منو

سندروم تونل تارسال یا tts (علت، علائم، روش تشخیص و درمان)

سندرم تونل تارسال یک بیماری ناشی از فشار یا کشش مداوم روی عصب تیبیال (درشت نی) می باشد. در این نوشتار به بررسی علائم، علت ایجاد، روش تشخیص و درمان سندروم تونل تارسال (TTS) می پردازیم.


عصب تیبیال از عصب سیاتیک انشعاب گرفته و پس از طی مسیر از پشت زانو وارد قسمت خلفی ساق پا می شود و به عضلات آن ناحیه عصب دهی می کند. عصب تیبیال در ناحیه مچ پا از درون تونل تارسال عبور می کند. تونل تارسال، کانالی تنگ در پشت قوزک داخلی مچ پا می باشد که توسط استخوان و بافت نرم احاطه شده است.

علائم سندروم تونل تارسال مچ پا

افراد مبتلا به سندرم تونل تارسال امکان دارد درد، بی حسی یا گز گز را احساس کنند. این درد می توان در هر جایی از مسیر عصب تیبیال احساس شود اما نواحی رایج احساس درد در کف پا یا قسمت داخلی مچ پا هستند. این درد می تواند مانند موارد زیر احساس شود:

❇ درد تیز و تیر کشنده

❇ سوزن سوزن شدن

❇ احساس برق گرفتگی

❇ احساس سوزش در کف پا

علائم بسته به هر فرد متفاوت هستند. در حالی که برخی افراد علائمی را تجربه می کنند که به صورت تدریجی در حال پیشرفت هستند، برخی دیگر علائمی را تجربه می کنند که به صورت بسیار ناگهانی پدیدار می شوند. درد و دیگر علائم اغلب با فعالیت فیزیکی افزایش می یابند. با این حال، در صورتی که این وضعیت طولانی مدت باشد، برخی افراد این درد یا گز گز را حتی در شب یا هنگام استراحت نیز احساس می کنند.

سندروم تونل تارسال

علت ایجاد سندروم تونل تارسال

سندرم تونل تارسال در اثر فشرده شدن یا کشیده شدن عصب تیبیال ایجاد شده و اغلب ثانوی به عوامل دیگر به وجود می آید. این عوامل شامل موارد زیر می شوند:

صافی کف پا می تواند سبب کشیدگی عصب تیبیال شود.

✳ برجستگی های  خوش خیم استخوانی در تونل تارسال

✳ واریس ورید های غشای احاطه کننده عصب تیبیال که سبب ایجاد فشار بر روی عصب می شود.

✳ التهاب ناشی از آرتریت

✳ ضایعات و توده هایی مانند تومور ها و لیپوما ها در نزدیکی  یا داخل عصب تیبیال

✳ آسیب ها یا ضربه ها مانند شکستگی یا پیچ خوردگی مچ پا. التهاب و تورم ناشی از این موارد می تواند به سندرم تونل تارسال منجر شود.

دیابت می تواند سبب آسیب پذیری بیشتر این عصب در مقابل فشردگی و کشش شود.

تشخیص گرفتگی کانال مچ پا

در صورتیکه فرد تصور بر ابتلا به سندرم تونل تارسال دارد باید با یک پزشک ملاقات کند تا او به تشخیص علت و ایجاد یک برنامه درمانی جهت بدتر نشدن وضعیت بیماری کمک کند. پزشک عمومی می تواند فرد را به یک جراح ارتوپد یا متخصص پا ارجاع دهد.

در جلسه ملاقات با پزشک، پزشک از فرد در ارتباط با پیشرفت علائم و سابقه پزشکی او مانند ضربه به آن ناحیه سوالاتی خواهد پرسید. پزشک، پا و مچ آن را معاینه کرده و به دنبال خصوصیات فیزیکی می گردد که می توانند بیانگر ابتلا به سندرم تونل تارسال باشند (مثل تحلیل رفتن عضلات کف پا).

علامت تینل چیست؟

پزشک احتمالا تست تینل را برای فرد انجام خواهد داد که این آزمایش شامل وارد کردن ضربه ای آرام به عصب تیبیال می شود. در صورتی که در اثر این ضربه احساس گز گز شدن یا درد تجربه شود ابتلا به سندرم تونل تارسال مشخص می شود.

علاوه بر آن، امکان دارد پزشک انجام آزمایش های دیگری را برای یافتن یک علت زمینه ای درخواست دهد. از جمله این آزمایش ها می توان به الکترومیوگرافی اشاره کرد که می تواند اختلالات عملکردی عصبی را تشخیص دهد. همچنین، در صورتیکه پزشک در ارتباط با علت ایجاد سندرم تونل تارسال به وجود یک توده یا زائده استخوانی مشکوک باشد می تواند انجام  MRI را درخواست دهد.

عوارض سندرم تونل تارسال

در صورتی که سندروم تونل تارسال درمان نشود، می تواند به آسیب عصبی دائم و غیر قابل بازگشت منجر شود. از آنجایی که این آسیب عصبی، پای فرد را تحت تاثیر قرار می دهد، راه رفتن یا ادامه دادن به فعالیت های عادی برای او دردناک می باشند.

مصرف دارو

درمان سندرم تونل مچ پا

درمان سندروم تونل تارسال به علائم فرد و علت زمینه ای درد او بستگی دارد.

درمان های خانگی سندرم تونل تارسال

فرد می تواند جهت کاهش التهاب که خود به کاهش فشار بر روی عصب منجر می شود از دارو های ضد التهاب (از جمله انواع غیر استروئیدی) استفاده کند. استراحت کردن، اعمال یخ، کمپرس کردن و بالا بردن پا که به درمان RICE نیز شناخته می شوند می توانند به کاهش التهاب و تورم کمک کنند.

روش های درمانی تجویز شده توسط پزشک

در برخی موارد، گچ یا آتل یا بریس برای بی حرکت سازی پا و محدود کردن حرکتی استفاده می شوند. در صورتی که فرد به طور طبیعی به صافی کف پا دچار است، می تواند از کفی هایی استفاده کند که از قوس پا حمایت می کنند.

جراحی

در موارد شدید و طولانی مدت، پزشک می تواند انجام یک عمل جراحی را به نام رهایی تونل تارسال پیشنهاد دهد. در حین این فرایند، جراح از پشت مچ تا پایین قوس پا یک برش ایجاد می کند. این کار رباطی را آزاد کرده که در نتیجه آن عصب آزاد می شود.

یک عمل جراحی دیگر با کمترین سطح تهاجم ( جراحی اندوسکوپیک) نیز توسط برخی جراحان انجام می شود که در آن برش های بسیار کوچک تری بر روی مچ پا ایجاد می شوند. در این جراحی از ابزار هایی کوچک جهت قطع کردن رباط استفاده می شود. از آنجایی که آسیب رسیده به بافت ها کمتر می باشد، خطر ابتلا به عوارض و زمان بهبودی نیز کاهش می یابد.

دکتر رضا نادری متخصص ارتوپدی ، آرتروسکوپی ، آرتروپلاستی و فلوشیپ جراحی مچ پا در تهران

فهرست مطالب
  • تصویر کاربر مهلا سه شنبه ۵ دی ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 365 مشاهده پرسش
    وقت بخير
    اقاي دكتر من خانم٢٥ساله هستم كه بيماري رماتيسم مفصلي دارم
    جديدأ انگشت شصت دست راستم خيلي ميسوزه و درد ميكنه
    علت چيست؟؟
    أيا ممنكه حساسيت باشه؟؟
    أيا ممكنه بيماري قند داشته باشم؟؟
    تشخيص و توصيه شما چيست؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۵ دی ۹۶( 7 سال پیش)
      درود
      من تونه مربوط به رومانيسمتون باشه و بهتره نظر پزشك معالج روماتيسم حودتونو جويا بشين
      يا احترام
  • تصویر کاربر سكينه سه شنبه ۵ دی ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 350 مشاهده پرسش
    سلام آقاي دكتر عزيز
    7 سال پيش در اتوبوس خانمي با كفش پاشنه بلند انگشت شصت پاي راست مرا لگد كرد از آن به بعد كوچكترين اشاره به انگشت پا چنان دردي مي‌گيرد كه ضعف مي كنم البته ناگفته نماند به صورت عادي ساعت‌ها پياده روي مي كنم يا مواقع معمول سركار يا خانه هيچ دردي ندارم فقط اگر كسي از كنار پا رد شود و بي اختيار پايش به اشاره به انگشتم برخورد كند كم مي‌ماند از حال بروم چند بار دكتر رفتم و هيچ كاري نكردند و جديدا هم ام آر آي گرفتم و هم عكس معمولي دكتر معالجم گفت در خانه كفش بپوشم ولي شدني نيست لطفا راهنمايي كنيد متشكرم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۵ دی ۹۶( 7 سال پیش)
      درود
      ممكنه دچار نوروما شده باشين كه در واقع يك كلافه عصبى ناشى إز تلاش عصب براى ترميم خودشه
      نياز هست معاينه بشين و ام آر آى و راديوگرافيتونو ببينم
      يا احترام
  • تصویر کاربر شیروانی سه شنبه ۵ دی ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 352 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت جناب دکتر
    دخترم از سن نه سالگی هر دو پایش به هالوس والگوس مبتلا شده است . الان پانزده سال دارد و پایش درد میکند و نمی تواند زیاد راه برود ، آیا با فیزیوتراپی پایش بهتر میشود ؟ چی کار کنیم که وضعیت پاهایش بهتر بشه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۵ دی ۹۶( 7 سال پیش)
      درود
      برأى كم شدن درد بايد إز كفش جلو پهن و آتل شبانه هالوكس والگوس و بين انگشتى استفاده كنن
      اگه درد بهتر نشه نياز به عمل خواهد بود
      با احترام
  • تصویر کاربر حیدر سه شنبه ۵ دی ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 433 مشاهده پرسش
    با سلام .احتراماً ، با سپاس بیکران برای پاسخ روشن و سریعتان به پرسش بنده که اینگونه پرسیده بودم:

    به علت دررفتگی مادرزادی لگن، پای راستم 5 سانتیمتر از پای چپم کوتاهتر است ولی خوشبختانه تا کنون( 43 سالگی) بجز لنگیدن هیچ گونه مشکلی نداشته ام.با توجه به مشکلاتی که ممکن است در آینده برایم پیش بیاید و با توجه به اینکه دارای قد بلندی می باشم آیا با عمل جراحی کوتاه کردن پای سالمم می توانم لنگیدنم را بهبود بخشم؟ آیا شما سابقه ای از انجام این عمل جراحی توسط خودتان یا دیگر متخصصین ارتوپدی دارید؟در ضمن تمایلی به استفاده از کفی طبی ندارم. با تشکر

    و شما اینگونه پاسخ دادید:

    درود
    انجام دادن جراحى روى اندام سالم به طور كلى اصلا پيشنهاد نمى شه مخصوصا اعمال پر عارضه مثل كوتاه يا بلند كردن اندام
    با احترام


    اکنون اگر سماجت مرا برای مزاحمت دوباره می بخشید پرسشی که دارم اینست:

    من افراد بسیاری را دیده ام که بر اثر سوانح و تصادفات استخوان ران شان شکسته و در برخی موارد دو تکه استخوان کاملاً از هم جدا شدند ولی با عمل جراحی این استخوانهای جدا شده به هم جوش خوردند و اکنون مشکل حادی ندارند . خوب کاری که من می خواهم انجام دهم نیز چیزی شبیه همین است تازه با این حسن که ایجاد برش در استخوان ران و بریدن و دور انداختن چند سانتیمتر از آن کنترل شده و توسط دکتر انجام می گیرد نه به شکلی نامتوازن و به هم ریخته مانند تصادفات رانندگی. در هر صورت اگر لطف نمائید و عوارض احتمالی چنین عمل جراحی را تیتروار برای من ذکر کنید ممنون می شوم.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۵ دی ۹۶( 7 سال پیش)
      نكته دقيقا همينه كه اونا روى اندام شكسته عمل مى كنند ولى شما مى خواهيد روى اندام سالم عمل كنيد
      عوارض: محدوديت حركت مفصلى،جوش نخوردن،عفونت،ظاهر نا زيبا،آسيب عروق و اعصاب
  • تصویر کاربر مژده سه شنبه ۵ دی ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 452 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت شما ، من ام ار آی کمر انجام دادم میخواستم بدونم به چه صورت هست ، کمر درد هم دارم ولی کم هست، و اگر در ام ار آی مشکلی هست درمانش چیست؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۵ دی ۹۶( 7 سال پیش)
      درود
      اگر علايم در پاها مثل درد و گز گز و بى حسى نداريد توصيه من آب درمانى، اصلاح اضافه وزن ( در صورت وجود) و تقويت عضلات هست
      يا احترام
  • تصویر کاربر حمید دوشنبه ۴ دی ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 403 مشاهده پرسش
    اقای دکتر من یکسال هست تصادف کرده ام ولگن ورانم شکسته بود بعد عمل متوجه شدم موچ پام بالا نمیرود به پایین میاد دکتر رفتم میگه شاید مال رگ عصب باشد خیلی درد دارم انگشت ها که دیگه بدترچاره چیست
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۴ دی ۹۶( 7 سال پیش)
      درود
      نوار عصب و عضله بگيريد
      احتمالا آسيب عصبى شديد هست و چون يك سال گذشته شانس زيادى براى بهبود وجود نداره
      احتمالا بايد عمل انتقال تاندون براى حركت مچ و انگشتان انجام بدين
      با احترام
  • تصویر کاربر طیبه دوشنبه ۴ دی ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 394 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید آقای دکتر چندتا سوال داشتم رباط مچ پا اگه پارگی شدیدش بعد ۱سال بخوادترمیم بشه امکان بهبودیش چقدر اصلا بعد۱سال بخوادترمیم بشه مشکلی نداره؟؟؟؟ارتوسکوپی طول درمانش۳ هفته یا۶ هفته؟؟سن دسموز چ جوری بایدبفهمیم دچار مشکل؟؟؟ دکتر میعادو دکترموحد یگانه پارگی یکی از۳تارباطی ک استخوانهای مچ نگه میداره بهم گفتن ولی دکترایت موسوی میگه ن اگه ارتوسکوپی انجام بدی بدتر میشی من واقعا موندم چکارکنم میشه شما بگین نظرکدوم دکتری گوش بدم خیلی ممنون میشم کمکم کنید ک کدوم دکتر تجربه بیشتردارن و میتونن کمکم کنن
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۴ دی ۹۶( 7 سال پیش)
      درود
      بعد از يك سال هم نتيجه ترميم ليگامان مچ عالى هست
      بهترين روش تشخيص آسيب جزيى سين دسموز آرتروسكوپى هست
      ام آر آى با تزريق داخل مفصلى أمده حاجب هم به تشخيص اون كمك مى كنه
      همين امروز هم من عمل جراحى براى همين مشكل رو مى خوام براى بيمار انجام بدم
      اگه يك سال بعد از صدمه مچ هنوز هم علامت داريد در عمل جراحى شك نكنيد
      با احترام
  • تصویر کاربر حمیدرضا دوشنبه ۴ دی ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 404 مشاهده پرسش
    ضمن عرض سلام و خسته نباشید
    اینجانب شهرستان گرگان هستم و از ناحیه مچ پا براثرتصادف دچار اسیب شدم بطوری که استخوان ناویکولار مچ پای چپم خورد شد و هم اکنون بصورت معیوب التیام یافته است و از شکل طبیعی خارج شده ونیز به همین جهت دچار محدودیت حرکتی در پای چپم شده ام ونیز اینکه استخوان چون حجمش تغییر کرده در جای اصلی خود باقی نمیماند و از سمت داخل و کف پا به سمت بیرون گرایش دارد
    حال اینکه ایا همین استخوان قابل اصلاح است یا باید تعویض اندام انجام شود
    ودیگر اینکه ایا عمل های جراحی در محل بیمارستان دولتی است با خصوصی
    یه حدو حدود هزینه جراحی رو هم اگهلطف کنید بگید ممنون میشم
    منتظر جواب شما عزیز گرامی هستم تا اگه موقعیت مهیا شد بیام واسه عمل
    از تاریخ جراحی اولیه نیز یکسال گذشته و اماده جراحی ام
    1. تصویر کاربر حمیدرضا یکشنبه ۳ دی ۹۶( 7 سال پیش)
      از این جهت پرسیدم بیمارستان دولتی یا خصوصی چون از لحاظ اقتصادی عجیب شرایط بحرانی دارم چون قبل تصادف که کارگ بودم الان هم که یکساله که بیکارم و تنها منبع در امدم یارانه است فقط لطف کنید هزینه عمل ویا تعویض اندام ناویکولار را مرقوم فرمایید تا بتوانم تهیه کنم و بیام واسه عمل چون هر روز که دیرتر عمل کنم شرایطم بدتر از قبل میشه هم از لحاظ تحلیل رفتن ماهیچه ها و هم از لحاظ معیشت زندگی
      شماره تماس جهت پاسخ پیامکی 09119701867
    2. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۴ دی ۹۶( 7 سال پیش)
      درود
      احتمالا بايد فيوژن انجام بشه و اصلاح هم انجام مى شه
      در مورد هزينه بستگى به بيمه داره
      بايد راديوگرافى و سى تى اسكن رو ببينم
      با احترام
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر منصور دوشنبه ۴ دی ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 360 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خوبین خسته نباشید 22 سالمه و از درد ساق پا رنج میبرم وقتی فوتسال رو شروع میکنم دردم شروع میشه عایا درمانی هست برای درد ساق پاها خیلی ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۴ دی ۹۶( 7 سال پیش)
      درود
      بايد معاينه و بررسى بشين
      با احترام
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۳ دی ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 425 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    وقتتون بخیر
    من از پله ها پایین میومدم که مچ پام پیچ خورد و بلافاصله قسمت قوزک پا و بالای قوزک ورم کرد.
    به بیمارستان مراجعه کردم و پس از عکس برداری از پام تشخیص دادن که شکستگی نست و فقط پارگی تاندون پا است.
    الان یه هفته است که پامو گچ گرفتم و توی این یه هفته همش استراحت کردم و مشکل خاصی نداشتم تا اینکه امروز مجبور شدم با عصا برم بیرون و بعد از برگشت الان پام تحت فشاره داخل گچ و درد میکنه و فقط زمانی ساکت میشه که به سمت بالا میگیرم پامو و وقتی سرپا می ایستم دوباره اون فشار و درد و حس میکنم
    باید چیکار کنم؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۳ دی ۹۶( 7 سال پیش)
      درود
      تشريف ببريد گچتون رو به صورت آتل بشكافن تا فشار رفع بشه
      بعدش ٤٨ ساعت استراحت كنيد و پا رو بالا نگه دارين
      بعد از اون براى معاينه تشريف بيارين
      با احترام
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر فردین چهارشنبه ۳۰ مرداد ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 358 مشاهده پرسش
    سلام وقتی پیاده روی داشته باشم یاسرپاوایسم انگاراستخون گودی کف پام شکسته توگوشت فرومیره.میلنگم راه میرم. دردش میخوره به پاشنه سینه ای پام. که تواستراحتم بتزم پاشنه ای پام دردمکینه
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۳۰ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      احتمال داره مربوط به التهاب نيام كف پا ( خار پاشنه/ فاشئيت پلانتار) باشه

      مطلب مربوط به اون رو در همين وبسايت مطالعه بفرماييد

      با احترام

  • تصویر کاربر یاس یکشنبه ۶ مرداد ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 414 مشاهده پرسش
    سلام...اقای دکتر وقت شما بخیر..
    اقای دکتر بنده چیزی در حدود 6سال پیش بر اثر یک حادثه مچ پای چپم اسیب دید که دچارتورم و درد شدید در قسمت مچ پا و کف پا شدم......متاسفانه دکتر معالج بنده نتونست تشخیص صحیح بده و مچ پای من دچار اسیب شد.......اقای دکتر الان درد دقیقا تو مچ پام (زیر قوزک پا) هستش و گاهی اقات درد به پاشنه پا هم کشیده میشه.....علایم درد هم سوزش در اون ناحیه...سوزن سوزن شدن ....گز گز...و حتی درد وقتی از خواب بیدار میشم هم وجود داره میشه گفت یه درد همیشگی.....الان من باید دقیقا چه کار کنم...به چن تا دکتر هم مراجعه کردم یه سریا میگن مشکل از تاندون های هستش ...بعضی ها هم گفتن مفصل پا اسیب دیده....و درمان های هم داشتم ولی متاسفانه هیچکدام به رفع اسیب دیدگی کمک نکردن.......ممنون میشم راهنمایی کنید.........باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۶ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      بايد معاينتون كنم و با اين توصيف شما نمى تونم درمانى پيشنهاد بدم 

      حتما نياز به بررسى و تصويربردارى راديولوژيك و احتمالا ام آر آى هست

      با احترام

  • تصویر کاربر سعید چهارشنبه ۵ تیر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 349 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید.
    من 18 سالمه و تقریبا 2 ماه پیش.فوتبال بازی میکردم و به پاشنه پام ضربه ای خورد تا یک هفته درد میکرد(شدید) و بعدش خوب شد و الان بعضی مواقع یه درد خفیفی داره به نظرتون مشکل چیه ایا نیاز به عکس داره.
    درد بیشتر متمایل به پشت پاشنه هستش
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۵ تیر ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      به نظر من راديوگرافى و ام آر آى لازمه

      فيزيوتراپى با مگنت رو هم توصيه مى كنم

      با احترام

  • تصویر کاربر خانم دوشنبه ۳ تیر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 455 مشاهده پرسش
    برای درمان انگشت چکشی هم‌میتونم‌حضوری بیام؟ راه درمانی داره؟ من‌۲۲ سالمه و دچارش شدم و به شدت اذیت میشم... باید چیکار‌کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۱۵ مهر ۹۹( 4 سال پیش)

      درود

      بله درمان داره كه در موارد خفيف شامل بستن و تغيير كفش هست و در موارد شديدتر عمل لازم داره

      برای اطلاع بیشتر نیز می توانید مطلب زیر را مطالعه کنید:

      https://dr-rezanaderi.com/1370/

      با احترام

  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۳ فروردین ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 366 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت جناب دکتر ببخشید یه سوال داشتم خواستم کمکم کنید
    کف پام 2 یا 3 سالی میشه کف پام رگش باد میکنه جوری که دیگه نمیتونم راه برم کلا از پا میندازم بعد درد شدیدی هم داره موقع راه رفتن و وقتی در حال استراحت هستم دردش کمتر هست و تا یه 2 سه روزی بادش هست و درد خواستم ببینم راهنمایی های شما چیه در این رابطه
    جای اسیب دیدگی یه مقداری بالای قوسی کف پا و البته وقتی پام اینطوری میشه قبلش دوتا کف دستم ورم میکنن و بعد کف پام ورم شدید میکنه همراه با درد شدید
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۳ فروردین ۹۸( 6 سال پیش)

      درود

      بايد معاينه بشين و آزمايش خون از نظر بيمارى هاى روماتيسمى و نقرس بدين

      با احترام

درحال دریافت اطلاعات
تماس با ما

با ما در تماس باشید

آدرس مطب

شریعتی پایین تر از مترو قلهک ساختمان خانه درسا طبقه ۵ واحد ۱۷

ساعات کار مطب

شنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۶ الی ۱۹

دکتر نادری