منو

شایع ترین آسیب های رایج مفاصل و استخوان ها در ورزش

چه ورزشکار حرفه‌ای باشید و چه نه، همیشه احتمال آسیب های رایج مفاصل در ورزش وجود دارد. متاسفانه تشخیص محل دقیق و درمان می تواند دشوار باشد.

آسیب های رایج مفاصل در ورزش کدام اند؟

شایع ترین آسیب های رایج مفاصل در ورزش کشیدگی و پیچ خوردگی مچ پا است. اکثر ورزشکاران دچار پیچ خوردگی مچ پا شده اند که به طور معمول وقتی پا به سمت داخل چرخانده می شود، اتفاق می افتد. این چرخش باعث کشش یا پارگی رباط های خارج مچ پا می شود که نسبتاً ضعیف هستند. بعضی اوقات جلوگیری از آسیب های معمول ورزشی از عهده ما خارج است اما بسیاری از اوقات آسیب های ورزشی قابل پیشگیری است.

هر تمرینی باید با گرم کردن ملایم شروع شود تا از آسیب دیدگی های رایج ورزشی جلوگیری شود. زیرا گرم شدن باعث افزایش جریان خون در عضلات می شود، انعطاف پذیری شما را بیشتر می کند و می تواند آسیب ها را کاهش دهد.

در این مقاله به ۹ مورد از شایع‌ترین آسیب های رایج مفاصل در ورزش به ترتیب از شیوع کمتر به بیشتر پرداخته می‌شود.

۱. کشیدگی عضله خم‌کننده مفصل ران

عضلات خم‌کننده مفصل ران (هیپ) در جلو و بالای ران قرار دارند و عملکرد اصلی آن ها بالا آوردن  زانو به سمت بدن و کمک به دور و نزدیک کردن اندام تحتانی یک سمت از اندام سمت مقابل است. در افرادی که ساعات زیادی بی‌حرکت می‌نشینند یا وضعیت نشستن بدی دارند، این عضلات ضعیف یا سفت و غیر قابل انعطاف می‌شوند. ورزش‌هایی چون دویدن مخصوصا در سطوح شیب دار و  فعالیت های مستلزم چرخش های سریع و  استارت های ناگهانی سبب آسیب به این گروه از عضلات می‌شوند.

کشیدگی عضله خم‌کننده مفصل ران در ورزش

علائم کشیدگی عضلات خم کننده مفصل ران

علائم شایع کشیدگی عضلات خم‌کننده مفصل ران درد در هنگام بلند کردن اندام مثلا در موقع بالا رفتن از پله یا نشستن و پیاده شدن از ماشین و نیز دویدن و تغییر جهت های سریع است. ممکن است در جلو و بالای ران و کشاله ران کبودی دیده شود.

درمان کشیدگی عضلات خم کننده ران

بهترین درمان کشیدگی عضلات خم‌کننده مفصل ران استراحت و کمپرس سرد به مدت هر بار ۱۵ تا ۲۰ دقیقه طی ۴۸ الی ۷۲ ساعت بعد از آسیب است. پس از سه روز باید کمپرس گرم به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در هر نوبت اعمال کرد .به منظور تمرین درمانی دراز بکشید و پاشنه ی سمت مبتلا را به آرامی و با خم کردن تدریجی زانو و مفصل ران به سمت خود بکشید .تمرینات کششی ملایم برای عضلات خم‌کننده مفصل ران نیز در این مرحله آغاز می شوند. اگر پس از دو هفته درد و علائم و محدودیت فعالیت ادامه یافت باید فیزیوتراپی برای کنترل درد و ورم شروع شود و ورزش‌های خاص تقویت عضلات اطراف مفصل ران انجام شود تا دامنه حرکتی و قدرت عضلانی و تحرک بازگردد.

بیشتر بدانید: پارگی مینیسک زانو چگونه درمان می شود؟

۲. کشیدگی یا پارگی رباط صلیبی قدامی

ACL یا همان رباط (لیگامان) صلیبی قدامی یکی از لیگامان‌های عمده تثبیت‌کننده زانوست. شایع‌ترین علت آسیب رباط صلیبی طی ورزش کاهش سرعت و تغییر ناگهانی جهت و محور حرکت است. معمولا لیگامان‌های سمت داخل زانو همراه با آسیب ACL دچار آسیب می‌شوند. علامت آسیب ACL عدم ثبات هنگام راه رفتن یا پیچیدن است و زانو دچار ورم می‌شود. کشیدگی یا پارگی اندک ACL بدون نیاز به جراحی و با استراحت و کمپرس سرد بهبود یافته و بافت اسکار به بهبود لیگامان و تثبیت زانو کمک می‌کند.

پارگی کامل رباط صلیبی قدامی نیاز به جراحی و چند ماه (معمولا ۶-۹ ماه) دوره نقاهت به همراه فیزیوتراپی قبل از شروع مجدد فعالیت ورزشی دارد.

پارگی رباط صلیبی در ورزش

۳. کشیدگی کشاله ران

عضلات کشاله ران از قسمت درونی و بالایی ران شروع شده و به قسمت داخلی و پایین ران و بالای زانو می‌رسد. این عضلات ران ها را به سمت هم می‌کشند و معمولا به دلیل حرکات پهلو به پهلوی ناگهانی و یا کاهش انعطاف‌پذیری آسیب می‌بینند. علامت آن مشکل در حرکت به سمت پهلو، سوار و پیاده شدن از ماشین و درد و کبودی در ناحیه درونی کشاله ران است. درمان شامل استراحت و کمپرس سرد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه به طور متناوب در ۷۲ ساعت اول است. پس از سه روز باید کمپرس گرم به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه به طور متناوب اعمال شود و کشاله ران به آرامی کشیده شود تا دامنه حرکت بازیابی شود.

کشیدگی کشاله ران در ورزش

 ۴. درد ساق پا (Shin Splints)

ورزشکارانی که دچار این مشکل هستند از درد  استخوان ساق یا تیبیا شکایت دارند. درد ساق بیشتر در دوندگان و ورزشکارانی که زیاد می دوند مثل فوتبالیست‌ها دیده می‌شود.معمولا ورزشکاران در اوایل فصل ورزشی و به دلیل افزایش بیش از حد سریع مقدار فعالیت ورزشی یا مسافت دوندگی مبتلا به این عارضه می شوند.صافی کف پا یکی از علل زمینه ساز ابتلا به درد ساق پا می باشد. بهترین راه پیشگیری و درمان استراحت و استفاده از کمپرس سرد و افزایش تدریجی فعالیت‌های دویدنی است. استفاده از کفش هایی که از قوس پا به خوبی حمایت کنند می‌تواند درد ساق پا را کاهش داده و به ریکاوری سریع کمک کند.

در همین باره بیشتر بخوانید: علت آسیب دیدگی ماهیچه پشت ساق پا چیست؟

درد ساق پا در ورزش

۵. درد سیاتیک یا سیاتیکا 

سیاتیکا یا درد سیاتیکی درد کمری است که به سمت پشت ساق یا حتی به پا کشیده می‌شود و ممکن است به همراه بی‌حسی، سوزش و احساس مورمور شدن در ساق و پا باشد. این مشکل بیشتر در ورزشکارانی که در وضعیت خم به جلو فعالیت دارند (مانند دوچرخه سواران) یا بدن خود را می‌چرخانند (مثل در ورزش‌هایی مانند گلف و تنیس) دیده می‌شود. کمردرد و درد انتشاری به ساق  به علت بیرون زدن دیسک یا گیر افتادن عصب رخ می‌دهد. گاهی استراحت، کشش کمر و همسترینگ ها و خوابیدن روی شکم به بهبود علائم کمک می‌کند. اگر درد و بی‌حسی و مورمور شدن بیش از دو هفته ادامه داشت، باید برای  پیگیری به پزشک مراجعه کرد.

درد سیاتیک

۶. کشیدگی عضلات همسترینگ 

عضلات همسترینگ پشت ران قرار دارند. متاسفانه احتمال کشیدگی این عضلات به دلیل شیوع زیاد سفتی و انعطاف پذیری کم آن ها زیاد است. تکنیک ضعیف کشش و  یا عدم انجام تمرینات کششی سبب کشیدگی یا پارگی این عضله می‌شود. معمولا پارگی همسترینگ سبب کبودی در پشت ران یا زانو می‌شود. استراحت و کمپرس سرد و سپس کشش آرام و تقویت عضلات، تکنیک‌های اولیه درمانی هستند. اگر درد بیش از دو هفته باقی بماند باید فیزیوتراپی جهت استفاده از اولتراسوند و سایر روش‌های بهبود عضلانی انجام شود.

کشیدگی عضلات همسترینگ در ورزش

۷. سندروم پاتلوفمورال

بیشتر آسیب‌های ورزشی در بخش پایینی بدن بویژه زانو رخ می‌دهند. یکی از شایع‌ترین آسیب‌های زانو سندروم پاتلوفمورال است. این حالت به دلیل لیز خوردن یا افتادن روی زانو، ورم مفصل زانو یا عدم تعادل عضلانی رخ می‌دهد. پاتلا یا کشکک باید در شیار انتهای استخوان ران یا همان فمور بچرخد. گاهی افتادن روی زانو سبب ورم و به هم خوردن تعادل و توازن بین دو عضله عمده ای که در حالت نرمال پاتلا را در شیار فوق متعادل نگه می دارند می شود .همین عدم تعادل خود سبب ورم بیشتر و اختلال بیشتر در نحوه قرارگیری پاتلا در شیار استخوان ران می‌گردد.

بیشتر بخوانید: درمان التهاب استخوان های سزاموئید ( استخوان کنجدی )

سندروم پاتلوفمورال

استراحت و کمپرس سرد به بهبود درد و ورم کمک می‌کند. ورزش‌های قدرتی ایزومتریک یا استاتیک عضله داخل ران و کشش آرام عضلات خارجی و طرفی ران به بهبود تعادل عضلانی کمک می‌کند. در صورت تداوم درد و  اختلال عملکرد  زانو به مدت بیش از دو هفته، باید به پزشک مراجعه کرد.

۸. پارگی تاندون آشیل

 تاندون آشیل یک تاندون نازک و قدرتمند در پشت مچ پا است. در حین ورزش، این تاندون می تواند شکسته یا پاره شود. در صورت بروز این مشکل، ممکن است درد ناگهانی، شدید و مشکل در راه رفتن را تجربه کنید.

۹. پیچ خوردگی مچ پا

اکثر ورزشکاران دچار پیچ خوردگی مچ پا می شوند که به طور معمول وقتی پا به سمت داخل چرخانده می شود، اتفاق می افتد. این چرخش باعث کشش یا پارگی رباط های خارج مچ پا می شود که نسبتاً ضعیف هستند.

با پیچ خوردگی مچ پا، ادامه دادن ورزش و تمرینات بازتوانی مچ پا برای جلوگیری از، از دست دادن انعطاف پذیری، قدرت مجدد و بهبود آسیب دیدگی، مهم است. می توانید از پزشک یا فیزیوتراپیست خود بخواهید تا به شما کمک کند تا بدانید چه نوع ورزشی را می توانید انجام دهید.

آسیب های رایج مفاصل در ورزش کدام اند؟

نحوه پیشگیری از آسیب های رایج مفاصل در ورزش

بهترین راه برای جلوگیری از آسیب دیدگی ورزشی گرم شدن مناسب و کشیدگی بدن قبل از ورزش است. عضلات سرد مستعد کشش بیش از حد و پارگی هستند. عضلات گرم انعطاف بیشتری دارند. در صورت گرم شدن عضلات می توانند حرکات و خمیدگی را با کمترین آسیب اعمال کنند.

برای جلوگیری از آسیب های ورزشی این مراحل را نیز انجام دهید:

✔ از تکنیک مناسب استفاده کنید

در حین ورزش یا فعالیت خود روش صحیح حرکات را بیاموزید. انواع مختلف ورزش به موضع گیری و وضعیت متفاوت نیاز دارد. به عنوان مثال، در بعضی از ورزش ها، خم شدن زانوها در زمان مناسب می تواند از آسیب دیدن ستون فقرات یا باسن جلوگیری کند.

✔ تجهیزات مناسب داشته باشید

کفش ورزشی مناسب بپوشید. کفش نامناسب می تواند خطر آسیب دیدگی شما را افزایش دهد.

✔ زیاده روی نکنید

اگر صدمه دیدید، قبل از شروع دوباره فعالیت، مطمئن شوید که بهبود یافته اید. سعی نکنید درد را نادیده بگیرید یا برطرف کنید.

✔ سرد کردن بدن

یادتان باشد بعد از فعالیت خود بدن را سرد کنید. معمولاً این حرکات شامل انجام همان حرکات کششی و تمرینی مربوط به گرم شدن است. سرد کردن بعد از ورزش به اندازه گرم کردن قبل از آن به انجام یک ورزش اصولی و بدون آسیب جسمانی جدی کمک می کند.

✔ فعالیت خود را به آرامی از سر بگیرید

وسوسه نشوید که برای مدت طولانی زمان خود را به دلیل آسیب دیدگی بدون فعالیت و ورزش سپری کنید. استراحت بیش از حد ممکن است بهبودی را به تأخیر بیندازد. پس از دوره اولیه ۴۸ ساعته، می توانید برای کمک به شل شدن عضلات، از گرما استفاده کنید. کارها را به آرامی انجام دهید و دوباره به ورزش مورد علاقه خود بپردازید.

نحوه پیشگیری از آسیب های رایج مفاصل در ورزش

آمار آسیب های رایج مفاصل و استخوان ها در ورزش

آسیب های ورزشی در افراد جوان و کودکان بیتر شایع است. بیش از ۳.۵ میلیون کودک و نوجوان هر ساله به دلیل ورزش یا فعالیت بدنی، آسیب می بینند.

شایع ترین آسیب های ورزشی در کودکان پیچ خوردگی و کشیدگی عضلات است. ورزشهای تماسی، مانند فوتبال و بسکتبال، آسیبهای بیشتری نسبت به ورزشهای بدون تماس مانند شنا و دویدن دارند. مرگ در اثر صدمات ورزشی نادر است. وقتی اتفاق می افتد که به احتمال زیاد نتیجه آسیب دیدگی سر باشد.

🛑 این مقاله را حتما بخوانید: آسیب دیدگی پا و مچ پا برای بازیکنان فوتبال

عوامل خطر آسیب های عمومی رایج در ورزش

آسیب ورزشی ممکن است برای هر فردی پیش بیاید. اما برخی از عوامل، شما یا یکی از عزیزانتان را در معرض خطر و افزایش آسیب های ورزشی قرار می دهند.

✔ دوران کودکی

به دلیل ماهیت فعال بودن در کودکی، کودکان بیشتر در معرض آسیب های ورزشی قرار دارند. کودکان اغلب محدودیت های جسمی خود را نمی دانند و این بدان معناست که آنها ممکن است راحت تر از بزرگسالان یا نوجوانان دچار آسیب های ورزشی شوند.

✔ سن

هرچه بزرگتر شوید احتمال آسیب دیدگی نیز بیشتر می شود. همچنین سن احتمال آسیب دیدگی در ورزش را که دوره بهبودی نیز طولانی می شود را افزایش دهد.

✔عدم مراقبت

گاهی اوقات، صدمات جدی به علائم کوچک شروع می شوند. بسیاری از آسیب های ناشی از ورزش مانند التهاب تاندون و شکستگی استرس، توسط پزشک زود تشخیص داده می شوند. اگر تحت درمان قرار نگیرند یا نادیده گرفته شوند، می توانند به یک آسیب جدی تبدیل شوند.

✔ اضافه وزن داشتن

تحمل وزن اضافی می تواند استرس غیرضروری بر روی مفاصل از جمله باسن، زانو و مچ پا وارد کند و این خطر ابتلا به آسیب های ورزشی را افزایش می دهد.

تشخیص آسیب های مفصلی در ورزش

بسیاری از آسیب های ورزشی باعث درد یا ناراحتی فوری می شوند. موارد دیگر، مانند آسیب های بیش از حد، غالباً در معاینات بدنی معمول یا معاینه تشخیص داده می شوند.

اگر فکر می کنید از لحاظ ورزشی آسیب دیدید، پزشک احتمالاً از مراحل زیر برای تشخیص استفاده می کند. این مراحل شامل:

✅ معاینه ی جسمی

پزشک شما ممکن است قصد حرکت دادن مفصل یا قسمت بدن آسیب دیده شما داشته باشد. این روش به پزشکان کمک می کند تا ببینند که ناحیه آسیب دیده چگونه حرکت می کند.

✅ تاریخچه پزشکی

این معاینه شامل پرسیدن سوالاتی درباره نحوه آسیب دیدگی، کارهایی که انجام می دهید، کاری که از زمان آسیب دیدگی انجام داده اید و موارد دیگر است.

✅ بآزمایشات تصویربرداری

اشعه ایکس، ام آر آی، سی تی اسکن و سونوگرافی می تواند به پزشک و ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی کمک کند تا بتوانند تشخیص آسیب دیدگی ورزشی را تأیید کنند.

 

دکتر رضا نادری، متخصص ارتوپدی و فوق تخصص مچ پا

فهرست مطالب
  • تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۱۲ خرداد ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 269 مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان خسته نباشید
    پدرم عمل دبریدمان کرده شست انگشت پا ۱۵ روزه یخورده عفونت داره تو بافت هست دارو هاشو بخوره حل میشه
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۱۲ خرداد ۱( 2 سال پیش)

      ممكنه لازم باشه دبريدمان تكرار بشه و بله حتما آنتى بيوتيك رو ادامه بدن

      نكته مهم اين هست كه با سونوگرافى داپلر شريان ها از باز بودن اون ها بايد مطمئن شد

  • تصویر کاربر معصومه چهارشنبه ۱۸ خرداد ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 500 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر چند وقتیه پاشنه ی چپم می سوزه.پای راستم هم یه وقتایی سوزش داره ولی بیشتر اوقات پاشنهی چپم می سوزه.قرص چربی مصرف می کنم.داروهای روماتیسم.وهمچنین دیلتیازم برای قلبم.
    1. تصویر کاربر معصومه دوشنبه ۹ خرداد ۱( 2 سال پیش)
      چرا کسی پاسخ گو نیست؟؟؟
    2. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۱۲ خرداد ۱( 2 سال پیش)

      حتما لازمه معاينه دقيق انجام بشه 

      توضيح خوبى در مورد كيفيت درد ندادين تا بشه بيشتر راهنمايى كرد 

      و اين كه دقيقا كجاى پاشنه سوزش داره 

      اگه درد پشت پاشنه هست يا دقيقا زير پاشنه شاك ويو مى تونه موثر باشه 

      اگه درد به صورت سوزن سوزن شدن هست آزمايش كامل خون و نوار عصب و عضله لازمه 

    3. تصویر کاربر معصومه پنجشنبه ۱۲ خرداد ۱( 2 سال پیش)
      سلام روزتون بخیر.خیلی دیر جواب دادید.اقای دکتر درد نیست سوزش پاشنه ی پا هست از قسمت کف.درد ندارم.
    4. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۱۸ خرداد ۱( 2 سال پیش)

      در وبسايت توضيح دادم كه اين جا براى جواب اورژانسى نيست و بالاخره زمانى طول مى كشه تا بتونم پاسخ بدم 

    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر شهاب چهارشنبه ۱۸ خرداد ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 238 مشاهده پرسش
    باسلام من سال۹۶ دراثر یک ،MRIنیمه کاره کهظاهرا ماده تزریق کرده است در رگ اصلی صورت نگرفته درادامه من ازهنان شب کهیر و خارش شدید ایجاد شد درادامه سال۹۸ سه بار خونریزی از سمت دوقوزک وساق پام شد که زخم وریدیسطحی به زخمهای ورید عمقیونهایتا ادم وترشح وعفونت همراه شد ونهایتا دیستال دربین رگهای پرونال وتیبتال قدامی توده یا دیستال شکل کرفت خوب طی این م!
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۱۲ خرداد ۱( 2 سال پیش)

      توضيحات رو فرمودين ولى سوالتون چيست

    2. تصویر کاربر شهاب جمعه ۱۳ خرداد ۱( 2 سال پیش)
      سلام جناب اقای دکترنادری من طی سه هفته اخیر خونریزی شدید ازهمان محوطه زخم دومرتبه صورت گرفت( این اتفاق همانندش سال ۹۸ سه مرتبه) جوری خونریزی شکل میگیرد که ازیک سوراخ کوچک به اندازه سه متر شکل کرفت والان سوالی که ازخدمتان دارم این است باتوجه به نتایج ازمایش Cbsخونم متاسفانه خانم دکترتدین که دکترم طی یکسال قبل بودند وایشان درهمان ابتدا تا پای مرا دیدند که مویرگهای سطحی هردوپایم (که یکی ازپاهام سالم سالم بود الان سیاه است ) نهایتا سریع به من گفنتند شما مابهت خبر میدهیم برای ۲۰ روز پایت دربیمارستان شهدا به زنجیر میکشیم ودرنهایت عمل ونوگرافی وکت لب لنگ لنگی را که وسایل مخصوص میخواهد همزمان چون برای من ازداپلر مسجل است که میبایستی شما پیوند رگ صورت گیرد بعد شما ونوپلاست میشوی نهایتا حتما گوشت که پیوند در ونو پلاست میخوره حتما نمیدانم انتیباکتریال باشد لا غیر من خوب تمام مواردشنیدم ودررشته تجربی من بیسوادم رفتم تحقیق نمودم دیدم دوباره که میخواهند ماده حاجب در ونوگرافی بهم تزریق شود ومن خوب بعد ازامار ای باتزریق دربیمارستان گاندی تمامشکلات بوجودامدکهیر وخارش اطلاع دادم دو روز مانده به عملم فرمودند شما انافیلاکسی هستی درنهایت مانمیتوانیم نه گرافت نه ونو.. انجام دهیم هرچیگفتم من حالت خفگی نداشتم قبول نکردن وتنها راه درمان جوراب واریس تحتفشار۲ وپانسمان وقرص من دقیقا عید دوسال پیش کل مساحتزخمم۴۰ سانت بودالان یک متر سی سانت سوالم ازحضرتعالی که منت نهادید به عرایض یک انسان از همه جارانده شده توجه نمودید ایا میشود ترشح پایم حال بصورت ادم است سوزش ویا مقدار ترشح کم شود من هروز که دارم پانسمان و..هیچ نتیجه بهبودی که هیچ بدتر روبه ازدیاد محوطه زخم بگودی سه سانت هستم ازنظر سما راهی برای درمان یا حداقل کم شدن درد ومن حتی قرض فوروزماید خوردم برای کم شدن ترشح به کلیه ام فشار امد تنها داروی که کمک میکند امپول لازیکس است ولی دنبال یک راهکار اساسی برای زنده ماندن میگردم
    3. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۱۸ خرداد ۱( 2 سال پیش)

      به شما توصيه مى كنم با همكاران جراح عروق مشورت كنيد 

      آقاى دكتر شروين نجفى زاده بسيار حاذق هستند 

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر موسی پنجشنبه ۱۲ خرداد ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 291 مشاهده پرسش
    چگونه دیسک گردن درمان کامل میشه
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۱۲ خرداد ۱( 2 سال پیش)

      بسته به شدت علايم درمان از فيزيوتراپى تا جراحى متفاوته 

  • تصویر کاربر کاظم یکشنبه ۸ خرداد ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 259 مشاهده پرسش
    سلام و ارادت ساق پای من قسمت درشت نی حدود ۵ ماه پیش شکسته است و الیزاروو نصب شده است با توجه به اذیت و رنجی که دارم میکشم لطف کنید عکسهارو برسی کنید وببینید چقدر زمان برای جوش خوردن نیاز داره و قرص یا داروی خاصی تجویز میکنید تا سریع تر جوش بخورد
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۸ خرداد ۱( 2 سال پیش)

      وضعيت پوست و پوشش بافت نرم مهمه

      ممكنه نياز باشه فيكساتور تبديل به پيچ و پلاك يا ميله بشه همراه پيوند استخوان 

      واحتمالا اقلا ٦-٨ ماه طول بكشه

  • تصویر کاربر موسی یکشنبه ۸ خرداد ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 566 مشاهده پرسش
    سلام ایادیسک خفیف گردن باعث سوزش کف پا ودست و همچنین سرشانه سمت چپ وبی حالی شدید و مشکلات معده میشود
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۸ خرداد ۱( 2 سال پیش)
      • بسيار بسيار بعيده 
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۸ خرداد ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 230 مشاهده پرسش
    ایا ارتریت واکنشی درمان قطعی دارد
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۸ خرداد ۱( 2 سال پیش)

      آرتريت واكنشى در اكثر مواقع با گذشت زمان بهبود پيدا مى كنه خواهدبا درمان دارويى خواه با گذر زمان

  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۸ خرداد ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 195 مشاهده پرسش
    سلام خدمت شما بزرگوار من پارسال برج دو شبها پیاده روی ودو آهسته ورزش میکردم ویدفع مچ پام ورم کرد ورفتم دکتر گفت که تاندم هست وگچ گرفت بعد از گچ در آوردم ورم داشت دکتر گفت ورم برطرف میشه ولی نشد ودوباره دکتر رفتم وام آر ای گرفتم دکتر گفت که کفش نیم پوت بپوش وتا میتونی راه برو تا تحت فشار باشه ورم می‌خوابه ولی بازم نشد ودکتر مچ پا اصفهان رفتم گفت استخوان مچ پا ورم دارد وبرام مچ بند پا بدون آتل داد وگفت باید تحت فشار باشه تا ورم استخوان برطرف بشه وانجام دادم ورم کمتر شد خدا رو شکر ولی برطرف نشد تا الان دوباره رفتم دکتر دوباره و عکس گرفتم دوباره دکتر گفت شارکو هست و گفت باید پوت مخصوص پا کنی استخوانات تخریب شده حالا موندم هردکتر یچیزی میگه نظر شما چی هست ممنون از پاسختون ولی آقای دکتر وقتی رو پاشنه وایسم زیاد ورم میکنه و وقتی پام زیرش بالشت میزارم و بالا میگیرم ورم رفع میشه و خیلی کم میشه حالا چیکار کنم درد بعضی مواقع دارد ولی حرکت مچ پام درست است بهر جهت
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۸ خرداد ۱( 2 سال پیش)

      گزارش ام آر آى دال بر مفصل شاركو نيست

      معاينه دقيق لازمه

  • تصویر کاربر Sepiid یکشنبه ۸ خرداد ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 251 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام آقای دکتر پای بنده حدود دو هفته پیش ترک خورده و دکتر گفته ۲۱ روز گچ باشه آیا بعد از گچ آتل هم نیازه؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۸ خرداد ۱( 2 سال پیش)

      كيفيت راديوگرافى شما خوب نيست 

      حدس من اين هست كه بعد از گچ نياز به فيزيوتراپى و معاينه مجدد خواهيد داشت

  • تصویر کاربر یگانه یکشنبه ۸ خرداد ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 289 مشاهده پرسش
    سلام دخترم ۱۵ سالشه قدش ۱۷۶ سانت هست قد پدرش ۱۸۲ و من ۱۶۴ سانت .دخترم دیگه دوست نداره بلندتر بشه چکار کنیم لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۸ خرداد ۱( 2 سال پیش)

      نظرمن اين  هست كه دستكارى نشه  

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سعید سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 469 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من حدود چهار سال پیش تو تصادف رباط صلیبیم پاره شد من ترسیدم از عوارض بعد عمل حالا بعدا از چند. سال که باهاش مدارا کردم دوباره الان پام پیچ خورد خواستم بدونم الان عمل کنم مشکلی پیش نمیاد بهتره عمل کنم یا نه هم رباط صلیبی وهم مینیکسم پاره هست ممنون میشم از راهنماییتون
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری دوشنبه ۱۰ شهریور ۹۹( 4 سال پیش)

      درود

      پارگى منيسك و صليبى حتما عمل مى خواد مگر اين كه زانو آرتروز داشته باشه

      با احترام 

    2. تصویر کاربر سعید دوشنبه ۱۰ شهریور ۹۹( 4 سال پیش)
      سلام اخه عکسم از زانوم گرفتم گفتن ارتروزم دارم
    3. تصویر کاربر سعید دوشنبه ۱۰ شهریور ۹۹( 4 سال پیش)
      سلام اقایی دکتر ببخشید من هم عکس وMRIگرفتم هم ارتروز گرفتم هم رباط صلیبی وهم مینسک پاره کردم باید حتمان عمل کنم عمل کنم کامل خوب میشم میتونم ورزش کنم ممنون میشم از راهنماییتون
    4. تصویر کاربر دکتر رضا نادری سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 4 سال پیش)

      درود

      با اين همه تاخير درمان نبايد توقع زانوى صد در صد نرمال داشته باشيد ولى عمل كردن بسيار بهتر از عمل نكردنه 

      با احترام 

    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر ارغوان یکشنبه ۱۹ مرداد ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 2565 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر
    من سه ماه پیش رباط صلیبی عمل کردم ولی دو روز پیش پام به چیزی گیر کرد و سکندری خوردم همون لحظه پام خیلی درد گرفت و هنوزم درد خفیفی داره و وقتی رو صندلی میشینم و می‌خوام پامو صاف بالا بیارم نمیتونم.
    آیا احتمالش هست که رباطم دوباره پاره شده باشه؟؟؟ کلا علائم پارگی مجدد رباط صلیبی بعد از عمل چیه؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۱۹ مرداد ۹۹( 4 سال پیش)

      درود

      بله احتمال پارگى مجدد هست و معمولا درد و تورم ايجاد مى شه كه نسبت به پارگى اول مقدارش كمتر هست و با معاينه مى شه تشخيص داد

      با احترام

درحال دریافت اطلاعات
تماس با ما

با ما در تماس باشید

آدرس مطب

شریعتی پایین تر از مترو قلهک ساختمان خانه درسا طبقه ۵ واحد ۱۷

ساعات کار مطب

شنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۶ الی ۱۹

دکتر نادری