منو

انواع شکستگی قوزک مچ پا و درمان آن

شدت شکستگی قوزک مچ پا ممکن است از یک شکستگی ساده در تنها یک استخوان مچ پا تا شکستگی های متعدد که ممکن است مچ پا را دچار در رفتگی بکنند، متفاوت باشد.


به کلام ساده تر هرچه تعداد استخوان های شکسته در مچ پا بیشتر باشد مچ پا ناپایدارتر می شود. همراه شکستگی قوزک ممکن است پارگی یا آسیب لیگامانی نیز وجود داشته باشد. شکستگی مچ پا می تواند در هر گروه سنی بروز کند. در ۳۰ تا ۴۰ سال گذشته پزشکان متوجه افزایش تعداد و شدت شکستگی های مچ پا شده اند که علت آن تا حدی مربوط به افزایش جمعیت  افراد مسن ولی فعال است.

آناتومی مچ پا

سه استخوان مفصل مچ پا را تشکیل می دهند، که عبارتند از:

✅ تیبیا یا درشت نی

✅ فیبولا یا نازک نی

✅ تالوس یا استخوان قاپ که بین استخوان پاشنه در پایین و استخوان های نازک نی و درشت نی در بالا قرار دارد.

استخوان های تیبیا و فیبولا قسمت های ویژه ای دارند که در تشکیل مچ پا نقش دارند، از جمله:

☑ قوزک داخلی

قسمت داخلی انتهای استخوان تیبیا

☑ قوزک خارجی

قسمت انتهایی فیبولا

☑ قوزک خلفی

قسمت پشتی انتهای استخوان تیبیا

قوزک پا

پزشکان شکستگی های مچ پا را بر اساس قسمتی از استخوان که شکسته است تقسیم بندی می کنند. مثلا شکستگی قسمت انتهایی نازک نی را شکستگی قوزک خارجی و شکستگی انتهای هر دو استخوان نازک نی و درشت نی را شکستگی دو قوزکی (بای مالیولار) می نامند. در شکستگی های مچ پا دو مفصل درگیر می شوند:

✔ مفصل مچ پا یعنی جایی که استخوان های تیبیا و فیبولا و تالوس در کنار هم قرار می گیرند.

✔ مفصل سین دسموز که عبارت است از مفصلی که بین انتهای تحتانی تیبیا و فیبولا قرار دارد و توسط لیگامان ها (رباط ها) ی مهمی پایدار می گردد. لیگامان های متعددی به پایداری مفصل مچ پا کمک می کنند.

علل شکستگی قوزک مچ پا

❇ پیچ خوردن یا چرخیدن مچ پا

❇ افتادن روی مچ پا

❇ لیز خوردن یا افتادن حین راه رفتن یا دویدن

❇ تصادفات

علائم شکستگی قوزک مچ پا

از آن جا که علائم شکستگی قوزک مچ پا شبیه علایم پیچ خوردگی شدید مچ پا هستند هر نوع صدمه و آسیب مچ پا باید توسط پزشک متخصص درد مچ پا بررسی شود. علائم شایع شکستگی قوزک مچ پا عبارتند از:

✳ درد فوری و شدید

ورم مچ پا

✳ کبودی

✳ درد در هنگام لمس محل آسیب دیده

✳ عدم امکان وزن گذاری روی اندام آسیب دیده

✳ دفورمیته و تغییر شکل مخصوصا موقعی که مفصل دچار دررفتگی مچ هم شده باشد.

علائم در رفتگی مچ پا

  • درد و ورم در ناحیه سطحی مفصل
  • تغییر رنگ پوست اطراف مفصل و تغییر شکل مفصل
  • عدم توانایی در جرکت دادن مچ پا
  • درد در زمان فشار دادن مفصل مچ پا

تشخیص شکستگی قوزک مچ پا

معاینه توسط پزشک

پزشک از شما شرح حالی در مورد علایم و نحوه ی آسیب دیدن شما و یک شرح حال کلی در مورد سوابق پزشکی شما می گیرد. سپس معاینه ی دقیقی بر روی مچ پا و پا و ساق پایتان انجام می دهد.

تصویربرداری از مچ پا

در صورت شک به شکستگی قوزک مچ پا پزشک معالج برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد صدمه ی شما درخواست تصویربرداری خواهد کرد.

۱- رادیولوژی ساده

رادیولوژی ساده معمول ترین و در دسترس ترین تکنیک تصویربرداری تشخیصی است. رادیوگرافی ساده می تواند نشان دهد که آیا استخوان شکسته است یا نه؟ و آیا در محل شکستگی قوزک مچ پا جا به جایی وجود دارد یا خیر؟ با این روش می توان تعداد قطعات شکستگی را دانست.

۲- رادیوگرافی تحت استرس

در بعضی شرایط پزشک معالج به مچ پا در جهت خاصی فشار وارد می کند و در آن حالت رادیوگرافی انجام می شود. این رادیوگرافی برای آن است که پزشک متوجه شود که آیا آن شکستگی خاص نیاز به درمان جراحی دارد یا خیر؟

۳- سی تی اسکن

این روش تصاویری از مقاطع مختلف مچ پا ارائه می دهد و گاه برای بررسی بیشتر صدمات مچ پا به کار می رود به ویژه در مواردی که شکستگی به مفصل مچ پا راه دارد.

 سی تی اسکن پا

۴- ام آر آی

برای بعضی از انواع شکستگی قوزک مچ پا و به منظور بررسی لیگامان ها از ام آر آی استفاده می شود.

درمان شکستگی قوزک خارجی

شکستگی قوزک خارجی در واقع شکستگی نازک نی هست. نازک نی در سطوح مختلف ممکن است دچار شکستگی شود. سطح شکستگی می تواند شیوه ی درمان را تعیین کند.

✅ درمان غیر جراحی شکستگی قوزک خارجی

در صورت پایدار بودن مچ پا یعنی اگر شکستگی همراه جا به جایی زیاد نباشد ممکن است نیاز به جراحی نباشد. برای تعیین پایداری مچ پا می توان از رادیوگرافی تحت استرس استفاده کرد. نوع درمان مورد نیاز ممکن است بر اساس محل شکستگی استخوان نیز تعیین شود. روش های متفاوت و متعددی برای حفاظت از شکستگی در طول مدت ترمیم آن استفاده می شود که از کفش های مخصوص تا گچ کوتاه متفاوت هستند.بعضی از پزشکان اجازه ی تحمل وزن را به بیمار می دهند و برخی تا شش هفته اجازه ی وزن گذاری نمی دهند. در طول مدت درمان با فواصل معینی رادیوگرافی انجام می شود تا ضمن اطمینان از عدم جا به جایی قطعات شکستگی فرایند ترمیم نیز پایش گردد.

✅ درمان جراحی شکستگی قوزک خارجی

اگر شکستگی با جا به جایی همراه باشد یا مفصل مچ پا ناپایدار باشد نیاز به جراحی خواهد بود. در این روش ابتدا قطعات شکسته در جای خود قرار داده می شوند و سپس با پیچ و پلیت (پلاک) فیکس می شوند.

شکستگی قوزک پا چقدر طول می کشد؟

مدت زمان بهبودی شکستگی قوزک پا به شدت آسیب دیدگی بستگی دارد. به این صورت که پس از ۲ الی ۳ هفته که پا در گچ بود، معاینه و رادیولوژی انجام می شود و در صورتی که درد و ناراحتی وجود نداشت، بیمار می تواند از واکر استفاده کند و پس از ۱۲ الی ۱۶ هفته شکستگی کامل درمان می شود.

درمان شکستگی قوزک داخلی

شکستگی قوزک داخلی عبارت است از شکستگی قسمت داخلی استخوان درشت نی در قسمت تحتانی آن (مچ پا).این شکستگی می تواند در سطوح مختلف قوزک داخلی ایجاد شود.

در بیشتر موارد شکستگی قوزک داخلی به همراه شکستگی نازک نی (قوزک خارجی) یا شکسستگی قسمت خلفی درشت نی (قوزک خلفی) یا همراه صدمه و پارگی لیگامان ها (رباط ها) ی مچ پا می باشد.

✅ درمان غیر جراحی شکستگی قوزک داخلی

اگر شکستگی بدون جا به جایی باشد و در قسمت انتهایی قوزک داخلی باشد و قطعه ی شکستگی کوچک باشد می توان آن را بدون جراحی درمان  کرد.ممکن است نیاز به انجام رادیوگرافی تحت استرس برای اطمینان از پایداری مفصل مچ پا باشد.

درمان غیر جراحی می تواند با یک بریس یا گچ کوتاه ساق انجام شود. معمولا باید به مدت ۶ هفته از وزن گذاری اجتناب شود. در طول این مدت نیاز به رادیوگرافی کنترل و اطمینان از جا به جا نشدن شکستگی می باشد.

✅ درمان جراحی شکستگی قوزک داخلی

در صورت جا به جایی شکستگی یا ناپایداری مچ پا نیاز به جراحی خواهد بود.بسته  به نوع شکستگی ممکن است از پیچ یا سیم یا پیچ و پلیت برای فیکس کردن آن استفاده شود.

درمان خانگی شکستگی مچ پا

شما می توانید پس از فیزیوتراپی با انجام بعضی حرکات در خانه به سرعت بهبود خود کمک کنید:

۱- کشش پا با پارچه

اولین اقدام برای درمان خانگی شکستگی مچ پا این است که روی زمین نشسته پاهای خود را دراز کنید و کف پای آسیب دیده را در مرکز یک پارچه قرار داده و دو سر پارچه را بگیرید و بکشید. مراقب باشید هنگام نشستن قوز نکنید. این حرکت را می توانید در ۱۰ تکرار ۲۰ ثانیه ای با فاصله ۱۰ ثانیه استراحت انجام دهید.

۲- آب درمانی

آب درمانی با مشورت پزشک می تواند تأثیر زیادی در بهبود روند درمان شما داشته باشد. تنها توجه داشته باشید آب درمانی برای همه افراد به خصوص کسانی که رماتیسم دارند مناسب نیست و از این رو حتما با پزشک خود مشورت کنید.

درمان شکستگی قوزک خلفی

شکستگی قوزک خلفی عبارت است از شکستگی قسمت خلفی درشت نی (تیبیا) در محل مچ پا. این شکستگی در بیشتر موارد همراه شکستگی قوزک خارجی است.ممکن است شکستگی قوزک داخلی هم همراه آن وجود داشته باشد. بسته به این که قطعه ی شکسته چقدر بزرگ باشد قسمت خلفی مچ پا ممکن است ناپایدار گردد.معمولا معتقدند که اگر این قطعه بیش از ۲۵ درصد مفصل را شامل شود مفصل ناپایدار بوده نیاز به عمل جراحی وجود دارد.

✅ درمان غیر جراحی شکستگی قوزک خلفی

اگر قطعه شکسته بدون جا به جایی و مفصل پایدار باشد درمان غیر جراحی با گچ کوتاه یا بریس توصیه می شود.وزن گذاری تا ۶ هفته مجاز نخواهد بود.

✅ درمان جراحی شکستگی قوزک خلفی

اگر قطعه ی شکسته جا به جا و مفصل مچ پا ناپایدار باشد جراحی لازم خواهد بود.فیکساسیون با پیچ یا با پیچ و پلیت انجام می شود.

درمان شکستگی هر دو قوزک (بای مالیولار)

شکستگی دو قوزک عبارت است از شکستگی هم زمان هر دو قوزک داخلی و خارجی.در اکثر این شکستگی ها مفصل مچ پا ناپایدار می باشد و گاه حتی همراه در رفتگی مچ پاست.

✅ درمان غیرجراحی شکستگی دو قوزک

همان طور که در بالا گفته شد این شکستگی ها معمولا ناپایدارند و نیاز به جراحی دارند ولی درمان غیر جراحی ممکن است در بیمارانی که در آن ها ریسک جراحی بسیار بالاست یا کسانی که به دلایلی اصلا راه نمی روند با بریس یا گچ کوتاه انجام شود. در این حالت رادیوگرافی های مکرر برای اطمینان از عدم جا به جایی شکستگی و بررسی روند ترمیم انجام می شود.

وزن گذاری به مدت ۶ هفته مجاز نیست و پس از آن نیز مچ پا تا هنگام جوش خوردن کامل با یک بریس محافظت خواهد شد.

✅ درمان جراحی شکستگی دو قوزک

در بیشتر موارد درمان انتخابیست. فیکساسیون با پیچ و پلیت انجام می شود.

درمان شکستگی سه قوزکی (تری مالیولار)

برخی شکستگی ها ناپایدار هستند و ممکن است با دررفتگی مچ پا همراه باشند.

✅ درمان غیر جراحی شکستگی مچ پا

همان گونه که در بالا ذکر شد درمان غیر جراحی فقط در صورتی انجام می شود که یا خطر جراحی برای بیمار بیش از حد زیاد باشد یا این که وی اصلا قادر به راه رفتن نباشد. نحوه ی درمان غیر جراحی همان است که در مورد شکستگی دو قوزکی توضیح داده شد.

✅ درمان جراحی شکستگی مچ پا

هر یک از اجزای شکستگی جداگانه فیکس می گردند.

آسیب سیندسموز

درمان آسیب سیندسموز

سیندسموز مفصل بین انتهای درشت نی و نازک نی است و توسط لیگامان هایی پایدار می گردد.آسیب سیندسموز ممکن است فقط لیگامانی باشد.در این موارد اگر ناپایداری وجود نداشته باشد درمان غیر جراحی موثر خواهد بود ولی طول مدت درمان نسبت به پیچ خوردگی های معمول مچ پا طولانی تر است. در موارد زیادی آسیب سیندسموز همراه یک یا چند شکستگی هم هست.این صدمات بسیار ناپایدار هستند و حتما نیاز به درمان جراحی دارند.

عوارض شکستگی مچ پا

افراد دیابتی و مسن و کسانی که سیگار یا قلیان می کشند بیشتر در معرض عوارض جراحی هستند که این شامل تاخیر در ترمیم زخم نیز هست.زیرا در این افراد استخوان دیرتر جوش می خورد.

⚠ عوارض در درمان غیر جراحی

۱- بدون جراحی این خطر وجود دارد که قطعه شکسته جا به جا شود.بنابراین پیگیری با رادیوگرافی های مکرر ضروریست.

۲- اگر استخوان در وضعیت نامناسب جوش بخورد مفصل مچ پا ناپایدار خواهد شد و این منجر به آرتروز زودرس آن می شود.

⚠ عوارض درمان جراحی

خطرات جراحی به طور عموم عبارتند از:

  • عفونت
  • خونریزی
  • درد
  • لخته شدن خون در ورید های ساق (این عارضه در درمان غیر جراحی هم محتمل است)
  • آسیب عروق و اعصاب و تاندون ها

خطرات مربوط به درمان جراحی شکستگی مچ پا عبارتند از:

  • تاخیر جوش خوردن
  • آرتروز
  • درد در محل پیچ و پلیت

شکستگی قوزک پا چقدر طول میکشد

گرچه بیشتر افراد طی ۳ تا ۴ ماه به فعالیت های روزمره (جز فعالیت ورزشی) بر می گردند بهبود کامل می تواند تا ۲ سال طول بکشد. ممکن است ماه ها طول بکشد که فرد بتواند بدون لنگیدن راه برود و به ورزش برگردد. اغلب افراد می توانند ۹ تا ۱۲ هفته پس از صدمه رانندگی را آغاز کنند.

دکتر غلامرضا نادری متخصص ارتوپدی ، آرتروسکوپی ، آرتروپلاستی و فلوشیپ جراحی مچ پا در تهران

فهرست مطالب
  • تصویر کاربر علیرضا شنبه ۱۷ شهریور ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 257 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من درد زیادی در پاشنه پا دارم خواستم بدونم چه کار باید انجام بدم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۱۷ شهریور ۹۷( 6 سال پیش)
      درود
      بايد براى معاينه تشريف بيارين
  • تصویر کاربر حسین شنبه ۱۷ شهریور ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 274 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب آقای دکتر

    آقای هستم 20 ساله که دوهفته پیش پای سمت راستم پیچ خرد و به دکتر مراجعه کردم گفتن شکسته آتل بستم و بعداز دوهفته گچ گرفتم. با توجه به عکس ارسال شده آیا امکان جوش خوردگی وجود دارد؟ ضمنا گفتن باید دوماه در گچ باشد. روی پا که می ایستم مقداری هم درد دارم

    ممنون از شما آقای دکتر و سایت خوبتان
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۱۷ شهریور ۹۷( 6 سال پیش)
      درود
      اگر شكستگى صرفا همين باشه كه در عكس هست( البته ترجيح مى دم عكس بدون آتل رو ببينم) و در معاينه نكته خاص ديگه اى نباشه معمولا سه تا چهار هفته گچ كافيه
      با احترام
  • تصویر کاربر علی شنبه ۱۷ شهریور ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 656 مشاهده پرسش
    با سلام وخسته نباشید(باتوجه به ندانستن دسته سوال مورد نطر یه دسته شانسی انتخب کردم ولی شرح سوال در ادامه گفتم) حدود سه سال و نیم یا چهار سال پیش به حضور یه غده کوچ حدود 7 یا 8 میلیمتر در قسمت ساعد دست راستم(نزدیک ورید داخلی)نزدیک سطح پوست هم هست و شاید بیشتر از مدت زمانی که اشاره شد در قسمت گفته شده وجود داشته است این غده.تقریبا نرم هست و وقتی بهش دست میزنم از زیر دستم لیز میخوره تقریبا ولی جابجایی انچنانی باز نداره نسبت به ابعادش .رشد هم نکرده به اون صورت درد هم نداره ولی خب نگرانی دارم بابتش که مبادا سارکوم نباشه.تشخیص شما چیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۱۷ شهریور ۹۷( 6 سال پیش)
      درود
      به احتمال قريب به يقين خوش خيم و احتمالا ليپوم هست
      ام آر آى مى تونه ليپوم رو تشخيص بده
      با احترام
  • تصویر کاربر داودنظری سه شنبه ۲۰ شهریور ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 283 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید.
    من ۴۰روزه پیش پام پیچ خوردونشستم روی پام ونازک نی پام شکست (پائین نزدیک قوزک)۳۵روزتوگچ بوددکترگچ پام روبازکردالان یک هفته گذشته باچوب زیربغل راه که میرم روی انگشت پام وپاشنم دردمیکنه چندقدم که راه میرم باچوب زیر بغل میشینم روی انگشتهای پام باد میکنه،چندمدت زمان میبره راه برم و چیکارباید بکنم درضمن وزنم ۱۰۰کیلو است.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۱۷ شهریور ۹۷( 6 سال پیش)
      درود
      لطف كنيد حتما تصوير راديوگرافى رو بفرستيد
      با احترام
    2. تصویر کاربر داودنظری یکشنبه ۱۸ شهریور ۹۷( 6 سال پیش)
      سلام خسته نباشید این عکسها موقع باز کردن گچ پااست.
    3. تصویر کاربر داودنظری یکشنبه ۱۸ شهریور ۹۷( 6 سال پیش)
      سلام خسته نباشید این عکسها موقع باز کردن گچ پااست.
    4. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۱۸ شهریور ۹۷( 6 سال پیش)
      درود
      به نظر من بايد نازك نى شما با جراحى اصلاح بشه چون چرخش و طول اون درست نيست و عدم اصلاحش براتون مشكل دراز مدت ايجاد خواهد كرد
      البته مشكل الانتون ناشى از گچ گيرى و بيحركتى هست و به مرور بر طرف مى شه
      يك سى تى اسكن هم انجام بدين
      تاكيد مى كنم نياز به جراحى هست تا ديرتر نشده
      با احترام
    5. تصویر کاربر داودنظری سه شنبه ۲۰ شهریور ۹۷( 6 سال پیش)
      خسته نباشید این عکس دیروزمه
    6. تصویر کاربر داودنظری سه شنبه ۲۰ شهریور ۹۷( 6 سال پیش)
      خسته نباشید این عکس دیروزمه
    7. تصویر کاربر داودنظری سه شنبه ۲۰ شهریور ۹۷( 6 سال پیش)
      اینم یه عکسه دیگه بازم نظرتون اینه که عمل بشه به چندتادکترنشون دادم گفتن مشکلی نیست.
    8. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۲۰ شهریور ۹۷( 6 سال پیش)
      درود
      بله عمل مى خواد و از اول هم عمل مى خواسته
      با احترام
    9. نمایش سایر 7 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۱۶ شهریور ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 704 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشید
    اقای دکتر من نوجوانی 15 ساله هستم و ورزش پارکور انتخاب کردم
    با توجه به اینکه بعضی اوقات ساق ها و اپیفیز های ساقم دوچار درد میشوند میخواستم بپرسم که ایا ورزش پارکور برای قد ضرر دارد؟؟؟؟ ایا باعث سفت شدن اپیفیز میشود؟؟؟
    البته من مبتدی هستم و وقتی که از دوستم که خیلی وقت است کار میکند پرسیدم ، گفت که او هم در ابتدا همین گونه بوده و الان قدش ۱٨۰ است در صورتی که همسن من است
    من قد 171 دارم
    با تشکر از زحمات شما
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۱۶ شهریور ۹۷( 6 سال پیش)
      درود
      ورزش پاركور براى قد ضرر نداره فقط توجه داشته باشيد كه در سن رشد تمرين با وزنه سنگين و ورزش حرفه اى توصيه نمى شه
      با احترام
  • تصویر کاربر رسول جمعه ۱۶ شهریور ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 263 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتربنده عمل pclانجام دادم ومیخام فیزیوتراپی روشروع کنم،دسترسی به پزشکم سخته،خاستم بپرسم میتونم علاوه بر حرکات کششی، برای کمک بخم کردن زانوم ازپمادیا روغن خاصی یاماساژبا آبگرم، استفاده کنم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۱۶ شهریور ۹۷( 6 سال پیش)
      درود
      مشكلى نداره ولى زياد هم كمك كننده نيست
      راستش چيزى كه بعضى از عزيزان اين جا مطرح مى فرمايند در مورد سختى دسترسى به جراحشون رو من درك نمى كنم !
      با احترام
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۱۶ شهریور ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 312 مشاهده پرسش
    با سلام و درود.
    22 سال سن دارم و مچ پای راستم در دو طرفش دکترم گفت کوالیشن دارم. کالکانئوس و ...
    چهارشنبه هقته پبش توسط دکتر سید حسینیان در مشهد عمل آرتروسکوپی روی پام انجام شد.
    برای جداسازی استخوان ها در محل چسبیدن.
    یک روز بعدش پامو گچ گرفتن ولی بعد گچ گیری متوجه شدم . کمی مچ پام موقع گچ گیری کج بوده (به سمت خارج ) . دو تا سوال دارم :
    این کجی ممکنه باعث تداخل استخوان های جدا شده بشه و روی عمل تاثیر بذاره ؟
    می تونم گچ پامو باز کنم و دوباره گچ گیری کنم؟ الان 6 روز از عمل گذشته.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۱۶ شهریور ۹۷( 6 سال پیش)
      درود
      با نظر آقاى دكتر مى تونيد گچ رو عوض كنيد
      با احترام
  • تصویر کاربر ساجده جمعه ۱۶ شهریور ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 268 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما دکتر بزرگوار،من چند ماه پیش داخل حمام لیز خوردم و با دست چپ به زمین اومدم ،دست چپم شکست و عارضه دیگری نداشتم حالا بعد از چندین ماه از گذشت آن حادثه درد شدیدی در پشت گردن و سمت راست آن متحمل من شده که حتی قادر به برگرداندن گردنم نیستم و اگر به سمت چپ بیاورم حالت طبیعی ندارد و دوباره به راست برمیگردد. من به پزشک عمومی مراجعه کردم و گفتن شاید اسپاسم باشد و به فیزیوتراپ ارجاع داده شدم و ایشون گفتن دررفتگی مهره های گردن پیدا کردم و گردن من را جا انداختن و گفتن تا3روز آینده دردت برطرف میشه و فیزیوتراپی باید انجام بدی،حالا بعد از گذشت 1هفته درد وحشتناک تری احساس میکنم و درد به داخل کتف و دست راستم اومده ، اگه میشه من رو راهنمایی کنین ، با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۱۶ شهریور ۹۷( 6 سال پیش)
      درود
      حتما براى معاينه و بررسى دقيق و احتمالا عكس و ام آر آى به يك جراح ستون فقرات مراجعه كنيد و فعلا يك گردن بند طبى ببنديد
      با احترام
    2. تصویر کاربر ساجده جمعه ۱۶ شهریور ۹۷( 6 سال پیش)
      آقای دکتر ببخشید که دوباره من ازتون سؤال میپرسم،یعنی امکان اعمال جراحی هست؟
    3. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۱۶ شهریور ۹۷( 6 سال پیش)
      درود
      تا معاينه و بررسى انجام نشه بهتره گمانه زنى هم نشه
      با احترام
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر اسماعیل چهارشنبه ۱۴ شهریور ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 356 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    خسته نباشید
    بنده بر اثر سقوط ناگهانی از ارتفاع دچار شکستکی دو قوزکی در ناحیه پای راستم شدم و دکتر برای استخوان نازک نی ام پنج پیچ گذاشت که دو تا از آن ها بلند تر هستند که هر دو استخوان پام رو به هم جفت کردن
    بنده الان پام از حالت 90 درجه بیشتر بالا نمیاد سوالم این هست که با برداشتن پیچ ها پام مثل سابق بالا میاد؟
    البته اینم بگم خط جراحی دکتر تا پشت پا بعد از تاندون آشیل هست
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۱۴ شهریور ۹۷( 6 سال پیش)
      درود
      توصيه مى كنم سى تى اسپيرال از مچ پا انجام بدين
      با احترام
  • تصویر کاربر سارا چهارشنبه ۱۴ شهریور ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 212 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    اقای دكتر من انگشت چهارم و سوم پام كوتاه تر از بقیه ی انگشتام هستن آیا امكان داره این مشكل با عمل جراحی رفع شه؟اگر امكانش هست هزینه ش چقدره و مدت زمان درمانش چقدر طول میكشه ممنون میشم جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۱۴ شهریور ۹۷( 6 سال پیش)
      درود
      امكانش هست و بسته به تكنيك عمل هزينه متفاوته
      با احترام
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر راضیه شنبه ۲۱ اسفند ۹۵( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 392 مشاهده پرسش
    سلام وقت به خیر. میشه این هفته برای ویزیت بیام مطب؟ پارسال پام پیچ خورده درمان کردم ولی دوباره درد داره. ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۱ اسفند ۹۵( 7 سال پیش)
      درود
      لطفا با منشى هماهنگ بفرماييد
      اميدوارم بتونيم در خدمتتون باشيم
  • تصویر کاربر محسن دوشنبه ۲ اسفند ۹۵( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 794 مشاهده پرسش
    سلام.اقای دکتر در تاریخ 1395/09/24 در حال بازی والیبال مچ پایم پیچ خورد و به دلیل عدم تشخیص دکتر ارتوپد مربوطه و گچ نگرفتن مچ پا بعد از یک ماه و نیم به علت درد شدید در ناحیه مچ پا و پاشنه پا به پزشک ارتوپد دیگری مراجعه کردم وبا گرفتن ام ار ای مشخص گردید غضروف استخوان تالوس مچ پایم شکسته است وگفت دیگر برای گچ گرفتن دیر شده است وباید روز اول گچ می گرفتی وفعلا باید مدارا کنی و زیاد بهش فشار نیار تا ببینیم به مرور زمان چه می شود و توکل کن به خدا. وبا توجه به شکستگی غضروف و عوارض ان در دراز مدت مثل تبدیل شدن به ارتروز و درد سرهای ان و بی حرکتی مچ پا وغیره. با همه این توضیحات وبا توجه به اینکه شغل اینجانب تاسیسات می باشد ومدام در حال راه رفتن و کار بر روی نردبان و جابه جا کردن وسایل سنگین هستم. خواستم لطف کنید اقای دکتر اینجانب را راهنمایی کنید. با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲ اسفند ۹۵( 7 سال پیش)
      درود بر شما و ممنون از سؤالتون
      در مورد اين كه آيا گچ گيرى در سرنوشت شما تأثيرى مى داشت يا نه چون در روز اول صدمه نمى دونم معاينه شما و ميزان تورم و درد و أحياناً كبودى به چه صورت بوده إظهار نظر نمى تونم بكنم.
      در مورد غضروف قله ى استخوان تالوس شما
      به نظر مى رسه كه با توجه به تصوير ام آر آى شما احتمالا منشأ درد شما نباشه و توصيه مى كنم سى تى اسكن هم انجام بشه
      در مورد شكستگى ديگه اى كه پايين تَر ديده مى شه خوب با توجه به درگيرى مفصل زير تالوس بهتره تا مدنى وزن گذارى كامل انجام نشه ولى حركات مچ پا به سمت بالا و پايين (و نه چرخش به داخل و خارج) انجام بشه.
      اگر در سى تى اسكن نكاتى وجود داشته باشه كه براى ما مهمه ممكنه نياز باشه زودتر عمل بشين و گرنه مى شه نهايتا يك ماه و نيم ديگه صبر كرد و در صورت عدم پاسخ مناسب به درمان و با توجه به پارگى رباط هاى مچ پاتون اون موقع جراحيتون كرد
      تاكيد مى كنم كه ترجيح مى دم براى إظهار نظر دقيق تَر سى تى اسكن شما رو ببينم و حتما معاينه تون كنم
      موفق باشيد
  • تصویر کاربر فرزانه دوشنبه ۲ اسفند ۹۵( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 408 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت شما. میشه مواد غذایی یا برنامه ی غذایی رو به من بدین که بتونه غضروف سازی کنه وغضروف تا چه مدت طول میکشه باز سازی و احیا بشه بسیار متشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲ اسفند ۹۵( 7 سال پیش)
      با درود
      در مورد زمان ترميم چون نمى دونم عمق ضايعه غضروف چقدر بوده نمى تونم نظر بدم ولى معمولا ١/٥ تا ٣ ماه طول مى كشه
      مواد غذايى اثر چندانى در ترميم غضروفتون ندارن فقط توصيه مى كنم اگر سيگار يا قليان مى كشين ،اونا رو ترك كنيد
      شاد باشيد
  • تصویر کاربر حسین یکشنبه ۱ اسفند ۹۵( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 410 مشاهده پرسش
    با سلام خسته نباشید خدمت شما دکتر گرامی.مچ پام رو مدت تقریبا یک ماه و نیم هست با آرتروسکوپی عمل کردم بعد از عمل فقط یک باند بستن آتل یا گچ نگرفتن میخواستم ببینم اگه تراشیدن غضروف من به استخوان رسیده باشه تا چند ماه درد ادامه داره واگه درد کنه طبیعی است وسوال دیگه از شما اینکه اگه غضروف به هر دلیلی بازسازی نشه میشه بدون غضروف فوتبال بطور حرفه‌ای بازی کرد.با تشکر از شما دکتر گرامی بسیار ممنون.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۱ اسفند ۹۵( 7 سال پیش)
      درود بر شما
      درد ممكنه تا يك ماه و نيم طبيعى باشه البته اگه مى تونستم ام آر آى قبل از عمل يا فيلم عملتونو ببينم مى تونستم بيشتر راهنمايى كنم.البته اولويت با معاينه شما هست نا بشه منشأ دردتونو مشخص كرد
      بدون غضروف سالم نمى تونيد فوتبال بازى كنيد اونم حرفه اى
      با احترام
  • تصویر کاربر ابراهیمی جمعه ۲۴ دی ۹۵( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 420 مشاهده پرسش
    با سلام. مچ پام بعد از اینکه چند ماه از گچ در اورده ام وقتی ان را در حالت ایستاده قرار میدهم.غضروف آن صدا میدهد آیا این نشانی از تحت فشار بودن مفصل است؟ و بنده در فیزیوتراپی به تشخیص فیزیوتراپ از لیزر درمانی برای کاهش درد استفاده کردم آیا لیزر درمانی باعث تخریب مفصل میشود؟ و آیا تنها راه درمان جلوگیری از تخریب مفصل آرتروسکوپی میباشد؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲۴ دی ۹۵( 7 سال پیش)
      درود و سپاس
      صداى مفصل لزوماً به معنى خراب بودن مفصل نيست
      ليزر باعث تخريب مفصل نمى شه
      اين كه آرتروسكوپى براى شما مؤثر هست يا نه بستگى به تشخيص دقيق مشكل شما داره و اين كه در معاينه چه يافته هايى وجود داره
      با احترام
  • تصویر کاربر یونس دوشنبه ۱۵ آذر ۹۵( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 390 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    پسری هستم 24ساله هفتاد روز پیش تصادف کردم ساق پای چپم شکست که در این مورد شما لطف کردین و راهنمایی کردین.به غیر از اون مچ پای راستم هم شکستگی داشت و دکتر گفت چون جابجایی نداره فقط گچ گرفتن ولی الان موقع راه رفتن درد خفیفی دارم،یک تصویر هم از مچ پام براتون گذاشتم لطف میکنید اگه بگید آیا مشکلی داره اگه مشکل داره راه حلش چیه
    باتشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۵ آذر ۹۵( 7 سال پیش)
      درود فراوان
      شكستگى مچ پاى شما بسيار مهم و به نظر من نياز به انجام راديوگرافى و حتى سى تى اسكن جديد داره
      احتمال زيادى داره كه نيازمند عمل باشه
      لطفا هر چه سريعتر به پزشك معالجتون مراجعه و ازشون خواهش كنيد راديوگرافى و سى تى اسكن رو درخواست كنن
      با آرزوى موفقيت
  • تصویر کاربر حسین جمعه ۲۶ شهریور ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 564 مشاهده پرسش
    باسلام و عرض ادب و احترام
    اقای دکتر میشه در مورد tarsal coalitionتوضیح بدید که بیشتر در چه رده سنی اتفاق میوفته چگونه و کی بوجود میاد و نحوه درمانش چگونه است؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲۶ شهریور ۹۵( 8 سال پیش)
      سلام
      Tarsal coalition به صورت ما درزادى وجود داره ولى شروع علامت دار شدنش بسته به نوع و محل اون متفاوته
      شروع علامتها معمولا در دوره ى نو جوانى هست و درمان انواع علامت دار اكثرا با جراحى خواهد بود
  • تصویر کاربر شوكت جمعه ۲۶ شهریور ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 491 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت دكتر عزيز .من يك بيمار زن 49 ساله هستم با يك انحناي شديد در كف پا 95/6/7 در بيمارستان نفت تهران توسط شما عمل خواهم شد.2 سئوا ل همواره ذهنمو مشغول كرده.يكي اينكه عملي مشابه پاي من داشتيد.پاي من كاملا به بيرون چرخيده وپاشنه پام رو بداخله.طوري كه روي لبه خارجي پام راه ميرم. دومين سئوالم اينكه در صورت نياز فوري ب شمابعد از عمل در دوسه هفته اول امكان دسترسي به شما وجود دارد يا نه.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲۶ شهریور ۹۵( 8 سال پیش)
      درود
      موارد زيادى از اين نوع اعمال جراحى رو انجام دادم و مى دم.
      در مورد برنامه ى ويزيت هاى بعد از عمل هنگام ترخيص و در هر ويزيت به شما اطلاع داده خواهد شد.نگران پيگيرى نباشيد
درحال دریافت اطلاعات
تماس با ما

با ما در تماس باشید

آدرس مطب

شریعتی پایین تر از مترو قلهک ساختمان خانه درسا طبقه ۵ واحد ۱۷

ساعات کار مطب

شنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۶ الی ۱۹

دکتر نادری