منو

 عمل جراحی آرتروسکوپی مچ پا چگونه انجام می شود ؟

آرتروسکوپی مچ پا یک روش جراحی است که جراح از آن برای مشاهده، تشخیص و درمان مشکلات داخل مفصل استفاده می کند. در ادامه با این روش درمانی بیشتر آشنا می شوید.

کلمه آرتروسکوپی از دو کلمه یونانی آرترو به معنی مفصل و  اسکوپی به معنای نگاه کردن تشکیل می شود. این اصطلاح به طور تحت اللفظی به معنی نگاه کردن به داخل مفصل است.

آرتروسکوپی مچ پا یک فرایند جراحی است که در آن با استفاده از دوربین های فایبراپتیک (فیبر نوری) و ابزارهای جراحی از طریق برش های کوچکی، درون و اطراف مچ پا جراحی می شوند. آرتروسکوپی مچ پا با هدف ارزیابی جراحی و درمان طیفی از مشکلات مچ پا انجام می شود. جراحی آرتروسکوپیک می تواند نسبت به جراحی سنتی و باز، زمان بهبودی کوتاه تری داشته باشد.

بهترین مسکن برای درد مچ پا

در صورتی که فرد در اثر صدمه غضروف یا شکستگی استخوان، خرده هایی در مچ پای خود داشته باشد ممکن است به انجام آرتروسکوپی مچ پا نیازمند باشد. همچنین، در صورتی که در اثر پیچ خوردگی شدید مچ پا آسیبی به رباط رسیده باشد، جراح ارتوپد می تواند انجام آرتروسکوپی را برای ارزیابی وسعت آسیب و احتمالا ترمیم آن انتخاب کند. برای برخی افراد، انجام آرتروسکوپی به معنای بهبودی سریع تر، جای زخمی کمتر و داشتن عوارضی کمتر نسبت به جراحی باز می باشد.

عمل آرتروسکوپی مچ پا

آرتروسکوپی مچ پا چیست؟

آرتروسکوپی می تواند برای تشخیص و درمان اختلالات مختلف مچ پا استفاده شود. لیست مشکلاتی که می توانند به وسیله این تکنولوژی درمان شوند، دائما در حال رشد بوده و شامل موارد زیر می شود:

آرتروسکوپی مفصل مچ پا برای درمان آرتریت

عمل خشک کردن مچ پا یا ثابت سازی (فیوژن) مچ پا یک گزینه درمانی مناسب برای بسیاری از بیماران مبتلا به مراحل آخر آرتریت مچ پا است. آرتروسکوپی مچ پا روشی با کمترین سطح تهاجم را برای انجام ثابت سازی مچ پا ارائه می دهد. نتایج این فرایند می توانند هم سطح یا بهتر از تکنیک های باز باشند.

شکستگی های مچ پا

آرتروسکوپی مچ پا می تواند همراه با تکنیک های ترمیم شکستگی انجام شود. این کار می تواند به کسب اطمینان از درست روی هم قرار گرفتن استخوان و غضروف کمک کند. همچنین، می توان در حین ترمیم شکستگی مچ پا از این روش استفاده کرد تا آسیب های غضروفی داخل مچ پا بررسی شوند.

مطلب مرتبط: انواع شکستگی قوزک پا و درمان آن

بی ثباتی مچ پا

رباط های مچ پا می توانند کشیده یا پاره شده و به احساس ناپایداری و بی ثباتی آن منجر شوند. این رباط ها می توانند به وسیله جراحی ترمیم شوند. تکنیک های آرتروسکوپیک می توانند یک گزینه درمانی برای این مشکل باشند.

مطلب مرتبط: علت خالی شدن مچ پا هنگام راه رفتن

گیر کردن قدامی مچ پا (بیماری مچ پای وزشکاران یا فوتبالیست ها)

گیر کردن مچ پا هنگامی اتفاق می افتد که جلوی مفصل مچ پا ملتهب می شود. علائم این وضعیت شامل درد و تورم مچ پا می شوند. این شرایط می تواند سبب محدود شدن توانایی خم شدن مچ پا به سمت بالا باشد. در این مورد بالا رفتن از نواحی شیب دار اغلب با درد همراه خواهد بود. در این اختلال امکان دارد در عکس های اشعه ایکس، استئوفیت یا خار استخوانی نیز دیده شود. آرتروسکوپی می تواند برای از بین بردن بافت های ملتهب و خار های استخوانی استفاده شود.

آرتروفیبروز

در این عارضه بافت اسکار (جای زخم) در درون مچ پا تشکیل می شود. این وضعیت می تواند سبب خشک شدن و دردناکی مفصل شود که به آن آرتروفیبروز نیز می گویند. آرتروسکوپی مچ پا می تواند برای شناسایی بافت اسکار و از بین بردن آن استفاده شود.

عفونت

عفونت موجود در فضای مفصلی را نمی توان فقط به وسیله آنتی بیوتیک ها درمان کرد. این وضعیت، اغلب نیازمند یک جراحی اورژانسی جهت شستشوی مفصل است که می تواند به وسیله آرتروسکوپی صورت گیرد.

اجسام سرگردان و آزاد

غضروف، استخوان و بافت اسکار می توانند به صورت آزادانه در مفصل شناور شده و اجسام آزاد را به وجود آورند. اجسام آزاد می توانند دردناک بوده و سبب ایجاد مشکلاتی مانند قفل کردن و درد یا صدا دادن پا شوند. می توان جهت یافتن و برداشتن اجسام آزاد از آرتروسکوپی مچ پا استفاده کرد.

بیماری OCD مچ پا (ضایعات استئوکندرال)

نواحی آسیب دیده غضروف و استخوان هستند که در مفصل مچ پا وجود دارند. این نقص ها معمولا توسط آسیب های مچ پا مانند شکستگی ها و پیچ خوردگی ها به وجود می آیند. علائم رایج شامل درد مچ پا و تورم آن می شوند. تشخیص به وسیله ترکیبی از یک معاینه جسمانی و مطالعات تصویر برداری صورت می گیرد.

مطالعات تصویربردای می توانند تصاویر اشعه ایکس، ام آر آی و سی تی اسکن را در بر گیرند. این درمان به اندازه، موقعیت و پایداری نقص غضروفی بستگی دارد. علائم و فعالیت های بیمار نیز باید در نظر گرفته شوند. جراحی اغلب شامل برداشتن غضروف آسیب دیده و به وجود آوردن سوراخ های ریزی بر روی استخوان می شود که جهت بهبودی  و التیام آن ایجاد می شوند. علاوه بر آن، فرایند های پیوند استخوان و غضروف نیز می توانند انجام شوند.

مطلب مرتبط: ترمیم غضروف مچ پا از چه راه های امکان پذیر است؟

گیر کردن خلفی مچ پا

این وضعیت هنگامی اتفاق می افتد که بافت نرم در پشت مچ پا ملتهب می شود. نشانه رفتن مچ پا به سمت پایین می تواند دردناک باشد. این سندرم ناشی از استفاده زیاد، اغلب در رقصنده ها و ورزشکاران حرفه ای بروز می کند. همچنین، این عارضه می تواند با یک زائده استخوانی به نام اوس تریگونوم در ارتباط باشد. می توان بافت دارای مشکل را به وسیله آرتروسکوپی از بین برد.

سینوویت

بافت نرم و پوشاننده مفصل مچ پا (بافت سینوویال) می تواند ملتهب شده و سبب ایجاد درد و تورم شود. این عارضه می تواند در اثر آسیب و استفاده بیش از حد به وجود آید. آرتریت التهابی (آرتریت روماتوئید) و استئوآرتریت نیز می توانند سبب ایجاد سینوویت شوند. آرتروسکوپی مچ پا می تواند برای از بین بردن بافت ملتهبی استفاده شود که به درمان های غیر جراحی جوابگو نیست.

علائم ناشناخته مچ پا

گاهی اوقات بیماران به علائمی دچار می شوند که نمی توان آن ها را به وسیله دیگر تکنیک های تشخیصی توضیح داد. آرتروسکوپی این فرصت را فراهم می کند تا بتوان به صورت مستقیم درون مفصل را مشاهده کرد. سپس جراح می تواند مشکلاتی را شناسایی کند که می توانند به وسیله جراحی درمان شوند.

آرتروسکوپی مچ پا

جراحی به کمک آرتروسکوپی

❇ ترمیم تاندون های شانه

❇ ترمیم یا برداشتنی منیسک پاره شده

❇ بازسازی رباط صلیبی زانو

❇ برداشتن لایه داخلی ملتهب مفصل زانو، شانه ، آرنج، مچ پا، مچ دست

❇ آزاد کردن تونل کارپال

عمل پارگی رباط مچ پا

❇ خارج کردن قطعات غضروفی یا استخانی داخل متصل زانو، شانه، آرنج، مچ پا، مچ دست

شش مفصلی که بیش از سایر مفاصل تحت جراحی آرتروسکوپی قرار می گیرند عبارتند از زانو، شانه، آرنج، مچ پا، هیپ و معضل ران و مچ دست.

در اینجا درباره آرتروسکوپی زانو بیشتر بخوانید: مراقبت های بعد از عمل آرتروسکوپی زانو

مراحل عمل جراحی آرتروسکوپی مچ پا

گرچه  در عمل جراحی ارتروسکوپی بهبود آسان تر از عمل باز است، باز هم نیاز به استفاده از بیهوشی، بی حسی و تجهیزات خاص در اتاق عمل بیمارستان یا مراکز درمانی سرپایی دارد. بسته به محل مفصل و مشکل احتمالی آن ممکن است بیهوشی عمومی یا بی حسی نخاعی استفاده شود.

یک برش کوچک به اندازه جا دکمه برای وارد کردن آرتروسکوپ داده می شود. ممکن است نیاز به یک یا چند برش کوچک دیگر برای دیدن سایر قسمت های مفصل یا وارد کردن سایر ابزارها باشد.

در صورت نیاز به جراحی اصلاحی و ترمیمی این کار با وسایل مخصوصی که از طریق برش های دیگر وارد مفصل می شوند، انجام می شود. در ابتدا آرتروسکوپی صرفاً یک وسیله تشخیص برای تعیین  مناسب ترین روش درمانی باز  بود. با تولید ابزار بهتر و پیشرفت تکنیک های جراحی، بسیاری از جراحی ها را می توان به صورت آرتروسکوپی انجام داد.

مثلا اکثر پارگی های منیسک زانو را می توان با جراحی آرتروسکوپی درمان کرد. پس از جراحی آرتروسکوپی به شما توصیه هایی برای مراقبت از برش های پوستی، فعالیت هایی که نباید انجام بدهید و تمریناتی که برای بهبود باید انجام بدهید، می شود.

در ویزیت پس از جراحی برای پیگیری، جراح برش ها را نگاه می کند، در زمان مناسب بخیه های شما را می کشد و برنامه بازتوانی شما را گوشزد می کند.

میزان جراحی مورد نیاز و زمان لازم برای بهبود پس از آن بستگی به پیچیدگی مشکل شما دارد. گاهی حین جراحی آرتروسکوپی، جراح درمی یابد که صدمه یا بیماری را نمی توان به تنهایی با آرتروسکوپی درمان کرد. جراحی وسیع و باز ممکن است در این حالت و در حالی که شما هنوز بیهوش / بی حس هستید انجام شود یا به زمان دیگری موکول شود تا مسأله با شما در میان گذاشته شود.

عوارض احتمالی آرتروسکوپی

گرچه عوارض ناشایع هستند، گاهی حین یا به دنبال آرتروسکوپی به وجود می آیند. عفونت، لخته شدن خون داخل سیاهرگ، تورم بیش از حد یا خونریزی، آسیب به عروق خونی یا اعصاب و شکستن ابزار جراحی داخل مفصل، شایع ترین عوارض هستند ولی بسیار کمتر از یک درصد کل جراحی های آرتروسکوپی روی می دهند.

مزایای عمل جراحی آرتروسکوپی 

گرچه عمل آرتروسکوپی به دلیل آن که برای درمان ورزشکاران و قهرمانان معروف با موفقیت انجام شد، در بین عموم نیز مورد توجه قرار گرفت, یک روش بسیار ارزشمند برای کلیه بیماران ارتوپدی است و معمولا برای بیمار نیز آسان تر از جراحی باز می باشد. اکثر بیماران در مراکز درمانی سرپایی تحت عمل جراحی آرتروسکوپی قرار می گیرند و پس از چند ساعت به منزل خود برمی گردند.

دوره نقاهت جراحی مچ پا

برش های کوچک پس از چند روز بهبود می یابند. گرچه این برش ها کوچک و درد داخل مفصل به دنبال آرتروسکوپی اندک است, چندین هفته طول می کشد تا مفصل بهبود کامل یابد. برای تسریع بهبود مفصل و محافظت آن برای عملکرد آینده، یک برنامه  فعالیت و بازتوانی خاص به شما توصیه خواهد شد.

به طور معمول، بیمار ظرف چند روز به مدرسه یا محل کار خود بازمی گردد یا فعالیت های روزمره خود را از سر می گیرد. ورزشکاران و آنهایی که وضعیت جسمی خوبی دارند در بعضی موارد و طی چند هفته به فعالیت های ورزشی خود باز می گردند. به یاد داشته باشید که افرادی که آرتروسکوپی می شوند ممکن است تشخیص های متفاوتی قبل از عمل داشته باشند، بنابراین درمان آرتروسکوپی هر فرد، منحصر به همان فرد است و زمان لازم برای بهبود نیز بر همین اساس منحصر به فرد است.

موارد منع آرتروسکوپی مچ پا

آرتروسکوپی برای برخی بیماران روش مناسبی نیست. ممکن است عمل جراحی شستشوی آرتروسکوپی برای بیماران مبتلا به التهاب شدید در مفصل مچ پا مزیتی نداشته باشد. همچنین، امکان دارد این روش برای بیماران مبتلا به عفونت های فعال  استخوان یا دیگر مشکلات پزشکی مناسب نباشد. اصلاح دفورمیته های شدید مچ پا با عمل جراحی آرتروسکوپی امکانپذیر نیست.

چه مدت بعد از آرتروسکوپی مچ پا می توانم راه بروم؟

زخم ها ۲ هفته طول می کشد تا درمان شوند. یک برنامه توانبخشی برای بهبود سریع عملکرد طبیعی مفصل توصیه می شود. شما می توانید پس از عمل به محض اینکه احساس راحتی کردید، پیاده روی کنید که معمولاً در عرض چند ساعت بعد از فرآیند است.

 

دکتر غلامرضا نادری 

متخصص ارتوپد ، آرتروسکوپی ، آرتروپلاستی و فلوشیپ جراحی مچ پا در تهران

فهرست مطالب

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

برای ثبت پرسش خود از دکتر می توانید از این قسمت استفاده کنید.برای پاسخگویی بهتر به سوالات شما لطفا قد، وزن و سن خود را در متن سوال درج کنید همچنین از پرسيدن سوالاتى كه جنبه اورژانس دارند اجتناب كنید.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر فريبا دوشنبه ۱۳ شهریور ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 365 مشاهده پرسش
    سلام، من سه هفته پيش تصادف كردم و مچ پام آسيب ديد، گفته شد شكستگي وجود ندارد و اسيب رباط هست و دو هفته گچ بود و الان چند روزي از فيزيوتراپي ميگذرد، ولي درد تا خدي وجود دارد و مچم تحمل وزن را ندارد، به دليل محكم كاري ديروز براي ام آر آي كردم مراجعه كردم، جواب ام آري آي چند روزي طول ميكشد ولي مسيرل انجام آن به من گفتند كه دچار خونريزي استخواني در پاشنه هستم. ايا اين موضوع خطري داردو اورژانسي محسوب نميشود؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۳ شهریور ۹۶( 6 سال پیش)
      درود
      خیر اورژانس نیست بعد از باز کردن گچ باید مجدد معاینه بشین
      با احترام
  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۱۱ شهریور ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 323 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر
    بنده 28 سالمه و حدود 9 ماه پیش مچ پای راستم در فوتبال آسیب دید. بعد از گذشت 40 روز که گهگاهی هنگام راه رفتن درد داشتم و لنگ میزدم به دکتر مراجعه کردم که عکس رادیولوژی گرفتن و گفتن چیزی نیست و مدتی بش فشار نیار. 40 روز دیگه هم گذشت و درد مچم کمتر نشد. مجدد مراجعه کردم که ام آر آی گرفتن و گفتن غضروفت آسیب دیده و سیاه شده و باید گچ بگیری که به دلیل مشغله کاری گچ نگرفتم. از اردیبهشت امسال دردم خیلی بیشتر شد و راه رفتن برام سخت شد. به متخصص های زیادی مراجعه کردم که هرکدوم نظرات متفاوتی داشتن مثل استفاده از پی تی بی بریس، گچ گرفتن، آرتروسکوپی و پی آر پی. از اردیبهشت تا الان با عصا هستم. حدود 2 هفته پیش مجدد به یک متخصص مراجعه کردم که گفتن چون غضروف آسیب دیده سر جای خودش مونده با گچ گرفتن خوب میشه و پام رو برای 45 روز گچ گرفتم و قرار شد 45 روز بعد گچ هم با عصا باشم. به نظر شما با این درمان (گچ گرفتن) مشکل من برطرف میشه؟ آخرین ام آر آی و اسکنم رو هم براتون فرستادم.
    بسیار سپاسگزارم آقای دکتر.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۱۱ شهریور ۹۶( 6 سال پیش)
      درود
      با توجه به سى تى اسكن درگيرى استخوان زير غضروف زياد نيست و فعلا درمان غير جراحى براتون خوبه مگر اين كه در معاينه ناپايدارى مزمن مچ پا داشته باشيد كه در اون صورت به اون دليل نياز به جراحى و ترميم رباط هاو بررسى ارتروسكوپيك داخل مفصل خواهيد داشت
      در ضمن اگر بعد از اين دوره درمان غير جراحى باز هم علايم ادامه پيدا كرد نياز به جراحى خواهد بود
      با احترام
  • تصویر کاربر فرحناز دوشنبه ۶ شهریور ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 331 مشاهده پرسش
    باسلام و خسته نباشيد
    بنده از سن 4 سالگي دچار فلج اطفال شدم در ابتدا پياده روي مشكل نبود ولي الان با مشكل روبرو شدم در عين حال مچ پا كاملا كج گذاشته مي شود و اين باعث مشكلات انتخاب كفش و عدم توانايي در پياده روي شده آيا راه حلي هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۶ شهریور ۹۶( 6 سال پیش)
      درود بر شما
      برای پیدا کردن راه حل لازمه حضوری به طور دقیق معاینه بشین.راه حل می تونه از کفش و بریس گرفته تا عمل جراحی متفاوت باشه
      با احترام
      با احترام
  • تصویر کاربر حسین سه شنبه ۳۱ مرداد ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 291 مشاهده پرسش
    سلام خوب پس چه جوری از همین الان که یک سال از عمل غضروف مچ پام میگذره غضروف سازی کنم با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۳۱ مرداد ۹۶( 6 سال پیش)
      درود
      اگر عمل موفق بوده باشه غضروف سازى تا حالا انجام شده
      با احترام
  • تصویر کاربر مصطفی چهارشنبه ۲۵ مرداد ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 346 مشاهده پرسش
    باسلام و احترام مجدد خدمت شما ...
    محبت کردید پاسخ سوالمو دادید ....

    به نظرتون از لحظه اییکه میام پیش شما ( حتی بازبینی مچ پام و صحبت ) تا معاجه و بهبودی چه مقدار هزینه دارد ؟

    با عرض پوزش از بابت سوالم .
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۲۵ مرداد ۹۶( 6 سال پیش)
      سلام
      سوْال سختى هست
      اجازه بدين اول ببينمتون بعد حضورى هزينه ها رو عرض مى كنم
      با احترام
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۵ مرداد ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 429 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشی خدمت آقای دکتر.آیا برای کوتاه کردن پا عمل جراحی وجود دارد.من قدم 185 است ولی تناسب اندام ندارم پاهام بلند است و خیلی دوست دارم 10 سانت از پاهام کوتاه بشه .آیا راهی هست.آیا تابه حال همچون عملی انجام شده.ممنون و تشکر از راهنمایی .
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۲۵ مرداد ۹۶( 6 سال پیش)
      درود
      انجام چنين جراحى هاى پر عارضه اى صرفا براى شكل و قيافه اصلا توصيه نمى شه
      ظاهر بعد از ده سانت كوتاه كردن بسيار نازيبا تر خواهد بود
      با احترام
  • تصویر کاربر اکبرسلطانیان سه شنبه ۲۴ مرداد ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 500 مشاهده پرسش
    سلام استخوان پنجم متاتارس داراای کیست استخوانی است.جواب پاتولوژی گواه بر خوش خیم بودن این توده میدهد.بعدازعمل به نظر پزشک شروع به استخوان سازی کرده.ولی تورم و درد شدید همراه هست.چ کنم
    ۵۱ روز از عمل تخلیه کیست گذشته
    قبل عمل پزشکم نظر به عمل دوم جهت استخوان گذاری داشته ک منصرف شده و گفته درحال استخوان سازی هست...ولی تورم ودرد هیچ تغییری نکرده حتی بیشتر هم شده
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۲۴ مرداد ۹۶( 6 سال پیش)
      درود
      لازمه از نظر عوارض مثل عفونت بررسى بشه حتما با پزشكتون مشورت كنيد
      با احترام
  • تصویر کاربر عارف جمعه ۱۳ مرداد ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 275 مشاهده پرسش
    با سلام.اینجانب در اثر تصادف مچ پای راستم تخریب شده از آقای دکتر نا د ری خواشمندم فایل پیوستی مشاهده فرمائید و بفرمائید آیا قابل درمان است تا خدمت برسم با کمال معذرت مبلغ هزینه درمان را هم اعلام نماید.با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۱۳ مرداد ۹۶( 6 سال پیش)
      درود بر شما
      متاسفانه وضعيت دشوارى هست
      اميدوارم أهل سيگار و قليان نباشيد
      نياز به معاينه و بررسى بيشتر هست و حتما بايد سى تى اسكن هم انجام بشه تا بشه به دقت در مورد تكنيك درمان و نتايجش بحث كرد.

      با احترام
  • تصویر کاربر سعیده دوشنبه ۹ مرداد ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 294 مشاهده پرسش
    Saeideh Anbari:
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت پزشک محترم
    مادر من حدود سه ماه هستش که درد شدیدی در ناحیه مچ پا داره البته کمی هم ورم کرده و مخصوصا صبح ها که بیدار میشن درد شدیدی تو ناحیه مچ و پاشنشون دارن گاهی هم درد از زانو به پایین رو میگیره
    ممنون میشم بفرمایین علت چیه و چکار باید کرد
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۹ مرداد ۹۶( 6 سال پیش)
      درود فراوان
      باید حتما از نظر وضعیت تاندون ها معاینه بشن
      مخصوصا اگر ورم مربوط به یک سمت باشه
      اگه مچ هر دو پا مشکل داره حتما اول به متخصص قلب یا داخلی مراجعه کنند
      با احترام
  • تصویر کاربر مصطفی دوشنبه ۲ مرداد ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 315 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من تو والیبال تاندون آشیلم کاملا پاره شد جراحی کردم پنج هفته پام تو گچ بود ده جلسه فیزیوتراپی تا دیروز که راه میرفتم هرچند کمی بالنگ صدایی مثل شکوندن قلنج کمر داد که شد مثل قبل از عمل من باید چیکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲ مرداد ۹۶( 6 سال پیش)
      درود
      بايد معاينه بشين
      احتمالا مجدد پاره شده و بايد مجدد عمل بشين
      با احترام
درحال دریافت اطلاعات
تماس با ما

با ما در تماس باشید

آدرس مطب

شریعتی پایین تر از مترو قلهک ساختمان خانه درسا طبقه ۵ واحد ۱۷

ساعات کار مطب

شنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۶ الی ۱۹

دکتر نادری
پرسش از دکتر