منو

 عمل جراحی آرتروسکوپی مچ پا چگونه انجام می شود ؟

آرتروسکوپی مچ پا یک روش جراحی است که جراح از آن برای مشاهده، تشخیص و درمان مشکلات داخل مفصل استفاده می کند. در ادامه با این روش درمانی بیشتر آشنا می شوید.

کلمه آرتروسکوپی از دو کلمه یونانی آرترو به معنی مفصل و  اسکوپی به معنای نگاه کردن تشکیل می شود. این اصطلاح به طور تحت اللفظی به معنی نگاه کردن به داخل مفصل است.

آرتروسکوپی مچ پا یک فرایند جراحی است که در آن با استفاده از دوربین های فایبراپتیک (فیبر نوری) و ابزارهای جراحی از طریق برش های کوچکی، درون و اطراف مچ پا جراحی می شوند. آرتروسکوپی مچ پا با هدف ارزیابی جراحی و درمان طیفی از مشکلات مچ پا انجام می شود. جراحی آرتروسکوپیک می تواند نسبت به جراحی سنتی و باز، زمان بهبودی کوتاه تری داشته باشد.

بهترین مسکن برای درد مچ پا

در صورتی که فرد در اثر صدمه غضروف یا شکستگی استخوان، خرده هایی در مچ پای خود داشته باشد ممکن است به انجام آرتروسکوپی مچ پا نیازمند باشد. همچنین، در صورتی که در اثر پیچ خوردگی شدید مچ پا آسیبی به رباط رسیده باشد، جراح ارتوپد می تواند انجام آرتروسکوپی را برای ارزیابی وسعت آسیب و احتمالا ترمیم آن انتخاب کند. برای برخی افراد، انجام آرتروسکوپی به معنای بهبودی سریع تر، جای زخمی کمتر و داشتن عوارضی کمتر نسبت به جراحی باز می باشد.

عمل آرتروسکوپی مچ پا

آرتروسکوپی مچ پا چیست؟

آرتروسکوپی می تواند برای تشخیص و درمان اختلالات مختلف مچ پا استفاده شود. لیست مشکلاتی که می توانند به وسیله این تکنولوژی درمان شوند، دائما در حال رشد بوده و شامل موارد زیر می شود:

آرتروسکوپی مفصل مچ پا برای درمان آرتریت

عمل خشک کردن مچ پا یا ثابت سازی (فیوژن) مچ پا یک گزینه درمانی مناسب برای بسیاری از بیماران مبتلا به مراحل آخر آرتریت مچ پا است. آرتروسکوپی مچ پا روشی با کمترین سطح تهاجم را برای انجام ثابت سازی مچ پا ارائه می دهد. نتایج این فرایند می توانند هم سطح یا بهتر از تکنیک های باز باشند.

شکستگی های مچ پا

آرتروسکوپی مچ پا می تواند همراه با تکنیک های ترمیم شکستگی انجام شود. این کار می تواند به کسب اطمینان از درست روی هم قرار گرفتن استخوان و غضروف کمک کند. همچنین، می توان در حین ترمیم شکستگی مچ پا از این روش استفاده کرد تا آسیب های غضروفی داخل مچ پا بررسی شوند.

مطلب مرتبط: انواع شکستگی قوزک پا و درمان آن

بی ثباتی مچ پا

رباط های مچ پا می توانند کشیده یا پاره شده و به احساس ناپایداری و بی ثباتی آن منجر شوند. این رباط ها می توانند به وسیله جراحی ترمیم شوند. تکنیک های آرتروسکوپیک می توانند یک گزینه درمانی برای این مشکل باشند.

مطلب مرتبط: علت خالی شدن مچ پا هنگام راه رفتن

گیر کردن قدامی مچ پا (بیماری مچ پای وزشکاران یا فوتبالیست ها)

گیر کردن مچ پا هنگامی اتفاق می افتد که جلوی مفصل مچ پا ملتهب می شود. علائم این وضعیت شامل درد و تورم مچ پا می شوند. این شرایط می تواند سبب محدود شدن توانایی خم شدن مچ پا به سمت بالا باشد. در این مورد بالا رفتن از نواحی شیب دار اغلب با درد همراه خواهد بود. در این اختلال امکان دارد در عکس های اشعه ایکس، استئوفیت یا خار استخوانی نیز دیده شود. آرتروسکوپی می تواند برای از بین بردن بافت های ملتهب و خار های استخوانی استفاده شود.

آرتروفیبروز

در این عارضه بافت اسکار (جای زخم) در درون مچ پا تشکیل می شود. این وضعیت می تواند سبب خشک شدن و دردناکی مفصل شود که به آن آرتروفیبروز نیز می گویند. آرتروسکوپی مچ پا می تواند برای شناسایی بافت اسکار و از بین بردن آن استفاده شود.

عفونت

عفونت موجود در فضای مفصلی را نمی توان فقط به وسیله آنتی بیوتیک ها درمان کرد. این وضعیت، اغلب نیازمند یک جراحی اورژانسی جهت شستشوی مفصل است که می تواند به وسیله آرتروسکوپی صورت گیرد.

اجسام سرگردان و آزاد

غضروف، استخوان و بافت اسکار می توانند به صورت آزادانه در مفصل شناور شده و اجسام آزاد را به وجود آورند. اجسام آزاد می توانند دردناک بوده و سبب ایجاد مشکلاتی مانند قفل کردن و درد یا صدا دادن پا شوند. می توان جهت یافتن و برداشتن اجسام آزاد از آرتروسکوپی مچ پا استفاده کرد.

بیماری OCD مچ پا (ضایعات استئوکندرال)

نواحی آسیب دیده غضروف و استخوان هستند که در مفصل مچ پا وجود دارند. این نقص ها معمولا توسط آسیب های مچ پا مانند شکستگی ها و پیچ خوردگی ها به وجود می آیند. علائم رایج شامل درد مچ پا و تورم آن می شوند. تشخیص به وسیله ترکیبی از یک معاینه جسمانی و مطالعات تصویر برداری صورت می گیرد.

مطالعات تصویربردای می توانند تصاویر اشعه ایکس، ام آر آی و سی تی اسکن را در بر گیرند. این درمان به اندازه، موقعیت و پایداری نقص غضروفی بستگی دارد. علائم و فعالیت های بیمار نیز باید در نظر گرفته شوند. جراحی اغلب شامل برداشتن غضروف آسیب دیده و به وجود آوردن سوراخ های ریزی بر روی استخوان می شود که جهت بهبودی  و التیام آن ایجاد می شوند. علاوه بر آن، فرایند های پیوند استخوان و غضروف نیز می توانند انجام شوند.

مطلب مرتبط: ترمیم غضروف مچ پا از چه راه های امکان پذیر است؟

گیر کردن خلفی مچ پا

این وضعیت هنگامی اتفاق می افتد که بافت نرم در پشت مچ پا ملتهب می شود. نشانه رفتن مچ پا به سمت پایین می تواند دردناک باشد. این سندرم ناشی از استفاده زیاد، اغلب در رقصنده ها و ورزشکاران حرفه ای بروز می کند. همچنین، این عارضه می تواند با یک زائده استخوانی به نام اوس تریگونوم در ارتباط باشد. می توان بافت دارای مشکل را به وسیله آرتروسکوپی از بین برد.

سینوویت

بافت نرم و پوشاننده مفصل مچ پا (بافت سینوویال) می تواند ملتهب شده و سبب ایجاد درد و تورم شود. این عارضه می تواند در اثر آسیب و استفاده بیش از حد به وجود آید. آرتریت التهابی (آرتریت روماتوئید) و استئوآرتریت نیز می توانند سبب ایجاد سینوویت شوند. آرتروسکوپی مچ پا می تواند برای از بین بردن بافت ملتهبی استفاده شود که به درمان های غیر جراحی جوابگو نیست.

علائم ناشناخته مچ پا

گاهی اوقات بیماران به علائمی دچار می شوند که نمی توان آن ها را به وسیله دیگر تکنیک های تشخیصی توضیح داد. آرتروسکوپی این فرصت را فراهم می کند تا بتوان به صورت مستقیم درون مفصل را مشاهده کرد. سپس جراح می تواند مشکلاتی را شناسایی کند که می توانند به وسیله جراحی درمان شوند.

آرتروسکوپی مچ پا

جراحی به کمک آرتروسکوپی

❇ ترمیم تاندون های شانه

❇ ترمیم یا برداشتنی منیسک پاره شده

❇ بازسازی رباط صلیبی زانو

❇ برداشتن لایه داخلی ملتهب مفصل زانو، شانه ، آرنج، مچ پا، مچ دست

❇ آزاد کردن تونل کارپال

عمل پارگی رباط مچ پا

❇ خارج کردن قطعات غضروفی یا استخانی داخل متصل زانو، شانه، آرنج، مچ پا، مچ دست

شش مفصلی که بیش از سایر مفاصل تحت جراحی آرتروسکوپی قرار می گیرند عبارتند از زانو، شانه، آرنج، مچ پا، هیپ و معضل ران و مچ دست.

در اینجا درباره آرتروسکوپی زانو بیشتر بخوانید: مراقبت های بعد از عمل آرتروسکوپی زانو

مراحل عمل جراحی آرتروسکوپی مچ پا

گرچه  در عمل جراحی ارتروسکوپی بهبود آسان تر از عمل باز است، باز هم نیاز به استفاده از بیهوشی، بی حسی و تجهیزات خاص در اتاق عمل بیمارستان یا مراکز درمانی سرپایی دارد. بسته به محل مفصل و مشکل احتمالی آن ممکن است بیهوشی عمومی یا بی حسی نخاعی استفاده شود.

یک برش کوچک به اندازه جا دکمه برای وارد کردن آرتروسکوپ داده می شود. ممکن است نیاز به یک یا چند برش کوچک دیگر برای دیدن سایر قسمت های مفصل یا وارد کردن سایر ابزارها باشد.

در صورت نیاز به جراحی اصلاحی و ترمیمی این کار با وسایل مخصوصی که از طریق برش های دیگر وارد مفصل می شوند، انجام می شود. در ابتدا آرتروسکوپی صرفاً یک وسیله تشخیص برای تعیین  مناسب ترین روش درمانی باز  بود. با تولید ابزار بهتر و پیشرفت تکنیک های جراحی، بسیاری از جراحی ها را می توان به صورت آرتروسکوپی انجام داد.

مثلا اکثر پارگی های منیسک زانو را می توان با جراحی آرتروسکوپی درمان کرد. پس از جراحی آرتروسکوپی به شما توصیه هایی برای مراقبت از برش های پوستی، فعالیت هایی که نباید انجام بدهید و تمریناتی که برای بهبود باید انجام بدهید، می شود.

در ویزیت پس از جراحی برای پیگیری، جراح برش ها را نگاه می کند، در زمان مناسب بخیه های شما را می کشد و برنامه بازتوانی شما را گوشزد می کند.

میزان جراحی مورد نیاز و زمان لازم برای بهبود پس از آن بستگی به پیچیدگی مشکل شما دارد. گاهی حین جراحی آرتروسکوپی، جراح درمی یابد که صدمه یا بیماری را نمی توان به تنهایی با آرتروسکوپی درمان کرد. جراحی وسیع و باز ممکن است در این حالت و در حالی که شما هنوز بیهوش / بی حس هستید انجام شود یا به زمان دیگری موکول شود تا مسأله با شما در میان گذاشته شود.

عوارض احتمالی آرتروسکوپی

گرچه عوارض ناشایع هستند، گاهی حین یا به دنبال آرتروسکوپی به وجود می آیند. عفونت، لخته شدن خون داخل سیاهرگ، تورم بیش از حد یا خونریزی، آسیب به عروق خونی یا اعصاب و شکستن ابزار جراحی داخل مفصل، شایع ترین عوارض هستند ولی بسیار کمتر از یک درصد کل جراحی های آرتروسکوپی روی می دهند.

مزایای عمل جراحی آرتروسکوپی 

گرچه عمل آرتروسکوپی به دلیل آن که برای درمان ورزشکاران و قهرمانان معروف با موفقیت انجام شد، در بین عموم نیز مورد توجه قرار گرفت, یک روش بسیار ارزشمند برای کلیه بیماران ارتوپدی است و معمولا برای بیمار نیز آسان تر از جراحی باز می باشد. اکثر بیماران در مراکز درمانی سرپایی تحت عمل جراحی آرتروسکوپی قرار می گیرند و پس از چند ساعت به منزل خود برمی گردند.

دوره نقاهت جراحی مچ پا

برش های کوچک پس از چند روز بهبود می یابند. گرچه این برش ها کوچک و درد داخل مفصل به دنبال آرتروسکوپی اندک است, چندین هفته طول می کشد تا مفصل بهبود کامل یابد. برای تسریع بهبود مفصل و محافظت آن برای عملکرد آینده، یک برنامه  فعالیت و بازتوانی خاص به شما توصیه خواهد شد.

به طور معمول، بیمار ظرف چند روز به مدرسه یا محل کار خود بازمی گردد یا فعالیت های روزمره خود را از سر می گیرد. ورزشکاران و آنهایی که وضعیت جسمی خوبی دارند در بعضی موارد و طی چند هفته به فعالیت های ورزشی خود باز می گردند. به یاد داشته باشید که افرادی که آرتروسکوپی می شوند ممکن است تشخیص های متفاوتی قبل از عمل داشته باشند، بنابراین درمان آرتروسکوپی هر فرد، منحصر به همان فرد است و زمان لازم برای بهبود نیز بر همین اساس منحصر به فرد است.

موارد منع آرتروسکوپی مچ پا

آرتروسکوپی برای برخی بیماران روش مناسبی نیست. ممکن است عمل جراحی شستشوی آرتروسکوپی برای بیماران مبتلا به التهاب شدید در مفصل مچ پا مزیتی نداشته باشد. همچنین، امکان دارد این روش برای بیماران مبتلا به عفونت های فعال  استخوان یا دیگر مشکلات پزشکی مناسب نباشد. اصلاح دفورمیته های شدید مچ پا با عمل جراحی آرتروسکوپی امکانپذیر نیست.

چه مدت بعد از آرتروسکوپی مچ پا می توانم راه بروم؟

زخم ها ۲ هفته طول می کشد تا درمان شوند. یک برنامه توانبخشی برای بهبود سریع عملکرد طبیعی مفصل توصیه می شود. شما می توانید پس از عمل به محض اینکه احساس راحتی کردید، پیاده روی کنید که معمولاً در عرض چند ساعت بعد از فرآیند است.

 

دکتر غلامرضا نادری 

متخصص ارتوپد ، آرتروسکوپی ، آرتروپلاستی و فلوشیپ جراحی مچ پا در تهران

فهرست مطالب

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

برای ثبت پرسش خود از دکتر می توانید از این قسمت استفاده کنید.برای پاسخگویی بهتر به سوالات شما لطفا قد، وزن و سن خود را در متن سوال درج کنید همچنین از پرسيدن سوالاتى كه جنبه اورژانس دارند اجتناب كنید.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر میثم یکشنبه ۲۶ فروردین ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 303 مشاهده پرسش
    دفترچه ای هم که دارم تامین اجتماعی هستش که فراموش کردم تو سوال قبلی ازتو بپرسم وتکمیلی بنیاد شهید که بیمه دی میباشد ویک نوبت بدید که مزاحم بشم واگه لطف کنید هزینه های آرتوسکوپی وعمل باز رو بهم بگید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۲۶ فروردین ۹۷( 6 سال پیش)
      درود
      إز طريق وبسايت نوبت بگيريد
      شماره مطب هم در صفحه اول موجوده
  • تصویر کاربر اسكندري سه شنبه ۲۱ فروردین ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 292 مشاهده پرسش
    پام تو گچ بود بعد ام ار اي مجدد گفتن نصف شده ضايعه گچ را باز كردم همچنان دو عصا تا ١/٥ماه بعد ام ار اي بعدي گفتن اصلا بهتر نشده امروزم رفتم يك دكتر ديگر گفتن ocdدرمان نداره برام كورتون تزريق كردن در خلاف جهت ناحيه و قرص ملوكسيكام تجويز كردن سوالم اينه من چيكار بايد بكنم ؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۲۱ فروردین ۹۷( 6 سال پیش)
      درود
      تزريق كورتون در OCD جايى نداره و توصيه نمى شه
      اگه درد دارين بايد سى تى كنين و احتمالا جراحى آرتروسكوپى نياز دارين
      با احترام
  • تصویر کاربر الف دوشنبه ۲۰ فروردین ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 258 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    به استحضار می رساند بنده تاریخ 26 آذر ماه دچار شکستگی قوزک پا شدم و یک ماه داخل گچ بود و بعد از باز کردن گچ قوزک پایم همچنان ورم می کند و هم اینک تصمیم گرفتم برای پایین آمدن وزنم به باشگاه بدنسازی بروم اما میترسم بروم با انجام ورزش دوباره قوزک پایم آسیب ببیند .خواهشمند است پاسخی به بنده دهید تا کار مناسب را انجام دهم.آقای دکتر شما فرموده بودید عکس رادیوگرافی زمان شکسته شدن و بعد از جوش خوردن را برایتان ارسال نمایم اما متأسفانه من هیچ کسی ندارم ، زیرا برای دریافت هزینه درمان عکس ها را به مرکز بیمه فرستادم ، در اینصورت میتوانید پاسخی ارائه دهید.% با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۰ فروردین ۹۷( 6 سال پیش)
      درود
      با توجه به اين كه عكس ها رو نداريد مى تونم بگم كه بعد از اين مدت تورم تا حدى مى تونه نرمال باشه ولى اگه همراه درد هست بايد بررسى بيشتر انجام بشه چون ممكنه همراه شكستگى پارگى رباط هم وجود داشته باشه
      با احترام
  • تصویر کاربر یارمحمد یکشنبه ۱۹ فروردین ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 307 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت دکتر بنده 56 .سالم درسال ۸۴ تصادف کردم کاسه استامبلون لکنم شکست عمل کرده عصب پرتونال لهه شده از ان موقع تاکنون مچ پای راستم بالا نمی اید ولی پایین میرود حس شصت کم است ایا میتوانم باجابجای تاندون پایم بالا امدن مچ پایم بهبود پیدا کنم باتشکر.rezaee
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۱۹ فروردین ۹۷( 6 سال پیش)
      درود
      اگر عصب تيبيال سالم باشه مى شه با انتقال تاندون وضعتون رو بهتر كرد
      با احترام
  • تصویر کاربر سهيل جمعه ۱۷ فروردین ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 614 مشاهده پرسش
    درود بر شما
    من ٢٤ سالمه و كوهنوردم ، حدود چند هفته پيش حين كوهنوردي ساق پام آسيب ديد و تيبا از دو جا و فيبولا از يك جا شكست
    جراحي شدم و از ميله ي داخل استخواني براي بهبود ساق پا استفاده شد. خيلي نگرانم كه مثل گذشته نتونم ورزش كنم با وجود اين كه همه ميگن مثل گذشته ميشي استرس دارم.
    ميخواستم بدونم آيا بعد از بهبود واقعا ميتونم مثل گذشته كوهنوردي كنم ؟؟
    بهبود كامل چه قدر زمان مي بره ؟؟
    و آيا با توجه به اين كه ميله داخل استخوان برداشته نميشه ميتونه مشكلي در آينده ايجاد كنه ؟
    سپاس از پاسخ گويي
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۱۷ فروردین ۹۷( 6 سال پیش)
      درود
      وحود ميله داخل استخوان مشكلى نخواهد بود و شما بعد از جوش خوردن كامل مى تونيد كوهنوردى كنيد كه توصيه مى كنم اقلا يك سال براى كوهنوردى صبر كنيد
      با احترام
  • تصویر کاربر ملیحه پنجشنبه ۱۶ فروردین ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 281 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    خواهرزاده من دوساله است. در زمان راه رفتن به نظر میرسد که مچ پایش را کمی به سمت بیرون می گذارد و در حین راه رفتن پایش از مچ کمی کج می شود. آیا با توجه به تخصص شما می توانیم مزاحمتان شویم تا تشخیص دهید که واقعا مشکلی وجود دارد یا خیر؟
    سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۱۶ فروردین ۹۷( 6 سال پیش)
      درود
      مى توانير از مطب نوبت بگيريد يا اينترنتى نوبت بگيريد
      در خدمت خواهم بود
      با احترام
  • تصویر کاربر مجيد شنبه ۱۱ فروردین ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 290 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشيد چرا پاهام ورم مي کنند لطفا کمکم کنيد
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۱۱ فروردین ۹۷( 6 سال پیش)
      درود
      سوْال بسيار كلى هست و بحثش طولانى ولى خلاصه اين كه در تورم هاى دو طرفه معمولا عوامل سيستميك مثل بيمارى هاى قلبى و كليوى و نارسايى هاى عروقى دو طرفه نقش دارن ولى در موارد يك طرفه مسايل موضعى مثل آسيب ها و مشكلات تاندون نقش دارن
      با احترام
  • تصویر کاربر محسن شنبه ۴ فروردین ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 316 مشاهده پرسش
    مطب در ایام نوروز باز است یا خیر تاریخ 97/1/6
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۴ فروردین ۹۷( 6 سال پیش)
      درود
      خير
  • تصویر کاربر مطرقی شنبه ۲۶ اسفند ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 373 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر دو ماه پیش ران پای راستم شکست عمل شد ه میخواستم ببینم پیشرفتی داشته یا خیر عکسها رو ارسال کردم با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۲۳ اسفند ۹۶( 6 سال پیش)
      درود
      پيشرفت خوبه ولى هنوز زوده براى جوش خوردن كامل
      با احترام
    2. تصویر کاربر مطرقی چهارشنبه ۲۳ اسفند ۹۶( 6 سال پیش)
      سلام دکتر گفتن که ۳۰ درصد روش وزن بنداز میخواستم بدونم خیری نداره
    3. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۲۴ اسفند ۹۶( 6 سال پیش)
      درود
      هر آن چه جراحتون صلاح دونستن انجام بدين
      با احترام
    4. تصویر کاربر مطرقی پنجشنبه ۲۴ اسفند ۹۶( 6 سال پیش)
      با سلام شرمنده آقای دکتر درد در قسمت مفصل ران طبیعی هست مخصوصا صبح که از خواب بیدار میشم و میخواستم بدونم این درد ها تا کی ادامه دارن باتشکر
    5. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۲۴ اسفند ۹۶( 6 سال پیش)
      درد مفصل ران رو بايد عكس بگيرين كه نكنه در اون محل ترك وجود داشته باشه
      اگه اين مساله وجود نداشت طبيعيه و اين درد ها مى تونه تا زمان جوش خوردن كامل ( متوسط ٢٠ هفته) ادامه داشته باشه
    6. تصویر کاربر مطرقی شنبه ۲۶ اسفند ۹۶( 6 سال پیش)
      با سلام مجدد خدمت آقای دکتر و تشکر از پاسخگویی جناب عالی آقای دکتر میخواستم بدونم در شکستگی ران من چرا کال تشکیل نشده و ملاک پیشرفت در شکستگی پای من چیست ؟
    7. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۶ اسفند ۹۶( 6 سال پیش)
      درود
      مقدارى كال در سمت مديال داره
      اگه فيكساسيون محكم باشه ممكنه كال كم ايجاد بشه
      با احترام
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۱۷ اسفند ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 375 مشاهده پرسش
    با سلام. ببخشید آقای دکتر میشه ایمیل شما رو داشته باشم برای اینکه فیلم ام آر آی پام رو براتون بفرستم چون میخواستم همین طوری که شما گفتید از کامپیوتر عکس بگیرم دیدم خیلی کفیت خراب میشه برای همون کل فایل رو براتون ایمیل میکنم که تمام عکس ها باشه با تشکر از شما دکتر گرامی.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۱۷ اسفند ۹۶( 6 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
تماس با ما

با ما در تماس باشید

آدرس مطب

شریعتی پایین تر از مترو قلهک ساختمان خانه درسا طبقه ۵ واحد ۱۷

ساعات کار مطب

شنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۶ الی ۱۹

دکتر نادری
پرسش از دکتر