منو

بهترین راه درمان شکستگی پاشنه پا

شکستگی پاشنه پا یا کالکانئوس می تواند با درد همراه بوده و آسیبی ناتوان کننده باشد. این نوع شکستگی اغلب در حین اتفاقات پر شدت مانند تصادف رانندگی یا افتادن از روی یک پله، رخ می دهد. این شکستگی هنگامی رخ می دهد که پاشنه پا در زیر وزن بدن خرد می شود. 

هنگامیکه استخوان پاشنه پا می شکند، ممکن است پاشنه پا پهن یا کوتاه شده و یا به شکلی ناهنجار در آید. شکستگی های استخوان پاشنه پا می توانند نسبتا شدید باشند.

درمان شکستگی پاشنه پا ، اغلب شامل جراحی جهت بازسازی آناتومی پاشنه پا و بازگردانی قابلیت تحرک می باشد تا به این ترتیب بیماران بتوانند فعالیت های عادی خود را از سر گیرند. اما حتی با یک درمان مناسب، برخی شکستگی ها می توانند به عوارضی طولانی مدت مانند درد، تورم، از دست دادن حرکت و آرتروز منجر شوند.

شکستگی پاشنه پا

شکستگی پاشنه پا شایع نیست. شکستگی استخوان های تارسال تنها ۲ درصد تمامی شکستگی ها در بزرگسالان را تشکیل می دهند و تنها نیمی از شکستگی های تارسال، شکستگی کالکانئوس می باشند.

یک شکستگی می تواند سبب پهن و کوتاه شدن استخوان پاشنه پا شود. در اغلب موارد، شکستگی می تواند به مفصل ساب تالار نیز انتشار یابد. در این صورت، آسیب به غضروف پوشاننده مفصل می تواند سبب ایجاد عوارض طولانی مدتی مانند درد مزمن، آرتروز و از دست دادن حرکت شود.

شکستگی پاشنه پا

علائم شکستگی پاشنه پا

بیماران مبتلا به شکستگی پاشنه پا معمولا موارد زیر را تجربه می کنند:

❇ درد

❇ کبودی

ورم پا

❇ بد شکلی پاشنه پا

❇ ناتوانی در راه رفتن یا ناتوانی در قرار دادن وزن بدن بر روی پاشنه پا

با رخ دادن شکستگی های کوچک در استخوان پاشنه پا، ممکن است درد به شدتی نباشد که مانع راه رفتن فرد شود اما می تواند سبب لنگیدن او شود. دلیل چنین وضعیتی این است که تاندون آشیل جهت حمایت وزن بدن بر روی استخوان پاشنه پا تکیه می کند.

با این حال، در صورتی که استخوان پاشنه پا در اثر آسیب، تغییر شکل دهد، عضله و تاندون فرد قادر به ایجاد قدرت کافی جهت حمایت از وزن بدن نمی باشند. در این وضعیت، پا و مچ آن احساسی بی ثبات داشته و فرد به شیوه ای متفاوت راه خواهد رفت.

مطلب مرتبط: درمان خالی کردن و بی ثباتی مچ پا 

مدت زمان بهبودی شکستگی پاشنه پا

در صورتی که شکستگی جزئی باشد و در عکس رادیولوژی، تنها مو برداشتن استخوان با آسیب کوچکی به ماهیچه مشاهده شود، مدت زمان بهبودی شکستگی پاشنه پا بین ۳ الی ۴ ماه بعد از جراحی می باشد و فرد می تواند فعالیت های خود را از سر گیرد. در صورت شکستگی شدید، مدت زمان جوش خوردن استخوان پاشنه پا به ۱ الی ۲ سال افزایش پیدا می کند.

شدت شکستگی پاشنه

شدت آسیب استخوان پاشنه پا به چندین عامل از جمله موارد زیر بستگی دارد:

❇ تعداد شکستگی ها

❇ مقدار و اندازه قطعات استخوانی شکسته شده و میزان جا به جایی آنها

❇ آسیب به سطوح غضروفی در مفصل ساب تالار

❇ آسیب به بافت های نرم اطراف مانند عضله، تاندون ها و پوست

در صورتی که استخوان شکسته شده باشد و قطعات آن از پوست بیرون آمده باشند و یا زخم تا به استخوان فرد نفوذ کرده باشد، به آن شکستگی، شکستگی باز گفته می شود. شکستگی باز اغلب سبب رسیدن آسیب بیشتر به عضلات، تاندون ها و رباط های اطراف می شود و به زمان بیشتری جهت بهبود یافتن نیاز دارد.

شکستگی های باز در معرض خطر بیشتری جهت ابتلا به عفونت های استخوانی قرار دارند. برای پیشگیری از عفونت، درمان فوری جراحی جهت پاکسازی زخم نیاز می باشد.

علت شکستگی پاشنه پا

استخوان پاشنه پا، اغلب در حین موارد زیر شکسته می شود:

❇ سقوط از ارتفاع

❇ آسیب ناشی از پیچ خوردگی مچ پا

❇ تصادف وسایل نقلیه

شدت شکستگی ها متفاوت می باشد. برای مثال، یک پیچ خوردگی ساده در مچ پا می تواند به ایجاد یک ترک در استخوان منجر شود. این در حالی است که نیروی حاصل از برخورد دو ماشین از روبرو می تواند به خرد شدن استخوان منجر شود.

در شکستگی های پر شدت، آسیب های دیگری می توانند اتفاق افتند. از جمله این آسیب ها می توان به شکستگی ستون فقرات، لگن یا ساق و … اشاره کرد.

🛑 این مقاله را حتما بخوانید: شکستگی استخوان کف پا (متاتارس) از علائم تا درمان

شکستن پاشنه پا در ورزش

رایج ترین علت شکستن پاشنه پا در ورزش، بروز صدمات آسیب زننده و شدید به پاشنه است. این صدمات به خصوص در ورزش هایی که فعالیت های سریع در آنها اتفاق می افتد و ورزش هایی که از وسایلی نظیر چوب ها استفاده می کنند و با پرتاب اشیاء سرکار دارند، مانند تنیس، راگبی و هاکی بسیار اتفاق می افتد. همچنین ورزشکارانی نظیر فوتبالیست ها که در آنها برخورد و افتادن بسیار محتمل است و بستکتبالیست ها که حرکات پرشی زیادی دارند نیز بسیار مستعد شکستگی پاشنه پا هستند.

یکی دیگر از علل اصلی چنین شکستگی هایی، فشار بیش از حد به پاشنه، به خصوص در حرکاتی نظیر دویدن در مسافت های طولانی و پریدن است. حرکات تکراری به مرور فرسایش استخوان را در طول زمان افزایش می دهند و عدم گرم کردن کافی پیش از ورزش، حرکات کششی اشتباه یا انجام یک حرکت ورزشی مشخص بیش از ظرفیت بدنی فرد می تواند احتمال فرسایش استخوان پاشنه را بیشتر کند. به غیر از ورزشکاران، سربازان نیز به دلیل رژه های تکراری و طولانی مستعد فرسودگی استخوان پاشنه پا هستند.

درد پاشنه پا

فیزیوتراپی شکستگی پاشنه پا

صرف نظر از اینکه درمان شکستگی پاشنه پا، جراحی بوده و یا غیر جراحی، فیزیوتراپی اغلب در بدست آوردن دوباره قدرت و بازگردانی عملکرد نقشی کلیدی ایفا می کند.

تشخیص شکستگی پاشنه پا

بیان کردن شرایط آسیب دیدن خود برای پزشک با اهمیت می باشد. برای مثال، در صورت افتادن از نردبان، ارتفاع سقوط فرد چقدر بوده است؟ همچنین بیان کردن دیگر آسیب ها، بیماری ها (مانند دیابت)، داروهای مصرفی و مصرف سیگار برای پزشک اهمیت دارد.

معاینه جسمانی

پس از بحث در ارتباط با علائم و سابقه پزشکی، پزشک یک معاینه دقیق از فرد انجام خواهد داد. او موارد زیر را انجام می دهد:

❇ پوست پا و مچ آن را از نظر آسیب دیدگی یا پاره شدن احتمالی یا بروز تاول در اثر آسیب، بررسی می کند.

❇ نبض بیمار را در نقاط کلیدی پا بررسی می کند تا از رسیدن جریان خون کافی به پا و انگشتان پا اطمینان حاصل کند.

❇ توانایی فرد در حرکت دادن پای خود را بررسی کرده و همچنین می تواند مواردی را در کف پا احساس کند.

❇ با معاینه دیگر قسمت های پای آسیب دیده، پای دیگر، لگن و ستون فقرات، سالم بودن یا آسیب دیدگی دیگر نواحی بدن را تعیین می کند.

معاینه پزشک

بررسی ها

مطالعات تصویربرداری به تایید تشخیص شکستگی استخوان پاشنه پا کمک می کنند:

اشعه ایکس

این مورد رایج ترین روش مورد استفاده است. یک تکنیک تصویربرداری تشخیصی می باشد که به طور گسترده ای در دسترس است. اشعه ایکس می تواند شکستگی استخوان پاشنه پا و یا در رفتگی مفاصل و میزان جا به جایی قطعات شکسته و تغییر شکل استخوان پاشنه را نمایش دهد.

اسکن های توموگرافی کامپیوتری (سی تی اسکن)

از آنجایی که آناتومی استخوان پاشنه پا پیچیده می باشد، به طور معمول پس از تشیخص یک شکستگی در بررسی با اشعه ایکس، سی تی اسکن نیز درخواست داده می شود.

سی تی اسکن تصویری چند مقطعی و با جزئیات بیشتر از مچ پا ایجاد می کند. این روش می تواند اطلاعات با ارزشی را درباره شدت شکستگی به پزشک ارائه دهد. این اطلاعات به پزشک کمک می کنند تا بهترین برنامه درمانی را به بیمار توصیه کند.

شکستگی پاشنه پا و درمان آن

پزشک در برنامه ریزی برای درمان چندین مورد از جمله موارد زیر را در نظر می گیرد:

❇ علت آسیب

❇ سلامت کلی فرد

❇ شدت آسیب

❇ وسعت آسیب به بافت نرم و باز یا بسته بودن شکستگی

از آنجایی که اغلب شکستگی های استخوان پاشنه پا سبب پهن و کوتاه شدن آن می شوند هدف درمان، بازگردانی آناتومی معمول استخوان پاشنه پا می باشد.

به طور کلی، بیمارانی که آناتومی پاشنه پای آن ها بازسازی شده است، نتایج بهتری دارند. در اغلب موارد، بازسازی آناتومی عادی پاشنه پا شامل جراحی می شود. پزشک گزینه های درمانی مختلف را با بیمار در میان خواهد گذاشت.

گچ گرفتن

درمان غیر جراحی شکستگی پاشنه پا

در صورتی که قطعات استخوان شکسته به وسیله نیروی آسیب جا به جا نشده باشند، می توان انجام درمان های غیر جراحی را پیشنهاد کرد.

بی حرکت کردن

آتل یا گچ، استخوان های پا را در حین التیام یافتن در موقعیت مناسب خود نگه می دارند. امکان دارد، فرد مجبور به استفاده از آن ها به مدت ۱۰ تا ۱۲ هفته و یا بیشتر باشد. در طول این مدت، تا زمانی که استخوان به طور کامل التیام نیافته است، فرد قادر نخواهد بود هیچ گونه وزنی را بر روی پا خود قرار دهد.

درمان جراحی شکستگی پاشنه پا

در صورتی که استخوان ها از جای خود خارج شده باشند، پزشک می تواند انجام جراحی را به بیمار پیشنهاد دهد. جراحی جهت ترمیم یک شکستگی در پاشنه پا با اینکه می تواند شکل عادی استخوان را  بازگرداند اما گاهی اوقات با عوارضی نیز همراه است. از جمله این عوارض می توان به مشکلات التیام زخم، عفونت و آسیب عصبی اشاره کرد.

با این حال، درمان غیر جراحی برخی شکستگی ها نیز می تواند به عوارض طولانی مدتی از جمله درد، آرتروز و لنگیدن منجر شود. پزشک جزئیات آسیب فرد را بررسی کرده و با او درباره خطرات و مزایای هر دو درمان جراحی و غیر جراحی بحث خواهد کرد.

زمان بندی جراحی

در صورتی که پوست اطراف شکستگی پاره نشده باشد (شکستگی بسته باشد)، پزشک می تواند از بیمار بخواهد قبل از انجام جراحی، تا فروکش کردن تورم صبر کند. بالا بردن سطح پا و ثابت نگه داشتن آن به مدت چند روز تورم را کاهش خواهد داد. این مورد، به پوست هایی که کشیده شده اند فرصت بهبودی می دهد. صبر کردن قبل از جراحی می تواند بهبودی کلی بعد از جراحی را ارتقا داده و خطر ابتلا به عفونت را کاهش دهد. با این حال، شکستگی های باز محل شکستگی را در معرض محیط قرار داده و باید فورا درمان شوند.

اغلب برای یک شکستگی همراه با کندگی استخوان، انجام زود هنگام جراحی توصیه می شود. با اینکه این مورد شایع نیست، اما در هنگامی که تاندون آشیل از استخوان جدا می شود می تواند قسمتی از استخوان پاشنه پا را به همراه خود جدا کند. جراحی اورژانسی برای این نوع شکستگی می تواند خطر آسیب به پوست اطراف تاندون آشیل را کاهش دهد.

فرایند جراحی

روش های جراحی زیر برای انواع مختلف شکستگی استخوان پاشنه پا استفاده می شوند:

درمان شکستگی پاشنه پا

# ثابت سازی با پیچ از راه پوست: در صورتی که قطعات استخوانی بزرگ باشند، گاهی اوقات می توان بدون ایجاد یک برش بزرگ آن ها را در جای خود قرار داد. پس از آن، پیچ های مخصوص از طریق برش هایی کوچک جهت کنار هم نگه داشتن شکستگی ها به آن ناحیه وارد می شوند.

#جا انداختن باز و ثابت سازی درونی: در حین این عمل، یک برش باز ایجاد می شود تا استخوان ها به موقعیت های عادی خود جا به جا شوند. این استخوان ها به وسیله پیچ ها و پلاک های فلزی به هم وصل می شوند.

استخوان ها قابلیتی چشم گیر در التیام یافتن دارند. با این حال، هر چه آسیب شدیدتر باشد، مدت بهبودی نیز بیشتر خواهد بود. بیماران مبتلا به شکستگی های شدید تر صرف نظر از درمان، با احتمال بیشتری از درجاتی از فقدان عملکرد رنج خواهند برد.

مراقبت های بعد از شکستگی استخوان پاشنه پا

مراقبت های بعد از درمان شکستگی پاشنه پا در هر دو روش جراحی و غیر جراحی بسیار رایج است. زمان بازگشت به فعالیت های روتین می تواند بسته به نوع و شدت شکستگی همانطور که در بالا گفتیم متفاوت باشد.

حرکات اولیه

در بسیاری از موارد، حرکات ساده پا و مچ پا در روزهای اول ریکاوری توصیه می شود. مثلاً ممکن است پس از رفع درد مچ پا، از شما خواسته شود تا ناحیه آسیب دیده را حرکت دهید. اگر از روش جراحی برای شما استفاده شده است، احتمالاً پزشک به شما توصیه می کند پس از بهبودی زخم های جای عمل، ناحیه آسیب دیده را حرکت دهید.

فیزیوتراپی

تمرین های مشخص برای بالابردن محدوده حرکت در پا و مچ پا و تقویت عضلات توصیه می شود. هرچند جلسات فیزیوتراپی ممکن است در ابتدا همراه با درد بوده و فرآیند آن دشوار باشد، اما این تمرین ها برای بازگشت به حالت عادی لازم است.

تحمل وزن

هنگامی که شروع به راه رفتن می کنید، ممکن است لازم باشد از عصا یا چوب زیر بغل یا واکر و برخی کفش های مخصوص استفاده کنید. حتماً از دستورات پزشک خود برای راه رفتن با پای آسیب دیده پیروی کنید. اگر خیلی زود شروع به راه رفتن کنید و وزن خود را بر روی پای آسیب دیده تحمیل کنید، قطعات استخوانی از جای خود خارج شده و نیاز به جراحی خواهید داشت. همچنین اگر قبلاً جراحی کرده اید، پین ها شل شده و می شکنند و باعث شکستگی استخوان ها نیز می شوند. شاید به محض شروع به راه رفتن این اتفاق نیافتد، اما در صورتی که استخوان های پاشنه هنوز کاملاً بهبود نیافته باشند و شما وزن خود را روی آن بیاندازید، پین های فلزی می شکنند.

عوارض شکستگی پاشنه پا

اغلب شکستگی های استخوان پاشنه پا با عوارضی همراه هستند. عوارض جزئی شامل موارد زیر می شوند:

❇ نواحی کوچک و موقتی که التیام زخم در آن ها با تاخیر صورت می گیرد.

❇ تحریک پذیری عصبی در نزدیکی برش

❇ التهاب تاندون

❇ سفتی مفصل

❇ درد مزمن

❇ تورم مزمن

عوارض عمده شامل موارد زیر می شوند:

❇ عدم موفقیت التیام زخم

❇ عفونت

❇ آرتروز ثانویه (با یا بدون جراحی)

در صورتی که فرد سیگار مصرف می کند لازم است تا پزشک از این موضوع مطلع شود. سیگار کشیدن، التیام یافتن استخوان و زخم را تحت تاثیر قرار می دهد. چه جراحی انجام شود و چه نشود، امکان دارد با مصرف سیگار بهبودی به تاخیر افتد. معمولا در موارد ابتلا به عفونت یا عوارض التیام زخم، انجام جراحی اضافی مورد نیاز است.

دکتر غلامرضا نادری متخصص ارتوپدی، آرتروسکوپی، آرتروپلاستی و متخصص جراحی مچ پا در تهران

برای پرسش از دکتر روی مشاوره پزشکی کلیک کنید.

فهرست مطالب

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

برای ثبت پرسش خود از دکتر می توانید از این قسمت استفاده کنید.برای پاسخگویی بهتر به سوالات شما لطفا قد، وزن و سن خود را در متن سوال درج کنید همچنین از پرسيدن سوالاتى كه جنبه اورژانس دارند اجتناب كنید.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر erfanam جمعه ۱۷ خرداد ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 271 مشاهده پرسش
    سلام من حدودا سه ماهه عمل رباط کردم
    و برای اولین بار رفتم بدنسازی برای تقویت زانوم چون دکتر گفت ولی فرداش زانوم یکم کمتر خم میشد لطفا یه دارویی بگید زانومو روون تر بکنه
    درضم استخر هم میرم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۱۷ خرداد ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      داروى خاصى نداره و به نظرم بايد توسط پزشكتون مجددا معاينه بشين و احتمالا فيزيوتراپى برين

      با احترام

  • تصویر کاربر محمد جمعه ۱۷ خرداد ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 283 مشاهده پرسش
    سلام جناب اقاي دكتر نادري عزيز،
    من قبلا سوال ٢٧٧٣ رو پرسيدم و با اينكه پيامك آمد شما زحمت پاسخ رو كشيديد اما جوابي براي من نشون نميده متاسفانه...
    ضمنا در ادامه سوالم ميخواستم سوال ديگري رو مطرح كنم...
    من در شرح عمل دكتر ابراهيميان متوجه شدم ايشون غير از ترميم جزئي مينيسك، پليكا رو هم جراحي كردن دقيقا ٢ هفته پيش...
    الان مشكلي كه دارم ورم بالاي زانوم هست...
    و اينكه وقتي ميخوام خم كنم به زور تا ٩٠ درجه خم ميشه... بعدش بالاي زانوم (محدوده پليكاها) به شدت فشار مياد و درد ميگيره و انگار يه طناب نميذاره پام بيشتر خم بشه و همون ورم دردناك شديد ميشه...
    حالا به نظرتون بعد از ٢ هفته اين موضوع طبيعيه و به مرور خوب ميشه يا غير طبيعي است؟
    ممنونم از شما
    اميدوارم اين بار موفق بشم پاسخ شمارو مشاهده كنم.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۱۷ خرداد ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      احتمالا طبيعيه

      بايد كمپرس سرد بگذاريد و داروى ضد التهاب مصرف كنيد و فيزيوتراپى انجام بدين

      با پزشكتون هم در ميان بگذاريد

      با احترام

  • تصویر کاربر هادی جمعه ۱۷ خرداد ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 284 مشاهده پرسش
    سلام..من اتشنشان هستم .دوسال پیش مچ پام پیج خورد و با وزن افتادم روش.الان اصلا نمیتونم باهاش بدوم یا کنار سفره بشینم.ام ار ای گرفتم اما دکترای همدان میگن التهاب تاندون داری و میگن استراحت کن..اما واقعا با استراحت این خوب نشده..راستش دکترای اینجا بیشتر از این جوابم رو ندادن و بهبودی من هیچ کمکی نشده..ازتون خواهش میکنم کمکم کنید..بخدا از لحاظ اقتصادی هم در شرایطی نیستم که حضوری خدمتتون برسم..با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۱۷ خرداد ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      لازمه حضورى تشريف بياريد و احتمالا نياز به جراحى وجود داره

      با احترام

  • تصویر کاربر سوسن جمعه ۱۷ خرداد ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 260 مشاهده پرسش
    سلام وعرض ادب.دو روز پیش پسرم از راه پله سقوط کرد بردیمش دکتر.سیتی و عکس ازش گرفتیم شکر خدا مشکلی نداشت فقط الان پای راستش رو در حالت ایستاده نمی تونه تکون بده ممنون میشم علتش رو بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۳ خرداد ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      چند سالش هست؟

      اگر كم سن و سال هست بايد خيلى با دقت معاينه و بعد بررسى بشه

      بعضى از شكستگى ها در سنين پايين ممكنه راحت مورد غفلت واقع بشن

      با احترام

    2. تصویر کاربر سوسن دوشنبه ۱۳ خرداد ۹۸( 5 سال پیش)
      سلام.ده ماهشه دو روز بیمارستان برای احتیاط بستری بود دو سری هم سی تی و عکس کل بدنش رو گرفتن هیچ مشکلی نداشت الان نمی تونم واسه چی نمی تونم راه بره.خیلی عجول بود نه ماهگی کاملا راه میرفت.یعنی میتونه از کوفتگی باشه اصلا هیچ بی قراری که بگی از درد باشه نداره.ممنونم از جوابتون
    3. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۱۷ خرداد ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      اجبار به ايستادن و راه رفتن نكنيد ولى زير چشم حواستون بهش باشه 

      اگر ظرف سه تا چهار روز آينده باز هم مشكل داشت مجددا بايد معاينه بشه

      با احترام

       

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مرضیه یکشنبه ۱۲ خرداد ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 276 مشاهده پرسش
    سلام بابای من گردنه لگنش شکسته عمل کرده گفتن جوش خورده باید با واکر راه بر حالا نه میتونه راه بره نه بشینه میشه از امپول های شل کننده عضلات استفاده کرد
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۱۲ خرداد ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      لفا عكس قبل و بعد از عمل رو بفرستيد

      با احترام

  • تصویر کاربر فاطی یکشنبه ۱۹ خرداد ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 306 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشبد وقت بخیر م چند بار ام ار ای میدم جواب ام ار ای میزنه که شاخ ریمسک پشت زانو پاره شده پشت پام خیلی ورم کرده دردش زیاده الان دوباره ام ار ای نوشتن الان چکار کنم ب نظر شما اینم جواب ام ار ای
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۱۹ خرداد ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      مجددا ام آر آى نكنيد 

      همين ام آر آى به همراه معاينه براى تصميم كافيه

      با احترام

  • تصویر کاربر جواد چهارشنبه ۸ خرداد ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 285 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    من تاندون اشیلم یک ماهی هست پاره شده حالا میخام برم جراحی کنم چند وقت طول میکشه خوب خوب شم.ممنون
    و ایا دامنه حرکتی مچ پام هم کاهش پیدا میکنه بعد از خوب شدن یا نه....سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۸ خرداد ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      با يك ماه تاخير نبايد توقع بهبود صد در صد داشته باشيد ولى خوب لازمه عمل بزرگى انجام بدين و در صورت عمل موفق و بازتوانى مناسب نتيجه خوب خواهيد گرفت .تا سه ماه بعد از عمل نخواهيد تونست وزن كامل روى پا بگذاريد و تمرين و تقويت عضله بايد تا يك سال بعد از عمل ادامه پيدا كنه

      ترجيحا جايى عمل كنيد كه اصلا براتون بعد از عمل گچ نگيرن

      با احترام

  • تصویر کاربر حسن سه شنبه ۷ خرداد ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 266 مشاهده پرسش
    باسلام.آقای دکتر من تاندون آشیل پام دچار تجمع کلسیم شده. ده جلسه فیزیوتراپی داشتم و هرروز دارم حرکات کششی که پزشک تجویز کردند رو انجام میدم ولی شدت درد کاسته نشده. آیا نیاز هست جراحی یا نیاز به آتل داشته باشد. باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۷ خرداد ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      بايد كمى بيشتر صبر كنيد و تمرين كنيد و اگه بهتر نشديد به فكر جراحى باشيد

      با احترام

  • تصویر کاربر هاشمی چهارشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 303 مشاهده پرسش
    سلام ، من مدتی است که در ران پای راستم احساس سوزش و بی حسی را دارم و زمانیکه مدت طولانی ایستاده کار می کنم درد بیشتر میشود انگشتان پای راستم نیز بی حس ویا خواب رفتگی دارند .لطفا آقای دکتر راهنمایی کنید ضمنا قبلا اضافه وزن داشتم ولی الان وزن خود را به وزن مناسب رساندم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      بهتره بعد از معاينه نوار عصب انجام بشه و محل دركي عصب معلوم بشه و بعد بر اساس اون درمان بشين

      با احترام

  • تصویر کاربر نامی سه شنبه ۲۴ اردیبهشت ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 318 مشاهده پرسش
    خواهشمندم با عنایت به تصاویر رادیولوژی مچ دو پا(ضمیمه) ،درخصوص نحوه درمان مچ پای اینجانب یا امکان درمان دارویی غیر جراحی ویا اورژانسی بودن جراحی راهنمایی بفرمایید. درشهرستان پزشکان ارتوپد(فوق متخصص نداریم)توجهشون صرفابه زانومه که میگن کاری نمیشه باهاش کرد و فقط مراقبت، ولی احساس خودم اینه که مچ پام مخصوصا یکی ش حالت حادتری داره ومنشا اصلی هست. چکار باید بکنم جناب دکتر؟بسیارسپاسگزارم.ضمنا زنی 61ساله با حدود 80کیلو وزن و 165سانت قد بوده بیماری خاصی هم ندارم.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۲۴ اردیبهشت ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      بايد راديوگرافى ايستاده و سى تى اسكن اسپيرال انجام بشه

      احتمالا منشا مشكل شما ناپايدارى مزمن هست

      به نظر مى رسه بشه مچ پا رو نجات داد و مانع پيشرفت آرتروز شد و لازمه جراحى انجام بشه

      با احترام

    2. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۲۴ اردیبهشت ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      بايد راديوگرافى ايستاده و سى تى اسكن اسپيرال انجام بشه

      احتمالا منشا مشكل شما ناپايدارى مزمن هست

      به نظر مى رسه بشه مچ پا رو نجات داد و مانع پيشرفت آرتروز شد و لازمه جراحى انجام بشه

      با احترام

    3. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۲۴ اردیبهشت ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      بايد راديوگرافى ايستاده و سى تى اسكن اسپيرال انجام بشه

      احتمالا منشا مشكل شما ناپايدارى مزمن هست

      به نظر مى رسه بشه مچ پا رو نجات داد و مانع پيشرفت آرتروز شد و لازمه جراحى انجام بشه

      با احترام

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
تماس با ما

با ما در تماس باشید

آدرس مطب

شریعتی پایین تر از مترو قلهک ساختمان خانه درسا طبقه ۵ واحد ۱۷

ساعات کار مطب

شنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۶ الی ۱۹

دکتر نادری
پرسش از دکتر