منو

انواع شکستگی قوزک مچ پا و درمان آن

شدت شکستگی قوزک مچ پا ممکن است از یک شکستگی ساده در تنها یک استخوان مچ پا تا شکستگی های متعدد که ممکن است مچ پا را دچار در رفتگی بکنند، متفاوت باشد.


به کلام ساده تر هرچه تعداد استخوان های شکسته در مچ پا بیشتر باشد مچ پا ناپایدارتر می شود. همراه شکستگی قوزک ممکن است پارگی یا آسیب لیگامانی نیز وجود داشته باشد. شکستگی مچ پا می تواند در هر گروه سنی بروز کند. در ۳۰ تا ۴۰ سال گذشته پزشکان متوجه افزایش تعداد و شدت شکستگی های مچ پا شده اند که علت آن تا حدی مربوط به افزایش جمعیت  افراد مسن ولی فعال است.

آناتومی مچ پا

سه استخوان مفصل مچ پا را تشکیل می دهند، که عبارتند از:

✅ تیبیا یا درشت نی

✅ فیبولا یا نازک نی

✅ تالوس یا استخوان قاپ که بین استخوان پاشنه در پایین و استخوان های نازک نی و درشت نی در بالا قرار دارد.

استخوان های تیبیا و فیبولا قسمت های ویژه ای دارند که در تشکیل مچ پا نقش دارند، از جمله:

☑ قوزک داخلی

قسمت داخلی انتهای استخوان تیبیا

☑ قوزک خارجی

قسمت انتهایی فیبولا

☑ قوزک خلفی

قسمت پشتی انتهای استخوان تیبیا

قوزک پا

پزشکان شکستگی های مچ پا را بر اساس قسمتی از استخوان که شکسته است تقسیم بندی می کنند. مثلا شکستگی قسمت انتهایی نازک نی را شکستگی قوزک خارجی و شکستگی انتهای هر دو استخوان نازک نی و درشت نی را شکستگی دو قوزکی (بای مالیولار) می نامند. در شکستگی های مچ پا دو مفصل درگیر می شوند:

✔ مفصل مچ پا یعنی جایی که استخوان های تیبیا و فیبولا و تالوس در کنار هم قرار می گیرند.

✔ مفصل سین دسموز که عبارت است از مفصلی که بین انتهای تحتانی تیبیا و فیبولا قرار دارد و توسط لیگامان ها (رباط ها) ی مهمی پایدار می گردد. لیگامان های متعددی به پایداری مفصل مچ پا کمک می کنند.

علل شکستگی قوزک مچ پا

❇ پیچ خوردن یا چرخیدن مچ پا

❇ افتادن روی مچ پا

❇ لیز خوردن یا افتادن حین راه رفتن یا دویدن

❇ تصادفات

علائم شکستگی قوزک مچ پا

از آن جا که علائم شکستگی قوزک مچ پا شبیه علایم پیچ خوردگی شدید مچ پا هستند هر نوع صدمه و آسیب مچ پا باید توسط پزشک متخصص درد مچ پا بررسی شود. علائم شایع شکستگی قوزک مچ پا عبارتند از:

✳ درد فوری و شدید

ورم مچ پا

✳ کبودی

✳ درد در هنگام لمس محل آسیب دیده

✳ عدم امکان وزن گذاری روی اندام آسیب دیده

✳ دفورمیته و تغییر شکل مخصوصا موقعی که مفصل دچار دررفتگی مچ هم شده باشد.

علائم در رفتگی مچ پا

  • درد و ورم در ناحیه سطحی مفصل
  • تغییر رنگ پوست اطراف مفصل و تغییر شکل مفصل
  • عدم توانایی در جرکت دادن مچ پا
  • درد در زمان فشار دادن مفصل مچ پا

تشخیص شکستگی قوزک مچ پا

معاینه توسط پزشک

پزشک از شما شرح حالی در مورد علایم و نحوه ی آسیب دیدن شما و یک شرح حال کلی در مورد سوابق پزشکی شما می گیرد. سپس معاینه ی دقیقی بر روی مچ پا و پا و ساق پایتان انجام می دهد.

تصویربرداری از مچ پا

در صورت شک به شکستگی قوزک مچ پا پزشک معالج برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد صدمه ی شما درخواست تصویربرداری خواهد کرد.

۱- رادیولوژی ساده

رادیولوژی ساده معمول ترین و در دسترس ترین تکنیک تصویربرداری تشخیصی است. رادیوگرافی ساده می تواند نشان دهد که آیا استخوان شکسته است یا نه؟ و آیا در محل شکستگی قوزک مچ پا جا به جایی وجود دارد یا خیر؟ با این روش می توان تعداد قطعات شکستگی را دانست.

۲- رادیوگرافی تحت استرس

در بعضی شرایط پزشک معالج به مچ پا در جهت خاصی فشار وارد می کند و در آن حالت رادیوگرافی انجام می شود. این رادیوگرافی برای آن است که پزشک متوجه شود که آیا آن شکستگی خاص نیاز به درمان جراحی دارد یا خیر؟

۳- سی تی اسکن

این روش تصاویری از مقاطع مختلف مچ پا ارائه می دهد و گاه برای بررسی بیشتر صدمات مچ پا به کار می رود به ویژه در مواردی که شکستگی به مفصل مچ پا راه دارد.

 سی تی اسکن پا

۴- ام آر آی

برای بعضی از انواع شکستگی قوزک مچ پا و به منظور بررسی لیگامان ها از ام آر آی استفاده می شود.

درمان شکستگی قوزک خارجی

شکستگی قوزک خارجی در واقع شکستگی نازک نی هست. نازک نی در سطوح مختلف ممکن است دچار شکستگی شود. سطح شکستگی می تواند شیوه ی درمان را تعیین کند.

✅ درمان غیر جراحی شکستگی قوزک خارجی

در صورت پایدار بودن مچ پا یعنی اگر شکستگی همراه جا به جایی زیاد نباشد ممکن است نیاز به جراحی نباشد. برای تعیین پایداری مچ پا می توان از رادیوگرافی تحت استرس استفاده کرد. نوع درمان مورد نیاز ممکن است بر اساس محل شکستگی استخوان نیز تعیین شود. روش های متفاوت و متعددی برای حفاظت از شکستگی در طول مدت ترمیم آن استفاده می شود که از کفش های مخصوص تا گچ کوتاه متفاوت هستند.بعضی از پزشکان اجازه ی تحمل وزن را به بیمار می دهند و برخی تا شش هفته اجازه ی وزن گذاری نمی دهند. در طول مدت درمان با فواصل معینی رادیوگرافی انجام می شود تا ضمن اطمینان از عدم جا به جایی قطعات شکستگی فرایند ترمیم نیز پایش گردد.

✅ درمان جراحی شکستگی قوزک خارجی

اگر شکستگی با جا به جایی همراه باشد یا مفصل مچ پا ناپایدار باشد نیاز به جراحی خواهد بود. در این روش ابتدا قطعات شکسته در جای خود قرار داده می شوند و سپس با پیچ و پلیت (پلاک) فیکس می شوند.

شکستگی قوزک پا چقدر طول می کشد؟

مدت زمان بهبودی شکستگی قوزک پا به شدت آسیب دیدگی بستگی دارد. به این صورت که پس از ۲ الی ۳ هفته که پا در گچ بود، معاینه و رادیولوژی انجام می شود و در صورتی که درد و ناراحتی وجود نداشت، بیمار می تواند از واکر استفاده کند و پس از ۱۲ الی ۱۶ هفته شکستگی کامل درمان می شود.

درمان شکستگی قوزک داخلی

شکستگی قوزک داخلی عبارت است از شکستگی قسمت داخلی استخوان درشت نی در قسمت تحتانی آن (مچ پا).این شکستگی می تواند در سطوح مختلف قوزک داخلی ایجاد شود.

در بیشتر موارد شکستگی قوزک داخلی به همراه شکستگی نازک نی (قوزک خارجی) یا شکسستگی قسمت خلفی درشت نی (قوزک خلفی) یا همراه صدمه و پارگی لیگامان ها (رباط ها) ی مچ پا می باشد.

✅ درمان غیر جراحی شکستگی قوزک داخلی

اگر شکستگی بدون جا به جایی باشد و در قسمت انتهایی قوزک داخلی باشد و قطعه ی شکستگی کوچک باشد می توان آن را بدون جراحی درمان  کرد.ممکن است نیاز به انجام رادیوگرافی تحت استرس برای اطمینان از پایداری مفصل مچ پا باشد.

درمان غیر جراحی می تواند با یک بریس یا گچ کوتاه ساق انجام شود. معمولا باید به مدت ۶ هفته از وزن گذاری اجتناب شود. در طول این مدت نیاز به رادیوگرافی کنترل و اطمینان از جا به جا نشدن شکستگی می باشد.

✅ درمان جراحی شکستگی قوزک داخلی

در صورت جا به جایی شکستگی یا ناپایداری مچ پا نیاز به جراحی خواهد بود.بسته  به نوع شکستگی ممکن است از پیچ یا سیم یا پیچ و پلیت برای فیکس کردن آن استفاده شود.

درمان خانگی شکستگی مچ پا

شما می توانید پس از فیزیوتراپی با انجام بعضی حرکات در خانه به سرعت بهبود خود کمک کنید:

۱- کشش پا با پارچه

اولین اقدام برای درمان خانگی شکستگی مچ پا این است که روی زمین نشسته پاهای خود را دراز کنید و کف پای آسیب دیده را در مرکز یک پارچه قرار داده و دو سر پارچه را بگیرید و بکشید. مراقب باشید هنگام نشستن قوز نکنید. این حرکت را می توانید در ۱۰ تکرار ۲۰ ثانیه ای با فاصله ۱۰ ثانیه استراحت انجام دهید.

۲- آب درمانی

آب درمانی با مشورت پزشک می تواند تأثیر زیادی در بهبود روند درمان شما داشته باشد. تنها توجه داشته باشید آب درمانی برای همه افراد به خصوص کسانی که رماتیسم دارند مناسب نیست و از این رو حتما با پزشک خود مشورت کنید.

درمان شکستگی قوزک خلفی

شکستگی قوزک خلفی عبارت است از شکستگی قسمت خلفی درشت نی (تیبیا) در محل مچ پا. این شکستگی در بیشتر موارد همراه شکستگی قوزک خارجی است.ممکن است شکستگی قوزک داخلی هم همراه آن وجود داشته باشد. بسته به این که قطعه ی شکسته چقدر بزرگ باشد قسمت خلفی مچ پا ممکن است ناپایدار گردد.معمولا معتقدند که اگر این قطعه بیش از ۲۵ درصد مفصل را شامل شود مفصل ناپایدار بوده نیاز به عمل جراحی وجود دارد.

✅ درمان غیر جراحی شکستگی قوزک خلفی

اگر قطعه شکسته بدون جا به جایی و مفصل پایدار باشد درمان غیر جراحی با گچ کوتاه یا بریس توصیه می شود.وزن گذاری تا ۶ هفته مجاز نخواهد بود.

✅ درمان جراحی شکستگی قوزک خلفی

اگر قطعه ی شکسته جا به جا و مفصل مچ پا ناپایدار باشد جراحی لازم خواهد بود.فیکساسیون با پیچ یا با پیچ و پلیت انجام می شود.

درمان شکستگی هر دو قوزک (بای مالیولار)

شکستگی دو قوزک عبارت است از شکستگی هم زمان هر دو قوزک داخلی و خارجی.در اکثر این شکستگی ها مفصل مچ پا ناپایدار می باشد و گاه حتی همراه در رفتگی مچ پاست.

✅ درمان غیرجراحی شکستگی دو قوزک

همان طور که در بالا گفته شد این شکستگی ها معمولا ناپایدارند و نیاز به جراحی دارند ولی درمان غیر جراحی ممکن است در بیمارانی که در آن ها ریسک جراحی بسیار بالاست یا کسانی که به دلایلی اصلا راه نمی روند با بریس یا گچ کوتاه انجام شود. در این حالت رادیوگرافی های مکرر برای اطمینان از عدم جا به جایی شکستگی و بررسی روند ترمیم انجام می شود.

وزن گذاری به مدت ۶ هفته مجاز نیست و پس از آن نیز مچ پا تا هنگام جوش خوردن کامل با یک بریس محافظت خواهد شد.

✅ درمان جراحی شکستگی دو قوزک

در بیشتر موارد درمان انتخابیست. فیکساسیون با پیچ و پلیت انجام می شود.

درمان شکستگی سه قوزکی (تری مالیولار)

برخی شکستگی ها ناپایدار هستند و ممکن است با دررفتگی مچ پا همراه باشند.

✅ درمان غیر جراحی شکستگی مچ پا

همان گونه که در بالا ذکر شد درمان غیر جراحی فقط در صورتی انجام می شود که یا خطر جراحی برای بیمار بیش از حد زیاد باشد یا این که وی اصلا قادر به راه رفتن نباشد. نحوه ی درمان غیر جراحی همان است که در مورد شکستگی دو قوزکی توضیح داده شد.

✅ درمان جراحی شکستگی مچ پا

هر یک از اجزای شکستگی جداگانه فیکس می گردند.

آسیب سیندسموز

درمان آسیب سیندسموز

سیندسموز مفصل بین انتهای درشت نی و نازک نی است و توسط لیگامان هایی پایدار می گردد.آسیب سیندسموز ممکن است فقط لیگامانی باشد.در این موارد اگر ناپایداری وجود نداشته باشد درمان غیر جراحی موثر خواهد بود ولی طول مدت درمان نسبت به پیچ خوردگی های معمول مچ پا طولانی تر است. در موارد زیادی آسیب سیندسموز همراه یک یا چند شکستگی هم هست.این صدمات بسیار ناپایدار هستند و حتما نیاز به درمان جراحی دارند.

عوارض شکستگی مچ پا

افراد دیابتی و مسن و کسانی که سیگار یا قلیان می کشند بیشتر در معرض عوارض جراحی هستند که این شامل تاخیر در ترمیم زخم نیز هست.زیرا در این افراد استخوان دیرتر جوش می خورد.

⚠ عوارض در درمان غیر جراحی

۱- بدون جراحی این خطر وجود دارد که قطعه شکسته جا به جا شود.بنابراین پیگیری با رادیوگرافی های مکرر ضروریست.

۲- اگر استخوان در وضعیت نامناسب جوش بخورد مفصل مچ پا ناپایدار خواهد شد و این منجر به آرتروز زودرس آن می شود.

⚠ عوارض درمان جراحی

خطرات جراحی به طور عموم عبارتند از:

  • عفونت
  • خونریزی
  • درد
  • لخته شدن خون در ورید های ساق (این عارضه در درمان غیر جراحی هم محتمل است)
  • آسیب عروق و اعصاب و تاندون ها

خطرات مربوط به درمان جراحی شکستگی مچ پا عبارتند از:

  • تاخیر جوش خوردن
  • آرتروز
  • درد در محل پیچ و پلیت

شکستگی قوزک پا چقدر طول میکشد

گرچه بیشتر افراد طی ۳ تا ۴ ماه به فعالیت های روزمره (جز فعالیت ورزشی) بر می گردند بهبود کامل می تواند تا ۲ سال طول بکشد. ممکن است ماه ها طول بکشد که فرد بتواند بدون لنگیدن راه برود و به ورزش برگردد. اغلب افراد می توانند ۹ تا ۱۲ هفته پس از صدمه رانندگی را آغاز کنند.

دکتر غلامرضا نادری متخصص ارتوپدی ، آرتروسکوپی ، آرتروپلاستی و فلوشیپ جراحی مچ پا در تهران

فهرست مطالب

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

برای ثبت پرسش خود از دکتر می توانید از این قسمت استفاده کنید.برای پاسخگویی بهتر به سوالات شما لطفا قد، وزن و سن خود را در متن سوال درج کنید همچنین از پرسيدن سوالاتى كه جنبه اورژانس دارند اجتناب كنید.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر زهرا چهارشنبه ۱۵ آذر ۲( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 133 مشاهده پرسش
    سلام
    قوزک داخلی پای من ۲۷ مرداد شکست و همانطور جراحی شد و ‌پلاتین گذاشتند
    دو هفته اتل
    یک ماه گچ
    یک ماه بریس رزینی
    و از همان موقع هم مچ بند پارچه ای تا کنون
    حدود ۲۵ جلسه فیزیوتراپی
    لنگیدن خوب نشده
    فیزیوتراپی جدید تا الان دو جلسه با طب سوزنی و ماساژ
    آیا طب سوزنی و ماساژ مناسب است ؟ عوارض ندارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۱۵ آذر ۲( 11 ماه پیش)

      سی تی اسکن اسپیرال از مچ پا انجام بدین

    2. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۱۵ آذر ۲( 11 ماه پیش)

      سی تی اسکن اسپیرال از مچ پا انجام بدین

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر کبیر دوشنبه ۱۷ مهر ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 141 مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان پسرم ۱۳ ساله است با وزن ۳۵ و قد ۱۵۳با توجه به نظر پزشک متخصص شهرستان دارای صافی کف پا میباشد و براشون کفی تجویز کرده برای یکسال خواهشمندم اطلاعات بیشتری در اختیارمون قراردهید تا ان شالله اردیبهشت ماه خدمتتون بیاییم .
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۷ مهر ۲( 1 سال پیش)

      اطلاعات کامل در مقالات همین سایت و صفحه اینستاگرامم هست 

  • تصویر کاربر پرنسس پنجشنبه ۱۶ شهریور ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 199 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر.خانومی ۳۴ ساله هستم قد ۱۶۴ وزن ۷۰.
    من ۵ شهریور ۱۴۰۲ توی بازی وسطی مچ پای چپم بدجور پیچ خورد.دکتر اولش گفت مچ بند آتل دار ببند یخ بزار خوب میشه.عکس هم نگرفت.بعد یک هفته که خوب نشدم رفتم یه دکتر دیگه mri نوشت و عکس.گفت شکستگی نداری ولی کشیدگی شدید تاندون داری.باید تا سه هفته پات توی گچ باشه.هفته اول روی گچ راه نرو ولی از هفته دوم کم‌کم راه برو روش که نیاز به فیزیوتراپی نباشه بعدش.میشه لطفا بفرمایید تشخیص درست بوده؟الان سه روزه پام توی گچ
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۱۶ شهریور ۲( 1 سال پیش)

      شنبه گچ رو باز و فیزیوتراپی شروع کنید و شش هفته بعد از صدمه معاینه مجدد لازمه

  • تصویر کاربر داوود پنجشنبه ۲۶ مرداد ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 167 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت آقای دکتر
    بنده ۴۲ سال سن و وزن ۸۰ قد 175 حدود ۴۵ روز پیش
    در فوتبال هر دو قوزک پای راستم شکست که بلافاصله بعد از تشخیص پزشک جراحی نمودم و تا ۴۲ روز پام داخل آتل و گچ بود ، پین سمت قوزک داخلی تخلیه و گچ هم باز شد الان دکتر برای من فیزیوتراپی نوشتند حدود ۳ روز پام خیلی ورم دارد چند سوال داشتم خدمتتون
    ۱ با توجه به گرافی پیوست به نظر شما روند جوش خوردن خوب هستش یا نه
    ۲ فیزیوتراپی من ۳ روز بعد باز کردن گچ شروع کردم به نظر شما با توجه به ورم پا اشکالی ندارد
    ۳ چند جلسه فیزیوتراپی معمولا نیاز هست برای مچ پا
    ۴ پزشکم گفته تا سه هفته دیگر نباید پا روی زمین بگذارم دقیقا از چه زمانی امکان راه رفتن بدون عصا هستش
    و سوال آخر از هفته چندم میتونم رانندگی کنم
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۲۶ مرداد ۲( 1 سال پیش)

      معاينه و راديوگرافى با كيفيت تر لازمه 

      اقلا ١٥ جلسه فيزيوتراپى مى خواد 

  • تصویر کاربر شمسی دوشنبه ۹ مرداد ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 180 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب آقای دکتر ، شمس الملوک ابطحی هستم با مشخصات سن ۶۸ ساله با وزن حدود ۸۵ و قد حدود ۱۶۰ هستم چند سال پیش مچ پای چپم پیچ خورد و چون کارمند بودم وقت نداشتم که همان‌موقع پیگیر شوم ، خانگی درمان میکردم ، به مرور زمان مچ پای چپ اذیتم کرد ، مجبور شدم جهت جلوگیری از درد و التهاب سالی یکبار
    تزریق PRP + OZON‌انجام بدهم ، زیرا بار سوم که این تزریق را انجام دادم عفونت شدید و درد و ورم شدید ایجاد کرد و آنتی بیوتیک‌های خوراکی و تزریقی جواب نداد و پزشک مجبور به عمل شستشوی مچ پا کردند و ۶ هفته دوره نقاهت دادند ، مدتهاست دوره نقاهت تمام شده ولی همچنان درد و سوزش دارم و میگویند آرتروز مچ پا داری ، آقای دکتر این آرتروز مچ پا برطرف میشه ؟ MRi و اسکن مچ پای چپ موجود است ، ممنون و سپاسگزار میشم راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۹ مرداد ۲( 1 سال پیش)

      متاسفم که با یک تزریق نا معتبر ازون که نقش درمانی نداره چنین عارضه مهلکی پیش اومده و تازه به جای جراحی اورژانس به شما آنتی بیوتیک دادن اول

      باید معاینه کنم و رادیوگرافی ببینم 

      بعیده وضع مچ خیلی بهتر بشه و احتمالا در آینده باید مچ پا فیکس بشه با جراحی 

  • تصویر کاربر شیلا شنبه ۲۳ اردیبهشت ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 183 مشاهده پرسش
    سلام 8ماه پیش مچ پایم پیچ خوردپزشکان شهرم گفتندکشیدگی تاندون است گچ نمی‌خواهد، زمستان مچ پایم به پایین بشدت یخ می‌کرد، ام آرای انجام دادم گفتندتاندون پاره شده، هنوز درد دارم البته موقع استراحت نه ولی اگه فعالیت بیشترباشه دردش ازاول تکرارمیشه، ایاعمل لازمه، اگرعمل نکنم عوارضی نداره، چه تزریقی خوبه
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۳ اردیبهشت ۲( 1 سال پیش)

      باید معاینه بشین و بعد تصمیم بگیریم

      اگر واقعا عمل بخواد عمل نکردن باعث بدتر شدنتون می شه

  • تصویر کاربر حسین چهارشنبه ۱۲ بهمن ۱( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 228 مشاهده پرسش
    با سلام
    46سالمه
    قد 180...وزن 83کیلو
    در نوجوانی متوجه شدم نمیتونم چمباتمه وکف پا بشینم و فوابال روی پنجه میدوم و رفتم دکتر که فرمودند باد فلج اطفال گرفتتون و باعث افتادن پیچ یا فنر شدن تاندون آشیلتون تو قسمت اتصال به پاشنه شده که به خاطر فشار نیاوردن به ساق ،ساق پای راستتون اونم کوچک مونده و باید عمل کنی و با توجه به گود شدن کف پا و قوس زیاد بالای کف پا باید موقع عمل و باز کردن پیچ تاندون ،استخوانهای کف و بالای اون رو باید شکست تا صاف جوش بخوره و اینم مستلزم 7واع استراحت بعد عمله و منهم که در اون دوره برای خانواده کار میکردم نمیشد بمونم خونه و عمل نکردم ..دکتر هم گفت اگه عملم نکنی فقط تا آخر عمر کمی محدودیت حرکتی و کوچکی ساق پای راستت رو داری که الان همونها آزارم میده..
    حالا وزاحم شدم بدونم با روشهای غیر تهاجمی که الان فرمودید میشه برای بنده که صاحب زندگی متاهلی و فرزند و کار و ...هستم کاری کرد که دوره درمان با مرخصی زیادی نداشته باشه؟
    ممنون میشم پاسخ بدید.
    سپاس از صبوریتون
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۱۲ بهمن ۱( 1 سال پیش)

      نوار عصب و عضله انجام بدین

      فکر نمی کنم با عمل کم تهاجمی امکان درمانتون باشه

  • تصویر کاربر مرصاد چهارشنبه ۲۷ مهر ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 302 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. ببخشيد من 29 سالمه 84 کیلو وزن و 175قد دارم. تقریبا دوماهه سینه پام درد میکنه ام آر آی گرفتم براتون ارسال میکنم. لطف کنید راهنمایی کنید. و اینکه دوره نقاهت چقدره و میتونم بعد از دوره نقاهت فوتبال بازی کنم؟
    خیلی ممنونم.
    1. تصویر کاربر مرصاد یکشنبه ۲۴ مهر ۱( 2 سال پیش)
      آقای دکتر لطف کنید جواب بدید ممنونم.
    2. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۲۷ مهر ۱( 2 سال پیش)

      باید درمان شروع بشه 

      معاینه لازمه 

      اقلا 6 هفته نمی تونید بازی کنید

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر سیامک شنبه ۲۲ مرداد ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 614 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقت شما به خیر
    من دقیقا ۱هفته پیش مچ پام شکسته و گچ گرفتن توی بیمارستان و تنها قرصی که برام نوشتن اکسابین ۱۰ هستش روزی ۱عدد- تا چه مدت باید استفاده کنم؟ و اینکه سر پا وایمیسم با سرعت پام احساس سنگینی و درد شدید می‌کنم اما تا دراز میکشم پام بالا می‌گیرم درد آروم میشه ربطی به دارو داره این موضوع ؟ ممنونم مرسی
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۲ مرداد ۱( 2 سال پیش)

      از مچ پا سی تی اسپیرال انجام بدین

      احتمالا جراحی لازمه

  • تصویر کاربر میترا چهارشنبه ۲۲ تیر ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 496 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و وقت بخیر حضور آقای دکتر. بنده یه خانم ۴۵ ساله با قد ۱۶۸ سانت و وزن ۶۶ کیلو هستم. سه هفته پیش در اثر یک فشار ناگهانی به مچ پای راست احساس درد شدید که مانع راه رفتنم شد در ناحیه زیر قوزک پا کردم. د روز در منزل بودم و نسبتا استراحت کردم. چند روز بعد دوباره درد شدید در زیر قوزک بهمراه مقدار خیلی کمی تورم داشتم که به متخصص ارتوپد مراجعه کردم و ام آر آی انجام دادم. پارگی پارشیال رباطهای talofibular و calcaneofibular خلفی و دلتوئید تشخیص داده شد. گچ گرفتن پا رو. امروز گچ رو باز کردن. ورم داره قوزک و زیر قوزک. دگتر گفتن فیزیوتراپی نیاز نیست. فقط دو هفته با عصا راه برید و کفش طبی استفاده کنید. حالا سوال من از شما این هستش که آیا واقعا فیزیوتراپی لازم نیست؟ و اینکه امکانش هست از عصا و کفش طبی استفاده نکنم یا خیر؟ سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۲۲ تیر ۱( 2 سال پیش)

      فيزيوتراپى كنيد و يك ماه بعد مجدد معاينه لازمه 

درحال دریافت اطلاعات
تماس با ما

با ما در تماس باشید

آدرس مطب

شریعتی پایین تر از مترو قلهک ساختمان خانه درسا طبقه ۵ واحد ۱۷

ساعات کار مطب

شنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۶ الی ۱۹

دکتر نادری
پرسش از دکتر