منو

آیا پلاتین باعث عفونت در پا می شود؟

حتما شما هم با اصطلاح قرار دادن “پلاتین “در پا مواجه شده اید و افرادی را دیده اید که از عفونت” پلاتین” ساق پا نگران بوده اند. قبل از هر چیز باید بدانید آنچه به عنوان پلاتین در ساق پای بیماران قرار می گیرد، تیتانیوم یا استیل ضد زنگ است که به اشتباه پلاتین بیان می شود.

میله های داخل استخوانی (intramedullary rods )جهت چینش و ثابت کردن شکستگی های استخوانی به کار می روند. این میله ها به درون کانال مغز استخوان در مرکز استخوان های بلند اندام های انتهایی وارد می شوند. از نمونه این استخوان ها می توان به استخوان ران یا درشت نی (ساق پا) اشاره کرد. یکی از مزایای قابل توجه میله های داخل استخوانی نسبت به دیگر روش های ثابت سازی این است که میله ها به جای حمایت کامل از استخوان بخشی از فشار وارد بر آن ها را تحمل می کنند.

به همین دلیل، بیماران قادر خواهند بود تا سریع تر از اندام های تحتانی خود استفاده کنند. میله های فلزی برای همه شکستگی ها به کار نرفته و بیماران اغلب از درد و دیگر علائم محل ورود آن ها به استخوان شکایت دارند. میله های داخل استخوانی به گونه ای طراحی شده اند که به صورت دائم در استخوان باقی بمانند اما در صورت ابتلا به علائم دردناک ممکن است جهت خارج کردن میله به انجام جراحی مجدد نیاز باشد.

جراحی ساق پا با ایمپلنت های فلزی

بیمارانی که در بدن خود دارای پیچ، پین یا پلاک های فلزی هستند اغلب درباره ایمنی و اثرات طولانی مدت این وسایل بر بدن خود نگرانند. جراحان با اینکه چنین نگرانی هایی را در نظر می گیرند اما انجام جراحی مجدد جهت خارج کردن غیر ضروری این موارد را مطلوب نمی دانند. همچنین، گاهی اوقات استخوان به گونه ای در اطراف پلاک نگه دارنده شکستگی ها رشد می کند که برداشت آن پلاک ها بسیار دشوار می شود.

🛑 مطالعه بیشتر: درمان درد در مچ پا

انواع ایمپلنت های  فلزی

تیتانیوم جای فولاد ضد زنگ را در ابزار های ثابت کننده استخوانی گرفته است. تیتانیوم سازگاری بیشتری با بدن انسان داشته و احتمال واکنش بدن به آن کمتر است. در صورت بروز پاسخ التهابی نیز این پاسخ خفیف، محدود و غیر پایدار است. همچنین، می توان جهت ساخت مواد سبک اما مقاوم تر فلز تیتانیوم را با فلزات دیگر از جمله کوبالت، کروم و مولیبدن ترکیب کرد. امروزه تحقیقات و تلاش های فراوانی برای ابداع وسایل قابل جذب برای فیکساسیون استخوان ها در حال انجام است.

عکس پلاتین

عوارض پلاتین در ساق پا

عوارض پلاتین در ساق پا

مشکل احتمالی دیگر باقی ماندن ریزه های تیتانیوم است. قطعات کوچکی از این فلز جدا شده، به جریان خون وارد شده و در نزدیکی بافت های نرم و یا مفاصل قرار می گیرند. با اینکه هم تیتانیوم و هم فولاد ضد زنگ در نزدیکی این نواحی از بدن یافت شده اند اما ریزه های تیتانیوم به مقادیر و در افراد بیشتری دیده شده اند. هنگامی که ایمپلنت بر روی سطح دیگری ساییده می شود، احتمال ایجاد ریزه های فلزی بیشتر است. این پدیده سایشی، خوردگی نام دارد.

علائم عفونت پلاتین در پا

مطالعات حیوانی نشان داده اند که این ایمپلنت ها می توانند سیستم ایمنی را تحت تاثیر قرار دهند. در اکثر اوقات عفونت پلاتین ساق پا صرفا به دلیل وجود این ابزار ایجاد نمی شود و عواملی مانند بیماری های زمینه ای مثل دیابت و نارسایی کلیه یا مصرف داروهای سرکوبگر ایمنی یا تکنیک جراحی و به ندرت الوده بودن محیط اتاق عمل  در بروز عفونت موثرتر هستند.برخی مطالعات نشان داده اند که ایمپلنت های فلزی می توانند فعالیت برخی گلبول های سفید خون (لنفوسیت ها) را افزایش دهند. این وضعیت می تواند سبب شل شدن یا عدم موفقیت ایمپلنت ها در درمان شکستگی شود. لازم به ذکر است که این گفته هنوز از نظر علمی اثبات نشده است.

علائم عفونت پلاتین در پا

عوارض پلاتین در ران

پلاک ها از ایمپلنت هایی ساخته شده اند که از آنها برای بی حرکت کردن شستگی ها استفاده می شود. از این وسایل برای بی حرکتی در شکستگی های بازو، ساعد، لگن، ران و ساق استفاده می شود.

پس از جوش خوردن شکستگی نیرویی که به استخوان وارد می شود همچنان توسط پلاک روی استخوان جذب می شود تا در دراز مدت استخوان تحت فشار و نیروهای خارجی قرار نگیرد. علت پوکی استخوان در کسانی که مدت زیادی در بستر استراحت میکنند و یا در فضانوردانی که کمتر تحت تاثیر نیروی جاذبه هستند هم همین است. بنابراین باقی ماندن پلاک در اندام به مدت زیاد موجب پوکی استخوان میشود.

بیشتر بخوانید: پارگی مینیسک زانو چگونه درمان می شود؟

 

عوارض پلاتین در ران

عوارض پلاتین در ران و ساق بیشتر دیده می شود و در لگن، بازو و ساعد کمتر وجود دارد. بنابراین تمام پلاک های ران و ساق بعد از اینکه شکستگی آنها جوش خورد و محکم شد باید خارج شوند. این زمان معمولا بین یک و نیم تا دوسال است.

آیا فلزات به کار رفته در ایمپلنت ها سرطان زا هستند؟

سوال دیگری که مطرح می شود این است که آیا ریزه های فلزی و عفونت پلاتین ساق پا می توانند سبب ایجاد سرطان شوند؟ مطالعات بر روی موش ها نشان داده که ریزه های فلزی می توانند با آسیب رساندن به کروموزوم ها سبب بروز احتمالی سرطان شوند ولی این مورد در انسان اثبات شده نیست و سال هاست که این ایمپلنت ها به طور ایمن در انسان مورد استفاده هستند. با اینکه تولید کنندگان ایمن بودن ایمپلنت ها را از محققان سوال کرده اند اما تاکنون به این سوال پاسخی داده نشده است. علاوه بر این، تحقیقات بیان داشته اند که قرار دادن میله های بلند فلزی یا تیتانیومی در میانه استخوان می تواند سبب افزایش شدید ریزه های فلزی در جریان خون شود. به نظر می رسد که فلز کروم نسبت به دیگر فلزات بیشترین مقدار ریزه های فلزی را از خود آزاد می کند.

همچنین، میله های داخل استخوانی از جنس تیتانیوم نیز مقدار تیتانیوم یافته شده در آزمایش خون را افزایش می دهند. با این حال این مقدار به اندازه فلز کروم نیست. بنا بر شواهد، بخش بزرگی از میله داخل استخوانی، استخوان را در معرض فلز تیتانیوم قرار داده و در نتیجه مقدار این فلز در خون بالا می رود. خارج کردن ایمپلنت های تیتانیومی به تدریج مقدار این فلز را در خون و بافت های نرم کاهش می دهد. با این حال، بازگشت این مقادیر به حالت طبیعی می تواند یک سال یا بیشتر به طول انجامد.

فهرست مطالب
  • تصویر کاربر احسان چهارشنبه ۱۶ آذر ۱( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 162 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خداقوت
    چند سال پیش افتادم و مچ پای چپم آسیب دید فکر میکردم مشکل خاصی نیست و به پزشک مراجعه نکردم . بعد از چند سال درد شدید داشتم که به پزشک مراجعه کردم و گفتند رباط مچ پا له شدگی داره و یه تزریقی انجام دادند و دو هفته گچ گرفتند و بعد از دوهفته دارو و پماد تجویز کردند ولی متاسفانه درد کامل برطرف نشد و بعد از یه مدت به پزشک دیگه ای مراجعه کردم ایشان هم گفتند رباط مشکل نداره و فیزیوتراپی نوشتند . در حال حاضر ماهیچه سمت چپ استخوان ساق پام حالت ورم داره تقریبا از زانو تا مچ سرتاسر و در راه رفتن این قسمت و مچ پا به شدت اذیت میکنه و مدت طولانی این مشکل رو دارم . از نظر شما با فیزیوتراپی مکرر ممکنه این مشکل برطرف بشه یا تشخیص دیگه دارید؟ ( مشکل زمینه ای هم دارم . به دلیل تومور نخاعی چند سال پیش جراحی کردم و به دلیل معلولیت با عصا راه میرم )
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۱۶ آذر ۱( 1 سال پیش)

      معاینه لازمه و باید تصاویر ام آر آی رو ببینم

  • تصویر کاربر فاطمه چهارشنبه ۱۶ آذر ۱( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 162 مشاهده پرسش
    سلام وقت تون بخیر آقای دکتر من دخترم ۱۱ ساله و ده ماه هست یک سال پیش پریود شده حالا با توجه به عکس میخوام ببینم رشد قدی میکنه یا خیر الان قدش ۱۵۴ هستش
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۱۶ آذر ۱( 1 سال پیش)

      بله رشد می کنه ولی جهش رشدی نخواهد بود

  • تصویر کاربر مریم چهارشنبه ۱۶ آذر ۱( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 207 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقتتون بخیر
    من یک ماه پیش متاتارس پنجم پای راستم دچار شکستگی شد و همون موقع برام گچ گرفتن
    گاهی درد و سوزش داره
    عکس رادیولوژی روز اول و بیستم رو فرستادم خدمتتون، به نظرتون بعد از چند روز میتونم گچ رو باز کنم؟
    1. تصویر کاربر مریم دوشنبه ۱۴ آذر ۱( 1 سال پیش)
      آقای دکتر ببخشید سوال منو پاسخ ندادین
      یه سوال دیگه اینکه به نظرتون این شکستگی نیاز به جراحی نداره؟
    2. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۱۶ آذر ۱( 1 سال پیش)

      6-8 هفته بعد از شکستگی

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر مجتبی چهارشنبه ۱۶ آذر ۱( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 115 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت آقای دکتر;
    من بعلت شرایط شغلی دچار دیسک کمر شدم و نهایتا منجر به پارگی دیسک ۵ و افتادگی مچ پای چپ شدم و حدود ۲ ماه و نیم هست که جراحی بسته انجام دادم و انجام فیزیوتراپی حدود ۱۰ درصد بهبودی حاصل شده لطفا راهنمایی بفرمائید که من باید چکار کنم آیا پای من بر میگرده یا باید جراحی انجام بدم من روی نوک پا میتونم راه برم ولی روی پاشنه نمیتونم و مچ و انگشتان بالا نمیاد. با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۱۶ آذر ۱( 1 سال پیش)

      فعلا فیزیوتراپی ادامه بدین و یک ماه و نیم دیگه مجدد معاینه بشین

    2. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۱۶ آذر ۱( 1 سال پیش)

      فعلا فیزیوتراپی ادامه بدین و یک ماه و نیم دیگه مجدد معاینه بشین

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا چهارشنبه ۱۶ آذر ۱( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 115 مشاهده پرسش
    سلام جناب آقای دکتر نادری فردی با ۶۰ سال سن با سابقه دیسک کمر در ناحیه مهره های ال۵، ۳،۴ هستم در مورخ ۲۳ شهریور ۱۴۰۱ به تشخیص دکتر مغز واعصاب (بعداز آزمایشات خون ام،آر،آی ،تست نوار عصب وعضله ومشاوره های پزشکی) عمل جراحی باز در ناحیه ستون فقرات شدم فبل از عمل جراحی بصورت ناگهانی احساس درد شدید در ناحیه عصب سیاتیک کردم و فردای آنروز با افتادگی مچ پا مواجهه شدم . اکنون نزدیک به سه ماه میباشد عمل شده ام ضمننا ۱۵ جلسه فیزیوتراپی نیز شده اما هنوز افتادگی مچ پای راست را دارم لطفا راهنمایی لازم بفرمائید ودر صورت امکان در نزدیکترین زمان ممکن وقت ویزیت تعیین فرمائید چون بسیار سخت است برقراری تماس با مطب .
    سپاسگزارم از محبت شما فراهانی 09121941523
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۱۶ آذر ۱( 1 سال پیش)

      اگر امکانش باشه احتمالا جراحی لازمه 

       

  • تصویر کاربر حدیث چهارشنبه ۱۶ آذر ۱( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 124 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت دکتر بزرگوار
    من 28سال سن دارم جنسیت زن الان زانوی چپم بشدت درد میکنه همه دکترهای کرمانشاه میگن غضروف زانوت ازبین رفته باید پیوند غضروف داده بشه اونم فقط هران خواهشا راهنمایی بکنین فایل mriرو میفرستم خدمتتون
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۱۶ آذر ۱( 1 سال پیش)

      به نظرم در اون حد خراب نیست . شاید فیزیوتراپی کمک کنه

  • تصویر کاربر پروانه چهارشنبه ۱۶ آذر ۱( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 157 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر من از چند ماه پیش موقع راه رفتن در ناحیه کنار پا وکف پا دچار درد میشدم با گذشت مدتی درد بیشتر شد ودر راه رفتن کم نیز این مشکل را پیدا کردم با مراجعه به پزشک ارتوپد وگرفتن کفی نرم وکارهای ضد التهاب مانند دیکلوفناک گارانتی وکلشی سین نه‌تنها درد کم نشد در ناحیه مچ پا هم دچار درد وتورم در اطراف قوزک خارجی وداخل پا شدم وامکان راه رفتن خیلی کم شده موقع ایستادن هم در اطراف مچ وقوزک پا درد تشدید می شود در عکس رادیو گرافی مچ پا هم مشکل استخوان نداشتم آزمایش رماتیسم هم منفی بود من بایدچکار کنم تا درد کمتری داشته باشم...تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۱۶ آذر ۱( 1 سال پیش)

      حتما معاینه و بررسی بیشتر لازمه .حتی ام آر آی

  • تصویر کاربر هادی چهارشنبه ۱۶ آذر ۱( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 143 مشاهده پرسش
    سلام وقت به خیر اقای دکتر من ۲۵روز است که در فوتبال پشت پام اسیب دید اینجا رفتم دکتر گفت پارگی اشیل باید جراحی بشه ایا راه حل دیگری هست ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۱۶ آذر ۱( 1 سال پیش)

      اگر جوان هستید و فعال بهتره عمل بشین

  • تصویر کاربر حمید چهارشنبه ۱۶ آذر ۱( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 164 مشاهده پرسش
    سلام اقایه دکتر خسته نباشید
    ۶هفته از عمل پیوند تاندون اشیل پام میگذره دکترم کفته ۱۰سانت پیوند لازم داشته ۶هفته تو گچ بود الان باز کردم دوباره برام محفظ پا تجویز کردن (AFO) به مدت ۶هفته
    میخواستم بدونم چقد دگ زمان میبره تا بتونم راه برم مشکلی برا پام ایجاد نمیشه
    ممنون میشم جوتب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۱۶ آذر ۱( 1 سال پیش)

      سه ماه بعد عمل 

      فیزیوتراپی هم لازمه

  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۱۶ آذر ۱( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 182 مشاهده پرسش
    سلام دخترانم دوقلو قد145 وزن42 سن 13و5ماه عکس مچ دست صفحه درحال بسته شدن دوسال از پریود میگذره ایا امیدی به رشد قدی انها هنوز هست؟ قدپدر167 قدمادر 155نزدیک دوماه است کلسیوم ارژنین وپروپرانول ولتراکس مصرف میکنند
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۱۶ آذر ۱( 1 سال پیش)

      رادیوگرافی رو بفرستید لطفا

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر احمد دوشنبه ۳۰ دی ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 279 مشاهده پرسش
    سلام و احترام
    جناب اقای دکتر
    پشت پاشنه پای چپ من یک سال هست که برامدیگی ایجاد شده از بین نمی رود در صورتی که برای پای راست چند بار ایجاد شده و تقریبا بهبود یافته است.
    شیوه ایی برای بهبود ان وجود دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۳۰ دی ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      به نظرم بايد ام آر آى انجام بدين

      شايد درمان با shock wave لازم بشه

      با احترام

  • تصویر کاربر احمد یکشنبه ۲۹ دی ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 277 مشاهده پرسش
    سلام و احترام
    جناب اقای دکتر
    پشت پاشنه پای چپ من یک سال هست که برامدیگی ایجاد شده از بین نمی رود در صورتی که برای پای راست چند بار ایجاد شده و تقریبا بهبود یافته است.
    شیوه ایی برای بهبود ان وجود دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۲۹ دی ۹۸( 4 سال پیش)

      درود 

      به نظر من بايد ام آر آى كنيد و بعد معاينه و بررسى انجام بشه

      يك راه درمان shock wave هست

      با احترام

  • تصویر کاربر میلاد شنبه ۲۸ دی ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 273 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    ضمن عرض خسته نباشید خدمت شما، حدود 5 سال است درد مداومی در پشت کتف دارم. این درد توام با شنیدن صدایی شبیه به قلنج است. زمانی که برای کنکور ارشد میخوندم و سرم خم بود هر چند دقیقه یکبار سرم را بلند میکردم و کتف هایم را از پشت بهم میچسباندم و این باعث شکستن قلنج میشد. فکر میکنم این صدا از ستون فقرات نبود و از ناحیه کتف بود. بعد از مدتی که این کار را انجام میدادم درد در ناحیه بال کتف شروع شد و تا زیر بغل و گردن کشیده میشد. درد مداوم است و 5 سال است زندگی من را مختل کرده. هرجایی رفتم فایده نداشت البته من اول فکر میکردم مشکل از ستون فقرات و بیماری هایی شبیه forward head posure است اما بعدها با دقت فهمیدم که مشکل در بال کتف است. ستون فقرات کاملا سالم بود. اسکن استخوان انجام شده. انواع آزمایش خون ها انجام شده. تب مالت نداشتم. نوار عصب مشکلی نداشت. ممنون میشم اگر راهنمایی دارین بفرمایین و نیز بفرمایین باید نزد چه متخصص هایی بروم. آیا امکان دارد بیماری من عصبی باشد مانند فیبرومیالژیا؟ ساکن تهرانم.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۸ دی ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      فيبروميالژى صرفا يك نقطه رو درگير نمى كنه

      شما احتمالا دچار ضعف عضلات رومبوييد و سراتوس آنتريور هستيد و بايد فيزيوتراپى و تمرين درمانى اصولى انجام بدين تا به تدريج بهبود حاصل بشه

      با احترام

  • تصویر کاربر راغب پنجشنبه ۲۶ دی ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 243 مشاهده پرسش
    سلام،من در انگشت دوم پام یه برآمدگی از استخوان دارم انگار استخوانش اومده بیرون میشه با عمل حلش کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۲۶ دی ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      در صورت لزوم مى شه اين كار رو كرد

      با احترام

  • تصویر کاربر جعفر سه شنبه ۱۷ دی ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 246 مشاهده پرسش
    با سلام
    بنده حدودا ۴ سال پیش از ارتفاع سقوط کرده و شکستگی تالوس داشته ام،پس از جراحی مچ پا و قرار دادن سه پیچ در تالوس در حال حاضر به خوبی می توانم راه بروم اما نمیتوانم بدوم و در جهت بالا محدودیت حرکتی دارم ،بنده یا آقای دکتر اسپندار ملاقات کردم و ایشان نظرشان در آوردن پیچ ها و گرفتن ام ار آی و در طی جراحی فوق بلند کردن تاندون آشیل می‌باشد .میخواستم نظر شما را هم بدانم ،سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۱۷ دی ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      راديوگرافى فقط در يك نما هست ولى با توجه به اين كه آقاى دكتر شما رو معاينه كردن نظرشون نسبت به نظر من كه تنها يك نماى راديوگرافى رو ديدم صحيح تر هست

      شايد قبل از در آوردن پيچ ها بهتر باشه يك سى تى اسكن اسپيرال هم انجام بدين

      با احترام

       

  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۱۶ دی ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 420 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    من دو یکسال پیش رباط صلیبی عمل کردم و چند روز پیش زانوم ضربه ای خورد که هماندد پارگی اول رباط صلیبی که از زانوم صدای پارگی شنیدم این بار هم صدای پارگی از زانوم به گوشم رسید اما زانوم هیچگونه تورم نداره فقط یکم حین صاف کردن زانوم درد دارم که شاید مال منیسک باشه سوالم اینه که در پارگی مجدد رباط صلیبی آیا ورم ایجاد میشه یا ن ؟ چون اگه زانو آسیب ببینه قطعا ورم میکنه اما زانوم ورم نداره و اون صدایی که حین ضربه شنیدم میتونه مبنی بر پارگی مجدد باشه ...؟ میدونم که نیاز به معاینه دارم و اینکه گرافت acl چون هیچگونه ارتباط با مغز نداره و پیوند های عصبی با پارگی اول از بین رفته واسه همین میگم شاید رباط پاره شده و هیچگونه تورم ایجاد نشده...
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۶ دی ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      معمولا پارگى مجدد تورم و درد شديد مانند پارگى اول نداره 

      ولى باز هم نياز به معاينه است

      با احترام

  • تصویر کاربر سودا دوشنبه ۱۶ دی ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 230 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    ۲۰سالمه ومتاهلم و زایمان هم نداشتم تا حالا کمر درد دارشتم با ام ار آی وتشخیص دکترم گفتن ک دیسکه و کمربند تجویز کردند که با استفاده از اون الان دو طرف کمرم و نشیمنگاه یا همون استخون وسط درد میکنه و بدتر شدم چیکار کنم؟
    موقع دراز کشیدن با تکون خوردن کمرم چیزی صدا میده مث تکون خوردن یک استخون...
    و درد کمرم میزنه پاهام درد میکنه مث درد خستگی...
    ممکنه دیسک نباشع؟آقای دکتر تورو خدا کمکم کنید خیلی درد دارم ونمیخام برم پیش اون دکتر...
    چیکار کنم😭😭😭
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۶ دی ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      ممكنه لازم باشه راديوگرافى ساده هم بگيريد

      در هر حال درمان اوليه شامل فيزيوتراپى و تمرين درمانى خواهد بود

      توصيه بنده اين هست كه به يك ارتوپد فوق تخصص جراحى ستون فقرات مراجعه بفرماييد

      با احترام

درحال دریافت اطلاعات
تماس با ما

با ما در تماس باشید

آدرس مطب

شریعتی پایین تر از مترو قلهک ساختمان خانه درسا طبقه ۵ واحد ۱۷

ساعات کار مطب

شنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۶ الی ۱۹

دکتر نادری