منو

انواع شکستگی قوزک مچ پا و درمان آن

شدت شکستگی قوزک مچ پا ممکن است از یک شکستگی ساده در تنها یک استخوان مچ پا تا شکستگی های متعدد که ممکن است مچ پا را دچار در رفتگی بکنند، متفاوت باشد.


به کلام ساده تر هرچه تعداد استخوان های شکسته در مچ پا بیشتر باشد مچ پا ناپایدارتر می شود. همراه شکستگی قوزک ممکن است پارگی یا آسیب لیگامانی نیز وجود داشته باشد. شکستگی مچ پا می تواند در هر گروه سنی بروز کند. در ۳۰ تا ۴۰ سال گذشته پزشکان متوجه افزایش تعداد و شدت شکستگی های مچ پا شده اند که علت آن تا حدی مربوط به افزایش جمعیت  افراد مسن ولی فعال است.

آناتومی مچ پا

سه استخوان مفصل مچ پا را تشکیل می دهند، که عبارتند از:

✅ تیبیا یا درشت نی

✅ فیبولا یا نازک نی

✅ تالوس یا استخوان قاپ که بین استخوان پاشنه در پایین و استخوان های نازک نی و درشت نی در بالا قرار دارد.

استخوان های تیبیا و فیبولا قسمت های ویژه ای دارند که در تشکیل مچ پا نقش دارند، از جمله:

☑ قوزک داخلی

قسمت داخلی انتهای استخوان تیبیا

☑ قوزک خارجی

قسمت انتهایی فیبولا

☑ قوزک خلفی

قسمت پشتی انتهای استخوان تیبیا

قوزک پا

پزشکان شکستگی های مچ پا را بر اساس قسمتی از استخوان که شکسته است تقسیم بندی می کنند. مثلا شکستگی قسمت انتهایی نازک نی را شکستگی قوزک خارجی و شکستگی انتهای هر دو استخوان نازک نی و درشت نی را شکستگی دو قوزکی (بای مالیولار) می نامند. در شکستگی های مچ پا دو مفصل درگیر می شوند:

✔ مفصل مچ پا یعنی جایی که استخوان های تیبیا و فیبولا و تالوس در کنار هم قرار می گیرند.

✔ مفصل سین دسموز که عبارت است از مفصلی که بین انتهای تحتانی تیبیا و فیبولا قرار دارد و توسط لیگامان ها (رباط ها) ی مهمی پایدار می گردد. لیگامان های متعددی به پایداری مفصل مچ پا کمک می کنند.

علل شکستگی قوزک مچ پا

❇ پیچ خوردن یا چرخیدن مچ پا

❇ افتادن روی مچ پا

❇ لیز خوردن یا افتادن حین راه رفتن یا دویدن

❇ تصادفات

علائم شکستگی قوزک مچ پا

از آن جا که علائم شکستگی قوزک مچ پا شبیه علایم پیچ خوردگی شدید مچ پا هستند هر نوع صدمه و آسیب مچ پا باید توسط پزشک متخصص درد مچ پا بررسی شود. علائم شایع شکستگی قوزک مچ پا عبارتند از:

✳ درد فوری و شدید

ورم مچ پا

✳ کبودی

✳ درد در هنگام لمس محل آسیب دیده

✳ عدم امکان وزن گذاری روی اندام آسیب دیده

✳ دفورمیته و تغییر شکل مخصوصا موقعی که مفصل دچار دررفتگی مچ هم شده باشد.

علائم در رفتگی مچ پا

  • درد و ورم در ناحیه سطحی مفصل
  • تغییر رنگ پوست اطراف مفصل و تغییر شکل مفصل
  • عدم توانایی در جرکت دادن مچ پا
  • درد در زمان فشار دادن مفصل مچ پا

تشخیص شکستگی قوزک مچ پا

معاینه توسط پزشک

پزشک از شما شرح حالی در مورد علایم و نحوه ی آسیب دیدن شما و یک شرح حال کلی در مورد سوابق پزشکی شما می گیرد. سپس معاینه ی دقیقی بر روی مچ پا و پا و ساق پایتان انجام می دهد.

تصویربرداری از مچ پا

در صورت شک به شکستگی قوزک مچ پا پزشک معالج برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد صدمه ی شما درخواست تصویربرداری خواهد کرد.

۱- رادیولوژی ساده

رادیولوژی ساده معمول ترین و در دسترس ترین تکنیک تصویربرداری تشخیصی است. رادیوگرافی ساده می تواند نشان دهد که آیا استخوان شکسته است یا نه؟ و آیا در محل شکستگی قوزک مچ پا جا به جایی وجود دارد یا خیر؟ با این روش می توان تعداد قطعات شکستگی را دانست.

۲- رادیوگرافی تحت استرس

در بعضی شرایط پزشک معالج به مچ پا در جهت خاصی فشار وارد می کند و در آن حالت رادیوگرافی انجام می شود. این رادیوگرافی برای آن است که پزشک متوجه شود که آیا آن شکستگی خاص نیاز به درمان جراحی دارد یا خیر؟

۳- سی تی اسکن

این روش تصاویری از مقاطع مختلف مچ پا ارائه می دهد و گاه برای بررسی بیشتر صدمات مچ پا به کار می رود به ویژه در مواردی که شکستگی به مفصل مچ پا راه دارد.

 سی تی اسکن پا

۴- ام آر آی

برای بعضی از انواع شکستگی قوزک مچ پا و به منظور بررسی لیگامان ها از ام آر آی استفاده می شود.

درمان شکستگی قوزک خارجی

شکستگی قوزک خارجی در واقع شکستگی نازک نی هست. نازک نی در سطوح مختلف ممکن است دچار شکستگی شود. سطح شکستگی می تواند شیوه ی درمان را تعیین کند.

✅ درمان غیر جراحی شکستگی قوزک خارجی

در صورت پایدار بودن مچ پا یعنی اگر شکستگی همراه جا به جایی زیاد نباشد ممکن است نیاز به جراحی نباشد. برای تعیین پایداری مچ پا می توان از رادیوگرافی تحت استرس استفاده کرد. نوع درمان مورد نیاز ممکن است بر اساس محل شکستگی استخوان نیز تعیین شود. روش های متفاوت و متعددی برای حفاظت از شکستگی در طول مدت ترمیم آن استفاده می شود که از کفش های مخصوص تا گچ کوتاه متفاوت هستند.بعضی از پزشکان اجازه ی تحمل وزن را به بیمار می دهند و برخی تا شش هفته اجازه ی وزن گذاری نمی دهند. در طول مدت درمان با فواصل معینی رادیوگرافی انجام می شود تا ضمن اطمینان از عدم جا به جایی قطعات شکستگی فرایند ترمیم نیز پایش گردد.

✅ درمان جراحی شکستگی قوزک خارجی

اگر شکستگی با جا به جایی همراه باشد یا مفصل مچ پا ناپایدار باشد نیاز به جراحی خواهد بود. در این روش ابتدا قطعات شکسته در جای خود قرار داده می شوند و سپس با پیچ و پلیت (پلاک) فیکس می شوند.

شکستگی قوزک پا چقدر طول می کشد؟

مدت زمان بهبودی شکستگی قوزک پا به شدت آسیب دیدگی بستگی دارد. به این صورت که پس از ۲ الی ۳ هفته که پا در گچ بود، معاینه و رادیولوژی انجام می شود و در صورتی که درد و ناراحتی وجود نداشت، بیمار می تواند از واکر استفاده کند و پس از ۱۲ الی ۱۶ هفته شکستگی کامل درمان می شود.

درمان شکستگی قوزک داخلی

شکستگی قوزک داخلی عبارت است از شکستگی قسمت داخلی استخوان درشت نی در قسمت تحتانی آن (مچ پا).این شکستگی می تواند در سطوح مختلف قوزک داخلی ایجاد شود.

در بیشتر موارد شکستگی قوزک داخلی به همراه شکستگی نازک نی (قوزک خارجی) یا شکسستگی قسمت خلفی درشت نی (قوزک خلفی) یا همراه صدمه و پارگی لیگامان ها (رباط ها) ی مچ پا می باشد.

✅ درمان غیر جراحی شکستگی قوزک داخلی

اگر شکستگی بدون جا به جایی باشد و در قسمت انتهایی قوزک داخلی باشد و قطعه ی شکستگی کوچک باشد می توان آن را بدون جراحی درمان  کرد.ممکن است نیاز به انجام رادیوگرافی تحت استرس برای اطمینان از پایداری مفصل مچ پا باشد.

درمان غیر جراحی می تواند با یک بریس یا گچ کوتاه ساق انجام شود. معمولا باید به مدت ۶ هفته از وزن گذاری اجتناب شود. در طول این مدت نیاز به رادیوگرافی کنترل و اطمینان از جا به جا نشدن شکستگی می باشد.

✅ درمان جراحی شکستگی قوزک داخلی

در صورت جا به جایی شکستگی یا ناپایداری مچ پا نیاز به جراحی خواهد بود.بسته  به نوع شکستگی ممکن است از پیچ یا سیم یا پیچ و پلیت برای فیکس کردن آن استفاده شود.

درمان خانگی شکستگی مچ پا

شما می توانید پس از فیزیوتراپی با انجام بعضی حرکات در خانه به سرعت بهبود خود کمک کنید:

۱- کشش پا با پارچه

اولین اقدام برای درمان خانگی شکستگی مچ پا این است که روی زمین نشسته پاهای خود را دراز کنید و کف پای آسیب دیده را در مرکز یک پارچه قرار داده و دو سر پارچه را بگیرید و بکشید. مراقب باشید هنگام نشستن قوز نکنید. این حرکت را می توانید در ۱۰ تکرار ۲۰ ثانیه ای با فاصله ۱۰ ثانیه استراحت انجام دهید.

۲- آب درمانی

آب درمانی با مشورت پزشک می تواند تأثیر زیادی در بهبود روند درمان شما داشته باشد. تنها توجه داشته باشید آب درمانی برای همه افراد به خصوص کسانی که رماتیسم دارند مناسب نیست و از این رو حتما با پزشک خود مشورت کنید.

درمان شکستگی قوزک خلفی

شکستگی قوزک خلفی عبارت است از شکستگی قسمت خلفی درشت نی (تیبیا) در محل مچ پا. این شکستگی در بیشتر موارد همراه شکستگی قوزک خارجی است.ممکن است شکستگی قوزک داخلی هم همراه آن وجود داشته باشد. بسته به این که قطعه ی شکسته چقدر بزرگ باشد قسمت خلفی مچ پا ممکن است ناپایدار گردد.معمولا معتقدند که اگر این قطعه بیش از ۲۵ درصد مفصل را شامل شود مفصل ناپایدار بوده نیاز به عمل جراحی وجود دارد.

✅ درمان غیر جراحی شکستگی قوزک خلفی

اگر قطعه شکسته بدون جا به جایی و مفصل پایدار باشد درمان غیر جراحی با گچ کوتاه یا بریس توصیه می شود.وزن گذاری تا ۶ هفته مجاز نخواهد بود.

✅ درمان جراحی شکستگی قوزک خلفی

اگر قطعه ی شکسته جا به جا و مفصل مچ پا ناپایدار باشد جراحی لازم خواهد بود.فیکساسیون با پیچ یا با پیچ و پلیت انجام می شود.

درمان شکستگی هر دو قوزک (بای مالیولار)

شکستگی دو قوزک عبارت است از شکستگی هم زمان هر دو قوزک داخلی و خارجی.در اکثر این شکستگی ها مفصل مچ پا ناپایدار می باشد و گاه حتی همراه در رفتگی مچ پاست.

✅ درمان غیرجراحی شکستگی دو قوزک

همان طور که در بالا گفته شد این شکستگی ها معمولا ناپایدارند و نیاز به جراحی دارند ولی درمان غیر جراحی ممکن است در بیمارانی که در آن ها ریسک جراحی بسیار بالاست یا کسانی که به دلایلی اصلا راه نمی روند با بریس یا گچ کوتاه انجام شود. در این حالت رادیوگرافی های مکرر برای اطمینان از عدم جا به جایی شکستگی و بررسی روند ترمیم انجام می شود.

وزن گذاری به مدت ۶ هفته مجاز نیست و پس از آن نیز مچ پا تا هنگام جوش خوردن کامل با یک بریس محافظت خواهد شد.

✅ درمان جراحی شکستگی دو قوزک

در بیشتر موارد درمان انتخابیست. فیکساسیون با پیچ و پلیت انجام می شود.

درمان شکستگی سه قوزکی (تری مالیولار)

برخی شکستگی ها ناپایدار هستند و ممکن است با دررفتگی مچ پا همراه باشند.

✅ درمان غیر جراحی شکستگی مچ پا

همان گونه که در بالا ذکر شد درمان غیر جراحی فقط در صورتی انجام می شود که یا خطر جراحی برای بیمار بیش از حد زیاد باشد یا این که وی اصلا قادر به راه رفتن نباشد. نحوه ی درمان غیر جراحی همان است که در مورد شکستگی دو قوزکی توضیح داده شد.

✅ درمان جراحی شکستگی مچ پا

هر یک از اجزای شکستگی جداگانه فیکس می گردند.

آسیب سیندسموز

درمان آسیب سیندسموز

سیندسموز مفصل بین انتهای درشت نی و نازک نی است و توسط لیگامان هایی پایدار می گردد.آسیب سیندسموز ممکن است فقط لیگامانی باشد.در این موارد اگر ناپایداری وجود نداشته باشد درمان غیر جراحی موثر خواهد بود ولی طول مدت درمان نسبت به پیچ خوردگی های معمول مچ پا طولانی تر است. در موارد زیادی آسیب سیندسموز همراه یک یا چند شکستگی هم هست.این صدمات بسیار ناپایدار هستند و حتما نیاز به درمان جراحی دارند.

عوارض شکستگی مچ پا

افراد دیابتی و مسن و کسانی که سیگار یا قلیان می کشند بیشتر در معرض عوارض جراحی هستند که این شامل تاخیر در ترمیم زخم نیز هست.زیرا در این افراد استخوان دیرتر جوش می خورد.

⚠ عوارض در درمان غیر جراحی

۱- بدون جراحی این خطر وجود دارد که قطعه شکسته جا به جا شود.بنابراین پیگیری با رادیوگرافی های مکرر ضروریست.

۲- اگر استخوان در وضعیت نامناسب جوش بخورد مفصل مچ پا ناپایدار خواهد شد و این منجر به آرتروز زودرس آن می شود.

⚠ عوارض درمان جراحی

خطرات جراحی به طور عموم عبارتند از:

  • عفونت
  • خونریزی
  • درد
  • لخته شدن خون در ورید های ساق (این عارضه در درمان غیر جراحی هم محتمل است)
  • آسیب عروق و اعصاب و تاندون ها

خطرات مربوط به درمان جراحی شکستگی مچ پا عبارتند از:

  • تاخیر جوش خوردن
  • آرتروز
  • درد در محل پیچ و پلیت

شکستگی قوزک پا چقدر طول میکشد

گرچه بیشتر افراد طی ۳ تا ۴ ماه به فعالیت های روزمره (جز فعالیت ورزشی) بر می گردند بهبود کامل می تواند تا ۲ سال طول بکشد. ممکن است ماه ها طول بکشد که فرد بتواند بدون لنگیدن راه برود و به ورزش برگردد. اغلب افراد می توانند ۹ تا ۱۲ هفته پس از صدمه رانندگی را آغاز کنند.

دکتر غلامرضا نادری متخصص ارتوپدی ، آرتروسکوپی ، آرتروپلاستی و فلوشیپ جراحی مچ پا در تهران

فهرست مطالب

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

برای ثبت پرسش خود از دکتر می توانید از این قسمت استفاده کنید.برای پاسخگویی بهتر به سوالات شما لطفا قد، وزن و سن خود را در متن سوال درج کنید همچنین از پرسيدن سوالاتى كه جنبه اورژانس دارند اجتناب كنید.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر عبداله چهارشنبه ۹ آبان ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 267 مشاهده پرسش
    با سلام
    ببخشید آقای دکتر بابت مچ دستم ازتون سوال کرده بودم که گفتین بعد تقریبا 5 روز فیزیوتراپی رو شروع کنم
    حالا 3 روزه که فیزیوتراپی رو شروع کردم
    امروز حرکات تقویت عضلات رو هم در فیزیوتراپی شروع کردم
    میخواستم ببینم با توجه به اینکه مرخصی گرفتم و سر کار نمیرم و تو خونه ام
    آیا لازمه مچ بند رو هم یکسره ببندم
    در حال حاضر که تقویت عضله رو هم شروع کردم
    این باعث ضعیف شدن علم نمیشه؟
    خیلی ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۹ آبان ۹۷( 6 سال پیش)

      درود

      مچ بند رو ببنديد و به فيزيوتراپى ادامه بدين

  • تصویر کاربر سروش دوشنبه ۷ آبان ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 276 مشاهده پرسش
    با سلام و تشکر از شما که سریع پاسخ می دهید جسارتا پیرو سوال b71oc91845
    چندتا . برایتان ارسال کردم چون عکس ها چندتا است و این جا یک عکس بیشتر امکان آپلود نداره اگر امکان دارد به من آدرس ایمیل یا آیدی تلگرام بدهید تا عکس ها را از آن طریق برایتان بفرستم چون من مشهد هستم و برایم مقدور نیست به تهران بیایم
    در آخر هم عذرخواهی میکنم‌ بابت این که وقت شما را خیلی گرفتم
    ممنون میشوم نظر خود را به من بگویید
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۷ آبان ۹۷( 6 سال پیش)

      درود

      به تلگرام مطب به شماره ى 09129643807 بفرستيد

  • تصویر کاربر سروش یکشنبه ۶ آبان ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 268 مشاهده پرسش
    با سلام و تشکر
    من سوالی را مطرح کردم با این کد رهگیری x47mt2184
    و شما مرقوم فرمودید با جراحی و با شرایطی قابل اصلاحه میخواستم اگر امکان دارد بفرمایید منظور شما از شرایط چیست ؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۶ آبان ۹۷( 6 سال پیش)

      درود

      چون شما رو معاينه نكردم منظورم اين بود كه بعد از معاينه دقيق مى تونم توضيح كامل در مورد آينده عمل و نتيجه اون بدم

      با احترام

  • تصویر کاربر سروش شنبه ۵ آبان ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 514 مشاهده پرسش
    با سلام من یک سوال مطرح کردم با این کد رهگیری n88nx11840
    در ادامه سوال قبل دکتر که رفتم چون پاشنه پام زیاد بالا نمیاد دکتر گفت دورسی فلکسی پات مشکل داره
    میخواستم ببینم عمل میتونه کمک کننده باشد ؟
    ساکن مشهد هستم در صورت امکان پزشکی که بتوانم در مشهد به او مراجعه کنم لطفا معرفی کنید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۵ آبان ۹۷( 6 سال پیش)

      درود

      بله با جراحی با شرایطی قابل اصلاحه

      در مشهد به آقای دکتر موسویان در بیمارستان قایم مراجعه کنید

      با احترام

  • تصویر کاربر Melika پنجشنبه ۳ آبان ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 267 مشاهده پرسش
    سلام من هفته ى پيش مچ پام پيچ خورده دكتر گفته ٣هفته تو گچ باشه
    من ورزش حرفه اى ميكنم ميخواستم بدونم كى ميتونم ورزشمو ادامه بدم
    الان ١هفته شده كه پام تو گچه و وقتى پامو تكون ميدم هيچ دردى حس نميكنم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۳ آبان ۹۷( 6 سال پیش)

      درود

      بستگى به محل دقيق صدمه داره و اگه ورزشكار حرفه اى هستيد حتما ام آر آى كنيد و گچ رو زودتر باز و فيزيوتراپى رو شروع كنيد

      برگشت به ورزش در صورت پارگى رباط حدود ٦ تا ٨ هفته به شرط فيزيوتراپى خوب زمان مى بره

      با احترام

  • تصویر کاربر عبداله چهارشنبه ۲ آبان ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 280 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر ببخشید چند روز پیش هم بهتون پیام دادم
    چهار روزه مچ بندی که گفتین بستم
    دردش کمتر شده ولی کامل نرفته
    به نظرتون الان فیزیوتراپی رو شروع کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۲ آبان ۹۷( 6 سال پیش)

      درود

      بله مى تونيد شروع كنيد

      با احترام

  • تصویر کاربر مریم چهارشنبه ۲ آبان ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 2467 مشاهده پرسش
    سلام خدمت اقای دکتر نادری عزیز و مهربان
    اقای دکتر تو شهر تبریز دکتر فوق تخصص مچ پا میتونید معرفی کنید ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۱ آبان ۹۷( 6 سال پیش)

      درود

      متتسفانه تا اون جا كه من مى دونم در تبريز همكار متخصص مچ پا نداريم

      با احترام

    2. تصویر کاربر مریم سه شنبه ۱ آبان ۹۷( 6 سال پیش)
      سپاس بابت پاسخگویی
      پزشک ارتوپد خوب سراغ دارید معرفی کنید
    3. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۱ آبان ۹۷( 6 سال پیش)

      درود

      سعى مى كنم پرس و جو كنم

    4. تصویر کاربر مریم سه شنبه ۱ آبان ۹۷( 6 سال پیش)
      سپاس از شما دکتر مهربان
    5. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۲ آبان ۹۷( 6 سال پیش)

      درود

      آقايان دكتر شربيانلو،خوب سيرت،مصباح

    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر سعید سه شنبه ۱ آبان ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 265 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر رباط مچ پایم پاره شده مخواستم بدونم اگر عمل کنم میتونم دوباره فوتبال بازی کنم.ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۱ آبان ۹۷( 6 سال پیش)

      درود

      بله با عمل احتمال برگشت به ورزش زياده 

      با احترام

  • تصویر کاربر reza یکشنبه ۲۹ مهر ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 264 مشاهده پرسش
    باعرض سلام،یک سری تمرینات رابعدازپیچ خوردن مچ پام انجام میدم ولی بعدازاین تمرینات ورم مچ پام برمیگرده درحالی که اگرهیچ تمرینی انجام ندم ورم مچم میخوابه بیست روزهم ازپیچ خوردگی گذشته
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۲۹ مهر ۹۷( 6 سال پیش)

      درود

      بعد از تمرين كمپرس يخ بگذاريد

      با احترام

  • تصویر کاربر نگین شنبه ۲۸ مهر ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 279 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید من چند روز پیش روی یک سطح ناصاف لیز خوردم و پام پیچ خورد . تا چند دیقه درد داشت ولی بعد باهاش راه رفتم و به طبقه بالا که رسیدم دیدم قوزک خارجی پام ورم کرده . ارزانس بیمارستان پااز پام عکس گرفتن و شکستگی و دررفتگی دیده نشدو هشت روز تو اتل بود و من مجبور بودم باهاش راه برم بعد هشت روز اتلو باز کردم دیدم زیر پوستم خونمردگی داره و پام تا قسمت انگشتام کمی زرد و ابی شده ولی تورم کم شده بود و درد داشت . پیش ارتووپد رفتم گفتن رباط اسیب دیده و پاره شده و سه هفته باید داخل گچ باشه ولی یادم رفت بپرسم میتونم راه برم یا باید عصا داشته باشم چون خودشون گفتن کفش گچ بگیرم و حرفی از عصا نزدن
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۸ مهر ۹۷( 6 سال پیش)

      درود

      با عصا و كفش گچ پاتون رو روى زمين بگذاريد و راه برين

      با احترام

درحال دریافت اطلاعات
تماس با ما

با ما در تماس باشید

آدرس مطب

شریعتی پایین تر از مترو قلهک ساختمان خانه درسا طبقه ۵ واحد ۱۷

ساعات کار مطب

شنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۶ الی ۱۹

دکتر نادری
پرسش از دکتر