منو

انواع شکستگی قوزک مچ پا و درمان آن

شدت شکستگی قوزک مچ پا ممکن است از یک شکستگی ساده در تنها یک استخوان مچ پا تا شکستگی های متعدد که ممکن است مچ پا را دچار در رفتگی بکنند، متفاوت باشد.


به کلام ساده تر هرچه تعداد استخوان های شکسته در مچ پا بیشتر باشد مچ پا ناپایدارتر می شود. همراه شکستگی قوزک ممکن است پارگی یا آسیب لیگامانی نیز وجود داشته باشد. شکستگی مچ پا می تواند در هر گروه سنی بروز کند. در ۳۰ تا ۴۰ سال گذشته پزشکان متوجه افزایش تعداد و شدت شکستگی های مچ پا شده اند که علت آن تا حدی مربوط به افزایش جمعیت  افراد مسن ولی فعال است.

آناتومی مچ پا

سه استخوان مفصل مچ پا را تشکیل می دهند، که عبارتند از:

✅ تیبیا یا درشت نی

✅ فیبولا یا نازک نی

✅ تالوس یا استخوان قاپ که بین استخوان پاشنه در پایین و استخوان های نازک نی و درشت نی در بالا قرار دارد.

استخوان های تیبیا و فیبولا قسمت های ویژه ای دارند که در تشکیل مچ پا نقش دارند، از جمله:

☑ قوزک داخلی

قسمت داخلی انتهای استخوان تیبیا

☑ قوزک خارجی

قسمت انتهایی فیبولا

☑ قوزک خلفی

قسمت پشتی انتهای استخوان تیبیا

قوزک پا

پزشکان شکستگی های مچ پا را بر اساس قسمتی از استخوان که شکسته است تقسیم بندی می کنند. مثلا شکستگی قسمت انتهایی نازک نی را شکستگی قوزک خارجی و شکستگی انتهای هر دو استخوان نازک نی و درشت نی را شکستگی دو قوزکی (بای مالیولار) می نامند. در شکستگی های مچ پا دو مفصل درگیر می شوند:

✔ مفصل مچ پا یعنی جایی که استخوان های تیبیا و فیبولا و تالوس در کنار هم قرار می گیرند.

✔ مفصل سین دسموز که عبارت است از مفصلی که بین انتهای تحتانی تیبیا و فیبولا قرار دارد و توسط لیگامان ها (رباط ها) ی مهمی پایدار می گردد. لیگامان های متعددی به پایداری مفصل مچ پا کمک می کنند.

علل شکستگی قوزک مچ پا

❇ پیچ خوردن یا چرخیدن مچ پا

❇ افتادن روی مچ پا

❇ لیز خوردن یا افتادن حین راه رفتن یا دویدن

❇ تصادفات

علائم شکستگی قوزک مچ پا

از آن جا که علائم شکستگی قوزک مچ پا شبیه علایم پیچ خوردگی شدید مچ پا هستند هر نوع صدمه و آسیب مچ پا باید توسط پزشک متخصص درد مچ پا بررسی شود. علائم شایع شکستگی قوزک مچ پا عبارتند از:

✳ درد فوری و شدید

ورم مچ پا

✳ کبودی

✳ درد در هنگام لمس محل آسیب دیده

✳ عدم امکان وزن گذاری روی اندام آسیب دیده

✳ دفورمیته و تغییر شکل مخصوصا موقعی که مفصل دچار دررفتگی مچ هم شده باشد.

علائم در رفتگی مچ پا

  • درد و ورم در ناحیه سطحی مفصل
  • تغییر رنگ پوست اطراف مفصل و تغییر شکل مفصل
  • عدم توانایی در جرکت دادن مچ پا
  • درد در زمان فشار دادن مفصل مچ پا

تشخیص شکستگی قوزک مچ پا

معاینه توسط پزشک

پزشک از شما شرح حالی در مورد علایم و نحوه ی آسیب دیدن شما و یک شرح حال کلی در مورد سوابق پزشکی شما می گیرد. سپس معاینه ی دقیقی بر روی مچ پا و پا و ساق پایتان انجام می دهد.

تصویربرداری از مچ پا

در صورت شک به شکستگی قوزک مچ پا پزشک معالج برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد صدمه ی شما درخواست تصویربرداری خواهد کرد.

۱- رادیولوژی ساده

رادیولوژی ساده معمول ترین و در دسترس ترین تکنیک تصویربرداری تشخیصی است. رادیوگرافی ساده می تواند نشان دهد که آیا استخوان شکسته است یا نه؟ و آیا در محل شکستگی قوزک مچ پا جا به جایی وجود دارد یا خیر؟ با این روش می توان تعداد قطعات شکستگی را دانست.

۲- رادیوگرافی تحت استرس

در بعضی شرایط پزشک معالج به مچ پا در جهت خاصی فشار وارد می کند و در آن حالت رادیوگرافی انجام می شود. این رادیوگرافی برای آن است که پزشک متوجه شود که آیا آن شکستگی خاص نیاز به درمان جراحی دارد یا خیر؟

۳- سی تی اسکن

این روش تصاویری از مقاطع مختلف مچ پا ارائه می دهد و گاه برای بررسی بیشتر صدمات مچ پا به کار می رود به ویژه در مواردی که شکستگی به مفصل مچ پا راه دارد.

 سی تی اسکن پا

۴- ام آر آی

برای بعضی از انواع شکستگی قوزک مچ پا و به منظور بررسی لیگامان ها از ام آر آی استفاده می شود.

درمان شکستگی قوزک خارجی

شکستگی قوزک خارجی در واقع شکستگی نازک نی هست. نازک نی در سطوح مختلف ممکن است دچار شکستگی شود. سطح شکستگی می تواند شیوه ی درمان را تعیین کند.

✅ درمان غیر جراحی شکستگی قوزک خارجی

در صورت پایدار بودن مچ پا یعنی اگر شکستگی همراه جا به جایی زیاد نباشد ممکن است نیاز به جراحی نباشد. برای تعیین پایداری مچ پا می توان از رادیوگرافی تحت استرس استفاده کرد. نوع درمان مورد نیاز ممکن است بر اساس محل شکستگی استخوان نیز تعیین شود. روش های متفاوت و متعددی برای حفاظت از شکستگی در طول مدت ترمیم آن استفاده می شود که از کفش های مخصوص تا گچ کوتاه متفاوت هستند.بعضی از پزشکان اجازه ی تحمل وزن را به بیمار می دهند و برخی تا شش هفته اجازه ی وزن گذاری نمی دهند. در طول مدت درمان با فواصل معینی رادیوگرافی انجام می شود تا ضمن اطمینان از عدم جا به جایی قطعات شکستگی فرایند ترمیم نیز پایش گردد.

✅ درمان جراحی شکستگی قوزک خارجی

اگر شکستگی با جا به جایی همراه باشد یا مفصل مچ پا ناپایدار باشد نیاز به جراحی خواهد بود. در این روش ابتدا قطعات شکسته در جای خود قرار داده می شوند و سپس با پیچ و پلیت (پلاک) فیکس می شوند.

شکستگی قوزک پا چقدر طول می کشد؟

مدت زمان بهبودی شکستگی قوزک پا به شدت آسیب دیدگی بستگی دارد. به این صورت که پس از ۲ الی ۳ هفته که پا در گچ بود، معاینه و رادیولوژی انجام می شود و در صورتی که درد و ناراحتی وجود نداشت، بیمار می تواند از واکر استفاده کند و پس از ۱۲ الی ۱۶ هفته شکستگی کامل درمان می شود.

درمان شکستگی قوزک داخلی

شکستگی قوزک داخلی عبارت است از شکستگی قسمت داخلی استخوان درشت نی در قسمت تحتانی آن (مچ پا).این شکستگی می تواند در سطوح مختلف قوزک داخلی ایجاد شود.

در بیشتر موارد شکستگی قوزک داخلی به همراه شکستگی نازک نی (قوزک خارجی) یا شکسستگی قسمت خلفی درشت نی (قوزک خلفی) یا همراه صدمه و پارگی لیگامان ها (رباط ها) ی مچ پا می باشد.

✅ درمان غیر جراحی شکستگی قوزک داخلی

اگر شکستگی بدون جا به جایی باشد و در قسمت انتهایی قوزک داخلی باشد و قطعه ی شکستگی کوچک باشد می توان آن را بدون جراحی درمان  کرد.ممکن است نیاز به انجام رادیوگرافی تحت استرس برای اطمینان از پایداری مفصل مچ پا باشد.

درمان غیر جراحی می تواند با یک بریس یا گچ کوتاه ساق انجام شود. معمولا باید به مدت ۶ هفته از وزن گذاری اجتناب شود. در طول این مدت نیاز به رادیوگرافی کنترل و اطمینان از جا به جا نشدن شکستگی می باشد.

✅ درمان جراحی شکستگی قوزک داخلی

در صورت جا به جایی شکستگی یا ناپایداری مچ پا نیاز به جراحی خواهد بود.بسته  به نوع شکستگی ممکن است از پیچ یا سیم یا پیچ و پلیت برای فیکس کردن آن استفاده شود.

درمان خانگی شکستگی مچ پا

شما می توانید پس از فیزیوتراپی با انجام بعضی حرکات در خانه به سرعت بهبود خود کمک کنید:

۱- کشش پا با پارچه

اولین اقدام برای درمان خانگی شکستگی مچ پا این است که روی زمین نشسته پاهای خود را دراز کنید و کف پای آسیب دیده را در مرکز یک پارچه قرار داده و دو سر پارچه را بگیرید و بکشید. مراقب باشید هنگام نشستن قوز نکنید. این حرکت را می توانید در ۱۰ تکرار ۲۰ ثانیه ای با فاصله ۱۰ ثانیه استراحت انجام دهید.

۲- آب درمانی

آب درمانی با مشورت پزشک می تواند تأثیر زیادی در بهبود روند درمان شما داشته باشد. تنها توجه داشته باشید آب درمانی برای همه افراد به خصوص کسانی که رماتیسم دارند مناسب نیست و از این رو حتما با پزشک خود مشورت کنید.

درمان شکستگی قوزک خلفی

شکستگی قوزک خلفی عبارت است از شکستگی قسمت خلفی درشت نی (تیبیا) در محل مچ پا. این شکستگی در بیشتر موارد همراه شکستگی قوزک خارجی است.ممکن است شکستگی قوزک داخلی هم همراه آن وجود داشته باشد. بسته به این که قطعه ی شکسته چقدر بزرگ باشد قسمت خلفی مچ پا ممکن است ناپایدار گردد.معمولا معتقدند که اگر این قطعه بیش از ۲۵ درصد مفصل را شامل شود مفصل ناپایدار بوده نیاز به عمل جراحی وجود دارد.

✅ درمان غیر جراحی شکستگی قوزک خلفی

اگر قطعه شکسته بدون جا به جایی و مفصل پایدار باشد درمان غیر جراحی با گچ کوتاه یا بریس توصیه می شود.وزن گذاری تا ۶ هفته مجاز نخواهد بود.

✅ درمان جراحی شکستگی قوزک خلفی

اگر قطعه ی شکسته جا به جا و مفصل مچ پا ناپایدار باشد جراحی لازم خواهد بود.فیکساسیون با پیچ یا با پیچ و پلیت انجام می شود.

درمان شکستگی هر دو قوزک (بای مالیولار)

شکستگی دو قوزک عبارت است از شکستگی هم زمان هر دو قوزک داخلی و خارجی.در اکثر این شکستگی ها مفصل مچ پا ناپایدار می باشد و گاه حتی همراه در رفتگی مچ پاست.

✅ درمان غیرجراحی شکستگی دو قوزک

همان طور که در بالا گفته شد این شکستگی ها معمولا ناپایدارند و نیاز به جراحی دارند ولی درمان غیر جراحی ممکن است در بیمارانی که در آن ها ریسک جراحی بسیار بالاست یا کسانی که به دلایلی اصلا راه نمی روند با بریس یا گچ کوتاه انجام شود. در این حالت رادیوگرافی های مکرر برای اطمینان از عدم جا به جایی شکستگی و بررسی روند ترمیم انجام می شود.

وزن گذاری به مدت ۶ هفته مجاز نیست و پس از آن نیز مچ پا تا هنگام جوش خوردن کامل با یک بریس محافظت خواهد شد.

✅ درمان جراحی شکستگی دو قوزک

در بیشتر موارد درمان انتخابیست. فیکساسیون با پیچ و پلیت انجام می شود.

درمان شکستگی سه قوزکی (تری مالیولار)

برخی شکستگی ها ناپایدار هستند و ممکن است با دررفتگی مچ پا همراه باشند.

✅ درمان غیر جراحی شکستگی مچ پا

همان گونه که در بالا ذکر شد درمان غیر جراحی فقط در صورتی انجام می شود که یا خطر جراحی برای بیمار بیش از حد زیاد باشد یا این که وی اصلا قادر به راه رفتن نباشد. نحوه ی درمان غیر جراحی همان است که در مورد شکستگی دو قوزکی توضیح داده شد.

✅ درمان جراحی شکستگی مچ پا

هر یک از اجزای شکستگی جداگانه فیکس می گردند.

آسیب سیندسموز

درمان آسیب سیندسموز

سیندسموز مفصل بین انتهای درشت نی و نازک نی است و توسط لیگامان هایی پایدار می گردد.آسیب سیندسموز ممکن است فقط لیگامانی باشد.در این موارد اگر ناپایداری وجود نداشته باشد درمان غیر جراحی موثر خواهد بود ولی طول مدت درمان نسبت به پیچ خوردگی های معمول مچ پا طولانی تر است. در موارد زیادی آسیب سیندسموز همراه یک یا چند شکستگی هم هست.این صدمات بسیار ناپایدار هستند و حتما نیاز به درمان جراحی دارند.

عوارض شکستگی مچ پا

افراد دیابتی و مسن و کسانی که سیگار یا قلیان می کشند بیشتر در معرض عوارض جراحی هستند که این شامل تاخیر در ترمیم زخم نیز هست.زیرا در این افراد استخوان دیرتر جوش می خورد.

⚠ عوارض در درمان غیر جراحی

۱- بدون جراحی این خطر وجود دارد که قطعه شکسته جا به جا شود.بنابراین پیگیری با رادیوگرافی های مکرر ضروریست.

۲- اگر استخوان در وضعیت نامناسب جوش بخورد مفصل مچ پا ناپایدار خواهد شد و این منجر به آرتروز زودرس آن می شود.

⚠ عوارض درمان جراحی

خطرات جراحی به طور عموم عبارتند از:

  • عفونت
  • خونریزی
  • درد
  • لخته شدن خون در ورید های ساق (این عارضه در درمان غیر جراحی هم محتمل است)
  • آسیب عروق و اعصاب و تاندون ها

خطرات مربوط به درمان جراحی شکستگی مچ پا عبارتند از:

  • تاخیر جوش خوردن
  • آرتروز
  • درد در محل پیچ و پلیت

شکستگی قوزک پا چقدر طول میکشد

گرچه بیشتر افراد طی ۳ تا ۴ ماه به فعالیت های روزمره (جز فعالیت ورزشی) بر می گردند بهبود کامل می تواند تا ۲ سال طول بکشد. ممکن است ماه ها طول بکشد که فرد بتواند بدون لنگیدن راه برود و به ورزش برگردد. اغلب افراد می توانند ۹ تا ۱۲ هفته پس از صدمه رانندگی را آغاز کنند.

دکتر غلامرضا نادری متخصص ارتوپدی ، آرتروسکوپی ، آرتروپلاستی و فلوشیپ جراحی مچ پا در تهران

فهرست مطالب

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

برای ثبت پرسش خود از دکتر می توانید از این قسمت استفاده کنید.برای پاسخگویی بهتر به سوالات شما لطفا قد، وزن و سن خود را در متن سوال درج کنید همچنین از پرسيدن سوالاتى كه جنبه اورژانس دارند اجتناب كنید.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر Matin دوشنبه ۱ آبان ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 350 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباسيد،مچ پام داخل چاله ى بزرگى رفت و خيلى شديد دچار پيچ خوردگى شد به طورى كه پام تا بالا و زانو و كمرم دچار چرخش شد،درد خيلى شديدى تو قسمت مچ پا تا زانو دارم اما ورم زيادى نداره و كبودى پا هم كم هست،پا كمپرس امكان خوب شدن هست؟يا اتفاق ديگه اى ممكنه افتاده باشه كه نياز به گچ گرفتن داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      درود
      با شدتى كه مى فرماييد بايد به دقت معاينه بشين و حد اقل يك راديوگرافى انجام بدين چون ترس من از اينه كه رباطهايى كه نازك نى و درشت نى رو بهم وصل مى كنن آسيب ديده باشه
      با احترام
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲ آبان ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 331 مشاهده پرسش
    من اهل کاشانم حدود 3 سال پیش مچ پای چپم در اثر افتادن پیچ خورد به دکتر مراجعه کردم گفت گچ بگیر ولی من بعد از یک هفته گچ را باز کردم دو سه روز خوب بود ولی بعد از آن تا الان درد مزمن وآزار دهنده ای را در مچ پایم حس میکنم سه مرتبه با فواصل تقریبا یک سال MRI گرفتم یکبار گفتند پارگی رباط داری یکبار گفتند هیچ مشکلی نداری وبار سوم گفتند یک حاله ای روی ATFL تشکیل شده که مشخص نیست .آیا شما میتوانید برای من کاری بکنید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      درود
      به احتمال قريب به يقين نياز به عمل دارين
      ام آر آى مكرر انجام ندين
      به جاى اون بايد معاينه دقيقى بشين
      با احترام
    2. تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      با سلام و عرض پوزش خواستم بپرسم اگه نیاز به عمل آرتروسکپی داشته باشه شما در کدام بیمارستان انجام میدهید و هزینه اش چقدر است واینکه آیا میشود از معرفی نامه بیمه تکمیلی استفاده کرد من بیمه دانا هستم
    3. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۲ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      درود
      بله مى تونيد بخشى از هزينه ها رو با بيمه دانا كاور كنيد
      با احترام
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲۸ مهر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 357 مشاهده پرسش
    با سلام و درود و خسته نباشید...آقای دکتر ساق پای پدر من 2 سال پیش در اثر تصادف دچار شکستگی شد و دکتر از پلاتین استفاده کرد...در طی این دو سال پای پدر من جوش نخورده و حالا بعد از دو سال محل شکستگی عفونت کرده...در بیمارستان با انجام عمل و شستشوی محل عفونت و خارج سازی پیچ ها عفونت کاهش داده شد...اما همچنان بعد از 14روز مصرف آنتی بیوتیک تب بیمار به مقدار کم تا یک و بعضی مواقع یک ونیم درجه مشاهده می شود و آزمایشESRهم انجام شده بعد از این مدت 115 است...نظر شما چیست...اگر می شود راهنمایی کنید ؟ عکسهای پای پدر در پیوست مشاهده فرمایید...
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲۸ مهر ۹۶( 7 سال پیش)
      درود
      بهتره با سى تى اسكن وسعت عفونت معلوم و مجددا دبريدمان و برداشت كامل استخوان عفونى انجام بشه و كشت ميكروبي براى تعيين انتى بيوتيك مؤثر صورت بگيره
      البته اگه استخوان جوش نخورده باشه بايد فيكساتور هم بزارن
      با احترام
    2. تصویر کاربر محمد جمعه ۲۸ مهر ۹۶( 7 سال پیش)
      سپاسگزارم آقای دکتر...یعنی باید پلاتین خارج شود و اگر از فیکساتور استفاده شود و بعد پا جوش نخورد میشه بعد از درمان عفونت مجدد پلاتین گذاشته شود؟
    3. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲۸ مهر ۹۶( 7 سال پیش)
      درود
      بعد از رفع شدن عفونت مى شه مجدد وسيله گذاشت
      با احترام
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر نسیم دوشنبه ۲۴ مهر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 275 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر ممنون از پاسخگوییتون در سوال قبل. آقای دکتر علت زانو درد من رو چند پزشک متخصص با توجه به معاینات و شرح حال، کندرومالاسی تشخیص دادند و حالا که جواب ام آر آیم رو گرفتم میخواستم از شما علت اصلی زانو درددم رو ب جویا بشم ، شرح حالی هم اگ لازم بدونید خواهم داد.ممنون از شما.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۴ مهر ۹۶( 7 سال پیش)
      درود
      اگر به درمان با تمرين و بستن كينزيوتيپ توسط فيزيوتراپيست جواب ندين بايد جراحى بشين
      با احترام
  • تصویر کاربر رضا جمعه ۲۱ مهر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 426 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام. چند سال پیش به علت پیچ خوردگی مچ پای راست خدمت شما در شاهرود رسیدم و با زحماتی که کشیدید به طور معجزه آسایی ضایعه استخوانی ایجاد شده بعد از گچ و فیزیو تراپی برطرف گردید. ولی متاسفانه زمستان 95 مجددا دچار پیچ خوردگی شدید شدم و دچار این ضایعه شدم بعد از چند ماه بدون مراجعه به پزشک کلیه مشکلات خوب شد ولی درد کهنه ای بنده را اذیت میکرد تا اینکه به پزشک مراجعه کردم و تصویر ام آر آی نکروز آواسکولار پای راست را با نمره یک نشان داد. با سفارش کفش بریست و گذشت 2 ماه دچار کمردرد شدید شدم و مجبور شدم کفش را کنار بگذارم ولی متاسفانه هیچگونه بهبودی حاص نشد. بسیار نگران هستم مدت زیادی است که درست نمیتوانم راه بروم. اصلا نمیتوانم کوهنوردی و یا بدوم. لطفا راهنمایی کنید. سپاسگزارم. متاسفانه امکان ارسال تصویر نبود حجم آن 8 مگ بود ولی امکان پذیر نبود و مرتب مشکل ایجاد میکرد چنانچه تلگرام و یا ایمیل امکان داشته باشد ارسال میکنم.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲۱ مهر ۹۶( 7 سال پیش)
      درود
      خوشبختانه نكروز اواسكولر نداريد
      ضايعه اوستيوكندرال داريد و احتمالا عمل لازم دارين
      لطفا يك سى تى اسكن اسپيرال از مچ پا بگيريد و در اولين فرصت با مطب هماهنگ كنيد براى ويزيت شدن
      با احترام
  • تصویر کاربر حسین جمعه ۲۱ مهر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 335 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما دکتر گرامی. مچ پای من با اینکه چند ماه از عمل گذشت خوب نشد آقای دکتر فیلم عمل رو میخواستم بگیرم برایتون بفرستم گفت گم کردم.اگر ام آر آی میشه براتون بفرستم که ببینید اصلا مچ پای من مشکلاتش چیه اگر تخریب رباط و غضروف ها باشه روش پی آر پی جواب میده و هزینه چقدر است با تشکر فراوان از شما دکتر گرامی
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲۱ مهر ۹۶( 7 سال پیش)
      درود
      لطفا راديوگرافى و ام أر اى و مخصوصا سى تى رو بفرستين
      پى أر پى ممكنه تا حدى مؤثر باشه
      با احترام
  • تصویر کاربر وحید دوشنبه ۱۷ مهر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 362 مشاهده پرسش
    حدود دو سال پیش هنگام فوتبال آسیبی کشیدگی درمچ پابا درد و سوزش فراوان و احساس پارگیدر رباط به مچ پایم رسید در قسمتی ازمچ پاکه تا میشود و به بالا و پایین وطرفین حرکت میکند به دکتر اورتوپد هم مراجعه کردم و عکس هم گرفتم و دکتر گفت که چیزی نیست .بعد ۲هفته خوب شد و درد برطرف شد.ولی بعداز آن هر وقت فوتبال بازی کنم و با روی پا توپرا با قدرت شوت بزنم همان درددوباره برای ساعاتی به سراغم می آید.در راهرفتن و دویدن وپریدن و حتی وزنه زدن سنگین مانند حرکت اسکات پرورش اندام هیچ درد وگرفتگی ندارد ولی فقط در هنگام فشار زیاد هنگام شوت زدن با روی پا و یا هر نوع ضربه ای که فشار به آن قسمت بیاید احساس کشیدگی و سوزش بسیاری داخل مچ پایم میکنم.لطفاراهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۷ مهر ۹۶( 7 سال پیش)
      درود
      وجود اين علايم اون هم بعد از گذشت اين مدت از صدمه نرمال نيست و بايد حتما معاينه و بررسى مجدد انجام بشه
      حتى ممكنه نياز به عمل باشه
      با احترام
  • تصویر کاربر ساحل پنجشنبه ۱۳ مهر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 383 مشاهده پرسش
    سلام و عرض خسته نباشید
    دانش آموزی کنکوری هستم که هرروز حدودا ۱۳ ساعت نشستم و درس میخونم
    وقتی که میشینم مدتی که میگذره احساس میکنم مهره های کمرم درهم قفل شده و خشک شدم.. به محض اینکه تکانی میخورم یا کمی عضلاتم را منقبض میکنم کمرم تق تق میکند و صدا میدهد
    من خیلی نگرانم این از چیه
    میترسم تا کنکور اسیب ببینم
    راستی من روزانه پیاده روی هم دارم
    ببخشید مجبور شدم دسته ی سوال رو پوکی انتخاب کنم چون موضوع من تو دسته ها نبود
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۱۳ مهر ۹۶( 7 سال پیش)
      درود بر شما
      حتما در برنامه روزانه خودتون تمرينات كمر رو كه در همين وبسايت اومده بگنجونيد
      مدت هاى طولاني در يك وضعيت ثابت نباشيد
      مراقب باشيد أضافه وزن پيدا نكنيد
      يادتون باشه قرار نيست قبولى كنكور با قربانى كردن سلامت شما كه ارزشمندترين داشته ى شماست به دست بياد
      موفق باشيد
  • تصویر کاربر شروين شنبه ۸ مهر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 319 مشاهده پرسش
    با سلام شرمنده اقاي دكتر كه باز مزاحم شدم . شما فرموده بودين گچمو بازكنم مشكلي پيش نمياد باز كنم هفته ديگه ٤شنبه خدمتتون برسم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۸ مهر ۹۶( 7 سال پیش)
      درود
      مىتونيد يك نيمه گچ رو به صورت آتل نگ داريد
      مشكلى پيش نمياد
      با احترام
  • تصویر کاربر مجید پنجشنبه ۶ مهر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 373 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر ، افشار هستم که برای 18 مهر وقت عمل دارم . میخواستم بدونم پنج شنبه کجا می تونم مزاحم بشم زحمت بکشید لوازم مورد نیاز عمل رو تو دفترجه بیمه بنویسید .
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۶ مهر ۹۶( 7 سال پیش)
      درود
      من تا ظهر پنجشنبه اتاق عمل محب مهر هستم
درحال دریافت اطلاعات
تماس با ما

با ما در تماس باشید

آدرس مطب

شریعتی پایین تر از مترو قلهک ساختمان خانه درسا طبقه ۵ واحد ۱۷

ساعات کار مطب

شنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۶ الی ۱۹

دکتر نادری
پرسش از دکتر