منو

علت و درمان درد ماهیچه پشت ساق پا

ماهیچه پشت ساق پا عمدتا از دو عضله به نام‌های گاستروکنمیوس و سولئوس و یک عضله کوچک به نام پلانتاریس تشکیل شده است. این عضلات اگر بیش از حد کشیده شوند، دچار آسیب خواهند شد.

آسیب عضله‌ی ساق می‌تواند در حد یک کشیدگی ساده باشد که در خانه درمان می‌شود یا در حد یک پارگی جدی که نیاز به مراجعه به پزشک  دارد.

دلایل آسیب دیدگی ماهیچه پشت ساق پا

آسیب ماهیچه عضلات پشت ساق پا اغلب اوقات در ورزش‌هایی اتفاق می‌افتد که نیاز است خیلی سریع پاهای خود را حرکت دهید تا ناگهان سرعت بالایی به دست آورید. این ورزش‌ها عبارتند از تنیس، بیس‌بال، فوتبال، و حتی دویدن ساده.

حرکت‌های ناگهانی می‌تواند به عضله‌ی ماهیچه پشت ساق پا فشار بیاورد و آن را بیش از حد طبیعی دچار کشیدگی کند. این اتفاق می‌تواند به صورت ناگهانی (آسیب حاد) یا در طول زمان (آسیب مزمن) رخ دهد.

علت درد عضله پشت ساق پا

اگر فشار زیادی به عضلات پشت ساق پای خود آورده باشید یا به درستی از آن استفاده نکرده باشید، ممکن است درد شدید یا کشیدگی را در ناحیه تاندون های پشت ساق پای خود به همراه ورم تاندون احساس کنید. یکی دیگر از علل درد پشت ساق پا، سیاتیک است که در این حالت همراه با کبودی خواهد بود.

درمان درد ماهیچه پشت ساق پا

روش های درمان درد عضلات پشت ساق پا بسته به علت آن متفاوت است، اما اکثرا می توان آن را در خانه برطرف کرد. در مورد درد پشت ساق پا ناشی از استفاده بیش از حد یا ضربه خفیف تا متوسط، چند نکته وجود دارد:

۱. داروهای OTC، درد ساق پا را می توان با مسکن های رایج مانند ایبوپروفن یا ناپروکسن تسکین داد. 

۲. کشش، کشش سبک می تواند به کاهش درد ساق پا کمک کند. بعد از اینکه علائم کمی فروکش کرد، باید عضلات ساق پا را کشش دهید.

۳. هیدراته بمانید، هیدراته ماندن یکی دیگر از راه های کلیدی برای جلوگیری از درد ساق پا است. این به این دلیل است که کم آبی بدن مستقیماً باعث گرفتگی عضلات می شود.

برای آسیب های جدی تر، پزشک ممکن است فیزیوتراپی را توصیه کند. برای درد ساق پا ناشی از شرایطی مانند DVT، سندرم کمپارتمان یا DPN، مداخله پزشکی شامل جراحی و داروها مورد نیاز است. اگر درد شدیدتر شد یا طی چند روز کاهش نیافت، باید با پزشک خود مشورت کنید.

علائم پارگی عضله‌ پشت پا

درد ساق که در قسمت بطن عضله‌ی ساق آن را احساس می‌کنید اغلب اوقات ناشی از کشیدگی یا پارگی عضله‌ی ساق پا است. پارگی عضله‌ی ساق  را گاهی اوقات با مواردی مانند پارگی زردپی آشیل، تاندینوپاتی آشیل، کرامپ ساق، یا حتی درد سیاتیکی اشتباه می‌گیرند یا آن را به درد کمر مرتبط می‌دانند.

اگر سابقه‌ی پاره شدن تاندون پا یا آشیل را دارید، در این مورد هم ممکن است فکر کنید چیزی به ساقتان اصابت کرده یا صدای تق  به گوشتان برسد. اما تقریباً در ۱۰۰ درصد موارد، دچار یک درد ناگهانی در پشت ساق  می‌شوید. در طول چند ساعت بعدی، به سختی می‌توانید راه بروید و قدم بردارید یا خیلی سخت می‌توانید روی پایتان بایستید یا روی انگشتان پا بلند شوید. درموارد پارگی شدید عضله‌ی ساق  تورم و خون‌مردگی دیده می‌شود.

درمان پارگی عضله ساق پا

فشارهای عضلانی (کشش یا پارگی عضلات پشت ساق پا) معمولاً زمانی رخ می دهد که ماهیچه ای بیش از حد خود کشیده می شود و بافت ماهیچه ای در حین فعالیتی مانند دویدن سریع یا لگد زدن به یک توپ پاره می شود.

  1. به عضله آسیب دیده استراحت دهید (استراحت موقت و کاهش  فعالیت های ورزشی).
  2. می توانید از داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی برای تسکین درد و تسکین تورم استفاده کنید.

با کاهش تدریجی درد، پزشک یک برنامه توانبخشی را برای بازگرداندن محدوده طبیعی حرکت در پای شما و تقویت تدریجی ماهیچه آسیب دیده توصیه میکند.

ممکن است لازم باشد توسط یک متخصص مانند ارتوپد مورد ارزیابی قرار بگیرید و برای ترمیم عضله آسیب دیده، برای چند هفته از بریس یا گچ استفاده کنید. اما در شرایط حساس شاید نیاز به ترمیم عضله پاره شده توسط متخصص ارتوپدی باشد. 

علت پارگی ماهیچه

علت پارگی ماهیچه چیست؟

پارگی عضله‌ی ساق معمولاً هنگام سرعت گرفتن یا تغییر جهت اتفاق می‌افتد، مثلاً هنگام تغییر سرعت دویدن. با این حال، در درصد کمی از افراد، پارگی عضله‌ی ساق حتی با راه رفتن ساده هم ممکن است ایجاد شود.

شایع‌ترین پارگی در عضله‌ی ساق، در سر داخلی عضله‌ی گاستروکنمیوس رخ می‌دهد. با این حال، هر یک از عضلات دیگرتان هم ممکن است دچار پارگی شود:  سر خارجی گاستروکنمیوس، سولئوس، پلانتاریس.

بیشتر بخوانید: درمان بورسیت پاشنه پا

کشیدگی ماهیچه پا چیست؟

کشیدگی  عضله ساق  زمانی رخ می‌دهد که بخش از عضلات (گاستروکنمیوس، سولئوس، پلانتاریس) فراتر از میزان تحملش در برابر کشش، دچار کشیدگی شود.

کشیدگی ماهیچه ساق اغلب در طول سرعت گرفتن یا تغییر ناگهانی جهت هنگام دویدن رخ می‌دهد.

کشیدگی عضله‌‌ی ساق که در اکثر مواقع در عضله‌ی گاستروکنمیوس رخ می‌دهد، ممکن است بسیار خفیف یا خیلی شدید باشد و به طور کلی به سه دسته تقسیم می‌شود:

کشیدگی درجه ۱

عضله به علت پارگی‌های در حد میکرو و خیلی کوچک در فیبرهای عضلانی، دچار کشیدگی می‌شود. فرد می‌تواند به فعالیتش ادامه بدهد اما درد خواهد داشت. بهبود کامل تقریباً دو هفته طول می‌کشد.

کشیدگی درجه ۲

در این‌جا فیبرهای عضلانی تا حدودی پاره شده‌اند، بنابراین فرد نمی‌تواند به فعالیت ادامه دهد. بهبود کامل تقریباً پنج تا هشت هفته طول می‌کشد.

کشیدگی درجه ۳

شدیدترین نوع کشیدگی که با پارگی و ازهم‌گسیختگی فیبرهای عضلانی همراه است. بهبود کامل سه تا چهار ماه طول می‌کشد.

آسیب ساق تنیس‌بازان یعنی چه؟

شایع‌ترین نوع کشیدگی عضله‌ی ساق، پارگی بخش داخلی عضله‌ی گاستروکنمیوس است و دلیل این نامگذاری این است که چنین آسیبی اغلب در تنیس‌بازان مشاهده می‌شود. به ویژه در محل اتصال تاندون _ عضله یعنی جایی که تاندون‌ها با بطن عضله اتصال پیدا می‌کنند، شایع‌ترین منطقه‌ای است که آسیب می‌بیند.

از شایعترین علائمی که درد قدام زانو دارد، همین درد مبهم و در بعضی مواقع خیلی شدیدی است که در ناحیه زانو به تدریج شروع می‌شود.

درمان کش آمدن ماهیچه پشت پا

اولین درمان کشیدگی ماهیچه ساق R.I.C.E است (یعنی استراحت، یخ، فشار، بالا نگه داشتن عضو) که در سه تا پنج روز بعد از آسیب مورد استفاده قرار می‌گیرد و به شرح زیر است:

۱. استراحت

خیلی مهم است که عضله استراحت کند، یعنی از هرگونه فعالیتی که ایجاد درد می‌کند باید پرهیز کرد. همچنین هر فعالیت شدید یا کشیدگی اضافی باید محدود شود؛ پس، دویدن، پریدن، یا بلند کردن وزنه ممنوع است. همچنین، تا زمانی که کاملاً درد از بین نرفته است، نباید دوباره ورزش کنید. ممکن است پزشک برایتان چوب زیر بغل تجویز کند تا فشار اضافی به ماهیچه‌ی آسیب‌دیده وارد نشود.

۲. یخ

برای کاهش تورم توصیه می‌شود که از یخ با فواصل بیست دقیقه‌ای چندین بار در روز روی ساق پا استفاده شود. بهتر است که یخ به طور مستقیم با پوست پا تماس نداشته باشد، به این منظور می‌توانید از یک حوله‌ی نازک یا یک کیسه یخ استفاده کنید.

۳. فشار

خیلی خوب است که ساق پای آسیب‌دیده را با یک بانداژ فشاری کشی باندپیچی کنیم (به شیوه‌ ACE) تا خون در پا جمع نشود. برخی ورزشکاران می‌دانند که نوارپیچ کردن و چسب زدن ساق پا باعث کاهش درد و پیشگیری از آسیب بیش‌تر می‌شود. استفاده از  چسب کینزیولوژی هم یک راه آسان برای بانداژ راحت عضله‌ی ساق محسوب می‌شود.

۴. بالا بردن عضو آسیب‌دیده

برای کاهش تورم عضو آسیب‌دیده باید آن را بالاتر از سطح قلب نگه داشت.

پزشک ممکن است حدوداً سه روز از داروهای ضد التهابی مثل یک NSAID (مثلاً ایبوپروفن) استفاده کند تا درد و تورم کاهش یابد.

علاوه بر استفاده از پروتکل R.I.C.E. ممکن است فرد نیاز به توان‌بخشی به کمک یک فیزیو‌تراپیست داشته باشد که البته این به شدت آسیب بستگی دارد. تمرین‌ها یا مداخله‌های یک فیزیو‌تراپیست ممکن است شامل این موارد باشد:

۵. محدوده‌ تمرین‌های کششی

وقتی درد حاد از بین رفت، با حرکات کششی پاسیو، کشش ملایم عضلات را شروع کنید. با زانوی صاف، به آرامی عضلات پا و انگشتانتان را تا آن‌جا که می‌توانید به سمت خودتان بکشید تا ماهیچه‌ی ساق پا کشیده شود. ۱۰ ثانیه نگه دارید و ۵ تا ۱۰ مرتبه این حرکت را تکرار کنید.

۶. تمرینات کششی پیش‌رونده

وقتی ماهیچه ترمیم شد، می‌توانید شروع به استفاده از برنامه‌ی منظم کششی و انعطاف‌پذیری کنید تا دامنه‌ی حرکتی را دوباره به دست آورید و از آسیب‌های آتی پیشگیری کنید. وقتی این تمرینات را شروع کردید، حتماً به توصیه‌های تراپیست خود عمل کنید.

۷. استفاده از فوم رولر

همچنان که عضله‌ی آسیب‌دیده‌ی ساق پا بهبود پیدا می‌کند، می‌توانید با استفاده از یک فوم رولر ماساژهای ملایمی را انجام دهید که کمک می‌کند بافت اسکار کمتر شکل بگیرد و جریان خون به این ناحیه هم بهبود پیدا می‌کند.

۸. تقویت عضله پشت ساق پا

وقت بهبود پیدا کردید، و هنگام استفاده از تمرینات ابتدایی استقامتی دردی نداشتید، به تقویت عضلات پشت ساق پا بپردازید تا از صدمات مربوط به این قسمت پیشگیری کنید.

به یاد داشته باشید که هدف توان‌بخشی این است که هرچقدر که ممکن است سریع‌تر به فعالیت‌های نرمال برگردید بدون این که آثار جانبی بلندمدتی داشته باشد. اما اگر بخواهید خیلی زود این مسیر را طی کنید، ریسک آسیب‌های مزمن را در پی خواهد داشت.

به یاد داشته باشید که سرعت بهبودی افراد متفاوت است، و توان‌بخشی شما باید متناسب با نیازها و پیشرفت شما باشد، نه بر اساس روز و تقویم.

برای اطمینان از تشخیص صحیح و توانبخشی سریع، مراجعه به پزشک و یک فیزیوتراپیست توصیه می‌شود.

دکتر ماهیچه ساق پا

ورزش برای گرفتگی عضلات پشت ساق پا

هم تمرینات کششی و هم استقامتی برای آسیب‌های عضلات پشت ساق پا مهم هستند. تمرینات فقط باید پس از گذشت از مرحله‌ی حاد بهبودی شروع شود و همیشه هم بدون درد انجام گردد.

✔ وقتی مراحل اولیه‌ی بهبود تکمیل شد توصیه می‌شود از کشش فعال ماهیچه‌ی ساق پا استفاده کنید. این تمرینات شامل حرکت دادن پا برای کشش عضلات هستند.

✔ همچنان که ماهیچه بهبود پیدا می‌کند، کشش‌های استاتیک باید با زانوی صاف و خمیده انجام شود تا روی عضلات گاستروکنمیوس و سولئوس تاثیر بگذارد.

✔ تمرینات قدرتی را هم می‌توان به محض آن که درد اجازه داد، انجام داد. می توان این کار را با یک باند مقاوم (مثل کش های ورزشی و تراباند) انجام داد به این ترتیب که در حالت نشسته دو سر باند را در دست نگه می دارید و حلقه ایجاد شده را از کف پا عبور می دهید (مثل رکاب).در مقابل مقاومت باند و دست سعی می کنید تا پنجه پا را به سمت پایین خم کنید.

✔ و سرانجام، تمرینات پویا و کاربردی‌تر، آن شکاف بین تمرین‌های پایه‌ی توانبخشی و آمادگی کامل فردی را پر می‌کند.

دکتر رضا نادری فوق تخصص مچ پا و ارتوپدی

فهرست مطالب
  • تصویر کاربر مصطفی دوشنبه ۲۲ آبان ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 435 مشاهده پرسش
    Mostafa Tavasoli, [۱۳.۱۱.۱۷ ۱۱:۰۳]
    سلام روزتون خوش

    Mostafa Tavasoli, [۱۳.۱۱.۱۷ ۱۱:۰۹]
    من دچار آسیب دیدگی مچ پا در حین ورزش شدم.عکس mri گرفتم و رفتم دکتر.بهم گفتم رباطم (رباط کوتاهی در قسمت بیرونی مچ پا که بهش تقریبا هیچ وقت فشار وارد نمیشه و بخازر همین درد نداره )آسیب دیده و غضروف مچ پام ملتهب هست و توش ( یا اطرافش .دقیق یادم نیست) آب جمع شده.پام درد نداره ولی حس میکنم که یکم اون داخل ملتهبه.بهم مصرف ویتامین D رو پیشنهاد کردن ( با توجه به کمبود من که تو آزمایش خون مشخص شد)و گفتن میتونم به کارهای روز مره ادامه بدم از جمله ورزش .تا ببینیم بهتر میشه یا بدتر .که بعدش بریم سراغ آرتروسکوپی.
    نظر شما چیه.ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۲ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      درود
      نفرمودين كه چه مدت إز صدمه گذشته
      ولى اون چه مهم هست أينه كه قبل إز برگشت به فعاليت بايد بدون علامت شده باشين و در معاينة ناپايدارى نداشته باشين
      با احترام
  • تصویر کاربر Zahra دوشنبه ۲۲ آبان ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 393 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    دکتر بنده ۱۹ ساله هستم و حدود سه هفته پیش تاندونATFLمچ پام رو عمل کردم تاندونی ک در غوزک خارجیه
    چه عارضه هایی بعد جراحی سراغ آدم میان؟
    و اینکه آیا چسبندگی تاندون ممکنه بگیرم به علت اینکه جراحی کردم
    حقیقتا خیلی ترسیدم
    تو قسمت عوارض جراحی چیزی نوشته نشوه بود
    ممنون میشم پاسخگو بشین
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۲ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      درود
      ريسك عوارض خيلى زياد نيست ولى چسبندگى مثل هر عمل ديگه مى تونه ايجاد بشه
      جاى نگرانى نيست
      با احترام
  • تصویر کاربر ساناز دوشنبه ۲۲ آبان ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 375 مشاهده پرسش
    جناب آقای دکتر سلام و وقت بخیر
    سوالی از حضورتان داشتم در مورد جراحی بونیون، پای چپم استخوان شست کاملا بیرون زده (از سن نوجوانی)اما در مورد پای راست این مقدار خیلی کمترست. سوالم در مورد طول دوره درمان هست، چقدر نیاز به استراحت دارد؟ (چون کارمند هستم)و به جای استفاده از گچ از چه تکنولوژی استفاده می شود؟ و سوال آخرم این که آیا محدودیت برای پوشیدن کفش پاشنه بلند برای همیشه هست؟
    سپاس از شما
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۲ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      درود
      من بعد از عمل گچ و آتل نمى گيرم
      حدود دو ماه دوره ريكاورى داره
      ولى مى تونيد زودتر به كار بر گرديد
      محدوديت پاشنه بلند به طور دايم در يك سوم تا نيمى از بيماران ايجاد مى شه
      با احترام
  • تصویر کاربر نگین یکشنبه ۲۱ آبان ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 419 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر

    من کف پاهام به خصوص پای راست صافه. جدیدا وقتی زیاد راه میرم روی ران پای راستم به سمت زانو و به سمت خارج مورمور میکنه. در ضمن دیسک کمر هم دارم (پایین ترین مهره) که تو ام آر آی التهاب شدید دیسک تشخیص داده شد. همین طور در حالت نشسته تو ناحیه دنبالچه احساس بی ثباتی و حرکت میکنم... نمیدونم این مشکلات به صافی کف پا هم مربوط هست یا نه و برای شروع درمان باید چه کنم. اگه راهنمایی بفرمایین ممنون میشم.
    برای دیسک پزشک دستور آب درمانی دادن که من چون ایران نیستم نمیتونم انجام بدم.

    خیلی ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      درود
      بعيده ديسك كمرتون مربوط به كف پاى صاف باشه
      ولى به باد داشته باشين كه صافى كف پاى يك طرفه مهم و قابل بررسى هست
      فعلا آب درمانى براى مشكل كمرتون بسيار مفيد هست
      در همين وبسايت مطالبى در مورد تمرينات مفيد براى كمر درد هست كه توصيه مى كنم مطالعه و عمل بفرماييد
      با احترام
    2. تصویر کاربر نگین شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      خیلی ممنون از پاسختون. در مورد صافی، یک طرفه نیست در واقع فقط پای راست یه کم شدیدتره و چون بی حسی ران هم سمت راست بود گفتم شاید ارتباط داره... من یه سوال دیگه هم از حضورتون دارم:
      آیا این علایم مربوط به دیسک کمر هستن؟
      - بی حسی ران که توصیف کردم
      - حالت تکان خوردن یا نوسان ستون فقرات که در حالت نشسته متوجه میشم
      - بی حسی قسمت بالای زانوها هنگام ایستادن طولانی

      سپاسگزارم
    3. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۲۱ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      درود
      بله به احتمال زياد مربوط به ديسك هست
      با احترام
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر پوریا شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 641 مشاهده پرسش
    سلام مجدد
    عکسا رو به دکتر نشون دادم راستای زانو خوب و اختلاف 7 میلیمتر در قسمت ساق نیست در قسمت لگن ایجاد شده . آقای دکتر این اختلاف میتونه ناشی ازا ین باشه که بیشتر وزن روی پایی که عمل شده بود انداختم و چون بعد عمل عضلاتش ضعیف شده این اختلاف ایجاد شده ؟
    اینکه با این توضیحات روشی که پای راستم سال 80 عمل شده کلوز وج بوده یا روش دیگری هم هست ؟
    وبهتر پای چپ با همون روش عمل بشه ؟ بعد عمل این اختلاف از بین میره وفشار روی لگن از بین میره یا اینکه دکتر میگه طول ماهیچه داخل ران کوتاه شده با فیزیوتراپی برگرده مشکل اون درد هم برطرف میشه ؟ آقای دکتر شاهرود تشریف نمیارید حضوری عکسام بیارم خدمتتون
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      درود
      خير شاهرود نميام
      هفت ميليمتر اختلاف طول اندام ها ممكنه به طور نرمال هم وجود داشته بأشه و لزوما به دليل عمل نيست
      با احترام
  • تصویر کاربر حامد یکشنبه ۲۱ آبان ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 426 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر و خسته نباشید.
    رباط صلیبی بنده پاره شده و نیزدچارپارگی درجه 3 در منیسک هستم.باتوجه به اینکه بنده در راه رفتن دچارهیچ مشکلی نیستم و فقط دو سه مورد زانویم قفل شده آیا جراحی رباط برای من ضروریست و اینکه اگزجراحی نکنم چه اتفاقاتی میتواند بیافتد و چه عوارضی میتواند داشته باشد.باتشکرفراوان
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      درود
      حتى يك بار قفل كردن زانو به دليل پارگى منيسك محتاج جراحى هست
      و بله بايد حتما صليبى هم عمل بشه
      زياد براى جراحى تعلل نكنيد
      با احترام
    2. تصویر کاربر حامد یکشنبه ۲۱ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      باتشکرفراوان ازلطفتان
      بنده ساکن تبریز هستم در جراحی بین دو دکتر سلیمانلو و نوالی مردد هستم.
      آیا شما شناختی از این دو دکترمحترم دارید؟
      بااحترام
    3. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۲۱ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      درود
      ظاهرا دكتر نوالى نامى تر هستن ولى شناخت مستقيمى ندارم
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر پوریا شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 425 مشاهده پرسش
    با سلام
    35 سال سن دارم 15 سال پیش پای راستم به دلیل پرانتزی بودن جراحی کردم با روشی که 2 تا پین در قسمت بیرون زانو میزاشتن پا رو کامل گچ میگرفتن . الان چند ماهی سمت راست تو لگن احساس درد دارم اسکنوگرام کردم پای راستم یک مقدار به سمت داخل چرخیده وحدود 7میلی متر کوتاه تر شده در قسمت لگن
    به نظر شما پای چپم که پرانتزی هست و جراحی بشه این مشکل اختلاف ارتفاع و فشار به لگن حل میشه و به چه روشی عمل بشه بهتره اپن وج یا همون روش قدیم .... ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      درود
      روش اپن وج طول اندام چپ رو زياد مى كنه و ممكنه اختلاف طول اندام بيشتر بشه
      مىشه روش كلوز وج انجام داد
      البته بد نيست ببينيم راستاى زانوى راستتون خوب اصلاح شده يا نه
      با احترام
  • تصویر کاربر خانم شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 408 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید مچ پای چپم یک ماهی هست که درد میکنه رفتم دکترعکس نوشت وقتی جواب عکس آوردم دکتر گفت چون آسیب دیدگی مچم زیاده باید عمل فیوژن بشه ...رفت یه دکتر دیگه که گفتم احتمال عفونت هستش برام ام آر آی نوشت ..بعد ام آر آی دکتر تشخیص داده بر اثر شکستگی و آسیب دیدن رباط پام مچم عفونت کرده آب آورده...برام آنتی بیوتیک نوشت ک تزریق کنم و همچنین بریس نوشته برام به نظر شما بدون عمل جراحی امکان خوب شدنم هست یانه
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      درود
      البته من راديوگرافيتون رو نديدم
      سن و سابقه بيماريهايى مثل ديابت رو نفرمودين
      فكر مى كنم شايد پزشك أولتون درست تر گفته باشن
      با احترام
    2. تصویر کاربر خانم شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      سلام ...۳۸ساله هستم....دیابت ندارم ...با تشکر از شما
    3. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      درود
      شك دارم عفونت باشه و بعيده آنتى بيوتيك اثر داشته باشه
      اگه ممكنه براى معاينه تشريف بيارين و گرنه اقلا راديوگرافى ها رو اين جا آپلود بفرماييد
      با احترام
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر ساحله شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 503 مشاهده پرسش
    سلام.دختر۲۳ ساله و لاغری هستم.پوکی استخوان بالای چهل درصد دارم.وسایل کمی سنگین برایم بلند کردنش سخته.به ورزش با دستگاه علاقه دارم.میدونم نباید کمرمو خم کنم.ولی بعضی حرکات بجای کمر پا و دستها خم و راست میشن.فقط یک روز رفتم و وزنهای سبک هم برایم سخت بود انجامش.میخواستم بپرسم با مرور میتوانم عضلاتم را تقویت کنم؟ورزش با دستگاه برایم مضر است؟و اگر است چه ورزشی مناسب عضله سازی است؟پوکی استخوانم با توجه به سنم درمان پذیر است؟ممنون میشم پاسخ کوتاه ندید و کمکم کنید چون به شدت به عضله سازی علاقه دارم.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      درود
      اول اين كه حتما نياز به مشاوره تغذيه داريد
      ورزش حتما لازمه مخصوصا ورزش هاى بى هوازى مثل كار با وزنه ها ولى بايد از مقدار و تعداد كم شروع بشه و به تدريج زياد بشه و تحت نظر مربى كارآزموده باشه
      با احترام
  • تصویر کاربر حمید جمعه ۱۹ آبان ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 369 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتروقتتون بخیر
    بنده رباط های داخلی مچ پام تو ورزش اسیب دیده بعد از اینکه گچ گرفتم و ١٧روز تو گچ بود و ده رو فیزیوتراپی رفتم هنوز احساس درد خیفیفی درمحل اسیب میکنم ضمن اینکه قوس کف پام احساس درد و کشش میکنم و هنوز نمیتونم راه برم ممنون میشم اگه دلیل این دردها و راه حلشو بهم بگین
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۱۹ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      درود
      احتمالا يكى از رباط هاى مهم قوس كف پاتون آسيب ديده كه متاسفانه در بسيارى از تصاوير ام آر آى گزارش نمى شه
      معاينه و ديدن تصاوير ام آر آى لازمه
      اين صدمه رو جدى بگيريد و با پزشكتون مشورت كنيد
      با احترام
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سعید یکشنبه ۲۷ مهر ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 346 مشاهده پرسش
    سلام در بازی بدمینتون زمانی که خواستم به جلو برم ناگهان پایم از آشیل پیچید و صدایی آمد که فکر کردم به چیزی خوردم، فکر کنم آشیل پاره شده، اولش درد پشت ساق پا بود و الان قسمت نازک پشت پا هست، آیا نیاز به جراحی داره یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۲۷ مهر ۹۹( 4 سال پیش)

      درود

      بله هر چه.زودتر عمل مى خواد

      يك تكنيك جالبى در استورى اينستاگرام من هست @drrezanaderi

  • تصویر کاربر شقایق دوشنبه ۲۰ مرداد ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 510 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر،حدود ۱سال ک مچ پای راستم پیچ خورد و اوایل درد شدیدی داشت ک خیلی دکتر رفتم ولی هیچ کدوم سر درنیاوردن و هرکسی یه چیزی میگفت و بیشتر دارو میدادن،حدود ۶ماه بعدش رفتم دکتر دیگه ک گفت باید تزریق بشه بعد گچ گرفته بشه امپول لایف سل ک از جنین گرفته میشه رو به پام تزریق کرد و ۴۰ روز پام موند تو گچ و ام ار ای نتیجش این بود ک پام کشیدگی و پارگی نسبی لیگامان داره،بعد چند بار رفتم پیش شکسته بند و گفتش ک در رفته یک هفته ک اولین بار پام و جا انداخت دردم بهتر بود ولی چند بار تکرار کردم و خوب نشد،الان بعد گدشت ۱سال و خورده ای پام خوب نشده و زیاد راه برم یا فعالیتی داشته باشم پام درد شدیدی میگیره واقعا نمیدونم چیکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۲۰ مرداد ۹۹( 4 سال پیش)

      درود

      به نظر مى رسه مسير تشخيصى و درمانى درستى رو طى نكردين

      اگر صلاح مى  دونيد براى معاينه مراجعه كنيد و تصاوير راديوگرافى و ام آر آى رو هم همراه داشته باشيد

      با احترام

درحال دریافت اطلاعات
تماس با ما

با ما در تماس باشید

آدرس مطب

شریعتی پایین تر از مترو قلهک ساختمان خانه درسا طبقه ۵ واحد ۱۷

ساعات کار مطب

شنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۶ الی ۱۹

دکتر نادری