منو

آیا پلاتین باعث عفونت در پا می شود؟

حتما شما هم با اصطلاح قرار دادن “پلاتین “در پا مواجه شده اید و افرادی را دیده اید که از عفونت” پلاتین” ساق پا نگران بوده اند. قبل از هر چیز باید بدانید آنچه به عنوان پلاتین در ساق پای بیماران قرار می گیرد، تیتانیوم یا استیل ضد زنگ است که به اشتباه پلاتین بیان می شود.

میله های داخل استخوانی (intramedullary rods )جهت چینش و ثابت کردن شکستگی های استخوانی به کار می روند. این میله ها به درون کانال مغز استخوان در مرکز استخوان های بلند اندام های انتهایی وارد می شوند. از نمونه این استخوان ها می توان به استخوان ران یا درشت نی (ساق پا) اشاره کرد. یکی از مزایای قابل توجه میله های داخل استخوانی نسبت به دیگر روش های ثابت سازی این است که میله ها به جای حمایت کامل از استخوان بخشی از فشار وارد بر آن ها را تحمل می کنند.

به همین دلیل، بیماران قادر خواهند بود تا سریع تر از اندام های تحتانی خود استفاده کنند. میله های فلزی برای همه شکستگی ها به کار نرفته و بیماران اغلب از درد و دیگر علائم محل ورود آن ها به استخوان شکایت دارند. میله های داخل استخوانی به گونه ای طراحی شده اند که به صورت دائم در استخوان باقی بمانند اما در صورت ابتلا به علائم دردناک ممکن است جهت خارج کردن میله به انجام جراحی مجدد نیاز باشد.

جراحی ساق پا با ایمپلنت های فلزی

بیمارانی که در بدن خود دارای پیچ، پین یا پلاک های فلزی هستند اغلب درباره ایمنی و اثرات طولانی مدت این وسایل بر بدن خود نگرانند. جراحان با اینکه چنین نگرانی هایی را در نظر می گیرند اما انجام جراحی مجدد جهت خارج کردن غیر ضروری این موارد را مطلوب نمی دانند. همچنین، گاهی اوقات استخوان به گونه ای در اطراف پلاک نگه دارنده شکستگی ها رشد می کند که برداشت آن پلاک ها بسیار دشوار می شود.

🛑 مطالعه بیشتر: درمان درد در مچ پا

انواع ایمپلنت های  فلزی

تیتانیوم جای فولاد ضد زنگ را در ابزار های ثابت کننده استخوانی گرفته است. تیتانیوم سازگاری بیشتری با بدن انسان داشته و احتمال واکنش بدن به آن کمتر است. در صورت بروز پاسخ التهابی نیز این پاسخ خفیف، محدود و غیر پایدار است. همچنین، می توان جهت ساخت مواد سبک اما مقاوم تر فلز تیتانیوم را با فلزات دیگر از جمله کوبالت، کروم و مولیبدن ترکیب کرد. امروزه تحقیقات و تلاش های فراوانی برای ابداع وسایل قابل جذب برای فیکساسیون استخوان ها در حال انجام است.

عکس پلاتین

عوارض پلاتین در ساق پا

عوارض پلاتین در ساق پا

مشکل احتمالی دیگر باقی ماندن ریزه های تیتانیوم است. قطعات کوچکی از این فلز جدا شده، به جریان خون وارد شده و در نزدیکی بافت های نرم و یا مفاصل قرار می گیرند. با اینکه هم تیتانیوم و هم فولاد ضد زنگ در نزدیکی این نواحی از بدن یافت شده اند اما ریزه های تیتانیوم به مقادیر و در افراد بیشتری دیده شده اند. هنگامی که ایمپلنت بر روی سطح دیگری ساییده می شود، احتمال ایجاد ریزه های فلزی بیشتر است. این پدیده سایشی، خوردگی نام دارد.

علائم عفونت پلاتین در پا

مطالعات حیوانی نشان داده اند که این ایمپلنت ها می توانند سیستم ایمنی را تحت تاثیر قرار دهند. در اکثر اوقات عفونت پلاتین ساق پا صرفا به دلیل وجود این ابزار ایجاد نمی شود و عواملی مانند بیماری های زمینه ای مثل دیابت و نارسایی کلیه یا مصرف داروهای سرکوبگر ایمنی یا تکنیک جراحی و به ندرت الوده بودن محیط اتاق عمل  در بروز عفونت موثرتر هستند.برخی مطالعات نشان داده اند که ایمپلنت های فلزی می توانند فعالیت برخی گلبول های سفید خون (لنفوسیت ها) را افزایش دهند. این وضعیت می تواند سبب شل شدن یا عدم موفقیت ایمپلنت ها در درمان شکستگی شود. لازم به ذکر است که این گفته هنوز از نظر علمی اثبات نشده است.

علائم عفونت پلاتین در پا

عوارض پلاتین در ران

پلاک ها از ایمپلنت هایی ساخته شده اند که از آنها برای بی حرکت کردن شستگی ها استفاده می شود. از این وسایل برای بی حرکتی در شکستگی های بازو، ساعد، لگن، ران و ساق استفاده می شود.

پس از جوش خوردن شکستگی نیرویی که به استخوان وارد می شود همچنان توسط پلاک روی استخوان جذب می شود تا در دراز مدت استخوان تحت فشار و نیروهای خارجی قرار نگیرد. علت پوکی استخوان در کسانی که مدت زیادی در بستر استراحت میکنند و یا در فضانوردانی که کمتر تحت تاثیر نیروی جاذبه هستند هم همین است. بنابراین باقی ماندن پلاک در اندام به مدت زیاد موجب پوکی استخوان میشود.

بیشتر بخوانید: پارگی مینیسک زانو چگونه درمان می شود؟

 

عوارض پلاتین در ران

عوارض پلاتین در ران و ساق بیشتر دیده می شود و در لگن، بازو و ساعد کمتر وجود دارد. بنابراین تمام پلاک های ران و ساق بعد از اینکه شکستگی آنها جوش خورد و محکم شد باید خارج شوند. این زمان معمولا بین یک و نیم تا دوسال است.

آیا فلزات به کار رفته در ایمپلنت ها سرطان زا هستند؟

سوال دیگری که مطرح می شود این است که آیا ریزه های فلزی و عفونت پلاتین ساق پا می توانند سبب ایجاد سرطان شوند؟ مطالعات بر روی موش ها نشان داده که ریزه های فلزی می توانند با آسیب رساندن به کروموزوم ها سبب بروز احتمالی سرطان شوند ولی این مورد در انسان اثبات شده نیست و سال هاست که این ایمپلنت ها به طور ایمن در انسان مورد استفاده هستند. با اینکه تولید کنندگان ایمن بودن ایمپلنت ها را از محققان سوال کرده اند اما تاکنون به این سوال پاسخی داده نشده است. علاوه بر این، تحقیقات بیان داشته اند که قرار دادن میله های بلند فلزی یا تیتانیومی در میانه استخوان می تواند سبب افزایش شدید ریزه های فلزی در جریان خون شود. به نظر می رسد که فلز کروم نسبت به دیگر فلزات بیشترین مقدار ریزه های فلزی را از خود آزاد می کند.

همچنین، میله های داخل استخوانی از جنس تیتانیوم نیز مقدار تیتانیوم یافته شده در آزمایش خون را افزایش می دهند. با این حال این مقدار به اندازه فلز کروم نیست. بنا بر شواهد، بخش بزرگی از میله داخل استخوانی، استخوان را در معرض فلز تیتانیوم قرار داده و در نتیجه مقدار این فلز در خون بالا می رود. خارج کردن ایمپلنت های تیتانیومی به تدریج مقدار این فلز را در خون و بافت های نرم کاهش می دهد. با این حال، بازگشت این مقادیر به حالت طبیعی می تواند یک سال یا بیشتر به طول انجامد.

فهرست مطالب
  • تصویر کاربر حامد دوشنبه ۲۱ خرداد ۳( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 158 مشاهده پرسش
    سلام ببخشید من دو ساله که تو کار بنایی هستم و الان زانو درد گرفتم دکتر هم رفتم فایده ای نداشت روی پاهام زیاد نمیتونم وایستم درد میاد سنم هست 25سال بعد هم تازگی زانوی سمت چپ صدا میده
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۱ خرداد ۳( 11 ماه پیش)

      احتمالا فیزیوتراپی و تمرین لازمه

  • تصویر کاربر آیلین دوشنبه ۲۱ خرداد ۳( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 204 مشاهده پرسش
    باسلام من ۱۷ سال سن دارم کف هردوپا کاملا صاف هستن بدون هیچگونه قوسی واینکه سایز پای من تقریبا ۴۳ هستش خواستم بپرسم آیا اگه عمل قوس دارکردن پا را انجام بدم امکانش هست که سایز پام کوچکتر بشه یا اینکه باید جراحی جداگانه ای واسه کوچکتر کردن سایز انجام بدم؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۱ خرداد ۳( 11 ماه پیش)

      مقداری سایز کم می شه ولی جراحی برای هدف کم کردن سایز توصیه نمی شه

  • تصویر کاربر حمید دوشنبه ۲۱ خرداد ۳( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 168 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب و احترام
    طبق نتیجه mri رباط قوزک پای راست بنده پاره شده؛ به چند متخصص مراجعه کردم تشخیص دادن نیاز به عمل جراحی نیست؛ بعد از گذشت 4 ماه همچنان با درد و تورم همراه است ؛ خواهشمندم حضرتعالی نیز نتیجه mir را بررسی و بنده را راهنمایی فرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۱ خرداد ۳( 11 ماه پیش)

      معاینه دقیق لازمه و ممکنه عمل بخواد

  • تصویر کاربر ماهک دوشنبه ۲۱ خرداد ۳( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 189 مشاهده پرسش
    همسرم ۴۳ ساله، بعد از یک بازی فوتبال، پای راستش ورم کرده و داخل پاش، نزدیگ گودی کبودی زیادی ایجاد شده و ماهیچه پشت پا سفت هست و خونمردگی نداره، آیا پارگی ماهیچه هست
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۱ خرداد ۳( 11 ماه پیش)

      یک علت می تونه باشه ولی معاینه و بررسی بیشتر لازمه

  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۲۱ خرداد ۳( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 165 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشید خدمت جناب آقای دکتر
    بنده 51سالمه به خاطر سنگ کلیه که در حالب گیر کرده بود و نهایتا افزایش اوره دچار بیماری نقرس شدم که مشکل کلیه برطرف شد با عمل tulالحمدالله
    خلاصه بگم دکترجان مقداری مفصل ها ورم دارد محدییت حرکتی دارم ودر صورت حرکت پیاده روی و ورزش درد میگیره فعلا با کپوس اوودین وپماد فیتو گلوکز آمین درد ساکت است و تا فشار نیارم درد نداره عکس براتون ارسال کردم وو ایا نیاز به عمل کلیکتومی دارم یا با دارو برطف میشه .. ممنون میشم پاسخ بدید ..
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۱ خرداد ۳( 11 ماه پیش)

      معاینه لازمه واقعا 

  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۲۱ خرداد ۳( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 170 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت جناب دکتر
    دکتر جان پدر بنده سال ۱۴۰۱ جراحی گردن داشتن به همراه مهره گذاری و اسفند ۱۴۰۲ عمل جراحی کمر داشتن به همراه مهره گذاری ۶ عددکه ناموفق بود و‌هفته بعدش عمل مجدد کمر تکرار شد و از همون بعد از عمل کمر پشت ساق پای راستشون درد گرفت و کمی زیر انگشت شست پا و ۱ ماه پیش سکته ساقه مغز کردن که خداروشکر آسیب جدی ای نزد ولی از بعد از سکته به شدت زیر شست پای راستشون درد میکنه و‌نیر میکشه به طوری که مدام ناله میکنن و داد میزنن
    نوار عصب عضله ۴ اندام انجام شد و گفتن باز مهره گردن مشکل داره
    میخواستم نظر شما رو بدونم که آیا این درد زیر شست پا به این اتفاقات مربوط هست یا خود مشکلی داره
    ضمنا هالوکس والوکس هم دارن
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۱ خرداد ۳( 11 ماه پیش)

      باید شست پا کامل بررسی بشه و بعیده درد مال گردن باشه

  • تصویر کاربر علیرضا دوشنبه ۲۱ خرداد ۳( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 190 مشاهده پرسش
    درود وقت بخیر دکتر جان بنده ۴ماه پیش تو فوتسال پام ضربه خورد.چند روزی استراحت کردم بعد ادامه دادم.الان یک ماهی میشه درد روی پا و پاشنه پا و قسمت انگشت کوچیکه از قسمت کف پا درد دارم وقتی راه میرم.عکس گزارش فرستادم خدمتتون بی زحمت راهنمایی بفرمایید میتونم ادامه بدم یا باید درمان بشه؟.سن ۳۳.وزن ۵۷.قد ۱۶۷
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۱ خرداد ۳( 11 ماه پیش)

      حتما درمان لازمه

  • تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۲۱ خرداد ۳( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 179 مشاهده پرسش
    سلام
    من تو سن ۱۳ سالگی به علت پوشیدن کفش تنگ توی چند ماه یک بر آمدگی نسبتا نوک تیز ولی کوچیک تو قسمت داخلی پام زیر بر آمدگی مچ پا یا همون قسمت ناویکلار بوجود اومد که کمی دردناک بود بعد از گذشت ۵ سال الان که ۱۸ سالمه خیلی بزرگ شده شده حتی کمی بزرگ تر از مچ پای داخلیم و دوساله که مشکل نشستن روی صندلی دارم هر نوع صندلی چون که وقتی رو صندلی میشنم یا پام حالت رو به پایین میگیره در هر حالت حتی اگه ۵ دقیقه بشینم بعد وایستم می بینم او ن بر آمدگی کمی بزرگ تر شده و روی صندلی راحت نیستم ولی در حالت ایستاده هرچند بازهم درد کمی دارم بستگی به زمان ایستادند بودنم درد بیشتر میشه ولی در دفعاتی که حالت نشسته دارم این استخوان بزرگ تر و بیشتر به بیرون میاد میخوام بدونم مشکلم درست میشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۱ خرداد ۳( 11 ماه پیش)

      درمان اولیه کفی و فیزیوتراپی هست و اگه بهبود نداشته باشه جراحی لازمه

  • تصویر کاربر رسول دوشنبه ۲۱ خرداد ۳( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 198 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    جناب دکتر بنده پس از جراحی کیست گانگلیون در داخل مچ پا متاسفانه ریشه این کیست بدلیل نبود آرترسکوپی بجا مانده، هم اکنون سایر اعصاب مچ پا و تاندون ها را درگیر نموده (روی ساق) بطوری که در هنگام ورزش عضلات بشدت درد می گیرد آیا امکان خروج ریشه از مچ پا وجود دارد ؟ بنده منتظر پاسخ شما هستم و در اماکان جراحی و بهبودی منتظر تماس از منشی شما هستم .سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۱ خرداد ۳( 11 ماه پیش)

      باید بررسی بشین و بعیده این مساله علت درد باشه

  • تصویر کاربر Masoumi دوشنبه ۲۱ خرداد ۳( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 180 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر،من ۳۵ سال و ۶۰ کیلو هست،۸ ماه گذشته در استخوان متاتارس ۲ درد کمی داشتم که روز بعد با پیاده روی زیاد ورم و التهاب پیدا کرد،دو هفته آنتی بیوتیک مصرف کردم تغییری نکرد و فقط با مصرف ایندومتاسین التهاب خیلی کمتر شد ولی با راه رفتن قرمز میشد و درد میگرفت،MRI با تزریق ماده حاجب فقط التهاب در این قسمت و ضخیم شدن متاتارس ۲ را گزارش کردند،۳ ماه بعد نمونه گیری با جراحی باز انجام شد که بعد جراحی ورم شدید پا و التهاب شدید داشتم و پایم ۲ هفته در آتل بود و با عصا راه میرفتم،پاتولوژی هم بدخیمی را نشان نمیداد و پزشکان با توجه به نتیجه پاتولوژی تشخیص شکستگی دادند،به مرور ورم و التهاب کمتر شده ولی الان بعد از ۵ ماه هنوز در پایین پا بعد از راه رفتن زیاد دچار التهاب و قرمزی میشه و استخوان پا که در قسمت نمونه گیری ضخامتش زیاد شده هنوز خوب نشده،آیا این روند عادی هست یا باید کار دیگری انجام داد؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۱ خرداد ۳( 11 ماه پیش)

      عجیبه که با پاتولوژی به تشخیص شکستگی رسیده باشن 

      آزمایش نقرس دادین؟

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر حسین دوشنبه ۳ آبان ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 249 مشاهده پرسش
    خسته نباشید دکتر من۹پیش تصادف کردم۱۷سالم هست یک پلاتین با چهارتا پیچ داخل ساق پام هست چند روز پیش در باشگاه به زانو خوردم زمین قبلاً هم نمیتونستم روی زانوم فشار بیارم و الان بعد ازاین اتفاق خیلی زانوم درد می‌کنه و ورم هم داره آیا مشکلی پیش آمده برای پام؟تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۳ آبان ۰( 3 سال پیش)

      درود

      حتما به دكترتون مراجعه كنيد

  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۳ آبان ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 243 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر.... رادیو گرافی فرستادم مال 45 روز بعده عمله..... و الان 20 روز از اون عکس میگذره...دکترمم گفت تا 10 روز با عصا پاتو بزار زمین بعدش بدون عصا راه برو...... خاستم نظر شما رو بدونم و اینکه ایا احتمال شکستگی هست؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۳ آبان ۰( 3 سال پیش)

      درود

      دكترتون صحيح فرمودن كاملا

  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۲۶ مهر ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 255 مشاهده پرسش
    سلام براثر پیچ خوردن مچ پام دچار پارگی رباط دررفتگی و شکستگی شدم ک شکستگی در انتهای استخوان ساق پام اتفاق افتاد
    بنابه تشخیص پزشک معالج از پلاک در پام استفاده شد
    خواستم بپرسم این پلاک چ محدودیتی برامن ایجاد می‌کنه در فعالیتام؟و چ کارایی رو نباید انجام بدم ؟؟
    درضمن دوماه از عملم گذشته و هنوز پام متورم هستش ممنون میشم راهنمایی کنید سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۶ مهر ۰( 3 سال پیش)

      درود

      توصيه هاى پزشك معالج رو انجام بدين 

      وبعد از جوش خوردن محدوديت نخواهد داشت

  • تصویر کاربر مسعود دوشنبه ۲۶ مهر ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 269 مشاهده پرسش
    سلام دکتر،خردشدگی ساق پاداشتم شکستگی تمیز که پلاتین گذاشتن واسم،الان۴ماه و۲۰روزه هنوز جوش نخورده ولی کال استخوانی تشکیل شده،آیاجوش میخدره نیازبه زمان بیشترداره
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۶ مهر ۰( 3 سال پیش)

      درود

      اقلا سه ماه زمان مى بره

  • تصویر کاربر زهرا دوشنبه ۲۶ مهر ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 210 مشاهده پرسش
    سلام
    من ۱۸ سالمه
    ممکن با مصرف قرص لتروزول و استخوان ساز یا ال ارژنین قدم بلند بشه
    حتی اگه صفحات رشد بسته باشه یا تازه بسته شده باشه
    و اینکه طب سوزنی چقدر تاثیر دارد
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۶ مهر ۰( 3 سال پیش)

      درود

      اثرى نداره

  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۲۶ مهر ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 283 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشید خانم ۶۸روز عمل کرده ساق پایش شکسته پلاتین گذاشت شکستی باز بود گچ گرفت دکتر الان ۲۰ روزه گچ باز کرده زیر گچ عفونت کرده بود الان یکم هنوز مونده از همون روز اول درد داره پایش کم نمیشه یکم نزدیک مچ پا ورم کرده دوسه روز درد ش شدید تر شده نشانه عفونت
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۶ مهر ۰( 3 سال پیش)

      درود

      اگر عفونت باشه خيلى مهمه و بايد سريعا به جراحتون مراجعه كنيد

  • تصویر کاربر مرتضی دوشنبه ۲۶ مهر ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 239 مشاهده پرسش
    دو سال پیش ران پاش پلاتین شده ماشین زده بهش الان جای بخیه هاش باد کرده و دو شبه تب و لرز شدید دارع مشکلش چیه
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۶ مهر ۰( 3 سال پیش)

      درود

      عفونت

      سريعا به دكترشون مراجعه كنيد

  • تصویر کاربر بامری دوشنبه ۱۹ مهر ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 242 مشاهده پرسش
    سلام من خودم سه ماه پیش ران پا از دو ناحیه دچار شکستگی شده با گذشت این مدت من توان بلند شدن وحرکت ندارم و به مدت یک دو هفته دچار درد در ران پا احساس میکنم به دو دکتر ارتوپد مراجعه کردم فقط برام مسکن تجویز کردن آیا استخان دچار مشکل است در این سه ماه استراحت کامل بودم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۹ مهر ۰( 3 سال پیش)

      درود

      بابد معاينه و بررسى انجام بشه

  • تصویر کاربر امیییر دوشنبه ۱۹ مهر ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 257 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر وقتتون بخیر،بنده سه ماه پیش استخوان درشت نی و نازنک نی ام شکست و پلاک ۸ پیچ گذاشتن،
    در حال حاضر نصف وزنمو روی پام میندام دردی هم ندارم
    تقریبا از ماه دوم عمل روی یکی از بخیه هام کمی باد کرده مخصوصا وقتی میرم حموم،اما نه درد داره نه قرمزی نه داغی،میخواستم ببینم مشکلی هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۹ مهر ۰( 3 سال پیش)

      درود

      بابد جراحتون معاينه كنن 

      ممكنه فتق عضله باشه كه مشكلى نداره 

  • تصویر کاربر محمدرضا دوشنبه ۱۹ مهر ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 266 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکترساق پاراست بنده19سال قبل دچارشکستگی شدوباعمل جراحی در بیمارستان امام حسین تهران پلاتین سلام گذاشتن والان حدود5سال هستش عفونت میزنه بیرون ولی درد نداره چیکارکنم عفونتش بندبیادچرک خشک کن های قوی هم استفاده کردم فایده نداشته
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۹ مهر ۰( 3 سال پیش)

      درود

      حراحى لازمه 

درحال دریافت اطلاعات
تماس با ما

با ما در تماس باشید

آدرس مطب

شریعتی پایین تر از مترو قلهک ساختمان خانه درسا طبقه ۵ واحد ۱۷

ساعات کار مطب

شنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۶ الی ۱۹

دکتر نادری