منو

انواع شکستگی قوزک مچ پا و درمان آن

شدت شکستگی قوزک مچ پا ممکن است از یک شکستگی ساده در تنها یک استخوان مچ پا تا شکستگی های متعدد که ممکن است مچ پا را دچار در رفتگی بکنند، متفاوت باشد.


به کلام ساده تر هرچه تعداد استخوان های شکسته در مچ پا بیشتر باشد مچ پا ناپایدارتر می شود. همراه شکستگی قوزک ممکن است پارگی یا آسیب لیگامانی نیز وجود داشته باشد. شکستگی مچ پا می تواند در هر گروه سنی بروز کند. در ۳۰ تا ۴۰ سال گذشته پزشکان متوجه افزایش تعداد و شدت شکستگی های مچ پا شده اند که علت آن تا حدی مربوط به افزایش جمعیت  افراد مسن ولی فعال است.

آناتومی مچ پا

سه استخوان مفصل مچ پا را تشکیل می دهند، که عبارتند از:

✅ تیبیا یا درشت نی

✅ فیبولا یا نازک نی

✅ تالوس یا استخوان قاپ که بین استخوان پاشنه در پایین و استخوان های نازک نی و درشت نی در بالا قرار دارد.

استخوان های تیبیا و فیبولا قسمت های ویژه ای دارند که در تشکیل مچ پا نقش دارند، از جمله:

☑ قوزک داخلی

قسمت داخلی انتهای استخوان تیبیا

☑ قوزک خارجی

قسمت انتهایی فیبولا

☑ قوزک خلفی

قسمت پشتی انتهای استخوان تیبیا

قوزک پا

پزشکان شکستگی های مچ پا را بر اساس قسمتی از استخوان که شکسته است تقسیم بندی می کنند. مثلا شکستگی قسمت انتهایی نازک نی را شکستگی قوزک خارجی و شکستگی انتهای هر دو استخوان نازک نی و درشت نی را شکستگی دو قوزکی (بای مالیولار) می نامند. در شکستگی های مچ پا دو مفصل درگیر می شوند:

✔ مفصل مچ پا یعنی جایی که استخوان های تیبیا و فیبولا و تالوس در کنار هم قرار می گیرند.

✔ مفصل سین دسموز که عبارت است از مفصلی که بین انتهای تحتانی تیبیا و فیبولا قرار دارد و توسط لیگامان ها (رباط ها) ی مهمی پایدار می گردد. لیگامان های متعددی به پایداری مفصل مچ پا کمک می کنند.

علل شکستگی قوزک مچ پا

❇ پیچ خوردن یا چرخیدن مچ پا

❇ افتادن روی مچ پا

❇ لیز خوردن یا افتادن حین راه رفتن یا دویدن

❇ تصادفات

علائم شکستگی قوزک مچ پا

از آن جا که علائم شکستگی قوزک مچ پا شبیه علایم پیچ خوردگی شدید مچ پا هستند هر نوع صدمه و آسیب مچ پا باید توسط پزشک متخصص درد مچ پا بررسی شود. علائم شایع شکستگی قوزک مچ پا عبارتند از:

✳ درد فوری و شدید

ورم مچ پا

✳ کبودی

✳ درد در هنگام لمس محل آسیب دیده

✳ عدم امکان وزن گذاری روی اندام آسیب دیده

✳ دفورمیته و تغییر شکل مخصوصا موقعی که مفصل دچار دررفتگی مچ هم شده باشد.

علائم در رفتگی مچ پا

  • درد و ورم در ناحیه سطحی مفصل
  • تغییر رنگ پوست اطراف مفصل و تغییر شکل مفصل
  • عدم توانایی در جرکت دادن مچ پا
  • درد در زمان فشار دادن مفصل مچ پا

تشخیص شکستگی قوزک مچ پا

معاینه توسط پزشک

پزشک از شما شرح حالی در مورد علایم و نحوه ی آسیب دیدن شما و یک شرح حال کلی در مورد سوابق پزشکی شما می گیرد. سپس معاینه ی دقیقی بر روی مچ پا و پا و ساق پایتان انجام می دهد.

تصویربرداری از مچ پا

در صورت شک به شکستگی قوزک مچ پا پزشک معالج برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد صدمه ی شما درخواست تصویربرداری خواهد کرد.

۱- رادیولوژی ساده

رادیولوژی ساده معمول ترین و در دسترس ترین تکنیک تصویربرداری تشخیصی است. رادیوگرافی ساده می تواند نشان دهد که آیا استخوان شکسته است یا نه؟ و آیا در محل شکستگی قوزک مچ پا جا به جایی وجود دارد یا خیر؟ با این روش می توان تعداد قطعات شکستگی را دانست.

۲- رادیوگرافی تحت استرس

در بعضی شرایط پزشک معالج به مچ پا در جهت خاصی فشار وارد می کند و در آن حالت رادیوگرافی انجام می شود. این رادیوگرافی برای آن است که پزشک متوجه شود که آیا آن شکستگی خاص نیاز به درمان جراحی دارد یا خیر؟

۳- سی تی اسکن

این روش تصاویری از مقاطع مختلف مچ پا ارائه می دهد و گاه برای بررسی بیشتر صدمات مچ پا به کار می رود به ویژه در مواردی که شکستگی به مفصل مچ پا راه دارد.

 سی تی اسکن پا

۴- ام آر آی

برای بعضی از انواع شکستگی قوزک مچ پا و به منظور بررسی لیگامان ها از ام آر آی استفاده می شود.

درمان شکستگی قوزک خارجی

شکستگی قوزک خارجی در واقع شکستگی نازک نی هست. نازک نی در سطوح مختلف ممکن است دچار شکستگی شود. سطح شکستگی می تواند شیوه ی درمان را تعیین کند.

✅ درمان غیر جراحی شکستگی قوزک خارجی

در صورت پایدار بودن مچ پا یعنی اگر شکستگی همراه جا به جایی زیاد نباشد ممکن است نیاز به جراحی نباشد. برای تعیین پایداری مچ پا می توان از رادیوگرافی تحت استرس استفاده کرد. نوع درمان مورد نیاز ممکن است بر اساس محل شکستگی استخوان نیز تعیین شود. روش های متفاوت و متعددی برای حفاظت از شکستگی در طول مدت ترمیم آن استفاده می شود که از کفش های مخصوص تا گچ کوتاه متفاوت هستند.بعضی از پزشکان اجازه ی تحمل وزن را به بیمار می دهند و برخی تا شش هفته اجازه ی وزن گذاری نمی دهند. در طول مدت درمان با فواصل معینی رادیوگرافی انجام می شود تا ضمن اطمینان از عدم جا به جایی قطعات شکستگی فرایند ترمیم نیز پایش گردد.

✅ درمان جراحی شکستگی قوزک خارجی

اگر شکستگی با جا به جایی همراه باشد یا مفصل مچ پا ناپایدار باشد نیاز به جراحی خواهد بود. در این روش ابتدا قطعات شکسته در جای خود قرار داده می شوند و سپس با پیچ و پلیت (پلاک) فیکس می شوند.

شکستگی قوزک پا چقدر طول می کشد؟

مدت زمان بهبودی شکستگی قوزک پا به شدت آسیب دیدگی بستگی دارد. به این صورت که پس از ۲ الی ۳ هفته که پا در گچ بود، معاینه و رادیولوژی انجام می شود و در صورتی که درد و ناراحتی وجود نداشت، بیمار می تواند از واکر استفاده کند و پس از ۱۲ الی ۱۶ هفته شکستگی کامل درمان می شود.

درمان شکستگی قوزک داخلی

شکستگی قوزک داخلی عبارت است از شکستگی قسمت داخلی استخوان درشت نی در قسمت تحتانی آن (مچ پا).این شکستگی می تواند در سطوح مختلف قوزک داخلی ایجاد شود.

در بیشتر موارد شکستگی قوزک داخلی به همراه شکستگی نازک نی (قوزک خارجی) یا شکسستگی قسمت خلفی درشت نی (قوزک خلفی) یا همراه صدمه و پارگی لیگامان ها (رباط ها) ی مچ پا می باشد.

✅ درمان غیر جراحی شکستگی قوزک داخلی

اگر شکستگی بدون جا به جایی باشد و در قسمت انتهایی قوزک داخلی باشد و قطعه ی شکستگی کوچک باشد می توان آن را بدون جراحی درمان  کرد.ممکن است نیاز به انجام رادیوگرافی تحت استرس برای اطمینان از پایداری مفصل مچ پا باشد.

درمان غیر جراحی می تواند با یک بریس یا گچ کوتاه ساق انجام شود. معمولا باید به مدت ۶ هفته از وزن گذاری اجتناب شود. در طول این مدت نیاز به رادیوگرافی کنترل و اطمینان از جا به جا نشدن شکستگی می باشد.

✅ درمان جراحی شکستگی قوزک داخلی

در صورت جا به جایی شکستگی یا ناپایداری مچ پا نیاز به جراحی خواهد بود.بسته  به نوع شکستگی ممکن است از پیچ یا سیم یا پیچ و پلیت برای فیکس کردن آن استفاده شود.

درمان خانگی شکستگی مچ پا

شما می توانید پس از فیزیوتراپی با انجام بعضی حرکات در خانه به سرعت بهبود خود کمک کنید:

۱- کشش پا با پارچه

اولین اقدام برای درمان خانگی شکستگی مچ پا این است که روی زمین نشسته پاهای خود را دراز کنید و کف پای آسیب دیده را در مرکز یک پارچه قرار داده و دو سر پارچه را بگیرید و بکشید. مراقب باشید هنگام نشستن قوز نکنید. این حرکت را می توانید در ۱۰ تکرار ۲۰ ثانیه ای با فاصله ۱۰ ثانیه استراحت انجام دهید.

۲- آب درمانی

آب درمانی با مشورت پزشک می تواند تأثیر زیادی در بهبود روند درمان شما داشته باشد. تنها توجه داشته باشید آب درمانی برای همه افراد به خصوص کسانی که رماتیسم دارند مناسب نیست و از این رو حتما با پزشک خود مشورت کنید.

درمان شکستگی قوزک خلفی

شکستگی قوزک خلفی عبارت است از شکستگی قسمت خلفی درشت نی (تیبیا) در محل مچ پا. این شکستگی در بیشتر موارد همراه شکستگی قوزک خارجی است.ممکن است شکستگی قوزک داخلی هم همراه آن وجود داشته باشد. بسته به این که قطعه ی شکسته چقدر بزرگ باشد قسمت خلفی مچ پا ممکن است ناپایدار گردد.معمولا معتقدند که اگر این قطعه بیش از ۲۵ درصد مفصل را شامل شود مفصل ناپایدار بوده نیاز به عمل جراحی وجود دارد.

✅ درمان غیر جراحی شکستگی قوزک خلفی

اگر قطعه شکسته بدون جا به جایی و مفصل پایدار باشد درمان غیر جراحی با گچ کوتاه یا بریس توصیه می شود.وزن گذاری تا ۶ هفته مجاز نخواهد بود.

✅ درمان جراحی شکستگی قوزک خلفی

اگر قطعه ی شکسته جا به جا و مفصل مچ پا ناپایدار باشد جراحی لازم خواهد بود.فیکساسیون با پیچ یا با پیچ و پلیت انجام می شود.

درمان شکستگی هر دو قوزک (بای مالیولار)

شکستگی دو قوزک عبارت است از شکستگی هم زمان هر دو قوزک داخلی و خارجی.در اکثر این شکستگی ها مفصل مچ پا ناپایدار می باشد و گاه حتی همراه در رفتگی مچ پاست.

✅ درمان غیرجراحی شکستگی دو قوزک

همان طور که در بالا گفته شد این شکستگی ها معمولا ناپایدارند و نیاز به جراحی دارند ولی درمان غیر جراحی ممکن است در بیمارانی که در آن ها ریسک جراحی بسیار بالاست یا کسانی که به دلایلی اصلا راه نمی روند با بریس یا گچ کوتاه انجام شود. در این حالت رادیوگرافی های مکرر برای اطمینان از عدم جا به جایی شکستگی و بررسی روند ترمیم انجام می شود.

وزن گذاری به مدت ۶ هفته مجاز نیست و پس از آن نیز مچ پا تا هنگام جوش خوردن کامل با یک بریس محافظت خواهد شد.

✅ درمان جراحی شکستگی دو قوزک

در بیشتر موارد درمان انتخابیست. فیکساسیون با پیچ و پلیت انجام می شود.

درمان شکستگی سه قوزکی (تری مالیولار)

برخی شکستگی ها ناپایدار هستند و ممکن است با دررفتگی مچ پا همراه باشند.

✅ درمان غیر جراحی شکستگی مچ پا

همان گونه که در بالا ذکر شد درمان غیر جراحی فقط در صورتی انجام می شود که یا خطر جراحی برای بیمار بیش از حد زیاد باشد یا این که وی اصلا قادر به راه رفتن نباشد. نحوه ی درمان غیر جراحی همان است که در مورد شکستگی دو قوزکی توضیح داده شد.

✅ درمان جراحی شکستگی مچ پا

هر یک از اجزای شکستگی جداگانه فیکس می گردند.

آسیب سیندسموز

درمان آسیب سیندسموز

سیندسموز مفصل بین انتهای درشت نی و نازک نی است و توسط لیگامان هایی پایدار می گردد.آسیب سیندسموز ممکن است فقط لیگامانی باشد.در این موارد اگر ناپایداری وجود نداشته باشد درمان غیر جراحی موثر خواهد بود ولی طول مدت درمان نسبت به پیچ خوردگی های معمول مچ پا طولانی تر است. در موارد زیادی آسیب سیندسموز همراه یک یا چند شکستگی هم هست.این صدمات بسیار ناپایدار هستند و حتما نیاز به درمان جراحی دارند.

عوارض شکستگی مچ پا

افراد دیابتی و مسن و کسانی که سیگار یا قلیان می کشند بیشتر در معرض عوارض جراحی هستند که این شامل تاخیر در ترمیم زخم نیز هست.زیرا در این افراد استخوان دیرتر جوش می خورد.

⚠ عوارض در درمان غیر جراحی

۱- بدون جراحی این خطر وجود دارد که قطعه شکسته جا به جا شود.بنابراین پیگیری با رادیوگرافی های مکرر ضروریست.

۲- اگر استخوان در وضعیت نامناسب جوش بخورد مفصل مچ پا ناپایدار خواهد شد و این منجر به آرتروز زودرس آن می شود.

⚠ عوارض درمان جراحی

خطرات جراحی به طور عموم عبارتند از:

  • عفونت
  • خونریزی
  • درد
  • لخته شدن خون در ورید های ساق (این عارضه در درمان غیر جراحی هم محتمل است)
  • آسیب عروق و اعصاب و تاندون ها

خطرات مربوط به درمان جراحی شکستگی مچ پا عبارتند از:

  • تاخیر جوش خوردن
  • آرتروز
  • درد در محل پیچ و پلیت

شکستگی قوزک پا چقدر طول میکشد

گرچه بیشتر افراد طی ۳ تا ۴ ماه به فعالیت های روزمره (جز فعالیت ورزشی) بر می گردند بهبود کامل می تواند تا ۲ سال طول بکشد. ممکن است ماه ها طول بکشد که فرد بتواند بدون لنگیدن راه برود و به ورزش برگردد. اغلب افراد می توانند ۹ تا ۱۲ هفته پس از صدمه رانندگی را آغاز کنند.

دکتر غلامرضا نادری متخصص ارتوپدی ، آرتروسکوپی ، آرتروپلاستی و فلوشیپ جراحی مچ پا در تهران

فهرست مطالب

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

برای ثبت پرسش خود از دکتر می توانید از این قسمت استفاده کنید.برای پاسخگویی بهتر به سوالات شما لطفا قد، وزن و سن خود را در متن سوال درج کنید همچنین از پرسيدن سوالاتى كه جنبه اورژانس دارند اجتناب كنید.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر کریمی شنبه ۱۱ خرداد ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 261 مشاهده پرسش
    خسته نباشید من سال 95 یه شکستگی توی ساق پا داشتم و پلاتین گذاشتن قبلش به صورت حرفه ایی بازی میکردم من الان دارم حرفه ایی فوتبال.،دروازه بانی دنبال میکنم میخواستم ببینم مشکلی پیش نمیاد چون هدف اصلیه من فوتباله
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۱۱ خرداد ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      بايد وسيله رو خارج كنيد ( اگر استخوان جوش خورده)

      با احترام

  • تصویر کاربر فاطی شنبه ۱۱ خرداد ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 242 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    آقای دکتر م دوتا رباط مچ پام پاره شده بعد ی ماه گچ گرفتن الان گچ باز کردم دردش شروع شده از کوجا بدونم خب شد یا ن میشه راهنمایی کنین ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۱۰ خرداد ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      معاينه لازمه 

      با احترام

    2. تصویر کاربر فاطی جمعه ۱۰ خرداد ۹۸( 5 سال پیش)
      دکتر دیدش ولی عکس ازش نگرفت
    3. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۱۱ خرداد ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      لزوما در اين مقطع عكس لازم نيست ولى اگه بيش از ١/٥-٢ ماه علايم ادامه پيدا كنه بررسى لازمه

      با احترام

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۱۱ خرداد ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 540 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر ، من تقریبا 14 سال پیش ساق پامو عمل کردم و پلاتین گذاشتم الان روی پلاتین رو استخوان مقداری گرفته طبق اخرین عکس ، میخواستم در بیارم پلاتین پامو دکتر گفت شانسش ضعیفه که بتونیم در بیاریم نظر شما چیه لطفا کمک کنید
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۱۱ خرداد ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      بله ممكنه بسيار دشوار يا غير ممكن باشه

      با احترام

  • تصویر کاربر سعید چهارشنبه ۸ خرداد ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 263 مشاهده پرسش
    با سلام
    من حدود یک سال پیش تو فوتبال به طور مکرر مچ پام به طرف داخل میپیچید مثلا تو هر جلسه یکبار
    ولی چون جلسه بعد درد نداشتم بازم بازی میکردم تا اینکه یبار ی درد شدیدی توی قسمت جلوی غوزک داخلی پام ایجاد شد متاسفانه بازم روش بازی کردم و چون با اون قسمت شوت میزدم درد بیشتری حس میکردم
    بعد از چند ماه استراحت های یکی دو ماهه انجام میدادم ولی بازم وقتی بازی میکردم درد داشتم هنوز درد در اون ناحیه هست و مشکلم اینه که چون میخام توی بازی شوت بزنم اون ناحیه درد شدیدی داره.ولی پیچ خوردگی بازم با ی مچ بند الپی و حرکت اصلاحی حل میشه.به نظر شما چند هفته گچ بگیرم راه حل خوبیه یا نظر شما چیه.مرسی
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۸ خرداد ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      خير گچ گيرى راه خوبى نيست و بايد اين احتمال رو داد كه با توجه به طول كشيدن مساله شما علت مهمى در ميان هست

      بايد معاينه بشين و احتمالا راديوگرافى و ام آر آى يا سى تو اسپيرال انجام بدين

      با احترام

    2. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۸ خرداد ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      خير گچ گيرى راه خوبى نيست و بايد اين احتمال رو داد كه با توجه به طول كشيدن مساله شما علت مهمى در ميان هست

      بايد معاينه بشين و احتمالا راديوگرافى و ام آر آى يا سى تى اسپيرال انجام بدين

      با احترام

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر کاظمی سه شنبه ۷ خرداد ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 276 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من، پسرم بیمار خودتون بودن . مچ پای چپش تو سال کنکور تاندونش پاره شده بود. امشب اشیل پای مادرم پاره شده بیمارستان شفا و۵۷سالشه دیابت داره قرار شده سه شنبه صبح تازه مشاوره قلب و عروق بشه شما امشب کدوم بیمارستان هستین که بیارمش خدمتت خودتون . خیلی درد دارن.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۷ خرداد ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      روز سه شنبه ظهر تشريف بياريد كلينيك فيزيوتراپى استقلال ( دكتر نوروزى) واقع در خيابان خواجه عبدالله انصارى ١٤- كوچه زروان

      با احترام

  • تصویر کاربر محمدعلی یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 286 مشاهده پرسش
    وضعیت تاندون و مچ پا را میخواستم بدونم حتما باید عمل کنم یا لازم نیست
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      تنها بر اساس اين گزارش نمى شه قضاوت كرد و لازمه معاينه بشين

      با احترام

  • تصویر کاربر علیرضا۸ یکشنبه ۲۲ اردیبهشت ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 258 مشاهده پرسش
    سلام من ۸ماه بصورت ثابت نشستم درس خوندم برای کنکور وقبل از اون ورزش میکردم به راحتی پاجفت مینشستم ولی الان کف پام میاد بالا این کوتاهی آشیل هستش
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۲۲ اردیبهشت ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      احتمالا علتش همينه ولى نياز به بررسى و معاينه براى كشف علتش هست

      با احترام

  • تصویر کاربر هدیه چهارشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 251 مشاهده پرسش
    سلام فرزندم کف پای صافی داره ،مچ پاش داره به سمت بیرون کج میشهقبلا وتامین دی پایین بود خواستم ببینم چه کاری باید کنم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      چند سالش هست و آيا درد داره و زودتر از هم سن و سالهاش خسته مى شه؟

      در هر حال بايد معاينه دقيق بشه

      با احترام

  • تصویر کاربر هستي سه شنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 2338 مشاهده پرسش
    با سلام
    حدود يك هفته پيش از پله افتادم يعني دو پله را نديدم و پاي راستم پيچ خورد و قوزكم به شدت ورم كرد. بلافاصله پزشك عمومي رفتم و عكس گرفتم كه گفتند دچار پيچيدگي شديد شده و فقط مسكن دادند اما بخاطر ورم و درد دائمي اما خفيف بعد از يك هفته امروز جراح ارتوپد رفتم و دوباره عكس گرفتند و گفتند بين استخوان ها فاصله افتاده و بايد عمل جراحي شده و پيچ بذارم. به نظرشما بدون جراحي خوب نميشم؟ در حالت عادي درد كمي دارم ولي وقتي دكتر قوزك و بالاي قوزك را فشار دادند درد بسيار شديد شد هنوز ورم و خون مردگي در قوزك و روي پا دارم و درد مخصوصا بالاي قوزك.
    سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      بابد راديوگرافى شما رو ببينم 

      طبق توصيف پزشكتون از مشكل شما به نظر من هم عمل لازمه

      با احترام

  • تصویر کاربر پیمان شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 1189 مشاهده پرسش
    با سلام
    آقای دکتر بنده اتش نشان هستم و در یکی از عملیات ها بعلت زمین خوردن از قسمت مچ دست راست احساس درد شدید میکردم که با مراجعه به متخصص جراحی مفاصل بعد از انجام ام آر آی فرمودند که دچاره پارگی tfcc شدم و بعد از تزریق دستمو گچ کوتاه گرفتند و انگشتانم کاملا آزاد هستش میخواستم بدونم این ازاد بودند انگشت ها باعث فشار به tfcc نمیشه و میخواستم بدونم که آیا امکانش هست که بدون جراحی دستم بهبود پیدا کنه و اینکه من چه حرکاتیو نباید با دستم انجام بدم و مقدار اسیب دیدگیم چه مقداریست
    عکس ها و نتیجه ام ار ای به پیوست خدمتتون ارسال شد در یک فایل زیپ که چون سایت قبول نمیکرد گیف کردم
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      آزاد بودن انگشتان ضررى براى TFCC نداره ولى چرخش مچ و ساعد مضره و بهتره گچ تا بالاى آرنج باشه

      توصيه من اين هست كه تا مدت زيادى از صدمه نگذشته خدمت يكى از همكاران ارتوپد فوق تخصص جراحى دست تشريف ببريد

      اگر تهران تشريف داريد توصيه من مراجعه به آقاى دكتر نجد در بيمارستان شفا يحيائيان يا آقاى دكتر شريعت زاده است

      با احترام

درحال دریافت اطلاعات
تماس با ما

با ما در تماس باشید

آدرس مطب

شریعتی پایین تر از مترو قلهک ساختمان خانه درسا طبقه ۵ واحد ۱۷

ساعات کار مطب

شنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۶ الی ۱۹

دکتر نادری
پرسش از دکتر