منو

انواع شکستگی قوزک مچ پا و درمان آن

شدت شکستگی قوزک مچ پا ممکن است از یک شکستگی ساده در تنها یک استخوان مچ پا تا شکستگی های متعدد که ممکن است مچ پا را دچار در رفتگی بکنند، متفاوت باشد.


به کلام ساده تر هرچه تعداد استخوان های شکسته در مچ پا بیشتر باشد مچ پا ناپایدارتر می شود. همراه شکستگی قوزک ممکن است پارگی یا آسیب لیگامانی نیز وجود داشته باشد. شکستگی مچ پا می تواند در هر گروه سنی بروز کند. در ۳۰ تا ۴۰ سال گذشته پزشکان متوجه افزایش تعداد و شدت شکستگی های مچ پا شده اند که علت آن تا حدی مربوط به افزایش جمعیت  افراد مسن ولی فعال است.

آناتومی مچ پا

سه استخوان مفصل مچ پا را تشکیل می دهند، که عبارتند از:

✅ تیبیا یا درشت نی

✅ فیبولا یا نازک نی

✅ تالوس یا استخوان قاپ که بین استخوان پاشنه در پایین و استخوان های نازک نی و درشت نی در بالا قرار دارد.

استخوان های تیبیا و فیبولا قسمت های ویژه ای دارند که در تشکیل مچ پا نقش دارند، از جمله:

☑ قوزک داخلی

قسمت داخلی انتهای استخوان تیبیا

☑ قوزک خارجی

قسمت انتهایی فیبولا

☑ قوزک خلفی

قسمت پشتی انتهای استخوان تیبیا

قوزک پا

پزشکان شکستگی های مچ پا را بر اساس قسمتی از استخوان که شکسته است تقسیم بندی می کنند. مثلا شکستگی قسمت انتهایی نازک نی را شکستگی قوزک خارجی و شکستگی انتهای هر دو استخوان نازک نی و درشت نی را شکستگی دو قوزکی (بای مالیولار) می نامند. در شکستگی های مچ پا دو مفصل درگیر می شوند:

✔ مفصل مچ پا یعنی جایی که استخوان های تیبیا و فیبولا و تالوس در کنار هم قرار می گیرند.

✔ مفصل سین دسموز که عبارت است از مفصلی که بین انتهای تحتانی تیبیا و فیبولا قرار دارد و توسط لیگامان ها (رباط ها) ی مهمی پایدار می گردد. لیگامان های متعددی به پایداری مفصل مچ پا کمک می کنند.

علل شکستگی قوزک مچ پا

❇ پیچ خوردن یا چرخیدن مچ پا

❇ افتادن روی مچ پا

❇ لیز خوردن یا افتادن حین راه رفتن یا دویدن

❇ تصادفات

علائم شکستگی قوزک مچ پا

از آن جا که علائم شکستگی قوزک مچ پا شبیه علایم پیچ خوردگی شدید مچ پا هستند هر نوع صدمه و آسیب مچ پا باید توسط پزشک متخصص درد مچ پا بررسی شود. علائم شایع شکستگی قوزک مچ پا عبارتند از:

✳ درد فوری و شدید

ورم مچ پا

✳ کبودی

✳ درد در هنگام لمس محل آسیب دیده

✳ عدم امکان وزن گذاری روی اندام آسیب دیده

✳ دفورمیته و تغییر شکل مخصوصا موقعی که مفصل دچار دررفتگی مچ هم شده باشد.

علائم در رفتگی مچ پا

  • درد و ورم در ناحیه سطحی مفصل
  • تغییر رنگ پوست اطراف مفصل و تغییر شکل مفصل
  • عدم توانایی در جرکت دادن مچ پا
  • درد در زمان فشار دادن مفصل مچ پا

تشخیص شکستگی قوزک مچ پا

معاینه توسط پزشک

پزشک از شما شرح حالی در مورد علایم و نحوه ی آسیب دیدن شما و یک شرح حال کلی در مورد سوابق پزشکی شما می گیرد. سپس معاینه ی دقیقی بر روی مچ پا و پا و ساق پایتان انجام می دهد.

تصویربرداری از مچ پا

در صورت شک به شکستگی قوزک مچ پا پزشک معالج برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد صدمه ی شما درخواست تصویربرداری خواهد کرد.

۱- رادیولوژی ساده

رادیولوژی ساده معمول ترین و در دسترس ترین تکنیک تصویربرداری تشخیصی است. رادیوگرافی ساده می تواند نشان دهد که آیا استخوان شکسته است یا نه؟ و آیا در محل شکستگی قوزک مچ پا جا به جایی وجود دارد یا خیر؟ با این روش می توان تعداد قطعات شکستگی را دانست.

۲- رادیوگرافی تحت استرس

در بعضی شرایط پزشک معالج به مچ پا در جهت خاصی فشار وارد می کند و در آن حالت رادیوگرافی انجام می شود. این رادیوگرافی برای آن است که پزشک متوجه شود که آیا آن شکستگی خاص نیاز به درمان جراحی دارد یا خیر؟

۳- سی تی اسکن

این روش تصاویری از مقاطع مختلف مچ پا ارائه می دهد و گاه برای بررسی بیشتر صدمات مچ پا به کار می رود به ویژه در مواردی که شکستگی به مفصل مچ پا راه دارد.

 سی تی اسکن پا

۴- ام آر آی

برای بعضی از انواع شکستگی قوزک مچ پا و به منظور بررسی لیگامان ها از ام آر آی استفاده می شود.

درمان شکستگی قوزک خارجی

شکستگی قوزک خارجی در واقع شکستگی نازک نی هست. نازک نی در سطوح مختلف ممکن است دچار شکستگی شود. سطح شکستگی می تواند شیوه ی درمان را تعیین کند.

✅ درمان غیر جراحی شکستگی قوزک خارجی

در صورت پایدار بودن مچ پا یعنی اگر شکستگی همراه جا به جایی زیاد نباشد ممکن است نیاز به جراحی نباشد. برای تعیین پایداری مچ پا می توان از رادیوگرافی تحت استرس استفاده کرد. نوع درمان مورد نیاز ممکن است بر اساس محل شکستگی استخوان نیز تعیین شود. روش های متفاوت و متعددی برای حفاظت از شکستگی در طول مدت ترمیم آن استفاده می شود که از کفش های مخصوص تا گچ کوتاه متفاوت هستند.بعضی از پزشکان اجازه ی تحمل وزن را به بیمار می دهند و برخی تا شش هفته اجازه ی وزن گذاری نمی دهند. در طول مدت درمان با فواصل معینی رادیوگرافی انجام می شود تا ضمن اطمینان از عدم جا به جایی قطعات شکستگی فرایند ترمیم نیز پایش گردد.

✅ درمان جراحی شکستگی قوزک خارجی

اگر شکستگی با جا به جایی همراه باشد یا مفصل مچ پا ناپایدار باشد نیاز به جراحی خواهد بود. در این روش ابتدا قطعات شکسته در جای خود قرار داده می شوند و سپس با پیچ و پلیت (پلاک) فیکس می شوند.

شکستگی قوزک پا چقدر طول می کشد؟

مدت زمان بهبودی شکستگی قوزک پا به شدت آسیب دیدگی بستگی دارد. به این صورت که پس از ۲ الی ۳ هفته که پا در گچ بود، معاینه و رادیولوژی انجام می شود و در صورتی که درد و ناراحتی وجود نداشت، بیمار می تواند از واکر استفاده کند و پس از ۱۲ الی ۱۶ هفته شکستگی کامل درمان می شود.

درمان شکستگی قوزک داخلی

شکستگی قوزک داخلی عبارت است از شکستگی قسمت داخلی استخوان درشت نی در قسمت تحتانی آن (مچ پا).این شکستگی می تواند در سطوح مختلف قوزک داخلی ایجاد شود.

در بیشتر موارد شکستگی قوزک داخلی به همراه شکستگی نازک نی (قوزک خارجی) یا شکسستگی قسمت خلفی درشت نی (قوزک خلفی) یا همراه صدمه و پارگی لیگامان ها (رباط ها) ی مچ پا می باشد.

✅ درمان غیر جراحی شکستگی قوزک داخلی

اگر شکستگی بدون جا به جایی باشد و در قسمت انتهایی قوزک داخلی باشد و قطعه ی شکستگی کوچک باشد می توان آن را بدون جراحی درمان  کرد.ممکن است نیاز به انجام رادیوگرافی تحت استرس برای اطمینان از پایداری مفصل مچ پا باشد.

درمان غیر جراحی می تواند با یک بریس یا گچ کوتاه ساق انجام شود. معمولا باید به مدت ۶ هفته از وزن گذاری اجتناب شود. در طول این مدت نیاز به رادیوگرافی کنترل و اطمینان از جا به جا نشدن شکستگی می باشد.

✅ درمان جراحی شکستگی قوزک داخلی

در صورت جا به جایی شکستگی یا ناپایداری مچ پا نیاز به جراحی خواهد بود.بسته  به نوع شکستگی ممکن است از پیچ یا سیم یا پیچ و پلیت برای فیکس کردن آن استفاده شود.

درمان خانگی شکستگی مچ پا

شما می توانید پس از فیزیوتراپی با انجام بعضی حرکات در خانه به سرعت بهبود خود کمک کنید:

۱- کشش پا با پارچه

اولین اقدام برای درمان خانگی شکستگی مچ پا این است که روی زمین نشسته پاهای خود را دراز کنید و کف پای آسیب دیده را در مرکز یک پارچه قرار داده و دو سر پارچه را بگیرید و بکشید. مراقب باشید هنگام نشستن قوز نکنید. این حرکت را می توانید در ۱۰ تکرار ۲۰ ثانیه ای با فاصله ۱۰ ثانیه استراحت انجام دهید.

۲- آب درمانی

آب درمانی با مشورت پزشک می تواند تأثیر زیادی در بهبود روند درمان شما داشته باشد. تنها توجه داشته باشید آب درمانی برای همه افراد به خصوص کسانی که رماتیسم دارند مناسب نیست و از این رو حتما با پزشک خود مشورت کنید.

درمان شکستگی قوزک خلفی

شکستگی قوزک خلفی عبارت است از شکستگی قسمت خلفی درشت نی (تیبیا) در محل مچ پا. این شکستگی در بیشتر موارد همراه شکستگی قوزک خارجی است.ممکن است شکستگی قوزک داخلی هم همراه آن وجود داشته باشد. بسته به این که قطعه ی شکسته چقدر بزرگ باشد قسمت خلفی مچ پا ممکن است ناپایدار گردد.معمولا معتقدند که اگر این قطعه بیش از ۲۵ درصد مفصل را شامل شود مفصل ناپایدار بوده نیاز به عمل جراحی وجود دارد.

✅ درمان غیر جراحی شکستگی قوزک خلفی

اگر قطعه شکسته بدون جا به جایی و مفصل پایدار باشد درمان غیر جراحی با گچ کوتاه یا بریس توصیه می شود.وزن گذاری تا ۶ هفته مجاز نخواهد بود.

✅ درمان جراحی شکستگی قوزک خلفی

اگر قطعه ی شکسته جا به جا و مفصل مچ پا ناپایدار باشد جراحی لازم خواهد بود.فیکساسیون با پیچ یا با پیچ و پلیت انجام می شود.

درمان شکستگی هر دو قوزک (بای مالیولار)

شکستگی دو قوزک عبارت است از شکستگی هم زمان هر دو قوزک داخلی و خارجی.در اکثر این شکستگی ها مفصل مچ پا ناپایدار می باشد و گاه حتی همراه در رفتگی مچ پاست.

✅ درمان غیرجراحی شکستگی دو قوزک

همان طور که در بالا گفته شد این شکستگی ها معمولا ناپایدارند و نیاز به جراحی دارند ولی درمان غیر جراحی ممکن است در بیمارانی که در آن ها ریسک جراحی بسیار بالاست یا کسانی که به دلایلی اصلا راه نمی روند با بریس یا گچ کوتاه انجام شود. در این حالت رادیوگرافی های مکرر برای اطمینان از عدم جا به جایی شکستگی و بررسی روند ترمیم انجام می شود.

وزن گذاری به مدت ۶ هفته مجاز نیست و پس از آن نیز مچ پا تا هنگام جوش خوردن کامل با یک بریس محافظت خواهد شد.

✅ درمان جراحی شکستگی دو قوزک

در بیشتر موارد درمان انتخابیست. فیکساسیون با پیچ و پلیت انجام می شود.

درمان شکستگی سه قوزکی (تری مالیولار)

برخی شکستگی ها ناپایدار هستند و ممکن است با دررفتگی مچ پا همراه باشند.

✅ درمان غیر جراحی شکستگی مچ پا

همان گونه که در بالا ذکر شد درمان غیر جراحی فقط در صورتی انجام می شود که یا خطر جراحی برای بیمار بیش از حد زیاد باشد یا این که وی اصلا قادر به راه رفتن نباشد. نحوه ی درمان غیر جراحی همان است که در مورد شکستگی دو قوزکی توضیح داده شد.

✅ درمان جراحی شکستگی مچ پا

هر یک از اجزای شکستگی جداگانه فیکس می گردند.

آسیب سیندسموز

درمان آسیب سیندسموز

سیندسموز مفصل بین انتهای درشت نی و نازک نی است و توسط لیگامان هایی پایدار می گردد.آسیب سیندسموز ممکن است فقط لیگامانی باشد.در این موارد اگر ناپایداری وجود نداشته باشد درمان غیر جراحی موثر خواهد بود ولی طول مدت درمان نسبت به پیچ خوردگی های معمول مچ پا طولانی تر است. در موارد زیادی آسیب سیندسموز همراه یک یا چند شکستگی هم هست.این صدمات بسیار ناپایدار هستند و حتما نیاز به درمان جراحی دارند.

عوارض شکستگی مچ پا

افراد دیابتی و مسن و کسانی که سیگار یا قلیان می کشند بیشتر در معرض عوارض جراحی هستند که این شامل تاخیر در ترمیم زخم نیز هست.زیرا در این افراد استخوان دیرتر جوش می خورد.

⚠ عوارض در درمان غیر جراحی

۱- بدون جراحی این خطر وجود دارد که قطعه شکسته جا به جا شود.بنابراین پیگیری با رادیوگرافی های مکرر ضروریست.

۲- اگر استخوان در وضعیت نامناسب جوش بخورد مفصل مچ پا ناپایدار خواهد شد و این منجر به آرتروز زودرس آن می شود.

⚠ عوارض درمان جراحی

خطرات جراحی به طور عموم عبارتند از:

  • عفونت
  • خونریزی
  • درد
  • لخته شدن خون در ورید های ساق (این عارضه در درمان غیر جراحی هم محتمل است)
  • آسیب عروق و اعصاب و تاندون ها

خطرات مربوط به درمان جراحی شکستگی مچ پا عبارتند از:

  • تاخیر جوش خوردن
  • آرتروز
  • درد در محل پیچ و پلیت

شکستگی قوزک پا چقدر طول میکشد

گرچه بیشتر افراد طی ۳ تا ۴ ماه به فعالیت های روزمره (جز فعالیت ورزشی) بر می گردند بهبود کامل می تواند تا ۲ سال طول بکشد. ممکن است ماه ها طول بکشد که فرد بتواند بدون لنگیدن راه برود و به ورزش برگردد. اغلب افراد می توانند ۹ تا ۱۲ هفته پس از صدمه رانندگی را آغاز کنند.

دکتر غلامرضا نادری متخصص ارتوپدی ، آرتروسکوپی ، آرتروپلاستی و فلوشیپ جراحی مچ پا در تهران

فهرست مطالب
  • تصویر کاربر جمشید دوشنبه ۲۱ خرداد ۳( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 96 مشاهده پرسش
    سلام دکتر زانوم 6 ماه پیش در فوتبال پیچ خورد و درد داشتم تا یک ساعت و بعد چند ماه ام آر آی گرتم و دکتر گفت پارگی شدید رباط صلیبی دارم ولی اصلا پام خالی نمیکنه و میتونم بدوم ولی نمیدونم فوتبال بازی کنم یا نه ممنون میشم راهنماییم کنید لینک ام آر آی:www.tebetasviri.com/sc.re کد پذیرش:914522
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۱ خرداد ۳( 5 ماه پیش)

      نیاز به معاینه هست

  • تصویر کاربر علیرضا دوشنبه ۲۱ خرداد ۳( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 99 مشاهده پرسش
    درود وقت بخیر دکتر جان بنده ۴ماه پیش تو فوتسال پام ضربه خورد.چند روزی استراحت کردم بعد ادامه دادم.الان یک ماهی میشه درد روی پا و پاشنه پا و قسمت انگشت کوچیکه از قسمت کف پا درد دارم مخصوصا وقتی راه میرم.عکس گزارش فرستادم خدمتتون بی زحمت راهنمایی بفرمایید میتونم ادامه بدم یا درمان باید بشه؟.سن ۳۳.وزن ۵۷.قد ۱۶۷
    1. تصویر کاربر علیرضا یکشنبه ۲۶ فروردین ۳( 7 ماه پیش)
      عکس گزارش
    2. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۱ خرداد ۳( 5 ماه پیش)

      لطفا مجدد عگس بفرستید

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر عبدالله دوشنبه ۲۱ خرداد ۳( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 66 مشاهده پرسش
    سلام وقت خوش. اعرابی هستم سن 30 قد 170 وزن 60
    یک سال پیش در ورزش فوتبال ساق پام ضربه خورد و بدون کمبود شدن کمی ورم کرد و بعد چند ساعت ورم از بین رفت. ولی درد خیلی خفیف باقی موند. هر هفته میرفتم فوتبال چون درد شدیدی نداشت و قابل تحمل بود. ولی برای بهبود کامل امسال تصمیم گرفتم یک ماه نرم بازی که کاملا خوب بشه ولی متاسفانه بازم بعد بازی احساس درد خیلی خفیف تر از قبل هنوز وجود داره. میخواستم بپرسم آیا احتمال داره این درد دیگه از بین نره و همیشگی باشه. و اگر امکان بهبود با استراحت هست چند روز باید فعالیت ورزشی را قطع کنم. سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۱ خرداد ۳( 5 ماه پیش)

      معاینه و بررسی لازمه قاعده کلی تینه که با درد نباید تمرین کنید

  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۲۱ خرداد ۳( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 77 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    خسته نباشید من قدم 160 سانت هست .
    آیا امکان عمل افزایش قد در سن 36 سالگی برای من(مرد) وجود دارد؟و هزینه آن چه قدر است
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۱ خرداد ۳( 5 ماه پیش)

      بله امکان داره ولی توصیه نمی شه

  • تصویر کاربر خانی دوشنبه ۲۱ خرداد ۳( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 71 مشاهده پرسش
    با سلام وخسته نباشد
    غده های کوچک اطراف پاشنه پای همسر م می باشد که به شدت در صورت تماس درد می کند لطفا علت ودرمان آن را توضیح دهید
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۱ خرداد ۳( 5 ماه پیش)

      شرح حال کامل نیست معاینه و بررسی لازمه

  • تصویر کاربر دماوندی دوشنبه ۲۱ خرداد ۳( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 83 مشاهده پرسش
    سلام اقادکتر پا سمت راست قوزک ورم می‌کند ودرد دارم ورانندگی وانت هستم لطفا راهنمایی کنید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۱ خرداد ۳( 5 ماه پیش)

      شرح حال کامل نیست معاینه و بررسی لازمه

  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۲۱ خرداد ۳( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 147 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر ببخشید من میتونم باتزریق ژل پاشنه پامو کمی بلند کنم آخه بیشتر موقع با پنجه پاراه میرم ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۱ خرداد ۳( 5 ماه پیش)

      نه

  • تصویر کاربر لیلا دوشنبه ۲۸ اسفند ۲( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 246 مشاهده پرسش
    سلام دخترم ۹سال و ۶ ماه سن و وزن ۴۱ و قد ۱۵۳ دارن
    قد پدر ۱۷۸ و قد مادر ۱۶۷ و به تازگی پرید شدن
    عکس مچ دست گرفتیم دکتر گفتن قدش ۱۶۰ تا ۱۶۴ میشه با توجه به قد پدر مادر ۱۶۰ یا ۱۶۴ براش کوتاهه به نظر شما به ۱۶۷ میرسه
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۸ اسفند ۲( 7 ماه پیش)

      حالا حالا ها رشد می کنه و جای نگرانی نیست

  • تصویر کاربر حدیث شنبه ۱۹ اسفند ۲( 8 ماه پیش) تعداد بازدید: 248 مشاهده پرسش
    پسرم ۱۶ سالشه و دکتر غدد که رفتیم گفتن با توجه به عکس مچ دستش صفحه رشدش بسته شده و قدش ۱۶۰ هست امکان رشد قد تا بیست سالگی وجود دارد؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۱۹ اسفند ۲( 8 ماه پیش)

      مقدار کمی رشد محتمله ولی جهش رشدی خیر معمولا

  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۱۹ اسفند ۲( 8 ماه پیش) تعداد بازدید: 192 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    بنده از اصفهان مزاحمت می شوم و اگر امکان مشاوره و ویزیت انلاین باشد ممنون می شوم خلاصه پرونده من به شرح زیر است اگر راهنمایی بفرمایید ممنون می شوم،
    جناب دکتر بنده حدود 12 سال پیچ دچار شکستگی در استخوان های تالوس و مدیال مالئوس شدم و اخیرا حدود یکماه پیش دچار ضرب دیدگی و کشیدگی در ناحیه مچ پا جواب MRi اعلام نموده است که :
    1-mild tibiotalar joint effusion is seen
    2- Anterior talofibular ligament sprain grad I is seen
    3- mild fluid within FHL tendon sheath is noted
    4- OS navicular type II and OS perineum are noted
    مابقی موارد را اعلام شده سالم است و اسیب دیدگی ندارد. ممنون از زحمت شما اگر امکان مشاوره می باشد بفرمایید تا هزینه ویزیت را تقدیم نمایم.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۱۹ اسفند ۲( 8 ماه پیش)

      اتکا به گزارش ام آر آی بدون معاینه و شرح حال دقیق . بدون دیدن تصاویر فایده نداره 

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر الهام دوشنبه ۲۲ شهریور ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 249 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من قوزک داخلیم عمل شده دکتر گفت خارجی نیاز به عمل نداره لطفا عکسو نگاه کنید نظرتون روبدید میترسم کج نشه
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۲ شهریور ۰( 3 سال پیش)

      درود

      راديوگرافى نيم رخ و سى تى هم لازمه 

      غالبا هر دو بايد فيكس بشن

  • تصویر کاربر حسن جمعه ۱۹ شهریور ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 305 مشاهده پرسش
    عرض سلام وخسته نباشید ببخشید اقای دکتر جوانی هستم ۲۶ ساله باوزن تقریبی ۶۵حدود ۳۵ روز پیش تصادف کردم واز ناحیه قوزک داخلی دچار شکستگی پا شدمم الان بعد از گذشت ۵ هفته میتوانم بدون عصا راه برم البته عکس مال دوهفته قبل هستش
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۱۹ شهریور ۰( 3 سال پیش)

      درود

      تا سه هفته ديگه عصا داشته باشيد

  • تصویر کاربر مرتضی سه شنبه ۱۶ شهریور ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 320 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    ساق پای مادرم پلاتین خورده
    الان سه ماهه که عمل کرده
    اما پاش نسبت به پای دیگرش رنگ قرمزی داره
    وقتی هم که با واکر راه میره شبا کف پاش رگای قرمز میزنه بیرون و لکه های قرمز میزنه
    پشت زانوشم کبودی میوفته
    ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۱۶ شهریور ۰( 3 سال پیش)

      درود

      حتما به دكترشون نشون بدين 

  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۱۶ شهریور ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 230 مشاهده پرسش
    سلام.روزتون بخیر.من پای راستم براثر ضربه آزرده شد و مویه کرد و دکترم‌گفت بهتره گچ بگیرم که روند بهبودی زودتر و بهترانجام بشه و بتونم سر کار هم‌ برم با این اوصاف ازتون سوال دارم که پای گچ گرفته ام رو هنگام راه رفتن و حرکت روی پنجه پا بذارم یا با کف پام راه برم؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۱۶ شهریور ۰( 3 سال پیش)

      درود

      راديوگرافى بفرستيد

  • تصویر کاربر اعظم شنبه ۱۳ شهریور ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 319 مشاهده پرسش
    سلام . دخترم قوزک پایش شکست . عمل شد و دو ماه تو گچ بود . ولی الان بعد از گذشت شش ماه مچ پایش کج هست . و زانو درد هم دارد .
    دوباره باید دکتر بریم . راه حل مشکل ما چیه
    لطفاً راهنمایی بفرمائید
    استانبول هستم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۱۳ شهریور ۰( 3 سال پیش)

      درود

      لطفا آخرين راديوگرافى ها رو بفرستيد

  • تصویر کاربر زهرا شنبه ۱۳ شهریور ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 148 مشاهده پرسش
    با سلام.۳۲سال سن دارم ..مدت۶ماه است که از درد ناحیه مچ پای چپ رنج می برم.درد شدیدی دارم...بخصوص هنگام ورزش و پیاده روی تشدید میشود..ممنون میشم راهنمایی بفرمائید
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۱۳ شهریور ۰( 3 سال پیش)

      درود

      حتما بايد معاينه بشين

  • تصویر کاربر مریم شنبه ۱۳ شهریور ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 207 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر وقت بخیر.من ۲ماه پیش خدمت رسیده بودم از اردبیل.گفته بودین بعد دو ماه بیام که بخاطر کرونا نتونستم بیام.تشخیصcrpsداده بودین.قرص پرگابالین و اکسی کدون داده بودین با مگنت.مگنت و تموم کردم ۲۰جلسه داروهارو خوردم ی هفته ولی بعدش دچار آتاکسی شدم بخاطر همین ادامه ندادم چون پرستار هستم و همش در حال سقوط بودم.ولی الان هنوزم درد دارم و میلنگم.پیشنهاد دیگه ای دارین که انجام بدم؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۱۳ شهریور ۰( 3 سال پیش)

      درود

      مجدد فيزيوتراپى برين و به پا بيشتر اعتماد كنيد

  • تصویر کاربر قاسم سه شنبه ۹ شهریور ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 222 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر. من سوال پرسیدم ولی پیگیری زدم دیدم اصلا نیست و انگار پاک شده. من مچ پام تقریبا 6 هفته پیچ دچار پیچ خوردگی شد و مقداری درد و تورم داشتم که فردای اون روز مراجعه کردم به متخصص ارتوپد. ایشون بعد از دیدن عکس رادیولوژی گفتند شکستگی ندارم و کشیدگی و پارگی رباط هست و 2 هفته پام و گچ گرفتند. بعد دو هفته مراجعه کردم و گچ گ باز کردند و گفتند ورم پات خوابیده و کم کم راه برو نیاز به فیزیوتراپی هم نداری. بعد از باز کردن گچ پام درده کمی داشتم که مرور رفع شد فقط الان بعضی مواقع که مچ پام رو ببش از حد خم میکنم مثله حالت نشستن دستشویی ایرانی مچ پام درد میگرفت که دوباره مراجعه کردم و بعد از گرفتن عکس ام ار ای دکتر گفتند هنوز کامل خوب نشده رباطتت و مقداری التهاب در پات وجود داره (همون اب اوردن). برام دارو تجویز کردن همراه 5جلسه لیزر درمانی و 10 جلسه فیزیوتراپی به همراه یه مچ بند که دستور ساختشو دادند به ارتوپد فنی بیمارستان و گفتند نیازی به عمل جراحی هم نداره اصلا. و باید کمتر از پله بالا و گایین برم و مراعات کنم من چون خیلی نظرات دوستان رو خونده بودم یکم نگرانم خوب نشه پام.این درمانی که دکتر گفتند جواب میده اقای دکتر...؟ درمامه مناسبیه. ؟شما چه توصیه ایی دارین.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۹ شهریور ۰( 3 سال پیش)

      درود

      معاينه لازمه 

      وفعلا اين درمان خوبه ولى اين كه اصلا عمل لازم نباشه رو نمى شه الان گفت 

  • تصویر کاربر مجتبی چهارشنبه ۲۷ مرداد ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 213 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر من حدودا دو با انگشت شست پا باشدت درد گرفته درصورتی حتی راه رفتن برام مشکل بود حالا چیکار کنم با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۲۷ مرداد ۰( 3 سال پیش)

      درود

      آزمايش اسيد اوريك بدين و از شياف ايندومتاسين استفاده كنيد

  • تصویر کاربر شیخ جمعه ۲۲ مرداد ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 196 مشاهده پرسش
    سلام من تیغ پای چند وقتی درد می‌کن گاهی ساق پاسمت قوزک ورم شدیدی می‌کند الان چندروزی درد شدید شداحساس میکنم مفاصل مغزه استخوان پام درد می‌کن عصلات پام در خواب طوری می‌گیرد که از شدت درد بیدار میشم تا چند دقیقه ول کند فریاد می‌گیرد چهکنم؟ سنم 43 خانم شغلم خیاطی فعالیت پیاده‌روی دارم.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲۲ مرداد ۰( 3 سال پیش)

      درود 

      به نظر من ام آر آى مچ پا و كف پا و نوار عصب و عضله لازمه

درحال دریافت اطلاعات
تماس با ما

با ما در تماس باشید

آدرس مطب

شریعتی پایین تر از مترو قلهک ساختمان خانه درسا طبقه ۵ واحد ۱۷

ساعات کار مطب

شنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۶ الی ۱۹

دکتر نادری