منو

عمل تعویض مفصل زانو + عوارض و مزایای آن

عمل تعویض مفصل زانو که به آن آرتروپلاستی زانو نیز گفته می ‌شود به منظور کمک به کاهش درد و بهبود عملکرد زانو، در فردی که دچار مشکل و درد شدید زانوست انجام می ‌شود. این عمل شامل برداشتن استخوان و غضروف آسیب دیده از استخوان ران، استخوان ساق و گاه کشکک و سپس جایگزین کردن آن با مفصل مصنوعی که از جنس آلیاژ فلز، پلاستیک و پلیمر است می باشد.

تعویض مفصل عملیست که در آن قسمت های مختلف یک مفصل دچار آرتروز یا مفصل تخریب شده برداشته می شوند و به جای آن یک وسیله فلزی، پلاستیکی یا سرامیکی به نام پروتز قرار داده می شود.

عمل تعویض مفصل زانو چگونه است؟

انواع مختلفی از آرتروز پا می‌توانند بر روی مفصل تاثیر بگذارند. آرتروز مفصل یک بیماری مربوط به از دست رفتن غضروف درون مفصل است و مهم ترین دلیل برای انجام عمل آرتروپلاستی به شمار می‌رود.

پروتز طوری طراحی شده است که حرکات یک مفصل نرمال و سالم را شبیه سازی کند. شایع ترین تعویض مفصل های انجام شده تعویض مفصل ران و زانو می باشند، ولی سایر مفاصل را نیز می توان تعویض کرد مثل، مچ پا، مچ دست، شانه و آرنج. به منظور تشخیص مناسب بودن عمل تعویض مفصل زانو (آرتروپلاستی) جراح ارتوپد حرکات، ثبات و قدرت زانو را بررسی می ‌کند. تصاویر گرفته شده به وسیله اشعه ایکس نیز وی را در تشخیص دقیق مشکل زانو یاری می ‌کند.

یکی از اصلی ترین علل عمل جراحی تعویض مفصل زانو، تخفیف دردهای شدید ناشی از آرتروز یا آرتریت روماتویید است. افراد نیازمند به آرتروپلاستی معمولاً در راه رفتن، بالا رفتن از پله و برخاستن مشکل دارند. همچنین برخی افراد در هنگام استراحت نیز ممکن است این درد ها را تجربه نمایند.کسانی نیاز به تعویض مفصل پیدا می کنند که درد شدید مانع انجام کار های روزمره ایشان می شود یا چنان دفورمیته شدیدی در زانو دارند (همرا آرتروز شدید) که ایشان را ناتوان کرده است.

علل متعددی می توانند باعث درد مفصلی و ناتوانی شوند به گونه ای که بیمار مجبور شود برای تعویض مفصل اقدام کند. آرتروز، روماتیسم، شکستگی های قدیمی، هموفیلی و بیماری های متابولیک می توانند غضروف مفصلی را چنان آسیب بزنند که سبب درد ناتوان کننده و نیاز به تعویض مفصل بشوند.

تعویض مفصل زانو

نشانه های التهاب مفصل زانو

بسته به نوع التهاب مفصل زانو، تشدید نشانه های آرتریت معمولا به آرامی و همراه با وخیم تر شدن وضعیت بیماری روی می دهد، گرچه در صورت وارد آمدن آسیب های جزئی و یا استفاده بیش از حد از این مفصل، این نشانه ها می توانند به شکل ناگهانی نیز تشدید شوند. شایع ترین نشانه های التهاب مفصل زانو شامل موارد زیر می باشند:

– بروز درد همراه با انجام فعالیت

– کاهش محدوده حرکت زانو

– سفتی مفصل زانو

– تورم مفصل زانو

– خشکی زانو

– احساس نابودی مفصل زانو

– بدشکلی مفصلی (زانوی ضربدری و پا پرانتزی)

درد همراه با التهاب مفصل زانو معمولا با انجام فعالیت، بخصوص در صورت استفاده بیش از حد از این مفصل، تشدید می شود. سفتی مفصل نیز پس از نشستن های طولانی مدت امری معمول می باشد.

با وخامت وضعیت آرتریت، بروز درد مفصلی بیشتر خواهد شد و در نهایت فرد مبتلا ممکن است حتی بدون انجام هر گونه فعالیت جسمی، به شکل ثابت در مفصل خود احساس درد کند.

مزایا و معایب تعویض مفصل زانو

این عمل جراحی ممکن است زمانی استفاده شود که درمان دارویی دیگر تاثیرگذاری خود را از دست داده باشد و قادر به رفع درد و از کار افتادگی مفصل نباشد. از جمله مواد دارویی مورد استفاده برای آرتروز قبل از عمل جراحی آرتروپلاستی عبارتند از:

❇ داروهای ضد التهاب

❇ داروهای درد (مسکن)

❇ حرکات خاص کاهش درد

❇ گجت‌ های کمکی برای راه رفتن

❇ فیزیوتراپی

❇ تزریقات کورتیزون در مفصل زانو

❇ تزریقات مربوط به اصلاح ویسکوزیته (تزریق مواد روغنی جهت کاهش درد مفصل در حین حرکت)

❇ کاهش وزن (برای افراد چاق)

❇ تمرین و ورزش

جراحی تعویض مفصل زانو

عوارض تعویض مفصل زانو

عمل جراحی تعویض مفصل زانو همانند هر عمل جراحی ممکن است عوارض و خطراتی را به دنبال داشته باشد، از جمله:

❇ عفونت

❇ انعقاد خون در عروق پا و ریه

❇ حمله قلبی

❇ سکته

❇ آسیب های عصبی

❇ علائم عفونت

بیشتر بخوانید: 

☑ تب بالای ۳۷.۸ درجه سانتی گراد

☑ لرز

☑ ترشحات محل عمل جراحی

☑ افزایش قرمزی، ورم و دردهای زانو

در صورت عفونت پروتز، قسمت تعویض شده از طریق عمل جراحی برداشته شده و برای از بین بردن باکتری ها، مصرف آنتی بیوتیک تجویز می ‌گردد. پس از برطرف شدن عفونت نیز عمل جراحی مجدد به منظور کار گذاشتن دوباره مفصل جدید انجام می ‌شود.

❇ از کار افتادگی مفصل های مصنوعی

یکی دیگر از عوارض عمل جراحی تعویض مفصل زانو، خرابی مفصل های مصنوعی است. استفاده روزانه از این مفصل ها هرچند از جنس قوی ترین فلز و پلاستیک باشند می‌ تواند باعث تحریک و خرابی آن‌ ها گردد. از موارد خطرناک دیگر نیز اضافه وزن و انجام فعالیت های بسیار شدید است که باعث فشار به مفصل و در نهایت از کار افتادگی آن می ‌شود.

آمادگی های قبل از عمل تعویض مفصل زانو

❇ پزشک شما کل پروسه جراحی و اتفاقاتی که قرار است رخ دهد را به شما توضیح خواهد داد و می‌توانید هرگونه سوال و ابهامی که در ذهن دارید از وی بپرسید.

❇ از شما خواسته می‌شود تا فرمی را جهت صدور اجازه انجام عمل جراحی امضا کنید. این فرم را دقیق بخوانید و اگر هر ابهام و سوالی داشتید حتما آن را مطرح کنید.

❇ علاوه بر چک کردن سابقه کامل درمانی و بیماری‌های قبلی، ممکن است از شما یک آزمایش کامل فیزیکی گرفته شود تا از سلامت بدنی شما قبل از حمل جراحی مطمئن شوند. امکان گرفته شدن آزمایش خون و تشخیصی در این مرحله وجود دارد.

❇ اگر به چیز خاصی حساسیت دارید و یا به ماده دارویی خاصی آلرژی دارید، حتما آن را به اطلاع پزشک خود برسانید.

❇ پزشک خود را از تمامی مواد دارویی (تجویز شده یا بدون تجویز پزشک) که در حال استفاده از آن بودید یا هنوز هستید، مطلع کنید.

❇ اگر سابقه مشکلات خون ریزی در بخش‌های مختلف بدن را داشته‌اید و یا از داروهای ضد انعقاد خون، آسپیرین یا هر دارویی که بر روی گردش خون در بدن تاثیرگذار است استفاده می‌کنید، حتما آن را به اطلاح متخصصین برسانید. شاید قطع کردن این داروها قبل از انجام عمل جراحی آرتروپلاستی ضروری باشند.

❇ اگر باردار هستید و یا احتمال بارداری شما وجود دارد حتما این موضوع را به اطلاع پزشک خود برسانید.

❇ از شما خواسته می‌شود به مدت ۸ ساعت قبل از عمل هیچ چیز نخورید (معمولا در نیمه شب)

❇ احتمالا قبل از عمل به کمک آرام بخش شما را در وضعیت آرامی نگه خواهند داشت.

❇ شاید از شما خواسته شود قبل از عمل با یک متخصص توانبخشی ملاقات کنید تا توضیحات لازم را به شما ارائه کند.

❇ از کسی کمک بخواهید تا بعد از عمل به مدت یک تا دو هفته در محیط خانه به شما کمک کند چرا که پس از مرخص شدن از بیمارستان، تا چند وقت توان حرکتی مناسب و نرمال نخواهید داشت.

❇ بر اساس وضعیت درمانی و سلامت، ممکن است پزشک شما موارد دیگری را جهت آماده شدن برای آرتروپلاستی از شما بخواهد.

مراحل عمل تعویض مفصل زانو

مراحل عمل تعویض مفصل زانو

عموما، آرتروپلاستی شامل مراحل و موارد زیر می‌شود:

❇ از شما خواسته می‌شود لباس‌های خود را در آورید و یک روپوش مخصوص بپوشید.

❇ یک خط درون وریدی معمولا بر روی دست شما ایجاد می‌شود.

❇ بر روی میز جراحی به نحوه قرار می‌گیرید که بیشترین دسترسی به مفصل مورد نظر برای جراحان وجود داشته باشد.

❇ یک سوند ادراری به مریض متصل می‌شود.

❇ اگر موی زیادی در بخش مربوط به جراحی وجود داشته باشد، قبل از شروع عمل شیو می‌شود.

❇ متخصص بیهوشی دائما مانیتور مربوط به ضربان قلب، فشار خون، تنفس و اکسیژن خون شما را در حین عمل بررسی می‌کند.

❇ پوست ناحیه مورد نظر به کمک مواد ضد عفونی کننده تمیز می‌شود.

❇ جراح یک برش در محل مفصل ایجاد می‌کند.

❇ سپس بخش‌های آسیب‌دیده از مفصل جدا یا تعمیر می‌شوند.

❇ برش بر روی بدن به کمک بخیه بسته می‌شود.

❇ یک بانداژ استریل یا پوشش خاص بر روی پوست قرار خواهد گرفت.

بیشتر عمل‌های جراحی مفصل مربوط به کمر و زانو می‌شود و مواردی نظیر قوزک پا، آرنج، شانه و انگشتان کمتر به چشم می‌خورند. ممکن است برای انجام عمل جراحی آرتروپلاستی دلایل دیگری نیز وجود داشته باشد.

مراقبت های بعد از عمل تعویض زانو

به توصیه پزشک یا متخصص تعویض مفصل زانو از مصرف برخی دارو ها و مکمل های غذایی، قبل از عمل جراحی باید پرهیز کرد.

تمرین بازتوانی زانو

آمادگی برای ریکاوری

تا چند هفته پس از عمل جراحی، بیمار برای راه رفتن نیازمند عصا و واکر است. به همین دلیل باید نسبت به تهیه آن پیش از عمل اقدام نماید.تا مدتی پس از عمل همچنین باید از کارهایی مانند رانندگی، آشپزی و لباس شستن و دیگر فعالیت های روزمره خودداری کرد.

قبل از عمل

انجام عمل جراحی تعویض زانو مستلزم بیهوشی عمومی یا نخاعی است. به منظور پیشگیری از عفونت های پس از عمل، آنتی بیوتیک وریدی قبل، بعد و در طول عمل جراحی به وی تزریق می ‌شود. علاوه بر این برای بی حس کردن زانو و اطراف آن نیز ممکن است از بی حسی های موضعی استفاده شود. تأثیر داروهای بی حسی پس از عمل جراحی از بین خواهد رفت.

بیشتر بدانید: 

درمان قطعی آرتروز زانو با ورزش

به منظور دسترسی به سطوح مختلف مفصل، زانو در حالت خمیده قرار داده می ‌شود. سپس شکافی به طول ۱۵ الی ۲۵ سانتی متر ایجاد می ‌شود و پس از کنار زدن کشکک سطوح مفصلی تخریب شده بریده می شوند.

پس از آن نیز مفصل مصنوعی کار گذاشته می ‌شود و پزشک قبل از بستن شکاف، با تست کردن مفصل از عملکرد درست آن اطمینان حاصل می ‌کند. این عمل ممکن است حدود ۲ ساعت به طول بینجامد.

پس از عمل

پس از عمل، بیمار به مدت ۱ الی ۲ ساعت به اتاق ریکاوری منتقل و سپس برای مدت ۲ الی ۳ روز در بخش بستری بیمارستان استراحت می کند.

برای افزایش جریان خون به عضلات پا و برای پیشگیری از ورم و انعقاد خون، به بیمار توصیه می ‌شود در زمان بستری از حرکت دادن پا و مچ پاغافل نشود. علاوه بر این داروهای ضد انعقاد خون و استفاده از جوراب های مخصوص برای بیمار تجویز می ‌شود که مانع از ورم و انعقاد خون می ‌گردد.

تعویض مفصل زانو

یک روز پس از عمل جراحی، فیزیوتراپیست نحوه صحیح انجام حرکت با زانو تازه را به بیمار آموزش می‌ دهد. پس از ترک بیمارستان نیز انجام حرکات فیزیوتراپی در منزل یا مرکز فیزیوتراپی باید ادامه داده شود. در زمان ریکاوری توصیه می ‌شود دستورات تیم پزشکی درمورد مراقبت از زخم، رژیم غذایی و فعالیت را به طور جدی دنبال کنید.

درد تعویض مفصل زانو

دردی که پس از عمل آرتروپلاستی در ناحیه زانو حس می شود می تواند به علل مختلفی باشد اما خوشبختانه با روش های زیادی از قبیل روش های دارویی یا اقدامات قبل از عمل (قرار دادن بلوک عصبی یا بی حسی) یا استفاده از پمپ های درد بعد از عمل قابل کنترل است. یکی از علل بروز درد پس از عمل آرتروپلاستی ممکن است مشکلات عصبی یا آسیب به تاندون پا باشد.

به علاوه در صورتی که بیمار درد را تنها در مفصل زانویی که آسیب دیده است احساس کند و این درد در پای وی احساس نشود، می تواند علت این درد به ترومبوز وریدی عمیق مربوط باشد.

یکی دیگر از مواردی که ممکن است در حین عمل به وجود آید، شکستگی های تصادفی در ناحیه ران در هنگام اتصال پروتز است و باعث ایجاد درد شود. این مشکل در بیماران مسن تر بعد از نصب پروتز نیز مشاهده شود. به علاوه از آنجایی که در هنگام تعویض مفصل، مطمئناً فشار زیادی بر روی مفاصل وارد می آید و می تواند باعث بروز درد شود. دردهایی که منشاء انسداد عروقی دارند معمولاً با آبی شدن رنگ پا همراه هستند.

دوره نقاهت عمل تعویض مفصل زانو

افرادی که عمل جراحی آرتروپلاستی را انجام می‌دهند معمولا بهبود بسیار چشمگیری در وضعیت مفصل خود تجربه می‌کنند، فعالیت‌های بدنی را بهتر انجام می‌دهند و کیفیت زندگی آنها ارتقا می‌يابد.

بهبود و بازتوانی پس از آرتروپلاستی برای هر بیمار متفاوت است. در کل، پزشک شما، شما را تشویق خواهد کرد که از مفصل جدید خود هر چه زودتر استفاده کنید. بعضی بیماران پس از تعویض مفصل موقتا دچار درد می شوند زیرا عضلات اطراف مفصل به دلیل کم تحرکی ضعیف شده اند.

در بسیاری از افراد عمل جراحی تعویض مفصل زانو بسیار مؤثر است و باعث تخفیف درد و بازیابی حرکات می ‌شود.

۳ الی ۶ هفته پس از عمل جراحی، شخص قادر به انجام فعالیت های روزمره سبک مانند خرید خواهد بود. رانندگی نیز در صورتی که شخص پس از گذشت ۳ هفته قادر به خم کردن زانو و کنترل ماشین باشد و از داروهای خواب آور استفاده نکند، امکان پذیر خواهد بود ولی اگر زانوی راست عمل شده باشد بهتر است رانندگی شش هفته پس از جراحی شروع شود.

پس از دوره ریکاوری فرد قادر به انجام فعالیت های سبک و مختلف از قبیل پیاده روی، شنا و دوچرخه سواری خواهد بود، اما توصیه می ‌شود از انجام فعالیت های سنگین مانند دویدن، اسکی، تنیس و ورزش هایی که مستلزم پرش هستند پرهیز گردد.

دکتر غلامرضا نادری متخصص ارتوپدی ، آرتروسکوپی ، آرتروپلاستی و فلوشیپ جراحی مچ پا در تهران

فهرست مطالب

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

برای ثبت پرسش خود از دکتر می توانید از این قسمت استفاده کنید.برای پاسخگویی بهتر به سوالات شما لطفا قد، وزن و سن خود را در متن سوال درج کنید همچنین از پرسيدن سوالاتى كه جنبه اورژانس دارند اجتناب كنید.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر بهمن دوشنبه ۲۵ شهریور ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 327 مشاهده پرسش
    باسلام احترام خدمت آقای دکتر مادر بنده دچار درد زانو شدید که با مراجعه به دکترای مختلف نیاز به تعویض مفصل زانو دارند اما به دلیل سکته قلبی وسکته مغزی و همچنین فشار خون قند خون و الزایمری که دارند امکان عمل تعویض مفصل متون انجام بدن لازم به ذکر سن مادرم ۷۸سال می‌باشد
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۵ شهریور ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      تنها كارهاى كه مى شه مرد عبارتند از:

      فيزيوتراپى،زانو بند،تزريق ژل داخل زانو و مصرف مسكن هاى قوى

      با احترام

  • تصویر کاربر عسل یکشنبه ۲۷ مرداد ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 383 مشاهده پرسش
    با سلام وخسته نباشید زیر زانو پدرم کیست بیکر در اورده بردیمش دکتر ارتوپد امپول تریا میسولونون براش تزریق کرد داخلش ولی بعد از 3هفته دیدیم که پاش ورم کرده خیلی زیاد بردیمش دکتر براش سونوگرافی نوشتن گفتن کیست پاره شده باید چیکار کنیم خطرناک نیست نباید کار خاصی انجام بشه چیکار کنیم که ورم زانوش کم بشه علت کیست را هم گفتن سابیدگی زانو وارتروز هست ممنون میشم راهنماییم کنید که چیکار کنیم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۲۷ مرداد ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      نه خطرى نداره

      علت كيست آرتروز مى تونه باشه

      بايد فيزيوتراپى و آب درمانى انجام بدن و در صورت شديد بودن آرتروز درمانش تعويض مفصل خواهد بود

      با احترام

  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۲۷ مرداد ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 287 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید بنده یکسال پیش عمل رباط صلیبی و قسمت کوچکی از مدیال مینسکم پاره بود که عمل کردم و سه چهار ماه بعد عمل زانوم خالی میکرد که دکتر گفت دلیلش‌ضعف عضلاته و الان عضلاتم کامل تقویت شده اما چند روز پیش حین فرود همون پای عمل شده ام خالی کرد و دکتر هم معاینه ام کرد و گفت رباط صلیبیت شل شده و جواب ام ار ای هم که آمد پارگی مدیال مینیسک دارم و همچنین joint effusion
    ایا دوباره عمل کنم یا ن؟ و سوال دیگه چرا رباط صلیبیم شل شده و راه درمانش چیه؟ سپاس،...
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۲۷ مرداد ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      بستگى به ميزان ناپايدارى داره و ممكنه عمل لازم باشه

      احتمالا يا از اول شل بوده يا بر اثر صدمه اخير شل شده

      با احترام

  • تصویر کاربر حسن شنبه ۲۵ خرداد ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 283 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر
    مادرم 52 سال سن دارند و پاها از حالت طبیعی خارج شده و شکل پرانتزی پیدا کردند و مادربزرگم هم دچار مشکلات مفصلی بودند تا حالا چند مرحله تزریق در زانو داشتند ولی خیلی تاثیر گذار نبوده چند تا دکتر گفته اند نیاز به تعویض دارد ولی مادرم به شدت از عمل و عواقب بعد از اون میترسند . به نظر شما با شرایط سنی ایشون چه شکل درمان رو پیشنهاد میفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۵ خرداد ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      در صورت پرانتزى و آرتروز شديد بهترين كار تعويض مفصله

      با احترام

  • تصویر کاربر سینا جمعه ۱۰ خرداد ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 303 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و احترام
    دوسال پیش جراحی استئوتومی انجام دادم.در حال حاضر طبیعی نمیتونم راه برم احساس میکنم پای چپ چرخش داره میخواستم نظد جنابعالی رو بدونم.با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۱۰ خرداد ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      به نظرم راستاى زانو عاليه و براى تعيين زاويه چرخش بايد سى تى  اگزيال از مفاصل هيپ و زانو انجام و فاصله TT-TG معلوم بشه

      با احترام 

  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۲۲ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 285 مشاهده پرسش
    با سلام
    من میخواستم ببینم قیمت تعویض مفصل زانو چقدر هستش؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۲۲ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      بستگى داره دولتى عمل كنيد يا خصوصى

      قيمت پروتز فعلا بين ١٢-١٧ ميليون هست

      با احترام

  • تصویر کاربر محمود پنجشنبه ۲۹ فروردین ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 287 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام. مادرم 83 ساله با اضافه وزن (قد حدود 158 وزن 100 کیلوگرم) درد شدید در زانوها خصوصا زانوی راست دارند و محدودیت شدید حرکتی با استفاده از واکر و عصا، بدون بیماری زمینه ای خاص (فقط فشار خون کمی بالا است که با دارو کنترل شده). همکاران اورتوپد توصیه به تعویض مفصل کرده اند. خواستم بدونم به نظر شما آیا می توان تعویض مفصل هر دو پا را همزمان انجام داد و از روش بی حسی اپیدورال استفاده کرد؟ و آیا بیمارستان شما طرف قرارداد بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ هست یا خیر (مادرم بازنشسته آموزش و پرورش هستند)؟ بینهایت سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۲۹ فروردین ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      در يك مقاله جديد توصيه شده بيماران با morbid obesity اگر قبل از عمل جراحى تعويض مفصل زانو 20 پاوند معادل حدود نه كيلوگرم وزن كم كنن نتيجه عمل بهتر و ريسك عوارض كمتر خواهد بود

      با اپيدورال مى شه هر دو رو عمل كرد ولى ممكنه متخصص بيهوشى به ما حين عمل توصيه كنند كه زانوى دوم رو به جلسه ديگه اى مو كول كنيم ولى به لحاظ ارتوپدى عمل دو طرفه ميسر هست

      با احترام

       

  • تصویر کاربر نیرپور پنجشنبه ۸ فروردین ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 2193 مشاهده پرسش
    سلام آفای دکتر من زنی 42 ساله هستم که موقع کار در خانه شانه و بازوی چپم دچار کشیدگی شد و حدود 6 ماه است هنگامی که دست چپم را همزمان بالا و رو به عقب می‌برم درد شدیدی میگرد متن زیر نتیجه ام آر آی هفته قبل از شانه و کتف چپم است، خیلی ممنون میشوم بنده را راهنمایی کنید که آیا نیاز به جراحی دارم یا باید فیزیوتراپی انجام دهم. از لطف و توجه شما متشکرم.

    LEFT SHOULDER MRI
    Multislice, multiplaner and multisequence MR images show

    - * MIld fatty atrophy in supraspinatus tendon is seen
    - * Anterior down sloping of acromion caused subacromial impingement
    - * Minimal fluid in subcoracoid bursa is seen
    - * Minimal fluid around long head of biceps tendon are seen
    - * Signs of tendinosis in supraspinatus tendon are seen

    - Rotator cuff tendons: intact
    - Articular cartilage & glenoid labrum: intact
    - Bone & bone marrow: Unremarkable
    - Neurovascular bundles: Normal
    - Joint effusion: None
    - Shoulder soft tissues and muscles: Normal
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۸ فروردین ۹۸( 5 سال پیش)

      درود

      اول لازمه فيزيوتراپى كنيد ولى اگر جواب نده عمل لازمه

      با احترام

  • تصویر کاربر Baharparvani جمعه ۲۶ بهمن ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 287 مشاهده پرسش
    سلام ...دکتر من قسمت خارجی و پشت زانوی چپم در حین دوین و پریدن و خم کردن تیر میکشه . موقعی هم که پامو صاف میکنم توش ترق ترق صدا میکنه . شما فکر میکنید مشکلش چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۲۶ بهمن ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      احتمال زيادى وجود داره كه مربوط به سفتى عضلات همسترينگ باشه كه نياز به كشش اون ها و تقويت عضله چهار سر داره

      نبايد از دردهاى انتشارى از كمر غافل شد

      با احترام

  • تصویر کاربر فاطمه دوشنبه ۷ آبان ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 269 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر دختری 6ساله دارم که مادرزادی مهره دوم انگشت کوچک دستش مثلث ماننده وازحالت عادی خارجه.به طوری که انگشتش روکاملا کج کرده.چندجا بردم ولی میگن نمیتونیم.ازتون میخوام بگیدچیکارکنم وهزینه اش چقدر میشه چون ازنظرمالی وضع مناسبی ندارم.ازشهرستان نهاوند استان همدان هستم.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۷ آبان ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      فرزند شما delta phalanx دارند

      نياز به عمل هست

      توصيه مى كنم به بيمارستان شفا يحياييان تهران پيش آقاى دكتر فريد نجد مظهر ببريدش 

      با احترام

درحال دریافت اطلاعات
تماس با ما

با ما در تماس باشید

آدرس مطب

شریعتی پایین تر از مترو قلهک ساختمان خانه درسا طبقه ۵ واحد ۱۷

ساعات کار مطب

شنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۶ الی ۱۹

دکتر نادری
پرسش از دکتر