منو

انواع علت درد روی پا (تشخیص و درمان) به همراه عکس

درد روی پا  یکی از مشکلات رایج میان افراد است. هر گامی که برداشته می‌شود نیرویی معادل یک و نیم برابر وزن بدن را به پاها وارد می‌کند. در بیشتر موارد، درد روی پا به واسطه صدمه، استفاده بیش از حد، فرسایش یا کفش‌های نامناسب ایجاد می‌شود.

انواع درد روی پا

درد روی پا می‌تواند در موقعیت‌های متفاوتی ایجاد شود، شایع ترین دلیل این مشکل فعالیت بیش از حد در موقعیت‌هایی نظیر دویدن، پریدن یا شوت کردن است. مشکلاتی که به دلیل فعالیت بیش از حد ایجاد می‌شوند عبارتند از:

درد روی پنجه  پا یا التهاب تاندون اکستانسور

 این مشکل به واسطه پوشیدن کفش‌های تنگ و یا فعالیت بیش از حد ایجاد می‌شود. در این حالت تاندون‌هایی که در پنجه پا وجود دارند و پا و انگشتان را به سمت بالا می‌کشند، ملتهب می‌شوند و درد زیادی برای فرد ایجاد می‌کنند.

این بیماری که یکی از علت های درد روی پا هنگام راه رفتن است، عبارت است از التهاب تاندون‌های روی پا. این تاندون‌ها حرکت انگشتان را هدایت می‌کنند. علائم این بیماری شامل افزایش تدریجی درد در پنجه و روی پا، ورم کردن پا و حساسیت پنجه و روی پا به لمس می‌باشند. این بیماری ناراحتی‌های شدیدی در زمان پوشیدن کفش ایجاد می‌کند.

علت این بیماری استفاده از کفش‌های تنگ، صاف بودن کف پا، ایستادن یا راه رفتن بیش از حد، سفتی عضلات و دویدن در نقاط ناهموار می‌باشد.

بیشتر بخوانید: آرتروسکوپی مچ پا

التهاب تاندون اکستانسور

درباره صافی کف پا ویدیوی زیر را ببینید:

درد کنار پا یا سندرم سینوس تارسی

این مشکل یک بیماری نادر است و در این حالت سینوس تارس ملتهب می‌شود. سینوس تارس در واقع کانالی است که میان پاشنه و استخوان مچ پا (تالوس) قرار دارد. این بیماری موجب درد در بالای پاشنه و درد مچ پا در قسمت خارجی می‌شود.

این بیماری به واسطه التهاب در کانال کوچک و استخوانی میان پاشنه و استخوان تالوس ایجاد می‌شود. علائم این بیماری شامل  احساس سفتی مچ پا، بی ثباتی مچ پا، درد در زمان حرکت و ایستادن در بالا و کناره‌ی بیرونی پا می‌شوند. دلایل این بیماری مواردی نظیر پیج خوردن مچ پا، ناپایداری  طولانی مدت  و مزمن و تغییر عملکرد مکانیکی پا هستند.

سینوس تارسی

🛑در همین باره بیشتر بخوانید: درمان پیچ خوردگی مچ پا

شکستگی‌های استخوانی در پاها

درد پا می‌تواند ناشی از شکستگی‌های استخوان‌های متاتارس باشد، این استخوان‌ها در بالای پنجه پا قرار دارند. این آسیب می‌تواند با ورم کردن پنجه همراه شود.

دلایل دیگری که موجب درد روی پا می‌شوند عبارتند از:

نقرس

این مشکل می‌تواند موجب درد شدید و ناگهانی به همراه التهاب و قرمزی در مفصل  انگشت بزرگ پا  (جایی که انگشت به استخوان های کف پا مفصل می شود) شود.

نقرس پا نوعی التهاب مفصل است که بر اثر تشکیل کریستال‌های اسید اوریک در مفاصلی نظیر مفصل انگشت شست پا به وجود می آید. این مشکل به دلیل افزایش سطح اسید اوریک در بدن ایجاد می‌شود. علائم این بیماری شروع ناگهانی درد خصوصا در شب‌ها، قرمزی، ورم و داغ شدن پا هستند. عوامل زمینه ساز این مشکل رژیم غذایی پر از گوشت قرمز، مسائل ارثی، چاقی و دیابت هستند.

نقرس

چرخش استخوان

رشد دردناکی است که در طول مفاصل فرد ایجاد می‌شود، و درد در مفاصل و در انگشتان پا ظاهر می‌شود.

نوروپاتی محیطی

این مشکل موجب درد، تیر کشیدن یا بی حسی و یا احساس سوزن سوزن شدن پا می‌شود، این مشکل می‌تواند از پنجه تا روی پا گسترش پیدا کند.نوروپاتی محیطی دلایل زیادی نظیر دیابت و کمبود های ویتامین و مصرف بعضی داروها یا در معرض بعضی سموم قرار داشتن دارد.

🛑 ۱۶ علت سوزش کف پا

اختلال عملکرد عصب پرونئال

به دلیل اختلال عملکرد یکی از دو شاخه اصلی عصب سیاتیک ایجاد می‌شود که می‌تواند موجب مور مور شدن و درد در پشت پای فرد می‌شود، این موضوع باعث ضعیف شدن پنجه یا قسمت‌های پایین پا می‌شود.

علت درد و ورم روی پا

پس به طور خلاصه ورم روی پا می تواند از هر یک از ساختمان های پا ناشی شود:

۱- استخوان‌ها: شکستگی ناشی از فشار(stress fracture)، سندرم سینوس تارسی، دفورمیته انگشتان (انگشت چکشی و انگشت چنگالی ) و اتصال غیر طبیعی استخوان های پا (tarsal coalition).

۲- بافت‌های نرم: مثل التهاب تاندون اکستنسور یا التهاب تاندون تیبیالیس قدامی .

۳- پوست: بیماری پای ورزشکاران ( athlete`s foot) که عفونت قارچی پوستی است.

۴- بیماری‌ها: نقرس، گانگلیون یا نوروپاتی.

شکستگی‌های ناشی از فشار

این مشکل به واسطه شکستگی‌های کوچک در استخوان‌های پا ایجاد می‌شود. برای مثال ممکن است استخوان متاتارس پا بر اثر تداوم فشار آسیب ببیند. در واقع بر خلاف شکستگی های معمول که بر اثر وارد شدن نیرویی ورای حد تحمل استخوان ایجاد می شوند در این نوع شکستگی نیروی به مراتب کمتر ولی به تعداد دفعات زیاد باعث شکستگی می شود مانند ضربه های حین رژه رفتن یا دویدن یا حتی راه رفتن بیش از حد طولانی .در این شرایط پای فرد به شدت درد می‌گیرد، ورم می‌کند و در ناحیه شکستگی، به برخوردها حساس می‌شود.

این بیماری معمولا به دلیل وارد شدن فشار بیش از حد در نقاط مشخصی از پا ایجاد می‌شود، ضربه زدن، دویدن و افزایش شدت ورزش  و حتی تغییر سطحی که فرد روی آن تمرین ورزشی می کند می‌تواند به ایجاد این نوع از شکستگی‌ها منجر شود.

فشار کف پا

انگشتان چنگالی و چکشی

در این حالت تغییر شکل انگشتان پا  ایجاد می‌شود و موقعیت استخوان‌های کوچک فرد در آن تغییر می‌کنند. علائم این بیماری شامل سفتی، درد و تغییر شکل یک یا چند انگشت می‌شود که به انگشت چکشی معروف است. دلایل این بیماری استفاده از کفش‌های تنگ و نوک تیز، صدمه به انگشتان، مشکلات اعصاب یا رگ‌های خونی و آرتروز می‌باشند.

انگشت چکشی

التهاب تاندون تیبیالیس قدامی

التهاب تاندون قدامی تیبیالیس در جلوی قوزک پا رخ می‌دهد، این تاندون وظیفه بلند کردن پا  و خم کردن مچ پا به سمت بالارا بر عهده دارد. علائم این بیماری شامل افزایش تدریجی درد در جلوی مچ پا و روی پا می‌شود، این درد پس از استراحت نیز بدتر می‌شود.

یکی از دلایل این بیماری استفاده بیش از حد از پا در ورزش‌های سنگین نظیر دویدن، صخره نوردی یا پرش می‌باشد، همچنین ضعیف شدن ماهیچه‌ها یا سفتی این تاندون نیز می‌تواند این مشکل را ایجاد کند.

التهاب تاندون تیبیالیس قدامی

بیماری پای ورزشکاران

این بیماری به دلیل عفونت قارچی پوست پا ایجاد می‌شود. این بیماری تقریبا در پانزده درصد افراد ایجاد می‌شود. علائم این بیماری شامل زبر شدن، دردناک شدن، پوسته  پوسته شدن، ورم کردن و تاول زدن پوست هستند. این بیماری به دلیل رعایت نکردن بهداشت پا، وجود رطوبت اضافی در این نواحی و ابتلا به واسطه سرایت اتفاق می‌افتد.

بیماری پای ورزشکاران

درد عصبی پا

این مشکل به دلیل فشار یا آسیب به عصب پا یا بخش پایینی کمر ایجاد می‌شود. علائم این بیماری شامل سوزش پا، تیر کشیدن، سوزن سوزن شدن، بی حسی و ضعف پنجه پا می‌شود. دلایل ایجاد این حالت، التهاب یا صدمه به عصب، تغییر شکل ستون فقرات و برآمدگی دیسک هستند.

درد عصبی پا

کیست گانگلیون

کیست گناگلیون نوعی توده کوچک است که با مایعی ژله مانند پر شده است و در اطراف مفاصل پا و تاندون‌ها شکل می‌گیرد. علائم این مشکل، ایجاد برآمدگی‌های کوچک و نخود مانند بر روی پا است. این برآمدگی‌ها در صورتی که به ساختارهای اطراف فشار وارد کنند موجب درد می‌شوند.

کیست گنگلیون در صورتی که به پا یا مفصل فشار وارد کند می‌تواند موجب درد پا شود. در صورتی که کیست در کنار عصب قرار داشته باشد، این موضوع می‌تواند باعث احساس سوزن سوزن شدن یا سوزش در پای فرد شود. اگر کیست بزرگ باشد می‌تواند باعث ناراحتی و درد در زمان پوشیدن کفش شود.

علت این مشکل آسیب به پنجه پا، افزایش سن و موارد این چنینی است. معمولا علت پدید آمدن این مشکل مشخص نیست.

کیست گانگلیون

اتصال غیر طبیعی استخوان های مچ پا

اتصال غیر طبیعی استخوان های مچ پا (Tarsal Coalition) نوعی پل استخوانی است که دو یا چند استخوان پا را به هم وصل می‌کند. این مشکل حرکات پا را محدود می‌کند و تقریبا یک درصد جمعیت درگیر این مشکل می‌شوند. علائم این مشکل، سفتی پا، ناپایداری و درد پا و صافی غیر قابل انعطاف کف پا هستند، این موضوعات به طور معمول در اوایل نوجوانی رخ می‌دهند. دلیل این بیماری مسائل مادرزادی زمان تولد و مسائل ارثی است.

اتصال غیر طبیعی استخوان های مچ پا

تشخیص مشکلات پا

تشخیص مسائل پا می‌تواند با کمک معاینه فیزیکی پا، اشعه ایکس، ام آر آی یا سی تی اسکن‌ صورت بگیرد. آزمایش دیابت، نقرس و موارد دیگر مانند نوار عصب و عضله نیز ممکن است برای تشخیص نیاز باشند.

درمان درد روی پا

به دلیل این که پا وزن کل بدن فرد را تحمل می‌کند، یک صدمه خفیف می‌تواند در صورت عدم درمان به مشکلی جدی تبدیل شود. درمان فوری برای چنین آسیب‌هایی اهمیت زیادی دارد. درمان انتخاب شده به دلیل ریشه‌ای بیماری بستگی دارد و می‌تواند شامل موارد زیر باشد:

  • فیزیوتراپی، که می‌تواند به حل مشکلاتی نظیر نوروپاتی محیطی، التهاب تاندون اکستانسور و آسیب به عصب پرونئال به کار رود.
  • یک قالب گچی یا بوت مخصوص می‌تواند برای آسیب‌هایی نظیر شکستگی و مو برداشتن استخوان‌ها استفاده شود.
  • داروهای ضد التهاب می‌توانند به کاهش التهاب بیماری‌هایی نظیر نقرس کمک کنند.
  • استراحت در خانه و درمان‌های خانگی می‌توانند به کاهش مشکلات کمک کنند.

درمان‌های خانگی می‌توانند دردهای پا را تا حد زیادی برطرف کنند. فرد باید تا حد ممکن به استراحت بپردازند و تلاش کند به میزان کمتری از پای آسیب دیده استفاده کند. فرد می‌تواند با استفاده از یخ و کمپرس سرد به ناحیه آسیب دیده رسیدگی کند، این کار باید برای مدت بیست دقیقه در روز انجام شود. زمانی که فرد نیاز به راه رفتن دارد، بهتر است از ابزارهای حمایتی(مثل عصا یا واکر )، کفش‌های طبی (و البته نه چندان تنگ) برای پاهای خود استفاده کند.

پیشگیری از مشکلات پا

درد پنجه پا همیشه قابل پیشگیری نیست، اما استفاده از مراقبت‌ها می‌تواند به کاهش چنین مشکلاتی کمک کند. افراد برای پیشگیری از مشکلات پا می‌توانند مسائل زیر را دنبال کنند:

رعایت وضع بدن در انجام حرکات ورزشی

بسیاری از صدمات پا زمانی رخ می‌دهند که فرد بیش از حد به انجام حرکات ورزشی می‌پردازد. افراد می‌توانند به تدریج زمان و شدت حرکات ورزشی را افزایش دهند.

گرم کردن و سرد کردن بدن در زمان ورزش

بهتر است پیش از انجام ورزش‌های سنگین تر به گرم کردن بدن پرداخت و با انجام حرکات آرام ماهیچه‌های پا و ساق را گرم کرد.

استراحت دادن به پا

ماهیچه‌ها و مفاصل می‌توانند از مزیت استراحت استفاده کنند، خصوصا این موضوع برای افرادی اهمیت دارد که به انجام دویدن، ورزش‌های سنگین و شدید می‌پردازند. فرد می‌تواند به تغییر ورزش خود به فعالیت‌های با آسیب کم نظیر شنا و یوگا بپردازد تا بدین ترتیب از پای خود در برابر صدمات مراقبت کند.

استفاده از کفش‌های مناسب

این موضوع خصوصا برای افرادی اهمیت دارد که دیابت یا آرتروز دارند. کفش‌هایی که به خوبی اندازه فرد باشند و پشتیبانی لازم از پای فرد را فراهم کنند می‌توانند مانع از درد استفاده بیش از حد، پیچ خوردن یا کشیدگی شوند. این کفش‌ها می‌توانند به جلوگیری از لیز خوردن و افتادن فرد کمک کنند. افراد نباید پابرهنه راه بروند و بهتر است کفش‌های فرسوده و ناراحت خود را تعویض کنند.

دکتر رضا نادری متخصص ارتوپدی و فلوشیپ جراحی مچ پا

فهرست مطالب
  • تصویر کاربر سلمان دوشنبه ۱۷ مهر ۲( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 77 مشاهده پرسش
    سلام علیکم
    یه کودک دوسال نیمه داریم
    که از بدو تولدش هردوتاپاهاش مشکل انحراف داشت
    پاچنبری بود
    مراحل درمان را درکاشان انجام دادیم ازهمون روزهای اول تولدش
    تاحدود 1سال ونیم درمان هایی که آقای دکتر خسروی گفتن انجام دادیم
    ازاون به بعد بایدطبق نظر دکتر باید کفش مخصوص براش می ساختیم که به دلیل وزن سنگین کفش وشناختی که از روحیات فرزندمون داشتیم این کار رانکردیم
    فرزندمون درحال حاضر راه میره ولی هنوز پاهاش اون شکل خوب وطبیعی خودش رانداره
    ووقتی میخواد سریع تر حرکت کنه
    به شکل نامناسبی می دود
    وحتی درموقع راه رفتن هردوپاش حدود دوتاسه سانتر به داخل انحراف داره
    میشه لطف کنید ونظرتون رابفرمایید؟؟؟؟؟؟
    ماحدود 10ماهه که غیر ازورزش دادن اقدام خاص دیگری انجام ندادیم
    البته ورزش دادن راهم دخترمون نمی زاره
    وبی قراری می کنه
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۷ مهر ۲( 6 ماه پیش)

      به احتمال زیاد در طول رشد جراحی لازم خواهد داشت در بعضی مکاتب حتی برای این سن هم گچ گیری های مکرر توصیه شده 

      با همکاران ارتوپد اطفال مشورت کنید حتما 

      مثل آقای دکتر غزنوی

  • تصویر کاربر Aaa دوشنبه ۱۷ مهر ۲( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 116 مشاهده پرسش
    سلام ببخشید من حدود یک ماه قبل پام پیچ خورد و به دلیل عدم دسترسی به بیمارستان دکتر نرفتم و با پام راه هم زیاد رفتم بعد از یک هفته عکس برداشتم گفتن متاتارس شکسته و پام گچ گرفتم بعد از سه هفته مجدد عکس گرفتم گفتن جوش خورده و دیروز گچ باز کردم و الان درست نمیتونم راه برم و استخوان پام حالت برآمدگی دارد عکس دیروز براتون ارسال میکنم علت برامدگی چی هست ؟
    1. تصویر کاربر Aaa جمعه ۷ مهر ۲( 7 ماه پیش)
      سلام وقت بخیر
      سوال منو دیدین؟
    2. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۷ مهر ۲( 6 ماه پیش)

      فیزیوتراپی براتون مفیده و نگران نباشین 

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۷ مهر ۲( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 103 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام جناب دکتر نادری خدمت شما عرض کنم چند روز پیش با موتور زمین خوردم کف دستم در اثر ضربه آسیب دیده گفتن استخوان کف دست ترک خورده و تاندون ها کشیده شده گچ گرفتن الان ۲۳ روز گذشته ولی حرکت میدم ورم داره بی حرکت باشه ورمش می‌خوابه ولی درد نداره ورم میکنه گز گز میکنه میخواستم بدونم آیا مشکلی داره با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۷ مهر ۲( 6 ماه پیش)

      گچ رو باز و مجدد گچ بگیرید

  • تصویر کاربر صبا دوشنبه ۱۷ مهر ۲( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 80 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشین.
    من دختری ۲۹ ساله هستم با سابقه ۱۱ ساله بیماری رماتیسم مفصلی ( روماتویید آرتریت) دارو های مصرفیم پردنیزولون ۵ و متوتروکساید هست.
    الان حدود ۲ ساله که با انحراف قسمت خارجی پای چپم و به تازگی با تورم کنار شصت پای چپم مواجه شدم. که علاوه بر نازیبایی بسیار دردآور هست.
    میخواستم بیینم کیس جراحی هستم؟ و اینکه دره نقاهت چجوریه؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۷ مهر ۲( 6 ماه پیش)

      بله ممکنه عمل بخواد که البته در بیماران روماتیسمی با ملاحظاتی همراه هست و باید حتما معاینه و رادیوگرافی انجام بشه

  • تصویر کاربر حسن دوشنبه ۱۷ مهر ۲( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 88 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر .۴ماه پیش پام ضربه خورد توی فوتبال .خرداد ماه mri گرفتم به دکتر نشون دادم گفتن یک ماه استراحت کنید خوب میشین ولی متاسفانه ۳ماه گذشته هنوز کف پا درد دارم .شکستگی ایجاد شده تو متافورس سوم طبق گفته ی دکتر . حالا چه باید بکنم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۷ مهر ۲( 6 ماه پیش)

      باید رادیوگرافی ایستاده مقایسه ای از هر دو پا انجام بدین 

      ممکنه قضیه جدی تر باشه و حتی جراحی بخواد

  • تصویر کاربر رویا دوشنبه ۱۷ مهر ۲( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 74 مشاهده پرسش
    درود برشما
    چند ماه‌یش با درد زانو‌به پزشک مراجعه کردم
    که تشخیص آ رتروز زانو دادند
    تقریبا دوماه دارو استفاده کردم
    که نتیجه ای ندیدم
    سی تی انجام دادم
    زانو راست ۳درجه ‌چپ ۲۵درجه هست
    تشخیص درمانی شما چیه ؟
    سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۷ مهر ۲( 6 ماه پیش)

      به نظرم اول فیزیوتراپی و تمرین و کاهش وزن 

  • تصویر کاربر محمدامین دوشنبه ۱۷ مهر ۲( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 107 مشاهده پرسش
    سلام وقت شما بخیر من توی فوتبال فشار اومد روی زانوم بعد دکتر الان میگه که رباط صلیبی پاره شده باید عمل بشی و من نه درد دارم نه ورم دارم پامم خم و راست به طور کامل میتونم خالی هم نمیکنه
    1. تصویر کاربر محمدامین چهارشنبه ۵ مهر ۲( 7 ماه پیش)
      کی جواب میدین
    2. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۷ مهر ۲( 6 ماه پیش)

      بر اساس معاینه اگر زانو ناپایدار باشه حتی بدون درد هم عمل می خواد

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر هادی دوشنبه ۱۷ مهر ۲( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 87 مشاهده پرسش
    یک هفته پیش به مچ پام براثر ضربه پیچ خوردگی و به تشخیص دکتر موبرداشتن وپردگی استخوان بود وبه مدت یکماهتشخیص دادن تو گچ باشه ممنون میشم راهنمایی
    راجعه کننده گرامی
    برای مشاهده تصاویر پزشکی خود, لینک زیر را باز کنید
    https://ardpacs.ssu.ac.ir/metric/rh/3550647954
    با آرزوی سلامتی شما-بیمارستان ضیایی اردکان
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۷ مهر ۲( 6 ماه پیش)

      دو ماه بعد از صدمه باید مجدد معاینه بشین

  • تصویر کاربر صدف دوشنبه ۱۷ مهر ۲( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 112 مشاهده پرسش
    با سلام وعرض ادب و احترام
    آقای دکتر من قبلا بهتون پیام داده بودم ولی متاسفانه پاسخ دوم شما که نوبت دهی به من بوده را دیر دیده ام.
    مچ پای راستم یک سال پیش در حین راه رفتن روی سنگ پیچ خورده و درمان های فیزیوتراپی 2 بار هر بار 10 جلسه و همچنین 2 بار تزریق prp انجام داده ام ولی بهبودی رخ نداده است و همچنان درد و التهاب دارم.
    اخیرا دکتر مهدی حق پناه در رشت تزریق کورتون برای درمان مچ پای من را پیشنهاد داده اند به نظر شما برای بهبودی میسر می باشد؟
    لطفا نوبتی جهت ویزیت به من میدهید.نوبت تلفنی من 1 آذر میباشد که با توجه به درد و التهاب پاهام زمان زیادی است و من احساس نگرانی زیادی دارم
    با سپاس فراون
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۷ مهر ۲( 6 ماه پیش)

      باید معاینه بشین حتما 

      برای جلو انداختن نوبت با همون شماره هماهنگ بفرمایید

  • تصویر کاربر پوریا دوشنبه ۱۷ مهر ۲( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 77 مشاهده پرسش
    باسلام و خسته نباشین
    دکتر من ۳۲ سالمه و ۹۵ کیلو وزنم ۱۸۴ قدمه پنج سال پیش مدام مچ پای راستم پیچ میخورد و مجبور به عمل شدم الان یکسالی هست که متورم شده عکس ام ار ای رو نشون ۷ تا دکتر دادم متاسفانه نتیجه ای حاصل نشد و من آمدم مطب شما بعد تعطیلات که گفتن دکتر نیست از شهرستان امده بودم گفتن مچ پات سیاه شده خونریزی هم داری ولی هیچکدوم جواب صددرصدی برای خوب شدن ندادن دکتر کمکم کنید چندبارم تماس گرفتم مطب نوبت بهم نمیدنیا خیلی طولانیه وقتا۰۰۰۰۰۰ممنون میشم راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۷ مهر ۲( 6 ماه پیش)

      بله معاینه لازمه 

      لطف کنید به شماره موبایل داخل همین وبسایت روی واتساپ پیام بدین

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر فرشته دوشنبه ۱۳ اردیبهشت ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 194 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر طاعات شما قبول
    آقای دکتر من ۵۳ سالمه کنار شصت پام برامده و مرتب داره بیشتر میشه و گاهی درد میگیره میتونم جراحی کنم؟ والا چن نفر گفتن دوستامون جراحی کردن خوب شدن با توجه به اینکه من جراحی سینه کردم و شیمی درمانی شدم و داروی پیشگیری از سرطان مصرف میکنم آیا میتونم جراحی کنم ؟ فرم پام خیلی بد شکل شده لطفا راهنمایی کنید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۳ اردیبهشت ۰( 3 سال پیش)

      درود

      بله امكان جراحى هست

  • تصویر کاربر فرشته دوشنبه ۱۳ اردیبهشت ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 231 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر طاعات شما قبول دو سال پیش خوردم زمین امتداد انگشت کوچیک پام نزدیک به قوزک مچ پام شکست دو ماه تو گچ بود الان نا خداگاه درد خیلی بدی روی پام و دیواره های پام و کف پام میپیچه امانمو بریده آیا با لیزر یا فیزیوتراپی درمان میشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۳ اردیبهشت ۰( 3 سال پیش)

      درود

      اول معاينه و بررسى لازمه تا بشه درمان صحيح رو توصيه كرد

  • تصویر کاربر علی شنبه ۴ اردیبهشت ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 218 مشاهده پرسش
    سلام به من حدودا یک ماه پیش دچار درد نقطه ای در روی پا دقیقا روی برجستگی پا شدم که قابل تحمل بود ولی بعضی اوقات درد خیلی شدید همراه با تورم است گرافی ساده انجام دادم که مشکلی نداشت تمدنی شدید در لمس سطحی وآرام دارد حتی جوراب پوشیدن هم دردناک است راه رفتن هم سخت است اسید اوریک هم نرمال است ۴۴ سال دارم در صورت امکان راهنمایی بفرمایید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۴ اردیبهشت ۰( 3 سال پیش)

      درود

      سطحى بودن درد مطرح كننده درگيرى عصب هست 

      بابد معاينه و بررسى كامل بشين

  • تصویر کاربر هیبت پنجشنبه ۵ فروردین ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 224 مشاهده پرسش
    سلام
    پشت پا ومچ پای راستم ورم کرده ودرد دارد به دکتر مراجعه کردم عکس و آزمایش گرفتم هیچی معلوم نیست و چند نوع قرص و آمپول مسکن نوشتند دوهفته ای دردش خوب شد ولی دوباره درد گرفته نظر شما چیست البته چند سال پیش مچ پام پیچ خورد و مدت دوماه ورم داشت ونمیتوانستم به راحتی راه بروم باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۵ فروردین ۰( 3 سال پیش)

      درود

      معاينه دقيق و احتمالا ام آر آى لازمه

  • تصویر کاربر لیلا سه شنبه ۲۵ آذر ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 290 مشاهده پرسش
    موچ پا پشت قوزک پام ورم کرده درد میکنه زیاد سرپا باشم دردش بیشتر میشه درحالت استراحت بهتر میشه اما ورم هست میخاستم بدونم علتش چیه
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۲۳ آذر ۹۹( 3 سال پیش)

      درود

      نفرمودين كه يك پاست يا هر دو پا ؟ سابقه ضربه يا پيچ خوردگى؟ ديابت دارين يا نه؟چند سالتون هست؟ سابقه بيمارى قلبى يا كليوى؟

    2. تصویر کاربر لیلا دوشنبه ۲۴ آذر ۹۹( 3 سال پیش)
      هردوپا هست ولی پای چپ ورمش بیشتر ورد میکنه چربی خون دارم تیروئد داشتم قرص میخورم الان ندارم جدیدا یکم کبدم چرب شده یکم هم عفونت ادراری داشتم دکتر قرص داد ولی دارو مصرف میکنم ولی پام تغییری نکرده صقبلا ورمش ثابت بود ولی جدیدا صبح از خواب بلند میشم ورمش کمه وبعد راه میرم یا پشت میز میشینم بازم همون ورم هست
    3. تصویر کاربر لیلا دوشنبه ۲۴ آذر ۹۹( 3 سال پیش)
      هردوپا ورم هست ولی پای چپم بیشتره ورد میکنه چربی خون دارم کم کاری تیروئید هم داشتم قرص میخورم الان ازمایش دادم ندارم ولی قرص میخورم جدیدا یکم کبدم چرب شده قرص داددکتر عفونت مجاری ادرای هم یکم داشتم قرص داد ولی ورم پام تغییری نکرد هست جدیدا صبح ازخواب بیدارمیشم ورم کمه بعد راه میرم یا پشت میز میشینم محل کارم دوباره ورم هس من ۳۹ سالمه
    4. تصویر کاربر لیلا دوشنبه ۲۴ آذر ۹۹( 3 سال پیش)
      هردوپا دارم ولیپای چپم بیشتره ودرد میکنه ۳۹ سالمه چربی خون دارم کمکاری تیروئید هم داشتم الان خوبه یکم کبدم چرب شده یکم هم عفونت مجاری ادراری داشتم دکتر قرص داد ولی ورم پام هس
    5. تصویر کاربر لیلا دوشنبه ۲۴ آذر ۹۹( 3 سال پیش)
      تددر
    6. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۲۵ آذر ۹۹( 3 سال پیش)

      درود

      يك سونوگرافى داپلر از وريد ها انجام بدين شايد نارسايى وريد هاى عمقى داشته باشيد

      اگر نرمال بود ممكنه مشكل از تاندون هاى پرونئال باشه و نيا. به معاينه و ام آر آى خواهد بود

      با احترام

    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۲۲ آذر ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 257 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر ازناحیه قوزک پا آسیب دیدهام ۴۰روز پیش ورمش خوابیده زیر قوزک یک ماده سفتی بوجود آمده صبح که بیدار می شوم باد ندارد وقتی راه میرم باد میکنه و درد ایجاد میشه بعضی مواقع درد روی پاست یا زیر قوزک ویا پاشنه به نظر شما علت چیست.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۲ آذر ۹۹( 3 سال پیش)

      درود

      چون زمان زيادى گذشته حتما لازمه ام آر آى انجام بدين و براى معاينه مراجعه كنيد

      با احترام

  • تصویر کاربر پیروز سه شنبه ۱۱ آذر ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 257 مشاهده پرسش
    سلام و شب بخیر خدمت دکتر عزیز
    گرافی نیم رخ کامل از شکستگی متاتارس پنجم خدمت شما
    آیا نیاز به جراحی هست؟یا پروسه ی گچ ادامه پیدا کنه؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۱۱ آذر ۹۹( 3 سال پیش)

      درود

      درمان رو با گچ ادامه بدين

      با احترام

  • تصویر کاربر فاطیما جمعه ۷ آذر ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 303 مشاهده پرسش
    باعرض سلام و ادب دکتر برای دخترم بریس تجویز کرده ولی ب هیچ عنوان اروم نمیشه کلافه شدم لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۷ آذر ۹۹( 3 سال پیش)

      درود

      اگر تحمل نكنه شايد گچ گيرى راه بهترى باشه 

      با احترام 

  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۲۸ مهر ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 234 مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان دو بار نوار عصبي انجام دادم گفتند که RLS يا همان سندروم پاي بيقرار داري تو خانواده فک کنم ارثي هستش دو تا خواهرام و پسر 10 ساله ام نيز همون مشکل را دارندفقط اگه امکانش هست لطف کنيد بفرماييد درمان قطعي داره من برم دنبالش يا اينکه با هاش بسازم داروهاي مثل گاباپانتن و پرگابالين و پرامیپیکسول و سرتالين و ... استفاده کردم ولي زياد تاثيري نداشت
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۸ مهر ۹۹( 3 سال پیش)

      درود

      درمان همين داروها هستند ولى در كنارش مكمل هاى آهن و مشاوره روانشناسى هم توصيه مى شوند

      با احترام

درحال دریافت اطلاعات
تماس با ما

با ما در تماس باشید

آدرس مطب

شریعتی پایین تر از مترو قلهک ساختمان خانه درسا طبقه ۵ واحد ۱۷

ساعات کار مطب

شنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۶ الی ۱۹

دکتر نادری