منو

انواع شکستگی قوزک مچ پا و درمان آن

شدت شکستگی قوزک مچ پا ممکن است از یک شکستگی ساده در تنها یک استخوان مچ پا تا شکستگی های متعدد که ممکن است مچ پا را دچار در رفتگی بکنند، متفاوت باشد.


به کلام ساده تر هرچه تعداد استخوان های شکسته در مچ پا بیشتر باشد مچ پا ناپایدارتر می شود. همراه شکستگی قوزک ممکن است پارگی یا آسیب لیگامانی نیز وجود داشته باشد. شکستگی مچ پا می تواند در هر گروه سنی بروز کند. در ۳۰ تا ۴۰ سال گذشته پزشکان متوجه افزایش تعداد و شدت شکستگی های مچ پا شده اند که علت آن تا حدی مربوط به افزایش جمعیت  افراد مسن ولی فعال است.

آناتومی مچ پا

سه استخوان مفصل مچ پا را تشکیل می دهند، که عبارتند از:

✅ تیبیا یا درشت نی

✅ فیبولا یا نازک نی

✅ تالوس یا استخوان قاپ که بین استخوان پاشنه در پایین و استخوان های نازک نی و درشت نی در بالا قرار دارد.

استخوان های تیبیا و فیبولا قسمت های ویژه ای دارند که در تشکیل مچ پا نقش دارند، از جمله:

☑ قوزک داخلی

قسمت داخلی انتهای استخوان تیبیا

☑ قوزک خارجی

قسمت انتهایی فیبولا

☑ قوزک خلفی

قسمت پشتی انتهای استخوان تیبیا

قوزک پا

پزشکان شکستگی های مچ پا را بر اساس قسمتی از استخوان که شکسته است تقسیم بندی می کنند. مثلا شکستگی قسمت انتهایی نازک نی را شکستگی قوزک خارجی و شکستگی انتهای هر دو استخوان نازک نی و درشت نی را شکستگی دو قوزکی (بای مالیولار) می نامند. در شکستگی های مچ پا دو مفصل درگیر می شوند:

✔ مفصل مچ پا یعنی جایی که استخوان های تیبیا و فیبولا و تالوس در کنار هم قرار می گیرند.

✔ مفصل سین دسموز که عبارت است از مفصلی که بین انتهای تحتانی تیبیا و فیبولا قرار دارد و توسط لیگامان ها (رباط ها) ی مهمی پایدار می گردد. لیگامان های متعددی به پایداری مفصل مچ پا کمک می کنند.

علل شکستگی قوزک مچ پا

❇ پیچ خوردن یا چرخیدن مچ پا

❇ افتادن روی مچ پا

❇ لیز خوردن یا افتادن حین راه رفتن یا دویدن

❇ تصادفات

علائم شکستگی قوزک مچ پا

از آن جا که علائم شکستگی قوزک مچ پا شبیه علایم پیچ خوردگی شدید مچ پا هستند هر نوع صدمه و آسیب مچ پا باید توسط پزشک متخصص درد مچ پا بررسی شود. علائم شایع شکستگی قوزک مچ پا عبارتند از:

✳ درد فوری و شدید

ورم مچ پا

✳ کبودی

✳ درد در هنگام لمس محل آسیب دیده

✳ عدم امکان وزن گذاری روی اندام آسیب دیده

✳ دفورمیته و تغییر شکل مخصوصا موقعی که مفصل دچار دررفتگی مچ هم شده باشد.

علائم در رفتگی مچ پا

  • درد و ورم در ناحیه سطحی مفصل
  • تغییر رنگ پوست اطراف مفصل و تغییر شکل مفصل
  • عدم توانایی در جرکت دادن مچ پا
  • درد در زمان فشار دادن مفصل مچ پا

تشخیص شکستگی قوزک مچ پا

معاینه توسط پزشک

پزشک از شما شرح حالی در مورد علایم و نحوه ی آسیب دیدن شما و یک شرح حال کلی در مورد سوابق پزشکی شما می گیرد. سپس معاینه ی دقیقی بر روی مچ پا و پا و ساق پایتان انجام می دهد.

تصویربرداری از مچ پا

در صورت شک به شکستگی قوزک مچ پا پزشک معالج برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد صدمه ی شما درخواست تصویربرداری خواهد کرد.

۱- رادیولوژی ساده

رادیولوژی ساده معمول ترین و در دسترس ترین تکنیک تصویربرداری تشخیصی است. رادیوگرافی ساده می تواند نشان دهد که آیا استخوان شکسته است یا نه؟ و آیا در محل شکستگی قوزک مچ پا جا به جایی وجود دارد یا خیر؟ با این روش می توان تعداد قطعات شکستگی را دانست.

۲- رادیوگرافی تحت استرس

در بعضی شرایط پزشک معالج به مچ پا در جهت خاصی فشار وارد می کند و در آن حالت رادیوگرافی انجام می شود. این رادیوگرافی برای آن است که پزشک متوجه شود که آیا آن شکستگی خاص نیاز به درمان جراحی دارد یا خیر؟

۳- سی تی اسکن

این روش تصاویری از مقاطع مختلف مچ پا ارائه می دهد و گاه برای بررسی بیشتر صدمات مچ پا به کار می رود به ویژه در مواردی که شکستگی به مفصل مچ پا راه دارد.

 سی تی اسکن پا

۴- ام آر آی

برای بعضی از انواع شکستگی قوزک مچ پا و به منظور بررسی لیگامان ها از ام آر آی استفاده می شود.

درمان شکستگی قوزک خارجی

شکستگی قوزک خارجی در واقع شکستگی نازک نی هست. نازک نی در سطوح مختلف ممکن است دچار شکستگی شود. سطح شکستگی می تواند شیوه ی درمان را تعیین کند.

✅ درمان غیر جراحی شکستگی قوزک خارجی

در صورت پایدار بودن مچ پا یعنی اگر شکستگی همراه جا به جایی زیاد نباشد ممکن است نیاز به جراحی نباشد. برای تعیین پایداری مچ پا می توان از رادیوگرافی تحت استرس استفاده کرد. نوع درمان مورد نیاز ممکن است بر اساس محل شکستگی استخوان نیز تعیین شود. روش های متفاوت و متعددی برای حفاظت از شکستگی در طول مدت ترمیم آن استفاده می شود که از کفش های مخصوص تا گچ کوتاه متفاوت هستند.بعضی از پزشکان اجازه ی تحمل وزن را به بیمار می دهند و برخی تا شش هفته اجازه ی وزن گذاری نمی دهند. در طول مدت درمان با فواصل معینی رادیوگرافی انجام می شود تا ضمن اطمینان از عدم جا به جایی قطعات شکستگی فرایند ترمیم نیز پایش گردد.

✅ درمان جراحی شکستگی قوزک خارجی

اگر شکستگی با جا به جایی همراه باشد یا مفصل مچ پا ناپایدار باشد نیاز به جراحی خواهد بود. در این روش ابتدا قطعات شکسته در جای خود قرار داده می شوند و سپس با پیچ و پلیت (پلاک) فیکس می شوند.

شکستگی قوزک پا چقدر طول می کشد؟

مدت زمان بهبودی شکستگی قوزک پا به شدت آسیب دیدگی بستگی دارد. به این صورت که پس از ۲ الی ۳ هفته که پا در گچ بود، معاینه و رادیولوژی انجام می شود و در صورتی که درد و ناراحتی وجود نداشت، بیمار می تواند از واکر استفاده کند و پس از ۱۲ الی ۱۶ هفته شکستگی کامل درمان می شود.

درمان شکستگی قوزک داخلی

شکستگی قوزک داخلی عبارت است از شکستگی قسمت داخلی استخوان درشت نی در قسمت تحتانی آن (مچ پا).این شکستگی می تواند در سطوح مختلف قوزک داخلی ایجاد شود.

در بیشتر موارد شکستگی قوزک داخلی به همراه شکستگی نازک نی (قوزک خارجی) یا شکسستگی قسمت خلفی درشت نی (قوزک خلفی) یا همراه صدمه و پارگی لیگامان ها (رباط ها) ی مچ پا می باشد.

✅ درمان غیر جراحی شکستگی قوزک داخلی

اگر شکستگی بدون جا به جایی باشد و در قسمت انتهایی قوزک داخلی باشد و قطعه ی شکستگی کوچک باشد می توان آن را بدون جراحی درمان  کرد.ممکن است نیاز به انجام رادیوگرافی تحت استرس برای اطمینان از پایداری مفصل مچ پا باشد.

درمان غیر جراحی می تواند با یک بریس یا گچ کوتاه ساق انجام شود. معمولا باید به مدت ۶ هفته از وزن گذاری اجتناب شود. در طول این مدت نیاز به رادیوگرافی کنترل و اطمینان از جا به جا نشدن شکستگی می باشد.

✅ درمان جراحی شکستگی قوزک داخلی

در صورت جا به جایی شکستگی یا ناپایداری مچ پا نیاز به جراحی خواهد بود.بسته  به نوع شکستگی ممکن است از پیچ یا سیم یا پیچ و پلیت برای فیکس کردن آن استفاده شود.

درمان خانگی شکستگی مچ پا

شما می توانید پس از فیزیوتراپی با انجام بعضی حرکات در خانه به سرعت بهبود خود کمک کنید:

۱- کشش پا با پارچه

اولین اقدام برای درمان خانگی شکستگی مچ پا این است که روی زمین نشسته پاهای خود را دراز کنید و کف پای آسیب دیده را در مرکز یک پارچه قرار داده و دو سر پارچه را بگیرید و بکشید. مراقب باشید هنگام نشستن قوز نکنید. این حرکت را می توانید در ۱۰ تکرار ۲۰ ثانیه ای با فاصله ۱۰ ثانیه استراحت انجام دهید.

۲- آب درمانی

آب درمانی با مشورت پزشک می تواند تأثیر زیادی در بهبود روند درمان شما داشته باشد. تنها توجه داشته باشید آب درمانی برای همه افراد به خصوص کسانی که رماتیسم دارند مناسب نیست و از این رو حتما با پزشک خود مشورت کنید.

درمان شکستگی قوزک خلفی

شکستگی قوزک خلفی عبارت است از شکستگی قسمت خلفی درشت نی (تیبیا) در محل مچ پا. این شکستگی در بیشتر موارد همراه شکستگی قوزک خارجی است.ممکن است شکستگی قوزک داخلی هم همراه آن وجود داشته باشد. بسته به این که قطعه ی شکسته چقدر بزرگ باشد قسمت خلفی مچ پا ممکن است ناپایدار گردد.معمولا معتقدند که اگر این قطعه بیش از ۲۵ درصد مفصل را شامل شود مفصل ناپایدار بوده نیاز به عمل جراحی وجود دارد.

✅ درمان غیر جراحی شکستگی قوزک خلفی

اگر قطعه شکسته بدون جا به جایی و مفصل پایدار باشد درمان غیر جراحی با گچ کوتاه یا بریس توصیه می شود.وزن گذاری تا ۶ هفته مجاز نخواهد بود.

✅ درمان جراحی شکستگی قوزک خلفی

اگر قطعه ی شکسته جا به جا و مفصل مچ پا ناپایدار باشد جراحی لازم خواهد بود.فیکساسیون با پیچ یا با پیچ و پلیت انجام می شود.

درمان شکستگی هر دو قوزک (بای مالیولار)

شکستگی دو قوزک عبارت است از شکستگی هم زمان هر دو قوزک داخلی و خارجی.در اکثر این شکستگی ها مفصل مچ پا ناپایدار می باشد و گاه حتی همراه در رفتگی مچ پاست.

✅ درمان غیرجراحی شکستگی دو قوزک

همان طور که در بالا گفته شد این شکستگی ها معمولا ناپایدارند و نیاز به جراحی دارند ولی درمان غیر جراحی ممکن است در بیمارانی که در آن ها ریسک جراحی بسیار بالاست یا کسانی که به دلایلی اصلا راه نمی روند با بریس یا گچ کوتاه انجام شود. در این حالت رادیوگرافی های مکرر برای اطمینان از عدم جا به جایی شکستگی و بررسی روند ترمیم انجام می شود.

وزن گذاری به مدت ۶ هفته مجاز نیست و پس از آن نیز مچ پا تا هنگام جوش خوردن کامل با یک بریس محافظت خواهد شد.

✅ درمان جراحی شکستگی دو قوزک

در بیشتر موارد درمان انتخابیست. فیکساسیون با پیچ و پلیت انجام می شود.

درمان شکستگی سه قوزکی (تری مالیولار)

برخی شکستگی ها ناپایدار هستند و ممکن است با دررفتگی مچ پا همراه باشند.

✅ درمان غیر جراحی شکستگی مچ پا

همان گونه که در بالا ذکر شد درمان غیر جراحی فقط در صورتی انجام می شود که یا خطر جراحی برای بیمار بیش از حد زیاد باشد یا این که وی اصلا قادر به راه رفتن نباشد. نحوه ی درمان غیر جراحی همان است که در مورد شکستگی دو قوزکی توضیح داده شد.

✅ درمان جراحی شکستگی مچ پا

هر یک از اجزای شکستگی جداگانه فیکس می گردند.

آسیب سیندسموز

درمان آسیب سیندسموز

سیندسموز مفصل بین انتهای درشت نی و نازک نی است و توسط لیگامان هایی پایدار می گردد.آسیب سیندسموز ممکن است فقط لیگامانی باشد.در این موارد اگر ناپایداری وجود نداشته باشد درمان غیر جراحی موثر خواهد بود ولی طول مدت درمان نسبت به پیچ خوردگی های معمول مچ پا طولانی تر است. در موارد زیادی آسیب سیندسموز همراه یک یا چند شکستگی هم هست.این صدمات بسیار ناپایدار هستند و حتما نیاز به درمان جراحی دارند.

عوارض شکستگی مچ پا

افراد دیابتی و مسن و کسانی که سیگار یا قلیان می کشند بیشتر در معرض عوارض جراحی هستند که این شامل تاخیر در ترمیم زخم نیز هست.زیرا در این افراد استخوان دیرتر جوش می خورد.

⚠ عوارض در درمان غیر جراحی

۱- بدون جراحی این خطر وجود دارد که قطعه شکسته جا به جا شود.بنابراین پیگیری با رادیوگرافی های مکرر ضروریست.

۲- اگر استخوان در وضعیت نامناسب جوش بخورد مفصل مچ پا ناپایدار خواهد شد و این منجر به آرتروز زودرس آن می شود.

⚠ عوارض درمان جراحی

خطرات جراحی به طور عموم عبارتند از:

  • عفونت
  • خونریزی
  • درد
  • لخته شدن خون در ورید های ساق (این عارضه در درمان غیر جراحی هم محتمل است)
  • آسیب عروق و اعصاب و تاندون ها

خطرات مربوط به درمان جراحی شکستگی مچ پا عبارتند از:

  • تاخیر جوش خوردن
  • آرتروز
  • درد در محل پیچ و پلیت

شکستگی قوزک پا چقدر طول میکشد

گرچه بیشتر افراد طی ۳ تا ۴ ماه به فعالیت های روزمره (جز فعالیت ورزشی) بر می گردند بهبود کامل می تواند تا ۲ سال طول بکشد. ممکن است ماه ها طول بکشد که فرد بتواند بدون لنگیدن راه برود و به ورزش برگردد. اغلب افراد می توانند ۹ تا ۱۲ هفته پس از صدمه رانندگی را آغاز کنند.

دکتر غلامرضا نادری متخصص ارتوپدی ، آرتروسکوپی ، آرتروپلاستی و فلوشیپ جراحی مچ پا در تهران

فهرست مطالب
  • تصویر کاربر امید جمعه ۲۸ مهر ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 216 مشاهده پرسش
    لطفا راهنمایی بفرمایید که چیکار کنم .
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲۸ مهر ۲( 1 سال پیش)

      شرح حال ندادين 

      آقاى دكتر  كريمى بى نهايت استاد و با سواد هستن

  • تصویر کاربر ماهان جمعه ۲۸ مهر ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 148 مشاهده پرسش
    من باموتورحدود50روز قبل تصادف کردم وتاالان 4مرتبه دکتر رفتم وفقط به من دارم دادن هرگزهم کچ نگرفتن الان بعداز50روز کمی که دستم را حرکت میدم بازومن بشدت بادمیکنه ومتورم میشه چیکاربایستی بکنم.ممنونم ازپاسخ خوب شما
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲۸ مهر ۲( 1 سال پیش)

      بررسى بيشتر و احتمالا ام آر آى لازمه 

  • تصویر کاربر بهمن جمعه ۲۸ مهر ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 137 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من درسال ۱۴۰۱ تحت عمل جراحی تومور مغزی قرارگرفتم بعد از عمل گردن به پایین لمس بودم که با گذشت یک سال با فیزیو تراپی و کاردرمانی تونستم راه برم ولی الان مشکل در مچ پا وزانو دارم بطوری که افتادگی مچ پا وضعف در پا وزانو دارم چرخش پا و مچ پا به داخل مشکل اصلی بنده میباشدوزن ۹۶کیلو قد ۱۷۸
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲۸ مهر ۲( 1 سال پیش)

      بابد معاينه بشين و ممكنه جراحى انتقال تاندون امكانپذير باشه

  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲۸ مهر ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 167 مشاهده پرسش
    ضمن عرض سلام و خسته نباشید
    ۲۴ سالمه ، از بچگی صافی کف پا داشتم و موقع راه رفتن بدون اراده پاهام به سمت بیرون میره ، یجورایی حالت پنگوئنی میشه ، میخواستم بدونم اگه برای درمان کف پای صاف ، نیاز به عمل جراحی باشه ، دوران نقاهتش چقد طول میکشه؟
    چون ورزش میکنم ، مهمه که بدونم تقریبا بعد چه مدت میتونم سرپا بشم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲۸ مهر ۲( 1 سال پیش)

      دوره نقاهت بسته به مورد متفاوته 

      بازگشت به ورزش مدت هاى زياد طول خواهد كشيد ( بيش از يك سال) چون پاها بابد به فاصله اقلا شش ماه عمل بشن

  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲۸ مهر ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 126 مشاهده پرسش
    برای جراحی میخواستم هماهنگ کنم با مطب زنگ میزنم جواب نمیدن
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲۸ مهر ۲( 1 سال پیش)

      اگه قبلا معاينتون كردم به منشى من  روى واتساپ پيام بدين

  • تصویر کاربر ارمان جمعه ۲۸ مهر ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 151 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر به دلیل سقوط از ارتفاع پاشنه پای دختر ۱۸ ساله شکسته شده خواستم راهنمایی کنید ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲۸ مهر ۲( 1 سال پیش)

      تصوير ناقص فرستادين ولى پاشنه و قوزك عمل مى خواد

  • تصویر کاربر مینا جمعه ۲۸ مهر ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 127 مشاهده پرسش
    با سلام خانمی چهل ساله با قد 172 و وزن 65 هستم مقداری قوز کمر دارم آیا با ورزش طی دو سه سال درست میشه یا خیر صاف میایستم کمرم درد میگیره
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲۸ مهر ۲( 1 سال پیش)

      بله احتمالا مگر اين كه اين انحنا ساختارى باشه

  • تصویر کاربر حمیدرضا جمعه ۲۸ مهر ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 143 مشاهده پرسش
    ضمن عرض ادب و احترام خدمت جناب دکتر
    درد مزمن بالای قوزک خارجی پا متمایل بسمت روی پا و در هر دوپا به مدت تقریبا یک سال و در یک پسر ۱۰ ساله با قد و وزن استاندارد وجود دارد
    صمیمانه تشکر میکنم اگر امکان راهنمایی بنده را داشته باشید
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲۸ مهر ۲( 1 سال پیش)

      در اين سن حتما معاينه دقيق و بررسى بيشتروا كه 

  • تصویر کاربر مریم جمعه ۲۸ مهر ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 143 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    چند شبه موقع خواب از درد دنده ها در دو طرف بیدار میشم
    البته خشکی پشت هم دارم. علت این درد دنده ها چی میتونه باشه؟
    آزمایش روماتیسم و بیماری های خود ایمنی منفی هست
    حدود دو ماه پیش آزمایش دادم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲۸ مهر ۲( 1 سال پیش)

      درد دنده مربوط به تخصص ارتوپدى نيست و همكاران روماتولوژيست بررسى مى كنن

      يك علت مى تونه نحوه خوابيدن شما به پهلو باشه

  • تصویر کاربر عیسی جمعه ۲۸ مهر ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 131 مشاهده پرسش
    سلام خانمی ۲۷ ساله بدون سابقه بیماری ک با شکایت درد مفاصل زانوی چپ و راست تورم گرمی اندام خشک و سفت شدن مفاصل بخصوص در صبح و شب ک توسط متخصص عفونی ویزیت شده و تخشخیص ارتریت ری اکتیو گذاشتن تحت درمان کورتون قرار گرفته ک مدتی بهتر شده همچنان درد و سفتی مفاصل و انتسار ب لگن و کمر شده ازمایش های رماتولوژی هم انجام شده رماتسیم یا موردی نداشته برای بهبود و تسکین درد و محدودیت حرکتی ک دارد چکار باید کرد
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲۸ مهر ۲( 1 سال پیش)

      بيشتر مربوط به همكاران روماتولوژيست هست با توجه به درد مفاصل متعدد

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر جعفری شنبه ۹ فروردین ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 265 مشاهده پرسش
    با سلام پسرم ۱۲ ساله هست و در هنگام نشستن با کف پا تعادل نداره و در زمان دستشویی رفتن تعادلش بهم میخوره و به عقب میافته نوار عضله گرفتم چیزی نشون نداد در زمان بچه گی هم این مشکل نداشته لطفا راهنمایی میفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۹ فروردین ۹۹( 4 سال پیش)

      درود

      بايد معاينه بشه احتمالا كوتاهى آشيل داره

      با احترام

  • تصویر کاربر امین شنبه ۹ فروردین ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 275 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر امیدوارم که حالتون خوب باشه
    من در مورد مریضی شارکو ماری توث خیلی تحقیق کردم و تو خیلی جاها نوشتن که مکمل سوی لیستین میتونی جلوی روند بیماری رو بگیره و چند نفری که تحت نظر پزشک استفاده کردن گفتن که نتیجه گرفتن میخواستم که این صحت داره یا نه؟واقعا تاثیر داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۹ فروردین ۹۹( 4 سال پیش)

      درود

      اثبات شده نيست با يك متخصص مغز و اعصاب هم مشاوره كنيد

      با احترام

  • تصویر کاربر فری شنبه ۱۷ اسفند ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 264 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من فوتبال بازی میکنم و دریک بازی به شدت مچ پامو زدن الان دوماهه دارو و پماد مصرف میکنم ولی اصلا درست نشده بلوک مچ پام درد زیادی داره یه ذره ورم داره ولی هر روز دردش نو میشه انگار رگ ب رگ میشه رویه مچ پام .وقتی پامو رو بالا و پایین میکنم درد میکنه نظر شما چیه ممنون میشم ؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۱۷ اسفند ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      حتما ام آر آى انجام بدين

      با احترام

  • تصویر کاربر امیرحسین یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 271 مشاهده پرسش
    سلام ....آقای دکتر منظورتون از تمرینات کششی آشیل چیه...تو رو خدا کمکم کنید...من همه امید به ارتشه اگه رد بشم روحیم خیلی داغون میشه....اگه زحمتی نیس اون تمرینات ورزشی برای کوتاهی اشیل رو بنویسید ...من میخوام بهترین نتیجه رو بگیرم اشکال نداره هر چقدرم تمرینات سخت باشم...یه دنیا ممنونتونم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      بايد به فيزيوتراپيست مراجعه كنيد 

      با احترام

  • تصویر کاربر حسام یکشنبه ۴ اسفند ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 286 مشاهده پرسش
    سلام مجدد جناب اقای دکتر
    اقای دکتر در ادامه پرسش۴۰۵۴ ازتون ی سوال داشتم
    همونطور ک عکسم خدمتتون فرستادم تو فوتسال ساق ب ساق شده بودم ک گفتید شکستگی و اینا نداره
    مچ پام و ساق پام ورم و خونمردگی داشت
    اقای دکتر الان کبودی مچ پام تقریبا ۸۰ درصد برطرف شده و ب رنگ زرد دراومده ورمشم خیلی کاهش پیدا کرده
    فقط جناب دکتر دقیقا جایی ک ضربه دیده اندازه ی بند انگشت برامدگی وجود داره ک نرم هست
    و اینکه اطراف اون قسمت هم ورم گوده گذار داره ک همچنان باقیه
    میخواستم ببینم عادیه؟ و اینکه چقد طول میکشه این قسمتم برطرف شه
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۳ اسفند ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      خيلى كند برطرف خواهد شد ولى ممكنه برآمدگى سفتى باقى بمونه كه بى ضرره

      با احترام

       

    2. تصویر کاربر حسام شنبه ۳ اسفند ۹۸( 4 سال پیش)
      جناب دکتر منظورم ربطی ب انسداد وریدی ک نداره!؟
      و اینکه ورم گوده گذار ساق پام چقد میکشه برطرف شه؟
    3. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۴ اسفند ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      شما انسداد وريد نداريد

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر Ali سه شنبه ۲۹ بهمن ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 272 مشاهده پرسش
    سلام من تو فوتبال مچ پام پبچ خورد ودکتر گفت تاندونای پات دچار کشیدگی شده.و پامو گچ گرفتن.الان بعد از ۱۵ روز رفتم گچ پامو باز کردم ولی هنوز درد میکنه.نمیتونم پامو خم کنم کف پام احساس سوزش میکنم.مچ پام متورمه.ممنون میشم راهنماییم کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۲۹ بهمن ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      البته بدون معاينه نمى شه نظر دقيقى داد ولى در اين مرحله بهتره فيزيوتراپى برين و سه تا چهار هفته ديگه مجدد معاينه بشين

      با احترام

  • تصویر کاربر وحید شنبه ۲۶ بهمن ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 286 مشاهده پرسش
    باعرض سلام خدمت اقای دکتر من وحید ۳۶ ساله هستم تقریبا ۴سال پیش بر اثر سانحه تصادف استخوان های درشت نی ونازک نی هردو پا دچار خرد شدگی شدن خواستم علت حالت سرد بودن پای چپم در اثر کوچکترین سرما بدونم که کمی هم درد دارد ایا در معرض سرما کار کردن مضر هم میتواند باشد
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۶ بهمن ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      اگر استخوان كامل جوش خورده باشه جاى نگرانى نيست و اين عارضه ضررى نداره

      با احترام

  • تصویر کاربر معصومه یکشنبه ۲۰ بهمن ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 262 مشاهده پرسش
    مدتیست که درد در ناحیه بالای کنار قوزک پا و نمیتوانم راه بروم طوری درد مچ پا را که کف پا حالت خواب رفتگی و گز گز و درد باسن مرا از حرکت باز نگهداشته یعنی نمیتوانم راه بروم ودرد شدیدی درکنار مچ پا و باسنم وجود دارد باید چیکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۲۰ بهمن ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      شايد مشكل اصلى مربوط به كمر باشه

      بايد معاينه بشين.شايد هم كمر و هم مچ پا ام آر آى لازم داشته باشن

      با احترام

  • تصویر کاربر سجاد شنبه ۱۹ بهمن ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 262 مشاهده پرسش
    با سلام
    همسر بنده حدود یک ماه هست که تورم و درد در ناحیه مچ پا دارد و موچ پایش داغ است باتوجه به این که خانم ها کفش پاشنه بلند استفاده میکنند مکرر مچ پای سمت چپش یچ میخورد و این درد و تورم هم در همین پا هست لطفا راهنمای بفرمایید ممنونم.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۱۹ بهمن ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      ممكنه تاندون هاى پرونئال به دليل ناپايدارى مزمن  دچار پارگى يا التهاب باشن

      لازمه حتما معاينه بشن و احتمالا ام آر آى هم لازمه

      با احترام

       

  • تصویر کاربر امید شنبه ۱۹ بهمن ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 254 مشاهده پرسش
    با سلام
    میخواستم در مورد عمل فیوزن و چشبندگی در مچ پا بدونم ایا مشکلی یا عواقبی بعد از وجود دارد
    دکتر با چندین نفر مشؤرت شده و ما را ترسانده اند که بعد از عمل دیگر. بیمار نمیتواند حرکت کند .متشکر میشوم راهنمایی بفرمایید .
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۱۹ بهمن ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      قطعا فرد نمى تونه كاملا نرمال راه بره و نمى تونه بدوه يا كفش پاشنه بلند بپوشه ولى حتما نسبت به وضعى كه الان داره بهتر مى شه

      با احترام

درحال دریافت اطلاعات
تماس با ما

با ما در تماس باشید

آدرس مطب

شریعتی پایین تر از مترو قلهک ساختمان خانه درسا طبقه ۵ واحد ۱۷

ساعات کار مطب

شنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۶ الی ۱۹

دکتر نادری