منو

بهترین راه درمان شکستگی پاشنه پا

شکستگی پاشنه پا یا کالکانئوس می تواند با درد همراه بوده و آسیبی ناتوان کننده باشد. این نوع شکستگی اغلب در حین اتفاقات پر شدت مانند تصادف رانندگی یا افتادن از روی یک پله، رخ می دهد. این شکستگی هنگامی رخ می دهد که پاشنه پا در زیر وزن بدن خرد می شود. 

هنگامیکه استخوان پاشنه پا می شکند، ممکن است پاشنه پا پهن یا کوتاه شده و یا به شکلی ناهنجار در آید. شکستگی های استخوان پاشنه پا می توانند نسبتا شدید باشند.

درمان شکستگی پاشنه پا ، اغلب شامل جراحی جهت بازسازی آناتومی پاشنه پا و بازگردانی قابلیت تحرک می باشد تا به این ترتیب بیماران بتوانند فعالیت های عادی خود را از سر گیرند. اما حتی با یک درمان مناسب، برخی شکستگی ها می توانند به عوارضی طولانی مدت مانند درد، تورم، از دست دادن حرکت و آرتروز منجر شوند.

شکستگی پاشنه پا

شکستگی پاشنه پا شایع نیست. شکستگی استخوان های تارسال تنها ۲ درصد تمامی شکستگی ها در بزرگسالان را تشکیل می دهند و تنها نیمی از شکستگی های تارسال، شکستگی کالکانئوس می باشند.

یک شکستگی می تواند سبب پهن و کوتاه شدن استخوان پاشنه پا شود. در اغلب موارد، شکستگی می تواند به مفصل ساب تالار نیز انتشار یابد. در این صورت، آسیب به غضروف پوشاننده مفصل می تواند سبب ایجاد عوارض طولانی مدتی مانند درد مزمن، آرتروز و از دست دادن حرکت شود.

شکستگی پاشنه پا

علائم شکستگی پاشنه پا

بیماران مبتلا به شکستگی پاشنه پا معمولا موارد زیر را تجربه می کنند:

❇ درد

❇ کبودی

ورم پا

❇ بد شکلی پاشنه پا

❇ ناتوانی در راه رفتن یا ناتوانی در قرار دادن وزن بدن بر روی پاشنه پا

با رخ دادن شکستگی های کوچک در استخوان پاشنه پا، ممکن است درد به شدتی نباشد که مانع راه رفتن فرد شود اما می تواند سبب لنگیدن او شود. دلیل چنین وضعیتی این است که تاندون آشیل جهت حمایت وزن بدن بر روی استخوان پاشنه پا تکیه می کند.

با این حال، در صورتی که استخوان پاشنه پا در اثر آسیب، تغییر شکل دهد، عضله و تاندون فرد قادر به ایجاد قدرت کافی جهت حمایت از وزن بدن نمی باشند. در این وضعیت، پا و مچ آن احساسی بی ثبات داشته و فرد به شیوه ای متفاوت راه خواهد رفت.

مطلب مرتبط: درمان خالی کردن و بی ثباتی مچ پا 

مدت زمان بهبودی شکستگی پاشنه پا

در صورتی که شکستگی جزئی باشد و در عکس رادیولوژی، تنها مو برداشتن استخوان با آسیب کوچکی به ماهیچه مشاهده شود، مدت زمان بهبودی شکستگی پاشنه پا بین ۳ الی ۴ ماه بعد از جراحی می باشد و فرد می تواند فعالیت های خود را از سر گیرد. در صورت شکستگی شدید، مدت زمان جوش خوردن استخوان پاشنه پا به ۱ الی ۲ سال افزایش پیدا می کند.

شدت شکستگی پاشنه

شدت آسیب استخوان پاشنه پا به چندین عامل از جمله موارد زیر بستگی دارد:

❇ تعداد شکستگی ها

❇ مقدار و اندازه قطعات استخوانی شکسته شده و میزان جا به جایی آنها

❇ آسیب به سطوح غضروفی در مفصل ساب تالار

❇ آسیب به بافت های نرم اطراف مانند عضله، تاندون ها و پوست

در صورتی که استخوان شکسته شده باشد و قطعات آن از پوست بیرون آمده باشند و یا زخم تا به استخوان فرد نفوذ کرده باشد، به آن شکستگی، شکستگی باز گفته می شود. شکستگی باز اغلب سبب رسیدن آسیب بیشتر به عضلات، تاندون ها و رباط های اطراف می شود و به زمان بیشتری جهت بهبود یافتن نیاز دارد.

شکستگی های باز در معرض خطر بیشتری جهت ابتلا به عفونت های استخوانی قرار دارند. برای پیشگیری از عفونت، درمان فوری جراحی جهت پاکسازی زخم نیاز می باشد.

علت شکستگی پاشنه پا

استخوان پاشنه پا، اغلب در حین موارد زیر شکسته می شود:

❇ سقوط از ارتفاع

❇ آسیب ناشی از پیچ خوردگی مچ پا

❇ تصادف وسایل نقلیه

شدت شکستگی ها متفاوت می باشد. برای مثال، یک پیچ خوردگی ساده در مچ پا می تواند به ایجاد یک ترک در استخوان منجر شود. این در حالی است که نیروی حاصل از برخورد دو ماشین از روبرو می تواند به خرد شدن استخوان منجر شود.

در شکستگی های پر شدت، آسیب های دیگری می توانند اتفاق افتند. از جمله این آسیب ها می توان به شکستگی ستون فقرات، لگن یا ساق و … اشاره کرد.

🛑 این مقاله را حتما بخوانید: شکستگی استخوان کف پا (متاتارس) از علائم تا درمان

شکستن پاشنه پا در ورزش

رایج ترین علت شکستن پاشنه پا در ورزش، بروز صدمات آسیب زننده و شدید به پاشنه است. این صدمات به خصوص در ورزش هایی که فعالیت های سریع در آنها اتفاق می افتد و ورزش هایی که از وسایلی نظیر چوب ها استفاده می کنند و با پرتاب اشیاء سرکار دارند، مانند تنیس، راگبی و هاکی بسیار اتفاق می افتد. همچنین ورزشکارانی نظیر فوتبالیست ها که در آنها برخورد و افتادن بسیار محتمل است و بستکتبالیست ها که حرکات پرشی زیادی دارند نیز بسیار مستعد شکستگی پاشنه پا هستند.

یکی دیگر از علل اصلی چنین شکستگی هایی، فشار بیش از حد به پاشنه، به خصوص در حرکاتی نظیر دویدن در مسافت های طولانی و پریدن است. حرکات تکراری به مرور فرسایش استخوان را در طول زمان افزایش می دهند و عدم گرم کردن کافی پیش از ورزش، حرکات کششی اشتباه یا انجام یک حرکت ورزشی مشخص بیش از ظرفیت بدنی فرد می تواند احتمال فرسایش استخوان پاشنه را بیشتر کند. به غیر از ورزشکاران، سربازان نیز به دلیل رژه های تکراری و طولانی مستعد فرسودگی استخوان پاشنه پا هستند.

درد پاشنه پا

فیزیوتراپی شکستگی پاشنه پا

صرف نظر از اینکه درمان شکستگی پاشنه پا، جراحی بوده و یا غیر جراحی، فیزیوتراپی اغلب در بدست آوردن دوباره قدرت و بازگردانی عملکرد نقشی کلیدی ایفا می کند.

تشخیص شکستگی پاشنه پا

بیان کردن شرایط آسیب دیدن خود برای پزشک با اهمیت می باشد. برای مثال، در صورت افتادن از نردبان، ارتفاع سقوط فرد چقدر بوده است؟ همچنین بیان کردن دیگر آسیب ها، بیماری ها (مانند دیابت)، داروهای مصرفی و مصرف سیگار برای پزشک اهمیت دارد.

معاینه جسمانی

پس از بحث در ارتباط با علائم و سابقه پزشکی، پزشک یک معاینه دقیق از فرد انجام خواهد داد. او موارد زیر را انجام می دهد:

❇ پوست پا و مچ آن را از نظر آسیب دیدگی یا پاره شدن احتمالی یا بروز تاول در اثر آسیب، بررسی می کند.

❇ نبض بیمار را در نقاط کلیدی پا بررسی می کند تا از رسیدن جریان خون کافی به پا و انگشتان پا اطمینان حاصل کند.

❇ توانایی فرد در حرکت دادن پای خود را بررسی کرده و همچنین می تواند مواردی را در کف پا احساس کند.

❇ با معاینه دیگر قسمت های پای آسیب دیده، پای دیگر، لگن و ستون فقرات، سالم بودن یا آسیب دیدگی دیگر نواحی بدن را تعیین می کند.

معاینه پزشک

بررسی ها

مطالعات تصویربرداری به تایید تشخیص شکستگی استخوان پاشنه پا کمک می کنند:

اشعه ایکس

این مورد رایج ترین روش مورد استفاده است. یک تکنیک تصویربرداری تشخیصی می باشد که به طور گسترده ای در دسترس است. اشعه ایکس می تواند شکستگی استخوان پاشنه پا و یا در رفتگی مفاصل و میزان جا به جایی قطعات شکسته و تغییر شکل استخوان پاشنه را نمایش دهد.

اسکن های توموگرافی کامپیوتری (سی تی اسکن)

از آنجایی که آناتومی استخوان پاشنه پا پیچیده می باشد، به طور معمول پس از تشیخص یک شکستگی در بررسی با اشعه ایکس، سی تی اسکن نیز درخواست داده می شود.

سی تی اسکن تصویری چند مقطعی و با جزئیات بیشتر از مچ پا ایجاد می کند. این روش می تواند اطلاعات با ارزشی را درباره شدت شکستگی به پزشک ارائه دهد. این اطلاعات به پزشک کمک می کنند تا بهترین برنامه درمانی را به بیمار توصیه کند.

شکستگی پاشنه پا و درمان آن

پزشک در برنامه ریزی برای درمان چندین مورد از جمله موارد زیر را در نظر می گیرد:

❇ علت آسیب

❇ سلامت کلی فرد

❇ شدت آسیب

❇ وسعت آسیب به بافت نرم و باز یا بسته بودن شکستگی

از آنجایی که اغلب شکستگی های استخوان پاشنه پا سبب پهن و کوتاه شدن آن می شوند هدف درمان، بازگردانی آناتومی معمول استخوان پاشنه پا می باشد.

به طور کلی، بیمارانی که آناتومی پاشنه پای آن ها بازسازی شده است، نتایج بهتری دارند. در اغلب موارد، بازسازی آناتومی عادی پاشنه پا شامل جراحی می شود. پزشک گزینه های درمانی مختلف را با بیمار در میان خواهد گذاشت.

گچ گرفتن

درمان غیر جراحی شکستگی پاشنه پا

در صورتی که قطعات استخوان شکسته به وسیله نیروی آسیب جا به جا نشده باشند، می توان انجام درمان های غیر جراحی را پیشنهاد کرد.

بی حرکت کردن

آتل یا گچ، استخوان های پا را در حین التیام یافتن در موقعیت مناسب خود نگه می دارند. امکان دارد، فرد مجبور به استفاده از آن ها به مدت ۱۰ تا ۱۲ هفته و یا بیشتر باشد. در طول این مدت، تا زمانی که استخوان به طور کامل التیام نیافته است، فرد قادر نخواهد بود هیچ گونه وزنی را بر روی پا خود قرار دهد.

درمان جراحی شکستگی پاشنه پا

در صورتی که استخوان ها از جای خود خارج شده باشند، پزشک می تواند انجام جراحی را به بیمار پیشنهاد دهد. جراحی جهت ترمیم یک شکستگی در پاشنه پا با اینکه می تواند شکل عادی استخوان را  بازگرداند اما گاهی اوقات با عوارضی نیز همراه است. از جمله این عوارض می توان به مشکلات التیام زخم، عفونت و آسیب عصبی اشاره کرد.

با این حال، درمان غیر جراحی برخی شکستگی ها نیز می تواند به عوارض طولانی مدتی از جمله درد، آرتروز و لنگیدن منجر شود. پزشک جزئیات آسیب فرد را بررسی کرده و با او درباره خطرات و مزایای هر دو درمان جراحی و غیر جراحی بحث خواهد کرد.

زمان بندی جراحی

در صورتی که پوست اطراف شکستگی پاره نشده باشد (شکستگی بسته باشد)، پزشک می تواند از بیمار بخواهد قبل از انجام جراحی، تا فروکش کردن تورم صبر کند. بالا بردن سطح پا و ثابت نگه داشتن آن به مدت چند روز تورم را کاهش خواهد داد. این مورد، به پوست هایی که کشیده شده اند فرصت بهبودی می دهد. صبر کردن قبل از جراحی می تواند بهبودی کلی بعد از جراحی را ارتقا داده و خطر ابتلا به عفونت را کاهش دهد. با این حال، شکستگی های باز محل شکستگی را در معرض محیط قرار داده و باید فورا درمان شوند.

اغلب برای یک شکستگی همراه با کندگی استخوان، انجام زود هنگام جراحی توصیه می شود. با اینکه این مورد شایع نیست، اما در هنگامی که تاندون آشیل از استخوان جدا می شود می تواند قسمتی از استخوان پاشنه پا را به همراه خود جدا کند. جراحی اورژانسی برای این نوع شکستگی می تواند خطر آسیب به پوست اطراف تاندون آشیل را کاهش دهد.

فرایند جراحی

روش های جراحی زیر برای انواع مختلف شکستگی استخوان پاشنه پا استفاده می شوند:

درمان شکستگی پاشنه پا

# ثابت سازی با پیچ از راه پوست: در صورتی که قطعات استخوانی بزرگ باشند، گاهی اوقات می توان بدون ایجاد یک برش بزرگ آن ها را در جای خود قرار داد. پس از آن، پیچ های مخصوص از طریق برش هایی کوچک جهت کنار هم نگه داشتن شکستگی ها به آن ناحیه وارد می شوند.

#جا انداختن باز و ثابت سازی درونی: در حین این عمل، یک برش باز ایجاد می شود تا استخوان ها به موقعیت های عادی خود جا به جا شوند. این استخوان ها به وسیله پیچ ها و پلاک های فلزی به هم وصل می شوند.

استخوان ها قابلیتی چشم گیر در التیام یافتن دارند. با این حال، هر چه آسیب شدیدتر باشد، مدت بهبودی نیز بیشتر خواهد بود. بیماران مبتلا به شکستگی های شدید تر صرف نظر از درمان، با احتمال بیشتری از درجاتی از فقدان عملکرد رنج خواهند برد.

مراقبت های بعد از شکستگی استخوان پاشنه پا

مراقبت های بعد از درمان شکستگی پاشنه پا در هر دو روش جراحی و غیر جراحی بسیار رایج است. زمان بازگشت به فعالیت های روتین می تواند بسته به نوع و شدت شکستگی همانطور که در بالا گفتیم متفاوت باشد.

حرکات اولیه

در بسیاری از موارد، حرکات ساده پا و مچ پا در روزهای اول ریکاوری توصیه می شود. مثلاً ممکن است پس از رفع درد مچ پا، از شما خواسته شود تا ناحیه آسیب دیده را حرکت دهید. اگر از روش جراحی برای شما استفاده شده است، احتمالاً پزشک به شما توصیه می کند پس از بهبودی زخم های جای عمل، ناحیه آسیب دیده را حرکت دهید.

فیزیوتراپی

تمرین های مشخص برای بالابردن محدوده حرکت در پا و مچ پا و تقویت عضلات توصیه می شود. هرچند جلسات فیزیوتراپی ممکن است در ابتدا همراه با درد بوده و فرآیند آن دشوار باشد، اما این تمرین ها برای بازگشت به حالت عادی لازم است.

تحمل وزن

هنگامی که شروع به راه رفتن می کنید، ممکن است لازم باشد از عصا یا چوب زیر بغل یا واکر و برخی کفش های مخصوص استفاده کنید. حتماً از دستورات پزشک خود برای راه رفتن با پای آسیب دیده پیروی کنید. اگر خیلی زود شروع به راه رفتن کنید و وزن خود را بر روی پای آسیب دیده تحمیل کنید، قطعات استخوانی از جای خود خارج شده و نیاز به جراحی خواهید داشت. همچنین اگر قبلاً جراحی کرده اید، پین ها شل شده و می شکنند و باعث شکستگی استخوان ها نیز می شوند. شاید به محض شروع به راه رفتن این اتفاق نیافتد، اما در صورتی که استخوان های پاشنه هنوز کاملاً بهبود نیافته باشند و شما وزن خود را روی آن بیاندازید، پین های فلزی می شکنند.

عوارض شکستگی پاشنه پا

اغلب شکستگی های استخوان پاشنه پا با عوارضی همراه هستند. عوارض جزئی شامل موارد زیر می شوند:

❇ نواحی کوچک و موقتی که التیام زخم در آن ها با تاخیر صورت می گیرد.

❇ تحریک پذیری عصبی در نزدیکی برش

❇ التهاب تاندون

❇ سفتی مفصل

❇ درد مزمن

❇ تورم مزمن

عوارض عمده شامل موارد زیر می شوند:

❇ عدم موفقیت التیام زخم

❇ عفونت

❇ آرتروز ثانویه (با یا بدون جراحی)

در صورتی که فرد سیگار مصرف می کند لازم است تا پزشک از این موضوع مطلع شود. سیگار کشیدن، التیام یافتن استخوان و زخم را تحت تاثیر قرار می دهد. چه جراحی انجام شود و چه نشود، امکان دارد با مصرف سیگار بهبودی به تاخیر افتد. معمولا در موارد ابتلا به عفونت یا عوارض التیام زخم، انجام جراحی اضافی مورد نیاز است.

دکتر غلامرضا نادری متخصص ارتوپدی، آرتروسکوپی، آرتروپلاستی و متخصص جراحی مچ پا در تهران

برای پرسش از دکتر روی مشاوره پزشکی کلیک کنید.

فهرست مطالب

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

برای ثبت پرسش خود از دکتر می توانید از این قسمت استفاده کنید.برای پاسخگویی بهتر به سوالات شما لطفا قد، وزن و سن خود را در متن سوال درج کنید همچنین از پرسيدن سوالاتى كه جنبه اورژانس دارند اجتناب كنید.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر هومن سه شنبه ۱۸ تیر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 320 مشاهده پرسش
    من یه ورزشکارم ویه مدتیه زانوم خیلی درد میکنه نمیدونم بخاطر چیه و چجوری درمان کنم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۱۸ تیر ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      اگر صدمه نداشتيد بايد مدتى فشار تمرين رو كم كنيد و تقويت عضله چهار سر و آب درمانى رو زير نظر فيزيوتراپيست ورزشى شروع كنيد

      با احترام

  • تصویر کاربر مهربد شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 350 مشاهده پرسش
    سلام
    پاشنه رشد پا ی راست پسرم آسیب دیده و دکتر ارتوپد گفتن که تا سه روز پاشو زمین نزاره و ۲ هفته بعد جهت عکس دوباره بیاد و یکماه پاش رو بیحرکت نگه دارد و سه ماه هم فوتبال بازی نکند چون فوتبالیست است . ممنون با سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      استراخت توصيه مى شه بايد همزمان فيزيوتراپى با مگنت و كشش عضلات ساق شروع بشه 

      از هفته سوم به بعد تمرينات تقويتى ساق بايد شروع بشن و معمولا شش تا هشت هفته نبايد فوتبال يا دويدن يا جهش انجام بدن

      با احترام

  • تصویر کاربر پگاه سه شنبه ۱۱ تیر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 271 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکترمن دوماه پیش خوردم زمین رباط مچ پای راستم اسیب دید البته رباط قدامی مچ پام هست فیزیوتراپی بالیزر رفتم ولی فایده نداشته قوزک مچ پام ورم داره احتمال پارکی جزی درباط دیده شده تاچندوقت پام به اینصورت هست من پیاده روی برام مشگل هست اما بازمیتونم را ه برم ولی بعدش درد وسوزش درکف پا دارم ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۴ تیر ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      پارگى رباط به تنهايى اين همه مدت علامت ايجاد نمى كنه

      بهدنظر من بايد معاينه بشين و احتمالا ام آر آى انجام بدين

      با احترام

    2. تصویر کاربر پگاه چهارشنبه ۵ تیر ۹۸( 5 سال پیش)
      سلام وخسته نباشید ام ای ار انجام شده جوابش همین بود پارگی رباط talofibular بوده
    3. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۱۱ تیر ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      لازمه معاينه بشين 

      صرفا اين تشخيص توجيه كننده اين همه علايم نيست

      با احترام

    4. تصویر کاربر پگاه سه شنبه ۱۱ تیر ۹۸( 5 سال پیش)
      ممنون ولی ام ار هم دادم پارگی رباط جلوی پا تسخیص داده شد ولی قوزگ پام ورم کوچکی داره ومچ پام کامل خم نمیشه اختمالا میتونه ازورم قوزک باشه واینکه تاچندوقت ورم داره یااثلا ورم نیست اب اورده ؟ممنون ازپاسختون باتشکر
    5. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۱۱ تیر ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      بايد در معاينه معلوم بشه مشكل چيه 

      صرف تكيه به گزارش ام آر آى درست نيست

      عرض كردم كه پارگى رباط حدود دو ماه پيش به تنهايى دليل دردتون نيست

    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر حميد دوشنبه ۳ تیر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 276 مشاهده پرسش
    سلام جناب نادري بنده ٤سال پيش در بازي فوتبال مچ پاي چپم به شدت پيچ خورد طوري كه صدا شنيدم و درد شديد به پزشك مراجعه كردم عكس راديو لوژي گرفتم گفتن كه ضرب ديده چيزي نيست چند جلسه فيزيو تراپي نوشتن برام ولي اين درد و ورم تا دو ماه تغريبا با من بود كه كم كم اروم شد بعد متوجه شدم شكل مچ پام تغيير كرده به طوري كه كف پام به سمت بيرون تمايل داره الان هم هر ازگاهي كه ورزش ميكنم يا فشار ميارم درد ميگيره ممنون ميشم راهنماييم كنيد
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۳ تیر ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      با اين علايم مساله بسيار مهم هست و اگر صلاح دونستين براى معاينه حضورى تشريف بيارين

      با احترام

  • تصویر کاربر ali پنجشنبه ۲۳ خرداد ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 302 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    داخل کف دستم یه چیزی تکون میخوره و کمی درد داره موقع تکون خوردن وقتی وزنه میزدم یکم دردش زیاد شد
    دیگه باشگاه نرفتم الان دردش و تکون خوردنش خیلی کم شده این بیماری از موقعی که عصا زیر بغلم میگرفتم شروع شد
    به نظرتون مشکلم چیه (بدون معاینه)
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۲۳ خرداد ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      علل محتمل تر عبارتند از كيست گانگليون,نوروما ،ليپوما

      با احترام

  • تصویر کاربر سردار پنجشنبه ۲۳ خرداد ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 269 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر بنده دچار کوتاهی اشیل پا هستم و فقط در نشستن مشکل دارم یعنی وقتی مینشینم پاشنه پام از زمین کنده میشود و بنده 20 سالمه حالا ایا روش درمانی به جز عمل کردن است؟ بنده واسه استخدامی میخام شرکت کنم که گیر میدن
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۲۳ خرداد ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      به احتمال زياد عمل لازمه ولى مى تونيد دوره اى فيزيوتراپى و تمرين درمانى رو امتحان كنيد

      با احترام

  • تصویر کاربر مریم شنبه ۲۵ خرداد ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 258 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما پزشک محترم
    اقای دکتر پسرم اسفند ماه. زنگ ورزش تو مدرسه زمین خورد و صفحه رشدش ترک خورد. به مدت 1 ماه پاش تو گچ بود بعد از 1 ماه پاش و باز کردیم و 1.5 ماه هم پزشک شون گفتن با باند کشی ببندیم و روغن بزنیم.ایشون گفتن بعد از یک ماه و نیم مراقبت وفعالیت نکردن پای پسرم کامل خوب میشه .ولی متاسفانه هنوز قسمت قوزک پاش ورم داره و دقیقا روی قوزک و کمی بالاتر به شدت درد داره و نمی تونه ورزش انجام بده. ووقتی راه میره طولانی درد داره .دکتر شون هم الان ایران نیستن و من نمیدونم دلیل ورم قوزک و درد برای چی هست.ممکن ما رو راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۵ خرداد ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      به نظرم لازمه معاينه بشن و ام آر آى انجام بشه

      با احترام 

  • تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۲۱ خرداد ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 284 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید. من حدود یک ماه پیش در ورزش والیبال مچ دستم به شدت درد گرفت و پس از ام آر ای مشخص شد tfcc پاره شده است. الان چه کار باید بکنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۲۱ خرداد ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      بهتره خدمت يكى از أساتيد فوق تخصص  جراحى دست تشريف ببريد چون صدمه پر اهميتى هست 

      با احترام

  • تصویر کاربر سهیل چهارشنبه ۲۲ خرداد ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 268 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر ممنون که با حوصله همه سوالات رو‌جواب میدیم در سایتتون.
    من ۳۲ سال‌دارم در اور افتادن از ارتفاع دچار شکستگی پاشنه پا شدم.(عکس شکستکی و بعد گچگیری رو ضمیمه کردم)چون زخم باز‌نداشتم دکتر معالج تصمیم به پین گزاری و گچ گرفتن کردن.بعد ۳ هفته عکس CT گرفتم ولی هنوز کال استخوانی یا اثر از بهبود نیست.ایا طبیعی هست‌این موضوع؟ ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      لازمه همه مقاطع سى تى رو بفرستيد

      به نظرم عمل جراحى باز لازم بوده

      با احترام

    2. تصویر کاربر سهیل سه شنبه ۲۱ خرداد ۹۸( 5 سال پیش)
      ممنون اقای دکتر از پاسختون.
      به خاطر احتمال عفونت عمل باز انجام ندادن (دکتر موحد یگانه).
      اقای دکتر تو این وضعیت احتمال جوش خوردن و راه رفتن هست بعد ۳ دوره گچ گرفتن؟
      دکتر معالج گفتن ۱۸ ماه بعد احتمال زیاد عمل ارتریت انجام خواهد شد.
    3. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۲۲ خرداد ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      باز هم تصاوير كامل نيست.من باز هم نظرم اينه كه عمل بهتر بوده باز انجام بشه

      با اين وضع جوش خوردگى اتفاق ميفته ولى بعدا به دليل درد عمل بزرگتر از عملى كه بهتر بود انجام مى شد لازم خواهد بود

      با احترام

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علی جمعه ۱۷ خرداد ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 280 مشاهده پرسش
    با سلام پسرم هفت سال سنشه و نه ماهه تصادف کردیم بر اثر تصادف قسمت قوزک پا بغل پای چپ کلا از بین رفت که مقداری از استخوان هم از بین رفته پیوند پوست شده با گذشت زمان پا کج شده دکترش گفته باید پیوند استخوان بشه لطفا راهنماییم کنید راه دیگه ای نداره؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۱۷ خرداد ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      احتمالا به دليل آسيب صفحه رشد باشه و احتمالا نياز به جراحى هست ولى نظر نهايى رو تنها بعد از معاينه و بررسى مى شه اعلام كرد

      با احترام

درحال دریافت اطلاعات
تماس با ما

با ما در تماس باشید

آدرس مطب

شریعتی پایین تر از مترو قلهک ساختمان خانه درسا طبقه ۵ واحد ۱۷

ساعات کار مطب

شنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۶ الی ۱۹

دکتر نادری
پرسش از دکتر