منو

 عمل جراحی آرتروسکوپی مچ پا چگونه انجام می شود ؟

آرتروسکوپی مچ پا یک روش جراحی است که جراح از آن برای مشاهده، تشخیص و درمان مشکلات داخل مفصل استفاده می کند. در ادامه با این روش درمانی بیشتر آشنا می شوید.

کلمه آرتروسکوپی از دو کلمه یونانی آرترو به معنی مفصل و  اسکوپی به معنای نگاه کردن تشکیل می شود. این اصطلاح به طور تحت اللفظی به معنی نگاه کردن به داخل مفصل است.

آرتروسکوپی مچ پا یک فرایند جراحی است که در آن با استفاده از دوربین های فایبراپتیک (فیبر نوری) و ابزارهای جراحی از طریق برش های کوچکی، درون و اطراف مچ پا جراحی می شوند. آرتروسکوپی مچ پا با هدف ارزیابی جراحی و درمان طیفی از مشکلات مچ پا انجام می شود. جراحی آرتروسکوپیک می تواند نسبت به جراحی سنتی و باز، زمان بهبودی کوتاه تری داشته باشد.

بهترین مسکن برای درد مچ پا

در صورتی که فرد در اثر صدمه غضروف یا شکستگی استخوان، خرده هایی در مچ پای خود داشته باشد ممکن است به انجام آرتروسکوپی مچ پا نیازمند باشد. همچنین، در صورتی که در اثر پیچ خوردگی شدید مچ پا آسیبی به رباط رسیده باشد، جراح ارتوپد می تواند انجام آرتروسکوپی را برای ارزیابی وسعت آسیب و احتمالا ترمیم آن انتخاب کند. برای برخی افراد، انجام آرتروسکوپی به معنای بهبودی سریع تر، جای زخمی کمتر و داشتن عوارضی کمتر نسبت به جراحی باز می باشد.

عمل آرتروسکوپی مچ پا

آرتروسکوپی مچ پا چیست؟

آرتروسکوپی می تواند برای تشخیص و درمان اختلالات مختلف مچ پا استفاده شود. لیست مشکلاتی که می توانند به وسیله این تکنولوژی درمان شوند، دائما در حال رشد بوده و شامل موارد زیر می شود:

آرتروسکوپی مفصل مچ پا برای درمان آرتریت

عمل خشک کردن مچ پا یا ثابت سازی (فیوژن) مچ پا یک گزینه درمانی مناسب برای بسیاری از بیماران مبتلا به مراحل آخر آرتریت مچ پا است. آرتروسکوپی مچ پا روشی با کمترین سطح تهاجم را برای انجام ثابت سازی مچ پا ارائه می دهد. نتایج این فرایند می توانند هم سطح یا بهتر از تکنیک های باز باشند.

شکستگی های مچ پا

آرتروسکوپی مچ پا می تواند همراه با تکنیک های ترمیم شکستگی انجام شود. این کار می تواند به کسب اطمینان از درست روی هم قرار گرفتن استخوان و غضروف کمک کند. همچنین، می توان در حین ترمیم شکستگی مچ پا از این روش استفاده کرد تا آسیب های غضروفی داخل مچ پا بررسی شوند.

مطلب مرتبط: انواع شکستگی قوزک پا و درمان آن

بی ثباتی مچ پا

رباط های مچ پا می توانند کشیده یا پاره شده و به احساس ناپایداری و بی ثباتی آن منجر شوند. این رباط ها می توانند به وسیله جراحی ترمیم شوند. تکنیک های آرتروسکوپیک می توانند یک گزینه درمانی برای این مشکل باشند.

مطلب مرتبط: علت خالی شدن مچ پا هنگام راه رفتن

گیر کردن قدامی مچ پا (بیماری مچ پای وزشکاران یا فوتبالیست ها)

گیر کردن مچ پا هنگامی اتفاق می افتد که جلوی مفصل مچ پا ملتهب می شود. علائم این وضعیت شامل درد و تورم مچ پا می شوند. این شرایط می تواند سبب محدود شدن توانایی خم شدن مچ پا به سمت بالا باشد. در این مورد بالا رفتن از نواحی شیب دار اغلب با درد همراه خواهد بود. در این اختلال امکان دارد در عکس های اشعه ایکس، استئوفیت یا خار استخوانی نیز دیده شود. آرتروسکوپی می تواند برای از بین بردن بافت های ملتهب و خار های استخوانی استفاده شود.

آرتروفیبروز

در این عارضه بافت اسکار (جای زخم) در درون مچ پا تشکیل می شود. این وضعیت می تواند سبب خشک شدن و دردناکی مفصل شود که به آن آرتروفیبروز نیز می گویند. آرتروسکوپی مچ پا می تواند برای شناسایی بافت اسکار و از بین بردن آن استفاده شود.

عفونت

عفونت موجود در فضای مفصلی را نمی توان فقط به وسیله آنتی بیوتیک ها درمان کرد. این وضعیت، اغلب نیازمند یک جراحی اورژانسی جهت شستشوی مفصل است که می تواند به وسیله آرتروسکوپی صورت گیرد.

اجسام سرگردان و آزاد

غضروف، استخوان و بافت اسکار می توانند به صورت آزادانه در مفصل شناور شده و اجسام آزاد را به وجود آورند. اجسام آزاد می توانند دردناک بوده و سبب ایجاد مشکلاتی مانند قفل کردن و درد یا صدا دادن پا شوند. می توان جهت یافتن و برداشتن اجسام آزاد از آرتروسکوپی مچ پا استفاده کرد.

بیماری OCD مچ پا (ضایعات استئوکندرال)

نواحی آسیب دیده غضروف و استخوان هستند که در مفصل مچ پا وجود دارند. این نقص ها معمولا توسط آسیب های مچ پا مانند شکستگی ها و پیچ خوردگی ها به وجود می آیند. علائم رایج شامل درد مچ پا و تورم آن می شوند. تشخیص به وسیله ترکیبی از یک معاینه جسمانی و مطالعات تصویر برداری صورت می گیرد.

مطالعات تصویربردای می توانند تصاویر اشعه ایکس، ام آر آی و سی تی اسکن را در بر گیرند. این درمان به اندازه، موقعیت و پایداری نقص غضروفی بستگی دارد. علائم و فعالیت های بیمار نیز باید در نظر گرفته شوند. جراحی اغلب شامل برداشتن غضروف آسیب دیده و به وجود آوردن سوراخ های ریزی بر روی استخوان می شود که جهت بهبودی  و التیام آن ایجاد می شوند. علاوه بر آن، فرایند های پیوند استخوان و غضروف نیز می توانند انجام شوند.

مطلب مرتبط: ترمیم غضروف مچ پا از چه راه های امکان پذیر است؟

گیر کردن خلفی مچ پا

این وضعیت هنگامی اتفاق می افتد که بافت نرم در پشت مچ پا ملتهب می شود. نشانه رفتن مچ پا به سمت پایین می تواند دردناک باشد. این سندرم ناشی از استفاده زیاد، اغلب در رقصنده ها و ورزشکاران حرفه ای بروز می کند. همچنین، این عارضه می تواند با یک زائده استخوانی به نام اوس تریگونوم در ارتباط باشد. می توان بافت دارای مشکل را به وسیله آرتروسکوپی از بین برد.

سینوویت

بافت نرم و پوشاننده مفصل مچ پا (بافت سینوویال) می تواند ملتهب شده و سبب ایجاد درد و تورم شود. این عارضه می تواند در اثر آسیب و استفاده بیش از حد به وجود آید. آرتریت التهابی (آرتریت روماتوئید) و استئوآرتریت نیز می توانند سبب ایجاد سینوویت شوند. آرتروسکوپی مچ پا می تواند برای از بین بردن بافت ملتهبی استفاده شود که به درمان های غیر جراحی جوابگو نیست.

علائم ناشناخته مچ پا

گاهی اوقات بیماران به علائمی دچار می شوند که نمی توان آن ها را به وسیله دیگر تکنیک های تشخیصی توضیح داد. آرتروسکوپی این فرصت را فراهم می کند تا بتوان به صورت مستقیم درون مفصل را مشاهده کرد. سپس جراح می تواند مشکلاتی را شناسایی کند که می توانند به وسیله جراحی درمان شوند.

آرتروسکوپی مچ پا

جراحی به کمک آرتروسکوپی

❇ ترمیم تاندون های شانه

❇ ترمیم یا برداشتنی منیسک پاره شده

❇ بازسازی رباط صلیبی زانو

❇ برداشتن لایه داخلی ملتهب مفصل زانو، شانه ، آرنج، مچ پا، مچ دست

❇ آزاد کردن تونل کارپال

عمل پارگی رباط مچ پا

❇ خارج کردن قطعات غضروفی یا استخانی داخل متصل زانو، شانه، آرنج، مچ پا، مچ دست

شش مفصلی که بیش از سایر مفاصل تحت جراحی آرتروسکوپی قرار می گیرند عبارتند از زانو، شانه، آرنج، مچ پا، هیپ و معضل ران و مچ دست.

در اینجا درباره آرتروسکوپی زانو بیشتر بخوانید: مراقبت های بعد از عمل آرتروسکوپی زانو

مراحل عمل جراحی آرتروسکوپی مچ پا

گرچه  در عمل جراحی ارتروسکوپی بهبود آسان تر از عمل باز است، باز هم نیاز به استفاده از بیهوشی، بی حسی و تجهیزات خاص در اتاق عمل بیمارستان یا مراکز درمانی سرپایی دارد. بسته به محل مفصل و مشکل احتمالی آن ممکن است بیهوشی عمومی یا بی حسی نخاعی استفاده شود.

یک برش کوچک به اندازه جا دکمه برای وارد کردن آرتروسکوپ داده می شود. ممکن است نیاز به یک یا چند برش کوچک دیگر برای دیدن سایر قسمت های مفصل یا وارد کردن سایر ابزارها باشد.

در صورت نیاز به جراحی اصلاحی و ترمیمی این کار با وسایل مخصوصی که از طریق برش های دیگر وارد مفصل می شوند، انجام می شود. در ابتدا آرتروسکوپی صرفاً یک وسیله تشخیص برای تعیین  مناسب ترین روش درمانی باز  بود. با تولید ابزار بهتر و پیشرفت تکنیک های جراحی، بسیاری از جراحی ها را می توان به صورت آرتروسکوپی انجام داد.

مثلا اکثر پارگی های منیسک زانو را می توان با جراحی آرتروسکوپی درمان کرد. پس از جراحی آرتروسکوپی به شما توصیه هایی برای مراقبت از برش های پوستی، فعالیت هایی که نباید انجام بدهید و تمریناتی که برای بهبود باید انجام بدهید، می شود.

در ویزیت پس از جراحی برای پیگیری، جراح برش ها را نگاه می کند، در زمان مناسب بخیه های شما را می کشد و برنامه بازتوانی شما را گوشزد می کند.

میزان جراحی مورد نیاز و زمان لازم برای بهبود پس از آن بستگی به پیچیدگی مشکل شما دارد. گاهی حین جراحی آرتروسکوپی، جراح درمی یابد که صدمه یا بیماری را نمی توان به تنهایی با آرتروسکوپی درمان کرد. جراحی وسیع و باز ممکن است در این حالت و در حالی که شما هنوز بیهوش / بی حس هستید انجام شود یا به زمان دیگری موکول شود تا مسأله با شما در میان گذاشته شود.

عوارض احتمالی آرتروسکوپی

گرچه عوارض ناشایع هستند، گاهی حین یا به دنبال آرتروسکوپی به وجود می آیند. عفونت، لخته شدن خون داخل سیاهرگ، تورم بیش از حد یا خونریزی، آسیب به عروق خونی یا اعصاب و شکستن ابزار جراحی داخل مفصل، شایع ترین عوارض هستند ولی بسیار کمتر از یک درصد کل جراحی های آرتروسکوپی روی می دهند.

مزایای عمل جراحی آرتروسکوپی 

گرچه عمل آرتروسکوپی به دلیل آن که برای درمان ورزشکاران و قهرمانان معروف با موفقیت انجام شد، در بین عموم نیز مورد توجه قرار گرفت, یک روش بسیار ارزشمند برای کلیه بیماران ارتوپدی است و معمولا برای بیمار نیز آسان تر از جراحی باز می باشد. اکثر بیماران در مراکز درمانی سرپایی تحت عمل جراحی آرتروسکوپی قرار می گیرند و پس از چند ساعت به منزل خود برمی گردند.

دوره نقاهت جراحی مچ پا

برش های کوچک پس از چند روز بهبود می یابند. گرچه این برش ها کوچک و درد داخل مفصل به دنبال آرتروسکوپی اندک است, چندین هفته طول می کشد تا مفصل بهبود کامل یابد. برای تسریع بهبود مفصل و محافظت آن برای عملکرد آینده، یک برنامه  فعالیت و بازتوانی خاص به شما توصیه خواهد شد.

به طور معمول، بیمار ظرف چند روز به مدرسه یا محل کار خود بازمی گردد یا فعالیت های روزمره خود را از سر می گیرد. ورزشکاران و آنهایی که وضعیت جسمی خوبی دارند در بعضی موارد و طی چند هفته به فعالیت های ورزشی خود باز می گردند. به یاد داشته باشید که افرادی که آرتروسکوپی می شوند ممکن است تشخیص های متفاوتی قبل از عمل داشته باشند، بنابراین درمان آرتروسکوپی هر فرد، منحصر به همان فرد است و زمان لازم برای بهبود نیز بر همین اساس منحصر به فرد است.

موارد منع آرتروسکوپی مچ پا

آرتروسکوپی برای برخی بیماران روش مناسبی نیست. ممکن است عمل جراحی شستشوی آرتروسکوپی برای بیماران مبتلا به التهاب شدید در مفصل مچ پا مزیتی نداشته باشد. همچنین، امکان دارد این روش برای بیماران مبتلا به عفونت های فعال  استخوان یا دیگر مشکلات پزشکی مناسب نباشد. اصلاح دفورمیته های شدید مچ پا با عمل جراحی آرتروسکوپی امکانپذیر نیست.

چه مدت بعد از آرتروسکوپی مچ پا می توانم راه بروم؟

زخم ها ۲ هفته طول می کشد تا درمان شوند. یک برنامه توانبخشی برای بهبود سریع عملکرد طبیعی مفصل توصیه می شود. شما می توانید پس از عمل به محض اینکه احساس راحتی کردید، پیاده روی کنید که معمولاً در عرض چند ساعت بعد از فرآیند است.

 

دکتر غلامرضا نادری 

متخصص ارتوپد ، آرتروسکوپی ، آرتروپلاستی و فلوشیپ جراحی مچ پا در تهران

فهرست مطالب

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

برای ثبت پرسش خود از دکتر می توانید از این قسمت استفاده کنید.برای پاسخگویی بهتر به سوالات شما لطفا قد، وزن و سن خود را در متن سوال درج کنید همچنین از پرسيدن سوالاتى كه جنبه اورژانس دارند اجتناب كنید.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲۳ آذر ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 581 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. صبح بخیر.
    تو اینترنت دیدم که از سال ۹۵ در ایران پیوند استخوان غضروف یا مفصل از بدن اجساد امکان پذیر شده. آیا این پیوند را میتوان برای مفصل مچ پا یا مفصل پاشنه ( دو طرف مفصل) انجام داد؟ البته بطور کامل ( یعنی غضروف تخریب شده همراه با استخوان زیرش جدا گردد و استخوان و غضروف پیوندی را به جایش قرار داده و جوش بدهند) و آیا استخوان و غضروف پیوندی که از جسد گرفته شده بعد از پیوند ، فعالیت حیاتی خود را ادامه میدهد و مواد مورد نیاز غضروفش را میتواند برساند و توسط اعصاب بدن حس خواهد شد یا اینکه مانند یک شی مرده عمل خواهد کرد؟ مثلا کسی که ۲۵ سال سن داره و این نوع عمل را انجام میدهد استخوان سالم و قوی ای دارد آیا استخوانی که پیوند زده شده همراه با غضروفش به این مجموعه می پیوندد یا اینکه استخوان پیوندی همراه با مفصلش زود تر از بقیه جاهای بدن تخریب میشه یا پوکی استخوان و کاهش تراکم استخوانی زودتر اتفاق میفته ؟؟ و سوال آخر اینکه آیا مغز استخوان بدن به استخوان پیوندی وارد میشود و غضروف پیوندی مایع مفصلی تولید میکند؟؟ اگر عوارضی هم داره ذکر کنید.لطفا. سن ۲۵ سال و بخاطر ورزش قصد عمل دارم. با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲۳ آذر ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      بايد ببينم به چه دليل مى خواهيد عمل كنيد

      پيوند غضروف و استخوان رو براى ضائعات محدود در مچ پا انجام مى ديم و هفته قبل يك مورد رو انجام دادم 

      در هر حال شرايطى براى اين عمل هست كه بايد با بررسى بيمار متوجه اون شد

      اگر منظور اين باشه كه مثلا كل استخوان و غضروف خراب شده رو با پيوند از فرد ديگه جايگزين كنيم بايد بگم كه خير امكان اون وجود نداره

      با احترام

  • تصویر کاربر امیر سه شنبه ۲۰ آذر ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 241 مشاهده پرسش
    باسلام و خسته نباشید. چهار سال پیش از ارتفاع سقوط کردم متاسفانه از ناحیه پاشنه دچار شکستگی شدم. سه هفته پام توی گچ بود وباز کردم. توی این چهارسال وقتی می رم سرکار از نردبان استفاده می کنم بعدش از درد پاشنه اذیت می شم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۲۰ آذر ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      نياز به معاينه و راديوگرافى و سى تى اسكن هست

      احتمالا دچار بد جوش خوردگى استخوان و آرتروز مفصل ساب تيلار هستيد

      با احترام

  • تصویر کاربر حامد دوشنبه ۱۲ آذر ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 221 مشاهده پرسش
    با سلام
    شش روز قبل حین بازی فوتسال وقتی که میخواستم توپ را با پای چپ شوت کنم، بازیکن حریف توپ را دور کرد و من به جای توپ، با روی پا، پای حریف را شوت کردم. از همان روز به بعد هنگام راه رفتن و یا نشستن روی زمین و تکان دادن پا در بعضی از جهات، روی پای من به شدت درد می‌گیرد. اما این ناحیه نه تورم دارد و نه کبود شده است . از پام عکس رادیولوژی انجام دادم و اون رو پیوست کردم. لطفا اگر امکانش هست با توجه به عکس بفرمایید که مشکل پای من چیست و چگونه درمان میشود؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۲ آذر ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      بايد راديوگرافى ايستاده مقايسه اى  يعنى إز هر دو پا انجام بدين و به دقت معاينه بشين

      صدمات اون ناحيه بسيار مهم مى تونن باشن

      با احترام

    2. تصویر کاربر حامد دوشنبه ۱۲ آذر ۹۷( 5 سال پیش)
      با سلام
      به متخصص ارتوپد مراجعه کردم. دکتر بدون معاینه پای من گفت: (پای تو ضرب دیده و مشکل خاصی نیست اما برای اطمینان یک عکس رادیولوژی نیز از پایت تهیه کن)
      پس از تهیه عکس رادیولوژی به متخصص مراجعه نکردم اما با مشاهده ای که خودم از عکس داشتم (فایل آن پیوست شده است) احساس میکنم یک ترک روی استخوان متاتارس پنجم وجود دارد. با توجه به عکس پیوست شده به نظر جنابعالی آیا نقطه مشخص شده روی عکس میتواند ترک باشد؟
    3. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۲ آذر ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      با توجه به مكانيسم صدمه بعيده محل علامت گذارى شكسته باشه

      بدون معاينه دقيق تفسير راديوگرافى زياد دقيق نيست

      با احترام

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر عارف یکشنبه ۱۱ آذر ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 476 مشاهده پرسش
    سلام دوباره و خدا قوت.
    خواهش میکنم پاسخ دهید. ان شاء الله خدا اجرتان میدهد. متنم یکم زیاده ببخشید.
    دکترم قرار بود برام جراحی رزکشن مفصل ساب تالار انجام بده و من هم در معاینات اولیه که دکتر گفته بود کمی چسبندگی بین دو استخوان بوجود آمده و همچنین گفت از جایی که غضروف نداره چسبیده و جداش میکنم؛ به جراحی رضایت دادم. ولی دکترم در حالی که قبل از عمل بهش گفته بودم راضی نیستم که روی مفاصلم عمل فیوژن یا فیکس کردن انجام بشه ، مفصل ساب تالار (تالوکالکانئال) پام رو با ۲ تا پیچ فیکس کرده و جوش داده ، فکر کنم آرترودز میگن بهش. پرسیدم چرا این کار رو انجام دادید؟ گفت: وقتی پاتو برش دادم دیدم میزان چسبندگی از اونی که تو عکس دیدم بیشتر بوده. یعنی توانایی خوندن عکسو نداشته! اون هم سی تی اسکن! آیا این توجیه خوبیه برا این کارش با اینکه من تاکید داشتم میخوام به ورزش فوتبالم برگردم( سن ۲۳ ). میتونستم عمل موزاییک پلاستی یا پیوند مفصل انجام بدم اگر دست نمیزد به مفصلم. اگر حتی تو اتاق عمل قبل از بیهوشی هم بهم میگفت که میخوام مفصل رو فیکس کنم همونجا از اتاق عمل بیرون میومدم یا اگه برش میداد و وقتی دید که بیشتر از تصورش بوده و به مفصلم دست نمیزد و زخمم رو بخیه میزد راضی بودم ازش. الان شکل پام که اصلا عوض نشده تنها کاری که کرده دو تا پیچ ۶.۵ سانتی فرو کرده داخل پاشنه پام که سر یکیش تو عضروف بین تیبیا و تالوس هم فرو رفته.
    الان نمیتونم درست حسابی راه برم. سه ماه از عملم میگذره و بخاطر این مسئله افسردگی گرفتم آینده من رو نابود کرد.
    مچ پام به طرفین که دیگه دامنه حرکتی اصلا نداره ، به بالا و پایین هم دامنه اش نصف شده. مثلا از پله میتونم بالا برم ولی پایین نمیتونم بیام چون مچ پای راستم که مفصلش ( ساب تالار ) فیکس شده خم نمیشه. قبل از عمل فقط به سمت داخل چرخش نداشت.
    از شما خواهش میکنم یه راهی نشونم بدید که بتونم ورزش ( فوتبال ) کنم. الان حالم انقد بده که مثلا بین ثروت میلیاردی و سلامتیم ، سلامتی رو انتخاب میکنم.
    مثلا پیوند استخوان یا عمل پیشرفته دیگری وجود ندارد که بتونم انجام بدم؟ اگه لازم باشه خارج کشور هر کشوری که هست میرم. خود مفصل مچ پام سالمه ولی مفصل ساب تالار جایی که تالوس و کالکانه به هم وصل میشه رو جوش داده.
    شرح عمل رو هم به انضمام عکس های رادیو گرافی میفرستم.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۱۱ آذر ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      اولا حتما حين عمل صلاح دونستن فيوژن انجام بدن در هر حال موزاييك پلاستى براى مفصل ساب تالار روش تأييد شده اى نيست

      اينو بدونيد كه اگر فقط رزكشن هم انجام مى دادن ممكن بود باز هم دامنه حركتى مفصل ساب تالار نرمال نشه

      شايد بازگشت به فوتبال با وجود تارسال كواليشن هدف گذارى واقع گرايانه اى نبوده

       

      نمى دونم چرا آرتروسكوپى مچ پا كردن

      بهتره براى تأييد جوش خوردن يا نخوردن سى تى كنيد

      در ضمن به نظر من پيچ داخل غضروف مفصل مچ پاتون نفوذ نكرده 

      باز هم توصيه من صحبت كردن با جراحتون هست

      با احترام

    2. تصویر کاربر عارف یکشنبه ۱۱ آذر ۹۷( 5 سال پیش)
      قبلا بهش گفته بودم که نمیخوام عمل فیوژن انجام بدم. اگر میگفت عمل فیوژن انجام میدم، اصلا جراحی نمیکردم و چون فقط در قسمت قوزک خارجی درد خفیف داشتم و قبل عمل میتونستم ورزش کنم. فقط بخار این که میترسیدم مچ پام دوباره پیچ بخوره عمل کردم. اصلا در جایی که پیچ زده و همچنین پاشنه هیچگونه دردی نداشتم. شاید چسبندگی که دکتر دیده مادرزادی بوده باشه چون در پشت پام درد نداشتم. به هر حال نباید بیمار دکتری از کاری که دکترش میخواد انجام بده مطلع باشه و به خصوص رضایت داشته باشه. به هوای اینکه دامنه حرکتی مچ پام کامل بشه عمل کردم نه اینکه کل دامنه حرکتیم رو ازم بگیره. موش آزمایشگاهی که نیستم هر کاری صلاح بدونه بکنه.
    3. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۱۱ آذر ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      راستش أين موضوع رو من صلاحيت ندارم كه نظر بدم و جراحتون كه سر عمل بودن و ديدن همه چيز رو قابل اعتمادترين فرد براى إظهار نظر هستن

      با احترام

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علی شنبه ۱۰ آذر ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 229 مشاهده پرسش
    با سلام من 30 ساله هستم با استخوان بندی ریز و ضعیف من وقتی مچ پا ها رو به می چسبانم حدود 3 سانت بین دو زانو فاصله می مونه در حالی که برای برادرم کاملا بهم می چسبه آیا من پا ی پرانتزی دارم؟؟؟ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۱۰ آذر ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      احتمالا پرانتزی هست ولی برای تشخیص اهمیت اون باید اول معاینه بشین و بعد رادیوگرافی ایستاده سه مفصلی (alignment view) انجام بدین

      با احترام

  • تصویر کاربر احمدرضا جمعه ۹ آذر ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 220 مشاهده پرسش
    سلام،حدود دوهفته بدلیل تصادف قوزک داخلی پای چپ رو عمل کردم و دو عدد پیچ و پین ولاتین گذاری شده،دومین جلسه فیزیوتراپی رو پشت سر میذارم،روی پله ی لحظه عصام لیز خورد و خیلی کوتاه و لحظه ای پای چپم روی زمین رفت و طببعتا وزن روش قرار گرفت اما ن ب مقدار زیاد چون خیلی خیلی زمانش کوتاه بوده،درحال حاضر دردی ندارم و گز گز هم حس نمیکنم میخواستم بدونم مشکل خاص و حادی پیش میاد در این موارد یا خیر،پزشک معالجمم ب مدت یک هفته تشریف ندارن،ممنون میشم پاسخ بدین
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۹ آذر ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      براى اطمينان يك راديوگرافى انجام بدين و بفرستيد

      با احترام

  • تصویر کاربر نسترن دوشنبه ۲۱ آبان ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 222 مشاهده پرسش
    سلام و روز بخير. خانمي هستم ٢٩ ساله. از شهر اراك.آقاي دكتر بنده حدود ٢ سال پيش زمين خوردم و مچ پام آسيب ديد. درمان هاي زيادي انجام دادم ولي هنوز درد دارم. آخرين بار دكتر ها براساس ام آر آي تشخيص دادند كه بايد آرتروسكوپي انجام بدم. شما در كدوم بيمارستان هاي تهران جراحي انجام مي دهيد و حدودا هزينه جراحي و بيمارستان چقدر ميشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۱ آبان ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      در بيمارستان تريتا عمل مى كنم 

      عزينه ها بستگى به نوع جراحى و وسايل لازم هم داره كه بعد از معاينه دقيق مى تونم عرض كنم

      با احترام

  • تصویر کاربر سروش چهارشنبه ۹ آبان ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 217 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید دکتر پیرو سوال به کد رهگیری q58hu91846
    که شما فرمودید مدارک را به شماره تلگرام مطب بفرستم من مدارک را ارسال کردم ولی متاسفانه شما بازدید نکردید
    ممنون میشم اگر مدارک را بازدید کنید و نظر خود را به من بگویید
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۹ آبان ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      فردا مى رم مطب و اون جا خواهم ديد

  • تصویر کاربر الهام سه شنبه ۱ آبان ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 229 مشاهده پرسش
    سلام من الان ده روزه پامو بخاطر اشیل پا گچ گرفتم گچ داره فشار میاره به پام و تنگ شده چه کاری باید انجام بدم این مشکل هست وباید به پزشک مراجعه کنم یاطبیعی هست
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۱ آبان ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      حتما و سريع به پزشكتون مراجعه كنيد

      با احترام

  • تصویر کاربر طلعت جمعه ۲۷ مهر ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 240 مشاهده پرسش
    باسلام
    وقت بخیر
    شمدانی هستم
    حدود یک هفته ست که پام درد شدیدی داره و دوبار هم مسکن زده شده ولی فایده زیادی نکرده ..نگران شدیم ..به نظر شما دلیل خاصی داره ؟چیکار باید کرد ؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲۷ مهر ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      حتما شنبه بعد از ظهر تشريف بياريد مطب و بايد به محض آغاز درد ميومدين

    2. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲۷ مهر ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      حتما شنبه بعد از ظهر تشريف بياريد مطب و بايد به محض آغاز درد ميومدين

    3. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲۷ مهر ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      حتما شنبه بعد از ظهر تشريف بياريد مطب و بايد به محض آغاز درد ميومدين

    4. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲۷ مهر ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      حتما شنبه بعد از ظهر تشريف بياريد مطب و بايد به محض آغاز درد ميومدين

    5. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲۷ مهر ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      حتما شنبه بعد از ظهر تشريف بياريد مطب و بايد به محض آغاز درد ميومدين

    6. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲۷ مهر ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      حتما شنبه بعد از ظهر تشريف بياريد مطب و بايد به محض آغاز درد ميومدين

    7. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲۷ مهر ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      حتما شنبه بعد از ظهر تشريف بياريد مطب و بايد به محض آغاز درد ميومدين

    8. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲۷ مهر ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      حتما شنبه بعد از ظهر تشريف بياريد مطب و بايد به محض آغاز درد ميومدين

    9. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲۷ مهر ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      حتما شنبه بعد از ظهر تشريف بياريد مطب و بايد به محض آغاز درد ميومدين

    10. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲۷ مهر ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      حتما شنبه بعد از ظهر تشريف بياريد مطب و بايد به محض آغاز درد ميومدين

    11. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲۷ مهر ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      حتما شنبه بعد از ظهر تشريف بياريد مطب و بايد به محض آغاز درد ميومدين

    12. نمایش سایر 10 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
تماس با ما

با ما در تماس باشید

آدرس مطب

شریعتی پایین تر از مترو قلهک ساختمان خانه درسا طبقه ۵ واحد ۱۷

ساعات کار مطب

شنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۶ الی ۱۹

دکتر نادری
پرسش از دکتر