منو

هر آنچه باید در مورد تاندونیت آشیل پا بدانید

فعالیت های بدنی شدید و ادامه دار نظیر دویدن یا پریدن می توانند منجر به بروز التهاب دردآور در تاندون آشیل شوند که به آن تاندونیت آشیل نیز می گویند. خوشبختانه درمان تاندونیت آشیل در مراحلی بدون جراحی نیز ممکن است. 

تاندون آشیل در بدن انسان ها عضله دو قلوی ساق پا را به استخوان پاشنه پا متصل می کند. به استخوان پاشنه پا، کالکانئوس (calcaneus) نیز می گویند. انسان ها از این تاندون برای پریدن، راه رفتن، دویدن و ایستادن بر روی پاشنه پای خود استفاده می کنند. 

تاندون آشیل پا کجاست؟

تاندون آشیل یک بافت فیبری قوی است که عضلات پشت ساق پا را به استخوان پاشنه شما متصل می کند. اگر تاندون آشیل خود را بیش از حد کشش دهید ، ممکن است به طور کامل یا بخشی از آن پاره شود.

اگر تاندون آشیل شما پاره شود، ممکن است صدای یک پاپ را بشنوید و به دنبال آن یک درد شدید فوری در پشت مچ پا و پایین ساق پا ایجاد شود که احتمالاً بر توانایی راه رفتن صحیح شما تأثیر می گذارد. جراحی اغلب برای ترمیم پارگی انجام می شود. با این حال ، برای بسیاری از افراد ، درمان غیر جراحی نیز به همان اندازه مفید است.

 

درد آشیل پا نشانه چیست؟

دو علت بسیار شایع درد تاندون آشیل پا، التهاب یا تاندونیت آشیل و تاندونوز آشیل یا ضخیم شدن تاندون آشیل است. در حالیکه هر دو این بیماری ها به نظر یکسان می رسند، اما علائم مخصوصی دارند و یکی از آنها مزمن تر از دیگری است.
علت کمتر رایج درد تاندون آشیل، پارگی تاندون آشیل است که زمانی اتفاق می افتد که بافت های تاندون پاره و جدا شوند.

انواع التهاب تاندون آشیل

در مجموع دو نوع تاندونیت آشیل وجود دارد: تاندونیت در محل اتصال و تاندونیت آشیل در غیر از محل اتصال. اما تفاوت این دو نوع از مشکل تاندونیت آشیل چیست؟

۱. تاندونیت آشیل در محل اتصال

بخش پایینی از تاندون شما را تحت تاثیر قرار می دهد، درست در نقطه ای که تاندون به استخوان پاشنه پا متصل می شود.

۲. تاندونیت آشیل در غیر از محل اتصال

در این نوع علاوه بر بخش پایینی فیبرهای موجود در بخش میانی تاندون پا نیز تحت تاثیر قرار می گیرند و این مورد بیشتر برای افراد جوان تر اتفاق می افتد چرا که فعالیت و تحرک بدنی بیشتری دارند.

درمان های خانگی ساده می توانند به مشکل تاندونیت آشیل افراد کمک کنند. با این حال اگر این درمان های خانگی و نسبتا ساده کارآمد نباشند، حتما باید به پزشک متخصص مراجعه کنید.

اگر مشکل تاندونیت آشیل شما شدیدتر شود، احتمال پاره شدن آن وجود دارد. در این صورت ممکن است برای کاهش درد و رفع مشکل نیاز به عمل جراحی و مصرف مواد دارویی باشد.

علت درد زیر انگشت شست پا

تاندون آشیل

علت بروز التهاب تاندون آشیل

ورزش و نرمش افراطی و یا راه رفتن بیش از حد بخصوص در ورزشکاران، می تواند منجر به بروز تاندونیت آشیل شود. با این حال فاکتورهایی نیز در این میان وجود دارند که ارتباطی به نرمش و فعالیت بدنی ندارند. آرتریت روماتوئید (Rheumatoid arthritis) و سایر اشکال بیماری های روماتیسمی هم می توانند از عوامل بروز تاندونیت آشیل پا شوند.

هر فعالیت بدنی تکراری و طولانی که تاندون آشیل شما را تحت فشار قرار دهد می تواند عامل بروز تاندونیت در این ناحیه شود. از جمله این فعالیت های بدنی می توان به موارد زیر اشاره داشت:

۱_ شروع ورزش بدون گرم کردن و نرمش های اولیه

۲_ فشار آوردن به عضله ساق پا در حین ورزش های تکرار شدنی و فعالیت های فیزیکی

۳_ انجام ورزش هایی نظیر تنیس که نیاز به ایست های ناگهانی و تغییر مسیر دارند.

۴_ افزایش ناگهانی فعالیت بدنی بدون این که به بدن فرصت دهیم خود را با شرایط جدید و فعالیت بیشتر انطباق دهد.

۵_ پوشیدن کفش های قدیمی و یا نامناسب

۶_ پوشیدن روزانه کفش های پاشنه بلند و یا برای مدت زمان طولانی

۷_ با بالا رفتن سن و سال نیز تاندون آشیل ضعیف تر می شود و احتمال بروز مشکل تاندونیت آشیل بیشتر خواهد شد.

درمان خانگی کشیدگی تاندون پا

روش رایس (RICE) در واقع مخفف عبارات روبرو است: 

استراحتRest، یخIce، بستن پاCompression و بالا نگه داشتن Elevation.

این روش معمولا در درمان مشکل تاندونیت آشیل موثر واقع می شود آن هم درست پس از زمانی که آسیب دیدگی برای فرد به وجود آمده باشد (یعنی در موارد حاد). این متد به روش زیر کارکرد دارد:

استراحت: بر روی تاندون پای خود تا یک تا دو روز فشار یا وزن اعمال نکنید آن هم تا زمانی که بتوانید بدون درد در تاندون خود راه بروید. تاندون پا معمولا زمانی سریع تر بهبود می یابد که هیچ فشار اضافه ای در این دوره بر روی آن وجود نداشته باشد.

در صورتی که شما نیاز به راه رفتن در مسافت های طولانی دارید، پزشک معالج شما ممکن است به شما پیشنهاد دهد که حنما از عصا استفاده کنید تا امکان استراحت تاندون پا فراهم شود.

یخ: یخ را در یک کیسه قرار دهید و این کیسه را در یک پارچه بسته بندی کنید و این بسته از یخ را بر روی پوست ناحیه مربوطه از پا قرار دهید. این کیسه یخ را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بر روی تاندون خود نگه دارید. سپس آن را بر دارید و به تاندون اجازه دهید تا کم کم دوباره گرم شود. یخ ها معمولا باعث می شوند التهاب یا ورم تاندون زودتر از بین بروند.

بستن: از یک بانداژ یا نوار های ورزشی خاص استفاده کنید و آن را دور تاندون پا در ناحیه مصدوم شده ببندید. این کار کمک می کند تا از ورم بیش از حد تاندون در پای فرد جلوگیری به عمل آید. اما هیچ چیزی را خیلی سفت دور تاندون پای خود نپیچانید چرا که می تواند گردش خون در ناحیه مربوطه را محدود کند.

بالا نگه داشتن: پاهای خود را بلند کنید و از سطح قفسه سینه خود بالاتر ببرید. از آن جایی که در این روش پا بالاتر از سطح سینه قرار می گیرد، خون سریع تر از داخل آن به قلب بر می گردد و ورم پا کم کم می خوابد. انجام این کار بسیار ساده است، کافیست دراز بکشید و پای خود را بر روی یک بالشت یا هر سطح مرتفع دیگری قرار دهید.

عمل جراحی تاندون آشیل

در صورتی که این نوع درمان برای تاندونیت آشیل شما کارساز نبود، ممکن است به عمل جراحی برای درمان تاندون آشیل شما نیاز باشد. اگر شرایط وخیم تر شود و درمانی صورت نگیرد، ریسک پارگی آشیل که خود نیز به عمل جراحی نیاز دارد بالاتر می رود. این موضوع می تواند منجر به درد شدید در ناحیه پاشنه شود.

برای درد کف پا به چه دکتری مراجعه کنیم؟

پزشک شما ممکن است بر اساس میزان شدت پارگی تاندون آشیل و این که آیا واقعا پارگی صورت گرفته یا خیر چندین گزینه مختلف برای جراحی پارگی تاندون را پیش رویتان قرار دهد. پزشکان معمولا شما را به یک جراح ارتوپد معرفی می کنند تا بهترین گزینه جراحی را به شما معرفی کند.

نوع جراحی بر اساس محل ابتلا و شرایط بیمار و میزان پارگی تاندون (در صورت وجود) متفاوت است.

تقویت تاندون آشیل با ورزش

این تمرین بر اساس انجام سه ست ۱۵ تکراری روی پای آسیب دیده دو بار در روز، هفت روز در هفته و به مدت ۱۲ هفته است. باید با دردی متوسط، اما قایل تحمل انجام شود.

  • با دوچرخه ثابت ، پیاده روی یا درجا زدن برای چند دقیقه خود را گرم کنید.
  • کنترل خود را حفظ کنید و به آرامی تا جایی که می توانید روی هر دو انگشت پا بلند شوید.
  • وزن خود را به سمت پایین در طرف آسیب دیده حرکت دهید و به آرامی شروع به پایین آوردن کنید (این مرحله انقباض خارج از مرکز است) تا زمانی که پاشنههای پا کمی زیر استپ یا پایه قرار گیرند.
  • وزن خود را به پشت برگردانید و به حالت اول (بالا) برگردید و ۱۰ تا ۱۵ بار تکرار کنید.
  • سینه و برآمدگی کف پای خود را روی لبه استپ قرار داده و پاشنه پا را آزاد نگه دارید.
  • تاندون آشیل خود را بکشید.
  • عضلات ساق پا را بکشید
بورسیت پاشنه (التهاب پشت پاشنه پا) چیست؟

علائم تاندونیت آشیل

کسانی که با مشکل تاندونیت آشیل دست و پنجه نرم می کنند، معمولا علائم و نشانه های خاصی را دارند. از جمله این علائم و نشانه ها می توان به موارد زیر اشاره داشت:

  1.  حس نامناسب و عدم راحتی و ورم در ناحیه پشت پاشنه پا
  2.  سفت شدن عضله ساق پا
  3.  محدوده کم برای حرکت دادن در حین کشش پا
  4.  گرمای بیش از حد پوست ناحیه پاشنه پا

علامت اصلی مربوط به تاندونیت آشیل، درد و ورم  پا در ناحیه پشتی افراد آن هم در زمانی که راه می روند و یا می دوند می باشد. از جمله دیگر علائم تاندونیت این ناحیه می توان به سفت بودن عضله ساق پا و محدود بودن دامنه ی حرکتی پا در حین کشش آن اشاره داشت. در تاندونیت در غیر محل اتصال تورم در خود تاندون و به صورت یک برجستگی دوکی شکل در قسمت انتهایی پشت ساق لمس و رویت می شود.

معاینه پزشک

تشخیص تاندونیت آشیل

جهت تشخیص وجود مشکل تاندونیت در ناحیه تاندون آشیل، پزشک متخصص سوالاتی را پیرامون درد و ورم در ناحیه ساق پا و پاشنه از شما خواهد پرسید. همچنین دکتر معالج از شما می خواهد بر روی پاشنه پا بایستید تا در همین حین بتواند محدوده حرکت و میزان انعطاف پذیری پا در ناحیه مربوطه را مشاهده و بررسی کند.

در همین حین پزشک معالج نواحی مورد نظر را لمس کرده و کمی فشار می دهد تا دقیقا ناحیه اصلی مربوط به درد و ورم را که درد آن شدیدتر از سایر بخش ها است شناسایی کند.

بررسی های تصویر برداری نیز می توانند به تشخیص مشکل تاندونیت آشیل کمک کنند اما معمولا بیماران به این بررسی ها نیازی ندارند. با این حال ممکن پزشک معالج دستور انجام هر کدام از آنها  را صادر کند. از جمله این بررسی های تصویربرداری می توان به موارد زیر اشاره داشت:

۱_ رادیوگرافی ساده که از ناحیه پا و استخوان های آن تصاویری تولید و در اختیار پزشک معالج قرار می دهد. در صورت وجود خار استخوانی یا برجسگی استخوانی غیر طبیعی در پاشنه این تصاویر کمک کننده خواهند بود و رسوب غیر طبیعی کلسیم در داخل تاندون را هم نشان می دهند.

۲_ اسکن های ام آر آی (MRI) که پزشکان می توانند به کمک آنها پارگی ناکامل تاندون آشیل و التهاب در بافت های مجاور آن در پای بیمار را شناسایی و تعیین کنند.

۳_ سونوگرافی یا همان اولتراسوند که می تواند میزان حرکت تاندون، آسیب های مرتبط به آن و وجود التهاب و ضخیم شدن تاندون در این ناحیه را مشخص کند.

علت و درمان درد مچ پا

درمان تاندونیت آشیل

راه های درمانی مختلفی برای تاندونیت آشیل در افراد وجود دارند که از جمله آن ها می توان به درمان های خانگی نظیر استراحت کردن و دارو پهای ضد التهاب و همچنین درمان های تهاجمی تر و تخصصی نظیر تزریقات استروییدها (کورتون)، تزریق های پلاسمای غنی از پلاکت (PRP) و همچنین عمل جراحی اشاره داشت.

قابل ذکر است که تزریق کورتون در اطراف یا داخل تاندون آشیل ریسک پارگی خود به خود آن را به میزان زیادی افزایش می دهد و به طور معمل باید از آن اجتناب نمود. ممکن است پزشک معالج شما پیشنهاد کند:

  1.  فعالیت بدنی خود را کاهش دهید.
  2.  عضلات ساق پای خود را بسیار آرام و نرم کشش دهید و کم کم آن ها را قوی تر کنید.
  3.  یک ورزش دیگر با فشار بدنی کمتر را انتخاب کنید.
  4.  پس از انجام فعالیت بدنی و ورزش و یا در حین درد از یخ جهت سرد کردن ناحیه مربوطه استفاده کنید.
  5.  از بندهای بستنی محکم یا بوت های خاص air walker boot  جهت اجتناب از حرکت پاشنه پا استفاده کنید.
  6.  به فیزیوتراپی بروید.
  7.  از دارو های ضد التهاب نظیر ناپروکسن یا ایبوپروفن (ادویل) برای مدتی محدود استفاده کنید.
  8.  از یک کفش با پاشنه طبی استفاده کنید تا میزان فشار و حرکت تاندون آشیل بدین وسیله کاهش یابد.

پروتکل rice

 

دکتر غلامرضا نادری متخصص ارتوپدی ، آرتروسکوپی ، آرتروپلاستی و فوق تخصص جراحی مچ پا در تهران

برای پرسش از دکتر، روی لینک مشاوره پزشکی کلیک کنید.

فهرست مطالب
  • تصویر کاربر مریم دوشنبه ۱۹ مهر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 169 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب بنده چند ماه پیش ام ار آی از گردن گرفتم جوابش آرتروز گردن بود دکتر استراحت تجویز کردن منتها بیشت مواقع که اذیت میشم موقع خواب هست صبح از خواب بیدهر میشم واقعا درد میکنه خواستم ببینم میتونم بالشت طبی بگیرم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۹ مهر ۰( 2 سال پیش)

      درود

      بله موثره

  • تصویر کاربر مهکامه چهارشنبه ۲۱ مهر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 164 مشاهده پرسش
    خسته نباشید. مادرم هشت ماه پیش افتاد و پاشنه پاش شکست. عمل کرد و پین گذاشت الان بعد از این همه مدت بعد از کمی راه رفتن به شدت درد داره. راه می تونه بره ولی خوب با درد. با دکترشون صحبت کردم گفت طبیعیه. حتی به دکتر دیگه هم مراجعه کردم عکس گرفتن گفتن شرایط اکی هست. اما درد واقعا کلافه اش کرده. راه حل چی هست؟ قرص یا درمان خاصی نداره؟ مادرم ۵۹ سالش هست
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۹ مهر ۰( 2 سال پیش)

      درود

      لازمه راديوگرافى و سى تى اسكن اسپيرال رو ببينم

    2. تصویر کاربر مهکامه دوشنبه ۱۹ مهر ۰( 2 سال پیش)
      خسته نباشید مجدد. من فعلا این عکس ها رو دارم. متاسفانه به عکس دیگه ای دسترسی ندارم. این کاری می تونه انجام بده یا نه؟
    3. تصویر کاربر مهکامه دوشنبه ۱۹ مهر ۰( 2 سال پیش)
      خسته نباشید مجدد. متاسفانه من فعلا به این عکس ها دسترسی دارم. کاری می تونه بکنه یا نه؟
    4. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۲۱ مهر ۰( 2 سال پیش)

      درود

      سى تى اسكن اسپيرال هم انجام بدن

    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر Ammar دوشنبه ۱۹ مهر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 179 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر ان شا الله که همیشه سالم باشید میخواستم بپرسم که این عمل سوزوند ریشه ناخن چه جور عملی هست و در چه حدی سنگینه ایا به صورت سر پایی انجام میشه یااینکه نیاز به رفتن به اتاق عمل داره خیلی ممنون میشم اگر که جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۹ مهر ۰( 2 سال پیش)

      درود

      سنگين نيست ولى در اتاق عمل انجام مى شه

  • تصویر کاربر سهیلا دوشنبه ۱۹ مهر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 137 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر .بنده قبلا از شما سوال پرسیدم درمورد قد دخترم.که دکتر برای ایشون تزریق هورمون رشد به مدت سه ماه داشتن شما گفتید مقداری قدش بلند میشه .بنظرتون هم قد خودم میشه .من خودم ۱۵۶همسرم ۱۶۰ .هست قد فعلی دخترم ۱۴۹ وزن ۱۴۰ عکس مچ دست چپ سن ۱۳ سال رو نشون میده.😞
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۹ مهر ۰( 2 سال پیش)

      درود

      احتمالش هست ولى قطعى نيست

  • تصویر کاربر میلادکریمی دوشنبه ۱۹ مهر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 153 مشاهده پرسش
    سلام و عرص ادب جناب دکتر بعداز سه ماه جراحی مجددمینیسک و رباط صلیبی یکمقدار پاهام بعد از قدم زدن و فشار ورم میکنه و داخلش صدا تق تق میخوره اما خالی نمیکنه .نظرتون چیه ؟ خواستم بدونم بعداز گذشت سه ماه هم توصیه شما برای ورم یخ گذاری هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۹ مهر ۰( 2 سال پیش)

      درود

      براى ورم يخ گذاشتن خوبه و براى اون صدا بايد تمرينات چهار سر مدام انجام بدين

  • تصویر کاربر Eli دوشنبه ۱۹ مهر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 196 مشاهده پرسش
    با سلام من ۲۴ ساله هستم و چند ساله که زانوم درد میکنه رفتم دکتر گفتن نرمی غضروف کشکک دارم ژنتیکی هستش و فیزیوتراپی و بستن باند تاثیری نداره و باید عمل بشه
    به نظرتون لازمه عمل بشه و بعد عمل تاثیری داره یا نه ؟
    ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۹ مهر ۰( 2 سال پیش)

      درود

      بابد معاينه و بررسى بشين گاه عمل لازمه

  • تصویر کاربر رادین دوشنبه ۱۹ مهر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 165 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر آقای دکتر چند روز است پسر بنده بصورت لنگان لنگان راه میرود و بعضی وقت ها کف پای خود رو درست زمین نمیزارد و رو انگشت ها راه میرود احساس بنده این است یک پای او کوتاه است و مچ پاها فکر میکنم روبروی هم نیستن و تراز نیستن ۶ سال دارن.ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۹ مهر ۰( 2 سال پیش)

      درود

      براى معاينه و بررسى مخصوصا از نظر مفصل راه به ارتوپد مراجعه كنيد

    2. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۹ مهر ۰( 2 سال پیش)

      درود

      براى معاينه و بررسى مخصوصا از نظر مفصل ران به ارتوپد مراجعه كنيد

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر دنا دوشنبه ۱۹ مهر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 154 مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان دخترم ۱۴ سال ونیم و قدش ۱۵۰ هستشحدودا ۲ سال هست که به سن بلوغ رسیدن امکان افزایش قد داره؟آیا با حرکات ورزشی میشه افزایش قد داشت؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۹ مهر ۰( 2 سال پیش)

      درود

      اگر صفحات رشد باز باشن بله

  • تصویر کاربر راضیه دوشنبه ۱۹ مهر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 2030 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.دخترم ۷ سال و ۹ ماهه بود که من متوجه شدم در عرض سه ماه خیلی سریع علایم بلوغ در بدنش داشت ظاهر میشد. دکتر غدد کودکان رفتیم و بعد از ازمایش و عکسو .. تشخیص بلوغ زودرس دادن‌ و درمان میکرورلین رو شروع کردن. الان دخترم ۸ سال و ۵ ماهه شده و باوجود تزریق ۱۸ تا مبکرورلین، امروز دکتر عکس مچ دست دخترم‌رو دبدن و گفتن سن استخوانی اس ۱۲ سال شده و داره صفحات رشد بسته میشه. ( قبل از شزوع درمان سن استخوانی رو ۱۰ سال تشخیص دادن دکتر) الان قدش ۱۴۴ هست و وزن ۴۴( ۸ سال و ۵ ماهه) و گفتن باید هورمون رشد هم تزریق بشه.
    من خیلی نگرانم.‌ یعنی دخترم خیلی قدش کوتاه می شه؟ یا بنطرتون با تزریق میکرورلین و هورمون رشد چقدر امکان افزایش قد هست؟
    قد مادر ۱۷۰. قد پدر ۱۷۴
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۹ مهر ۰( 2 سال پیش)

      درود

      احتمالا موثره ولى بعيده به قد شما برسه

  • تصویر کاربر امیرحسین دوشنبه ۱۹ مهر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 214 مشاهده پرسش
    در اثرتصادف باموتور پاندوم های پام ضربه شدیدی وارد شده به همان دلیل پام رو آتل گرفتن الان نمی توانم پام رو بلند کنم درست آلان ۲۵روزه. دکتر یکم حرکات ورزشی گفته که باید روی صندلی بشینم ولی پام رو بازوبسته کنم وجواب ام ار آی خون دیده شده در زانوم لطفا راهنمای کنید چیکارکنم ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۹ مهر ۰( 2 سال پیش)

      درود

      فيزيوتراپى كمك مى كنه 

      وممكنه بعدا جراحى هم لازم بشه

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر مشهدی پنجشنبه ۳ مرداد ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 272 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما
    من از شهرستان مزاحم میشم. پسر من 8 سالشه و از 4 سالگی فهمیدم کف پاش شدیدا صافه بطوریکه استخوان بغل مچ پا بیرون زده
    از همون موقع درمان را با کفش و کفی طبی شروع کردم ولی بعد از گذشت این مدت اصلا بهبودی حاصل نشد
    می خواستم بدونم ایا با روش جراحی صافی کف پا و بیرون زدگی حل میشه؟
    آیا در صورت جراحی امکان برگشت به حالت قبل باز هم وجود دارد؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۳ مرداد ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      بله با جراحى قابل اصلاحه و احتمال عود در صورتى كه شلى ليگامانى وجود نداشته باشه اندك هست

      با احترام

  • تصویر کاربر اسماعیل سه شنبه ۲۵ تیر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 282 مشاهده پرسش
    با سلام و ممنون از پاسخ دقیق حضرتعالی دیروز سئوالی درباره آسیب دیدگی آشیل نمودم که عکس آن بپیوست ارسال می گردد..در توضیح عکس نوشته شده است(دانیسته استخوانی مچ پای راست طبیعی است.قطعه کوچک کنده شده در نوک مالئوس خارجی و قسمت خلفی کالکانوس راست مشاهده می شود. (؟Avulsionfx)
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۲۵ تیر ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      در واديوگرافى مشكل جدى ديده نمى شه

      با احترام

  • تصویر کاربر عقیل پنجشنبه ۲۰ تیر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 300 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من قبل سه ماه شروع به ورزش دویدن کردم بعد 20 روز بالای پاشنه احساس درد کردم الانم دو ماه استراحت کردم ولی پام خوب نشده
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۱۹ تیر ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      نيازه ام آر آى انجام بدين و معاينه بشين

      با احترام

    2. تصویر کاربر عقیل چهارشنبه ۱۹ تیر ۹۸( 4 سال پیش)
      از عمل جراحی میترسم نکنه نیاز به عمل باشه
    3. تصویر کاربر عقیل چهارشنبه ۱۹ تیر ۹۸( 4 سال پیش)
      نکنه نیاز به عمل باشه من از عمل جراحی میترسم
    4. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۲۰ تیر ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      با معاينه مى شه فهميد ولى احتمال بيشتر اينه كه عضلاتتون هنوز كامل قوى نشده و دويدن براتون زوده

      با احترام

    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۱ تیر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 264 مشاهده پرسش
    سلام دكتر جان
    ممنون از اينكه به سوالات به طور دقيق و كامل جواب ميدين دكتر من عكس عمل خاستم براتون بفرستم ببينم خوب انجام شده
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۱ تیر ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      بله ظاهرا

      با احترام

  • تصویر کاربر بهاری یکشنبه ۲۶ خرداد ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 260 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    با سپاس از لطف جناب عالی و پاسخگویی به سوال اینجانب ، فایل رادیوگرافی مربوطه را خدمتتان ارسال مینمایم .
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۲۶ خرداد ۹۸( 4 سال پیش)

      درود 

      متاسفانه راديوگرافى در حالت ايستاده انجام نشده و در مورد راستاى استخوان ها نمى شه اظهار نظر كرد ولى در حد رويت مشكل جدى ديده نمى شه

      باز هم توصيه من اينه كه معاينه انجام بشه

      با احترام

  • تصویر کاربر باران چهارشنبه ۱۵ خرداد ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 297 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    جناب دکتر من از زمان کودکی انگشت های پام چکشی بودن و غیر ارادی جمع شون می کردن حتی تو کفش پوشیدن اذیت می شدم چون با جمع کردن انگشت کفش ب پام تنگ می شد و ایجاد تاول می شد و دردی ندارم چطور می تونم این را درمان کنم
    سوال دوم از حضور شما اینه با توجه به مطالب شما کف پای من پینه خیلی سخت بسته شده که حتی با سوهان کشیدن و لایه بردار نرم نشده و فکر کنم خیلی عمیق هست به دکتر پوست مراجعه کردم گفتن چیزی نیست که تو راه رفتن ایجاد شده که کم کم باعث بونلیت انگشت کوچک م شده و که بعد از پیاده روی پنجه هایم بسیار درد می گیرن
    لطفا راه حلی بمن ارائه دهید و به چه متخصصی رجوع نمایم
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۱۵ مهر ۹۹( 3 سال پیش)

      درود

      بايد يك بار براى معاينه تشريف بياريد

      ممكنه نياز به جراحى اصلاحى باشه

      برای مطالعه بیشتر نیز می توانید مطلب زیر را مطالعه کنید:

      https://dr-rezanaderi.com/1370/

      با احترام

  • تصویر کاربر قدمی یکشنبه ۵ خرداد ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 268 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب
    جناب دکتر بزرگوار
    ممنون از راهنمایی شما ، سوالی که در مورد پارگی تاندون آشیل با همراه عکس فرستاده بودم ؛ در معاینه پزشک عدم پارگی رو تصدیق کردن و پایم رو گچ کردم ، میخواستم ببینم بعد از چند هفته برای تغییر زاویه گچ پام باید اقدام کنم و وقت قبلی گرفته و بقیه مراحل درمان رو با حضرت عالی انجام دهم .( با توجه به عکس ضمیمه آیا شما ترمیم آشیل رو توسط بدن فکر میکنین با گچ صورت بگیره ؟ من چند روز اول رو با گذاشتن کمپرس یخ کامل انجام داده و هیچ گونه تورمی در پشت ساقم‌نیست )
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۵ خرداد ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      تصوير پارگى كامل نشون مى ده

      تغيير وضعيت مچ بايد بعد از دو هفته شروع بشه

      با احترام

  • تصویر کاربر عارف سه شنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 253 مشاهده پرسش
    سلام اقاي دكتر ،٤ماه پيش جراحي اشيل انجام دادم ولي متاسفانه جاي بخيه هام باز شده و كمي گود افتادگي ايجاد شده و ترميم تا اين لحظه انجام نشده و پام ورم داره و جاي زخممم اذيت ميكنه ميخواستم راهنمايي ام كنيد
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      بايد معاينتون كنم 

      احتمال نياز به عمل وجود داره 

      مهمه كه معلوم بشه عفونت رخ داده يا نه و اين كه آيا تاندون عملكرد داره يا نه

      با احترام

  • تصویر کاربر avesta شنبه ۱۷ فروردین ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 244 مشاهده پرسش
    با سلام.حدود 10 هفته قبل دچار تندرنس ناحیه بالای پاشنه پا و درد دورسی فلکشن شده که با مراجعه به ارتوپد و دریافت ناپروکسن و فیزیوتراپی مشکلات فوق بر طرف گردیده اما محدودیت حرکت و لنگش هنوز وجود دارد.لطفا" رهنمود فرموده که جهت پیگیری بعدی چه باید کرد؟ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۱۷ فروردین ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      قدم اول معاينه دقيق هست تا بعد بشه راهكار درمانى درست ارائه كرد

      با احترام

درحال دریافت اطلاعات
تماس با ما

با ما در تماس باشید

آدرس مطب

شریعتی پایین تر از مترو قلهک ساختمان خانه درسا طبقه ۵ واحد ۱۷

ساعات کار مطب

شنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۶ الی ۱۹

دکتر نادری