کاربر مجید دوشنبه ۲۸ فروردین ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 154 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر انگشتان پای باجناقم چند سال پیش در اثر سوختگی بخ صورت چکشی شده وهمگام راه رفتن دردناک است بیمه تامبن اجتمایی هم دارد کاری میتوانید برایش انجام دهید چقدر هزینه دارد سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۸ فروردین ۲( 1 سال پیش)

      امکانش هست که بشه اصلاح کرد البته در این بیماران مهمه که به وضع پوست توجه بشه

  • تصویر کاربر احمد دوشنبه ۲۸ فروردین ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 361 مشاهده پرسش
    سلام. من ۵۶ ساله هستم و ۱۷۸ قد و ۹۱ کیلو وزن دارم. تقریبا مرتب تنیس بازی می کنم و در زمستان هن اسکی میروم. پیاده روی هم می کنم.
    از یک هفته قبل از عید با درد زانو در زمان خم شدن زانو مواجه شدم و mri کردم. در جواب آن پارگی افقی منیسک‌ شاخ خلفی و مقداری جمع شدن آب در فضای مفصل درج شده.
    اگر درمانی غیر از جراحی وجود دارد لطفا راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۸ فروردین ۲( 1 سال پیش)

      اگر قفل نمی شه زانوتون فعلا فیزیوتراپی و درمان غیر جراحی توصیه می شه

  • تصویر کاربر زری دوشنبه ۲۸ فروردین ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 174 مشاهده پرسش
    سلام.وقت بخیر،۲۴ سالمه قدم ۱۷۰
    ۳ انگشت وسط پاهام خیلی بلندتر هستن،نه تنها جنبه زیباییش،بلکه کفش و جوراب پوشیدن برام عذاب آوره.راه رفتن هم برام مشکل شده،کرمانشاهم میخوام بیام تهران پیش شما معاینه شم خواستم بدونم امکانش هست کوتاه شه؟و لطفا اگر امکانش هست هزینه جراحی رو تقریبی بفرمایید.سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۸ فروردین ۲( 1 سال پیش)

      بله امکان جراحی هست 

      بعد از معاینه و رادیوگرافی هزینه رو عرض می کنم

  • تصویر کاربر امیر دوشنبه ۲۸ فروردین ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 147 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    حدود 4 ماه پیش پس از ورزش کف پای چپ (قسمت سینه پا) حالتی به خود گرفت که به نظر می رسید خشک شده و یا عضله گرفته است، ( لازم به ذکر است کفش مناسب و ورزشی نرم و استاندارد است که دکتر نیز آنرا تایید کرده )
    پس از گذشت حدود 20 روز با رعایت کردن و گرم کردن و ... متاسفانه نتیجه ای حاصل نشد و با حرکات کششی که انجام دادیم پای راست حدود 90 درصد بهبود پیدا کرد اما پای راست درگیر همین قضیه شد.
    با نرمش ها و حرکات کششی نتیجه ای حاصل نشد، سپس به پزشک ارتوپد مراجعه شده و ایشان اشاره کردند که این موضوع مشکل متاتارسالژی است
    با فیزیوتراپی حل نشد، اما زمانیکه داروی ضد التهاب مصرف می شد هیچ دردی احساس نمیشد و پا کاملا حالت عادی پیدا می کرد
    پس از گذشت دو ماه مجددا به دکتر دیگری مراجعه شد که اشاره کردن همین مشکل متاتارسالژی می باشد و با حرکت هایی که داده شد و داروها ، قطعا مشکل برطرف خواهد شد.
    پس از مصرف داروها همان داستان قبلی تکرار شد که با مصرف آن مشکل حل می شود اما پس از اتمام داروها دوباره همان مشکل عینا وجود داشت.
    لازم به ذکر است فیزیوتراپی و طب سوزنی نیز انجام شد ولی هیچ تاثیری نداشت.
    پس از ناامید شدن از پزشک به طب سنتی مراجعه کردیم و زالودرمانی نیز یک جلسه صورت گرفت، پس از آن چند جلسه به استخر مراجعه کرده و از فشار آب در جکوزی نیز استفاده شد، خوشبختانه پس از انجام این مرحله بخش بزرگی از مشکل برطرف شد ولی متوجه نشدیم که زالو درمانی تاثیر داشته یا اب در استخر
    در حال حاضر مقداری ورم در انگشت دوم (کنار انگشت کوچک) در پای راست وجود دارد که با راه رفتن زیاد و یا ورزش مقداری ورم آن افزایش پیدا می کند و با قرار دادن پا در بالای بدن کاهش می یابد.
    و آن خشکی و سفتی سینه پا حدود 90 درصد حل شده است
    مشکل ما همین ورم در همین انشگت است که کمی با درد ( همانند فشار ورم ) وجود دارد ، لازم به ذکر است اگر قرص ضد التهاب مصرف کنم تا 3 روز درد تا حدود زیادی برطرف می شود ولی بایستی هر 3 یا 4 روز می بایست یک قرص استفاده شود
    سوال این است که برطرف کردن این ورم چه راه حلی دارد و کدام تخصص در پزشکی به آن می پردازد تا مشکل حل شود؟
    سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۸ فروردین ۲( 1 سال پیش)

      اولین قدم معاینه است 

      بعد احتمالا یک آزمایش خون از نظر بیماری های روماتیسمی و نقرس به همراه ام آر آی

  • تصویر کاربر فرح دوشنبه ۲۸ فروردین ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 176 مشاهده پرسش
    من دریچه مصنوعی قلب دارم وارفارین مصرف میکنم میتونم جراحی کنم چون خیلی اذیتم میکن
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۸ فروردین ۲( 1 سال پیش)

      بله امکانش هست ولی با مشورت متخصص قلب 

  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۲۸ فروردین ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 152 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من دو سال پیش از کرمانشاه ،(شهرستان گیلانغرب) اومدم خدمتتون عمل کردم و عمل خیلی خوبی هم بود اما متاسفان من با توجه به اینکه شرایط برگشتن به تهران برام سخت بود رعایت نکردم و نحوه ی باند پیچی رو اشتباه انجام دادم به طوری که خود حضرتعالی از این کار و زحمتی که کشیده بودین خیلی ناراحت شدین و انگشت های دو پا کج شده بودن و فرمودین از اسپیلنت استفاده کنم اگر اثر نکرد مفصل انگشتان باید دست کاری بشن من مدتی استفاده کردم ولی اثری نداشت حالا متاسفانه بعد از دو سال از عمل فکر برگشت و درمان دارم و همه اش ناشی از مشکلاتی که داشتم و بی انگیزگی خودم بود ،سوالم این بود که فرمودین عمل خیلی خوب بوده ولی باید مفصل انگشت دست کاری بشه آیا این دستکاری مفصل (حالا دقیقا چیزی که شما فرمودین یادم نیست) راحت تره و هزینه ش کمتره یا مثل عمل قبلی هست و باید چکار بکنم که مشکلم برطرف بشه.از راهنمایی های عالی که در زمان عمل داشتین و همجنین اخلاق بسیار پسندیده ی جنابعالی نسبت به مریض ها واقعا سپاسگزارم.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۸ فروردین ۲( 1 سال پیش)

      اگر مجددا نمی خواهید رعایت کنید و مرتب مراجعه داشته باشید عمل نکنید 

      در غیر این صورت باید معاینه و رادیوگرافی انجام بشه تا تکلیف رو بتونیم مشخص کنیم

  • تصویر کاربر Farima سه شنبه ۲۲ فروردین ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 208 مشاهده پرسش
    وقت به خیر،حدود ۱۸ روز پیش دچار شکستگی استخوان متاتارس پنجم شدم.به دلیل تورم و کبودی برام آتل بستن.بعد از ۱۹ روز مجدد عکس برداری کردم.دکتر گفتن بهبودی نداشته و از اول جراحی نیاز داشته و الان که ۳ هفته گذشته دیگه جراحی نکن و با آتل ادامه بده تا ۶ هفته.نظرتون رو می خواستم بدونم.تصاویر روز اول و ۱۹ رو فرستادم
    1. تصویر کاربر Farima سه شنبه ۲۲ فروردین ۲( 1 سال پیش)
      تصاوير
    2. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۲۲ فروردین ۲( 1 سال پیش)

      تصویر ارسال نشده

    3. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۲۲ فروردین ۲( 1 سال پیش)

      تصویر ارسال نشده

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر مجید دوشنبه ۲۴ اردیبهشت ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 296 مشاهده پرسش
    با سلام
    مادر بنده 69 ساله هستند و انحراف شدید هالوکس والگوس در هر دو پا رودارند.جسارتا میخواستم بدونم شما عمل ایشان را انجام میدهید؟ایشان بیمه تکمیلی دانا را دارند.چنانچه در بیمارستان طرف قرارداد جراحی را انجام میدهید ممنون میشم اعلام فرمایید.ضمنا چند شب در بیمارستان بستری خواهند بود و چند روز پس از جراحی میتوانند راه بروند و کارهای شخصی خود را انجام دهند.
    با سپاس از شما.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۴ اردیبهشت ۹۷( 6 سال پیش)
      درود
      بايد اول ببينمشون و بعد براى عمل برنامه ريزى بشه
      ايشون يك شب قبل و يك شب بعداز عمل بسترى خواهند بود
      آتل و گچ نمى گيرم و با كفش مخصوص مى تونن راه برن
      با احترام
  • تصویر کاربر ندا پنجشنبه ۲۶ بهمن ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 376 مشاهده پرسش
    باسلام و خسته نباشید
    جناب دکتر من سوالی برام بوجود امده که چون پزشک معالجم سه روز نیستند و امکان سوال از کسی نداشتم مزاحم شما شدم با امید اخذ راهنمایی
    من حدود 10روز قبل یعنی 15 بهمن ماه جراحی هالوکس والگوس به روش استئوتومی داشتم بعد از جراحی پام توی اتل قرار گرفته و دکتر گفتند تا دو هفته نباید پام رو زمین بذارم و با عصای زیر بغل تنها در حد انجام کارهای ضروریم وبدون فشار به پا میتونم تحرک داشته باشم و منم البته تمام دستورات رو مراجعه کردم
    اما امروز بعد از ظهر نتونستم تعادلم رو حفظ کنم و زمین خوردم علیرغم تمام تلاشی که کردم پای عمل شدم هم قدر تحت فشار قرار گرفت اما ابدا احساس درد نکردم و پام اذیت نشد ولی از عصر تا حالا شدیدا نگرانم که ایا چنین فشاری باوجود اینک دوعدد پین یامیله بحالت ضربدری در قسمت شکسته شده قرارد ادده شده و پام توسط آتل گجی حمایت میشه و ده روز هم از جراحی گذشته ایا احتمال انحراف و جابجایی استخوان شکسته شده و بد جوش خوردن هنوز وجود داره یا خیر
    و ایا اصلا علایمی هست که نشون بده استخوان جابجا شده ؟
    باوجودیکه میدونم پاسخ این سوال باید توسط پزشک و بعد از معاینه داده بشه اما شدت نگرانی باعث شد یک راهنمایی هرچند کوچک ازتون در خواست کنم ممنون میشم
    عکس بعد از جرحی روم خدمتتون ار سال میکنم تا وضعیت پینهای قرار داده شده رو ببینید ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۲۶ بهمن ۹۶( 6 سال پیش)
      درود
      بهترين راه براى اطمينان گرفتن يك راديوگرافى مجدد و مقايسه اون با عكس بعد از عملتون هست
      با احترام
  • تصویر کاربر طناز جمعه ۲۰ بهمن ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 529 مشاهده پرسش
    دختری 28 ساله هستم گودی کمر دارم
    برای درمانش چکار می توانم انجام دهم
    یوگا به رفعش کمک می کند
    در چه مدتی بهبود می یابد
    متشکرم
    عکس پیوستی اشتباه است
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۱۸ بهمن ۹۶( 6 سال پیش)
      درود
      عكسى ارسال نشده
      براى بررسى دقيق وجود يا عدم وجود و تعيين شدت گودى كمر نياز به راديوگرافى نيمرخ ايستاده ستون فقرات از بالاى ستون فقرات پشتى تا انتهاى استخوان دنبالچه هست
      با احترام
    2. تصویر کاربر طناز پنجشنبه ۱۹ بهمن ۹۶( 6 سال پیش)
      گودی کمر رادیوگرافی شده و وجودش تایید شده
      میخواستن درمانش را بدانم
      انجام ورزش زیاد برایم راحت نیس
      ایا می توانم از کمربندهای مخصوص این مورد استفائه کنم
      یا درمان دیگر؟
    3. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲۰ بهمن ۹۶( 6 سال پیش)
      درود
      درمان تحت نظر فيزيوتراپيست با تمرين درمانيست
      استفاده از كمربند اثر درازمدتى نداره
      با احترام
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمدطاهری یکشنبه ۱ بهمن ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 388 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید اقای دکترشرمنده پام عمل کردم انگشت پام شصتم کج بودالان درددارم زیادچه دارویی مصرف کنم واسه دردم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۱ بهمن ۹۶( 6 سال پیش)
      درود
      لطفا هر دارويى رو با نظر جراح معالجتون مصرف بفرماييد
      با احترام
  • تصویر کاربر نسرین یکشنبه ۱۲ آذر ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 393 مشاهده پرسش
    ضمن سلام و خسته نباشید مجدد
    بابت توضیح و پاسخ سوالات قبلی بینهایت ممنونم
    دکتر متاسفانه نوبت دهی اینترنتی سایت شما فعال نیست و با توجه به اینکه قبلا هم عرض کردم من در تهران زندگی نمیکنم ایا امکانش هست که از طریق همین سایت آمادگی هایی که لازم هست بفرمائید تا بصورت تلفنی وقت بگیرم و آماده بیام تا زمان عمل توسط خود شما تعیین بشه ؟
    مخصوصا برام مهمه که آیا هزینه جراحی هر دو پا با درنظر گرفتن اینکه بیمه من از نوع تامین اجتماعی مربوط به جهاد کشاورزی هست و با توجه به عکسهای رادیولوژی که ارسال کردم حدودا چقدر میشه قطعا رقم دقیق نمیشه اعلام کرد فقط محدوده حداقل و حداکثرش رو میخوام بدونم
    و آیا اگر از حالا اقدام کنم تا چه مدت دیگه میتونم وقت عمل بگیرم از حضور شما
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۱۲ آذر ۹۶( 6 سال پیش)
      درود
      نكات مهمى هست كه حتما بايد با معاينه معلوم بشه
      براى نوبت گيرى با شماره ٢٢٦٢٤١٧٤ تماس بگيرين
      با احترام
  • تصویر کاربر مرصاد شنبه ۲۹ مهر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 383 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشين
    امروز رفتم عكس راديولوژي گرفتم دكتر عمومي گفت دستت هنوز كامل جوش نخورده و يه چيزي محل شكستگيت تشكيل شده و داره جوش ميخوره.من دستم از گچ بيرون اوردم توصيتون چيه؟محل شكستگي دستم استخوان انگشت شست جايي كه به استخوان مچ وصله ٥هفته دستم داخل گچ بوده الان يه هفته هست باز كردم دستم ممنون ميشم راهنماييم كنين
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۹ مهر ۹۶( 7 سال پیش)
      درود
      لطفا راديوگرافيتون رو به متخصص ارتوپدى نشون بدين
      با احترام
  • تصویر کاربر محمدرضا شنبه ۲۵ شهریور ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 389 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    بنده 25سال سن دارم
    چند وقت پیش با لیزر سنگ شکن کردم ولی الان موقع رابطه منی ازم خارج نمیشود
    ب دکتر ارولوژی هم مراجعه کردم گف ب مفصل ربط داره
    میخوام بدونم مشکل چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۵ شهریور ۹۶( 7 سال پیش)
      درود
      بعيد مى دونم ربطى داشته باشه
      با احترام
  • تصویر کاربر سانياز شنبه ۲۹ آبان ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 457 مشاهده پرسش
    با سلام،
    من براي انجام درمان مشكل شستهاي پاهايم در دي ماه به ايران خواهم آمد. لطفا" بفرماييد آقاي دكتر در آن زمان وقت جراحي خواهند داشت و لطفا" هزينه دكتر براي عمل هر شست رابفرماييد. آيا هزينه هاي ديگري نيز است؟
    با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۹ آبان ۹۵( 8 سال پیش)
      سلام
      سپاس از سوالتون
      هزينه ها بسته به نوع بيمه و نوع عمل جراحى و وسيله ى مورد نياز متفاوت هست
      پس از معاينه در مورد همه ى مسائل بحث خواهد شد
      دى ماه خواهيم تو نست عملتون كنيم
درحال دریافت اطلاعات
تماس با ما

با ما در تماس باشید

آدرس مطب

شریعتی پایین تر از مترو قلهک ساختمان خانه درسا طبقه ۵ واحد ۱۷

ساعات کار مطب

شنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۶ الی ۱۹

دکتر نادری