منو

انواع آسیب های تاندون پرونئال چیست و چگونه درمان می شوند؟

تاندون پرونئال، تاندونی نواری از جنس بافت همبند می باشد که عضله را به استخوان متصل می کند. هر دو تاندون پرونئال پا، در پشت استخوان قوزک خارجی پا و در کنار هم قرار گرفته اند. در این مقاله به بررسی آسیب های تاندون پرونئال می پردازیم. (تاندون پرونئال درمچ تا کف پا قرار دارد و عصب پرونئال در کنار زانو)  ایا عصب پرونئال ترمیم میشود؟

تاندون های پرونئال شامل تاندون پرونئال کوتاه و تاندون پرونئال بلند می شود. پرونئال کوتاه (پرونیوس برویس) به قسمت خارجی میانه پا متصل می شود(متاتارس پنجم)، در حالی که که پرونئال بلند (پرونیوس لونگوس) در زیر پا و نزدیک به قسمت درونی قوس پا قرار دارد. عملکرد اصلی تاندون های پرونئال تثبیت پا و مچ پا و محافظت از آنها در برابر پیچ خوردگی ها می باشد.

چه زمانی به جراحی تاندون پرونئال نیاز است؟

در برخی موارد، ممکن است جهت ترمیم تاندون یا تاندون ها و احتمالا درمان ناپایداری لیگامانی همراه  به جراحی نیاز باشد. جراح پا و مچ پا نسبت به شرایط بیمار و سبک زندگی او مناسب ترین فرایند درمانی را تعیین می کند. پس از جراحی، فیزیوتراپی بخشی مهم از توانبخشی می باشد.

عصب پرونئال که با نام عصب فیبولار هم شناخته می‌شود یکی از دو شاخه عصب سیاتیک بوده که در نزدیکی زانو واقع شده و تا عضلات بالا آورنده مچ پا امتداد یافته و موجب انقباض و حرکت صحیح آن‌ها می‌شود. هر گونه فشار و آسیب به مفصل زانو و مفاصل مچ پا می‌تواند موجب آسیب به عصب پرونئال بشود. از آنجا که عصب پرونئال حرکات کلی عضلات پا را کنترل می‌کند در نتیجه آسیب به آن می‌تواند باعث اختلال در بالا بردن پا در هنگام راه رفتن بشود. اما سوالی که مطرح بوده که آیا راهکاری برای ترمیم عصب پرونئال آسیب دیده وجود دارد؟ در ادامه به این سوال بیشتر خواهیم پرداخت.

آیا عصب پرونئال ترمیم می‌شود؟

میزان و شدت آسیب به عصب پرونئال ممکن است متفاوت باشد که طبیعتا درصد ترمیم آن را تحت تاثیر قرار می‌دهد. به طور کلی عصب پرونئال با انجام اقدامات پزشکی چون استراحت، مصرف دارو، فیزیوتراپی، گرما و سرما درمانی و حتی جراحی قابل ترمیم است.

در نظر داشته باشید با توجه به عاملی که باعث آسیب به عصب پرونئال می‌شود، ترمیم آن می‌تواند دشوار یا آسان باشد. به عنوان مثال ترمیم عصب پرونئال که بر اثر فشار فیزیکی بر زانو ایجاد شده با حذف عامل آسیب زا و استراحت راحت‌تر خواهد بود. در مقابل ترمیم عصب پرونئال که ممکن است بر اثر عوامل داخلی و بیماری‌های زمینه‌ای چون دیابت، وجود تومور، مصرف برخی از دارو‌ها، مسمومیت و عوارض جراحی و … ایجاد شده، ممکن است زمانبر و دشوار‌تر باشد.

مدت زمان ترمیم عصب پرونئال

مدت زمان ترمیم عصب پرونئال وابسته به شدت و نوع آسیب به این نوع عصب است. در موارد خفیف، ممکن است شش تا هشت هفته طول بکشد تا عصب پرونئال بدون اقدامات پزشکی و با حذف عامل‌های آسیب زا سلامت خود را به دست آورد. ولی در مواردی که آسیب شدید باشد حتی بعد از اقدامات پزشکی چون فیزیوتراپی، جراحی و… گاهی حدود هجده ماه برای ترمیم عصب پرونئال زمان لازم خواهد بود.

علائم آسیب تاندون پرونئال

آسیب های تاندون پرونئال می توانند حاد (با حادثه ای ناگهانی) یا مزمن (در طول زمان) باشند. این آسیب ها بیشتر برای افرادی اتفاق می افتند که مچ پایشان در معرض استفاده ی بیش از حد و یا مکرر است، بطور مثال ورزشکارانی که مچ پای درگیر در فعالیت مداوم دارند.

علاوه بر این، افرادی که قوس پای آنها بیش از حد نرمال است، بیشتر در معرض خطر ابتلا به آسیب های تاندون پرونئال هستند. انواع اصلی آسیب های تاندون پرونئال، تاندونیت (التهاب تاندون)، پارگی و ناپایداری تاندون هستند.

دلایل آسیب به تاندون پرونئال

عوامل زیر ممکن است دلایلی برای ابتلا به این عارضه باشند، علائم هر کدام از آنها در ادامه درج شده:

۱-تاندونیت

التهاب یکی از تاندون ها یا هر دوی آنها می باشد. التهاب توسط فعالیت هایی ایجاد می شود که شامل استفاده مکرر از تاندون، استفاده بیش از حد از تاندون و آسیب (مانند پیچ خوردگی مچ پا) می شوند. علائم تاندونیت شامل موارد زیر می شوند:

  • درد
  • تورم
  • احساس گرما در هنگام لمس

ترمیم عصب پرونئال

۲- پارگی تاندون پرونئال

پارگی های شدید توسط فعالیت مکرر یا آسیب ایجاد می شوند. علائم فوری این پارگی های شدید شامل موارد زیر می شوند:

✔درد

✔تورم

✔ضعف یا بی ثباتی پا و مچ پا (خالی کردن مچ پا)

با گذشت زمان، این پارگی ها می توانند به یک تغییر در شکل پا منجر شوند که در آن زاویه قوس پا گودتر شدن کف پا می شود. (گودی کف پا)

آسیب دیدگی مزمن تاندون (تاندینوزیس) معمولا در اثر استفاده بیش از حد و در طول بازه های زمانی طولانی (معمولا چند سال) رخ می دهد.

در پارگی های مزمن، تاندون مانند کشی است که به قدری کشیده می شود تا باریک گشته و درنهایت پاره شود. ابتلا به زاویه بیش از حد قوس پا نیز فرد را در معرض ابتلا به پارگی مزمن تاندون قرار می دهد. علائم پارگی های مزمن تاندون شامل موارد زیر شود:

  • درد های تکی (گاه به گاه) در قسمت خارجی مچ پا
  • ضعف یا بی ثباتی در مچ پا
  • افزایش زاویه قوس پا

۳_ دررفتگی تاندون پا

در رفتگی به معنای این است که یکی از تاندون ها یا هر دوی آنها از موقعیت عادی خود خارج شوند. در برخی موارد، در رفتگی در اثر شرایطی مادرزادی است که فرد با یک تغییر در شکل استخوان یا عضله متولد می شود. در دیگر موارد، در رفتگی پس از آسیبی مانند پیچ خوردگی مچ پا به وجود می آید.

آسیب یا صدمه به بافتی (رتیناکولوم) که سبب تثبیت تاندون ها می شود، می تواند به در رفتگی مزمن تاندون منجر شود. علائم در رفتگی شامل موارد زیر شود:

  • احساس لرزش تاندون در نواحی استخوان مچ پا
  • درد گاه به گاه در پشت استخوان مچ پا
  • ضعف یا بی ثباتی مچ پا

از آنجایی که تاندونی که از جای خود خارج شده است بیشتر در معرض شکاف برداشتن و پارگی قرار دارد، درمان زودهنگام در رفتگی حیاتی می باشد. بنابراین اگر این احساس لغزش گفته شده را در پای خود حس کردید، فورا با یک جراح پا و مچ پا مشورت کنید.

تشخیص آسیب تاندون پرونئال

از آنجایی که گاهی اوقات آسیب های تاندون پرونئال به اشتباه تشخیص داده می شوند و وضعیت فرد ممکن است بدون درمان بدتر شود، ارزیابی اولیه توسط یک جراح پا و مچ پا توصیه می شود.

جهت تشخیص یک آسیب تاندون پرونئال، جراح  پا را معاینه کرده به دنبال درد، بی ثباتی، تورم، گرما و ضعف بر روی قسمت خارجی مچ پا خواهد گشت. به علاوه، ممکن است جهت ارزیابی کامل آسیب رادیوگرافی یا دیگر روش های تصویربرداری پیشرفته مورد نیاز باشد.

همچنین، جراح پا و مچ پا به دنبال نشانه های پیچ خوردگی مچ و دیگر آسیب های مربوطه ای خواهد گشت که گاهی اوقات در ارتباط با  آسیب تاندون پرونئال هستند. انجام یک تشخیص صحیح  مهم است، زیرا ناراحتی و درد مچ پا به صورت مداوم پس از یک پیچ خوردگی ساده می تواند نشانه ای از مشکلات دیگر باشد.

فیزیوتراپی

درمان غیر جراحی برای ترمیم عصب پرونئال

درمان به نوع آسیب رسیده شده به تاندون پرونئال بستگی دارد. گزینه های درمانی شامل موارد زیر می شوند:

۱_ بی حرکت ساختن

ممکن است جهت بازداشتن مچ پا جلوگیری از حرکت دادن و التیام به آسیب، از آتل یا گچ گیری استفاده شود.

۲_ داروها

داروهای ضد التهاب خوراکی یا تزریقی می توانند به کاهش درد و التهاب کمک کنند.

۳_ فیزیوتراپی

درمان با یخ، گرما یا امواج فراصوت می توانند جهت کاهش تورم و درد استفاده شوند. همگام با بهبود علائم، ممکن است ورزش هایی جهت قوی تر کردن عضلات و افزایش تعادل و محدوده حرکتی اضافه شوند.

۴_ مچ بند

جراح می تواند برای مدتی کوتاه یا در حین فعالیت هایی که نیاز به حرکت مکرر مچ پا دارند، مچ بند را پیشنهاد دهد. هنگامی که بیمار نیازمند جراحی نیست، استفاده از مچ بند می تواند گزینه ای درمانی برای او تلقی شود.

دکتر غلامرضا نادری متخصص ارتوپدی، آرتروسکوپی، آرتروپلاستی و فلوشیپ جراحی مچ پا در تهران

فهرست مطالب

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

برای ثبت پرسش خود از دکتر می توانید از این قسمت استفاده کنید.برای پاسخگویی بهتر به سوالات شما لطفا قد، وزن و سن خود را در متن سوال درج کنید همچنین از پرسيدن سوالاتى كه جنبه اورژانس دارند اجتناب كنید.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر sama شنبه ۲۵ خرداد ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 220 مشاهده پرسش
    با سلام
    حدود سه سال قبل در اثر اسیبی بعد از گذشت حدود یک ماه متوجه درد و تورمی در قسمت قوزک خارجی پای چپم شدم...پیگیری های متعددی کردم تزریق کورتون در قسمت اسیب، گچ پا، فیزیوتراپی که بی نتیجه بودن. عکس های رادیو گرافی و ام آر ای هم چیز خاصی نشون نمی دادند.
    در اخر به یک شکسته بند مراجعه کردم و تاندون پام رو سرجاش انداختن موقع جا انداختن صداش رو شنیدم و بعد از اون میزان تورم و درد تا حدود 60 درصد کاهش یافت و حس ضعف و بی ثباتی مچ پام برطرف شد. اما درد و تورم هنوز هم با پیاده روی روزانه یا مثلا دوچرخه سواری وجود داره که با استراحت برطرف میشه.
    می خواستم من رو راهنمایی کنید.
    متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۵ خرداد ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      بايد معاينه بشين و احتمالا دچار در رفتگى  تاندون هاى پرونئال هستيد كه جراحى لازم داره

      با احترام

  • تصویر کاربر همتي سه شنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 184 مشاهده پرسش
    سلام آقاي دكتر وقت شما بخير! من ظاهر مچ پا هايم را دوست ندارم ميخواستم بدونم روشي براي باريك تر كردن مچ پا وجود دارد؟ چون خودم لاغرم و مطمئن نيستم بزرگي مچ پا بدليل چربي است يا استخوان آن بزرگ است!
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      اگر بيمارى خاصى در مچ پا ها نباشه عمل صرفا به دليل بزرگى مچ پا تعريف شده نيست

      با احترام

       

  • تصویر کاربر Mhde یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 210 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر اقای دکتر
    من چهاد ماه پیش بر اثر افتادن روی پاشنه پا کف پام شکست
    وقتی با امبولانس از سرکار من رو بردن بیمارستان و عکس رادیولوژی گرفتن
    پزشک ارتوپد گفت که پام ترک برداشته
    و وقتی۴۲ روز استراحت و اتل
    ۳۸ روز بعد رفتم سی تی اسکن گرفتم
    تاز متوجه شدم که پاشنه پام خورد شده
    و عکس رادیولوژی به علت دستگاه قدیمی رودن هیچی رو نشون نداده
    بعد دکتر گفت نمیشه دیگه عمل کنیم
    من باچند دکتر دیگه هم مشورت کردم
    متعصفانه همین رو گفتن .
    دکتر اول که اون تجویز رو کرد
    گفت احتمالا دردش همیشگی میشه و سبب ارتوروز و اگه دردش زیاد شد باید فیکسش کنم و ۳۰ روز دیگه استراحت داد.
    اما دکتر متخصص دیگه ای گفت که نباید پات رو ۳ماه زمین بزاری
    چون اصلا جوش نخورده و قطعات استخوان به تفکیک و ازم جدا هستند
    بعد از ۳۰ روز عکس گرفتم و ایشلن این رو گفتند سی تی اسکن
    بعد از ماه اول
    برا بار سوم سی تی اسکن گرفتم
    که مثل یک گردو که دو طرفش پارکی و وصل نشدگی داره و فضای داخلش که اسفجی هست جدا شدگی داره و در مرکزش پرنشده
    الان کماکان مراعاتش می کنم و با عصا راه میرم
    در مورد تورم ۸۰ درصدش رو با داروهای شیمیای و گیاهی دوروست شد
    اما کماکان بیست درصد تورم داره که ثابته و کمی فشار میاد زیاد میشه و کف پام درد داره .
    چطور میتونم عکس پام رو بفرستم که تعاریف ارائه داده شده ملموس تر باشه .
    ببخشید که طولانی شد
    ایا میتونم تو تلگرام یا اینجا عکس پاشنه پام رو به ترتیب براتون بفرستم . متشکرم
    ۰۹۳۵۷۶۳۴۶۰۶
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      متاسفانه تاخير در درمان باعث ايجاد مشكل شده 

      الان بايد صبر كنيم تا كامل جوش بخوره كه معمولا سه ماه از زمان شكستگى زمان مى بره در طول اين مدت فيزيوتراپى بايد انجام بشه و بعد از جوش خوردن كفش طبى مخصوص بايد بپوشيد 

      هر زمان درد زياد بشه اون وقت بايد عمل انجام بشه و تاندون ها آزاد بشن و استخوان پهن شده تراشيده بشه و احتمالا مفصل خراب هم فيكس بشه

      با احترام

    2. تصویر کاربر Mhde چهارشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش)
      اقای دکتر ممنون از لطف و بزرگواریتون برا راهنمایی. و اینکه چقدر سریع و کامل جواب دادید اقای دکتر از زمان حادثه موجب به شکستگی تا الان بالغ بر ۴ ما گذشته شا فرمودید ۳ماه ایا لازمه کماکان تا تاریخی که گفته شده بود یعنی بعد از ۶۰روز ازمان شکستگی ۲ماه گذشته همون ۴ ماه که عرض کردم . بازم کماکان دست به عصا راه برم یک حفره در سی تی جدید هست و دوتا شکاف در سمت چپ پایبن و سمت راست در بالا پاشنه . الان من منتظر بمونم که تراکم ایجاد بشه بعد فیزیو تراپی انجام بدم یا نه شروع کنم . چقدر احتمال داره منجر به ارتورز بشه و فیکس کردن و تورم ۲۰درصد باقی مانده که وقتی به پا فشار میاد تا کی هستش . ایا باید کار خواصی انجام بدم یا نه . ممنون از لطف شما. و ایا شما در صورت بروز درد مزمن عملش رو انجام میدید و اگه بله در کدام بیمارستان
    3. تصویر کاربر Mhde چهارشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش)
      وایت از کجا معلوم میشه که مفصل خراب شده و من چطور بفهمم . در من در پاشته هست . و در صورت ی که فشار بر اطراف تورم بر اثر بد قرار گرفتن پا بر زمین ایجاد بشه .
    4. تصویر کاربر Mhde چهارشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش)
      در صورت فیکس شدن ایا درد باقی میمونه یا چه محدویت حرکتی بدقی میمونه ۳۵ ساله هستم اقای دکتر
    5. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۸ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      براى معاينه حضورى لطف كنيد نوبت بگيرين

      با احترام

    6. تصویر کاربر Mhde شنبه ۲۸ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش)
      سلام اقای دکتر صبحتون بخیر . ممنون از جواب دادنتون . الان من برام اس ام اس اومد وقتی اومدم تو سایت جواب جدید بالا یومد دوسه بار ام امتحان کردم . تا جواب اولتون باز میشه . و یوالهای بعدی من در باره پا و اینکه شما عمل نی کنید و الان در حال حاضر یادم نیست رو نشون نمیده .
    7. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      بله اگر نياز باشه عمل مى كنم

      با احترام

    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر امامی یکشنبه ۸ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 192 مشاهده پرسش
    نزدیک 7 ساله که سینه پای چپم زیر انگشت وسط شروع به سوزش کرد و این مشکل ادامه پیدا کرده که اکنون باید کفش ورزشی و نرم بپوشم تا بتوانم راه بروم به متخصصین زیادی مراجعه کرده ام ولی مشکل را مربوط به دیسک کمر و یا دیابت ربط میدهند
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۵ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      احتمالا نوروماى مورتون داريد 

      يك ام آر آى با كيفيت خوب از كف پا لازمه

      با احترام

    2. تصویر کاربر امامی شنبه ۷ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش)
      با سلام ام آر آی گرفتم یادآوری میکنم دیابت و دیسک کمر دارم
      آیا درمان دارد و میتوانم با سوابق پزشکی مربوطه به شما مراجعه کنم ؟
      با تشکر
    3. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۸ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش)

      درود

      مى تونيد تشريف بياريد

      با احترام

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر فرهاد شنبه ۱۸ اسفند ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 194 مشاهده پرسش
    دو هفته پيش پام به سمت بيرون پيچ خورد و بعاد از دو روز و درد زياد رفتم ارتوپد و آتل گچي گرفتم بعد از ٢ هفته با اينكه با عصا راه رفتم هنوز در كنار پا و قوزك پام احساس درد ميكنم و بعضا شديد ميشه و بايد مسكن بخورم!!يعني مشكل خاصي هست!؟پارگي تاندون !؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۱۸ اسفند ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      در حال حاضر مى تونه طبيعى باشه

      بايد فيزيوتراپى كنيد و اگه بعد از شش هفته درد ادامه داشت بايد مجددا معاينه و بررسى بشين

      با احترام

  • تصویر کاربر امیر سه شنبه ۱۴ اسفند ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 194 مشاهده پرسش
    با سلام. و خسته نباشید بگه گفته دکترم. آشیل. پام. حدود. پنج سانتی‌متر. پارگی. داره. اگه نخام. درمان. کنم. اشکال داره. یا اینکه الان شرایط درمان رو ندارم. میشه گذاشت برای چند ماه بعد. با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۱۴ اسفند ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      هر چه سريعتر جراحى لازمه

      با احترام

  • تصویر کاربر عباس یکشنبه ۵ اسفند ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 225 مشاهده پرسش
    باسلام و خسته نباشید.فرزندم 12سالشه تاندون روی پاش بر اثر کوبیدن به زمین آسیب دید.21روز تو گچ موند پس از بازکردن گچ در هنگام راه رفتن زیر قوزک پاش احساس در میکنه .بااینکه اصلا اونجاش آسیب ندیده بودو الان حتی پس از 7روز هنوز خوب نمی تونه راه بره.علتش چی میتونه باشه/
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۵ اسفند ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      نياز به معاينه هست

      ممكنه آسيب غير مستقيم خورده باشه يا ماشى از فشار گچ باشه

      با احترام

  • تصویر کاربر سعید سه شنبه ۴ دی ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 208 مشاهده پرسش
    سلام قربان وقت خوش
    بنده حدود ۶ ماه پیش بر اثر افتادن از ارتفاع دچار شکستگی پاشنه پا شدم حدود ۲ ماه گچ کرفتگی و بعد هم فیزیوتراپی و آب درمانی و ماساژ مداوم ولی هنوز قوزک بیرونی مچ پا (تاندون پرونئال)همچنان متورم و مشکل حرکتی همراه با درد رو دارم تاندون آشیل پا همین مشکل رو داشت که خوشبختانه خوب شد ولی از ناحیه تاندون پرونئال همچنان مشکل دارم ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۴ دی ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      متاسفانه با درمان غير جراحى درمان شدين كه اين عارضه شناخته شده اون هست و احتمالا بايد عمل جراحى انجام بشه و البته حتما سى تى اسكن لازمه

      با احترام

  • تصویر کاربر فریدون جمعه ۳۰ آذر ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 201 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    استخوان نازک نی و درشت نی بنده در ناحیه مچ پا دو ماه قبل شکست
    عمل جراحی با نصب پلاتین در هر دو استخوان انجام شد
    پانزده روز بعد از عمل بخیه ها کشیده شد و قرار شد بمدت یک ماه بدون اتل بار بر روی پا گذارده نشود
    یک ماه و نیم بعد از عمل با توجه به جوش خوردن استخوان ها قرار شد با واکر و عصا بتدریج با بر روی پا گذارده شود که این موضوع در حال انجام است
    یکی از پیچ ها دو استخوان را به هم متصل کرده که دکترم فرمودند حتما خواهد شکست ولی مکلی ایجاد نخواهد کرد
    مقداری درد در ناحیه مچ پا در هنگام را رفتن با عصا دارم سوالم اینست تا چه مدت دیگر راه رفت طبیعی و بدون درد میشود
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۳۰ آذر ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      اقلا سه ماه زمان از هنگام عمل براى جوش خوردن كامل و وزن گذارى كامل لازمه

      با احترام

  • تصویر کاربر لاله چهارشنبه ۲۱ آذر ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 203 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشيد
    من مربي فيتنس هستم
    يكي از شاگردام حدود دو ماه پيش انگشت كوچك پاش با ديوار برخورد ميكنه و دچار شكستگي ميشه
    تشخيص پزشك گچ گرفتگي به مدت دو هفته بوده
    منتها الان بعد از حدود دو ماه هنوز درد و كبودي روي پاش احساس ميشه و حركت مثل راه رفتن رو حتي مختل كرده
    من خودم احتمال دادم تاندون پرونئوس آسيب ديده
    مراعات به چ صورت بايد باشه تا بهبود پيدا كنن؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۲۱ آذر ۹۷( 5 سال پیش)

      درود

      قاعدتا بايد تا حالا بهبود پيدا مى كرد

      توصيه من اينه كه مجدد به پزشكشون كه براشون گچ گيرى كردن مراجعه كنن

      با احترام

درحال دریافت اطلاعات
تماس با ما

با ما در تماس باشید

آدرس مطب

شریعتی پایین تر از مترو قلهک ساختمان خانه درسا طبقه ۵ واحد ۱۷

ساعات کار مطب

شنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۶ الی ۱۹

دکتر نادری
پرسش از دکتر