منو

انواع شکستگی قوزک مچ پا و درمان آن

شدت شکستگی قوزک مچ پا ممکن است از یک شکستگی ساده در تنها یک استخوان مچ پا تا شکستگی های متعدد که ممکن است مچ پا را دچار در رفتگی بکنند، متفاوت باشد.


به کلام ساده تر هرچه تعداد استخوان های شکسته در مچ پا بیشتر باشد مچ پا ناپایدارتر می شود. همراه شکستگی قوزک ممکن است پارگی یا آسیب لیگامانی نیز وجود داشته باشد. شکستگی مچ پا می تواند در هر گروه سنی بروز کند. در ۳۰ تا ۴۰ سال گذشته پزشکان متوجه افزایش تعداد و شدت شکستگی های مچ پا شده اند که علت آن تا حدی مربوط به افزایش جمعیت  افراد مسن ولی فعال است.

آناتومی مچ پا

سه استخوان مفصل مچ پا را تشکیل می دهند، که عبارتند از:

✅ تیبیا یا درشت نی

✅ فیبولا یا نازک نی

✅ تالوس یا استخوان قاپ که بین استخوان پاشنه در پایین و استخوان های نازک نی و درشت نی در بالا قرار دارد.

استخوان های تیبیا و فیبولا قسمت های ویژه ای دارند که در تشکیل مچ پا نقش دارند، از جمله:

☑ قوزک داخلی

قسمت داخلی انتهای استخوان تیبیا

☑ قوزک خارجی

قسمت انتهایی فیبولا

☑ قوزک خلفی

قسمت پشتی انتهای استخوان تیبیا

قوزک پا

پزشکان شکستگی های مچ پا را بر اساس قسمتی از استخوان که شکسته است تقسیم بندی می کنند. مثلا شکستگی قسمت انتهایی نازک نی را شکستگی قوزک خارجی و شکستگی انتهای هر دو استخوان نازک نی و درشت نی را شکستگی دو قوزکی (بای مالیولار) می نامند. در شکستگی های مچ پا دو مفصل درگیر می شوند:

✔ مفصل مچ پا یعنی جایی که استخوان های تیبیا و فیبولا و تالوس در کنار هم قرار می گیرند.

✔ مفصل سین دسموز که عبارت است از مفصلی که بین انتهای تحتانی تیبیا و فیبولا قرار دارد و توسط لیگامان ها (رباط ها) ی مهمی پایدار می گردد. لیگامان های متعددی به پایداری مفصل مچ پا کمک می کنند.

علل شکستگی قوزک مچ پا

❇ پیچ خوردن یا چرخیدن مچ پا

❇ افتادن روی مچ پا

❇ لیز خوردن یا افتادن حین راه رفتن یا دویدن

❇ تصادفات

علائم شکستگی قوزک مچ پا

از آن جا که علائم شکستگی قوزک مچ پا شبیه علایم پیچ خوردگی شدید مچ پا هستند هر نوع صدمه و آسیب مچ پا باید توسط پزشک متخصص درد مچ پا بررسی شود. علائم شایع شکستگی قوزک مچ پا عبارتند از:

✳ درد فوری و شدید

ورم مچ پا

✳ کبودی

✳ درد در هنگام لمس محل آسیب دیده

✳ عدم امکان وزن گذاری روی اندام آسیب دیده

✳ دفورمیته و تغییر شکل مخصوصا موقعی که مفصل دچار دررفتگی مچ هم شده باشد.

علائم در رفتگی مچ پا

  • درد و ورم در ناحیه سطحی مفصل
  • تغییر رنگ پوست اطراف مفصل و تغییر شکل مفصل
  • عدم توانایی در جرکت دادن مچ پا
  • درد در زمان فشار دادن مفصل مچ پا

تشخیص شکستگی قوزک مچ پا

معاینه توسط پزشک

پزشک از شما شرح حالی در مورد علایم و نحوه ی آسیب دیدن شما و یک شرح حال کلی در مورد سوابق پزشکی شما می گیرد. سپس معاینه ی دقیقی بر روی مچ پا و پا و ساق پایتان انجام می دهد.

تصویربرداری از مچ پا

در صورت شک به شکستگی قوزک مچ پا پزشک معالج برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد صدمه ی شما درخواست تصویربرداری خواهد کرد.

۱- رادیولوژی ساده

رادیولوژی ساده معمول ترین و در دسترس ترین تکنیک تصویربرداری تشخیصی است. رادیوگرافی ساده می تواند نشان دهد که آیا استخوان شکسته است یا نه؟ و آیا در محل شکستگی قوزک مچ پا جا به جایی وجود دارد یا خیر؟ با این روش می توان تعداد قطعات شکستگی را دانست.

۲- رادیوگرافی تحت استرس

در بعضی شرایط پزشک معالج به مچ پا در جهت خاصی فشار وارد می کند و در آن حالت رادیوگرافی انجام می شود. این رادیوگرافی برای آن است که پزشک متوجه شود که آیا آن شکستگی خاص نیاز به درمان جراحی دارد یا خیر؟

۳- سی تی اسکن

این روش تصاویری از مقاطع مختلف مچ پا ارائه می دهد و گاه برای بررسی بیشتر صدمات مچ پا به کار می رود به ویژه در مواردی که شکستگی به مفصل مچ پا راه دارد.

 سی تی اسکن پا

۴- ام آر آی

برای بعضی از انواع شکستگی قوزک مچ پا و به منظور بررسی لیگامان ها از ام آر آی استفاده می شود.

درمان شکستگی قوزک خارجی

شکستگی قوزک خارجی در واقع شکستگی نازک نی هست. نازک نی در سطوح مختلف ممکن است دچار شکستگی شود. سطح شکستگی می تواند شیوه ی درمان را تعیین کند.

✅ درمان غیر جراحی شکستگی قوزک خارجی

در صورت پایدار بودن مچ پا یعنی اگر شکستگی همراه جا به جایی زیاد نباشد ممکن است نیاز به جراحی نباشد. برای تعیین پایداری مچ پا می توان از رادیوگرافی تحت استرس استفاده کرد. نوع درمان مورد نیاز ممکن است بر اساس محل شکستگی استخوان نیز تعیین شود. روش های متفاوت و متعددی برای حفاظت از شکستگی در طول مدت ترمیم آن استفاده می شود که از کفش های مخصوص تا گچ کوتاه متفاوت هستند.بعضی از پزشکان اجازه ی تحمل وزن را به بیمار می دهند و برخی تا شش هفته اجازه ی وزن گذاری نمی دهند. در طول مدت درمان با فواصل معینی رادیوگرافی انجام می شود تا ضمن اطمینان از عدم جا به جایی قطعات شکستگی فرایند ترمیم نیز پایش گردد.

✅ درمان جراحی شکستگی قوزک خارجی

اگر شکستگی با جا به جایی همراه باشد یا مفصل مچ پا ناپایدار باشد نیاز به جراحی خواهد بود. در این روش ابتدا قطعات شکسته در جای خود قرار داده می شوند و سپس با پیچ و پلیت (پلاک) فیکس می شوند.

شکستگی قوزک پا چقدر طول می کشد؟

مدت زمان بهبودی شکستگی قوزک پا به شدت آسیب دیدگی بستگی دارد. به این صورت که پس از ۲ الی ۳ هفته که پا در گچ بود، معاینه و رادیولوژی انجام می شود و در صورتی که درد و ناراحتی وجود نداشت، بیمار می تواند از واکر استفاده کند و پس از ۱۲ الی ۱۶ هفته شکستگی کامل درمان می شود.

درمان شکستگی قوزک داخلی

شکستگی قوزک داخلی عبارت است از شکستگی قسمت داخلی استخوان درشت نی در قسمت تحتانی آن (مچ پا).این شکستگی می تواند در سطوح مختلف قوزک داخلی ایجاد شود.

در بیشتر موارد شکستگی قوزک داخلی به همراه شکستگی نازک نی (قوزک خارجی) یا شکسستگی قسمت خلفی درشت نی (قوزک خلفی) یا همراه صدمه و پارگی لیگامان ها (رباط ها) ی مچ پا می باشد.

✅ درمان غیر جراحی شکستگی قوزک داخلی

اگر شکستگی بدون جا به جایی باشد و در قسمت انتهایی قوزک داخلی باشد و قطعه ی شکستگی کوچک باشد می توان آن را بدون جراحی درمان  کرد.ممکن است نیاز به انجام رادیوگرافی تحت استرس برای اطمینان از پایداری مفصل مچ پا باشد.

درمان غیر جراحی می تواند با یک بریس یا گچ کوتاه ساق انجام شود. معمولا باید به مدت ۶ هفته از وزن گذاری اجتناب شود. در طول این مدت نیاز به رادیوگرافی کنترل و اطمینان از جا به جا نشدن شکستگی می باشد.

✅ درمان جراحی شکستگی قوزک داخلی

در صورت جا به جایی شکستگی یا ناپایداری مچ پا نیاز به جراحی خواهد بود.بسته  به نوع شکستگی ممکن است از پیچ یا سیم یا پیچ و پلیت برای فیکس کردن آن استفاده شود.

درمان خانگی شکستگی مچ پا

شما می توانید پس از فیزیوتراپی با انجام بعضی حرکات در خانه به سرعت بهبود خود کمک کنید:

۱- کشش پا با پارچه

اولین اقدام برای درمان خانگی شکستگی مچ پا این است که روی زمین نشسته پاهای خود را دراز کنید و کف پای آسیب دیده را در مرکز یک پارچه قرار داده و دو سر پارچه را بگیرید و بکشید. مراقب باشید هنگام نشستن قوز نکنید. این حرکت را می توانید در ۱۰ تکرار ۲۰ ثانیه ای با فاصله ۱۰ ثانیه استراحت انجام دهید.

۲- آب درمانی

آب درمانی با مشورت پزشک می تواند تأثیر زیادی در بهبود روند درمان شما داشته باشد. تنها توجه داشته باشید آب درمانی برای همه افراد به خصوص کسانی که رماتیسم دارند مناسب نیست و از این رو حتما با پزشک خود مشورت کنید.

درمان شکستگی قوزک خلفی

شکستگی قوزک خلفی عبارت است از شکستگی قسمت خلفی درشت نی (تیبیا) در محل مچ پا. این شکستگی در بیشتر موارد همراه شکستگی قوزک خارجی است.ممکن است شکستگی قوزک داخلی هم همراه آن وجود داشته باشد. بسته به این که قطعه ی شکسته چقدر بزرگ باشد قسمت خلفی مچ پا ممکن است ناپایدار گردد.معمولا معتقدند که اگر این قطعه بیش از ۲۵ درصد مفصل را شامل شود مفصل ناپایدار بوده نیاز به عمل جراحی وجود دارد.

✅ درمان غیر جراحی شکستگی قوزک خلفی

اگر قطعه شکسته بدون جا به جایی و مفصل پایدار باشد درمان غیر جراحی با گچ کوتاه یا بریس توصیه می شود.وزن گذاری تا ۶ هفته مجاز نخواهد بود.

✅ درمان جراحی شکستگی قوزک خلفی

اگر قطعه ی شکسته جا به جا و مفصل مچ پا ناپایدار باشد جراحی لازم خواهد بود.فیکساسیون با پیچ یا با پیچ و پلیت انجام می شود.

درمان شکستگی هر دو قوزک (بای مالیولار)

شکستگی دو قوزک عبارت است از شکستگی هم زمان هر دو قوزک داخلی و خارجی.در اکثر این شکستگی ها مفصل مچ پا ناپایدار می باشد و گاه حتی همراه در رفتگی مچ پاست.

✅ درمان غیرجراحی شکستگی دو قوزک

همان طور که در بالا گفته شد این شکستگی ها معمولا ناپایدارند و نیاز به جراحی دارند ولی درمان غیر جراحی ممکن است در بیمارانی که در آن ها ریسک جراحی بسیار بالاست یا کسانی که به دلایلی اصلا راه نمی روند با بریس یا گچ کوتاه انجام شود. در این حالت رادیوگرافی های مکرر برای اطمینان از عدم جا به جایی شکستگی و بررسی روند ترمیم انجام می شود.

وزن گذاری به مدت ۶ هفته مجاز نیست و پس از آن نیز مچ پا تا هنگام جوش خوردن کامل با یک بریس محافظت خواهد شد.

✅ درمان جراحی شکستگی دو قوزک

در بیشتر موارد درمان انتخابیست. فیکساسیون با پیچ و پلیت انجام می شود.

درمان شکستگی سه قوزکی (تری مالیولار)

برخی شکستگی ها ناپایدار هستند و ممکن است با دررفتگی مچ پا همراه باشند.

✅ درمان غیر جراحی شکستگی مچ پا

همان گونه که در بالا ذکر شد درمان غیر جراحی فقط در صورتی انجام می شود که یا خطر جراحی برای بیمار بیش از حد زیاد باشد یا این که وی اصلا قادر به راه رفتن نباشد. نحوه ی درمان غیر جراحی همان است که در مورد شکستگی دو قوزکی توضیح داده شد.

✅ درمان جراحی شکستگی مچ پا

هر یک از اجزای شکستگی جداگانه فیکس می گردند.

آسیب سیندسموز

درمان آسیب سیندسموز

سیندسموز مفصل بین انتهای درشت نی و نازک نی است و توسط لیگامان هایی پایدار می گردد.آسیب سیندسموز ممکن است فقط لیگامانی باشد.در این موارد اگر ناپایداری وجود نداشته باشد درمان غیر جراحی موثر خواهد بود ولی طول مدت درمان نسبت به پیچ خوردگی های معمول مچ پا طولانی تر است. در موارد زیادی آسیب سیندسموز همراه یک یا چند شکستگی هم هست.این صدمات بسیار ناپایدار هستند و حتما نیاز به درمان جراحی دارند.

عوارض شکستگی مچ پا

افراد دیابتی و مسن و کسانی که سیگار یا قلیان می کشند بیشتر در معرض عوارض جراحی هستند که این شامل تاخیر در ترمیم زخم نیز هست.زیرا در این افراد استخوان دیرتر جوش می خورد.

⚠ عوارض در درمان غیر جراحی

۱- بدون جراحی این خطر وجود دارد که قطعه شکسته جا به جا شود.بنابراین پیگیری با رادیوگرافی های مکرر ضروریست.

۲- اگر استخوان در وضعیت نامناسب جوش بخورد مفصل مچ پا ناپایدار خواهد شد و این منجر به آرتروز زودرس آن می شود.

⚠ عوارض درمان جراحی

خطرات جراحی به طور عموم عبارتند از:

  • عفونت
  • خونریزی
  • درد
  • لخته شدن خون در ورید های ساق (این عارضه در درمان غیر جراحی هم محتمل است)
  • آسیب عروق و اعصاب و تاندون ها

خطرات مربوط به درمان جراحی شکستگی مچ پا عبارتند از:

  • تاخیر جوش خوردن
  • آرتروز
  • درد در محل پیچ و پلیت

شکستگی قوزک پا چقدر طول میکشد

گرچه بیشتر افراد طی ۳ تا ۴ ماه به فعالیت های روزمره (جز فعالیت ورزشی) بر می گردند بهبود کامل می تواند تا ۲ سال طول بکشد. ممکن است ماه ها طول بکشد که فرد بتواند بدون لنگیدن راه برود و به ورزش برگردد. اغلب افراد می توانند ۹ تا ۱۲ هفته پس از صدمه رانندگی را آغاز کنند.

دکتر غلامرضا نادری متخصص ارتوپدی ، آرتروسکوپی ، آرتروپلاستی و فلوشیپ جراحی مچ پا در تهران

فهرست مطالب

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

برای ثبت پرسش خود از دکتر می توانید از این قسمت استفاده کنید.برای پاسخگویی بهتر به سوالات شما لطفا قد، وزن و سن خود را در متن سوال درج کنید همچنین از پرسيدن سوالاتى كه جنبه اورژانس دارند اجتناب كنید.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر پوریاعلیخانی پنجشنبه ۲۳ آذر ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 254 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من یه هفته اول اصلا درد نداشتم سه شنبه که اومدم پیشتون پانسمان و عوض کردید از اون موقع دردش شروع شده. این طبیعیه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۲۳ آذر ۹۶( 6 سال پیش)
      درود
      اگه خيلى شديد نباشه و قرمزى و ترشح و تورم شديد نداشته باشه طبيعيه
      با احترام
  • تصویر کاربر فرزانه دوشنبه ۲۰ آذر ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 278 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید الان دقیقا یک ساله که مچ پام شسکته عمل کردن و پیچ و پلاک گذاری کردن.
    بعد از ۶ماه پلاک هارو خارج کردن چون با بدنم سازگاری نداشت و عفونت میکرد.
    الان مچ پام تقریبا قوزک داخلی پام وقتی ک راه میرم ورم میکنه و خیلی درد میکنه.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۰ آذر ۹۶( 6 سال پیش)
      درود
      بايد بررسى باراديوگرافى و در صورت لزوم بقيه روش هاى تشخيصى انجام بشه نت علت درد معلوم بشه
      با احترام
  • تصویر کاربر عباس یکشنبه ۱۹ آذر ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 292 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    جناب دکتر بنده از بیماران بیمارستان شرکت نفت هستم شما مرا ویزیت نمودین و قرار شد وقت عمل بدهید متاسفانه من بدلیل وضعیت نامناسب که کوتاهی پا است دچار مشکل هستم اگر امکان دارد بفرمایید زودترین وقتی که میتوانید عمل کنید چه موقع هست که من به بیمارستان مراجعه کنم با توجه به اینکه شهرستان هستم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۱۹ آذر ۹۶( 6 سال پیش)
      درود
      به دليل سفر قريب الوقوع امكان جراحى تا بعد از نوروز نيست
      با احترام
  • تصویر کاربر mohamad یکشنبه ۱۹ آذر ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 281 مشاهده پرسش
    باسلام
    3 ماه پیش ساق پام رو جراحی کردن و پلاتین گذاشتن . ساق پام گاهی اوقات درد میگیره میخواستم ببینم احتمال داره عفونت کرده باشه ؟
    پام مثل اول میشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۱۹ آذر ۹۶( 6 سال پیش)
      درود
      ممكنه هنوز كامل جوش نخورده باشه
      عفونت هم محتمله
      با احترام
  • تصویر کاربر عاطفه جمعه ۱۷ آذر ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 266 مشاهده پرسش
    سلام.اقای دکتر من زمین خوردم رفتم ارتوپد فرمودن ضربه شدید به انگشت و ساق پا بوده باد اتل بگیرین چندروز اتل گچی بود شکست بعدرفتم دوباره گچ گرفتن ده روز گچ بود بازکردن الان بشدت انگشتان پام و ساق پام درد میکنه سه روز ازبازکردن گچ میگذره ولی درد داره وقتیم پامو میذارم زمین تیرمیکشه استخونام.رفتم دکتر عکس گرفتن گفتن شکستگی اصلا مشخص نیست اگ میخواین اطمینان پیداکنین برین سی تی اسکن..شما راهنماییم کنین.من دخترم هستم 22ساله
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۱۶ آذر ۹۶( 6 سال پیش)
      درود
      عكس با گچ گرفته شده و واضح نيست
      بايد اول درست معاينه بشين و بعد ممكنه تصميم بر اين باشه كه راديوگرافى در حال تحمل وزن يا سى تى يا حتى ام آر آى انجام بدين
      با احترام
    2. تصویر کاربر عاطفه جمعه ۱۷ آذر ۹۶( 6 سال پیش)
      سلام.باتشکر این هم عکس بدون گچ ممنون میشم راهنماییم کنین .بعدبرای کیستی ک میگن کدوم ناحیه است؟
    3. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۱۷ آذر ۹۶( 6 سال پیش)
      درود
      متاسفانه تصوير تار و راديوگرافيتون غير ديجيتاله
      بايد راديوگرافى ايستاده در حال تحمل وزن و نيمرخ كامل ايستاده بگيرين و ترجيحا سى تى كنيد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمود چهارشنبه ۱۵ آذر ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 272 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت اقای دکتر
    مچ پای من توی سالن پیچ خورده میخواستم ببینم نیازی ب گچ گرفتن هست یا نه
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۱۵ آذر ۹۶( 6 سال پیش)
      درود
      تشخيص و درمان درست نيازمند معاينه و بررسى صحيح هست
      لطفا بفرماييد كى اين اتفاق افتاده و آيا مى تونيد روى پا وزن بزارين و راه برين؟
      با احترام
  • تصویر کاربر روح چهارشنبه ۱۵ آذر ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 302 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام خدمت شما
    جناب آقای دکتر اینجانب مدتیست که درد در ناحیه ی زانوی چپ را داشته که این درد در هنگام نشستن روی دو زانو (دستشویی ایرانی) به قدری زیاد میشود که زمان صاف شدن زانو ۱۰ ثانیه میشود و به ناچار باید آرام آرام پایم را صاف کنم و بلند شوم
    درد در ناحیه ی بیرونی پشت پای چپم میباشد
    البته اینجانب مشکل دیسک کمر نیز دارم
    اینجانب به پزشک ارتوپد مراجعه کرده و پزشک داروی غضروف ساز تجویز کرده است که با خوردن آن هیچ مشکلی بر طرف نشد
    تشکر میکنم اگر راهنمایی بفرمایین چرا که انقدر هزینه کردم و تشخیص قطعی ای داده نشد خسته شدم
    با سپاس از شما دکتر عزیز و گرانقدر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۱۵ آذر ۹۶( 6 سال پیش)
      درود
      مناسفانه سنتون رو نفرمودين
      درمان به هيچ وجه داروى غضروف ساز نيست چون اين داروها صرفا جنبه تجارى دارن
      بايد زانوتون يك معاينه دقيق بشه
      اگه در معاينه اشكالى وجود نداشت درمانتون تمرين درمانى و آب درمانى و داشتن وزن مناسب خواهد بود
      لطفا مطلب مربوط به تمرينات بازتوانى زانو رو در همين وبسايت مطالعه بفرماييد
      با احترام
  • تصویر کاربر فرشید یکشنبه ۱۲ آذر ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 269 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید. 45 سال دارم شش روز پیش موقع ورزش در حالی که اون لحظه ثابت ایستاده بودم عضله پشت ساق پایم گرفت وتا امروز موقع راه رفتن درد میگیرد کمپرس یخ و اب گرم نیز استفاده کرده ام. دو روزه که دو قسمت ان سیاه شده. مقداری ورم هم داردِ. چکار باید بکنم؟ ضمنا همیشه موقع ورزش عرق خیلی زیادی میکنمِ ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۱۲ آذر ۹۶( 6 سال پیش)
      درود
      احتمالا پارگى ألياف عضله پشت ساق داريد كه بهش مى گن tennis leg.
      لازمه به مدت ٤-٦ هفته إز يك air cast در موقع راه رفتن استفاده كنيد و بعد إز اون فيزيوتراپى شروع كنيد
      Air cast رو مى تونيد از اين شماره تلفن تهيه كنيد:
      ٨٨٧٢٤٩٨٤ و ٠٩١٢٠٢٣٠٨٤٤
  • تصویر کاربر یوسف یکشنبه ۱۲ آذر ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 276 مشاهده پرسش
    سلام
    حدود ۱۲ روز پیش حین بازی فوتسال مچ پای راست ام پیچید و یه صدای شق مانندی شنیدم،بیرون رفتم و تو خونه ۶ ساعت یخ گذاشتم روش،فرداش یه جوری بود که نمیتونستم پام رو زمین بزارم ولی کبودی اینا اصلا نداشت ،بعد ۲۴ ساعت انقدر با پماد گرم نگه داشتم و صبح و بعد ظهر پام رو تو اب گرم حدود ۱۵ دقیقه نگه میداشتم،الان میتونم راحت راه برم ولی اصلا نمیتونم بدووم و کنار پام یعنی قسمت خارجی مچ پای راستم شدید درد میکنه،الانم اب درمانی میکنم و تو استخر حرکات تقویتی مچ پا رو انجام میدم،فقط میترسم رباط اینا پاره بشه،در این مورد میتونید راهنمایی کنید؟
    (روز بعدشم رفتم دکتر ارتوپد بیمارستان که گفت پیچ خوردگی هست)
    ولی تا حالا مچ پام زیاد حین فوتسال پیچ خورده مثلا سالی یکبار ولی تا حالا اصلا همچین وضعیت وخیمی رو ندیده بودم لطفا راهنمایی کنید اقای دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۱۲ آذر ۹۶( 6 سال پیش)
      درود
      بايد معاينه دقيق و ترجيحا ام آر آى انجام بدين
      مساله رو جدى بگيريد
      با احترام
  • تصویر کاربر Alimasomi یکشنبه ۱۲ آذر ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 314 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشيد مچ پاي راست من بالانمياد پايين مياد ولى بالا نمياد و انگشتا يه خورده تكون ميخورد مشكل از عصب پا هست نوار عصب هم گرفتم بهترين راه براي بهبودي چيست ؟ عكس نوار عصب اپلود نميشه
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 6 سال پیش)
      درود
      باید دقیق معاینه بشین
      ضمنا بفرمایید چند سال دارید و از کی و چطور دچار این مشکل شدین
      با احترام
    2. تصویر کاربر Alimasomi شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 6 سال پیش)
      من متولد ١٣٧٩ هستم و ١٧ سال دارم من دو. روز مانده به عيد فطر تصادف كردم هر دو پام شكست پايه سمت راست استخون خورد شد به عصب اسيب رسوند مچ پا بالا نمياد ١٢ تير ماه. هم عمل كردم پلاتين گذاشتم حدود ٥ ماه هست كه دچار همين مشكلي افتادم استخوان هايه پام جوش گرفت و را ميرم ولى ميلنگم با تك عصا ميرم نوار عصب هم گرفتم اگه ايميل يا ادرس تلگرامتونو بدين براتون بفرستم
    3. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۱۲ آذر ۹۶( 6 سال پیش)
      درود
      بايد تا هفت ماه ديگه فيزيوتراپى انجام بدين و صبر كنيد
      با احترام
    4. تصویر کاربر Alimasomi یکشنبه ۱۲ آذر ۹۶( 6 سال پیش)
      ميشه بگين چند جلسه فيزيوتراپي لازم هست
    5. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۱۲ آذر ۹۶( 6 سال پیش)
      سلام
      حداقل ٥٠-٦٠ جلسه
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
تماس با ما

با ما در تماس باشید

آدرس مطب

شریعتی پایین تر از مترو قلهک ساختمان خانه درسا طبقه ۵ واحد ۱۷

ساعات کار مطب

شنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۶ الی ۱۹

دکتر نادری
پرسش از دکتر