منو

انواع شکستگی قوزک مچ پا و درمان آن

شدت شکستگی قوزک مچ پا ممکن است از یک شکستگی ساده در تنها یک استخوان مچ پا تا شکستگی های متعدد که ممکن است مچ پا را دچار در رفتگی بکنند، متفاوت باشد.


به کلام ساده تر هرچه تعداد استخوان های شکسته در مچ پا بیشتر باشد مچ پا ناپایدارتر می شود. همراه شکستگی قوزک ممکن است پارگی یا آسیب لیگامانی نیز وجود داشته باشد. شکستگی مچ پا می تواند در هر گروه سنی بروز کند. در ۳۰ تا ۴۰ سال گذشته پزشکان متوجه افزایش تعداد و شدت شکستگی های مچ پا شده اند که علت آن تا حدی مربوط به افزایش جمعیت  افراد مسن ولی فعال است.

آناتومی مچ پا

سه استخوان مفصل مچ پا را تشکیل می دهند، که عبارتند از:

✅ تیبیا یا درشت نی

✅ فیبولا یا نازک نی

✅ تالوس یا استخوان قاپ که بین استخوان پاشنه در پایین و استخوان های نازک نی و درشت نی در بالا قرار دارد.

استخوان های تیبیا و فیبولا قسمت های ویژه ای دارند که در تشکیل مچ پا نقش دارند، از جمله:

☑ قوزک داخلی

قسمت داخلی انتهای استخوان تیبیا

☑ قوزک خارجی

قسمت انتهایی فیبولا

☑ قوزک خلفی

قسمت پشتی انتهای استخوان تیبیا

قوزک پا

پزشکان شکستگی های مچ پا را بر اساس قسمتی از استخوان که شکسته است تقسیم بندی می کنند. مثلا شکستگی قسمت انتهایی نازک نی را شکستگی قوزک خارجی و شکستگی انتهای هر دو استخوان نازک نی و درشت نی را شکستگی دو قوزکی (بای مالیولار) می نامند. در شکستگی های مچ پا دو مفصل درگیر می شوند:

✔ مفصل مچ پا یعنی جایی که استخوان های تیبیا و فیبولا و تالوس در کنار هم قرار می گیرند.

✔ مفصل سین دسموز که عبارت است از مفصلی که بین انتهای تحتانی تیبیا و فیبولا قرار دارد و توسط لیگامان ها (رباط ها) ی مهمی پایدار می گردد. لیگامان های متعددی به پایداری مفصل مچ پا کمک می کنند.

علل شکستگی قوزک مچ پا

❇ پیچ خوردن یا چرخیدن مچ پا

❇ افتادن روی مچ پا

❇ لیز خوردن یا افتادن حین راه رفتن یا دویدن

❇ تصادفات

علائم شکستگی قوزک مچ پا

از آن جا که علائم شکستگی قوزک مچ پا شبیه علایم پیچ خوردگی شدید مچ پا هستند هر نوع صدمه و آسیب مچ پا باید توسط پزشک متخصص درد مچ پا بررسی شود. علائم شایع شکستگی قوزک مچ پا عبارتند از:

✳ درد فوری و شدید

ورم مچ پا

✳ کبودی

✳ درد در هنگام لمس محل آسیب دیده

✳ عدم امکان وزن گذاری روی اندام آسیب دیده

✳ دفورمیته و تغییر شکل مخصوصا موقعی که مفصل دچار دررفتگی مچ هم شده باشد.

علائم در رفتگی مچ پا

  • درد و ورم در ناحیه سطحی مفصل
  • تغییر رنگ پوست اطراف مفصل و تغییر شکل مفصل
  • عدم توانایی در جرکت دادن مچ پا
  • درد در زمان فشار دادن مفصل مچ پا

تشخیص شکستگی قوزک مچ پا

معاینه توسط پزشک

پزشک از شما شرح حالی در مورد علایم و نحوه ی آسیب دیدن شما و یک شرح حال کلی در مورد سوابق پزشکی شما می گیرد. سپس معاینه ی دقیقی بر روی مچ پا و پا و ساق پایتان انجام می دهد.

تصویربرداری از مچ پا

در صورت شک به شکستگی قوزک مچ پا پزشک معالج برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد صدمه ی شما درخواست تصویربرداری خواهد کرد.

۱- رادیولوژی ساده

رادیولوژی ساده معمول ترین و در دسترس ترین تکنیک تصویربرداری تشخیصی است. رادیوگرافی ساده می تواند نشان دهد که آیا استخوان شکسته است یا نه؟ و آیا در محل شکستگی قوزک مچ پا جا به جایی وجود دارد یا خیر؟ با این روش می توان تعداد قطعات شکستگی را دانست.

۲- رادیوگرافی تحت استرس

در بعضی شرایط پزشک معالج به مچ پا در جهت خاصی فشار وارد می کند و در آن حالت رادیوگرافی انجام می شود. این رادیوگرافی برای آن است که پزشک متوجه شود که آیا آن شکستگی خاص نیاز به درمان جراحی دارد یا خیر؟

۳- سی تی اسکن

این روش تصاویری از مقاطع مختلف مچ پا ارائه می دهد و گاه برای بررسی بیشتر صدمات مچ پا به کار می رود به ویژه در مواردی که شکستگی به مفصل مچ پا راه دارد.

 سی تی اسکن پا

۴- ام آر آی

برای بعضی از انواع شکستگی قوزک مچ پا و به منظور بررسی لیگامان ها از ام آر آی استفاده می شود.

درمان شکستگی قوزک خارجی

شکستگی قوزک خارجی در واقع شکستگی نازک نی هست. نازک نی در سطوح مختلف ممکن است دچار شکستگی شود. سطح شکستگی می تواند شیوه ی درمان را تعیین کند.

✅ درمان غیر جراحی شکستگی قوزک خارجی

در صورت پایدار بودن مچ پا یعنی اگر شکستگی همراه جا به جایی زیاد نباشد ممکن است نیاز به جراحی نباشد. برای تعیین پایداری مچ پا می توان از رادیوگرافی تحت استرس استفاده کرد. نوع درمان مورد نیاز ممکن است بر اساس محل شکستگی استخوان نیز تعیین شود. روش های متفاوت و متعددی برای حفاظت از شکستگی در طول مدت ترمیم آن استفاده می شود که از کفش های مخصوص تا گچ کوتاه متفاوت هستند.بعضی از پزشکان اجازه ی تحمل وزن را به بیمار می دهند و برخی تا شش هفته اجازه ی وزن گذاری نمی دهند. در طول مدت درمان با فواصل معینی رادیوگرافی انجام می شود تا ضمن اطمینان از عدم جا به جایی قطعات شکستگی فرایند ترمیم نیز پایش گردد.

✅ درمان جراحی شکستگی قوزک خارجی

اگر شکستگی با جا به جایی همراه باشد یا مفصل مچ پا ناپایدار باشد نیاز به جراحی خواهد بود. در این روش ابتدا قطعات شکسته در جای خود قرار داده می شوند و سپس با پیچ و پلیت (پلاک) فیکس می شوند.

شکستگی قوزک پا چقدر طول می کشد؟

مدت زمان بهبودی شکستگی قوزک پا به شدت آسیب دیدگی بستگی دارد. به این صورت که پس از ۲ الی ۳ هفته که پا در گچ بود، معاینه و رادیولوژی انجام می شود و در صورتی که درد و ناراحتی وجود نداشت، بیمار می تواند از واکر استفاده کند و پس از ۱۲ الی ۱۶ هفته شکستگی کامل درمان می شود.

درمان شکستگی قوزک داخلی

شکستگی قوزک داخلی عبارت است از شکستگی قسمت داخلی استخوان درشت نی در قسمت تحتانی آن (مچ پا).این شکستگی می تواند در سطوح مختلف قوزک داخلی ایجاد شود.

در بیشتر موارد شکستگی قوزک داخلی به همراه شکستگی نازک نی (قوزک خارجی) یا شکسستگی قسمت خلفی درشت نی (قوزک خلفی) یا همراه صدمه و پارگی لیگامان ها (رباط ها) ی مچ پا می باشد.

✅ درمان غیر جراحی شکستگی قوزک داخلی

اگر شکستگی بدون جا به جایی باشد و در قسمت انتهایی قوزک داخلی باشد و قطعه ی شکستگی کوچک باشد می توان آن را بدون جراحی درمان  کرد.ممکن است نیاز به انجام رادیوگرافی تحت استرس برای اطمینان از پایداری مفصل مچ پا باشد.

درمان غیر جراحی می تواند با یک بریس یا گچ کوتاه ساق انجام شود. معمولا باید به مدت ۶ هفته از وزن گذاری اجتناب شود. در طول این مدت نیاز به رادیوگرافی کنترل و اطمینان از جا به جا نشدن شکستگی می باشد.

✅ درمان جراحی شکستگی قوزک داخلی

در صورت جا به جایی شکستگی یا ناپایداری مچ پا نیاز به جراحی خواهد بود.بسته  به نوع شکستگی ممکن است از پیچ یا سیم یا پیچ و پلیت برای فیکس کردن آن استفاده شود.

درمان خانگی شکستگی مچ پا

شما می توانید پس از فیزیوتراپی با انجام بعضی حرکات در خانه به سرعت بهبود خود کمک کنید:

۱- کشش پا با پارچه

اولین اقدام برای درمان خانگی شکستگی مچ پا این است که روی زمین نشسته پاهای خود را دراز کنید و کف پای آسیب دیده را در مرکز یک پارچه قرار داده و دو سر پارچه را بگیرید و بکشید. مراقب باشید هنگام نشستن قوز نکنید. این حرکت را می توانید در ۱۰ تکرار ۲۰ ثانیه ای با فاصله ۱۰ ثانیه استراحت انجام دهید.

۲- آب درمانی

آب درمانی با مشورت پزشک می تواند تأثیر زیادی در بهبود روند درمان شما داشته باشد. تنها توجه داشته باشید آب درمانی برای همه افراد به خصوص کسانی که رماتیسم دارند مناسب نیست و از این رو حتما با پزشک خود مشورت کنید.

درمان شکستگی قوزک خلفی

شکستگی قوزک خلفی عبارت است از شکستگی قسمت خلفی درشت نی (تیبیا) در محل مچ پا. این شکستگی در بیشتر موارد همراه شکستگی قوزک خارجی است.ممکن است شکستگی قوزک داخلی هم همراه آن وجود داشته باشد. بسته به این که قطعه ی شکسته چقدر بزرگ باشد قسمت خلفی مچ پا ممکن است ناپایدار گردد.معمولا معتقدند که اگر این قطعه بیش از ۲۵ درصد مفصل را شامل شود مفصل ناپایدار بوده نیاز به عمل جراحی وجود دارد.

✅ درمان غیر جراحی شکستگی قوزک خلفی

اگر قطعه شکسته بدون جا به جایی و مفصل پایدار باشد درمان غیر جراحی با گچ کوتاه یا بریس توصیه می شود.وزن گذاری تا ۶ هفته مجاز نخواهد بود.

✅ درمان جراحی شکستگی قوزک خلفی

اگر قطعه ی شکسته جا به جا و مفصل مچ پا ناپایدار باشد جراحی لازم خواهد بود.فیکساسیون با پیچ یا با پیچ و پلیت انجام می شود.

درمان شکستگی هر دو قوزک (بای مالیولار)

شکستگی دو قوزک عبارت است از شکستگی هم زمان هر دو قوزک داخلی و خارجی.در اکثر این شکستگی ها مفصل مچ پا ناپایدار می باشد و گاه حتی همراه در رفتگی مچ پاست.

✅ درمان غیرجراحی شکستگی دو قوزک

همان طور که در بالا گفته شد این شکستگی ها معمولا ناپایدارند و نیاز به جراحی دارند ولی درمان غیر جراحی ممکن است در بیمارانی که در آن ها ریسک جراحی بسیار بالاست یا کسانی که به دلایلی اصلا راه نمی روند با بریس یا گچ کوتاه انجام شود. در این حالت رادیوگرافی های مکرر برای اطمینان از عدم جا به جایی شکستگی و بررسی روند ترمیم انجام می شود.

وزن گذاری به مدت ۶ هفته مجاز نیست و پس از آن نیز مچ پا تا هنگام جوش خوردن کامل با یک بریس محافظت خواهد شد.

✅ درمان جراحی شکستگی دو قوزک

در بیشتر موارد درمان انتخابیست. فیکساسیون با پیچ و پلیت انجام می شود.

درمان شکستگی سه قوزکی (تری مالیولار)

برخی شکستگی ها ناپایدار هستند و ممکن است با دررفتگی مچ پا همراه باشند.

✅ درمان غیر جراحی شکستگی مچ پا

همان گونه که در بالا ذکر شد درمان غیر جراحی فقط در صورتی انجام می شود که یا خطر جراحی برای بیمار بیش از حد زیاد باشد یا این که وی اصلا قادر به راه رفتن نباشد. نحوه ی درمان غیر جراحی همان است که در مورد شکستگی دو قوزکی توضیح داده شد.

✅ درمان جراحی شکستگی مچ پا

هر یک از اجزای شکستگی جداگانه فیکس می گردند.

آسیب سیندسموز

درمان آسیب سیندسموز

سیندسموز مفصل بین انتهای درشت نی و نازک نی است و توسط لیگامان هایی پایدار می گردد.آسیب سیندسموز ممکن است فقط لیگامانی باشد.در این موارد اگر ناپایداری وجود نداشته باشد درمان غیر جراحی موثر خواهد بود ولی طول مدت درمان نسبت به پیچ خوردگی های معمول مچ پا طولانی تر است. در موارد زیادی آسیب سیندسموز همراه یک یا چند شکستگی هم هست.این صدمات بسیار ناپایدار هستند و حتما نیاز به درمان جراحی دارند.

عوارض شکستگی مچ پا

افراد دیابتی و مسن و کسانی که سیگار یا قلیان می کشند بیشتر در معرض عوارض جراحی هستند که این شامل تاخیر در ترمیم زخم نیز هست.زیرا در این افراد استخوان دیرتر جوش می خورد.

⚠ عوارض در درمان غیر جراحی

۱- بدون جراحی این خطر وجود دارد که قطعه شکسته جا به جا شود.بنابراین پیگیری با رادیوگرافی های مکرر ضروریست.

۲- اگر استخوان در وضعیت نامناسب جوش بخورد مفصل مچ پا ناپایدار خواهد شد و این منجر به آرتروز زودرس آن می شود.

⚠ عوارض درمان جراحی

خطرات جراحی به طور عموم عبارتند از:

  • عفونت
  • خونریزی
  • درد
  • لخته شدن خون در ورید های ساق (این عارضه در درمان غیر جراحی هم محتمل است)
  • آسیب عروق و اعصاب و تاندون ها

خطرات مربوط به درمان جراحی شکستگی مچ پا عبارتند از:

  • تاخیر جوش خوردن
  • آرتروز
  • درد در محل پیچ و پلیت

شکستگی قوزک پا چقدر طول میکشد

گرچه بیشتر افراد طی ۳ تا ۴ ماه به فعالیت های روزمره (جز فعالیت ورزشی) بر می گردند بهبود کامل می تواند تا ۲ سال طول بکشد. ممکن است ماه ها طول بکشد که فرد بتواند بدون لنگیدن راه برود و به ورزش برگردد. اغلب افراد می توانند ۹ تا ۱۲ هفته پس از صدمه رانندگی را آغاز کنند.

دکتر غلامرضا نادری متخصص ارتوپدی ، آرتروسکوپی ، آرتروپلاستی و فلوشیپ جراحی مچ پا در تهران

فهرست مطالب
  • تصویر کاربر زهرا یکشنبه ۷ آبان ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 155 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر . از یک سال و نیم پیش در ناحیه قوزک پای چپم درد و التهاب داشتم بی توجهی کردم و کم کم دردها بیشتر شد و مرتب و مدام پام پیچ میخورد . تقریبا ۹ ماه پیش کشیدگی شدید در حین پیچ خوردن در قوزکم حس کردم و درد تیز و سوزش شدید ام ار ای گرفتم . جواب ام ار ای رو خدمت تون ارسال کردم . یک دوره فیزیوتراپی رفتم کوتاه مدت بهتر شد ولی الان باز بشدت پیچ میخوره پام و درد و التهاب دارم . من بخاطر شغلم زیاد سرپا هستم و مجبورم سریع راه برم و همین باعث میشه پام مرتب پیچ بخوره و کلافه ام کنه . لطفا راهنمایی بفرمایید . ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۷ آبان ۲( 1 سال پیش)

      نياز به معاينه و ديدن تصاوير هست و احتمالا جراحى لازمه 

  • تصویر کاربر والا یکشنبه ۷ آبان ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 161 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر..۷ هفته پیش براثرتصادف قوزک داخلی وخارجی ام شکست وعمل کردم، حالا حدود یک هفته از باز کردن گچ میگذره اما پای من همچنان ورم داره و بعد از یکی دو دقیقه ایستادن ورمش بیشتر میشه و کبود میشه..آیا این حالت طبیعیه؟
    و سوال دیگر، در عکس از استخوان یک ترک میبینم که جراحم گفتن ترک نیست، یرای اطمینان میشه لطفا شما هم بررسی کنید..
    ممنون از وقتتون🙏🏻
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۷ آبان ۲( 1 سال پیش)

      بله طبيعييست

  • تصویر کاربر عباس یکشنبه ۷ آبان ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 146 مشاهده پرسش
    خسته نباشید پسری۲۴ ساله هستم ورزش کشتی و بدنسازی میکنم حدود ده روزی هست که موقع فعالیت بدنی احساس تورم مفاصل و درد میکنم و اخیرا داره درد بیشتر میشه اکثرا موقع کشیدگی اعضای بدنم بیشتر اینطور میشه مثلا موقعی که حریف روی پا کار میکنه و پام کشیده میشه مفصل های پا و زانو بعد چن ثانیه دچار میشن و موقع بارفیکس مفصل های مچ ارنج و شانم اینطور میشن . هیچ ضربه ای نخوردم و اینکه تو ورزش اماتور نیستم .
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۷ آبان ۲( 1 سال پیش)

      آزمايش خون از نظر روماتيسم لازمه

  • تصویر کاربر حسن چهارشنبه ۱۰ آبان ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 313 مشاهده پرسش
    سلام دکتر عزیز لطفا کمک کنید چند دفعه سوال مطرح کردم واتساپ هم پیام دادم ولی موفق نشدم جوابی ازتون بگیرم . مشکل من شکستگی کف پا هست توی فوتسال برام اتفاق افتاده. گزارش mri براتون ارسال کردم.از شهرستان میخوام بیام تهران مجدد عکس ct scan بگیرم لطفا یه وقت بهم بدین ۵ماهه درگیر هستم هیچ دکتری نتونسته کمکی کنه بهم . تلفنی هم تماس گرفتم گفتن تا اخر سال وقت نداریم.خواهشا یه وقتی بهم بدین ۵ ابان نوبت دارم تهران بیام خدمتتون
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۷ آبان ۲( 1 سال پیش)

      آسيب ليسفرانك هست و ممكنه عمل بخواد

    2. تصویر کاربر حسن دوشنبه ۸ آبان ۲( 1 سال پیش)
      ممنون از پاسخگویی تون.من عکس mri و ct scan و رادیو گرافی ایستاده مقایسه ی همه رو گرفتم اماده س .امکانش هست یه وقت زودتر بهم بدین مزاحم شم نظرتون بفرمایید که اگر احتیاج به عمل داره زحمتشو بکشین برام. متاسفانه خیلی وقت هست گذشته و کسی نتونسته کمکم کنه مجبور شدم بیام تهران
    3. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۱۰ آبان ۲( 1 سال پیش)

      شنبه ساعت 7:30 عصر تشریف بیارید

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر عبادی سه شنبه ۲ آبان ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 191 مشاهده پرسش
    تاندون پای راست پارگی داره
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۲ آبان ۲( 1 سال پیش)

      ترجيحا جراحى مى خواد 

  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۲ آبان ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 161 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    من هرهفته حدود 6 تا 7 کیلومتر میدوم. ایندفعه بعد از دویدن(البته با فشار بیشتر ) زانوی چپم کمی درد گرفت ولی نه قفل کرد نه خالی کرد نه ورم حدود یک هفته استراحت دادم و دردخفیفم کامل قطع شدولی پیگیری کردم نظر mri گرید 3 پارگی مینیسک است تمرینات برای تقویت 4 سر ران رو انجام دارم میدم . سنم 50 سال است.
    میخوام بدونم با فیزیوتراپی و کنترل بیشتر در ورزش میشه باز بدوم ؟ ایا مشککلی پیش میاد ؟ اگر نه ایا درمان قطعی برا مینیسک من هست تا دوباره بتونم دویدن رو انجام بدم(برام مهمه)
    البته لازم بذکر است حدود 6 یا 7 ماه پیش فوتبال بازی کردم و بعدش زانوی چپم درد گرفت و بعد از مدتی خوب شد و بعد از فشار این سری باز درد گرفت
    عکس و گزارش رو خدمت شما میفرستم...
    سپاس از شما
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۲ آبان ۲( 1 سال پیش)

      در صورت عدم وجود درد ، قفل يا خالى كردن ، تقويت هضلات كافى خواهد بود 

  • تصویر کاربر بختیاری سه شنبه ۲ آبان ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 149 مشاهده پرسش
    با سلام
    خسته نباشید
    من به مدت ۲سال است که درگیر خارپاشنه شدم،اول درمان دارویی بعد ازون تراپی و تزریق ازون انجام دادم ولی حتی بعد از تزریق هم فقط ۲ ماه درد کاهش پیدا کرد و بعد با شدت بیشتر ادامه داره
    میخواستم بدونم الان نظر شما برای درمان چیست
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۲ آبان ۲( 1 سال پیش)

      ازون تراپى كلاهبرداريست

      بهتره فيزيوتراپى با شاك ويو انجام بدين و اگه بهتر نشد بررسى بيشتر با ام آر آى و نوار عصب لازمه 

  • تصویر کاربر کاکاوند سه شنبه ۲ آبان ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 175 مشاهده پرسش
    درود بر شما
    آقای دکتر من بابت مچ پای خودم پارسال خدمتتون رسیدم پسر من 8 سالشه و هرزگاهی از درد ساق و مچ پا شکایت داره چون تو سن 4 سالگی یه بار ساق پاش شکست و طبق پیشنهاد یکی از بستگان که دکتر بودن ایشون رو بردیم پیش دکتر فرهنگ غنی پور مجددا بابت دردامسال مراجعه کردیم و ایشون عکس رادیولوژی 3joint view نوشتن و گرفتیم و ایشون گفتن باید عمل بشه صفحات رشدش میخواستم ببینم شما هم این عمل رو انجام میدید یا خیر و آیا درست هست این عمل یا خیر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۲ آبان ۲( 1 سال پیش)

      خير عمل لازم نداره 

      البته هر سال با همين مدل راديوگرافى بابد كنترل بشه 

      نهايت اقدام مناسب براى الان بريس شبانه هست 

  • تصویر کاربر سعید سه شنبه ۲ آبان ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 146 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشی
    تغریبا سه روز عضلات پشت ساق پام هنگام زمین گذاشتن درد شدیدی داره مخصوصا وقتی میخوام پاشنه ی پام و زمین بزارم در همون قسمت پشت ساق احساس درد میکنم و تورم و خون مردگی پشت ساق ایجاد شده ممنون میشم راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۲ آبان ۲( 1 سال پیش)

      معمولا با كمپرس متناوب سرد و گرم و استراحت و مسكّن و نهايتا فيزيوتراپى ظرف ٣-٦ هفته خوب مى شه 

  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۲ آبان ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 141 مشاهده پرسش
    سلام عرض ادب
    من ۴۴ سال سن دارم حدود یک سال میشه کف پاهام موقع راه رفتن شدید درد میکنه شب موقع خوابیدن از مچ پا تا کف پاهام سوزش شدید دارن عکس گرفتم خار پاشنه ندارم
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    سپاس از شما
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۲ آبان ۲( 1 سال پیش)

      نوار عصب و عضله و آزمايشخون كامل انجام بدين

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر Omid یکشنبه ۲۵ خرداد ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 296 مشاهده پرسش
    باعرض سلام وخسته نباشید خدمت شما جناب آقای غلامرضا باقری
    بنده هفته گذشته رفته بودم کوهنوردی ک متئاسفانه از بالای یکی از سخره ها پام لیز خورد وافتادم پایین و ب همین دلیل قوزک خارجی پام خورد شده.رفتم بیمارستان پیش دکتر ارتوپت ک عکس رادیو گرافیرو دید گفت قطعات فاصلشون زیاد نیست دوهفته استراحت کن بعدا بیا یه عکس دیگه بگیر جوش نخورده باشه باید عمل بشه.الان ناگفته نماندیک هفته هست پامو آتل گرفتن و کاهش درد داشتم ب نسبت روزایه اول ولی بازم سخته برام.ازشما خواهشمندم ک چ پیشنهادهایی برام دارین جهت درمان بهتر چون در رشته کشتی آزاد در سطح حرفه ایی تمرین داشتم و الان نگرانیم بیشتر بابت اینه ک نتونم مثه صابق از پام استفاده کنم .ممنون و خواستار طول عمری باعزت از ایزد منانم برایتان🌹🌹
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲۳ خرداد ۹۹( 4 سال پیش)

      درود

      لازمه تصوير راديوگرافى رو ارسال بفرماييد

      با احترام 

    2. تصویر کاربر Omid شنبه ۲۴ خرداد ۹۹( 4 سال پیش)
      آقای دکتر نادری یه تصویر از رادیوگرافیم تو گوشیم دارم ولی ارسال نمیشه فرمتش jpj باید چیکار کنم
    3. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۲۵ خرداد ۹۹( 4 سال پیش)

      درود 

      براى منشى من با شماره 09129643807 واتساپ بفرماييد

      با احترام

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر یکتا پنجشنبه ۲۲ خرداد ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 298 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید من انگشت شست پای چپم از دو جهت در رفته بود رفتم شکسته بندی انداختن جاش جای اولیش درست شد ولی جای دومش درد میکنه رفتم عکس گرفتم از پام گفتن که استخون جدا شده رفتم به همون شکسته بندی گفتم گفت ک بازم در رفته انداخت جاش دکتر هم میگه باید بری ارتوپدی من عکسو میفرستم ضمینه میکنم خواهش میکنم یه جوابی بدین خیلی استرس دارم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۲۰ خرداد ۹۹( 4 سال پیش)

      درود

      تصويرى نرسيد

      با احترام

    2. تصویر کاربر یکتا چهارشنبه ۲۱ خرداد ۹۹( 4 سال پیش)
      سلام تصویر و پیوست کردم الانم دوباره پیوست کردم
    3. تصویر کاربر یکتا چهارشنبه ۲۱ خرداد ۹۹( 4 سال پیش)
      تصویرو پیوست کردم الان دوباره اگه نیومد و براتون مقدور بود ایدی تلگرامی چیزی بفرستید من پی ام بدم البته جسارته دکتر ولی خواهش میکنم اگه تصویر نیومد این کارو کنید من خیلی استرس دارم
    4. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۲۲ خرداد ۹۹( 4 سال پیش)

      درود

      تصويرى نيومد

    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر سیمین سه شنبه ۲۰ خرداد ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 274 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    جلسه اول فیزیوتراپی مچ پام باز کمی ورم کرد چون دستگاه رو درجه بود که کمی احساس درد میکردم.باید درجه اش رو کمتر کنم وکمتر ورزش بدم یا اشکالی نداره.من ورست پنج ماه هست که پام عمل شده
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۲۰ خرداد ۹۹( 4 سال پیش)

      درود

      در پنج جلسه اول تا حدى ممكنه علايم بيشتر بشه

      با احترام

  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۹ خرداد ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 287 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب خدمت استاد گرامی جناب آقای دکتر نادری.
    بنده دکترآدینه عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی اهواز هستم. متاسفانه در سال 96، حین فوتبال مچ پای راستم پیچ خورد به دلیل درد مچ پا و همچنین سوزن سوزن شد پاشنه پا، MRI انجام دادم که شکستگی فشاری در کالکانوس و پارگی نسبی در لیگامان های قدامی و فوقانی تالوفیبولار گزارش شد. طبق نظرات چند نفر از پزشکان ارتوپد و طب فیزیکی 10 جلسه فیزیو تراپی و 8 جلسه لیزر درمانی (به دلیل احنمال به عصب پوستریال تیبیا) انجام دادم ولی متاسفانه نه تنها بهتر نشدم بلکه علائم بدتر شد. تا اینکه در سال 98 به یک ارتوپد دیگر مراجعه نمودم، ایشان ابتدا MRI مجدد درخواست دادند، ریپورت MRI همه چیز را نرمال گزارش نمود، ولی طبق نظر ایشان تزریق دپومدرول در مچ پا انجام شد و به مدت 20 روز نیز پای راستم را گچ گرفتم. ولی باز متاسفانه علائم بدتر شد (درد در ایستادن بیشتر از نیم ساعت، سوزن سوزن شدن پاشنه و مچ پا در هنگام کشیدن پا) به گونه ای که راه رفتن بدون مچ بند پا برام بسیار سخت شده است. تازه گی MRI دوم را یکی از دوستان متخصص رادیولوژی ریپورت کردند که ایشان تشخیص استئوکندریت دیسکان را در مچ پا دادند.
    بسیار ممنونم میشم اگه در مورد درمان راهنمایی بفرمایید، که اگه شد برای ادامه درمانی حضوری خدمت شما برسم
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۹ خرداد ۹۹( 4 سال پیش)

      درود و ارادت

      به نظرم معاينه بسيار نكته مهمى هست و قضاوت عمدتا بر اساس اون خواهد بود.به نظر من يك نوار عصب و عضله هم بايد انجام بشه 

      هر وقت صلاح بدونيد در خدمت خواهم بود

      با احترام

  • تصویر کاربر هاشم دوشنبه ۵ خرداد ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 307 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. بنده فوتبالیست هستم و چند وقت پیش هنگام بازی دچار پیچ خوردگی مچ پا شدم به طوری که پزشک ارتوپد مجبور به گچ گرفتن مچ پای بنده شد. میخواستم ببینم چقدر طول می کشد تا بتوانم گچ پای خود را باز کنم و چه نرمش ها و مراقبت هایی را بعد از باز کردن گچ پا حتماً باید لحاظ کنم ؟
    باتشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۵ خرداد ۹۹( 4 سال پیش)

      درود

      حد اكثر دو هفته گچ كافيست 

      بعد از اون بايد از نظر ناپايدارى مچ پا معاينه بشين و بر اساس اون ادامه درمان و روند بهبود و ... معلوم مى شه

      با احترام

  • تصویر کاربر عباس چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 306 مشاهده پرسش
    سلام
    مچ پا و استخوان درشت نی من حدود ۴ ماه پیش شکست و با ۵ تا پیچ ، که دوتای آن در قوزک داخلی و ۳ تای ان روی اسخوان درشت نی بهم وصل شده
    من همچنان نمیتونم به مدت بیشتر از ۱۵ دقیقه راه بروم، آیا این طبیعی است؟
    چه مدتی طول میکشه تا پام به بیشترین تحرک قبل برگرده؟
    پام هنوز ورم داره و باد داره،
    ممنونم که به سئوالم جواب میدید.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۹( 4 سال پیش)

      درود

      اين عكس براى چند وقت بعد از عمل هست ؟

      با احترام

  • تصویر کاربر محسن شنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 213 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب خدمت آقای دکتر.
    بنده نیک فرد هستم ؛ حدود یک ماه قبل به علت پیچ خوردگی مچ پا در باشگاه تکواندو اومدم مطب و برای من حدود 15 جلسه فیزیوتراپی نوشتید ( به این نشانی که لطف کردید و آقای حسینی نژاد رو هم در شاهرود جهت فیزیوتراپی معرفی فرمودید)
    غرض اینکه من تا الان حدود 10 جلسه فیزیوتراپی رفتم و تمارین گفته شده رو هم انجام میدم ولی تغییر محسوسی در روند درمان حس نکردم ؛ خواستم سوال کنم که با این وجود توصیه به ادامه این روند دارید؟؟ و آیا در صورت عدم بهبود، نظر به عمل جراحی دارید؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۹( 4 سال پیش)

      درود

      لازمه مجدد معاینه بشین و ممکنه جراحی لازم باشه

      با احترام

  • تصویر کاربر کیانا پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 347 مشاهده پرسش
    با سلام
    مدت یکسال هست که متوجه شدم کنار ساق پای راستم یک برآمدگی می باشد که نرم و بدون درد است مثل التهاب می مونه و زیاد هم مشخص نیست . وقتی پای راستمو روی پای چپم میندازم مشخص می شه و دست بهش می زنم درد نداره و سفت می شه . سونوگرافی دادم نوشته لیپومای کوچک می باشد . چکار کنم لیپوما برطرف بشه ؟ علت ایجاد لیپوما کنار ساق پای راستم چیه ؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۹( 4 سال پیش)

      درود

      در صورت بزرگ نشدن كارى باهاش نداشته باشيد و فقط سالانه براى معاينه به پزشكتون مراجعه كنيد

      با احترام

  • تصویر کاربر کیانا پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 3130 مشاهده پرسش
    با سلام
    مدت 3 ماهه کیست زیر پوست پایین مچ پا روی پامو جراحی کردم . بخیه اول رو کشیدم مشکلی نداشتم بخیه دوم رو کشیدم دکتر بهم گفت می تونم پامو با آب و صابون تمیز کنم اینکار رو کردم و به گفته دکتر پماد و گاز استریل روش نذاشتم و قرص سفالکسین نخوردم . روز بعد اطراف زخم ورم با رنگ پوست قرمز و درد و سوزش داشتم یک ورق قرص سفالکسین مصرف کردم و گاز استریل رو پام نذاشتم درد و سوزش و ورم و قرمزی پوست برطرف شد اما جوشی شبیه آبسه روی زخم ایجاد شد که رنگش قرمز یا رنگ پوست می شه . بعد از دو هفته مجدد 2 ورق قرص سفالکسین مصرف کردم باز هم تاثیر نداشت و جوش هنوز بعد از 3 ماه روی جای زخم جراحی هستش و اندازه ش تغییر نکرده اما درد و سوزش نداره . هنگام استراحت جوش معلوم نیست و پوست صاف می شه و هنگام کار کردن و ایستادن سر پا جوش معلوم می شه . پوست اطراف زخم جراحی قهوه ای شده ممکنه از پماد تتراسایکلین باشه ؟ در ضمن من واریس دارم . ممکنه این جوش از واریس باشه ؟ راه درمان چیه ؟ تصویر رو براتون فرستادم .
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۹( 4 سال پیش)

      درود 

      اين آبسه و عفونت نيست و هيچ درمانى لازم نداره

      جوشگاه زخم جراحيه 

      مى تونيد به دكتر متخصص پوست نشون بدين

      با احترام

  • تصویر کاربر مجید یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 262 مشاهده پرسش
    من دو سال قبل تصادف کردم و مچ پام اعصابش له شد تا چندین ماه پیش مچ پام تونستم رو به پایین حرکت بدم انگشت هامم تکون دادم اما دیگه فرقی نکرد... آیا امکان بهبود هست آقای دکتر؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۹( 4 سال پیش)

      درود

      بعيده كه بعد از دو سال عصب پاتون برگرده ولى ممكنه با انتقال تاندون بشه وضع عملكرد پا رو بهتر كرد 

      نياز به معاينه و بررسى داره

      با احترام

       

درحال دریافت اطلاعات
تماس با ما

با ما در تماس باشید

آدرس مطب

شریعتی پایین تر از مترو قلهک ساختمان خانه درسا طبقه ۵ واحد ۱۷

ساعات کار مطب

شنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۶ الی ۱۹

دکتر نادری