منو

آیا پلاتین باعث عفونت در پا می شود؟

حتما شما هم با اصطلاح قرار دادن “پلاتین “در پا مواجه شده اید و افرادی را دیده اید که از عفونت” پلاتین” ساق پا نگران بوده اند. قبل از هر چیز باید بدانید آنچه به عنوان پلاتین در ساق پای بیماران قرار می گیرد، تیتانیوم یا استیل ضد زنگ است که به اشتباه پلاتین بیان می شود.

میله های داخل استخوانی (intramedullary rods )جهت چینش و ثابت کردن شکستگی های استخوانی به کار می روند. این میله ها به درون کانال مغز استخوان در مرکز استخوان های بلند اندام های انتهایی وارد می شوند. از نمونه این استخوان ها می توان به استخوان ران یا درشت نی (ساق پا) اشاره کرد. یکی از مزایای قابل توجه میله های داخل استخوانی نسبت به دیگر روش های ثابت سازی این است که میله ها به جای حمایت کامل از استخوان بخشی از فشار وارد بر آن ها را تحمل می کنند.

به همین دلیل، بیماران قادر خواهند بود تا سریع تر از اندام های تحتانی خود استفاده کنند. میله های فلزی برای همه شکستگی ها به کار نرفته و بیماران اغلب از درد و دیگر علائم محل ورود آن ها به استخوان شکایت دارند. میله های داخل استخوانی به گونه ای طراحی شده اند که به صورت دائم در استخوان باقی بمانند اما در صورت ابتلا به علائم دردناک ممکن است جهت خارج کردن میله به انجام جراحی مجدد نیاز باشد.

جراحی ساق پا با ایمپلنت های فلزی

بیمارانی که در بدن خود دارای پیچ، پین یا پلاک های فلزی هستند اغلب درباره ایمنی و اثرات طولانی مدت این وسایل بر بدن خود نگرانند. جراحان با اینکه چنین نگرانی هایی را در نظر می گیرند اما انجام جراحی مجدد جهت خارج کردن غیر ضروری این موارد را مطلوب نمی دانند. همچنین، گاهی اوقات استخوان به گونه ای در اطراف پلاک نگه دارنده شکستگی ها رشد می کند که برداشت آن پلاک ها بسیار دشوار می شود.

🛑 مطالعه بیشتر: درمان درد در مچ پا

انواع ایمپلنت های  فلزی

تیتانیوم جای فولاد ضد زنگ را در ابزار های ثابت کننده استخوانی گرفته است. تیتانیوم سازگاری بیشتری با بدن انسان داشته و احتمال واکنش بدن به آن کمتر است. در صورت بروز پاسخ التهابی نیز این پاسخ خفیف، محدود و غیر پایدار است. همچنین، می توان جهت ساخت مواد سبک اما مقاوم تر فلز تیتانیوم را با فلزات دیگر از جمله کوبالت، کروم و مولیبدن ترکیب کرد. امروزه تحقیقات و تلاش های فراوانی برای ابداع وسایل قابل جذب برای فیکساسیون استخوان ها در حال انجام است.

عکس پلاتین

عوارض پلاتین در ساق پا

عوارض پلاتین در ساق پا

مشکل احتمالی دیگر باقی ماندن ریزه های تیتانیوم است. قطعات کوچکی از این فلز جدا شده، به جریان خون وارد شده و در نزدیکی بافت های نرم و یا مفاصل قرار می گیرند. با اینکه هم تیتانیوم و هم فولاد ضد زنگ در نزدیکی این نواحی از بدن یافت شده اند اما ریزه های تیتانیوم به مقادیر و در افراد بیشتری دیده شده اند. هنگامی که ایمپلنت بر روی سطح دیگری ساییده می شود، احتمال ایجاد ریزه های فلزی بیشتر است. این پدیده سایشی، خوردگی نام دارد.

علائم عفونت پلاتین در پا

مطالعات حیوانی نشان داده اند که این ایمپلنت ها می توانند سیستم ایمنی را تحت تاثیر قرار دهند. در اکثر اوقات عفونت پلاتین ساق پا صرفا به دلیل وجود این ابزار ایجاد نمی شود و عواملی مانند بیماری های زمینه ای مثل دیابت و نارسایی کلیه یا مصرف داروهای سرکوبگر ایمنی یا تکنیک جراحی و به ندرت الوده بودن محیط اتاق عمل  در بروز عفونت موثرتر هستند.برخی مطالعات نشان داده اند که ایمپلنت های فلزی می توانند فعالیت برخی گلبول های سفید خون (لنفوسیت ها) را افزایش دهند. این وضعیت می تواند سبب شل شدن یا عدم موفقیت ایمپلنت ها در درمان شکستگی شود. لازم به ذکر است که این گفته هنوز از نظر علمی اثبات نشده است.

علائم عفونت پلاتین در پا

عوارض پلاتین در ران

پلاک ها از ایمپلنت هایی ساخته شده اند که از آنها برای بی حرکت کردن شستگی ها استفاده می شود. از این وسایل برای بی حرکتی در شکستگی های بازو، ساعد، لگن، ران و ساق استفاده می شود.

پس از جوش خوردن شکستگی نیرویی که به استخوان وارد می شود همچنان توسط پلاک روی استخوان جذب می شود تا در دراز مدت استخوان تحت فشار و نیروهای خارجی قرار نگیرد. علت پوکی استخوان در کسانی که مدت زیادی در بستر استراحت میکنند و یا در فضانوردانی که کمتر تحت تاثیر نیروی جاذبه هستند هم همین است. بنابراین باقی ماندن پلاک در اندام به مدت زیاد موجب پوکی استخوان میشود.

بیشتر بخوانید: پارگی مینیسک زانو چگونه درمان می شود؟

 

عوارض پلاتین در ران

عوارض پلاتین در ران و ساق بیشتر دیده می شود و در لگن، بازو و ساعد کمتر وجود دارد. بنابراین تمام پلاک های ران و ساق بعد از اینکه شکستگی آنها جوش خورد و محکم شد باید خارج شوند. این زمان معمولا بین یک و نیم تا دوسال است.

آیا فلزات به کار رفته در ایمپلنت ها سرطان زا هستند؟

سوال دیگری که مطرح می شود این است که آیا ریزه های فلزی و عفونت پلاتین ساق پا می توانند سبب ایجاد سرطان شوند؟ مطالعات بر روی موش ها نشان داده که ریزه های فلزی می توانند با آسیب رساندن به کروموزوم ها سبب بروز احتمالی سرطان شوند ولی این مورد در انسان اثبات شده نیست و سال هاست که این ایمپلنت ها به طور ایمن در انسان مورد استفاده هستند. با اینکه تولید کنندگان ایمن بودن ایمپلنت ها را از محققان سوال کرده اند اما تاکنون به این سوال پاسخی داده نشده است. علاوه بر این، تحقیقات بیان داشته اند که قرار دادن میله های بلند فلزی یا تیتانیومی در میانه استخوان می تواند سبب افزایش شدید ریزه های فلزی در جریان خون شود. به نظر می رسد که فلز کروم نسبت به دیگر فلزات بیشترین مقدار ریزه های فلزی را از خود آزاد می کند.

همچنین، میله های داخل استخوانی از جنس تیتانیوم نیز مقدار تیتانیوم یافته شده در آزمایش خون را افزایش می دهند. با این حال این مقدار به اندازه فلز کروم نیست. بنا بر شواهد، بخش بزرگی از میله داخل استخوانی، استخوان را در معرض فلز تیتانیوم قرار داده و در نتیجه مقدار این فلز در خون بالا می رود. خارج کردن ایمپلنت های تیتانیومی به تدریج مقدار این فلز را در خون و بافت های نرم کاهش می دهد. با این حال، بازگشت این مقادیر به حالت طبیعی می تواند یک سال یا بیشتر به طول انجامد.

فهرست مطالب
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 656 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت دکتر نادری بنده نزدیک 4ماه که انگشت شصت پای راستم شکسته از بند اول ان به دلیل گچ گیری خراب خوب جوش نخورده و از هم فاصله دارد بدلیل اینکه رگ روی انگشت به دلیل فشار گچ از کار افتاده دکتر گفته جراحی خطر دارد شاید رگ قسمت دیگه در حین جراحی براش مشکلی پیش اید و انگشت شما سیاه بشه برام چند جلسسه مگنت نوشته رفتم کمی بهتر شده میخوام یه راهنمایی بفرمایید بنده چیکار کنم در ضمن از بند بالای انگشتم خم نمی شه
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۷( 7 سال پیش)
      درود
      نياز به معاينه و ديدن راديوگرافى هاى شما هست
      با احترام
  • تصویر کاربر شیوا یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 406 مشاهده پرسش
    سلامممم
    دچار کشیدگی تاندون مچ پا از دوناحیه شدم.۲۱ روز گچ داشتم.با تشخیص درمان کامل توسط
    ارتوپد، باز کردم.ولی همچنان مچ پام ورم داره و حرکاتم محدود هست
    طبیعیه یا باید مجدد مراجعه به پزشک داشته باشم؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۷( 7 سال پیش)
      درود
      اگر از زمان آسيب كمتر از شش هفته گذشته بايد فيزيوتراپى كنيد
      اگر بيش از شش هفته گذشته بايد مجددا معاينه بشين
      با احترام
  • تصویر کاربر داود شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 303 مشاهده پرسش
    با سلام .من 35 سالمه وهدود سه ماه قبل سرکار م صفحه سنگ فرز شکست واز پشت پام زد وتاندون اشیلم پاره شد الان سه ماه که از جراحیم میگذره ولی زخم هنوز خوب نشده و عفونت کرده ومچ پامم تا نصف بالا میاد نمیدونم باید چکارکنم دکترمم میگه باید پیوند بزنی ومیخواستم شما کمکم کنید متشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۷( 7 سال پیش)
      درود
      حتما تشريف بياريد معاينتون كنم
      فكر مى كنم به خوبى بتونم بهتون كمك كنم
      البته جراحى لازمه
      با احترام
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 415 مشاهده پرسش
    سلام
    جناب دكتر نادري عزيز
    سوالم اين هست كه پايم در گچ به دليل پيچ خوردگيً مچ پا هست ولي بعد از ٢ هفته وقتي بام رو داخل گچ تكون ميدم قوزك پام درد مياد و رگ بالايي ان درد مي آيد و احساس گر گرفتي در پا و قسمت زير قوزك پا ميكنم
    در اول نيز دكتر گفتن كه رباط پام كشيده شده است
    ممنون ميشم زودتر جواب بديد و من رو رهايي بديد
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۷( 7 سال پیش)
      درود
      بايد گچ باز بشه و براى بررسى و رد احتمال لخته شدن خون در وريد هاى ساق سونوگرافى داپلر انجام بشه
      با احترام
  • تصویر کاربر داریوش شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 397 مشاهده پرسش
    با سلام صد روز پیش پاشنه و ماندم ها اسیب دیدن و حدود صد روز داخل گچ بود حالا که گچ را باز کردم زیر قوزک مثل یک تخم مرغ سفت شده چکار کنم بهبود یابد از ماساژ اب ولرم و نمک هم استفاده میکنم ممنون می شم راهنمایی یا تجویز دارو کنید با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۷( 7 سال پیش)
      درود
      راستش نمى دونم چه آسيب بوده كه صد روز! توى گچ بودين . مگر اين كه پاشنه شكسته بوده
      در هر حال بهتره عكس يا مدارك اگه داريد آپلود كنيد تا بتونم راهنماييتون كنم
      با احترام
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 378 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر
    جدیدا" بعد از استفاده از سرویس بهداشتی ایرانی در موقع بلند شدن زانوم کمی سخت باز میشه و باید یواش پامو راست کنم
    سنم ۲۶ سال هستش و نگران این موردم
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۷( 7 سال پیش)
      درود
      مشكل شايعى هست و معمولا به دليل ضعف نسبى در عضله چهارسر به نسبت عضلات همسترينگ هست
      بايد از اين نظر به دقت معاينه بشين
      اگه اين فرض درست باشه درمان شامل تقويت عضلات چهار سر و كشش عضلات همسترينگ هست كه تمرينات در همين وبسايت وجود دارن
      در هر حال اولين قدم تشخيصى معاينه دقيق و كامل هست
      با احترام
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 349 مشاهده پرسش
    ببخشید آقای دکتر .حقیقتا من مشکلی ندارم .من 22سال سن دارم و قدم هم 176سانته.بخاطر ورزشی که بهش علاقه دارم نیازه که قدم بلندتر باشه .
    یه سوالی ذهنمو درگیر کرده و تو اینترنتم جواب واضحی واسش پیدا نکردم .تو بعضی از سایتای ورزشی زده که میشه تو سنین بالای بیست سال با تقویت عضلات کمر و شکم دیسکهارو از حالت فشرده خارج کرد و هر دیسک رو حدودا دو میلی متر ضخیم تر کرد و بدین ترتیب قد رو حدود چهارپنج سانت بلند کرد .میخواستم بدونم حقیقت داره این گفته ؟آقای دکترتورو خدا یه جواب واضح به من بدید .خیلی فکرم درگیره دارم دیوونه میشم .
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۷( 7 سال پیش)
      درود
      همون طور كه به درستى فرمودين شما سالم هستيد
      لطفا به اين طور تبليغات نادرست توجه نكنيد و به قابليت هاى خودتون تكيه و اون ها رو تقويت كنيد و از "خودتون بودن" يعنى از اون چه هستيد لذت
      ببريد
      با احترام
  • تصویر کاربر esmail جمعه ۱۴ اردیبهشت ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 327 مشاهده پرسش
    با سلام
    ايا با كشيدگي رباط مچ پا بعد از ١ ماه و نيم مي شود ورزش سنگين كرد ؟ و الان كه پام تو گچه احساس درد در ناحيه مفصل عقب پا ميكنم ؟ امكان داره از گچ باشه
    و اينكه جناب نادري عزيز ايا با mri در رفتگي مچ پا مشخص مي شود؟؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۱۴ اردیبهشت ۹۷( 7 سال پیش)
      درود
      بازگشت به ورزش بستگى به وحود يا عدم وجود ناپايدارى داره كه با معاينه معلوم مىشه
      اگر درد پشت ساق داريد به سرعت به پزشكتون مراجعه كنيد
      دررفتگى مچ پا به معناى علميش با راديوگرافى تشخيص داده مى شه
      با احترام
  • تصویر کاربر فیروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 335 مشاهده پرسش
    فیروز تقوی
    با سلام مجدد، من 33سال سن دارم و از آن جایی که فوتبال چمنی و سالن خیلی بازی می کردم ومدت 8ماه پیش aclو منیسک زانوی چپم را جراحی کردم که در این مدت به زانوی راستم فشار زیادی اومده وعلارغم گذراندن دوره درمان با یک حرکت ساده که پای راستم را زیر توپ گذاشتم و فقط آن را دومتری پرت کردم شوت نزدم درهمان لحظه صدای تیکی از داخل زانوم حس کردم که ام آر آی گرفتم و با رفتن به باشگاه و فیزیوتراپی باز هنگام ورزش موقع چرخش به سمت داخل حالت رگ به رگ شدن در محدوده لیگامنت و منیسک کناری برام پیش میاد که درد خفیفی بدون ورم دارد خواهشا با توجه به جواب ام آر آی و تجربه خودتون نظرتون را بفرمایید. تشکر
    مشاهده فایل پیوست 1
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۱۴ اردیبهشت ۹۷( 7 سال پیش)
      درود
      بايد حتما زانو از نظر ناپايدارى معاينه بشه
      اگه ناپايدار باشه ممكنه نياز به بازسازى مجدد باشه در غير اين صورت بسته به يافته هاى بالينى و نه صرفا تصاوير ام آر آى قضاوت خواهد شد
      با احترام
  • تصویر کاربر حسن جمعه ۱۴ اردیبهشت ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 405 مشاهده پرسش
    جناب دکترنادری عزیز سلام. ازینکه علی رغم مشغله زیاد پاسخگوی سوالات هستین بی نهایت ممنونم . مچ پای بنده چهارماه قبل پیچ خورد و دچار پارگی رباط شده ، ام آر آی دوماه قبل پارگی کامل رو نشون میده و بعد یکماه گچ گرفتن ام آر آی جدید پارگی ناقص هست (ظاهرا کمی ترمیم شده ) دکتر موحدی یگانه پیشنهاد آرتروسکوپی دادن و دکتر محمودی بیمارستان بهمن مچ بند تجویز کردن و گفتن نیاز به عمل نداره . درد درناحیه مچ دارم هنوز . نظر جنابعالی چی هست ؟ ممنونم و قطعا حضورا خدمت میرسم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۱۴ اردیبهشت ۹۷( 7 سال پیش)
      درود
      با توجه به گذشت چهار ماه و ادامه علايم، من با آقاى دكتر موحدى كاملا موافقم
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر مرتضی یکشنبه ۲۹ دی ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 339 مشاهده پرسش
    سلام مادرم دیابتی است و انسولین میزند قبلا هم زخم پای دیابتی داشت که خوب شد الان تاندون آشیل پاره شده راه و روش درمان چیست ؟آیا میشه جراحی کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۲۹ دی ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      اگه تازه باشه مى شه جراحى كرد

      با احترام

  • تصویر کاربر سید یکشنبه ۲۹ دی ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 332 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر ۴روز پیش در مدرسه با توجه به گرم نکردن و بد بودن کفشم در فوتبال پای راستم با سرعت زیاد پیچ خورد و خیلی ناراحت شدم چون از ورزش اصلیم (پینگ پنگ) دورم . از اون روز تا به حال با چیز های مختلف مانند زردچوبه زرده تخم مرغ و روغن زیتون و خرچک و سیر بستم و با کیسه اب ٬ گرم نگه داشتم و خیلی بهتر شده اما می ترسم چند روز دیگه که بهتر شدم و خواستم برم پینگ پنگ مچم دوباره پیچ بخوره شما چه پیشنهادی برای برای پیچ نخوردن میدید به نظر شما استفاده از قوزک بند یا مدل های مشابه سبک ترش که برای ورزش کردن بهتره ؛؛در ورزش برای پیچ نخوردن دوباره مناسبه ؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۲۹ دی ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      قبل از هر چيز بايد معاينه بشين و شدت آسيب معلوم بشه

      بعد مى شه در مورد نوع درمان و پيشگيرى هاى بعدى بحث كرد

      با احترام

  • تصویر کاربر احمد دوشنبه ۳۰ دی ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 397 مشاهده پرسش
    سلام و احترام
    جناب اقای دکتر
    پشت پاشنه پای چپ من یک سال هست که برامدیگی ایجاد شده از بین نمی رود در صورتی که برای پای راست چند بار ایجاد شده و تقریبا بهبود یافته است.
    شیوه ایی برای بهبود ان وجود دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۳۰ دی ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      به نظرم بايد ام آر آى انجام بدين

      شايد درمان با shock wave لازم بشه

      با احترام

  • تصویر کاربر احمد یکشنبه ۲۹ دی ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 383 مشاهده پرسش
    سلام و احترام
    جناب اقای دکتر
    پشت پاشنه پای چپ من یک سال هست که برامدیگی ایجاد شده از بین نمی رود در صورتی که برای پای راست چند بار ایجاد شده و تقریبا بهبود یافته است.
    شیوه ایی برای بهبود ان وجود دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۲۹ دی ۹۸( 5 سال پیش)

      درود 

      به نظر من بايد ام آر آى كنيد و بعد معاينه و بررسى انجام بشه

      يك راه درمان shock wave هست

      با احترام

  • تصویر کاربر میلاد شنبه ۲۸ دی ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 391 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    ضمن عرض خسته نباشید خدمت شما، حدود 5 سال است درد مداومی در پشت کتف دارم. این درد توام با شنیدن صدایی شبیه به قلنج است. زمانی که برای کنکور ارشد میخوندم و سرم خم بود هر چند دقیقه یکبار سرم را بلند میکردم و کتف هایم را از پشت بهم میچسباندم و این باعث شکستن قلنج میشد. فکر میکنم این صدا از ستون فقرات نبود و از ناحیه کتف بود. بعد از مدتی که این کار را انجام میدادم درد در ناحیه بال کتف شروع شد و تا زیر بغل و گردن کشیده میشد. درد مداوم است و 5 سال است زندگی من را مختل کرده. هرجایی رفتم فایده نداشت البته من اول فکر میکردم مشکل از ستون فقرات و بیماری هایی شبیه forward head posure است اما بعدها با دقت فهمیدم که مشکل در بال کتف است. ستون فقرات کاملا سالم بود. اسکن استخوان انجام شده. انواع آزمایش خون ها انجام شده. تب مالت نداشتم. نوار عصب مشکلی نداشت. ممنون میشم اگر راهنمایی دارین بفرمایین و نیز بفرمایین باید نزد چه متخصص هایی بروم. آیا امکان دارد بیماری من عصبی باشد مانند فیبرومیالژیا؟ ساکن تهرانم.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۸ دی ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      فيبروميالژى صرفا يك نقطه رو درگير نمى كنه

      شما احتمالا دچار ضعف عضلات رومبوييد و سراتوس آنتريور هستيد و بايد فيزيوتراپى و تمرين درمانى اصولى انجام بدين تا به تدريج بهبود حاصل بشه

      با احترام

  • تصویر کاربر راغب پنجشنبه ۲۶ دی ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 357 مشاهده پرسش
    سلام،من در انگشت دوم پام یه برآمدگی از استخوان دارم انگار استخوانش اومده بیرون میشه با عمل حلش کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۲۶ دی ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      در صورت لزوم مى شه اين كار رو كرد

      با احترام

  • تصویر کاربر جعفر سه شنبه ۱۷ دی ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 361 مشاهده پرسش
    با سلام
    بنده حدودا ۴ سال پیش از ارتفاع سقوط کرده و شکستگی تالوس داشته ام،پس از جراحی مچ پا و قرار دادن سه پیچ در تالوس در حال حاضر به خوبی می توانم راه بروم اما نمیتوانم بدوم و در جهت بالا محدودیت حرکتی دارم ،بنده یا آقای دکتر اسپندار ملاقات کردم و ایشان نظرشان در آوردن پیچ ها و گرفتن ام ار آی و در طی جراحی فوق بلند کردن تاندون آشیل می‌باشد .میخواستم نظر شما را هم بدانم ،سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۱۷ دی ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      راديوگرافى فقط در يك نما هست ولى با توجه به اين كه آقاى دكتر شما رو معاينه كردن نظرشون نسبت به نظر من كه تنها يك نماى راديوگرافى رو ديدم صحيح تر هست

      شايد قبل از در آوردن پيچ ها بهتر باشه يك سى تى اسكن اسپيرال هم انجام بدين

      با احترام

       

  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۱۶ دی ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 552 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    من دو یکسال پیش رباط صلیبی عمل کردم و چند روز پیش زانوم ضربه ای خورد که هماندد پارگی اول رباط صلیبی که از زانوم صدای پارگی شنیدم این بار هم صدای پارگی از زانوم به گوشم رسید اما زانوم هیچگونه تورم نداره فقط یکم حین صاف کردن زانوم درد دارم که شاید مال منیسک باشه سوالم اینه که در پارگی مجدد رباط صلیبی آیا ورم ایجاد میشه یا ن ؟ چون اگه زانو آسیب ببینه قطعا ورم میکنه اما زانوم ورم نداره و اون صدایی که حین ضربه شنیدم میتونه مبنی بر پارگی مجدد باشه ...؟ میدونم که نیاز به معاینه دارم و اینکه گرافت acl چون هیچگونه ارتباط با مغز نداره و پیوند های عصبی با پارگی اول از بین رفته واسه همین میگم شاید رباط پاره شده و هیچگونه تورم ایجاد نشده...
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۶ دی ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      معمولا پارگى مجدد تورم و درد شديد مانند پارگى اول نداره 

      ولى باز هم نياز به معاينه است

      با احترام

  • تصویر کاربر سودا دوشنبه ۱۶ دی ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 338 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    ۲۰سالمه ومتاهلم و زایمان هم نداشتم تا حالا کمر درد دارشتم با ام ار آی وتشخیص دکترم گفتن ک دیسکه و کمربند تجویز کردند که با استفاده از اون الان دو طرف کمرم و نشیمنگاه یا همون استخون وسط درد میکنه و بدتر شدم چیکار کنم؟
    موقع دراز کشیدن با تکون خوردن کمرم چیزی صدا میده مث تکون خوردن یک استخون...
    و درد کمرم میزنه پاهام درد میکنه مث درد خستگی...
    ممکنه دیسک نباشع؟آقای دکتر تورو خدا کمکم کنید خیلی درد دارم ونمیخام برم پیش اون دکتر...
    چیکار کنم😭😭😭
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۶ دی ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      ممكنه لازم باشه راديوگرافى ساده هم بگيريد

      در هر حال درمان اوليه شامل فيزيوتراپى و تمرين درمانى خواهد بود

      توصيه بنده اين هست كه به يك ارتوپد فوق تخصص جراحى ستون فقرات مراجعه بفرماييد

      با احترام

درحال دریافت اطلاعات
تماس با ما

با ما در تماس باشید

آدرس مطب

شریعتی پایین تر از مترو قلهک ساختمان خانه درسا طبقه ۵ واحد ۱۷

ساعات کار مطب

شنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۶ الی ۱۹

دکتر نادری