منو

انواع شکستگی قوزک مچ پا و درمان آن

شدت شکستگی قوزک مچ پا ممکن است از یک شکستگی ساده در تنها یک استخوان مچ پا تا شکستگی های متعدد که ممکن است مچ پا را دچار در رفتگی بکنند، متفاوت باشد.


به کلام ساده تر هرچه تعداد استخوان های شکسته در مچ پا بیشتر باشد مچ پا ناپایدارتر می شود. همراه شکستگی قوزک ممکن است پارگی یا آسیب لیگامانی نیز وجود داشته باشد. شکستگی مچ پا می تواند در هر گروه سنی بروز کند. در ۳۰ تا ۴۰ سال گذشته پزشکان متوجه افزایش تعداد و شدت شکستگی های مچ پا شده اند که علت آن تا حدی مربوط به افزایش جمعیت  افراد مسن ولی فعال است.

آناتومی مچ پا

سه استخوان مفصل مچ پا را تشکیل می دهند، که عبارتند از:

✅ تیبیا یا درشت نی

✅ فیبولا یا نازک نی

✅ تالوس یا استخوان قاپ که بین استخوان پاشنه در پایین و استخوان های نازک نی و درشت نی در بالا قرار دارد.

استخوان های تیبیا و فیبولا قسمت های ویژه ای دارند که در تشکیل مچ پا نقش دارند، از جمله:

☑ قوزک داخلی

قسمت داخلی انتهای استخوان تیبیا

☑ قوزک خارجی

قسمت انتهایی فیبولا

☑ قوزک خلفی

قسمت پشتی انتهای استخوان تیبیا

قوزک پا

پزشکان شکستگی های مچ پا را بر اساس قسمتی از استخوان که شکسته است تقسیم بندی می کنند. مثلا شکستگی قسمت انتهایی نازک نی را شکستگی قوزک خارجی و شکستگی انتهای هر دو استخوان نازک نی و درشت نی را شکستگی دو قوزکی (بای مالیولار) می نامند. در شکستگی های مچ پا دو مفصل درگیر می شوند:

✔ مفصل مچ پا یعنی جایی که استخوان های تیبیا و فیبولا و تالوس در کنار هم قرار می گیرند.

✔ مفصل سین دسموز که عبارت است از مفصلی که بین انتهای تحتانی تیبیا و فیبولا قرار دارد و توسط لیگامان ها (رباط ها) ی مهمی پایدار می گردد. لیگامان های متعددی به پایداری مفصل مچ پا کمک می کنند.

علل شکستگی قوزک مچ پا

❇ پیچ خوردن یا چرخیدن مچ پا

❇ افتادن روی مچ پا

❇ لیز خوردن یا افتادن حین راه رفتن یا دویدن

❇ تصادفات

علائم شکستگی قوزک مچ پا

از آن جا که علائم شکستگی قوزک مچ پا شبیه علایم پیچ خوردگی شدید مچ پا هستند هر نوع صدمه و آسیب مچ پا باید توسط پزشک متخصص درد مچ پا بررسی شود. علائم شایع شکستگی قوزک مچ پا عبارتند از:

✳ درد فوری و شدید

ورم مچ پا

✳ کبودی

✳ درد در هنگام لمس محل آسیب دیده

✳ عدم امکان وزن گذاری روی اندام آسیب دیده

✳ دفورمیته و تغییر شکل مخصوصا موقعی که مفصل دچار دررفتگی مچ هم شده باشد.

علائم در رفتگی مچ پا

  • درد و ورم در ناحیه سطحی مفصل
  • تغییر رنگ پوست اطراف مفصل و تغییر شکل مفصل
  • عدم توانایی در جرکت دادن مچ پا
  • درد در زمان فشار دادن مفصل مچ پا

تشخیص شکستگی قوزک مچ پا

معاینه توسط پزشک

پزشک از شما شرح حالی در مورد علایم و نحوه ی آسیب دیدن شما و یک شرح حال کلی در مورد سوابق پزشکی شما می گیرد. سپس معاینه ی دقیقی بر روی مچ پا و پا و ساق پایتان انجام می دهد.

تصویربرداری از مچ پا

در صورت شک به شکستگی قوزک مچ پا پزشک معالج برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد صدمه ی شما درخواست تصویربرداری خواهد کرد.

۱- رادیولوژی ساده

رادیولوژی ساده معمول ترین و در دسترس ترین تکنیک تصویربرداری تشخیصی است. رادیوگرافی ساده می تواند نشان دهد که آیا استخوان شکسته است یا نه؟ و آیا در محل شکستگی قوزک مچ پا جا به جایی وجود دارد یا خیر؟ با این روش می توان تعداد قطعات شکستگی را دانست.

۲- رادیوگرافی تحت استرس

در بعضی شرایط پزشک معالج به مچ پا در جهت خاصی فشار وارد می کند و در آن حالت رادیوگرافی انجام می شود. این رادیوگرافی برای آن است که پزشک متوجه شود که آیا آن شکستگی خاص نیاز به درمان جراحی دارد یا خیر؟

۳- سی تی اسکن

این روش تصاویری از مقاطع مختلف مچ پا ارائه می دهد و گاه برای بررسی بیشتر صدمات مچ پا به کار می رود به ویژه در مواردی که شکستگی به مفصل مچ پا راه دارد.

 سی تی اسکن پا

۴- ام آر آی

برای بعضی از انواع شکستگی قوزک مچ پا و به منظور بررسی لیگامان ها از ام آر آی استفاده می شود.

درمان شکستگی قوزک خارجی

شکستگی قوزک خارجی در واقع شکستگی نازک نی هست. نازک نی در سطوح مختلف ممکن است دچار شکستگی شود. سطح شکستگی می تواند شیوه ی درمان را تعیین کند.

✅ درمان غیر جراحی شکستگی قوزک خارجی

در صورت پایدار بودن مچ پا یعنی اگر شکستگی همراه جا به جایی زیاد نباشد ممکن است نیاز به جراحی نباشد. برای تعیین پایداری مچ پا می توان از رادیوگرافی تحت استرس استفاده کرد. نوع درمان مورد نیاز ممکن است بر اساس محل شکستگی استخوان نیز تعیین شود. روش های متفاوت و متعددی برای حفاظت از شکستگی در طول مدت ترمیم آن استفاده می شود که از کفش های مخصوص تا گچ کوتاه متفاوت هستند.بعضی از پزشکان اجازه ی تحمل وزن را به بیمار می دهند و برخی تا شش هفته اجازه ی وزن گذاری نمی دهند. در طول مدت درمان با فواصل معینی رادیوگرافی انجام می شود تا ضمن اطمینان از عدم جا به جایی قطعات شکستگی فرایند ترمیم نیز پایش گردد.

✅ درمان جراحی شکستگی قوزک خارجی

اگر شکستگی با جا به جایی همراه باشد یا مفصل مچ پا ناپایدار باشد نیاز به جراحی خواهد بود. در این روش ابتدا قطعات شکسته در جای خود قرار داده می شوند و سپس با پیچ و پلیت (پلاک) فیکس می شوند.

شکستگی قوزک پا چقدر طول می کشد؟

مدت زمان بهبودی شکستگی قوزک پا به شدت آسیب دیدگی بستگی دارد. به این صورت که پس از ۲ الی ۳ هفته که پا در گچ بود، معاینه و رادیولوژی انجام می شود و در صورتی که درد و ناراحتی وجود نداشت، بیمار می تواند از واکر استفاده کند و پس از ۱۲ الی ۱۶ هفته شکستگی کامل درمان می شود.

درمان شکستگی قوزک داخلی

شکستگی قوزک داخلی عبارت است از شکستگی قسمت داخلی استخوان درشت نی در قسمت تحتانی آن (مچ پا).این شکستگی می تواند در سطوح مختلف قوزک داخلی ایجاد شود.

در بیشتر موارد شکستگی قوزک داخلی به همراه شکستگی نازک نی (قوزک خارجی) یا شکسستگی قسمت خلفی درشت نی (قوزک خلفی) یا همراه صدمه و پارگی لیگامان ها (رباط ها) ی مچ پا می باشد.

✅ درمان غیر جراحی شکستگی قوزک داخلی

اگر شکستگی بدون جا به جایی باشد و در قسمت انتهایی قوزک داخلی باشد و قطعه ی شکستگی کوچک باشد می توان آن را بدون جراحی درمان  کرد.ممکن است نیاز به انجام رادیوگرافی تحت استرس برای اطمینان از پایداری مفصل مچ پا باشد.

درمان غیر جراحی می تواند با یک بریس یا گچ کوتاه ساق انجام شود. معمولا باید به مدت ۶ هفته از وزن گذاری اجتناب شود. در طول این مدت نیاز به رادیوگرافی کنترل و اطمینان از جا به جا نشدن شکستگی می باشد.

✅ درمان جراحی شکستگی قوزک داخلی

در صورت جا به جایی شکستگی یا ناپایداری مچ پا نیاز به جراحی خواهد بود.بسته  به نوع شکستگی ممکن است از پیچ یا سیم یا پیچ و پلیت برای فیکس کردن آن استفاده شود.

درمان خانگی شکستگی مچ پا

شما می توانید پس از فیزیوتراپی با انجام بعضی حرکات در خانه به سرعت بهبود خود کمک کنید:

۱- کشش پا با پارچه

اولین اقدام برای درمان خانگی شکستگی مچ پا این است که روی زمین نشسته پاهای خود را دراز کنید و کف پای آسیب دیده را در مرکز یک پارچه قرار داده و دو سر پارچه را بگیرید و بکشید. مراقب باشید هنگام نشستن قوز نکنید. این حرکت را می توانید در ۱۰ تکرار ۲۰ ثانیه ای با فاصله ۱۰ ثانیه استراحت انجام دهید.

۲- آب درمانی

آب درمانی با مشورت پزشک می تواند تأثیر زیادی در بهبود روند درمان شما داشته باشد. تنها توجه داشته باشید آب درمانی برای همه افراد به خصوص کسانی که رماتیسم دارند مناسب نیست و از این رو حتما با پزشک خود مشورت کنید.

درمان شکستگی قوزک خلفی

شکستگی قوزک خلفی عبارت است از شکستگی قسمت خلفی درشت نی (تیبیا) در محل مچ پا. این شکستگی در بیشتر موارد همراه شکستگی قوزک خارجی است.ممکن است شکستگی قوزک داخلی هم همراه آن وجود داشته باشد. بسته به این که قطعه ی شکسته چقدر بزرگ باشد قسمت خلفی مچ پا ممکن است ناپایدار گردد.معمولا معتقدند که اگر این قطعه بیش از ۲۵ درصد مفصل را شامل شود مفصل ناپایدار بوده نیاز به عمل جراحی وجود دارد.

✅ درمان غیر جراحی شکستگی قوزک خلفی

اگر قطعه شکسته بدون جا به جایی و مفصل پایدار باشد درمان غیر جراحی با گچ کوتاه یا بریس توصیه می شود.وزن گذاری تا ۶ هفته مجاز نخواهد بود.

✅ درمان جراحی شکستگی قوزک خلفی

اگر قطعه ی شکسته جا به جا و مفصل مچ پا ناپایدار باشد جراحی لازم خواهد بود.فیکساسیون با پیچ یا با پیچ و پلیت انجام می شود.

درمان شکستگی هر دو قوزک (بای مالیولار)

شکستگی دو قوزک عبارت است از شکستگی هم زمان هر دو قوزک داخلی و خارجی.در اکثر این شکستگی ها مفصل مچ پا ناپایدار می باشد و گاه حتی همراه در رفتگی مچ پاست.

✅ درمان غیرجراحی شکستگی دو قوزک

همان طور که در بالا گفته شد این شکستگی ها معمولا ناپایدارند و نیاز به جراحی دارند ولی درمان غیر جراحی ممکن است در بیمارانی که در آن ها ریسک جراحی بسیار بالاست یا کسانی که به دلایلی اصلا راه نمی روند با بریس یا گچ کوتاه انجام شود. در این حالت رادیوگرافی های مکرر برای اطمینان از عدم جا به جایی شکستگی و بررسی روند ترمیم انجام می شود.

وزن گذاری به مدت ۶ هفته مجاز نیست و پس از آن نیز مچ پا تا هنگام جوش خوردن کامل با یک بریس محافظت خواهد شد.

✅ درمان جراحی شکستگی دو قوزک

در بیشتر موارد درمان انتخابیست. فیکساسیون با پیچ و پلیت انجام می شود.

درمان شکستگی سه قوزکی (تری مالیولار)

برخی شکستگی ها ناپایدار هستند و ممکن است با دررفتگی مچ پا همراه باشند.

✅ درمان غیر جراحی شکستگی مچ پا

همان گونه که در بالا ذکر شد درمان غیر جراحی فقط در صورتی انجام می شود که یا خطر جراحی برای بیمار بیش از حد زیاد باشد یا این که وی اصلا قادر به راه رفتن نباشد. نحوه ی درمان غیر جراحی همان است که در مورد شکستگی دو قوزکی توضیح داده شد.

✅ درمان جراحی شکستگی مچ پا

هر یک از اجزای شکستگی جداگانه فیکس می گردند.

آسیب سیندسموز

درمان آسیب سیندسموز

سیندسموز مفصل بین انتهای درشت نی و نازک نی است و توسط لیگامان هایی پایدار می گردد.آسیب سیندسموز ممکن است فقط لیگامانی باشد.در این موارد اگر ناپایداری وجود نداشته باشد درمان غیر جراحی موثر خواهد بود ولی طول مدت درمان نسبت به پیچ خوردگی های معمول مچ پا طولانی تر است. در موارد زیادی آسیب سیندسموز همراه یک یا چند شکستگی هم هست.این صدمات بسیار ناپایدار هستند و حتما نیاز به درمان جراحی دارند.

عوارض شکستگی مچ پا

افراد دیابتی و مسن و کسانی که سیگار یا قلیان می کشند بیشتر در معرض عوارض جراحی هستند که این شامل تاخیر در ترمیم زخم نیز هست.زیرا در این افراد استخوان دیرتر جوش می خورد.

⚠ عوارض در درمان غیر جراحی

۱- بدون جراحی این خطر وجود دارد که قطعه شکسته جا به جا شود.بنابراین پیگیری با رادیوگرافی های مکرر ضروریست.

۲- اگر استخوان در وضعیت نامناسب جوش بخورد مفصل مچ پا ناپایدار خواهد شد و این منجر به آرتروز زودرس آن می شود.

⚠ عوارض درمان جراحی

خطرات جراحی به طور عموم عبارتند از:

  • عفونت
  • خونریزی
  • درد
  • لخته شدن خون در ورید های ساق (این عارضه در درمان غیر جراحی هم محتمل است)
  • آسیب عروق و اعصاب و تاندون ها

خطرات مربوط به درمان جراحی شکستگی مچ پا عبارتند از:

  • تاخیر جوش خوردن
  • آرتروز
  • درد در محل پیچ و پلیت

شکستگی قوزک پا چقدر طول میکشد

گرچه بیشتر افراد طی ۳ تا ۴ ماه به فعالیت های روزمره (جز فعالیت ورزشی) بر می گردند بهبود کامل می تواند تا ۲ سال طول بکشد. ممکن است ماه ها طول بکشد که فرد بتواند بدون لنگیدن راه برود و به ورزش برگردد. اغلب افراد می توانند ۹ تا ۱۲ هفته پس از صدمه رانندگی را آغاز کنند.

دکتر غلامرضا نادری متخصص ارتوپدی ، آرتروسکوپی ، آرتروپلاستی و فلوشیپ جراحی مچ پا در تهران

فهرست مطالب
  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۳۱ تیر ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 207 مشاهده پرسش
    سلام.جناب دکتر من از دزفول دارم پیام میدم بهتون.رفتم ارتوپد برای مچ جفت پاهام که قبلا(۶ ۷ سال پیش) بخاطر فوتبال پیچ خورده بودن و دکتر همون موقع بهم گفت که ۳ هفته گچ باشه خوب میشه که نشد و این مدت هم باهاشون مدارا کردم تا الان که دردشون خیلی زیاد شده.
    Mri برام نوشتن الان که گرفتم جواب رو هم میذارم ممنون میشم اگر راهنماییم کنید نوبت هم نتونستم برای حتی ماه بعدی گر بیارم که حضوری برسم خدمتتون
    1. تصویر کاربر مهدی چهارشنبه ۲۱ تیر ۲( 1 سال پیش)
      جواب mri جفت مچ پاها
    2. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۳۱ تیر ۲( 1 سال پیش)

      احتمال داره جراحی لازم باشه ولی قبلش حتما معاینه لازمه

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر جهاد شنبه ۳۱ تیر ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 168 مشاهده پرسش
    سلام شکستگی یکی از استخوان های ساعد آیا با توجه تصویر با یک اتل میتوانم اکتقا کنم ومراقبت ویژه
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۳۱ تیر ۲( 1 سال پیش)

      تصاویر ارسالی زیادی کوچک هستن و غیر قابل رویت

  • تصویر کاربر لیلا شنبه ۳۱ تیر ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 144 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید من انگشت پام یکی بعد از انگشت کوچیکه تو ریشه شکست رفتم گچ گرفتم بعد ده روز خیس شد بازش کردم مجدد گچ گرفتم دکتر گفت دو هفته باشه بعد عکس. بگیر بیار بعد ۱۵ روز عکس گرفتم بردم گفتن ی هفته دیگه بزا باشه بعد احتیاجی ب عکس نیست بازش کن من س روز دیگه گذاشتمش و بازش کردم دیگه تحمل نداشتم الان ک بازش کردم حس میکنم درد داره و درست نمیتونم باهاش راه برم آیا امکان داره نگرفته باشه یا عادیه ممنون میشم راهنماییم کنید .
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۳۱ تیر ۲( 1 سال پیش)

      رادیوگرافی ارسال بفرمایید لطفا

  • تصویر کاربر امین شنبه ۳۱ تیر ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 248 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر از شهرستان مزاحم میشم
    مچ دست راست م دچار پارگی نسبی شده طی یک MRI که انجام دادم مشخص شد. این قضیه یک سال هست اینطوره و من تازه پیگیری کردم
    این جواب ام آر ای دستم هست👇
    Diffuse edematous change with
    frying seen at dorsal intercarpal
    ligament and
    radiocarpal ligament which
    suggest partial tear.
    scapholunate ligament and TFCC
    complex has normal appearance

    دو تا دکتر رفتم شهر خودمون یکی گفت برم پیش شهریار کامرانی
    یکی گفت تزریق PRP انجام بدم.
    به نظر خودم باید آرتروسکپی انجام بشه
    خواستم نظر شما بدونم که بعدش برسم خدمتتون
    ممنون میشم پاسخ بدید خیلی ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۳۱ تیر ۲( 1 سال پیش)

      آقای دکتر کامرانی استاد و بهترین انتخاب هستند

  • تصویر کاربر مه شنبه ۳۱ تیر ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 202 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب من خانم ۵۴ ساله وزن ۷۶ کیلو قد ۱۶۰ در بچگی دچار استئوملیت کودکی شدم بطوری که ساق پای راستم کاملا تخریب شده بوده و یا نازک نی پای چپ تعویض میکنن در ۵ سالگی ساق نزدیک به مچ در بازی شکسته شده توسط قسمتی از استخوان لگن ترمیم میشه.در اثر این عدم رشد کافی در ۲۵ سالگی عمل بلند کردن ساق پای راست انجام شد ولی متاسفانه هنوز ۳و نیم سانت کوتاهی دارد.زخمی روی ساق بوجود اومد احیانا جای یکی از میچ های در لورده شده بود بعد دو سال هنوز خوب نشده بود که۶ ماه پیش در اثر سقوط از پله مچ پای راستم پیچ خورد و درد زیاد.پس از مراجعه به دکتر و پس از گرفتن عکس جایی شکسته یا مویه نکرده بود و با کشیدن پوست روی ساق پا زخم بسته شد ولی ارتروز شدید پا مشخص شد و ۱۰ جلسه فزیوتراپی دادن و کفش و مچ بند ولی باز هم فایده نداشت و همچنان درد دارد.دکتر تشخیص عمل و اصلاح فیزیکی دادن چون از مچ به بیرون انحراف دارد.میخواستم نظر شما رو بپرسم من مشهد هستم و امکان مراجعه حضوری برایم سخته.ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید.تصاویری هم ارسال میکنم.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۳۱ تیر ۲( 1 سال پیش)

      فکر کنم فیوژن لازمه در مشهد به آقای دکتر موسویان مراجعه کنید

  • تصویر کاربر باران شنبه ۳۱ تیر ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 176 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    درد شدید پنجه پا نزدیک به ۲ انگشت کوچک بطوریکه اوقاتی درد میگیره حتی نمیتونم ماساژ بدم زیاد راه نمیتونم برم حتی موقع رانندگی هم کلاج نمیتونم بگیرم درد زیادی داره هیچ کاری هم انجام ندم در حال استراحت حالت گر گرفتگی و درد داره ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۳۱ تیر ۲( 1 سال پیش)

      ام آر آی جهت بررسی از نظر مورتون نوروما

  • تصویر کاربر فاطمه شنبه ۳۱ تیر ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 754 مشاهده پرسش
    سلام خدمت آقای دکتر ... دختر ۲۲ ماهه من به علت روی پنجه راه فتن ۸ جلسه کاردرمانی رو گذرونده اما الان که می تونه روی کف پا راه بره به صورت چارلی چاپلینی راه می ره و پاهاش به صورت صاف اما از هم جدا راه می ره و به ما گفتن اگر اینطوری راه بره مفصل رانش از جاش در میاد و جاشو چربی پر می کنه و دیگه نمیشه کاری کرد ؟؟
    میشه نظر جنابعالی رو هم بپرسم و اگر راهکاری داره به ما بدین
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۳۱ تیر ۲( 1 سال پیش)

      این اتفاقات بعیده بیفته ولی با همکاران ارنوپدی اطفال هم مشورت کنید

  • تصویر کاربر مسلم شنبه ۳۱ تیر ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 136 مشاهده پرسش
    با سلام.من در زمان پیاده روی و خصوصا ورزش، در ناحیه زیر انگشتان سوم و چهارم پای چپم احساس درد شدید دارم.
    بطوریکه قادر به ادامه دویدن نیستم و با خارج کردن پای خود از کفش ، درد تا حد زیادی از بین میرود.احساس میکنم در ناحیه ی مذکور عصب های انگشتانم درگیر شده اند و در هنگام ماساژ انگشتان سوم و چهارم صدای خاصی وجود دارد.
    نمیتوانم مدت زیادی با کفش رانندگی کنم و به ناچار پای خود را از کفش خارج‌میکنم.
    سوال اینجانب،،، بنده ورزشکار هستم و در ماه آبان عازم مسابقات فوتسال میباشم. آیا با شرح حال ذکر شده امکان درمان در این مدت وجود دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۳۱ تیر ۲( 1 سال پیش)

      ام آر آی از نظر احتمال مورتون نوروما لازمه 

      و بله درمانش ممکنه

  • تصویر کاربر احمد شنبه ۱۷ تیر ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 158 مشاهده پرسش
    باسلام

    ۵۰ سال سن دارم باوزن ۸۱کیلوگرم وقد حدود یک وهفتاد....
    تا چهارپنج سال پیش به صورت هفتگی وتقریبا حرفه ای فوتبال وفوتسال بازی کردم،و همیشه ازناحیه مچ پا آسیب دیدم وتقریبا مچ پای آسیب پذیر داشتم،الان چندوقته ازناحیه مچ پا و قوزک داخلی پا وپشت پا درد دارم‌ به خصوص پای چپم، به چنددکتر مراجعه کردم که نظر آرتروز شدید و دودکتردیگه استخوان اضافی روتشخیص دادن که معتقد هستن باید استخوان اضافی برداشته بشه..
    خواستم دراین خصوص نظرتون روجویا بشم باسپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۱۷ تیر ۲( 1 سال پیش)

      لطفا رادیوگرافی بفرستید

  • تصویر کاربر اسدی شنبه ۱۷ تیر ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 145 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر،وقت بخیر
    پسرم الان دوسال و نه ماهه هست و متوجه شدیم کف پای صاف داره و دو تا مچ پا به سمت داخل اومده
    دوتا دکتر بردم ،نظراتشون متفاوت بود یکی گفت کفش مخصوص بپوشه تمام روز رو و بعد دوماه مراجعه کنم
    و یکی هم گفت کفش رو فقط برای بیرون رفتن بپوشه (آخه مگه بچه چقدر در روز بیرونه) و در کنارش ورزش برای پا داد و گفت بعد شش ماه مراجعه کنه
    حالا موندم چکار کنم
    ممنون میشم جوابم رو بدید
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۱۷ تیر ۲( 1 سال پیش)

      در این سن هیچ اقدام و کفش و کفی لازم نیست

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر روهام یکشنبه ۴ آذر ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 356 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشین چند ماهی میشه پشت پانه ی جفت پاهام التهاب داره دکتر هم رفتم 3 تا درومدرول زد (هفته ای یدونه)تا چن هفته خوب بودم باز دوباره دردم شروع شده
    زیر زانوی هر دو پام هم درد میکنه البته پای چپ بیشتر
    و درد پاشنه در پای راست بیشتره
    بنده 15 سالمه ممکنه این درد ها بخاطر رشد من باشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۴ آذر ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      به نظرم تزريق ها اصلا نبايد انجام مى شد

      راديوگرافى لازمه و احتمالا بايد فيزيوتراپى انجام بدين

      با احترام

  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۴ آذر ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 296 مشاهده پرسش
    سلام‌ ببخشید مچ پام خیلیییی بد پیچ خورد کبود شده میخواستم یه عکس براتون بفرستم ببینم چی شده
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۴ آذر ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      مى تونيد اين جا آپلود كنيد

      با احترام

  • تصویر کاربر سودا یکشنبه ۲۷ آبان ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 252 مشاهده پرسش
    مهشید:
    سلام وخسته نباشید
    من ۷ماه پیش از پله افتادم و مچ پام پیچ خورد.نتونستم بیشتر از یک هفته گچ رو تحمل کنم پام زخم شد مجبور شدیم باز کنیم نزدیک به دوماه پام رو زمین نزاشتم باعصا راه رفتم دکتر رفتم برام فیزیوتراپی نوشتن ولی خوب نشد دوباره بعد یک ماه رفتم دکتر دیگه بازم برام فیزیوتراپی نوشتن و دارو دادن ولی فرق چندانی نکردم.همه حرکات کششی و تقویتی و تعادل رو روزی سه مرتبه انجام میدم.پام رو تو آب سرد و گرم میزارم ولی همچنان درد ازاردهنده قسمت روی مچ پا دارم..میخوام ببینم اگه آب درمانی برم درست میشه ؟؟ممنونم از اینکه وقتتون رو بهمون میدید تا مشکلاتمون رو مطرح کنیم.درضمن من شهرستانم امکانات و دکتر خوبی هم اینجا نداره.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۲۷ آبان ۹۷( 5 سال پیش)

      درود 

      نياز به معاينه دقيق و بررسى كامل هست

      با گذشت هفت ماه بعيده به سادگى با آب درمانى درست بشه و بايد احتمال نياز به جراحى رو جداًمد نظر داشت

      با احترام

       

  • تصویر کاربر ساجد جمعه ۲۵ آبان ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 259 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر مچ پای من تو ۱۳ سال گذشته بارها و بارها پیچ خوردگی شدید داشته و به خاطر کشیدگی یا پاره شدن تاندونها سه بار گچ گرفته شده و بارها فیزیوتراپی. چندین بار برای جراحی اقدام کردم که چند دکتر متخصص در کرج انجام ندادند و گفتند مدارا کن چون تو ام ار ای چیزی نشون نمیده. ولی تورم و درد رو دائما دارم و چون شدیدا نیاز به ورزش مدام دارم میخوام یک بار به هر ترتیبی راحت بشم از این مشکل. ممنون میشم راهنماییم کنید که برای جراحی با توجه به مزمن شدن پیچ خوردگیم باید چه کار کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲۵ آبان ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      احتمالا عمل لازمه كه نوعش بعد از معاينه و بررسى معلوم مى شه

      اتكاى صرف به گزارش ام آر آى جايز نيست

      با احترام

  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۲ آبان ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 246 مشاهده پرسش
    دکتر من 3 سال پیش تصادف کردم و 23 روز کما بودم و گردنم هم شکست.5 ماه نمیتونستن راه برم با ورزش و فیزیو تراپی بهتر شدم الان دگ بهتر نمیشه پام دچار افتادگی شده.گفتم راهنمایی کنید فکر کنم نیاز ب جراحی ددشته باشه
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۲۲ آبان ۹۷( 6 سال پیش)

      درود

      درمان مورد نياز بستگى به تاندون هاى سالم باقى مانده ، وضعيت عضلات بالاتر از ساق و ميزان انعطاف پذيرى مفاصل درگير داره كه اين ها با معاينه دقيق معلوم مى شه

      با احترام

  • تصویر کاربر زهرا پنجشنبه ۱۷ آبان ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 252 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    من حدود یک ماه پیش بر اثر ضربه تاندون پرونیال پای چپم قطع شد بعداز ام از ای گرفتم ...الان دکتر جراح ترمیمی چند روز پیش منو عمل کردند گفتن تاندون کم بود از دست چپم ۸سانت تاندون برداشتند .منم دست چپ هستم متاسفانه...آیا حالا دستم تاندون ندارد مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۱۵ آبان ۹۷( 6 سال پیش)

      درود

      تعجب مى كنم كه چرا جراح ترميمى تاندون پرونيال عمل كردن 

      معمولا ما از دست تاندون بر نمى داريم و اگه يك تاندون پرونيال پاره باشه از تاندون كناريش استفاده مى كنيم و اگه هر دو پاره باشه از تاندون خم كننده انگشت پا يا از تاندون هاى أطراف همون زانو استفاده مى كنيم

      در هر حال بهتر بود از تاندون دست مخالف استفاده مى شه و البته حتما ايشون با علم به اين كه برداشتن تاندون از دستتون عارضه نداره اين كارو كردن

      با احترام

    2. تصویر کاربر زهرا پنجشنبه ۱۷ آبان ۹۷( 6 سال پیش)
      سلام آقای دکتر
      ممنون از راهنمایی تان
      ما بیمه شرکت نفت هستیم ..من چندتا ارتوپد رفتم که اصلا توجه نکردند آخر رفتم دکتر جراح ترمیمی
      بله هردو تاندون پرونیال قطع شده بود و کاملا
      از هم دور شده بوده ایشان ۸سانت از تاندون دستم برداشته
      حالا برای دستم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟خیلی دستم درد می‌کنه ....به نظر شما چقدر طول می‌کشه که خب بشه؟؟؟
    3. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۱۷ آبان ۹۷( 6 سال پیش)

      درود

      دستتون بايد ظرف ٦ هفته خوب بشه

      با احترام

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر لیلا یکشنبه ۱۳ آبان ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 306 مشاهده پرسش
    خانم ۳۳ ساله هستم. پوکی استخوان دارم. بنده شکستگی شدید در مچ دست چپم داشتم که تقریبا ۳ ماه پیش بود و عمل انجام دادن و پین در مچم قرار دادن که دقیقا ۶ هفته بعد پین را خارج کردن و ۸ جلسه هم فیزیو تراپی انجام دادم اما الان که ۱ ماه است از باز کردن کچ گذشته، هنوز هم درد شدید در استخوانهای مچ دستم دارم و مفاصل انگشتانم خشک است و درد دارد و مچم با کوچکترین حرکت درد میکند. میخوام بدونم که آیا این درد طبیعیه. با توجه به اینکه پزشک معالجم بدون انجام هیچگونه عکس و یا mri گچ را باز کردند
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۱۳ آبان ۹۷( 6 سال پیش)

      درود

      بهتره راديوگرافى انجام بدين

      ولى خوب حدس من اينه كه دچار يك عارضه نسبتا شايع اين شكستگى شدين به نام RSD يا CRPS كه معمولا نياز به فيزيوتراپى و كار درمانى طولانى داره و حتما بايد خودتون مرتب تمرين و حركت بدين و از درد نترسين

      با احترام 

       

  • تصویر کاربر سارا جمعه ۱۱ آبان ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 313 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید.
    خانمی 24 ساله هستم. قوزک داخلی مچ پام، دو سال پیش در اثر تصادف شکست و پیچ گذاشتن. میخواستم ببینم الان میتونم پیچ رو خارج کنم؟ در صورت خارج کردن پیچ، احتمال شکستگی مجدد وجود داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۱۱ آبان ۹۷( 6 سال پیش)

      درود

      بدون نگرانى مى تونيد درش بياريد

      با احترام

  • تصویر کاربر موسی پنجشنبه ۱۰ آبان ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 299 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب خدمت آقای دکتر
    مچ پای پسرم که ۱۶ سالش هست در مرداد ماه در بازی فوتبال به سمت بیرون پیچ خورد به یه ارتوپدی در تبریز بردیم ایشان گفت که به عکس نیازی نیست دارو و پماد نوشته و گفت که بعد ۱۵ روز خوب میشه ولی متاسفانه ورم و دردش خوب نشد به یه دکتر دیگه بردیم ایشان رادیو لوژی و ام آر آی نوشتند رادیولوژی چیز خاصی نشان نداد و ام آر آی پارگی جزیی در رباط های بیرونی نشان داد ایشان گفتند که چون یک ماه گذشته وقت طلایی رو از دست دادید با گچ گرفتن و ثابت نگه داشتن دیگه ترمیم نمی شه و عمل هم نمیشه کرد و این درد همیشه باهاش می مونه به یه دکتر دیگه نشون دادیم گفتند که پارگی نبوده و آسیب دیدگی بوده و درست میشه
    الان واقعا موندیم چکار کنیم فوق تخصص مچ پا در تبریز پیدا نکردیم و تهران آمدن هم برایمان مشکل هست . من مدارک را برای حضرتعالی می فرستم بی زحمت راهنمایی فرمایید که آیا پارگی هست یا نه؟ و یا در صورت امکان و نیاز از همکارانتان در تبریز معرفی فرمایید.
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۱۰ آبان ۹۷( 6 سال پیش)

      درود

      معاينه در تصميم گيرى بسيار مهمتر از اين تصاويره

      اگه در معاينه ناپايدارى باشه جراحى لازمه

      با احترام

  • تصویر کاربر افشین چهارشنبه ۹ آبان ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 266 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید.من فوتبالیستم ولی متاسفانه هر وقت بازی میکنم بعد باری تا ده روز بعدش ساق پام درد داره.طوری که دیگه تا ده روز نمیتونم فوتبال بازی کنم دقیقا ساق هر دو پامه.ممنون میشم راهنمای کنید
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۹ آبان ۹۷( 6 سال پیش)

      درود

      دو علت اصلى متصوره

      يكى shin splint كه به دليل كشش عضله روى استخوان ايجاد مى شه و در افراد با زانوى پرانتزى و كف پاى صاف بيشتر رخ مى ده

      علت ديگه مى تونه سندرم كمپارتمان مزمن باشه كه معمولا درد پشت ساق هست و مى تونه با خواب رفتگى پا ها هم باشه

      در هر حال معاينه مى تونه به تشخيص كمك كنه

      با احترام

درحال دریافت اطلاعات
تماس با ما

با ما در تماس باشید

آدرس مطب

شریعتی پایین تر از مترو قلهک ساختمان خانه درسا طبقه ۵ واحد ۱۷

ساعات کار مطب

شنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۶ الی ۱۹

دکتر نادری