منو

هر آنچه باید در مورد تاندونیت آشیل پا بدانید

فعالیت های بدنی شدید و ادامه دار نظیر دویدن یا پریدن می توانند منجر به بروز التهاب دردآور در تاندون آشیل شوند که به آن تاندونیت آشیل نیز می گویند. خوشبختانه درمان تاندونیت آشیل در مراحلی بدون جراحی نیز ممکن است. 

تاندون آشیل در بدن انسان ها عضله دو قلوی ساق پا را به استخوان پاشنه پا متصل می کند. به استخوان پاشنه پا، کالکانئوس (calcaneus) نیز می گویند. انسان ها از این تاندون برای پریدن، راه رفتن، دویدن و ایستادن بر روی پاشنه پای خود استفاده می کنند. 

تاندون آشیل پا کجاست؟

تاندون آشیل یک بافت فیبری قوی است که عضلات پشت ساق پا را به استخوان پاشنه شما متصل می کند. اگر تاندون آشیل خود را بیش از حد کشش دهید ، ممکن است به طور کامل یا بخشی از آن پاره شود.

اگر تاندون آشیل شما پاره شود، ممکن است صدای یک پاپ را بشنوید و به دنبال آن یک درد شدید فوری در پشت مچ پا و پایین ساق پا ایجاد شود که احتمالاً بر توانایی راه رفتن صحیح شما تأثیر می گذارد. جراحی اغلب برای ترمیم پارگی انجام می شود. با این حال ، برای بسیاری از افراد ، درمان غیر جراحی نیز به همان اندازه مفید است.

 

درد آشیل پا نشانه چیست؟

دو علت بسیار شایع درد تاندون آشیل پا، التهاب یا تاندونیت آشیل و تاندونوز آشیل یا ضخیم شدن تاندون آشیل است. در حالیکه هر دو این بیماری ها به نظر یکسان می رسند، اما علائم مخصوصی دارند و یکی از آنها مزمن تر از دیگری است.
علت کمتر رایج درد تاندون آشیل، پارگی تاندون آشیل است که زمانی اتفاق می افتد که بافت های تاندون پاره و جدا شوند.

انواع التهاب تاندون آشیل

در مجموع دو نوع تاندونیت آشیل وجود دارد: تاندونیت در محل اتصال و تاندونیت آشیل در غیر از محل اتصال. اما تفاوت این دو نوع از مشکل تاندونیت آشیل چیست؟

۱. تاندونیت آشیل در محل اتصال

بخش پایینی از تاندون شما را تحت تاثیر قرار می دهد، درست در نقطه ای که تاندون به استخوان پاشنه پا متصل می شود.

۲. تاندونیت آشیل در غیر از محل اتصال

در این نوع علاوه بر بخش پایینی فیبرهای موجود در بخش میانی تاندون پا نیز تحت تاثیر قرار می گیرند و این مورد بیشتر برای افراد جوان تر اتفاق می افتد چرا که فعالیت و تحرک بدنی بیشتری دارند.

درمان های خانگی ساده می توانند به مشکل تاندونیت آشیل افراد کمک کنند. با این حال اگر این درمان های خانگی و نسبتا ساده کارآمد نباشند، حتما باید به پزشک متخصص مراجعه کنید.

اگر مشکل تاندونیت آشیل شما شدیدتر شود، احتمال پاره شدن آن وجود دارد. در این صورت ممکن است برای کاهش درد و رفع مشکل نیاز به عمل جراحی و مصرف مواد دارویی باشد.

علت درد زیر انگشت شست پا

تاندون آشیل

علت بروز التهاب تاندون آشیل

ورزش و نرمش افراطی و یا راه رفتن بیش از حد بخصوص در ورزشکاران، می تواند منجر به بروز تاندونیت آشیل شود. با این حال فاکتورهایی نیز در این میان وجود دارند که ارتباطی به نرمش و فعالیت بدنی ندارند. آرتریت روماتوئید (Rheumatoid arthritis) و سایر اشکال بیماری های روماتیسمی هم می توانند از عوامل بروز تاندونیت آشیل پا شوند.

هر فعالیت بدنی تکراری و طولانی که تاندون آشیل شما را تحت فشار قرار دهد می تواند عامل بروز تاندونیت در این ناحیه شود. از جمله این فعالیت های بدنی می توان به موارد زیر اشاره داشت:

۱_ شروع ورزش بدون گرم کردن و نرمش های اولیه

۲_ فشار آوردن به عضله ساق پا در حین ورزش های تکرار شدنی و فعالیت های فیزیکی

۳_ انجام ورزش هایی نظیر تنیس که نیاز به ایست های ناگهانی و تغییر مسیر دارند.

۴_ افزایش ناگهانی فعالیت بدنی بدون این که به بدن فرصت دهیم خود را با شرایط جدید و فعالیت بیشتر انطباق دهد.

۵_ پوشیدن کفش های قدیمی و یا نامناسب

۶_ پوشیدن روزانه کفش های پاشنه بلند و یا برای مدت زمان طولانی

۷_ با بالا رفتن سن و سال نیز تاندون آشیل ضعیف تر می شود و احتمال بروز مشکل تاندونیت آشیل بیشتر خواهد شد.

درمان خانگی کشیدگی تاندون پا

روش رایس (RICE) در واقع مخفف عبارات روبرو است: 

استراحتRest، یخIce، بستن پاCompression و بالا نگه داشتن Elevation.

این روش معمولا در درمان مشکل تاندونیت آشیل موثر واقع می شود آن هم درست پس از زمانی که آسیب دیدگی برای فرد به وجود آمده باشد (یعنی در موارد حاد). این متد به روش زیر کارکرد دارد:

استراحت: بر روی تاندون پای خود تا یک تا دو روز فشار یا وزن اعمال نکنید آن هم تا زمانی که بتوانید بدون درد در تاندون خود راه بروید. تاندون پا معمولا زمانی سریع تر بهبود می یابد که هیچ فشار اضافه ای در این دوره بر روی آن وجود نداشته باشد.

در صورتی که شما نیاز به راه رفتن در مسافت های طولانی دارید، پزشک معالج شما ممکن است به شما پیشنهاد دهد که حنما از عصا استفاده کنید تا امکان استراحت تاندون پا فراهم شود.

یخ: یخ را در یک کیسه قرار دهید و این کیسه را در یک پارچه بسته بندی کنید و این بسته از یخ را بر روی پوست ناحیه مربوطه از پا قرار دهید. این کیسه یخ را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بر روی تاندون خود نگه دارید. سپس آن را بر دارید و به تاندون اجازه دهید تا کم کم دوباره گرم شود. یخ ها معمولا باعث می شوند التهاب یا ورم تاندون زودتر از بین بروند.

بستن: از یک بانداژ یا نوار های ورزشی خاص استفاده کنید و آن را دور تاندون پا در ناحیه مصدوم شده ببندید. این کار کمک می کند تا از ورم بیش از حد تاندون در پای فرد جلوگیری به عمل آید. اما هیچ چیزی را خیلی سفت دور تاندون پای خود نپیچانید چرا که می تواند گردش خون در ناحیه مربوطه را محدود کند.

بالا نگه داشتن: پاهای خود را بلند کنید و از سطح قفسه سینه خود بالاتر ببرید. از آن جایی که در این روش پا بالاتر از سطح سینه قرار می گیرد، خون سریع تر از داخل آن به قلب بر می گردد و ورم پا کم کم می خوابد. انجام این کار بسیار ساده است، کافیست دراز بکشید و پای خود را بر روی یک بالشت یا هر سطح مرتفع دیگری قرار دهید.

عمل جراحی تاندون آشیل

در صورتی که این نوع درمان برای تاندونیت آشیل شما کارساز نبود، ممکن است به عمل جراحی برای درمان تاندون آشیل شما نیاز باشد. اگر شرایط وخیم تر شود و درمانی صورت نگیرد، ریسک پارگی آشیل که خود نیز به عمل جراحی نیاز دارد بالاتر می رود. این موضوع می تواند منجر به درد شدید در ناحیه پاشنه شود.

برای درد کف پا به چه دکتری مراجعه کنیم؟

پزشک شما ممکن است بر اساس میزان شدت پارگی تاندون آشیل و این که آیا واقعا پارگی صورت گرفته یا خیر چندین گزینه مختلف برای جراحی پارگی تاندون را پیش رویتان قرار دهد. پزشکان معمولا شما را به یک جراح ارتوپد معرفی می کنند تا بهترین گزینه جراحی را به شما معرفی کند.

نوع جراحی بر اساس محل ابتلا و شرایط بیمار و میزان پارگی تاندون (در صورت وجود) متفاوت است.

تقویت تاندون آشیل با ورزش

این تمرین بر اساس انجام سه ست ۱۵ تکراری روی پای آسیب دیده دو بار در روز، هفت روز در هفته و به مدت ۱۲ هفته است. باید با دردی متوسط، اما قایل تحمل انجام شود.

  • با دوچرخه ثابت ، پیاده روی یا درجا زدن برای چند دقیقه خود را گرم کنید.
  • کنترل خود را حفظ کنید و به آرامی تا جایی که می توانید روی هر دو انگشت پا بلند شوید.
  • وزن خود را به سمت پایین در طرف آسیب دیده حرکت دهید و به آرامی شروع به پایین آوردن کنید (این مرحله انقباض خارج از مرکز است) تا زمانی که پاشنههای پا کمی زیر استپ یا پایه قرار گیرند.
  • وزن خود را به پشت برگردانید و به حالت اول (بالا) برگردید و ۱۰ تا ۱۵ بار تکرار کنید.
  • سینه و برآمدگی کف پای خود را روی لبه استپ قرار داده و پاشنه پا را آزاد نگه دارید.
  • تاندون آشیل خود را بکشید.
  • عضلات ساق پا را بکشید
بورسیت پاشنه (التهاب پشت پاشنه پا) چیست؟

علائم تاندونیت آشیل

کسانی که با مشکل تاندونیت آشیل دست و پنجه نرم می کنند، معمولا علائم و نشانه های خاصی را دارند. از جمله این علائم و نشانه ها می توان به موارد زیر اشاره داشت:

  1.  حس نامناسب و عدم راحتی و ورم در ناحیه پشت پاشنه پا
  2.  سفت شدن عضله ساق پا
  3.  محدوده کم برای حرکت دادن در حین کشش پا
  4.  گرمای بیش از حد پوست ناحیه پاشنه پا

علامت اصلی مربوط به تاندونیت آشیل، درد و ورم  پا در ناحیه پشتی افراد آن هم در زمانی که راه می روند و یا می دوند می باشد. از جمله دیگر علائم تاندونیت این ناحیه می توان به سفت بودن عضله ساق پا و محدود بودن دامنه ی حرکتی پا در حین کشش آن اشاره داشت. در تاندونیت در غیر محل اتصال تورم در خود تاندون و به صورت یک برجستگی دوکی شکل در قسمت انتهایی پشت ساق لمس و رویت می شود.

معاینه پزشک

تشخیص تاندونیت آشیل

جهت تشخیص وجود مشکل تاندونیت در ناحیه تاندون آشیل، پزشک متخصص سوالاتی را پیرامون درد و ورم در ناحیه ساق پا و پاشنه از شما خواهد پرسید. همچنین دکتر معالج از شما می خواهد بر روی پاشنه پا بایستید تا در همین حین بتواند محدوده حرکت و میزان انعطاف پذیری پا در ناحیه مربوطه را مشاهده و بررسی کند.

در همین حین پزشک معالج نواحی مورد نظر را لمس کرده و کمی فشار می دهد تا دقیقا ناحیه اصلی مربوط به درد و ورم را که درد آن شدیدتر از سایر بخش ها است شناسایی کند.

بررسی های تصویر برداری نیز می توانند به تشخیص مشکل تاندونیت آشیل کمک کنند اما معمولا بیماران به این بررسی ها نیازی ندارند. با این حال ممکن پزشک معالج دستور انجام هر کدام از آنها  را صادر کند. از جمله این بررسی های تصویربرداری می توان به موارد زیر اشاره داشت:

۱_ رادیوگرافی ساده که از ناحیه پا و استخوان های آن تصاویری تولید و در اختیار پزشک معالج قرار می دهد. در صورت وجود خار استخوانی یا برجسگی استخوانی غیر طبیعی در پاشنه این تصاویر کمک کننده خواهند بود و رسوب غیر طبیعی کلسیم در داخل تاندون را هم نشان می دهند.

۲_ اسکن های ام آر آی (MRI) که پزشکان می توانند به کمک آنها پارگی ناکامل تاندون آشیل و التهاب در بافت های مجاور آن در پای بیمار را شناسایی و تعیین کنند.

۳_ سونوگرافی یا همان اولتراسوند که می تواند میزان حرکت تاندون، آسیب های مرتبط به آن و وجود التهاب و ضخیم شدن تاندون در این ناحیه را مشخص کند.

علت و درمان درد مچ پا

درمان تاندونیت آشیل

راه های درمانی مختلفی برای تاندونیت آشیل در افراد وجود دارند که از جمله آن ها می توان به درمان های خانگی نظیر استراحت کردن و دارو پهای ضد التهاب و همچنین درمان های تهاجمی تر و تخصصی نظیر تزریقات استروییدها (کورتون)، تزریق های پلاسمای غنی از پلاکت (PRP) و همچنین عمل جراحی اشاره داشت.

قابل ذکر است که تزریق کورتون در اطراف یا داخل تاندون آشیل ریسک پارگی خود به خود آن را به میزان زیادی افزایش می دهد و به طور معمل باید از آن اجتناب نمود. ممکن است پزشک معالج شما پیشنهاد کند:

  1.  فعالیت بدنی خود را کاهش دهید.
  2.  عضلات ساق پای خود را بسیار آرام و نرم کشش دهید و کم کم آن ها را قوی تر کنید.
  3.  یک ورزش دیگر با فشار بدنی کمتر را انتخاب کنید.
  4.  پس از انجام فعالیت بدنی و ورزش و یا در حین درد از یخ جهت سرد کردن ناحیه مربوطه استفاده کنید.
  5.  از بندهای بستنی محکم یا بوت های خاص air walker boot  جهت اجتناب از حرکت پاشنه پا استفاده کنید.
  6.  به فیزیوتراپی بروید.
  7.  از دارو های ضد التهاب نظیر ناپروکسن یا ایبوپروفن (ادویل) برای مدتی محدود استفاده کنید.
  8.  از یک کفش با پاشنه طبی استفاده کنید تا میزان فشار و حرکت تاندون آشیل بدین وسیله کاهش یابد.

پروتکل rice

 

دکتر غلامرضا نادری متخصص ارتوپدی ، آرتروسکوپی ، آرتروپلاستی و فوق تخصص جراحی مچ پا در تهران

برای پرسش از دکتر، روی لینک مشاوره پزشکی کلیک کنید.

فهرست مطالب

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

برای ثبت پرسش خود از دکتر می توانید از این قسمت استفاده کنید.برای پاسخگویی بهتر به سوالات شما لطفا قد، وزن و سن خود را در متن سوال درج کنید همچنین از پرسيدن سوالاتى كه جنبه اورژانس دارند اجتناب كنید.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر مریم یکشنبه ۸ تیر ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 260 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید
    مریم هستم 50 ساله از همدان
    حدود 10 ماه پیش ورزش پیلاتس رفتم مچ پایم کم کم درد گرفت، ورزش را قطع کردم اما همچنان درد میکرد. دکتر رفتم mri داد گفت تاندونیت آشیله و کمی هم کشیدگی تاندون داری؛ لیزر درمانی کردم استراحت هم کردم ولی خوب نشدم. دکتر گفت به روماتولوژی مراجعه کنم. رفتم اما با توجه به آزمایش هایی که دادم گفت مشکلی نداری و از نظر فیزیکی آسیب دیدی. به دکتر فوق تخصص مچ پا در تهران مراجعه کردم، گفت تاندون بغل قوزک پایت پاره شده. از مطب شما هم وقت گرفتم برای اسفند اما متاسفانه مصادف با قرنطینه شد. اینجا (همدان) دو بار ارتوپد جراح رفتم ولی اونا نظرشون این بود که پارگی نداره، حتی دوباره mri دادم و بار دوم تمامی تاندونها را نرمال نشون داد. با توجه به اینکه من دوباره mri دادم ممکن است که پارگی باشه و توی mri نشون داده نشه؟
    باتوجه به اینکه من همچنان سوزش پشت پاشنه و ورم دور مچ پا را دارم و این سوزش و ورم با فعالیت بیشتر میشه
    گزارش هر دو MRI به پبوست نامه برای شما ارسال میگردد
    با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۸ تیر ۹۹( 3 سال پیش)

      درود

      معاينه كليد تشخيص هست 

      متاسفانه موارد زيادى هست كه گزارش ام آر آى اشتباه هست و مشكل ذكر نمى شه

      بايد تصاوير رو ببينم و معاينتون كنم

      با احترام

  • تصویر کاربر مریم چهارشنبه ۱۴ خرداد ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 514 مشاهده پرسش
    سلام.وقتتون به خیر.تقریبا دو ماهه که زایمان کردم و در دوره بارداری روزی یک قرص پردنیزولون و سرم آی وی آی جی ماهانه تزریق می کردم به خاطر مشکل سیستم ایمنی که توی بارداری داشتم که منجر به سقط میشد ولی قبل از بارداری اصلا این داروها رو استفاده نکرده بودم و بعد اززایمان هم کلا این داروها تمام شد.ولی از بعد از زایمان درد شدید استخوان های کف پا و پشت پا و آشیل دارم که نمیتونم بدون کفش یا دمپایی پاشنه دار راه برم و پشت پاشنه پا و آشیل موقع راه رفتن کشیدگی دردناک پیدا میکنه و همچنین مفاصل انگشت های دستم هم خیلی دردناک شده...تو بارداری هم تو استراحت کامل بودم.....حالا نمیدونم اگه به آرتروز دچار شده باشم درمانی براش هست یا باید تا آخر کورتون مصرف کنم...آقای دکتر لطفا راهنماییم کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۱۴ خرداد ۹۹( 3 سال پیش)

      درود

      در قدم اول بهتره يك مشاوره روماتولوژى انجام بشه و اگر از اون نظر مشكلى نباشه مى شه از نظر ارتوپدى درمان رو شروع كرد

      با احترام

  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۱۶ بهمن ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 246 مشاهده پرسش
    باسلام و خسته نباشید
    25 آبان 98 که به پیاده روی اربعین رفتم وقتی رسیدم انجا در عراق احساس درد و تورم توده ای حدودا یک گردو در پشت مچ پا شدم(البته سال98 نسبت به سال های گذشته کمتر پیاده رفتم)
    و تا امروز 98/11/12 هیچ تغییری نکرده است- در ضمن روی پنجه پا می توانم بایستم- کلی دکتر ارتوپد رفتم ولی هیچ کدام نظرشون یکسان نبود چکار کنم آقای دکتر؟
    در ضمن در کودکی پای چپ را عمل کلاب فوت انجام دادم و همان پا تاندون اشیل پاره شده- عکس پا+ گزارش ام ار ای+چند عکس از ام ار ای ارسال شد اگر نیازه ایمیل بدید تا ام ار ای را کامل هم ارسال کنم اینجا نمیشه -باتشکر از زحمات شما
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۱۶ بهمن ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      احتمالا لازمه فيزيوتراپى و shockwave انجام بدين 

      درد ممكنه زودتر خوب بشه ولى برآمدگى ممكنه بمونه يا خيلى كند خوب بشه

      گاهى هم نياز به جراحى هست

      با احترام

  • تصویر کاربر ثنا سه شنبه ۳ دی ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 287 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید
    مادر من 70 ساله است و سال گذشته هر دو زانو را با فاصله زمانی 3 ماهه تعویض مفصل زانو داشته است و مدتی است که در مچ پا تورم و درد شدیدی مشاهده گردیده همچنین بنظر لختگی خون هم دیده می شود ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۳ دی ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      احتمال داره ايشون دچار التهاب يا ناكارآمدى تاندون كنار مچ شده باشند كه به خصوصى متعاقب تعويض مفصل زانو در افرادى كه قبلا زانوى پرانتزى داشتن اتفاق مى افته و ممكنه نياز به جراحى هم داشته باشه

      معاينه و بررسى كامل لازمه

      با احترام

  • تصویر کاربر مزگان سه شنبه ۱۲ آذر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 297 مشاهده پرسش
    باعرض سلام من حدود 4 ماهه پیش ورزش رفتم و کم کم مچ پام شروع به درد کرد اولش رو پام انگار رگ به رگ شده بود بعد از اون احساس سوزش پشت پاشنه و خود پاشنه همچنین تیر کشیدن از قوزک تا بالای ماهیچه به ارتوپد مراجعه کردم بعد از عکس و ام آر آی گفتند تاندنیت آشیله و تاندونهای پام هم کشیده شده دارو دادند خوب نشد فیزیو تراپی و لیزر درمانی هم کردم افاقه نکرده دور مچ پام هم ورم کرده و روز به روز بدتر میشه البته تا زمانیکه قرصهای کورتون استفاده میکردم خوب بود حالا که تموم شده ورمش هم بیشتر میشه تا اونجاییکه امکان داشته استراحت کردم ورم مچ پام هم صبحا کمتره تا شب ورمش خیلی بیشتر میشه
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۱۲ آذر ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      مصرف كورتون خطر پاركى تاندون آشيل رو زياد مى كنه

      بايد معاينه بشين و ممكنه جراحى لازم باشه 

      با احترام

  • تصویر کاربر Fogi پنجشنبه ۲ آبان ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 296 مشاهده پرسش
    سلام براى پاشنه آشيل طب سوزنى موثره؟ ممنون از توجهتون
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۲ آبان ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      منظور از پاشنه آشيل رو نمى فهمم .منظورتون خار پاشنه است؟ يا التهاب تاندون آشيل؟؟

  • تصویر کاربر طاهر شنبه ۲۷ مهر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 282 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید
    پام شکسته بود و با اینکه دوماه تو گچ بود و پین هم داست ظاهرا کامل خوب نشده. الان بازش کردیم. برای بهبود کامل باید چیکار بکنم.
    ارسال مجدد عکس
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۲۴ مهر ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      به تدريج بايد بهبود پيدا كنه 

      وظاهرا عمل خوبى داشتيد

      فيزيوتراپى لازمه

      با احترام

       

    2. تصویر کاربر طاهر چهارشنبه ۲۴ مهر ۹۸( 4 سال پیش)
      ممنون و باحترام،
      احتمال شکستگی مجدد نداره که؟
    3. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۷ مهر ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      اگه صدمه جدى نخوره خير

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر اسماعیل یکشنبه ۳ شهریور ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 259 مشاهده پرسش
    سلام ببخشید آقای دکتر در مورد نتیجه (ام آر آی ) که براتون می فرستم توضیح دهید ممنون می شم با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۳ شهریور ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      بر اساس اين گزارش مبتلا به noninsertional Achilles tendinopathy هستيد و درمان عمدتا با فيزيوتراپى مخصوص هست

      با احترام

  • تصویر کاربر اسماعیل پنجشنبه ۳۱ مرداد ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 273 مشاهده پرسش
    با سلام و تشکر از جواب های بموقع و با حوصله جنابعالی ، آقای دکترنتیجه ام آر ای را بپیوست ارسال نمودم خواهشمند مشکل پایم را بگوئیید واینکه می تونم فوتبال بازی کنم یا نه متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۳۱ مرداد ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      بستگى به اين داره كه درد داريد يا نه و اين كه آيا صدمه خورده و صدمه كى بوده

      با احترام

  • تصویر کاربر کامران سه شنبه ۱۵ مرداد ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 259 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشیدآقای دکتر حدود سه هفته پیش پنچه پای چپ من زیر چرخ خودرو سواری رفت که باعث شد استخوان (متا تارس )انگشت بغل شست پا ترک بردارد (البته بعد از عکس برداری این ترک مشخص شد که هست ) دکتر دستور گچ را صادر کردن وامروز که دوباره به پزشک مراجعه کردم ایشان دستور عکس مجدد را دادن بعد از عکس ایشان گفتند نباید کچ را باز کنم چون هنوز خوب نشد دستور یک هفته استراحت را دادن در ضمن انگشتان همان پا باد دارد و کمی کبود شده خواهش میکنم مرا راهنمایی کنم چکار کنم یاتشکر از راهنمایی شما
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۱۵ مرداد ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      خوب بهتر بود عكستون رو مى فرستادين

      اين مكانيسم صدمه و محل شمستگى شما ممكنه مسايل مهمى همراه داشته باشه كه حتى جراحى رو لازم كنه

      اگر تهران هستيد در صورت صلاحديد براى ويزيت تشريف بياريد

      (بعد از باز كردن گچ)

      با احترام

درحال دریافت اطلاعات
تماس با ما

با ما در تماس باشید

آدرس مطب

شریعتی پایین تر از مترو قلهک ساختمان خانه درسا طبقه ۵ واحد ۱۷

ساعات کار مطب

شنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۶ الی ۱۹

دکتر نادری
پرسش از دکتر