منو

علت و درمان درد ماهیچه پشت ساق پا

ماهیچه پشت ساق پا عمدتا از دو عضله به نام‌های گاستروکنمیوس و سولئوس و یک عضله کوچک به نام پلانتاریس تشکیل شده است. این عضلات اگر بیش از حد کشیده شوند، دچار آسیب خواهند شد.

آسیب عضله‌ی ساق می‌تواند در حد یک کشیدگی ساده باشد که در خانه درمان می‌شود یا در حد یک پارگی جدی که نیاز به مراجعه به پزشک  دارد.

دلایل آسیب دیدگی ماهیچه پشت ساق پا

آسیب ماهیچه عضلات پشت ساق پا اغلب اوقات در ورزش‌هایی اتفاق می‌افتد که نیاز است خیلی سریع پاهای خود را حرکت دهید تا ناگهان سرعت بالایی به دست آورید. این ورزش‌ها عبارتند از تنیس، بیس‌بال، فوتبال، و حتی دویدن ساده.

حرکت‌های ناگهانی می‌تواند به عضله‌ی ماهیچه پشت ساق پا فشار بیاورد و آن را بیش از حد طبیعی دچار کشیدگی کند. این اتفاق می‌تواند به صورت ناگهانی (آسیب حاد) یا در طول زمان (آسیب مزمن) رخ دهد.

علت درد عضله پشت ساق پا

اگر فشار زیادی به عضلات پشت ساق پای خود آورده باشید یا به درستی از آن استفاده نکرده باشید، ممکن است درد شدید یا کشیدگی را در ناحیه تاندون های پشت ساق پای خود به همراه ورم تاندون احساس کنید. یکی دیگر از علل درد پشت ساق پا، سیاتیک است که در این حالت همراه با کبودی خواهد بود.

درمان درد ماهیچه پشت ساق پا

روش های درمان درد عضلات پشت ساق پا بسته به علت آن متفاوت است، اما اکثرا می توان آن را در خانه برطرف کرد. در مورد درد پشت ساق پا ناشی از استفاده بیش از حد یا ضربه خفیف تا متوسط، چند نکته وجود دارد:

۱. داروهای OTC، درد ساق پا را می توان با مسکن های رایج مانند ایبوپروفن یا ناپروکسن تسکین داد. 

۲. کشش، کشش سبک می تواند به کاهش درد ساق پا کمک کند. بعد از اینکه علائم کمی فروکش کرد، باید عضلات ساق پا را کشش دهید.

۳. هیدراته بمانید، هیدراته ماندن یکی دیگر از راه های کلیدی برای جلوگیری از درد ساق پا است. این به این دلیل است که کم آبی بدن مستقیماً باعث گرفتگی عضلات می شود.

برای آسیب های جدی تر، پزشک ممکن است فیزیوتراپی را توصیه کند. برای درد ساق پا ناشی از شرایطی مانند DVT، سندرم کمپارتمان یا DPN، مداخله پزشکی شامل جراحی و داروها مورد نیاز است. اگر درد شدیدتر شد یا طی چند روز کاهش نیافت، باید با پزشک خود مشورت کنید.

علائم پارگی عضله‌ پشت پا

درد ساق که در قسمت بطن عضله‌ی ساق آن را احساس می‌کنید اغلب اوقات ناشی از کشیدگی یا پارگی عضله‌ی ساق پا است. پارگی عضله‌ی ساق  را گاهی اوقات با مواردی مانند پارگی زردپی آشیل، تاندینوپاتی آشیل، کرامپ ساق، یا حتی درد سیاتیکی اشتباه می‌گیرند یا آن را به درد کمر مرتبط می‌دانند.

اگر سابقه‌ی پاره شدن تاندون پا یا آشیل را دارید، در این مورد هم ممکن است فکر کنید چیزی به ساقتان اصابت کرده یا صدای تق  به گوشتان برسد. اما تقریباً در ۱۰۰ درصد موارد، دچار یک درد ناگهانی در پشت ساق  می‌شوید. در طول چند ساعت بعدی، به سختی می‌توانید راه بروید و قدم بردارید یا خیلی سخت می‌توانید روی پایتان بایستید یا روی انگشتان پا بلند شوید. درموارد پارگی شدید عضله‌ی ساق  تورم و خون‌مردگی دیده می‌شود.

درمان پارگی عضله ساق پا

فشارهای عضلانی (کشش یا پارگی عضلات پشت ساق پا) معمولاً زمانی رخ می دهد که ماهیچه ای بیش از حد خود کشیده می شود و بافت ماهیچه ای در حین فعالیتی مانند دویدن سریع یا لگد زدن به یک توپ پاره می شود.

  1. به عضله آسیب دیده استراحت دهید (استراحت موقت و کاهش  فعالیت های ورزشی).
  2. می توانید از داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی برای تسکین درد و تسکین تورم استفاده کنید.

با کاهش تدریجی درد، پزشک یک برنامه توانبخشی را برای بازگرداندن محدوده طبیعی حرکت در پای شما و تقویت تدریجی ماهیچه آسیب دیده توصیه میکند.

ممکن است لازم باشد توسط یک متخصص مانند ارتوپد مورد ارزیابی قرار بگیرید و برای ترمیم عضله آسیب دیده، برای چند هفته از بریس یا گچ استفاده کنید. اما در شرایط حساس شاید نیاز به ترمیم عضله پاره شده توسط متخصص ارتوپدی باشد. 

علت پارگی ماهیچه

علت پارگی ماهیچه چیست؟

پارگی عضله‌ی ساق معمولاً هنگام سرعت گرفتن یا تغییر جهت اتفاق می‌افتد، مثلاً هنگام تغییر سرعت دویدن. با این حال، در درصد کمی از افراد، پارگی عضله‌ی ساق حتی با راه رفتن ساده هم ممکن است ایجاد شود.

شایع‌ترین پارگی در عضله‌ی ساق، در سر داخلی عضله‌ی گاستروکنمیوس رخ می‌دهد. با این حال، هر یک از عضلات دیگرتان هم ممکن است دچار پارگی شود:  سر خارجی گاستروکنمیوس، سولئوس، پلانتاریس.

بیشتر بخوانید: درمان بورسیت پاشنه پا

کشیدگی ماهیچه پا چیست؟

کشیدگی  عضله ساق  زمانی رخ می‌دهد که بخش از عضلات (گاستروکنمیوس، سولئوس، پلانتاریس) فراتر از میزان تحملش در برابر کشش، دچار کشیدگی شود.

کشیدگی ماهیچه ساق اغلب در طول سرعت گرفتن یا تغییر ناگهانی جهت هنگام دویدن رخ می‌دهد.

کشیدگی عضله‌‌ی ساق که در اکثر مواقع در عضله‌ی گاستروکنمیوس رخ می‌دهد، ممکن است بسیار خفیف یا خیلی شدید باشد و به طور کلی به سه دسته تقسیم می‌شود:

کشیدگی درجه ۱

عضله به علت پارگی‌های در حد میکرو و خیلی کوچک در فیبرهای عضلانی، دچار کشیدگی می‌شود. فرد می‌تواند به فعالیتش ادامه بدهد اما درد خواهد داشت. بهبود کامل تقریباً دو هفته طول می‌کشد.

کشیدگی درجه ۲

در این‌جا فیبرهای عضلانی تا حدودی پاره شده‌اند، بنابراین فرد نمی‌تواند به فعالیت ادامه دهد. بهبود کامل تقریباً پنج تا هشت هفته طول می‌کشد.

کشیدگی درجه ۳

شدیدترین نوع کشیدگی که با پارگی و ازهم‌گسیختگی فیبرهای عضلانی همراه است. بهبود کامل سه تا چهار ماه طول می‌کشد.

آسیب ساق تنیس‌بازان یعنی چه؟

شایع‌ترین نوع کشیدگی عضله‌ی ساق، پارگی بخش داخلی عضله‌ی گاستروکنمیوس است و دلیل این نامگذاری این است که چنین آسیبی اغلب در تنیس‌بازان مشاهده می‌شود. به ویژه در محل اتصال تاندون _ عضله یعنی جایی که تاندون‌ها با بطن عضله اتصال پیدا می‌کنند، شایع‌ترین منطقه‌ای است که آسیب می‌بیند.

از شایعترین علائمی که درد قدام زانو دارد، همین درد مبهم و در بعضی مواقع خیلی شدیدی است که در ناحیه زانو به تدریج شروع می‌شود.

درمان کش آمدن ماهیچه پشت پا

اولین درمان کشیدگی ماهیچه ساق R.I.C.E است (یعنی استراحت، یخ، فشار، بالا نگه داشتن عضو) که در سه تا پنج روز بعد از آسیب مورد استفاده قرار می‌گیرد و به شرح زیر است:

۱. استراحت

خیلی مهم است که عضله استراحت کند، یعنی از هرگونه فعالیتی که ایجاد درد می‌کند باید پرهیز کرد. همچنین هر فعالیت شدید یا کشیدگی اضافی باید محدود شود؛ پس، دویدن، پریدن، یا بلند کردن وزنه ممنوع است. همچنین، تا زمانی که کاملاً درد از بین نرفته است، نباید دوباره ورزش کنید. ممکن است پزشک برایتان چوب زیر بغل تجویز کند تا فشار اضافی به ماهیچه‌ی آسیب‌دیده وارد نشود.

۲. یخ

برای کاهش تورم توصیه می‌شود که از یخ با فواصل بیست دقیقه‌ای چندین بار در روز روی ساق پا استفاده شود. بهتر است که یخ به طور مستقیم با پوست پا تماس نداشته باشد، به این منظور می‌توانید از یک حوله‌ی نازک یا یک کیسه یخ استفاده کنید.

۳. فشار

خیلی خوب است که ساق پای آسیب‌دیده را با یک بانداژ فشاری کشی باندپیچی کنیم (به شیوه‌ ACE) تا خون در پا جمع نشود. برخی ورزشکاران می‌دانند که نوارپیچ کردن و چسب زدن ساق پا باعث کاهش درد و پیشگیری از آسیب بیش‌تر می‌شود. استفاده از  چسب کینزیولوژی هم یک راه آسان برای بانداژ راحت عضله‌ی ساق محسوب می‌شود.

۴. بالا بردن عضو آسیب‌دیده

برای کاهش تورم عضو آسیب‌دیده باید آن را بالاتر از سطح قلب نگه داشت.

پزشک ممکن است حدوداً سه روز از داروهای ضد التهابی مثل یک NSAID (مثلاً ایبوپروفن) استفاده کند تا درد و تورم کاهش یابد.

علاوه بر استفاده از پروتکل R.I.C.E. ممکن است فرد نیاز به توان‌بخشی به کمک یک فیزیو‌تراپیست داشته باشد که البته این به شدت آسیب بستگی دارد. تمرین‌ها یا مداخله‌های یک فیزیو‌تراپیست ممکن است شامل این موارد باشد:

۵. محدوده‌ تمرین‌های کششی

وقتی درد حاد از بین رفت، با حرکات کششی پاسیو، کشش ملایم عضلات را شروع کنید. با زانوی صاف، به آرامی عضلات پا و انگشتانتان را تا آن‌جا که می‌توانید به سمت خودتان بکشید تا ماهیچه‌ی ساق پا کشیده شود. ۱۰ ثانیه نگه دارید و ۵ تا ۱۰ مرتبه این حرکت را تکرار کنید.

۶. تمرینات کششی پیش‌رونده

وقتی ماهیچه ترمیم شد، می‌توانید شروع به استفاده از برنامه‌ی منظم کششی و انعطاف‌پذیری کنید تا دامنه‌ی حرکتی را دوباره به دست آورید و از آسیب‌های آتی پیشگیری کنید. وقتی این تمرینات را شروع کردید، حتماً به توصیه‌های تراپیست خود عمل کنید.

۷. استفاده از فوم رولر

همچنان که عضله‌ی آسیب‌دیده‌ی ساق پا بهبود پیدا می‌کند، می‌توانید با استفاده از یک فوم رولر ماساژهای ملایمی را انجام دهید که کمک می‌کند بافت اسکار کمتر شکل بگیرد و جریان خون به این ناحیه هم بهبود پیدا می‌کند.

۸. تقویت عضله پشت ساق پا

وقت بهبود پیدا کردید، و هنگام استفاده از تمرینات ابتدایی استقامتی دردی نداشتید، به تقویت عضلات پشت ساق پا بپردازید تا از صدمات مربوط به این قسمت پیشگیری کنید.

به یاد داشته باشید که هدف توان‌بخشی این است که هرچقدر که ممکن است سریع‌تر به فعالیت‌های نرمال برگردید بدون این که آثار جانبی بلندمدتی داشته باشد. اما اگر بخواهید خیلی زود این مسیر را طی کنید، ریسک آسیب‌های مزمن را در پی خواهد داشت.

به یاد داشته باشید که سرعت بهبودی افراد متفاوت است، و توان‌بخشی شما باید متناسب با نیازها و پیشرفت شما باشد، نه بر اساس روز و تقویم.

برای اطمینان از تشخیص صحیح و توانبخشی سریع، مراجعه به پزشک و یک فیزیوتراپیست توصیه می‌شود.

دکتر ماهیچه ساق پا

ورزش برای گرفتگی عضلات پشت ساق پا

هم تمرینات کششی و هم استقامتی برای آسیب‌های عضلات پشت ساق پا مهم هستند. تمرینات فقط باید پس از گذشت از مرحله‌ی حاد بهبودی شروع شود و همیشه هم بدون درد انجام گردد.

✔ وقتی مراحل اولیه‌ی بهبود تکمیل شد توصیه می‌شود از کشش فعال ماهیچه‌ی ساق پا استفاده کنید. این تمرینات شامل حرکت دادن پا برای کشش عضلات هستند.

✔ همچنان که ماهیچه بهبود پیدا می‌کند، کشش‌های استاتیک باید با زانوی صاف و خمیده انجام شود تا روی عضلات گاستروکنمیوس و سولئوس تاثیر بگذارد.

✔ تمرینات قدرتی را هم می‌توان به محض آن که درد اجازه داد، انجام داد. می توان این کار را با یک باند مقاوم (مثل کش های ورزشی و تراباند) انجام داد به این ترتیب که در حالت نشسته دو سر باند را در دست نگه می دارید و حلقه ایجاد شده را از کف پا عبور می دهید (مثل رکاب).در مقابل مقاومت باند و دست سعی می کنید تا پنجه پا را به سمت پایین خم کنید.

✔ و سرانجام، تمرینات پویا و کاربردی‌تر، آن شکاف بین تمرین‌های پایه‌ی توانبخشی و آمادگی کامل فردی را پر می‌کند.

دکتر رضا نادری فوق تخصص مچ پا و ارتوپدی

فهرست مطالب
  • تصویر کاربر دینا شنبه ۸ دی ۳( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 137 مشاهده پرسش
    سلام دخترم 16 ساله است و قدش۱۵۹است بارادیولو ژی دست گفتند صفحه رشدش بسته شده آیا میتوان رشد قدش را افزایش داد
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۸ دی ۳( 4 ماه پیش)

      ممکنه 4-5 سانت قدش بلند بشه

  • تصویر کاربر محمود شنبه ۸ دی ۳( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 114 مشاهده پرسش
    سلام، من چند وقت پیش در بازی فوتبال مچ پا پیچ خورد به بیرون بعد بلا فاطله به دکتر رفتم می خواستم نظر شما را در مورد شدت اسیب دیدگی نازک نی و نحوی معالجه که ایا نیاز به جراحی و فیکسچر کذاری دارد؟ و مدت زمان بحبود ممنون: سنم ۴۰, قد ۱۶۵ و وزنم ۷۸ عضاه ای
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۸ دی ۳( 4 ماه پیش)

      رادیوگرافیتون آپلود نشده

  • تصویر کاربر تیموری شنبه ۸ دی ۳( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 84 مشاهده پرسش
    به دلیل شکستگی ساق و مچ و پارگی تاندونها و.. (فیبولا و تیبیا و پارگی تاندون تیبیال) بیش از 3.5 سال است که در شرایط نرمال نیستم. 4 بار عمل داشتم. مرحله آخر همزمان با آرتروسکوپی، پزشک معالج اقدام به برش آشیل (سالم بود ولی به دلیل بی تحرکی 2.5 ساله کوتاهتر شده بود) از قسمت بیرونی و پوست کردند که کمتر از 24 ساعت پاره شد و به جای 2 هفته گچ 6 ماه با ویلچر بودم. در حال حاضر با عصا و در منزل با احتیاط هستم. اما قفل شدن مچ، درد شدید مچ و گاهی کل پا و به ویژه کمردرد، خشکی مچ که در نهایت به اجماع در تعویض مفصل مچ پا رسیدند. اما اعلام کردند که بایستی پس از چندسال نسبت به فیکس کردن مچ اقدام شود. آقای دکتر همدانچی شمارو معرفی کردند که کمک کنید برای معالجه و برگشت به زندگی عادی. خانم 50 ساله هستم و دانشگاهی و بسیار پرمشغله..
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۸ دی ۳( 4 ماه پیش)

      تشریف بیارید در خدمتتون هستم

  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۸ دی ۳( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 81 مشاهده پرسش
    با سلام من حدود هفت سال پیش وقتی ۲۰ سال داشتم رابط acl و مینیسک داخلی زانو چپم دچار پارگی شد و تا حدود ۶ ماه پیش هیچ دردی نداشتم ازون موقع به بعد بالا کسکک زانوم مقداری درد داره
    خواستم بدونم ایا بعد از گذشت ۷ سال جراحی جواب میده یا احتمالش کمه در ضمن صدای تق تقی از زانوم میاد
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۸ دی ۳( 4 ماه پیش)

      باید رادیوگرافی انجام بدین  

      و معاینه بشین

  • تصویر کاربر مهسا شنبه ۸ دی ۳( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 84 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر اقای دکتر اقای دکتر سه ماهی هست مچ پام شکسته عمل هم شده دکتر گفتن اصلا کیفیت استخونات خوب نیست پلاتین هم گذاشتن برام مشکلی که دارم پنجه بالا پایین نمیشه راه رفتنی چون مچم خم نمیشه زانومو صاف میزارم الان زانوم بدرد اومده فیزیو رفتم الان هم استخر میرم برای اینک دامنه حرکتیم خوب شه چه کنم درد بیشتر سمت قوزک پامه که نمیزاره پنجم بالا بیاد ممنون از پاسخگوییتون
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۸ دی ۳( 4 ماه پیش)

      باید معاینه بشین تصویر رادیوگرافی آپلود نشده

  • تصویر کاربر ابوالفضل شنبه ۸ دی ۳( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 85 مشاهده پرسش
    ماهیچه هی کشکول نرم هست ودر اثر راه رفتن یا فشار کم پیچش ایجاد میشه با درد شدید
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۸ دی ۳( 4 ماه پیش)

      متوجه سوالتون نشدم

  • تصویر کاربر مرادی شنبه ۸ دی ۳( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 128 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید،ببخشید مادر من ۶۰ ساله و الان حدود ۳ساله درگیر بیماری شارکو هستن،ابتدا کف پا بود پلاتین گذاشته شد و برامدگی کف پا درمان شد ولی بعد از عمل مدام دچار عفونت شد چند باری بستری شد با انتیبیوتیک و شست و شو در اتاق عمل بهبود پیدا کرد الان حدود ۳ماهی هست که شارکو مفصل مچ پا رو درگیر کرده،هر دکتری میریم میگن قطع باید بشه ولی دکتر خودمون میگه ۲،۳تا عمل میکنم جهت حفظش الان زوده بخواهیم راجبه قطع حرف بزنیم ولی دکترای دیگه میگن اگه پلاتین بذاره باز همونا عفونت میکنه و فایده نداره،دکتر جان من براتون عکس میذارم لطفا شما هم نظرتونو بفرمایید،در ضمن ما شهرستان هستیم و تهران نیستیم که بتونیم حضوری خدمت برسیم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۸ دی ۳( 4 ماه پیش)

      تصاویر دریافت نشدن 

      لطفا با نامه  معرفی جراحتون تشریف بیارید مطب

  • تصویر کاربر مهرشاد شنبه ۸ دی ۳( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 96 مشاهده پرسش
    سلام هزینه عمل چقدره و ایا بنظرتون تا 5 سال دیگه روش های بهتری ابداع میشود که صبر کنم، 16 سال دارم. و یک سوال دیگه اونم اینکه، تمرینات اصلاحی قد همراه با ساخت غضروف در بین ستون مهره و مفاصل امکان پذیره؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۸ دی ۳( 4 ماه پیش)

      فعلا صبر کنید

  • تصویر کاربر بهاره شنبه ۲۲ دی ۳( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 110 مشاهده پرسش
    درود. وقتتون بخیر. حدود یک سال و نیم هست یه ناحیه ای اطراف قوزک پام سوزش و درد داره. وقتی زیاد راه برم یا فعالیت داشته باشم یه سوزش مبهم تو تمام اون ناحیه حس میشه. دو تا ارتوپد هم ویزیت کردن در یزد اما نتیجه خاصی نداشت. نمیدونم تاندون تالوفیبولار قدامی آسیب دیده یا کیستی چیزی در اون ناحیه هست و فشار وارد میکنه به تاندون. چون دست میزنم یه چی توده مانند اندازه لوبیا لمس میکنم. نمیدونم کیست هست یا در اثر التهاب ایجاد شده... ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر بهاره سه شنبه ۲۲ آبان ۳( 6 ماه پیش)
      نمیدونم تصاویری که ارسال کردم رسیده به دستتون یا نه اگه نه امر کنید دوباره ارسال کنم
    2. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۸ دی ۳( 4 ماه پیش)

      تصاویر دریافت نشدن 

      در هر حال معاینه حتما لازمه

    3. تصویر کاربر بهاره شنبه ۸ دی ۳( 4 ماه پیش)
      تصاویر خدمت شما. نمیدونم بورسیت هست یا نه
    4. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۲ دی ۳( 4 ماه پیش)

      احتمالا مشکل در تاندون های پرونیال هست معاینه لازمه 

      گاه تزریق کورتون و گاه حتی جراحی لازمه

    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر لیلا شنبه ۸ دی ۳( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 94 مشاهده پرسش
    سلام اآقای دکتر
    من نرمی مفصل دارم
    چند ماه پیش دچار درد در مچ و پاشنه شدم که بعد از ام ار ای تشخیص ocd ( type II) دکترها تقریبا تشخیصشون به طور مشترک بی حرکتی و پی ار پی بود در مورد من و گفتن در این استیج عمل نیاز نیست
    اما یک دکتر به من گفت شما هیچ درمانی تا اهر عمرت نداری عمل کنی باید همیشه با عصا راه بری پی ار پی به درد نمیخوره و غضروفت له شده ( در صورتیکه بقیه اینو نگفتن) ایشون یک سری قرض غضروف ساز و کم کردن وزن و تحمل درد و پیشنهاد دادن. لطفا راهنمایی بفرمایید ( دکتر حاجی، انصاری، عموزاده و سهراب کیهانی)
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۸ دی ۳( 4 ماه پیش)

      تصاویر آپلود نشدن 

      باید معاینه کنم . تصاویر رو کامل از نزدیک ببینم

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر علی شنبه ۱۰ مهر ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 262 مشاهده پرسش
    سلام،بنده در حین بازی فوتبال فکر کنم دچار پارگی ماهیچه پشت ساق پام شدم، هیچ دردی رو احساس نمیکنم در حال حاظر ولی وقتی پاشنه ام رو به سمت پایین میکشم و راه میرم از همون ناحیه احساس درد میکنم،میخواستم بدونم کجای اندامم آسیب دیده و چطوری باید درمان کنم؟آیا پزشک مراجعه کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۱۰ مهر ۰( 3 سال پیش)

      درود

      به ارتوپد مراجعه كنيد

  • تصویر کاربر زهرا شنبه ۱۰ مهر ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 294 مشاهده پرسش
    سلام من موقع کش و قوس یهو ماهیچه ساق پای راستم گرفت بعد که یه خورده ماساژ دادم خوب شد ولی همچنان از دیروز درد دارم. یه جوری انگار ماهیچه هام به هم پیچ خورد.
    قبلا هم وقتی خیلی پام رو کشیده میکردم گاهی اینجوری میشدم علت چی میتونه باشه؟ خطرناکه؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۱۰ مهر ۰( 3 سال پیش)

      درود

      كرامپ عضله هست و چند روز طول مى كشه تا دردش خوب بشه

  • تصویر کاربر علیرضا دوشنبه ۵ مهر ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 281 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    من ۲۳سالمه یه ماهه بدنسازی رو شروع کردم،تو حرکت پشت پا دستگاه خوابیده پامو زیاد باز کردم،خودمم متوجه نبودم بعد چن روز مطالعه و پرسیدن گفتن نباید تا انتها باز میکردی؛منم کلا قبل باشگاه هیچ ورزش سنگینی هیچ چیز اصلا نکردم وزنمم کمه
    الان چند روزیه پشت ساق پام تو هردو ساق درست وسطش اندازه گردو گرد شده و چاق شده
    لطفا راهنماییم کنین این علتش چیه آیا خطرناکه
    ممنون.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۵ مهر ۰( 3 سال پیش)

      درود

      ممكنه پارگى يا فتق عضله باشه 

      ام آر آى كنيد

  • تصویر کاربر پیمان دوشنبه ۵ مهر ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 268 مشاهده پرسش
    سلام شب خوبی براتون ارزو میکنم
    من حین پیاده‌روی پشت ساق پای چپم انگار که یکی با سنگ محکم بزنه به پا یه صدایی هم داد الان درد دارم جوری که بسختی میتونم راه برم لطف کنید ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید که چیکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۵ مهر ۰( 3 سال پیش)

      درود

      ام آر آى كنيد

      احتمال پارگى عضله يا تاندون آشيل هست

  • تصویر کاربر حامی دوشنبه ۲۲ شهریور ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 297 مشاهده پرسش
    با سلام وخداقوت...ماهیچه دوقلو پام طی یه حرکت ناگهانی صدایی داد وmriنشون داد پارگی ماهیچه دارم الان 20 روز توو گچ هس ولی درد حالت کوفتگی و خستگی وجود داره همون جا
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۲ شهریور ۰( 3 سال پیش)

      درود

      بهتره گچ تبديل به آتل بشه و فيزيوتراپى شروع كنيد

  • تصویر کاربر حمید شنبه ۱۳ شهریور ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 281 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر حدود ۲هفته میشه که ماهیچه ساق پای چپم به شدت در داره حتی نمیتونم راه برم،هیچگونه ضربه یا ورزشی انجام ندادم بدون هیچ علائمی درد داره البته یک سالی هست علائم واریس دارم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۱۳ شهریور ۰( 3 سال پیش)

      درود

      بابد معاينه بشين

  • تصویر کاربر محسن یکشنبه ۷ شهریور ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 287 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب خدمت شما پزشک محترم.
    آقای دکتر بنده مدت شش هفت سال هست که ازدردوضعف درناحیه ماهیچه های پشت ساق پارنج میبرم علت این ضعف آزاردهنده درچیست
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۷ شهریور ۰( 3 سال پیش)

      درود

      معاينه و بررسى احتمالا شامل نوار عصب و عضله لازمه

  • تصویر کاربر صیادی یکشنبه ۷ شهریور ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 282 مشاهده پرسش
    چندین روز هست ناحیه پشت ساق پای من درد میکنه دو روز ناپروکسن ۵۰۰ هم خوردم ولی خیلی تاثیری نداشت ورزش نکردم ولی قبلا ورزش میکردم به علت شرایط کرونایی ورزش رو قطع کردم ممکنه راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۷ شهریور ۰( 3 سال پیش)

      درود

      شرح حال كامل نيست 

      بهتره توسط ارتوپد معاينه بشين

  • تصویر کاربر مسی چهارشنبه ۳ شهریور ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 278 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر یه ۱۰ روزی میشه ساق پای راستم وقتی میشینم درد داره شدیدا جوریه که اصلا نمیتونم حتی غذا بخورم باید دراز بکشم غذا بخورم و وقتی سر پا هستم اصلا درد نداره فقط تو حالت نشسته شدید درد میکنه
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۳ شهریور ۰( 3 سال پیش)

      درود

      معاینه لازمه حتما

  • تصویر کاربر خانم دوشنبه ۱ شهریور ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 284 مشاهده پرسش
    سلام من 45 ساله در ایستادن تعادل ندارم وروی پنجه ام نمیتوانم باستم چه کار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱ شهریور ۰( 3 سال پیش)

      درود

      ابتدا به متخصص مغز و اعصاب يا نورولوژيست مراجعه كنيد

درحال دریافت اطلاعات
تماس با ما

با ما در تماس باشید

آدرس مطب

شریعتی پایین تر از مترو قلهک ساختمان خانه درسا طبقه ۵ واحد ۱۷

ساعات کار مطب

شنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۶ الی ۱۹

دکتر نادری