منو

سندروم تونل تارسال یا tts (علت، علائم، روش تشخیص و درمان)

سندرم تونل تارسال یک بیماری ناشی از فشار یا کشش مداوم روی عصب تیبیال (درشت نی) می باشد. در این نوشتار به بررسی علائم، علت ایجاد، روش تشخیص و درمان سندروم تونل تارسال (TTS) می پردازیم.


عصب تیبیال از عصب سیاتیک انشعاب گرفته و پس از طی مسیر از پشت زانو وارد قسمت خلفی ساق پا می شود و به عضلات آن ناحیه عصب دهی می کند. عصب تیبیال در ناحیه مچ پا از درون تونل تارسال عبور می کند. تونل تارسال، کانالی تنگ در پشت قوزک داخلی مچ پا می باشد که توسط استخوان و بافت نرم احاطه شده است.

علائم سندروم تونل تارسال مچ پا

افراد مبتلا به سندرم تونل تارسال امکان دارد درد، بی حسی یا گز گز را احساس کنند. این درد می توان در هر جایی از مسیر عصب تیبیال احساس شود اما نواحی رایج احساس درد در کف پا یا قسمت داخلی مچ پا هستند. این درد می تواند مانند موارد زیر احساس شود:

❇ درد تیز و تیر کشنده

❇ سوزن سوزن شدن

❇ احساس برق گرفتگی

❇ احساس سوزش در کف پا

علائم بسته به هر فرد متفاوت هستند. در حالی که برخی افراد علائمی را تجربه می کنند که به صورت تدریجی در حال پیشرفت هستند، برخی دیگر علائمی را تجربه می کنند که به صورت بسیار ناگهانی پدیدار می شوند. درد و دیگر علائم اغلب با فعالیت فیزیکی افزایش می یابند. با این حال، در صورتی که این وضعیت طولانی مدت باشد، برخی افراد این درد یا گز گز را حتی در شب یا هنگام استراحت نیز احساس می کنند.

سندروم تونل تارسال

علت ایجاد سندروم تونل تارسال

سندرم تونل تارسال در اثر فشرده شدن یا کشیده شدن عصب تیبیال ایجاد شده و اغلب ثانوی به عوامل دیگر به وجود می آید. این عوامل شامل موارد زیر می شوند:

صافی کف پا می تواند سبب کشیدگی عصب تیبیال شود.

✳ برجستگی های  خوش خیم استخوانی در تونل تارسال

✳ واریس ورید های غشای احاطه کننده عصب تیبیال که سبب ایجاد فشار بر روی عصب می شود.

✳ التهاب ناشی از آرتریت

✳ ضایعات و توده هایی مانند تومور ها و لیپوما ها در نزدیکی  یا داخل عصب تیبیال

✳ آسیب ها یا ضربه ها مانند شکستگی یا پیچ خوردگی مچ پا. التهاب و تورم ناشی از این موارد می تواند به سندرم تونل تارسال منجر شود.

دیابت می تواند سبب آسیب پذیری بیشتر این عصب در مقابل فشردگی و کشش شود.

تشخیص گرفتگی کانال مچ پا

در صورتیکه فرد تصور بر ابتلا به سندرم تونل تارسال دارد باید با یک پزشک ملاقات کند تا او به تشخیص علت و ایجاد یک برنامه درمانی جهت بدتر نشدن وضعیت بیماری کمک کند. پزشک عمومی می تواند فرد را به یک جراح ارتوپد یا متخصص پا ارجاع دهد.

در جلسه ملاقات با پزشک، پزشک از فرد در ارتباط با پیشرفت علائم و سابقه پزشکی او مانند ضربه به آن ناحیه سوالاتی خواهد پرسید. پزشک، پا و مچ آن را معاینه کرده و به دنبال خصوصیات فیزیکی می گردد که می توانند بیانگر ابتلا به سندرم تونل تارسال باشند (مثل تحلیل رفتن عضلات کف پا).

علامت تینل چیست؟

پزشک احتمالا تست تینل را برای فرد انجام خواهد داد که این آزمایش شامل وارد کردن ضربه ای آرام به عصب تیبیال می شود. در صورتی که در اثر این ضربه احساس گز گز شدن یا درد تجربه شود ابتلا به سندرم تونل تارسال مشخص می شود.

علاوه بر آن، امکان دارد پزشک انجام آزمایش های دیگری را برای یافتن یک علت زمینه ای درخواست دهد. از جمله این آزمایش ها می توان به الکترومیوگرافی اشاره کرد که می تواند اختلالات عملکردی عصبی را تشخیص دهد. همچنین، در صورتیکه پزشک در ارتباط با علت ایجاد سندرم تونل تارسال به وجود یک توده یا زائده استخوانی مشکوک باشد می تواند انجام  MRI را درخواست دهد.

عوارض سندرم تونل تارسال

در صورتی که سندروم تونل تارسال درمان نشود، می تواند به آسیب عصبی دائم و غیر قابل بازگشت منجر شود. از آنجایی که این آسیب عصبی، پای فرد را تحت تاثیر قرار می دهد، راه رفتن یا ادامه دادن به فعالیت های عادی برای او دردناک می باشند.

مصرف دارو

درمان سندرم تونل مچ پا

درمان سندروم تونل تارسال به علائم فرد و علت زمینه ای درد او بستگی دارد.

درمان های خانگی سندرم تونل تارسال

فرد می تواند جهت کاهش التهاب که خود به کاهش فشار بر روی عصب منجر می شود از دارو های ضد التهاب (از جمله انواع غیر استروئیدی) استفاده کند. استراحت کردن، اعمال یخ، کمپرس کردن و بالا بردن پا که به درمان RICE نیز شناخته می شوند می توانند به کاهش التهاب و تورم کمک کنند.

روش های درمانی تجویز شده توسط پزشک

در برخی موارد، گچ یا آتل یا بریس برای بی حرکت سازی پا و محدود کردن حرکتی استفاده می شوند. در صورتی که فرد به طور طبیعی به صافی کف پا دچار است، می تواند از کفی هایی استفاده کند که از قوس پا حمایت می کنند.

جراحی

در موارد شدید و طولانی مدت، پزشک می تواند انجام یک عمل جراحی را به نام رهایی تونل تارسال پیشنهاد دهد. در حین این فرایند، جراح از پشت مچ تا پایین قوس پا یک برش ایجاد می کند. این کار رباطی را آزاد کرده که در نتیجه آن عصب آزاد می شود.

یک عمل جراحی دیگر با کمترین سطح تهاجم ( جراحی اندوسکوپیک) نیز توسط برخی جراحان انجام می شود که در آن برش های بسیار کوچک تری بر روی مچ پا ایجاد می شوند. در این جراحی از ابزار هایی کوچک جهت قطع کردن رباط استفاده می شود. از آنجایی که آسیب رسیده به بافت ها کمتر می باشد، خطر ابتلا به عوارض و زمان بهبودی نیز کاهش می یابد.

دکتر رضا نادری متخصص ارتوپدی ، آرتروسکوپی ، آرتروپلاستی و فلوشیپ جراحی مچ پا در تهران

فهرست مطالب
  • تصویر کاربر حامد چهارشنبه ۱۸ بهمن ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 347 مشاهده پرسش
    سلام
    بنده دانشجوی مکاترونیک هستم . قصد دارم رباتی طراحی کنم که با تجزیه و تحلیل سیگنال مغزی فرد معلول بتواند به حرکت بیمار کمک کند. مثلا اگر بیمار عصب دست آسیب دیده دارد ربات به دست او وصل میشود و شخص با تصور حرکت دست خود به ربات دستور حرکت میدهد و ربات دست را به صورت صحیح حرکت میدهد.
    آیا این کار میتوند به تقویت عصب دست کمک کرده و عمل یادگیری حرکت دوباره ایجاد شده و شخص بتواند دوباره دست خود را بدرستی حرکت بدهد؟؟؟؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۱۸ بهمن ۹۶( 7 سال پیش)
      درود به شما
      البته طبيعيه كه من جزييات فنى رو ندونم ولى اگر ربات شما بتونه با ايجاد و هدايت سيگنال عضلات رو فعال كنه قطعا مانع آتروفى و تحليل رفتن اونا خواهد شد
      موفق باشيد
  • تصویر کاربر عباس چهارشنبه ۱۸ بهمن ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 344 مشاهده پرسش
    سلام پنج ماه پیش مچ سمت راست پایم پیچ خورد ومختصری شکستگی پیدا کرد.با عکسبرداری و ام آر آی معلوم شد که لیگامان مچ کشیده شد. دکتر پایم را گچ گرفت وپس از باز کردن نه تنها بهبود پیدا نکردم بلکه با دوعصا هم نمی توانم ره بروم. الان 30جلسه فیزیوتراپی رفتم ولی نتیجه نگرفتم. 52 سال دارم وساکن شهر تنکابن هستم. ضمنا آرتوروز هم دارم . لطفا راهنمایی کنید. متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۱۸ بهمن ۹۶( 7 سال پیش)
      درود
      وجود درد و علايم بعد از گذشت پنج ماه غير عاديست و بررسى و معاينه دقيق مجدد رو مى طلبه
      امكان نياز به جراحى هم وجود داره
      با احترام
  • تصویر کاربر مریم چهارشنبه ۱۸ بهمن ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 335 مشاهده پرسش
    جناب دکترسلام اگرهالوکس والگوس پاهام راعمل کنم آیا احتمال بازگشت وجودداره اگرجواب مثبته درچه شرایطی برمیگرده
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۱۸ بهمن ۹۶( 7 سال پیش)
      درود
      علل برگشت هالوكس والگوس بعد از عمل عبارتند از
      تكنيك نا مناسب
      اجراى نا مناسب تكنيك درست
      عدم رعايت نكات بعد از عمل
      با احترام
  • تصویر کاربر حسین چهارشنبه ۱۸ بهمن ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 512 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید جناب دکتر نادری
    زانوی چپم(یک سال و نیم پیش جراحی acl شده) حدودا دو ماه و نیم پیش بعد از برخورد محکم توپ به داخل ساق پام رگ به رگ شد تا دو سه هفته دامنه حرکتش محدود بود و تا اخر ک باز میکردم زانو درد داشت mri گرفتم دو متخصص نظرشون کشیدگی رباط صلیبی بود
    گفتند نیاز ب عمل نیست و بعد ۲، ۳ ماه وزنه و استخر میتونی برگردی به فوتبال.الان بعد گذشت این مدت هیچ دردی ندارم و در راه رفتن و دویدن عادی خوبه اما وقتی فشار بیشتر میارم احساس می‌کنم زانوم حالت ناپایدار داره و میخواد به طرفین لغزش کنه یا حالت پیچ خوردگی باز پیش بیاد

    البته ضربه فقط تعادلم رو به هم زد و با افتادن وزن بدنم روی زانو بود ک باعث مشکل شد

    حالا دکتر نظرتون چیه ممکنه کشیدگی زیاد بوده و باعث شل شدن و سستی دائمی acl شده؟درمان چیه؟عکس های mri ام‌ رو فرستادم خدمتتون
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۱۸ بهمن ۹۶( 7 سال پیش)
      درود
      با توجه به سابقه جراحى معاينه بيش از ام آر آى به تصميم گيرى كمك مى كنه
      اگر در معاينه ناپايدارى زياد باشه و شما بخواهيد فوتبال رو ادامه بدين نياز به جراحى خواهد بود
      با احترام
  • تصویر کاربر جعفر دوشنبه ۱۶ بهمن ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 336 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت جناب آقای دکتر نادری عزیز امید وارم حالتون خوب باشه ایام به کامتون شیرین بنده جوان ۲۹ ساله هستم که در ورزش فوتبال در تاریخ ۱۹/۱۱/۹۶دچار پارکی تاندون آشیل شدم درست یک سال از اون ماجرا میگذره عمل کردم خوشبختانه الان کاملا خوب هستم و میتونم راه برم و به زندگی عادی خودم برگشتم آقای دکتر سوالم از شما اینه بنده میتونم دوباره برگردم به فوتبال؟ یا باز هم استراحت بدم به خودم تغذیه فوق العاده خوب همراه با ویتامین c بسیاری مصرف کردم در طول این یک سال عضله ی سال پای آسیب دیدم رو کاملا قوی کردم ولی آقای دکتر یکم میترسم نکنه دوباره در حین بازی دچار پارگی بشم لطفا من رو راهنمایی کنین ممنون از سایت بسیار خوبتون
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۶ بهمن ۹۶( 7 سال پیش)
      درود
      ريسك پارگى مجدد بعد از جراحى كمتر از ٥درصده
      اگر عضلاتتون قوى شده باشه و تمرينات تعادل و چابكى رو به راحتى بتونين انجام بدين كم كم مى شه به فوتبال برگردين
      با احترام
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۱۶ بهمن ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 325 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب و احترام
    با توجه به اینکه مدتهاست درد زانویی داشتم که به تازگی زیادتر شده. به پیوست عکسی از نتیجه MRI زانوی خودم رو براتون ارسال کردم و خواستم بدونم راه درمانش چیه و آیا نیاز به عمل دارم یا خیر؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۶ بهمن ۹۶( 7 سال پیش)
      درود
      چند سال داريد و آيا سابقه صدمه زانوها رو داريد؟ محل درد زانو دقيقا كجاست؟
  • تصویر کاربر پوریا دوشنبه ۱۶ بهمن ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 371 مشاهده پرسش
    سلام
    دکتر نادری دو ماه میشه مچمو عمل کردید (۱۶ام آذر) میخواستم ببینم بعد از چندوقت تمرینای تخصصی و شروع کنم‌و از کی میتوانم دوویدن‌و شروع کنم فیزیتراپی ام تمام شده دو هفته ام هست بدون‌عصا راه میرم‌
    بعد محل بخیه ها چسبیده وقتی پامو میچرخونم کش میاد اذیت میکنه برای اون چه کاری پیشنهاد میکنید ؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۶ بهمن ۹۶( 7 سال پیش)
      درود
      تا شش ماه نمى تونيد به تمرين ورزشى برگردين
      آب درمانى و دوچرخه ثابت براتون خوبه
      تمرينات توصيه شده در اين وبسايت رو حتما انجام بدين
      محل بخيه رو به صورت عمقى ماساژ بدين
      با احترام
  • تصویر کاربر سوگند دوشنبه ۱۶ بهمن ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 369 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر شبتون بخیر من از طریق مطالب وب سایت ایمیل شمارو پیدا کردم ممنون میشم کمکم کنید همسرم ۳۳ ساله هستن و یکسالی هست درد پا دارن در جواب ام ار ای که انجام دادن گفتن ربات پا پاره شده هزینه عمل برای ما مقدور نیست

    سلام آقای دکتر افشار شبتون بخیر من از طریق مطالب وب سایت ایمیل شمارو پیدا کردم ممنون میشم کمکم کنید همسرم ۳۳ ساله هستن و یکسالی هست درد پا دارن در جواب ام ار ای که انجام دادن گفتن ربات پا پاره شده هزینه عمل برای ما مقدور نیست راه دیگه ای برای درمان وجود نداره؟ شما راهی پیشنهاد نمیکنید؟ خواهش میکنم کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۶ بهمن ۹۶( 7 سال پیش)
      درود
      تصاوير كامل نيستن و بدون معاينه دقيق و تصاوير كامل إظهار نظر جايز نيست
      اگر هزينه عمل مشكل شماست مى تونيد در يك بيمارستان دانشگاهى عمل كنيد
      با احترام
  • تصویر کاربر میلاد دوشنبه ۱۶ بهمن ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 383 مشاهده پرسش
    سلام التماست میکنم جوابمو بده دکترای خودم اصلا جواب نمیدن لج کردن.خدمت جناب دکتر من ۴ ماه پیش مچ پام شکست و عمل کردم دو روز بعد چرک شدید کرد جوری ک پام اندازه یک خربزه کوچک شد و بهم چرک خشک کن های شدید تزریق میکردن ک رگهای بدنم میسوخت بعد یک ماه پیم پام از قسمت قوزک داخلی زد بیرون ک مثل سوزن ب پوستم فشار می اورد الان دوباره عمل کردم دوتا از پیچهای پامو در اوردن و پیم پامو یکم جا بجا کردن ولی الان پام تیر میکشه چکار باید کنم عکس پامو نمیتونم بفرستم چون سیستمتون قبول نمیکنع مرسی
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۶ بهمن ۹۶( 7 سال پیش)
      درود
      بدون ديدن عكس و آزمايش كمك زيادى نمى تونم بكنم ولى در هر حال عفونت بايد جدى گرفته بشه
      با احترام
  • تصویر کاربر احسان یکشنبه ۱۵ بهمن ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 358 مشاهده پرسش
    باسلام وخسته نباشید،اقای دکتر بنده 30سال سن دارم،دچار پارگی نزدیک به کامل رباط قدامی شدم ومینیسکم پاره نشده ولی اسیب دیده ،تا الان به سه پزشک مراجعه کردم دو پزشک اوب با انجام معینات بالینی گفتم بهدذه عمل کنم ،پزشک سوم معاینه کرد کرد گفت لق بودن زانوم کمه، تاکیید کزدن باورزش تقویت عضلات چهار سرران وهمسترینگ نیاز بهدعمل ندارم ،چون تو معایته بالینین که کردن گفتن ،عمل جراحی زمانی انجام میشه که زانو 50درصد شرایط اولیش باشه باعمل زانو میشه85درصد اولیه ،هیچوقت 100درصد نمیشه زانوی من گفت لق بودن کنه تا80درصد ،هست یه سوال داشتم اسا این ورزش کردن جهت تقویت عضلات چهارسرزان ،باعث نمیشه اسیب بیشتر بشه،واگه عمل انجام نشه ،چه مشکلاتی پیش میاد ،ممنون از وقتی که میزارین وجواب میدین
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۱۵ بهمن ۹۶( 7 سال پیش)
      درود
      تمرينات تقويتى چهارسر صدمه اى به رباط صليبى نمى زنن و چه عمل بكنيد يا نه انجام اين تمرينات ضرورى هست
      اگر عمل لازم باشه و انجام ندين خطر پارگى منيسك و صدمه غضروف و نهايتا آرتروز زودرس وجود خواهد داشت
      با احترام
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر فردین چهارشنبه ۳۰ مرداد ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 360 مشاهده پرسش
    سلام وقتی پیاده روی داشته باشم یاسرپاوایسم انگاراستخون گودی کف پام شکسته توگوشت فرومیره.میلنگم راه میرم. دردش میخوره به پاشنه سینه ای پام. که تواستراحتم بتزم پاشنه ای پام دردمکینه
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۳۰ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      احتمال داره مربوط به التهاب نيام كف پا ( خار پاشنه/ فاشئيت پلانتار) باشه

      مطلب مربوط به اون رو در همين وبسايت مطالعه بفرماييد

      با احترام

  • تصویر کاربر یاس یکشنبه ۶ مرداد ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 415 مشاهده پرسش
    سلام...اقای دکتر وقت شما بخیر..
    اقای دکتر بنده چیزی در حدود 6سال پیش بر اثر یک حادثه مچ پای چپم اسیب دید که دچارتورم و درد شدید در قسمت مچ پا و کف پا شدم......متاسفانه دکتر معالج بنده نتونست تشخیص صحیح بده و مچ پای من دچار اسیب شد.......اقای دکتر الان درد دقیقا تو مچ پام (زیر قوزک پا) هستش و گاهی اقات درد به پاشنه پا هم کشیده میشه.....علایم درد هم سوزش در اون ناحیه...سوزن سوزن شدن ....گز گز...و حتی درد وقتی از خواب بیدار میشم هم وجود داره میشه گفت یه درد همیشگی.....الان من باید دقیقا چه کار کنم...به چن تا دکتر هم مراجعه کردم یه سریا میگن مشکل از تاندون های هستش ...بعضی ها هم گفتن مفصل پا اسیب دیده....و درمان های هم داشتم ولی متاسفانه هیچکدام به رفع اسیب دیدگی کمک نکردن.......ممنون میشم راهنمایی کنید.........باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۶ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      بايد معاينتون كنم و با اين توصيف شما نمى تونم درمانى پيشنهاد بدم 

      حتما نياز به بررسى و تصويربردارى راديولوژيك و احتمالا ام آر آى هست

      با احترام

  • تصویر کاربر سعید چهارشنبه ۵ تیر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 352 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید.
    من 18 سالمه و تقریبا 2 ماه پیش.فوتبال بازی میکردم و به پاشنه پام ضربه ای خورد تا یک هفته درد میکرد(شدید) و بعدش خوب شد و الان بعضی مواقع یه درد خفیفی داره به نظرتون مشکل چیه ایا نیاز به عکس داره.
    درد بیشتر متمایل به پشت پاشنه هستش
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۵ تیر ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      به نظر من راديوگرافى و ام آر آى لازمه

      فيزيوتراپى با مگنت رو هم توصيه مى كنم

      با احترام

  • تصویر کاربر خانم دوشنبه ۳ تیر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 458 مشاهده پرسش
    برای درمان انگشت چکشی هم‌میتونم‌حضوری بیام؟ راه درمانی داره؟ من‌۲۲ سالمه و دچارش شدم و به شدت اذیت میشم... باید چیکار‌کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۱۵ مهر ۹۹( 4 سال پیش)

      درود

      بله درمان داره كه در موارد خفيف شامل بستن و تغيير كفش هست و در موارد شديدتر عمل لازم داره

      برای اطلاع بیشتر نیز می توانید مطلب زیر را مطالعه کنید:

      https://dr-rezanaderi.com/1370/

      با احترام

  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۳ فروردین ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 368 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت جناب دکتر ببخشید یه سوال داشتم خواستم کمکم کنید
    کف پام 2 یا 3 سالی میشه کف پام رگش باد میکنه جوری که دیگه نمیتونم راه برم کلا از پا میندازم بعد درد شدیدی هم داره موقع راه رفتن و وقتی در حال استراحت هستم دردش کمتر هست و تا یه 2 سه روزی بادش هست و درد خواستم ببینم راهنمایی های شما چیه در این رابطه
    جای اسیب دیدگی یه مقداری بالای قوسی کف پا و البته وقتی پام اینطوری میشه قبلش دوتا کف دستم ورم میکنن و بعد کف پام ورم شدید میکنه همراه با درد شدید
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۳ فروردین ۹۸( 6 سال پیش)

      درود

      بايد معاينه بشين و آزمايش خون از نظر بيمارى هاى روماتيسمى و نقرس بدين

      با احترام

درحال دریافت اطلاعات
تماس با ما

با ما در تماس باشید

آدرس مطب

شریعتی پایین تر از مترو قلهک ساختمان خانه درسا طبقه ۵ واحد ۱۷

ساعات کار مطب

شنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۶ الی ۱۹

دکتر نادری